Er is een boerderij in Limburg dat wagyu vlees verkoopt.quote:Op zondag 13 augustus 2017 20:27 schreef pdegroot het volgende:
Ik wil graag goed vlees inkopen en invriezen. Een aantal collega's wijzen mij naar koopeenkoe.nl. Kennen jullie deze site? Wat zijn jullie ervaringen hiermee?
Zo nee, hoe kopen jullie doorgaans vlees in wanneer je goede kwaliteit wenst?
Dacht je dat het vlees bij de slager niet ingevroren was dan?quote:Op zondag 13 augustus 2017 20:31 schreef racerdkb het volgende:
. Invriezen en ontdooien zal volgens mij sowieso de kwaliteit van het vlees degraderen.
Misschien ook wel maar om het dan nogmaals in te vriezen en ontdooien kan het alleen maar prutter worden?quote:Op zondag 13 augustus 2017 20:36 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
[..]
Dacht je dat het vlees bij de slager niet ingevroren was dan?
Dat wordt in de regel dieper ingevroren dan bij een particuliere diepvries mogelijk isquote:Op zondag 13 augustus 2017 20:36 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
[..]
Dacht je dat het vlees bij de slager niet ingevroren was dan?
Het is 'slachtte' i.p.v. 'slagte' en alleen als je een relikneusje bent noem je het een 'ding'.quote:Op zondag 13 augustus 2017 20:36 schreef halfway het volgende:
Ik kocht nog weleens een varken bij de plaatselijke boer, zwart he? de plaatselijke slager slagte dat ding dan, ook zwart natuurlijk.
Iedereen blij.
Nederlands blijft moeilijk voor een buitenstaander.quote:Op zondag 13 augustus 2017 20:42 schreef highender het volgende:
[..]
Het is 'slachtte' i.p.v. 'slagte' en alleen als je een relikneusje bent noem je het een 'ding'.
Ik heb er een paar keer zelf wat besteld. De kwaliteit en de prijs zijn veel beter dan van de lokale slager, dus ik ben erg tevreden.quote:Op zondag 13 augustus 2017 20:27 schreef pdegroot het volgende:
Kennen jullie deze site? Wat zijn jullie ervaringen hiermee?
Ja, voornamelijk kip en varken. Rundvlees moet langer besterven.quote:Op zondag 13 augustus 2017 20:38 schreef racerdkb het volgende:
En bestaan er geen slagers die hun kadavers lokaal inkopen en zelf uitbenen en de dag na slachting in hun schap leggen?
Dat topic is heel recent. Laten we daar verder gaanquote:Op zondag 13 augustus 2017 21:01 schreef The_Temp het volgende:
CUL / Ervaringen koopeenkoe en andere traceerbare vleesverkopers
Loopt al een topic over
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |