Klopt en voor de liefhebber: je kunt de kop uitzuigen. Vinden sommige mensen vies anderen lekker.quote:Op zaterdag 12 augustus 2017 15:26 schreef Krollie het volgende:
Koppie eraf trekken. Dat harde velletje eraf pulken. Darmkanaal weghalen. Eten.
Niet.quote:Hoe eet je grote garnalen
Dan zijn ze al geserveerd? De kok haalt het darmkanaal niet weg?quote:Op zaterdag 12 augustus 2017 15:26 schreef Krollie het volgende:
Koppie eraf trekken. Dat harde velletje eraf pulken. Darmkanaal weghalen. Eten.
Hoe dan zonder ze open te maken?quote:Op zondag 13 augustus 2017 08:41 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Dan zijn ze al geserveerd? De kok haalt het darmkanaal niet weg?
Dat is wel makkelijk als je geen 3 uur over 5 garnalen wil doen.quote:Ik neem aan dat als ze op je bord liggen je ze gewoon met je handen eet en zonder bestek om die handelingen uit te voeren?
Waarom niet gelijk openmaken dan? Toch een stukje service om het gelijk eetbaar te serveren, of om die keuze te geven voor mensen die daar om redenen niet zo handig mee zijn. Vergelijk kippenbout kluiven of kippendijfilet smikkelen.quote:
Als je niet zo'n mietje bent dat je vraagt aan de kok of hij het kopje er al af wil halen. Dan is de gamba inderdaad compleet met alles erop en eraan. Ook het darmkanaal.quote:Op zondag 13 augustus 2017 08:41 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Dan zijn ze al geserveerd? De kok haalt het darmkanaal niet weg?
Ik neem aan dat als ze op je bord liggen je ze gewoon met je handen eet en zonder bestek om die handelingen uit te voeren?
Bepaalde vis serveren ze toch ook met graat? Dat is juist hoe je het hoort te eten. Lekker zelf kloten.quote:Op zondag 13 augustus 2017 08:47 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Waarom niet gelijk openmaken dan? Toch een stukje service om het gelijk eetbaar te serveren, of om die keuze te geven voor mensen die daar om redenen niet zo handig mee zijn. Vergelijk kippenbout kluiven of kippendijfilet smikkelen.
Hier ben ik het op zich wel mee eens. Half pellen vindi k ook een beetje onzinnig.quote:Op zondag 13 augustus 2017 10:41 schreef RobinOok het volgende:
Ik vind met garnalen : óf serveer ze in hun geheel met kop en pantser óf gepeld. Dat halfslachtige zonder kop en opengesneden pantser haat ik. Het idee van ze in hun pantser laten is dat het vlees beschermd is en dus sappiger blijft.
22 Euro voor 7 garnalen? WTFquote:Op zaterdag 12 augustus 2017 16:59 schreef Iwanius het volgende:
Precies zoals hierboven staat ts.
Laat ik nou vanmiddag bij de beste Surinamer van Rotterdam gebakken gamba's hebben gegeten.
Gewoon aangeven dat je kop eraf wilt,opengesneden in de lengte en verder de schil erop laten en dan bereiden. En dan ziet het er zo uit:
[ afbeelding ]
Op zijn Surinaams-Chinees met een pittige saus en kousenband. Top! a ¤22,00 per portie!
Heerlijk!
22,- voor zeven garnalen bij een Surinamer vind jij een normale prijs?quote:
Slecht voorbeeld, een kippenbout is lekkerder dan een dijfilet gegaard zonder bot.quote:Op zondag 13 augustus 2017 08:47 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Waarom niet gelijk openmaken dan? Toch een stukje service om het gelijk eetbaar te serveren, of om die keuze te geven voor mensen die daar om redenen niet zo handig mee zijn. Vergelijk kippenbout kluiven of kippendijfilet smikkelen.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Spoilers!
Zijn vaak hindoes die alles opwarmen via het oventje en wat je niet ziet. Vertrouw ze alleen maar met hun roti's want al dat anderen is doordrenkt vaak van de kruiden en van bagger kwaliteit waar deze genoemde ¤ 12,- dan al teveel voor zou zijn. Ben benieuwd hoeveel zij geven en hoe de portie er dan uitziet. Ik zeg: De helft van wat mijn beste Surinamer op tafel neerzet.quote:Op zondag 13 augustus 2017 17:25 schreef Fer het volgende:
Ken een Surinamer die serveert een roti garnalen, half bakje vol gepeld en al. 12¤.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |