ja hallo moet niet teveel hipster natuurlijkquote:Op vrijdag 11 augustus 2017 16:11 schreef Hiddendoe het volgende:
Combineer het met een bolhoed.
En een raar loopje.
Bedankt maar daar word ik niet zo vrolijk van, man man manquote:Op vrijdag 11 augustus 2017 16:19 schreef RobjeGeus het volgende:
Aangezien mij dit totaal niet boeit, hier een appeltaart recept:
voor het deeg
250 g bloem
150 g boter
80 g suiker
2 eieren
voor de vulling
8 appels
1 eetlepel suiker
snuf kaneel
boter voor invetten
Bereiden
Verwarm de oven voor tot 180 °C. Maak een deeg door bloem, boter, suiker en eieren goed door elkaar te kneden. Laat het deeg even rusten.
Schil de appels en haal de klokhuizen eruit. Snijd de appels in blokjes en meng die met de suiker en de kaneel.
Rol het deeg uit en leg het in een beboterde taartvorm. Schep de vulling hierin en druk goed aan. Gebruik restjes deeg om de bovenkant van de taart te versieren.
Bak de taart in de voorverwarmde oven ongeveer 50 minuten tot gaar en goudbruin.
Extra benodigd
Springvorm (Ø 24 cm)
Variatietip
Variaties voor door de appelvulling: een handvol walnoten, 50 g blokjes ananas, uitgelekt, 3 peren in plaats van 3 appels, in rum geweekte rozijnen, 2 eetlepels gemalen kokos, handje gedroogde cranberry's, 1 lepel muesli, 1 lepel sukade, 10 gedroogde en in reepjes gesneden abrikozen, rasp van een citroen, 100 g amandelspijs op de taartbodem uitgerold, bitterkoekjes verkruimeld op de taartbodem.
2015 beldequote:Op vrijdag 11 augustus 2017 16:19 schreef RobjeGeus het volgende:
Aangezien mij dit totaal niet boeit, hier een appeltaart recept:
voor het deeg
250 g bloem
150 g boter
80 g suiker
2 eieren
voor de vulling
8 appels
1 eetlepel suiker
snuf kaneel
boter voor invetten
Bereiden
Verwarm de oven voor tot 180 °C. Maak een deeg door bloem, boter, suiker en eieren goed door elkaar te kneden. Laat het deeg even rusten.
Schil de appels en haal de klokhuizen eruit. Snijd de appels in blokjes en meng die met de suiker en de kaneel.
Rol het deeg uit en leg het in een beboterde taartvorm. Schep de vulling hierin en druk goed aan. Gebruik restjes deeg om de bovenkant van de taart te versieren.
Bak de taart in de voorverwarmde oven ongeveer 50 minuten tot gaar en goudbruin.
Extra benodigd
Springvorm (Ø 24 cm)
Variatietip
Variaties voor door de appelvulling: een handvol walnoten, 50 g blokjes ananas, uitgelekt, 3 peren in plaats van 3 appels, in rum geweekte rozijnen, 2 eetlepels gemalen kokos, handje gedroogde cranberry's, 1 lepel muesli, 1 lepel sukade, 10 gedroogde en in reepjes gesneden abrikozen, rasp van een citroen, 100 g amandelspijs op de taartbodem uitgerold, bitterkoekjes verkruimeld op de taartbodem.
Ga je nu in elk topic deze onzin knippen en plakkenquote:Op vrijdag 11 augustus 2017 16:19 schreef RobjeGeus het volgende:
Aangezien mij dit totaal niet boeit, hier een appeltaart recept:
voor het deeg
250 g bloem
150 g boter
80 g suiker
2 eieren
voor de vulling
8 appels
1 eetlepel suiker
snuf kaneel
boter voor invetten
Bereiden
Verwarm de oven voor tot 180 °C. Maak een deeg door bloem, boter, suiker en eieren goed door elkaar te kneden. Laat het deeg even rusten.
Schil de appels en haal de klokhuizen eruit. Snijd de appels in blokjes en meng die met de suiker en de kaneel.
Rol het deeg uit en leg het in een beboterde taartvorm. Schep de vulling hierin en druk goed aan. Gebruik restjes deeg om de bovenkant van de taart te versieren.
Bak de taart in de voorverwarmde oven ongeveer 50 minuten tot gaar en goudbruin.
Extra benodigd
Springvorm (Ø 24 cm)
Variatietip
Variaties voor door de appelvulling: een handvol walnoten, 50 g blokjes ananas, uitgelekt, 3 peren in plaats van 3 appels, in rum geweekte rozijnen, 2 eetlepels gemalen kokos, handje gedroogde cranberry's, 1 lepel muesli, 1 lepel sukade, 10 gedroogde en in reepjes gesneden abrikozen, rasp van een citroen, 100 g amandelspijs op de taartbodem uitgerold, bitterkoekjes verkruimeld op de taartbodem.
Ik heb geen oven, zou dit ook op de bbq kunnen?quote:Op vrijdag 11 augustus 2017 16:19 schreef RobjeGeus het volgende:
Aangezien mij dit totaal niet boeit, hier een appeltaart recept:
voor het deeg
250 g bloem
150 g boter
80 g suiker
2 eieren
voor de vulling
8 appels
1 eetlepel suiker
snuf kaneel
boter voor invetten
Bereiden
Verwarm de oven voor tot 180 °C. Maak een deeg door bloem, boter, suiker en eieren goed door elkaar te kneden. Laat het deeg even rusten.
Schil de appels en haal de klokhuizen eruit. Snijd de appels in blokjes en meng die met de suiker en de kaneel.
Rol het deeg uit en leg het in een beboterde taartvorm. Schep de vulling hierin en druk goed aan. Gebruik restjes deeg om de bovenkant van de taart te versieren.
Bak de taart in de voorverwarmde oven ongeveer 50 minuten tot gaar en goudbruin.
Extra benodigd
Springvorm (Ø 24 cm)
Variatietip
Variaties voor door de appelvulling: een handvol walnoten, 50 g blokjes ananas, uitgelekt, 3 peren in plaats van 3 appels, in rum geweekte rozijnen, 2 eetlepels gemalen kokos, handje gedroogde cranberry's, 1 lepel muesli, 1 lepel sukade, 10 gedroogde en in reepjes gesneden abrikozen, rasp van een citroen, 100 g amandelspijs op de taartbodem uitgerold, bitterkoekjes verkruimeld op de taartbodem.
niveau facebook ___quote:Op vrijdag 11 augustus 2017 16:19 schreef RobjeGeus het volgende:
Aangezien mij dit totaal niet boeit, hier een appeltaart recept:
voor het deeg
250 g bloem
150 g boter
80 g suiker
2 eieren
voor de vulling
8 appels
1 eetlepel suiker
snuf kaneel
boter voor invetten
Bereiden
Verwarm de oven voor tot 180 °C. Maak een deeg door bloem, boter, suiker en eieren goed door elkaar te kneden. Laat het deeg even rusten.
Schil de appels en haal de klokhuizen eruit. Snijd de appels in blokjes en meng die met de suiker en de kaneel.
Rol het deeg uit en leg het in een beboterde taartvorm. Schep de vulling hierin en druk goed aan. Gebruik restjes deeg om de bovenkant van de taart te versieren.
Bak de taart in de voorverwarmde oven ongeveer 50 minuten tot gaar en goudbruin.
Extra benodigd
Springvorm (Ø 24 cm)
Variatietip
Variaties voor door de appelvulling: een handvol walnoten, 50 g blokjes ananas, uitgelekt, 3 peren in plaats van 3 appels, in rum geweekte rozijnen, 2 eetlepels gemalen kokos, handje gedroogde cranberry's, 1 lepel muesli, 1 lepel sukade, 10 gedroogde en in reepjes gesneden abrikozen, rasp van een citroen, 100 g amandelspijs op de taartbodem uitgerold, bitterkoekjes verkruimeld op de taartbodem.
Ja wel even goed voorverwarmen.quote:Op vrijdag 11 augustus 2017 17:05 schreef Chivaz het volgende:
[..]
Ik heb geen oven, zou dit ook op de bbq kunnen?
Dat dacht ik dus ookquote:Op vrijdag 11 augustus 2017 17:03 schreef GibsonLesPaul88 het volgende:
Niks mis met een mooie modieuze snor
quote:
Hij heeft geen graf, de arme manquote:Op vrijdag 11 augustus 2017 19:31 schreef Firewarrior het volgende:
Ik hoop dat Hitler's graf in de fik staat
Om de commotie die wellicht gepaard gaat met Weimarse bloksnor op te heffen met wat Angelsaksische beschaving van good old England. Topingeving.quote:Op vrijdag 11 augustus 2017 16:11 schreef Hiddendoe het volgende:
Combineer het met een bolhoed.
En een raar loopje.
Waar is Hitler eigenlijk begraven? (ben ff te lui om te googlen)quote:Op vrijdag 11 augustus 2017 20:11 schreef Mr.Worldwide het volgende:
[..]
Dat dacht ik dus ook
[..]
[..]
Hij heeft geen graf, de arme man
Gastquote:Op vrijdag 11 augustus 2017 22:26 schreef Firewarrior het volgende:
[..]
Waar is Hitler eigenlijk begraven? (ben ff te lui om te googlen)
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |