Ik gebruik geen bliktonijn in water, dat zeg ik, ik gebruik altijd tonijn in oliequote:Op maandag 28 augustus 2017 13:13 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
waarom tonijn in water voor tonnato? ikzelf doe andersom... elk druppeltje water wordt vervangen door noilly prat voor de smaak bij mij . Dus tonijn met zo min mogelijk water is de keus.
Oh haha, verkeerd gelezen dan. Ik gebruik ook alleen in olie, was al benieuwd waarom je juist voor tonnato alleen in water zou gebruikenquote:Op maandag 28 augustus 2017 14:15 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik gebruik geen bliktonijn in water, dat zeg ik, ik gebruik altijd tonijn in olie
Tja ik ook, die smaakt namelijk altijd droog en vies.quote:Op maandag 28 augustus 2017 14:52 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Oh haha, verkeerd gelezen dan. Ik gebruik ook alleen in olie, was al benieuwd waarom je juist voor tonnato alleen in water zou gebruiken
Nja, raar soort metalig en vissig ja....quote:Op maandag 28 augustus 2017 14:57 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Tja ik ook, die smaakt namelijk altijd droog en vies.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |