abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_173018336
registreer om deze reclame te verbergen
Welkom in het babytopic!

Een lijst met de verjaardagen van veel OUD-users en hun kindjes vind je op de Fok!wiki:
http://wiki.fok.nl/index.php/Ouder%28s%29_Kalender

De baby wiki-lijst vind je hier:
http://wiki.fok.nl/index.php/BabyTopic

Het is verplicht gegevens in dit lijstje toe te voegen/aan te passen.

a8b718db86643682806f4208ce4d550d--so-funny-funny-pics.jpg
pi_173018367
In de herhaling:
quote:
7s.gif Op woensdag 9 augustus 2017 11:24 schreef Fazzoletti het volgende:
Geen flessen meer? Eten ze dan al helemaal met de pot mee?
Ik ben echt totaal vergeten hoe dat ging bij kind 1 :')

Mini was vandaag naar het cb met vriend. Gelukkig weinig huils na de prikken. Stats: 6300 gr bij 63 cm. Vrij gemiddeld voor 4 maanden volgens mij :)

RF, 5:15 klinkt al beter maar nog steeds geen goede nacht dus. Ik hoop dat je wat kunt met de gegeven tips! Ik ben ook erg voorstander van het volgen van de behoefte van je kind :)

Hoe gaat het bij jou met sporten Gogo? Ik ga vanavond voor het eerst Mpower doen ipv Back in Shape :o Ben benieuwd of ik het vol hou :+
Oeh succes! Laat even weten hoe het ging!

Ik ben lekker bezig, twee keer per week hardlopen, n of twee keer per week back in shape (had nog wat lessen in te halen) en nog een keer yoga. Maar goed, ik werk dan ook nog niet, dus weer enigszins fit worden is mijn project op dit moment. :) Op zich gaat het goed, maar het valt me nog wel steeds tegen hoe veel ik er op achteruit ben gegaan sinds de bevalling. Ooit komt het vast goed.
  woensdag 9 augustus 2017 @ 14:24:30 #3
198417 Lastpost
Rotterdammert!
pi_173018948
Wij vandaag naar het CB geweest voor de beruchte prikken, z'n reactie viel nog mee als ik alle horrorverhalen vooraf hoorde. Nu lekker jengelig en suf en voor de zekerheid maar wat paracetamol ingeslagen.

Nu 8 weken, 1 dag en 5400 gram en 58cm. Zo'n 1.2 kilo aangekomen sinds het vorige bezoek. :D
Maar alles zag er prima uit en z'n ontwikkeling is in orde, altijd fijn om te horen.
pi_173020242
registreer om deze reclame te verbergen
Wow, dat is een heel sport regime Gogo :D Ik hou het bij 1x pw een uurtje :')

De flesjes van O gaan weer goed op het kdv. Ze huilde vorige keer steeds na de fles dus het kdv vroeg om grotere flessen. Maar thuis levert grotere flessen vooral meer spugen op. Nu een kleinere speen meegegeven en hiermee ging het vandaag wel goed.

Waar ik wel even over nadenk, ze slaapt op het kdv steeds maar kort terwijl ze thuis beduidend meer rust pakt. Nu is ze er verder niet slecht gehumeurd door dus moeten we er dan iets mee of niet? :+
pi_173020743
Ommegot, we hebben een puntje van een rechterboventand. :o Hopelijk stopt ze snel met dat kaakklemmen tijdens het voeden. :X

Sporten... ik moet eigenlijk ook weer. Niet qua kilo's, die zijn er ruim af, maar het is wel slappe hap geworden na twee zwangerschappen. Nu nog ergens motivatie vinden. :+
pi_173021936
Sporten! Egopost!

Ben de laatste 3 weken 3x per week geweest! Das meer dan de laatste 3,5 jaar tezamen!

En heb accuut minder last van bekken en rug 🙄
pi_173027209
registreer om deze reclame te verbergen
Dat sportregime is er ook vooral omdat ik er eigenlijk heel erg aan toe ben om weer te werken, maar geen werk heb (okee, nu is het zomervakantie, maar ook voor daarna heb ik nog niks). En ik moet toch iets doen om te voorkomen dat ik niet compleet lamlendig wordt, dus dan maar sporten (en het scheelt dat man nu veel thuis is vanwege de vakantie, waardoor het ook makkelijk kan).

Goed bezig Room!!
pi_173029782
Ah dan is sporten inderdaad een fijne uitlaatklep :) Ben je wel aan het solliciteren?

Goed bezig Room!

Hier ging het best goed! Ok, jumping jacks kan mijn bekkenbodem echt nog niet aan en m'n buikspieren zijn echt nog slap tov voor de zwangerschap. Nouja, genoeg reden om te blijven trainen dus 8-)
pi_173030577
quote:
7s.gif Op woensdag 9 augustus 2017 22:27 schreef Fazzoletti het volgende:
Ah dan is sporten inderdaad een fijne uitlaatklep :) Ben je wel aan het solliciteren?

Goed bezig Room!

Hier ging het best goed! Ok, jumping jacks kan mijn bekkenbodem echt nog niet aan en m'n buikspieren zijn echt nog slap tov voor de zwangerschap. Nouja, genoeg reden om te blijven trainen dus 8-)
Fijn dat het zo goed ging!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het sporten vandaag viel in het water. Vanochtend was ik te laat voor de yoga-les waar ik heen wilde. Vanavond ging ik dus lekker op tijd weg. Maar toen ik daar aankwam, bleek dat ik (ipv mijn eigen sportbroek) ik de sportbroek van mijn man in de tas had gegooid. En die heeft een dusdanig ander postuur dat ik maar weer naar huis ben gegaan.

Oh en even terug naar de baby's: Timo rolde vandaag voor het eerst om. *G* En we zijn met wat kleine hapjes begonnen, hij vindt het vooral superleuk! En wij lachen ons dus ook regelmatig rot.
pi_173030721
Dank u, dank u O-)
Jij ook goed bezig Fazz! Maar jij was al aardig sportief, toch?

Ik kom echt van 0,niks, dus ben stiekem wel trots. In onze nieuwe buurt zit een leuke sportschool met heel veel leuke lessen. Allerlei dans-achtige lessen, en dat ligt me (voorlopig) een stuk beter dan rennen, fietsen en krachttrening op apparaten.

En daarna lekker met mijn haar in een pastelkleurtje in bad met een boek *;

Nu ga ik naar bed. Met S knuffelen. O+
pi_173033881
Om 3 uur een fles vannacht en vanaf 23.00 tot 3 elk uur eruit omdat hij op zijn buik lag tegen de rand van het ledikantje aan en zich had bedacht...
Oh, I wish I could, but I don't want to.
pi_173034403
Goed bezig allemaal! Inspirerend. O+ .

Ik ben ook weer aan het sporten, dat wil zeggen: afgelopen paar weken ben ik drie keer per week een half uur gaan zwemmen. Ik merk daarbij twee dingen: dat mijn schouders en nek een stuk losser en fijner voelen (door het geven van bv zit of lig ik toch regelmatig wat gespannen of ongemakkelijk) en dat ik na een half uurtje beetje stevig doorzwemmen vaak bijna flauwval van de honger. Dus ik eet nog meer dan ik al doe. _O- .
Verder wil ik vooral ook gaan werken aan spieropbouw, dus ik ga ook wat met gewichtjes en oefeningen doen.

RF, dat klinkt niet fijn. c_/ .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_173034560
Zwemmen klinkt ook heerlijk franny! Fijn dat je ook gelijk wat merkt. Ik heb gisteren ook sardig met mijn srmen gezwiept en dat doet goed :)

S en ik zijn nu op weg naar een rugdraagworkshop. Ik dacht dat hij wel even zou tukken in de doek. Mooi niet! In de metro rondkijlen is veel spannender. Zal je net zien dat ie slaapt als we aankomen :')
pi_173034770
Ik doe voorlopig gewoon braaf de bekkenbodemoefeningen die de verloskundige op gaf ^O^ En ik wandelde gisteren een half uur rustig, dat was heel fijn.

Weer zwemmen lijkt me een goede volgende stap inderdaad. Hardlopen mag niet heel snel toch? Na 3 of 6 maanden ofzo?
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_173034993
Een vriendin van me was bevallen van een tweeling en ging na 6 weken alweer hardlopen. Ik zat rustig koffie te drinken in de stad kwam zij ineens langs gerend. :o . _O_ . Ik denk eigenlijk dat je zelf een beetje moet aanvoelen wat wel of niet gaat?
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_173035063
Sterkte vandaag RF!

Hier staat zwemmen de komende tijd ook op het programma zodra m'n wond een week lang goed dicht is! En dan gaan kijken wat ik ernaast wil gaan doen, heb na de geboorte van O geen moeite gedaan om die extra kilo's eraf te krijgen omdat die er toch weer aan zouden komen, maar er komt geen volgende zwangerschap meer dus dat excuus geldt niet meer. Ik heb altijd gesoftbald, maar met oa mijn vertrek is het team opgeheven. Ik twijfel nu om naar een andere vereniging te gaan of een nieuwe sport te starten die wat actiever is.

En ik heb m'n drietal net afgeleverd bij de opvang voor een wenochtend! Kon nu eindelijk het huis wat opruimen of verhuisdozen uitpakken, maar heb toch gekozen voor twee uurtjes rustig in bed liggen!
¸¸.´`.¸¸.´`.¸><(((>
pi_173035570
Ik ga vanaf vandaag of morgen weer sporten (Ja, dat zei ik 7 delen geleden ook al). :')

Maar het valt me best tegen hoe moeilijk het is om de tijd en motivatie te vinden met een baby om ons eigen bedrijf draaiende te houden, het huis enigszins toonbaar te houden, boodschappen te doen etc. Als hij dan ligt te slapen wil ik eigenlijk vooral gewoon op de bank hangen of een uur doelloos internetten.

Niet goed voor mijn figuur, maar wel heel lekker.

Ik bewonder jullie motivatie. *O*
Oh, I wish I could, but I don't want to.
pi_173035632
En groot gelijk heb je, FF. ^O^

Hier in huis is het zo'n zooi, niet normaal. We hebben twee Stuva kasten bij de IKEA gekocht voor de meisjes ipv de ene logge babykamerkast die ze deelden, maar we kregen het niet in 1 dag af en man is pas zaterdag weer vrij. :') Ze moeten nog aan de muur gemonteerd worden, plankjes en roede moeten er nog in, de oude kast moet uit elkaar, de kartonzooi ligt nog overal, L.'s bedje moet nog naar de overloop waar nu dus geen plek is en aargh ik word gek, ik kan hier zo niet tegen. :') Nu rij ik straks maar even naar de stort voor al dat karton en hopelijk kan ik dan boven nog wat opruimen, maar ik zal blij zij als we uit de zooi zijn. En als iemand eindelijk onze oude babykamer oveneemt die al een paar dagen voor een prikkie op marktplaats staat. }:|
pi_173037024
Selvaria: Op marktplaats vind ik het ook altijd lang duren voordat iets verkocht is.
Maar op de lokale Facebook groepen is het vaak binnen een paar uur verkocht n opgehaald.
Volgens mij heeft elke stad en elk dorp wel zo'n verkoopgroep.
Oh, I wish I could, but I don't want to.
pi_173037442
quote:
1s.gif Op donderdag 10 augustus 2017 10:33 schreef Selvaria het volgende:
En groot gelijk heb je, FF. ^O^

Hier in huis is het zo'n zooi, niet normaal. We hebben twee Stuva kasten bij de IKEA gekocht voor de meisjes ipv de ene logge babykamerkast die ze deelden, maar we kregen het niet in 1 dag af en man is pas zaterdag weer vrij. :') Ze moeten nog aan de muur gemonteerd worden, plankjes en roede moeten er nog in, de oude kast moet uit elkaar, de kartonzooi ligt nog overal, L.'s bedje moet nog naar de overloop waar nu dus geen plek is en aargh ik word gek, ik kan hier zo niet tegen. :') Nu rij ik straks maar even naar de stort voor al dat karton en hopelijk kan ik dan boven nog wat opruimen, maar ik zal blij zij als we uit de zooi zijn. En als iemand eindelijk onze oude babykamer oveneemt die al een paar dagen voor een prikkie op marktplaats staat. }:|
Ik breek even in hoor. Maar misschien je marktplaats linkje in z&g of v&a gooien?
pi_173038132
quote:
0s.gif Op donderdag 10 augustus 2017 11:35 schreef ReginaFalange het volgende:
Selvaria: Op marktplaats vind ik het ook altijd lang duren voordat iets verkocht is.
Maar op de lokale Facebook groepen is het vaak binnen een paar uur verkocht n opgehaald.
Volgens mij heeft elke stad en elk dorp wel zo'n verkoopgroep.
Staat ie ook al op. :D

Songeur, dat kan ik idd ook nog wel even doen als het me te lang duurt. :)
  donderdag 10 augustus 2017 @ 13:33:27 #22
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_173039656
Zo, mijn klusje zit er weer op. Ik heb mijn kind op een wel heel leuk adres gestald en ben in de plaatselijke horeca gaan werken. Fijn, dat freelancen, alleen tijdens de vakantie van de gastouder vergt het soms een wat ...... creatieve aanpak :')

En Max mag met Larfje spelen *O* ;) (alhoewel, er wordt vooral geslapen geloof ik).
  donderdag 10 augustus 2017 @ 13:47:22 #23
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_173039966
Oh en ik moet even een sneak preview delen van het snoezelhoekje-to-become van Max. Lekker kneuterig. We zijn allebei niet zo van het klussen, maar gaan helemaal los. Er komt zelfs LED verlichting :')

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_173040939
Haha Quoi, ik verwachtte een hoekje met kussens, dekentjes, knuffels en boekjes. :') Maar zoiets is ook leuk, lekker frunniken aan scharnieren etc.

ZZ heeft ook van die grijpgrage handjes. Gisteren leverde ik haar af bij de opvang, hield ze een handje in een vuist. :? Bleek dat ze blaadjes van onze eigen heg had geplukt en meegesmokkeld. :D Mijn man noemt haar nu Vlugge Japie.
  donderdag 10 augustus 2017 @ 14:40:54 #25
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_173040996
quote:
0s.gif Op donderdag 10 augustus 2017 14:38 schreef ViviRAWRS het volgende:
Haha Quoi, ik verwachtte een hoekje met kussens, dekentjes, knuffels en boekjes. :') Maar zoiets is ook leuk, lekker frunniken aan scharnieren etc.

ZZ heeft ook van die grijpgrage handjes. Gisteren leverde ik haar af bij de opvang, hield ze een handje in een vuist. :? Bleek dat ze blaadjes van onze eigen heg had geplukt en meegesmokkeld. :D Mijn man noemt haar nu Vlugge Japie.
Tegen de zijkant komt een fluffy iets en op de grond kussens. Maar klooien en frunniken it is :Y

Vlugge Japie O+
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')