abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_173187138
registreer om deze reclame te verbergen
Lieve mede fokkers,

Dank voor alle voorpret! Vanaf morgenvroeg ben ik daar en zal ik niet meer online zijn (foontje sparen). Ik kijk uit naar het feest dat we weer met z'n allen gaan maken. Zie jullie daar ook al herken ik je niet ;-)

Heb een mooi, uitbundig en onvergetelijk festival allemaal!
pi_173187346
Nou ik word er emo van... van deze vaarwel klanken
And everything under the sun is in tune
But the sun is eclipsed by the moon.
pi_173187431
quote:
10s.gif Op woensdag 16 augustus 2017 16:36 schreef ondeugend het volgende:
Nou ik word er emo van... van deze vaarwel klanken
:W w/ *; :* O-)
pi_173187490
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op woensdag 16 augustus 2017 16:23 schreef KEFGROEN het volgende:

[..]

Ik besefte dat ik tenminste nog even mijn out of office aan kon zetten. Dat was wel weer genoeg werk voor vandaag.
Goede, ga ik ook doen!
Je favoriete onderbroek van vroeger, maar dan anders.
pi_173187646
Gewoon heel het weekend op FOK! hoor! *O*
Some things should be simple; even an end has a start
pi_173187664
quote:
6s.gif Op woensdag 16 augustus 2017 16:21 schreef n00biedoobiedoo het volgende:
Jongens en meisjes, jullie vallen stil, gaat 't nog?
Zo...

quote:
0s.gif Op woensdag 16 augustus 2017 01:12 schreef Aisumasen het volgende:

[..]

Straks effe het blokkenschema uitpluizen. En dan één nare post er over, en daarna herhaal ik weer dat ik er door de veranderingen weer meer zin in heb dan ooit ;). Volledige gaten in het schema, dus laat me eens een jaar verrassen.
Had het dit jaar nog niet goed genoeg gevolgd en m’n spreekwoordelijke paarden daarom tegengehouden, maar toen het schema arriveerde kon je concluderen dat onder de streep deze line-up wel heel erg karig is.

2016 en 2017 gaan de boeken in als edities waar ik, voor het eerst in een keer of 13, complete dagdelen bier kon/kan drinken voor de tent en het festivalterrein eens goed kan ontdekken. Moet zeggen dat me die stijl vorig jaar niet is tegengevallen, maar muzikaal gezien kan ik me op de fenomenale “double whammy” in de Alpha op zondagavond na van vorig jaar niets opnoemen dat blijft beklijven. Noel Gallagher in de Bravo allicht, de ironie, want het zijn dezelfde liedjes als altijd in dezelfde stijl, maar door tijd, plaats, sfeer en gezelschap iets wat me wel degelijk zal bijblijven.

Dit jaar. De vrijdag is goed. Veel op herhaling of simpelweg 3/4 jaar te laat, maar dít is voor mij Lowlands, veel verschillende stijlen van relevante acts, must-see legendes en nieuw talent, verspreid over het hele terrein.

Rustig aan met Methyl Ethyl beginnen in de India, al vaak gezien maar daar kan Lowlands niets aan doen, J. Bernhardt recent al eens gezien en moet het toch van 2 liedjes max. hebben dus in de plaats daarvan naar de Bravo voor Michael Kiwanku, die ik deze tour ook al eens zag, maar live (en op plaat) zo goed is dat ik dat wel overleef. Clashed met Glass Animals in de Heineken, hebben paar goede featurings in het genre, geen benul of ik dat live moet gaan zien, iemand? Mura Musa in de Bravo lijkt me meer iets voor een uur of 8 later, maar die gok wil ik wagen. Gaat vechten om een spot bij Mac DeMarco worden, zo blij dat ze die op een goede plek hebben gezet, want ze zitten dan wel op de centen qua programmering, maar zijn niet geheel achterlijk natuurlijk. Dus Parcels in de Lima 50 minuten voor aanvang zal ik wel moeten skippen. Geinig dat dat niet in de X-Ray staat ofzo, zal door het ontbreken van de Charlie komen. Sowieso heb je die verschuiving, sinds 2013 staan er ook genoeg “indie”/rock-bands in de Bravo, wat voorheen puur hip hop/elektronisch was. Solange tegelijkertijd in de Bravo, dat is helemaal kut. Daar gaat weer een zeldzame must-see, haar nooit eerder gezien.

Mac DeMarco door de truckers-petjes en half-post-ironische Viceroy-shirtjes heenbeuken tijdens de afsluiter. Enerzijds serieuze “coming of age” teksten schrijven en zich lijken af te willen af wenden van het clowneske gebeuren en het stoners-publiek terwijl hij zelf niet eens smoked, anderzijds nog altijd crowdsurfend in z’n onderbroek tijdens dat slappe aftreksel van ‘The Lion Sleeps Tonight’ aan het eind, dan doe je het ook gewoon zelf. Dus snel 10 minuten voor afloop weg, 20:00 op de klok - ga mezelf hard uitlachen als hij ineens afsluit met ‘Moonlight On The River’ - nog 35 minuten om vooraan te komen bij dé must-see van Lowlands 2017: Iggy Pop. Al vaak gezien, stond in 2015 en 2016 nog in Nederland, maar dit is anders. De man is 70, heeft Bowie en Reed overleefd, hij is de laatste die over is, en het is binnenkort voorbij. The Stooges stonden in 2006 nog op Lowlands, en zij waren 3 jaar later al verleden tijd door het overlijden van Ron Asheton, maar nu definitief door het recente overlijden van Scott Asheton, dat komt nooit meer terug en pakt niemand ons af. Iggy was toen een jonge hond die net 59 was. En hij staat er nog. Nu is hij aan z’n ereronde bezig, hij komt hier met een carrière overbruggende setlist, hij staat gewoon in Biddinghuizen anno 2017, leeftijd 70. Ga geen spijt krijgen. Alleen z'n opener al.

Zou ik daarna aansluitend Mykki Blanco in de X-Ray nog kunnen meepakken, of puilt het daar dan uit? Wat een ultiem geluk in dit blokkenschema, zelfs Ty Segall in de India clashed niet omdat ze daar wat langer doorgaan, dat gaat een stevige afsluiter worden. Alles sluit op elkaar aan. Wat een mooie Lowlands-dag. Ik ben heel tevreden.

Maar dan die zaterdag… Oi oi oi… Wat is dit, joh. Was dacht ik vorig jaar ook al zo. Helemaal niets tot aan Sampha, waar ik puur op featuring-naam af kom van ellende. Ik ken het verder niet, het kan zo zijn dat die gast een looping station onder z’n voeten plaatst of gaat preken ofzo en ik gewoon via die nieuwe Freddie-in/uitgang m’n tent weer inrol. Wat een luxe.

En dan verdomme “gelijk” (we spreken al over 17:00) de 2 absolute must-sees The Shins en Skepta tegenover elkaar, schiet me af! Die eerste heb ik al tweemaal zien verzuipen op exact dezelfde plek in 2007 en 2012 (eerste gerucht voor Lowlands 2022 is al binnen hehe), en de laatste 2 albums zijn een neerwaartse spiraal, dus Skepta moet het gaan waarmaken. En zo te zien kan ik nog altijd een halfje pakken dan (ho, ho, geen paniek): half uurtje Skepta, lopen en plek vinden en dan half uurtje The Shins, ook niet slecht.

En dan ’s avonds nog Vince Staples, die - uniek voor een nieuwe hip hop-act - het live net zo goed voor elkaar heeft als dat hij productief is met al een paar jaar lang elk jaar weer een nieuwe onderhoudende verzameling liedjes. Vergeet bijna dat ik die begin vorig jaar al op een festival zag, maar met het goede nieuwe album hopelijk wederom de moeite waard.

En that’s it voor die dag, Skepta die ik nooit eerder live zag, en beetje op de camping en het terrein hangen, zelfs de 150/3=50 ekkies van m’n early bird niet waard.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nou ja, dus ik ga misschien zaterdag wel effe kijken bij Editors om tenminste één excuus te hebben om de nieuwe Alpha-plek te zien tijdens dat weekend. Maar dat is toch geen headliner meer, joh. En wat een schokkende line-up die dag.

De zondag wordt eigenhandig door de fantastische India line-up gered. Cypress Hill is vergane glorie en een van de mindere goden die populair waren uit die era, zag ze 2 jaar terug op een festival en dat was solide, maar genoeg om die honger voorlopig te stillen, hoef ik de India niet voor te verlaten. Tash Sultana is leuk om de dag mee te openen in de Freddie, maar ook al tig keer gezien in d’r thuisland en laatst nog op Down The Rabbit Hole. Ja, alweer zo’n dubbel. En Future Islands in dezelfde tent, wachten op dat éne liedje van ze, past mooi in het India-gat, ook prima, maar wederom niets waar Lowlands hun best voor heeft moeten doen.

Voor de rest: India all the way. Wow, wow, wow, méér dan India-waardig, sinds een middag in 2013 (met toen ook al The Veils en Michael Kiwanuka, en toen ook nog Unknown Mortal Orchestra en Miles Kane) niet meer zo veel goede acts achter elkaar kunnen ontdekken op Lowlands. Dit jaar aan één stuk door in één tent D.D. Dumbo - oh, gelijk clash met Tash Sultana - dan The Veils, dan helaas de misplaatste SMIB als “Bijlmer omdat het moet”-smetje, maar dan gelijk weer door in Car Seat Headrest én Death Grips én Cashmere Cat, met niets ertegenover, dat kan toch niet beter! Hele dag daar. Alleen misschien nog effe spieken bij Denzel Curry in de X-Ray in de avond, puur als (op plaat nog niet ingeloste) belofte. Migos in de Bravo geloof ik wel, diezelfde hakkelige flow, onverstaanbare teksten en 808-dreunen zal me na kwartier doen wegvluchten, maar wie weet valt het goed op dat moment.

En ach, The Veils na 10 jaar voor de derde keer op rij helaas nog altijd vast in de India-middag, dat is toch ook geen progressie. Gelukkig nu wel weer met een nieuw album wat de moeite waard maakt dat ze weer 7 keer per tour in Nederland mogen staan. Stonden in april nog overal alhier, in oktober weer in Paradiso… Ja, het zijn package deals en opgewarmde kliekjes dit jaar.

Qua tenten: vorig jaar alleen zondagavond, nu 0 keer in de Alpha. Door betere programmering wél weer eindelijk in de Freddie, vorig jaar niet van binnen gezien. Dat was lange tijd een soort iele 3FM-tent waar de radiomeuk mocht komen opdraven, maar dat was geloof ik vooral in het latere Grolsch-tijdperk. Als we de India-zondag toch niet hadden…

Conclusie: een 7,5/10 voor de vrijdag, een 2/10 voor de zaterdag en een 7,5/10 voor de India-zondag, kom je toch mooi uit op een 5,6, precies wat ik de algehele line-up zou geven. ’t is muzikaal net aan, maar doordat het hele concept op de schop is gegooid heb ik er na een paar ingeslapen jaren weer heel veel zin in.
pi_173187719
registreer om deze reclame te verbergen
tl;dr :P
Some things should be simple; even an end has a start
pi_173187763
Weekje vrijjjj hophop B:)B B:)B B:)B B:)B
pi_173187845
Aisumasen _O_
pi_173187952
quote:
0s.gif Op woensdag 16 augustus 2017 16:50 schreef Aisumasen het volgende:

[..]

Zo...

[..]

Had het dit jaar nog niet goed genoeg gevolgd en m’n spreekwoordelijke paarden daarom tegengehouden, maar toen het schema arriveerde kon je concluderen dat onder de streep deze line-up wel heel erg karig is.

2016 en 2017 gaan de boeken in als edities waar ik, voor het eerst in een keer of 13, complete dagdelen bier kon/kan drinken voor de tent en het festivalterrein eens goed kan ontdekken. Moet zeggen dat me die stijl vorig jaar niet is tegengevallen, maar muzikaal gezien kan ik me op de fenomenale “double whammy” in de Alpha op zondagavond na van vorig jaar niets opnoemen dat blijft beklijven. Noel Gallagher in de Bravo allicht, de ironie, want het zijn dezelfde liedjes als altijd in dezelfde stijl, maar door tijd, plaats, sfeer en gezelschap iets wat me wel degelijk zal bijblijven.

Dit jaar. De vrijdag is goed. Veel op herhaling of simpelweg 3/4 jaar te laat, maar dít is voor mij Lowlands, veel verschillende stijlen van relevante acts, must-see legendes en nieuw talent, verspreid over het hele terrein.

Rustig aan met Methyl Ethyl beginnen in de India, al vaak gezien maar daar kan Lowlands niets aan doen, J. Bernhardt recent al eens gezien en moet het toch van 2 liedjes max. hebben dus in de plaats daarvan naar de Bravo voor Michael Kiwanku, die ik deze tour ook al eens zag, maar live (en op plaat) zo goed is dat ik dat wel overleef. Clashed met Glass Animals in de Heineken, hebben paar goede featurings in het genre, geen benul of ik dat live moet gaan zien, iemand? Mura Musa in de Bravo lijkt me meer iets voor een uur of 8 later, maar die gok wil ik wagen. Gaat vechten om een spot bij Mac DeMarco worden, zo blij dat ze die op een goede plek hebben gezet, want ze zitten dan wel op de centen qua programmering, maar zijn niet geheel achterlijk natuurlijk. Dus Parcels in de Lima 50 minuten voor aanvang zal ik wel moeten skippen. Geinig dat dat niet in de X-Ray staat ofzo, zal door het ontbreken van de Charlie komen. Sowieso heb je die verschuiving, sinds 2013 staan er ook genoeg “indie”/rock-bands in de Bravo, wat voorheen puur hip hop/elektronisch was. Solange tegelijkertijd in de Bravo, dat is helemaal kut. Daar gaat weer een zeldzame must-see, haar nooit eerder gezien.

Mac DeMarco door de truckers-petjes en half-post-ironische Viceroy-shirtjes heenbeuken tijdens de afsluiter. Enerzijds serieuze “coming of age” teksten schrijven en zich lijken af te willen af wenden van het clowneske gebeuren en het stoners-publiek terwijl hij zelf niet eens smoked, anderzijds nog altijd crowdsurfend in z’n onderbroek tijdens dat slappe aftreksel van ‘The Lion Sleeps Tonight’ aan het eind, dan doe je het ook gewoon zelf. Dus snel 10 minuten voor afloop weg, 20:00 op de klok - ga mezelf hard uitlachen als hij ineens afsluit met ‘Moonlight On The River’ - nog 35 minuten om vooraan te komen bij dé must-see van Lowlands 2017: Iggy Pop. Al vaak gezien, stond in 2015 en 2016 nog in Nederland, maar dit is anders. De man is 70, heeft Bowie en Reed overleefd, hij is de laatste die over is, en het is binnenkort voorbij. The Stooges stonden in 2006 nog op Lowlands, en zij waren 3 jaar later al verleden tijd door het overlijden van Ron Asheton, maar nu definitief door het recente overlijden van Scott Asheton, dat komt nooit meer terug en pakt niemand ons af. Iggy was toen een jonge hond die net 59 was. En hij staat er nog. Nu is hij aan z’n ereronde bezig, hij komt hier met een carrière overbruggende setlist, hij staat gewoon in Biddinghuizen anno 2017, leeftijd 70. Ga geen spijt krijgen. Alleen z'n opener al.

Zou ik daarna aansluitend Mykki Blanco in de X-Ray nog kunnen meepakken, of puilt het daar dan uit? Wat een ultiem geluk in dit blokkenschema, zelfs Ty Segall in de India clashed niet omdat ze daar wat langer doorgaan, dat gaat een stevige afsluiter worden. Alles sluit op elkaar aan. Wat een mooie Lowlands-dag. Ik ben heel tevreden.

Maar dan die zaterdag… Oi oi oi… Wat is dit, joh. Was dacht ik vorig jaar ook al zo. Helemaal niets tot aan Sampha, waar ik puur op featuring-naam af kom van ellende. Ik ken het verder niet, het kan zo zijn dat die gast een looping station onder z’n voeten plaatst of gaat preken ofzo en ik gewoon via die nieuwe Freddie-in/uitgang m’n tent weer inrol. Wat een luxe.

En dan verdomme “gelijk” (we spreken al over 17:00) de 2 absolute must-sees The Shins en Skepta tegenover elkaar, schiet me af! Die eerste heb ik al tweemaal zien verzuipen op exact dezelfde plek in 2007 en 2012 (eerste gerucht voor Lowlands 2022 is al binnen hehe), en de laatste 2 albums zijn een neerwaartse spiraal, dus Skepta moet het gaan waarmaken. En zo te zien kan ik nog altijd een halfje pakken dan (ho, ho, geen paniek): half uurtje Skepta, lopen en plek vinden en dan half uurtje The Shins, ook niet slecht.

En dan ’s avonds nog Vince Staples, die - uniek voor een nieuwe hip hop-act - het live net zo goed voor elkaar heeft als dat hij productief is met al een paar jaar lang elk jaar weer een nieuwe onderhoudende verzameling liedjes. Vergeet bijna dat ik die begin vorig jaar al op een festival zag, maar met het goede nieuwe album hopelijk wederom de moeite waard.

En that’s it voor die dag, Skepta die ik nooit eerder live zag, en beetje op de camping en het terrein hangen, zelfs de 150/3=50 ekkies van m’n early bird niet waard.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nou ja, dus ik ga misschien zaterdag wel effe kijken bij Editors om tenminste één excuus te hebben om de nieuwe Alpha-plek te zien tijdens dat weekend. Maar dat is toch geen headliner meer, joh. En wat een schokkende line-up die dag.

De zondag wordt eigenhandig door de fantastische India line-up gered. Cypress Hill is vergane glorie en een van de mindere goden die populair waren uit die era, zag ze 2 jaar terug op een festival en dat was solide, maar genoeg om die honger voorlopig te stillen, hoef ik de India niet voor te verlaten. Tash Sultana is leuk om de dag mee te openen in de Freddie, maar ook al tig keer gezien in d’r thuisland en laatst nog op Down The Rabbit Hole. Ja, alweer zo’n dubbel. En Future Islands in dezelfde tent, wachten op dat éne liedje van ze, past mooi in het India-gat, ook prima, maar wederom niets waar Lowlands hun best voor heeft moeten doen.

Voor de rest: India all the way. Wow, wow, wow, méér dan India-waardig, sinds een middag in 2013 (met toen ook al The Veils en Michael Kiwanuka, en toen ook nog Unknown Mortal Orchestra en Miles Kane) niet meer zo veel goede acts achter elkaar kunnen ontdekken op Lowlands. Dit jaar aan één stuk door in één tent D.D. Dumbo - oh, gelijk clash met Tash Sultana - dan The Veils, dan helaas de misplaatste SMIB als “Bijlmer omdat het moet”-smetje, maar dan gelijk weer door in Car Seat Headrest én Death Grips én Cashmere Cat, met niets ertegenover, dat kan toch niet beter! Hele dag daar. Alleen misschien nog effe spieken bij Denzel Curry in de X-Ray in de avond, puur als (op plaat nog niet ingeloste) belofte. Migos in de Bravo geloof ik wel, diezelfde hakkelige flow, onverstaanbare teksten en 808-dreunen zal me na kwartier doen wegvluchten, maar wie weet valt het goed op dat moment.

En ach, The Veils na 10 jaar voor de derde keer op rij helaas nog altijd vast in de India-middag, dat is toch ook geen progressie. Gelukkig nu wel weer met een nieuw album wat de moeite waard maakt dat ze weer 7 keer per tour in Nederland mogen staan. Stonden in april nog overal alhier, in oktober weer in Paradiso… Ja, het zijn package deals en opgewarmde kliekjes dit jaar.

Qua tenten: vorig jaar alleen zondagavond, nu 0 keer in de Alpha. Door betere programmering wél weer eindelijk in de Freddie, vorig jaar niet van binnen gezien. Dat was lange tijd een soort iele 3FM-tent waar de radiomeuk mocht komen opdraven, maar dat was geloof ik vooral in het latere Grolsch-tijdperk. Als we de India-zondag toch niet hadden…

Conclusie: een 7,5/10 voor de vrijdag, een 2/10 voor de zaterdag en een 7,5/10 voor de India-zondag, kom je toch mooi uit op een 5,6, precies wat ik de algehele line-up zou geven. ’t is muzikaal net aan, maar doordat het hele concept op de schop is gegooid heb ik er na een paar ingeslapen jaren weer heel veel zin in.
Lang verhaal.
pi_173187968
quote:
6s.gif Op woensdag 16 augustus 2017 16:57 schreef n00biedoobiedoo het volgende:
Aisumasen _O_
#RT
Some things should be simple; even an end has a start
pi_173188036
quote:
6s.gif Op woensdag 16 augustus 2017 15:52 schreef n00biedoobiedoo het volgende:
Capelle a/d ISIL
Ronnie _O_ We deelden dezelfde postcode, maar meer kan ik niet zeggen anders krijg ik natuurlijk FOK!kers achter me aan
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_173188046
Keihard bezig met alles. Net inkopen gedaan, nu beginnen met inpakken en alle drank koud zetten
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_173188075
Ik moet nog 20 minuten uitzitten. Dan even een hapje eten en ook de laatste dingen regelen. En morgen vroeg even langs de bakker voor een worstenbroodje voor onderweg. Schoolreisje 2.0 _O_
pi_173188087
Ik ga ook maar eens rustig aan beginnen met pakken...
Kitty kitty kitty kitty kitty kitty touch it
Kitty kitty kitty kitty kitty kitty touch it
Kitty kitty kitty kitty kitty kitty touch it
Kitty at my foot and I want to touch it
pi_173188141
En Aisumasen heeft gelijk wat betreft die zaterdag. Vrij matige dag (al kom ik dan eerder op een 5 uit dan een 2 :P).
pi_173188167
Volgens mij is de zaterdag al 25 edities een mindere dag.
Het is iig nooit de beste geweest.
pi_173188211
Het is mijn meest drukke dag. Maar ik zit dan ook in house/ techno sferen
And everything under the sun is in tune
But the sun is eclipsed by the moon.
  woensdag 16 augustus 2017 @ 17:23:01 #44
62679 N-E-R-D
No-one*Ever*Really*Dies
pi_173188316
Kaartjes gezocht! Ben ik te laat? :')
Wil best lukken op ticketswap maar ik ga niet meer dan 200 per kaartje betalen natuurlijk en dat maakt het dan net wat moeilijker..
Life is a waste of time. Time is a waste of life.
So let's get wasted and have the time of our lives.
Jessie & Seren O+
pi_173188383
quote:
0s.gif Op woensdag 16 augustus 2017 17:17 schreef ondeugend het volgende:
Het is mijn meest drukke dag. Maar ik zit dan ook in house/ techno sferen
O ik heb die zaterdag ook nog genoeg te doen hoor.. Maar mijn "must" list is dan minder "must" dan op andere dagen.
pi_173188422
Oh ja, blokkenschema moet ik ook nog even naar kijken.
Kitty kitty kitty kitty kitty kitty touch it
Kitty kitty kitty kitty kitty kitty touch it
Kitty kitty kitty kitty kitty kitty touch it
Kitty at my foot and I want to touch it
  woensdag 16 augustus 2017 @ 17:34:41 #47
11697 Junkie
VideoFreak :)
pi_173188505
quote:
0s.gif Op woensdag 16 augustus 2017 16:50 schreef Aisumasen het volgende:

[..]

Tash Sultana
Dat is echt toffe muziek. Thanks voor de tip!

<a href="http://www.flickr.com/photos/kimmo/" rel="nofollow" target="_blank">Flickr</a> | <a href="http://www.last.fm/user/Junkie81" rel="nofollow" target="_blank">LastFM</a>
pi_173189054
quote:
0s.gif Op woensdag 16 augustus 2017 17:34 schreef Junkie het volgende:

[..]

Tash Sultana
Dat is echt toffe muziek. Thanks voor de tip!

Ja die ga ik er ook nog even bij zetten
And everything under the sun is in tune
But the sun is eclipsed by the moon.
pi_173189071
Ik heb na heel lang lurken eindelijk een account aangemaakt om te vertellen dat ik er ook zin in heb :) .

Ik wil ook iedereen die van een spectaculaire live show houd Frank Carter & The Rattlesnakes aanraden op zaterdagavond in de India. Muziek heeft iets weg van John Coffey.
pi_173189804
quote:
0s.gif Op woensdag 16 augustus 2017 18:06 schreef fouryearstrong het volgende:
Ik heb na heel lang lurken eindelijk een account aangemaakt om te vertellen dat ik er ook zin in heb :) .

Ik wil ook iedereen die van een spectaculaire live show houd Frank Carter & The Rattlesnakes aanraden op zaterdagavond in de India. Muziek heeft iets weg van John Coffey.
Lijkt me ook tof ja! En welkom :*
Some things should be simple; even an end has a start
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')