abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_173041001
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
2s.gif Op donderdag 10 augustus 2017 10:00 schreef Franny_G het volgende:
Een vriendin van me was bevallen van een tweeling en ging na 6 weken alweer hardlopen. Ik zat rustig koffie te drinken in de stad kwam zij ineens langs gerend. :o . _O_ . Ik denk eigenlijk dat je zelf een beetje moet aanvoelen wat wel of niet gaat?
Ja enerzijds ben ik wel van gewoon aanvoelen wat kan, maar ik hoorde van iemand dat hardlopen echt wel een belasting is voor je bekkenbodem en ik heb er best wat voor over om daar een beetje goed voor te zorgen, met oog op de toekomst...

Wel mooi beeld van die langsrennende vriendin :o

Quoi, wat tof!

FF, hoe voelde het, even alleen?
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_173041528
Selvaria, Ikea is geweldig, maar het brengt altijd zoveel zooi met zich mee. :(

Sport, ehmmmm volgend jaar misschien? Na R ging ik aan de Mom in Balance maar ik kreeg steeds meer pijntjes aan m'n benen en m'n rug. Dit keer houd ik het op yoga of babyzwemmen denk ik.

Vandaag voor het eerst alleen in de auto met baby en peuter voor de nacontrole bij de vk. Wat een werk! Op tijd voeden, 2 kinderen verschonen, autostoeltjes overal, oh ja m'n eigen tanden nog niet gepoetst, en dan alles mee zonder de huissleutel te vergeten. Ik blijf wel thuis voortaan.
pi_173041553
Quoi, leuk hoekje! O+ Lever je ook op bestelling?

FF wat heerlijk, even het huis helemaal stil!
pi_173041629
registreer om deze reclame te verbergen
:D
Komt goed ingee, je wordt er steeds handiger in!

Wat een leuk hoekje zo, Q! Ik dacht ook te gaan zien wat Vivi beschreef. :P
pi_173044653
Gezellig aan de bessen die twee flurpers hier vanmorgen :D

Gezellig hadden ze het zo samen! Zelden zo'n chill kind meegemaakt (ok, eigenlijk nooit) als Max ^O^

u3R8IyE.jpg
How I'll never be anything I hate
You smile, mention something that you like
How you'd have a happy life
if you did the things you like
pi_173045005
quote:
0s.gif Op donderdag 10 augustus 2017 14:41 schreef Lemijn het volgende:

[..]

Ja enerzijds ben ik wel van gewoon aanvoelen wat kan, maar ik hoorde van iemand dat hardlopen echt wel een belasting is voor je bekkenbodem en ik heb er best wat voor over om daar een beetje goed voor te zorgen, met oog op de toekomst...

Wel mooi beeld van die langsrennende vriendin :o

Quoi, wat tof!

FF, hoe voelde het, even alleen?
Bij MiB raden ze aan om pas na drie maanden weer te beginnen met hardlopen, omdat alle spieren en banden daarvoor nog wel erg week zijn. Daardoor is de kans op blijvende problemen wat groter. Gynaecologen en verloskundigen zeggen wel vaak dat het na zes weken weer kan (als je je goed voelt), maar hardlopen is zo belangrijk voor me dat ik het zekere voor het onzekere heb genomen. En dan nog ging ik in het begin superlangzaam omdat ik anders een zwaar gevoel in m'n onderbuik kreeg (en dat is dus wat je moet voorkomen).
pi_173045172
registreer om deze reclame te verbergen
Ik weet niet of het inherent is aan borstvoeding geven maar ik heb dus echt geen gram energie over om nog eens lekker een stuk te gaan rennen ofzo :') ik ga pas sporten als noud op z'n vroegst een jaar is (mits ik zo lang bv geef natuurlijk).
disclaimer
pi_173045729
Weet niet SQ. Ik geen ook nog (veel) bv maar heb vooral mentaal energie om te sporten. Ba jarenlang met mezelf in gevecht over dat ik eigenlijk zou moeten maar er echt ongelukkig van werd, heb ik nu ineen het licht gezien, ofzo. Dat ik uit een jarenlange depressie ben gekomen, zou er ook zomaar eens mee te maken kunnen hebben ;)

Babbelen fie van jullie ook zoveel?
Hada da da weh baba jeh jeh, dadadada weh ah ah. Dadadadadadaaaaaa! Ugh egeggge pffffrt pffffrt eh ooh uh uh.
Zo heerlijk :D
pi_173046412
Ik heb ook nog wel weinig energie maar een stuk meer dan destijds met I. Ik zorg beter voor mezelf. En het is ook wel zo dat ik me door het zwemmen beter voel: mentaal omdat ik er op die momenten toch even 'uit' ben en even alleen met mezelf bezig kan zijn, en bewust van mijn lijf naast dr borstvoeding en de moeheid, en ook 'trots' over het feit dat ik dat voor elkaar krijg (met hulp van mijn vriend) zo snel alweer, en fysiek omdat het weliswaar inspannend is (dus extra belangrijk om genoeg te eten en te drinken) maar omdat ik ook voel dat het goed is voor mijn spieren. Bij I voelde ik me een jaar na de bevalling zo slap als een vaatdoek. Niet alleen was ik teveel afgevallen, er zat weinig kracht en weerstand in mijn lijf. Dus daar werk ik nu aan, ik hoop dat het gaat werken. 😀
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_173046742
Molo wat een superschattig stel. :D
Het lijkt nu alleen wel of je een Zalando doos aan het mobiel in de box hebt hangen.
Maar ja, je hebt een dochter he. :D
Oh, I wish I could, but I don't want to.
pi_173047061
Molo wat een gezelligheid O+

En sporten
Sinds ik 3 jaar terug zwanger werd niet meer gedaan :@
En het is te zien :')
Ik krijg mezelf niet gemotiveerd terwijl dat vroeger totaa geen probleem was
  donderdag 10 augustus 2017 @ 19:37:25 #37
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_173047104
Ik dacht dat het een lamp was, Molo :').

Sporten; ik graag #fitmom etc. willen zijn en een marathon willen kunnen lopen, maar vooralsnog blijft het daarbij :+.
KuikenGuppy
pi_173047629
quote:
0s.gif Op donderdag 10 augustus 2017 19:20 schreef ReginaFalange het volgende:
Molo wat een superschattig stel. :D
Het lijkt nu alleen wel of je een Zalando doos aan het mobiel in de box hebt hangen.
Maar ja, je hebt een dochter he. :D
Ja nu je het zegt _O-
How I'll never be anything I hate
You smile, mention something that you like
How you'd have a happy life
if you did the things you like
  donderdag 10 augustus 2017 @ 21:02:12 #39
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_173049308
De zalando-mobiel. Ik durfde het niet te zeggen :X :+

En ik heb een chill kind, lees ik :s) Lucky me. Ik ben zo verschrikkelijk trots op mijn ventje. Gewoon weer even in een vreemd bedje slapen. Hij is de hele dag zo gezellig geweest. Zo'n leuke fase dit O+

En voor wie pas geleden dacht te zien dat het rossige minder werd..... zoals je ziet is dat nogal niet zo :P

Sporten, sja, wat moet ik daar nu over zeggen? Ik vind momenteel alles even fysiek uitdagend genoeg en ben 's avonds aardig gesloopt. Mijn geweten knaagt nu ik even niet sport, maar gevoelsmatig vind ik het ook wel lekker. Het komt vanzelf wel weer. Morgen begin ik trouwens met het trainingsprogramma met de fysio.

Franny, dat klinkt echt heel goed. Goed voor jezelf zorgen ^O^ Het gaat ook om dat momentje voor jezelf waarop je helemaal kunt ontspannen. Hoe en wat maakt weinig uit.

En Gogo, jij gaat helemaal lekker! Topper. Slim ook nu je er de tijd voor hebt.

