abonnement Unibet Coolblue
pi_173250099
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 augustus 2017 08:00 schreef Ouder1 het volgende:

Beweer je hier nu werkelijk dat als hij de vrijheid krijgt zelf aan te geven hoe laat hij naar huis komt, hij zich daar dus niet aan hoeft te houden? Waar maak je dan afspraken voor?

Dus als jij bij je werkgever bij de onderhandelingen over de arbeidsvoorwaarden zelf mag aangeven hoe laat je begint, hoef je dus ook niet op de afgesproken tijd aanwezig te zijn?

Medelijden met een zoon die de volledige vrijheid heeft om zelf te bepalen hoe laat hij naar huis komt maar dat wel vooraf moet aangeven en mag wijzigen als hij dat even laat weten. Arme jongen... _O-
Waarom moet je in hemelsnaam afspraken maken over hoe laat thuis bij een 17 jarige? Kijk, als hij de volgende dag eindexamen heeft snap ik nog wel dat een grens afspreken handig kan zijn, maar het is vakantie. Laat hem lekker ervaren wat het is om de volgende ochtend brak te zijn.

Waar denk je dat kinderen het meest van leren? Ouders die ze vertellen dat iets onverstandig is, of zelf iets onverstandigs doen en ervaren waarom het onverstandig is?

Ik heb hele jonge kinderen en voor mij is de norm: wat ze nu doen, is dat gevaarlijk voor ze? Nee? Laat maar fout gaan dan.

Jij bent onder de streep niet bezig met opvoeden, maar met controle. Hele nare eigenschap waarmee je mensen van je verwijdert.

Het is niets anders dan een vrouw die met haar man die met wat vrienden naar de kroeg gaat afspreekt dat hij rond 3 uur thuis zal zijn en gaat zeiken dat het een uurtje later is geworden. Het recept om alleenstaande moeder te worden!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')