abonnement Unibet Coolblue
pi_173043666
quote:
0s.gif Op donderdag 10 augustus 2017 16:49 schreef Jigzoz het volgende:

[..]

Goed punt. Ik een SJW'er, PVV'ers tokkies en jij gewoon een neonazi. Iedereen blij. Discussie tussen verschillende groepen is inmiddels toch al totaal onmogelijk. Op naar de nieuwe verzuiling. Iedereen in zijn eigen kamp.
Dat zie je verkeerd; de echte regressieven, en dat zien we in dit voorbeeld duidelijk terug, zien iedereen die niet in hun straatje zit als facist/racist/... In Nederland hebben we er nog niet zoveel last van, al was de gang van zaken in de UvA al een voorproefje (ook wat betreft de slappe houding van het bestuur van de universiteit), maar in de VS zien we dat dit soort volk compleet is doorgedraaid, en dat leidt tot bedreiging en geweld tegen iedereen die niet regressief genoeg is.
  donderdag 10 augustus 2017 @ 17:04:12 #53
308438 Ser_Ciappelletto
Semi-professionele SJW
pi_173043715
quote:
0s.gif Op donderdag 10 augustus 2017 16:22 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Dus deze toegevoegde diversiteit weegt zwaarder dan het presteren van een organistatie?
Nee, deze toegevoegde diversiteit kan zwaarder wegen dan het presteren van een enkeling binnen de organisatie.
pi_173043743
quote:
0s.gif Op donderdag 10 augustus 2017 16:11 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:

Nee. Ik zou eventueel een minder goede vrouw op een positie hebben omdat er daardoor meer diversiteit is en omdat het op de lange termijn meer talent ontsluit.
En wat vind jij van het volgende voorbeeld?

quote:
Ombudsman kraakt Defensiebenoeming

den haag - De politieke top van Defensie heeft een janboel gemaakt van de benoeming van civiel ambtenaar Hillie Beentjes tot plaatsvervangend commandant van de Koninklijke Marechaussee.

Dit concludeert de Nationale Ombudsman Alex Brenninkmeijer na zijn onderzoek naar de procedure rond de omstreden aanstelling in maart 2012. Door de promotie van een burgermedewerker naar een functie van vlagofficier voelden veel topmilitairen zich gepasseerd. Bovendien vrezen ze nog altijd voor ongelukken als de van elke krijgservaring gespeende Beentjes leiding moet geven aan militaire operaties.

De officierenvereniging GOV/MHB diende een klacht over de benoemingsprocedure in bij de ombudsman. Deze laat in zijn rapport geen spaan heel van de handelwijze van de opeenvolgende defensieministers Hans Hillen en Jeanine Hennis. De eerste verwijt hij een gebrek aan transparantie en ’fair play’. De huidige bewindsvrouw krijgt kritiek omdat ze de keuze voor Beentjes tot op de dag van vandaag nog steeds niet goed heeft gemotiveerd.

„Zowel richting de Tweede Kamer als tijdens mijn onderzoek is geen antwoord gegeven op de vraag waarom er geen geschikte militair voor de betreffende functie voorhanden was”, aldus Brenninkmeijer. Volgens hem bestond de ’gerechtvaardigde verwachting’ dat één van de hoge militairen voor de topbaan in aanmerking zou komen: „Indien de minister van dit verwachtingspatroon wil afwijken, dan had dit duidelijk gemotiveerd moeten worden.”

Klacht

De ombudsman veegt de vloer aan met Hillens weigering in 2012 om een klacht van de officierenkoepel GOV/MHB over de benoeming in behandeling te nemen. De bewindsman stelde zich op het standpunt dat louter individuele militairen een bezwaar kunnen indienen. De ombudsman acht echter klip-en-klaar dat de officierenbond ook de individuele belangen van militairen vertegenwoordigt. De GOV/MHB is verheugd over de bevindingen. Er komen geen verdere stappen om de benoeming van Beentjes alsnog ongedaan te krijgen. „Het gaat ons niet om de persoon maar om de procedure”, aldus duovoorzitter Marc de Natris.

Defensie belooft beterschap. „We nemen het advies ter harte om in het vervolg anders om te gaan met een klacht. We betreuren dat onze uitleg in Kamerbrieven over de wijze waarop de benoeming tot stand kwam, blijkbaar niet bij iedereen als transparant is overgekomen”, zo reageert zegsman Maarten Hilbrandie.
Telegraaf

Mevr Beentjes werd in 2012 als extern (burger) persoon even gemilitairiseerd en generaal gemaakt. Dit ten faveure van een hele rits militairen die wel aan de vereiste eisen voldeden. De enige reden dat mevr Beentjes als generaal aangesteld werd was puur en alleen vanwege het gender-/ diversiteitsbeleid, men zou en moest een vrouwelijke generaal binnen de gelederen hebben.

Wat gebeurt er 2 jaar later?

quote:
’Burgergeneraal’ stapt alweer op

DEN HAAG - De sinds haar benoeming in 2012 tot plaatsvervangend commandant Koninklijke Marechaussee omstreden generaal-majoor Hillie Beentjes gaat Defensie alweer verlaten.

De stafofficier levert per 15 augustus haar uniform in, omdat ze directeur begrotingszaken en plaatsvervangend directeur-generaal Rijksbegroting wordt bij het ministerie van Financiën. In officierenkringen wordt opgelucht gereageerd op het vertrek van de voormalig burgermedewerkster, die twee jaar geleden na een militair spoedcursusje uit het niets generaal werd.

„We hebben niets tegen de persoon Beentjes en wensen haar veel succes in deze nieuwe functie. Wel zijn we tot op de dag van vandaag bezorgd over haar gebrek aan militaire ervaring voor deze functie”, aldus overste Marc de Natris, duovoorzitter van de officierenkoepel GOV/MHB.

Veel officieren voelden zich twee jaar geleden gepasseerd door de benoeming. „Terwijl collega’s jarenlang door operationele hoepels moesten springen om een militaire carrière te kunnen maken, duikt nu een witte raaf op”, zo fulmineerde oud-commandant landstrijdkrachten generaal b.d. Hans Couzy.

Zelfde fouten

Medevoorman van de GOV/MHB generaal b.d. Ruud Vermeulen drukt de Defensiestaf op het hart om bij de zoektocht naar een opvolger niet dezelfde fouten te maken. Hij wijst hierbij op een rapport van de Nationale Ombudsman over de kwestie. Deze liet vorig jaar in een rapport geen spaan heel van de benoeming van Beentjes.

Zegsman Alfred Ellwanger van de Koninklijke Marechaussee meldt dat Beentjes door het ministerie van Financiën is gevraagd de overstap te maken. „De generaal heeft hier naar volle tevredenheid gefunctioneerd. We betreuren haar vertrek, maar zijn ook trots dat ze vanuit onze organisatie in zo’n prachtige functie terechtkomt.”
Telegraaf

Nu vraag ik me af hoe jij hier een postieve draai aan gaat geven.
pi_173043748
quote:
Ja, die heb ik ook op gezet. Niet te herleiden naar 1 persoon dus. Term die wel al eerder werd gebruikt, niet pejoratief, maar na de Gamergate controversy in 2011 wel pejoratief werd gebruikt. https://en.wikipedia.org/wiki/Gamergate_controversy

Regressief links dat is uit de koker van Sam Harris naar verluid.
I´m back.
pi_173043753
quote:
0s.gif Op donderdag 10 augustus 2017 16:35 schreef drexciya het volgende:

[..]

Het is een religie, een cult, een cocon, en zoals de schrijver van de memo al opmerkte een echokamer. Je ziet het ook in het niet willen aangaan van een discussie, maar meteen voluit iedereen die niet purist genoeg is voor van alles en nog wat uitmaken. En als er geen reden voor te verzinnen is, wordt die wel even bedacht. Mijn indruk is dat deze ellende zichzelf nu aan het opvreten is, maar voordat we ervan af komen (hopelijk) zullen nog veel mensen beschadigd worden.

Wil je een indruk krijgen van hoe ziek SJWs echt zijn, dan is nuttig om het kanaal van Benjamin Boyce te bekijken https://www.youtube.com/channel/UCm13xHVNFVwzHzK3QHSaZ3Q. Hij heeft allerlei informatie verzameld over het Evergreen college in Vermont, waar we allerlei uitwassen zien van de SJWs en de mensen erachter (die dit aanmoedigen).

Sommige filmpjes zijn zo tenenkrommend dat je ze niet eens helemaal kunt bekijken, maar de conclusie is in mijn ogen dat Grievance Studies en gerelateerde andere pseudowetenchap domweg geen geld meer moet krijgen van de overheid.
Enne .. gewoon voor de duidelijkheid .. Hoe groot is die groep / subcultuur? En zijn alle leden van die groep in gelijke mate zo 'extreem', of zit daar nog een bepaalde gradatie in? En in Nederland?
"Pools are perfect for holding water"
pi_173043766
quote:
0s.gif Op donderdag 10 augustus 2017 17:01 schreef drexciya het volgende:

[..]

Dat zie je verkeerd; de echte regressieven, en dat zien we in dit voorbeeld duidelijk terug, zien iedereen die niet in hun straatje zit als facist/racist/... In Nederland hebben we er nog niet zoveel last van, al was de gang van zaken in de UvA al een voorproefje (ook wat betreft de slappe houding van het bestuur van de universiteit), maar in de VS zien we dat dit soort volk compleet is doorgedraaid, en dat leidt tot bedreiging en geweld tegen iedereen die niet regressief genoeg is.
Weet ik niet. Ik volg Amerika niet. Nederland wel en daar zie je dat radicaal rechts zich politiek volledig geïsoleerd heeft. Voor de partijen die je hier 'SJW' zou noemen (D66, GroenLinks, PvdA, PvdD) geldt dat niet.

O ja, het voormalige Artikel1 is dan wel een uiterste in 'SJW'. Simons wordt gewoon uitgenodigd voor allerlei praatprogramma's en wordt daar ook serieus genomen. Uit rechtsradicale hoek leidt dat vervolgens weer tot bedreigingen en racistische reacties, maar dat zegt vooral veel over die hoek.
  donderdag 10 augustus 2017 @ 17:12:18 #58
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_173043854
De bozeblankeburger, ooit tot leven gewekt door Fortuyn en in de twintig jaar daarna tot volle wasdom gekomen, is net zo goed een SJW. Radicaal-schuimbekkend met alles en iedereen in gevecht voor het Grote Eigen Gelijk.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
  donderdag 10 augustus 2017 @ 17:12:31 #59
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_173043858
quote:
0s.gif Op donderdag 10 augustus 2017 16:11 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:

[..]

Nee. Ik zou eventueel een minder goede vrouw op een positie hebben omdat er daardoor meer diversiteit is en omdat het op de lange termijn meer talent ontsluit.
Niet mee eens. Als er sprake is van een te klein aanbod van geschikte vrouwen zou ik willen zien dat we pogen dat aanbod te vergroten ipv minder geschikte mensen (vrouwen in dit geval) toch maar op die plaats te zetten.

In het geval waar het hier over gaat vind ik, op dit moment, een 50/50 verdeling niet realistisch. Maar evt wat extra moeite doen om die wel geschikte vrouw aan te trekken, een 30/70(?) verdeling te hebben vind ik dan wel weer verstandig. Vooral ook omdat bepaalde mensen (vrouwen in dit geval) op die plaatsen kan helpen om meer mensen te stimuleren ook voor die baan te gaan, geschikt te worden voor die baan. Maar dat hele aantrekken van een groter aanbod van geschikte mensen zit hem vooral in het voortraject. In opleiding en keuze voor werkvlak.

Als er dus nu een 30/70 (v/m) verdeling is in geschikte mensen dan zou je niet naar meer dan dat moeten streven. Want daarmee zou je, in dit geval mannen, tekort doen.
Het is niet dat mannen dit gratis krijgen, die moeten ook hun stinkende best doen. Het is dan lullig (no pun intended) als een ander die minder geschikt is voorrang krijgt, dat levert wrijving op.

Streven naar een bepaalde verdeling zou gebaseerd moeten zijn op beschikbaar aanbod. Quota zijn een paardenmiddel en zouden nooit dat beschikbare aanbod moeten overschrijden. Liever zijn quota niet nodig, zouden enkel ingezet moeten worden als laatste redmiddel. Maar als ze ingezet worden zou dat enkel moeten gebeuren naar aanleiding van geschikt aanbod.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_173043867
quote:
7s.gif Op donderdag 10 augustus 2017 17:12 schreef Ringo het volgende:
De bozeblankeburger, ooit tot leven gewekt door Fortuyn en in de twintig jaar daarna tot volle wasdom gekomen, is net zo goed een SJW. Radicaal-schuimbekkend met alles en iedereen in gevecht voor het Grote Eigen Gelijk.
Nee, da's een ASJW. Behalve dan voor de eigen uitkering, want 'daar heb ik recht op'.
pi_173043958
quote:
0s.gif Op donderdag 10 augustus 2017 17:04 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:

[..]

Nee, deze toegevoegde diversiteit kan zwaarder wegen dan het presteren van een enkeling binnen de organisatie.
Nouwja dat moet je dan wel vrij zeker van zijn want dit kan flinke gevolgen hebben, wanneer de diversiteit niet opweegt tegen de minder competente personen op bepaalde posities heb je minder presterende organisaties, en dat is iets waar wij allemaal niet op zitten te wachten.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  donderdag 10 augustus 2017 @ 17:17:26 #62
308438 Ser_Ciappelletto
Semi-professionele SJW
pi_173043961
quote:
0s.gif Op donderdag 10 augustus 2017 17:05 schreef AchJa het volgende:

[..]

En wat vind jij van het volgende voorbeeld?

[..]

Telegraaf

Mevr Beentjes werd in 2012 als extern (burger) persoon even gemilitairiseerd en generaal gemaakt. Dit ten faveure van een hele rits militairen die wel aan de vereiste eisen voldeden. De enige reden dat mevr Beentjes als generaal aangesteld werd was puur en alleen vanwege het gender-/ diversiteitsbeleid, men zou en moest een vrouwelijke generaal binnen de gelederen hebben.

Wat gebeurt er 2 jaar later?

[..]

Telegraaf

Nu vraag ik me af hoe jij hier een postieve draai aan gaat geven.
Niet?
  donderdag 10 augustus 2017 @ 17:18:57 #63
8369 speknek
Another day another slay
pi_173043999
quote:
0s.gif Op donderdag 10 augustus 2017 16:57 schreef 2thmx het volgende:
Maar serieus, heb je ook vrienden of kennissen die kritisch staan tegenover wat ik voor het gemak maar het SJW-gedachtegoed zal noemen? Vertellen zij je nooit dat je een beetje rare ideeën hebt (gekregen)?
Mijn vrienden en kennissen zijn in het algemeen intelligent dus dat valt wel mee. Er zijn natuurlijk wel mensen die er anders over denken, meestal win ik het vrij gemakkelijk daarvan als we het er echt over hebben. Of soms duurt het gewoon vijf jaar voordat ze naar me toe komen om te zeggen dat ik inderdaad toch wel gelijk had dat bijvoorbeeld zwarte piet = racisme. Maar geindoctrineerd, nee dat moet ik van mensen op het forum horen. Maar dat is dan ook mijn voornaamste contact met tokkies.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
pi_173044012
quote:
1s.gif Op donderdag 10 augustus 2017 17:12 schreef Cause_Mayhem het volgende:

[..]

Niet mee eens. Als er sprake is van een te klein aanbod van geschikte vrouwen zou ik willen zien dat we pogen dat aanbod te vergroten ipv minder geschikte mensen (vrouwen in dit geval) toch maar op die plaats te zetten.

In het geval waar het hier over gaat vind ik, op dit moment, een 50/50 verdeling niet realistisch. Maar evt wat extra moeite doen om die wel geschikte vrouw aan te trekken, een 30/70(?) verdeling te hebben vind ik dan wel weer verstandig. Vooral ook omdat bepaalde mensen (vrouwen in dit geval) op die plaatsen kan helpen om meer mensen te stimuleren ook voor die baan te gaan, geschikt te worden voor die baan. Maar dat hele aantrekken van een groter aanbod van geschikte mensen zit hem vooral in het voortraject. In opleiding en keuze voor werkvlak.

Als er dus nu een 30/70 (v/m) verdeling is in geschikte mensen dan zou je niet naar meer dan dat moeten streven. Want daarmee zou je, in dit geval mannen, tekort doen.
Het is niet dat mannen dit gratis krijgen, die moeten ook hun stinkende best doen. Het is dan lullig (no pun intended) als een ander die minder geschikt is voorrang krijgt, dat levert wrijving op.

Streven naar een bepaalde verdeling zou gebaseerd moeten zijn op beschikbaar aanbod. Quota zijn een paardenmiddel en zouden nooit dat beschikbare aanbod moeten overschrijden. Liever zijn quota niet nodig, zouden enkel ingezet moeten worden als laatste redmiddel. Maar als ze ingezet worden zou dat enkel moeten gebeuren naar aanleiding van geschikt aanbod.
Die 30/70 verdeling is nog steeds een quota waar ik principiëel niet achter sta, maar achter het pogen het aanbod om uit te vissen te vergroten ben ik wel een groot voorstander. :Y
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_173044029
quote:
0s.gif Op donderdag 10 augustus 2017 17:06 schreef probeer het volgende:

[..]

Enne .. gewoon voor de duidelijkheid .. Hoe groot is die groep / subcultuur? En zijn alle leden van die groep in gelijke mate zo 'extreem', of zit daar nog een bepaalde gradatie in? En in Nederland?
Genoeg om bepaalde onderwijsinstituten in de VS over te nemen, en te vergiftigen met hun debiele ideeën. Helaas krijgen ze ook te weinig tegengas, en zie je dat veel media en grote bedrijven bijna bang zijn om maar iets negatiefs over zich heen te krijgen (wat je ook in Nederland ziet). In de media (Hollywood) zie je ook een significante invloed in mijn ogen, maar het werkt inmiddels averechts.
pi_173044036
quote:
0s.gif Op donderdag 10 augustus 2017 16:49 schreef Jigzoz het volgende:

[..]

Goed punt. Ik een SJW'er, PVV'ers tokkies en jij gewoon een neonazi. Iedereen blij. Discussie tussen verschillende groepen is inmiddels toch al totaal onmogelijk. Op naar de nieuwe verzuiling. Iedereen in zijn eigen kamp.
Beginnen we weer?
Kan jij uberhaupt wel normaal een discussie voeren zonder iemand uit te maken voor tokkie of neonazi? Of is je hersencapaciteit daar te beperkt voor?
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_173044050
quote:
0s.gif Op donderdag 10 augustus 2017 17:18 schreef speknek het volgende:

[..]

Mijn vrienden en kennissen zijn in het algemeen intelligent dus dat valt wel mee. Er zijn natuurlijk wel mensen die er anders over denken, meestal win ik het vrij gemakkelijk daarvan als we het er echt over hebben. Of soms duurt het gewoon vijf jaar voordat ze naar me toe komen om te zeggen dat ik inderdaad toch wel gelijk had dat bijvoorbeeld zwarte piet = racisme. Maar geindoctrineerd, nee dat moet ik van mensen op het forum horen. Maar dat is dan ook mijn voornaamste contact met tokkies.
Je komt zelf bijzonder verheven over ja.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_173044053
quote:
1s.gif Op donderdag 10 augustus 2017 17:20 schreef Red_85 het volgende:

[..]

Beginnen we weer?
Ik volgde jouw voorstel gewoon.
  donderdag 10 augustus 2017 @ 17:21:49 #69
8369 speknek
Another day another slay
pi_173044067
quote:
0s.gif Op donderdag 10 augustus 2017 17:21 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Je komt zelf bijzonder verheven over ja.
Dank je. Dat vond ik nou ook.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  donderdag 10 augustus 2017 @ 17:22:15 #70
308438 Ser_Ciappelletto
Semi-professionele SJW
pi_173044079
quote:
1s.gif Op donderdag 10 augustus 2017 17:12 schreef Cause_Mayhem het volgende:

[..]

Niet mee eens. Als er sprake is van een te klein aanbod van geschikte vrouwen zou ik willen zien dat we pogen dat aanbod te vergroten ipv minder geschikte mensen (vrouwen in dit geval) toch maar op die plaats te zetten.

In het geval waar het hier over gaat vind ik, op dit moment, een 50/50 verdeling niet realistisch. Maar evt wat extra moeite doen om die wel geschikte vrouw aan te trekken, een 30/70(?) verdeling te hebben vind ik dan wel weer verstandig. Vooral ook omdat bepaalde mensen (vrouwen in dit geval) op die plaatsen kan helpen om meer mensen te stimuleren ook voor die baan te gaan, geschikt te worden voor die baan. Maar dat hele aantrekken van een groter aanbod van geschikte mensen zit hem vooral in het voortraject. In opleiding en keuze voor werkvlak.

Als er dus nu een 30/70 (v/m) verdeling is in geschikte mensen dan zou je niet naar meer dan dat moeten streven. Want daarmee zou je, in dit geval mannen, tekort doen.
Het is niet dat mannen dit gratis krijgen, die moeten ook hun stinkende best doen. Het is dan lullig (no pun intended) als een ander die minder geschikt is voorrang krijgt, dat levert wrijving op.

Streven naar een bepaalde verdeling zou gebaseerd moeten zijn op beschikbaar aanbod. Quota zijn een paardenmiddel en zouden nooit dat beschikbare aanbod moeten overschrijden. Liever zijn quota niet nodig, zouden enkel ingezet moeten worden als laatste redmiddel. Maar als ze ingezet worden zou dat enkel moeten gebeuren naar aanleiding van geschikt aanbod.
Minder geschikt is niet hetzelfde als ongeschikt...
pi_173044081
quote:
0s.gif Op donderdag 10 augustus 2017 17:21 schreef speknek het volgende:

[..]

Dank je. Dat vond ik nou ook.
Ja, je legt de lat dan ook wel absurd laag.
pi_173044090
quote:
0s.gif Op donderdag 10 augustus 2017 17:21 schreef speknek het volgende:

[..]

Dank je. Dat vond ik nou ook.
Het is jammer dat ik je niet kan aanraken, maar als ik als gelukkig man zal sterven komt die dag nog eens.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  donderdag 10 augustus 2017 @ 17:23:04 #73
308438 Ser_Ciappelletto
Semi-professionele SJW
pi_173044093
quote:
0s.gif Op donderdag 10 augustus 2017 17:17 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Nouwja dat moet je dan wel vrij zeker van zijn want dit kan flinke gevolgen hebben, wanneer de diversiteit niet opweegt tegen de minder competente personen op bepaalde posities heb je minder presterende organisaties, en dat is iets waar wij allemaal niet op zitten te wachten.
Dat is een kortetermijnprobleem, dat absoluut opweegt tegen de langetermijnvoordelen.
pi_173044120
quote:
0s.gif Op donderdag 10 augustus 2017 17:23 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:

[..]

Dat is een kortetermijnprobleem, dat absoluut opweegt tegen de langetermijnvoordelen.
Het is een kortetermijnprobleem dat klopt, maar wel met een behoorlijke impact, waarbij er mogelijk veel betere oplossingen zijn te verzinnen waarbij dit kortetermijnprobleem niet voorkomt maar wel met eenzelfde resultaat.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')