SQ, geen gram energie overhebben komt misschien ook omdat er nogal wat energieslurpende neven-omstandigheden zijn.
pi_173049618
SQ :* . En vlak ook langdurig en intens slaapgebrek niet uit, dat verandert echt zo veel :{..

Gezellig nomnom besjes eten!

Ik ben eigenlijk voornemens te gaan beginnen met hardlopen bij de atletiekvereniging om de hoek, maar ik heb 0 ervaring/conditie dus ik vind het ook wel spannond. Maar voor mijn welzijn lijkt het me wel heel goed! En lekker buiten O+
pi_173049953
Sporteb.. watisda? :+
De enige sport die ik lang vol heb gehouden is paardrijden. Maar dat zien veel mensen niet als sport. En behendigheid met onze hond, vergt ook wel wat van je conditie. Nog een tijdje de sportschool geprobeerd maar das gewoon niet mijn ding. Heb wel dik respect voor een vriendin van mij. Ietswat aan de stevige kant naar die flikt het gewoon om met enige regelmaat 10 km te hardlopen :o .. ik bedoel hoe dan? Ik heb na 10 meter mijn tong al op mijn knieen hangen :+
pi_173049994
Wat tof Quoi! Ziet eruit als iets waar mijn bijna peuter ook nog heel blij van zou worden! En dat haar van Max O+ ziet er gezellig uit, bessen eten!

Ingee, het went vanzelf! Alleen rekening houden met dat het allemaal iets langer duurt. En dit soort dingen ook gewoon oefenen als er geen afspraak gepland staat. Wij zijn ook bewust met de auto bij de grote supermarkt boodschappen gaan doen de eerste weken om te oefenen met alles in en uitladen :')

Ochtendje alleen was heerlijk en te kort :@ De meiden hebben netjes hun flesje leeggedronken en verder geslapen, en O heeft even een huilwedstrijd gehouden met een ander redelijk nieuw jongetje toen we weg waren, maar heeft goed gegeten en zat lekker te spelen toen ik hem op kwam halen. En als bonus had hij daar al gegeten, dus bij thuiskomst kon hij gelijk z'n bed in waardoor ik nog een uur semi-vrij had! Ik ben alleen vergeten de flessen en spenen mee naar huis te nemen, dus die moet ik morgen nog even ophalen.

En qua vaatdoek voelen bij borstvoeding eet ik volgens mij genoeg koek, chips en chocolade om dat tegen te gaan :@ Nadeel daarvan is alleen dat ik niet door de borstvoeding sneller weer op gewicht ben zoals altijd gezegd wordt, ondanks de dubbele hoeveelheid. Ik merk alleen dat ik veel dorst heb.
¸¸.´`.¸¸.´`.¸><(((>
pi_173050191
We horen net ineens een harde knal uit Goedzakjes kamer. Ik dacht dat het goedzakje was die uit bed gevallen was, dus kreeg al bijna een hartaanval voor ik boven aan de trap was, zeker omdat ik geen gehuil hoorde.

Blijkt er gewoon een lekkere dikke duif tegen zijn raam aan zijn gevlogen en die ligt nu morsdood in de tuin. :'(
Oh, I wish I could, but I don't want to.
  donderdag 10 augustus 2017 @ 21:59:28 #44
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_173051225
:D RF! Gelukkig ligt Goedzakje te slapen en is zich niet bewust van dit drama. Hopelijk trouwens een goede nacht vannacht, zonder onderbrekingen.

Crump, da's in 070 toch? Dan ben ik benieuwd welke club! Ik kan wel zeggen dat het buiten zijn en trainen in groepsverband mij altijd tonnen energie oplevert. Vaak bieden ze eens in de zoveel tijd een opbouwcursus aan, is dat een idee?

Twinkle, rijd je nu ook nog paard? Ik vind het een sport hoor. Beide nichtjes zijn fervente amazones 8-) en een vriendin van ons rijdt ook van die crosswedstrijden. Leuk om zo nu en dan te gaan kijken.

Klinkt ideaal FF! Zal wel even een verademing zijn geweest.
pi_173051467
RF waaahh :o ... dat soort klussen zijn voor mijn man :+

Qoui nee toen ik zwanger was van Djenna, nu zo'n 5 jaar geleden (waar blijft de tijd?!), ben ik gestopt met frequent rijden. Nu soms nog op paarden van vrienden/kennissen als ik de kans krijg.

Ik ben niet echt een mens voor 'verplichtingen' in de zin van iedere week bv iets 'moeten' doen. Komt denk ik doordat mijn leven nu een stuk drukker is.
pi_173054942
Wat een gezelligheid met Larf en Max en de bessen. O+

Phoebe :X maar beter zo'n dikke duif dan dat Goedzakje die klap had gemaakt.
quote:
0s.gif Op donderdag 10 augustus 2017 22:06 schreef Twinkle20 het volgende:
Ik ben niet echt een mens voor 'verplichtingen' in de zin van iedere week bv iets 'moeten' doen.
Dit heb ik ook! Als kind had ik daar nog geen last van (op de middelbare school had ik zelfs 10 balletlessen per week naast mijn vwo), maar sinds ik volwassen ben vermijd ik vakkundig alles wat wekelijks terugkomt (behalve werk). Zo ging ik tijdens de zwangerschap ook liever naar 3 losse informatieavonden dan naar zo'n echte cursus. En ik heb nooit meer een sport gedaan sinds ik gestopt ben met ballet op mijn 16e (en ik ben nu 33 :') ).
pi_173058570
Pff, ben nu alweer klaar met vandaag. Vanaf 6 uur is er continu wel een aan het huilen, en regelmatig twee tegelijk. Zoon is nu zijn boterham aan het eten, daarna kijken of een wandeling buiten ze in slaap kan brengen.
¸¸.´`.¸¸.´`.¸><(((>
pi_173060233
quote:
0s.gif Op donderdag 10 augustus 2017 22:06 schreef Twinkle20 het volgende:
RF waaahh :o ... dat soort klussen zijn voor mijn man :+

Qoui nee toen ik zwanger was van Djenna, nu zo'n 5 jaar geleden (waar blijft de tijd?!), ben ik gestopt met frequent rijden. Nu soms nog op paarden van vrienden/kennissen als ik de kans krijg.

Ik ben niet echt een mens voor 'verplichtingen' in de zin van iedere week bv iets 'moeten' doen. Komt denk ik doordat mijn leven nu een stuk drukker is.
Wat deed je in de paardensport? :D
Oh, I wish I could, but I don't want to.
pi_173065198
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 augustus 2017 10:11 schreef FlyingFish het volgende:
Pff, ben nu alweer klaar met vandaag. Vanaf 6 uur is er continu wel een aan het huilen, en regelmatig twee tegelijk. Zoon is nu zijn boterham aan het eten, daarna kijken of een wandeling buiten ze in slaap kan brengen.
Wat zwaar zeg, heeft het wandelen geholpen? :*
pi_173065388
Ooh FF, wat zwaar. Ik vind echt niks zo moeilijk als minibaby's waarbij je niet weet wat er aan de hand is. Hopelijk heb je inmiddels wat rust gehad. :*

Ik heb net gewoon drie kwartier staan koken terwijl L. en peuter samen in de woonkamer aan het spelen waren. Af en toe kwam peuter een blokje brengen, dan zat L. weer te neuzen in het speelkeukentje en op een gegeven moment waren ze 'samen' aan het puzzelen: "kijk Jenne, deze moet hier. Neeee niet puzzel inne mond Jenne!". :') O+ Drie kwartier gewoon he. Er is licht aan het einde van de tunnel hoor, moeders met 2(+) kleintjes! *O* En uiteraard veranderde ik elke keer weer in een plasje omdat het zo aandoenlijk was. O+
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')