abonnement Unibet Coolblue
  maandag 14 augustus 2017 @ 12:56:27 #76
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_173133730
Is niks :@ aan toch. Als jullie je daar goed bij voelen is het prima
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_173134901
Poetsen... Ik ben dus zo iemand die daar 'geen tijd' voor heeft :D M slaapt overdag nauwelijks, en in de avond ook lastig. Ik doe de was met haar erbij (in-uit de trommel, in-uit, in-uit x repeat). Stofzuigen doe ik even snel nadat zij gegeten heeft :P Badkamer&toilet doe ik voornamelijk wanneer man ook thuis is, en de keuken is zijn domein :+

Ik zag je foto's gisteravond Molo, wat een mooie dame O+ En idd, echt geen baby meer! Ik vind jouw verhalen over larf altijd zo leuk :9

Nog gefeliciteerd Crumpette!

Leuke collage van Tas Razz! O+

Wat knap al die pratende kindjes. Kan ik mij nog helemaal niets bij voorstellen. M haar woordenschat is nu TATATATA MAMAMA BABABA MAPA AAAAAAHHHH enzo. Mijn nichtje die 1 jaar ouder is dan M praat ook nog niet, dus denk dat ik mij er daarom ook niets bij kan voorstellen :D

Hier is M tot nu toe 3 keer een nachtje uit logeren geweest bij mijn schoonmoeder. Ging best goed, al werd ik denk ik uit gewoonte nog wel 's nachts wakker :P
pi_173135719
S. heeft al een aantal keer gelogeerd, ik heb daar niet zoveel moeite mee. Sterker nog, 4 dagen op vakantie zonder S. ging me zelfs best goed af. Vooral omdat thuiskomen zoveel leuker nog is O+
Nu is S. ook niet thuis, terwijl ik verlof heb. Raar gevoel, maar wel goed voor me, want het geeft wel wat hoognodige rust.

Larf _O_

Dat kletsen gaat dadelijk ineens heel snel, Miezziej. Zoveel woordjes die in de vakantie zijn bijgeleerd ineens. En ook het combineren zodat er 'zinnetjes' ontstaan. Wel heel prettig, want soms is het onbegrip zo lastig.
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_173141283
quote:
1s.gif Op maandag 14 augustus 2017 12:54 schreef CassElliot het volgende:

[..]

Ahhh O+

Mijn man werkt fulltime, dus die is overdag vaak vrij lang weg (9-19) Hij ziet haar dan vaak alleen 's ochtends een uurtje en verder niet, dus op zijn vrije dagen is hij het liefste bij ons. Hij is eigenlijk ook nooit een nachtje weg. Mini en ik zijn wel eens een paar dagen zonder hem weggeweest, dat was op zich ok, maar hij heeft ons toen wel erg gemist en was heel blij dat we weer terug waren. Nee, wij zijn volgens mij gewoon het meest tevreden en gelukkig als we met z'n allen bij elkaar zijn :@
Haha hier hetzelfde :) nog nooit nachten, en nog maar 1x een dag (twee uurtjes :') ) zonder een van ons.
Maar ik ga wel eens een dagje weg met een vriendin, of wat uurtjes op stap met m'n moeder. Maar dan is m'n lief altijd gewoon thuis
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
pi_173143463
Woei terug van een weekendje weg - kind helemaal gelukkig, de binnenspeeltuin en zwembad waren een groot succes *O* (wanneer niet eigenlijk, altijd goed natuurlijk).

Molo's foto's gemist helaas, die van O+ Tas O+ gelukkig niet (leuk Razz, hij groeit zo hard!), jagar succes met de laatste loodjes en de periode van veel op-en-neer naar België. Hoe is je Frans, of gaan jullie in het Vlaamstalige gedeelte wonen? :P
Sillie als je je dreumes nu al zindelijk hebt kan je 'm dan ook niet leren om niet met zonnebrand te spelen ;( :D (grapje natuurlijk he, gewoon balen. Maar zat er niet al een grote vlek in de vloerbedekking van pakembeet half jaar geleden?).
pi_173143803
quote:
0s.gif Op maandag 14 augustus 2017 20:04 schreef hetzusjevan het volgende:
Sillie als je je dreumes nu al zindelijk hebt kan je 'm dan ook niet leren om niet met zonnebrand te spelen ;( :D (grapje natuurlijk he, gewoon balen. Maar zat er niet al een grote vlek in de vloerbedekking van pakembeet half jaar geleden?).
Er gaat hier zoveel over de vloer dat ik niet meer weet wat er toendertijd overheen ging 8)7 . Maar nee; het stuk (of eigenlijk de kamer) waar nu de zonnenbrand zit was nog relatief vlekvrij :p . En op een klein vlekje na kreeg ik tot op heden ook alles er wel weer uit.

En dat zindelijk zijn heeft 'ie zichzelf geleerd :P dus ik weet niet precies hoe ik dat kan sturen nog, dat leren...
pi_173145513
Molo en Razz: wat een leuke fotos!

Zo leuk om de verschillen tussen kindjes te horen! Die van mij loopt als een malle, maar lijkt niet te beseffen dat je door je knieën kan gaan om te 'springen' terwijl zijn zus dat op die leeftijd allang deed. Hij papegaait bij het leven, maar gebruikt maar een paar woordjes veelvuldig (auto, blauw, zusjes naam, kijken, eten, vliegtuig en kikker). Hij heeft 1 pseudo zin in zijn repertoire: 'ije ooj' (ik ook). Alles natuurlijk in hoofdletters met uitroeptekens als je snapt wat ik bedoel ;). Hij roept tegenwoordig vaak Poe, poe en daarmee hoopt hij op het potje gezet te worden zodat hij die in- en uit elkaar kan zetten O+
pi_173153232
Leuke ontwikkelingen hè, Vosje. Mooi om te zien wat die kleintjes allemaal leren en hoe verschillend ze zijn.

S. is vanmorgen mijn verpleger. Ik ben ziek, dus kom met moeite de ochtend door, meneertje heeft ondertussen al extra veel geknuffeld en lief gespeeld. Na zijn ochtenddutje gaat hij lekker bij oma spelen. Leuker voor hem en voor mij ook wel prettig om wat te slapen.
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_173159884
Springen met twee voeten kan O ook nog niet. Ik dacht dat dat een vaardigheid was die pas veel later kwam.

Plaswijckpark gisteren was leuk! Maar voor wie het nog niet weet, zwemluiers houden geen plas vast. We hadden O vast even zn zwemluier aangedaan omdat we later het water in zouden gaan, maar toen was hij opeens heel moe en is hij even gaan slapen. Werd hij wakker, heel zijn broek nat, het kwam er langs zijn pijpen uitstromen :') Gelukkig had ik schone spullen bij me voor na het zwemmen dus hij kon wel wat droogs aan, maar het was wel even heel sneu voor hem. Duurde ook wel weer even voordat hij weer vrolijk was.

O vond het overigens heel leuk, maar ik vond hem toch nog wat te jong ervoor. Ik denk dat het park vanaf 3 jaar echt leuk wordt zodat hij ook zelfstandig kan klimmen en spelen in het water. Voor nu is het vooral een grotere speeltuin met kinderboerderij, en daarvoor vind ik 12 euro best duur aangezien datzelfde hier in de buurt gratis kan. En ze hebben een parkeerterrein voor maar 20 auto's ofzo.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_173160750
Beterschap LeSage!
Ik vind het Plaswijckpark ook zo leuk klinken, maar het lijkt mij ook leuker voor A als ze iets groter is. A is een echte klimgeit en in de speelhel gaat ze het liefst naar het gedeelte voor de kindjes vanaf 4 jaar (ach, dan mag ik lekker meeklauteren en van de glijbanen ^O^ ).

Maar FF: wat stom van die zwemluier! Ik dacht dat ze best wel wat konden absorberen.

A kwam vanochtend naar me toe met de mededeling dat ze moest poepen :') Toen:
Ik: moet je poepen?
A: Ja! WC!
Ik: kom, dan gaan we naar de Wc!
* A rent richting badkamer, maar slaat dan rechtsaf en rent de slaapkamer in. Komt terug met een knuffelbeer.
A: beer ook poepen!
* A zet de beer op het potje en legt de wc-brilverkleiner op de wc en begint enthousiast te bouncen :')

En warempel. Ze heeft voor het eerst op de wc gepoept *) Daarna hebben we samen de drol uitgezwaaid en doorgetrokken. Toen heeft ze de billen van de beer nog schoongepoetst met wc papier (en ik die van haar) en ging ze met haar beer op de bank zitten O+

Echt. Je maakt wat mee met zo'n dreumes
pi_173162236
Ik vind Plaswijck echt al kunnen hoor! En 't is zo goedkoop, kinderen onder de twee gratis, dus nog even snel gebruik van maken joh! Wij waren er zondag, echt te weinig tijd gehad eigenlijk (van 12 tot 19 geweest notabene! :D )
https://www.instagram.com(...)gW7TLRkncpfaLQ_5C00/

O+ met papa skelteren
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
pi_173169936
Pinquit wat een trots koppie, klinkt als een fijne (lange!) dag O+

Aerenia wauw poep uitzwaaien op de wc, wat knap zeg! Hoeveel maand is ze nu?

FF ach wat sneu voor O, het zijn idd echt alleen poep-netjes die zwemluiers. Volgens mij houden ze dunne poep ook niet echt goed tegen.

LeSage, beterschap! Zo lief dat ze daar al rekening mee kunnen houden hè.

Vosje, wat al een hoop woordjes! Of beter gezegd WOORDJES! :D Kleinste probeert de naam van z'n broer nu te zeggen, zo lief. En ze vinden ook dat ze allebei "broer" zijn (wat ook klopt natuurlijk!) Ik zeg nogal vaak "geef maar aan broer/wacht op broer/lief zijn voor broer/broer niet slaan", zal ze wat meer bij hun naam gaan noemen.

Miezziej, toen ik in dit topic kwam vond ik t ook zo'n ver van m'n bed show (lopen, praten, zindelijkheid), maar ineens komen er een paar sprongetjes en je hebt zo een échte dreumes rondhobbelen!

Wat een leuke Tas collage zag ik nog.

Molo, ik mis altijd je foto's helaas. ;(

Ik vind het zo wonderlijk om te zien hoeveel ze al begrijpen. Als ik zeg "waar is de sok?" gaan ze beide net zo lang zoeken tot ze m vinden (handig!).

Grootste kopieert echt álles wat ik doe, vanavond op muggenjacht in de slaapkamer en dan helpt ie door met z'n handen te wapperen en met een knuffelkonijn tegen de muur te slaan. O+
pi_173170297
Wat knap aerenia dat ze de aandrang voelde, maar ook nog even uit kon stellen toen ze de teddybeer haalde.

Madivi wat klinkt dat schattig zeg.

Als ik Emmy vraag wat een konijntje doet dan beweegt ze heel schattig haar neusje en snuift erbij.
Ze vindt het ook heel grappig om mijn handen te bewegen zodat ze een klappend geluid maken.
Ze snapt ook al veel. Als ik zeg waar is de bal dan haalt ze (soms, als ze daar zin in heeft) de bal.

Mijn zus paste vandaag op en had haar een tijdje niet gezien en ik kreeg een appje: wat een topkind! Ze zit heerlijk te spelen en ik kan mijn koffie heet opdrinken.
pi_173171392
Nou Arja, dat is nog eens een fijn compliment van je zus! ;)

Ik moet wel toegeven dat A bijna 10min op de wc zat alvorens ze daadwerkelijk poepte. Dat uitstellen doet ze met luier aan ook.

Madivi: over een dikke week is ze 22 maanden.

En wat schattig dat je jongens mee op vliegenjacht gaan O+

Misschien nemen A en ik in september bij erg mooi weer wel eens een kijkje in het Plaswijckpark. Vind dat zwembad er zo tof uitzien (en die skelters! ;))
pi_173176003
Arja, ook al zoveel interactie, leuk he? Topkind

Aerenia, zijn ook genoeg volwassenen die hun tijd ervoor nemen toch? Blijft knap! :%

Ik was nog vergeten een update te geven over De Trip. Gisteren aangeven dat het niet ging lukken op korte termijn en we gaan binnenkort ergens halverwege afspreken. Last van mijn schouders af voor nu!
pi_173176775
wat goed madivi, dat klinkt als een fijne oplossing.

En wat leuk om te horen is dat niet, Arja?

T kan de laatste tijd erg slecht alleen spelen. En hij heeft ook hele sterke meningen. De duutser mag met hem met duplo spelen. Ik niet. Als we allebei thuis zijn en ik ga op de grond zitten om met duplo te spelen dan verwijst hij me terug naar de bank of naar de keuken :') .
pi_173177232
Goed van je, Madivi! Gewoon je grenzen aangeven :)

T weet hoe je moet delegeren 8-) en moeders spelen niet met duplo, dat is voor mannen :{w
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_173177479
quote:
1s.gif Op woensdag 16 augustus 2017 09:51 schreef LeSage het volgende:
Goed van je, Madivi! Gewoon je grenzen aangeven :)

T weet hoe je moet delegeren 8-) en moeders spelen niet met duplo, dat is voor mannen :{w
ja, moeders staan in de keuken. Serieus, als hij honger heeft zegt hij mama, en wijst naar de keuken. Dat gaat goed met dat genderneutraal opvoeden....

Heeft iemand hier de duplo treinbaan? We zijn aan het overwegen die T voor z'n 2e verjaardag te geven. Is het leuk?
pi_173177838
Goede oplossing madivi.

Jagar jij kunt gewoon het lekkerst koken
pi_173178378
Ik baal :{

weg

[ Bericht 22% gewijzigd door groofskendezoveelste op 16-08-2017 22:08:28 ]
pi_173178938
Jemig groofs dat is klote :(
pi_173179325
shit zeg groof..sterkte met nog een keertje prikken...
pi_173179371
Dat klinkt behoorlijk slordig, Groofs. Nu weer opnieuw 3 maanden?
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_173180185
weg

[ Bericht 99% gewijzigd door groofskendezoveelste op 16-08-2017 22:08:52 ]
pi_173183997
Oi Oi wat slecht van die 3mnd. En natuurlijk superbalen dat 't misschien over moet :{
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')