abonnement Unibet Coolblue
pi_173275141
quote:
1s.gif Op zondag 20 augustus 2017 10:52 schreef TheInnocent het volgende:

[..]

Dat komt omdat je op hem let omdat je hem leuk vindt, je bent steeds met hem bezig. Toch vind ik dat geen flirten.

Een flirtende collega gedraagt zich zo in mijn ogen: hij zoekt mij vaak (eigenlijk dagelijks) op door naar mijn kamer te gaan om een praatje te maken en wil in pauzes samen lunchen en tijdens lunch persoonlijke gesprekken voeren en wil evt buiten werktijd wat drinken samen en niet in groepsverband). Tijdens zulke acties komt hij dichtbij en toont echt flirtend gedrag (lip bijten, onbewust lichaam bekijken, af en toe plagerige opmerkingen maken, mijn nummer vragen en grappend appen, vertellen over ex en verlegen vragen naar mij, vertellen over wat hij allemaal doet gecombineerd met bepaalde lichaamshouding, glinsterende ogen etc.) in ieder geval onderneemt hij actie tot contact. ;)
Haha, ieder heeft recht op zijn eigen mening. Maar ik was er toch echt bij en weet het iets beter.
We zijn geen collega's (dat heb ik echt al heel vaak gezegd; anders zou je idd gemakkelijker overgaan tot duidelijk flirten) en de organisatie is niet een waarin de lijnen kort zijn en iedereen informeel met elkaar omgaat.
Vanwege eventuele herkenning ga ik ook niet in op wat hij bv. specifiek heeft gedaan of gezegd.. Het is niet de eerste keer dat bv een bezette man signalen geeft. Ik ben vaker uitgevraagd door iemand die jarenlang een vriendin had. Niet dat ik daar dan op in ga, zeker niet. Maar sommige vinden het gewoon normaal om ''over te stappen'' van ene relatie naar een andere relatie.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')