abonnement Unibet Coolblue
  Moderator woensdag 16 augustus 2017 @ 19:10:40 #1
9859 crew  Karina
Woman
pi_173190820
De nalatenschap van Elvis
quote:
Matthijs van Nieuwkerk ontmoet hartstochtelijke Elvis-fans in Tokio. Nergens buiten de VS zijn ze gekker van de veertig jaar geleden gestorven King of Rock-'n-Roll. Art Rooijakkers zoekt de mens achter de artiest Elvis.

Een bijzondere dag voor de muziekwereld: het is precies veertig jaar geleden dat Elvis Presley overleed. De muziek van de veel te jong gestorven King of Rock-'n'-Roll is echter nog springlevend. Dat bewijzen Matthijs van Nieuwkerk, Art Rooijakkers en Andrew Makkinga in de documentaire Elvis lives!

Tokio
Matthijs, die toegeeft niet zoveel van de Amerikaanse muzieklegende af te weten, reist naar Tokio. In de Japanse hoofdstad heerst een zeer fanatieke Elvis-cultuur, en dat terwijl de ster zelf nooit in Tokio is geweest. De fans zijn er niet minder hartstochtelijk om. Ook Art Rooijakkers is een groot fan van Elvis. Hij probeert meer te weten te komen over de mens achter zijn idool. En VPRO-presentator Andrew Makkinga gaat naar Elvis’ thuisbasis Las Vegas.
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
pi_173198304
Net het aansluitende "Elvis leeft" gekeken. Iemand enig idee wie de dame met het jurkje en bandana in haar haar was? Ze was iets te leuk (no offense naar het andere publiek) en vaak in beeld om niet "bekend" te zijn.

Verder.. Wat een aanfluiting, die mashup van Diggy dex. Overige optredens waren wisselend van kwaliteit maar sommigen wel goed uitgevoerd!

[ Bericht 0% gewijzigd door Leer2eK op 17-08-2017 07:34:50 ]
Hard work never killed anybody, but why take a chance?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')