exact. Waarom weer materie kopen daarvoor? #minimaliseren.quote:Op donderdag 10 augustus 2017 23:20 schreef nogeenoudebekende het volgende:
Blikje eerst maar een fractie opentrekken en dan uit laten lekken.
Da's duurder dan die op Amazonquote:Op donderdag 10 augustus 2017 23:07 schreef KoeInDeKont het volgende:
Voor als je geduldig bent: Aliexpress
Da's kut met vooral tonijn, dan drupt het een eeuwigheid door.quote:Op donderdag 10 augustus 2017 23:20 schreef nogeenoudebekende het volgende:
Blikje eerst maar een fractie opentrekken en dan uit laten lekken.
Plus extra afwas. #waterverspilling.quote:Op donderdag 10 augustus 2017 23:25 schreef Handleiding het volgende:
[..]
exact. Waarom weer materie kopen daarvoor? #minimaliseren.
Alsof dit een probleem is in Nederlandquote:Op vrijdag 11 augustus 2017 09:18 schreef maily het volgende:
[..]
Plus extra afwas. #waterverspilling.
alsof een vergiet voor een blikje niet kunnen vinden een probleem is, nog nooit bedacht dat ik daar een vergiet voor nodig had...tering hoeveel tonijn per dag moet je daarvoor eten om dat handig te laten zijn?quote:Op vrijdag 11 augustus 2017 10:26 schreef Fretwork het volgende:
[..]
Alsof dit een probleem is in Nederland
Dit idd.quote:Op vrijdag 11 augustus 2017 08:58 schreef Rewimo het volgende:
Deksel stukje lostrekken, vocht af laten lopen. Deksel helemaal lostrekken, in het blikje leggen, flink aanduwen terwijl je het blikje omkeert. Simpel.
vooral heel veel kostbare ruimte in een la in neemt die je voor veel zinnigere dingen kan gebruiken....wat een onzin gewoonquote:Op vrijdag 11 augustus 2017 13:55 schreef nogeenoudebekende het volgende:
Dit is echt zo'n ding wat je twee keer gebruikt, de derde keer kwijt bent en de vierde keer alweer vergeten bent dat je hem überhaupt hebt.
Dit dus.quote:Op vrijdag 11 augustus 2017 08:58 schreef Rewimo het volgende:
Deksel stukje lostrekken, vocht af laten lopen. Deksel helemaal lostrekken, in het blikje leggen, flink aanduwen terwijl je het blikje omkeert. Simpel.
Dan stort je hem in een zeef en laat die boven het aanrecht uitdruipen.quote:Op vrijdag 11 augustus 2017 08:55 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Da's kut met vooral tonijn, dan drupt het een eeuwigheid door.
quote:Op vrijdag 11 augustus 2017 22:54 schreef yosander het volgende:
Je hebt tegenwoordig zelfs deze variant
[ afbeelding ]
dat zeg ik. Niet moeilijk doen als het makkelijk kanquote:Op vrijdag 11 augustus 2017 22:52 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dan stort je hem in een zeef en laat die boven het aanrecht uitdruipen.
Dit, weer een nutteloos speeltje bespaard.quote:Op vrijdag 11 augustus 2017 08:58 schreef Rewimo het volgende:
Deksel stukje lostrekken, vocht af laten lopen. Deksel helemaal lostrekken, in het blikje leggen, flink aanduwen terwijl je het blikje omkeert. Simpel.
liever boven de gootsteen, dat geeft minder troepquote:Op vrijdag 11 augustus 2017 22:52 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dan stort je hem in een zeef en laat die boven het aanrecht uitdruipen.
waarom tonijn in water voor tonnato? ikzelf doe andersom... elk druppeltje water wordt vervangen door noilly prat voor de smaak bij mij . Dus tonijn met zo min mogelijk water is de keus.quote:Op vrijdag 11 augustus 2017 23:30 schreef Pietverdriet het volgende:
Vind blijktonijn in olie beter. Gebruik dat verder alleen in de saus voor de vitello tonato en op de pizza
Ik gebruik geen bliktonijn in water, dat zeg ik, ik gebruik altijd tonijn in oliequote:Op maandag 28 augustus 2017 13:13 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
waarom tonijn in water voor tonnato? ikzelf doe andersom... elk druppeltje water wordt vervangen door noilly prat voor de smaak bij mij . Dus tonijn met zo min mogelijk water is de keus.
Oh haha, verkeerd gelezen dan. Ik gebruik ook alleen in olie, was al benieuwd waarom je juist voor tonnato alleen in water zou gebruikenquote:Op maandag 28 augustus 2017 14:15 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik gebruik geen bliktonijn in water, dat zeg ik, ik gebruik altijd tonijn in olie
Tja ik ook, die smaakt namelijk altijd droog en vies.quote:Op maandag 28 augustus 2017 14:52 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Oh haha, verkeerd gelezen dan. Ik gebruik ook alleen in olie, was al benieuwd waarom je juist voor tonnato alleen in water zou gebruiken
Nja, raar soort metalig en vissig ja....quote:Op maandag 28 augustus 2017 14:57 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Tja ik ook, die smaakt namelijk altijd droog en vies.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |