abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_173048096
Had je pak m beet 50 jaar geleden eens moeten proberen, kwamen Henk, Kees, Pieter, Jan, Klaas en Joop-Willem nog wel even verhaal halen.

Nu: in foetushouding op de grond gaan liggen in de hoop dat het snel voorbij is en wellicht achteraf een nutteloze aangifte doen.

En dan klagen dat willekeurig tuig lekker z'n gang gaat :')
pi_173048807
quote:
0s.gif Op donderdag 10 augustus 2017 13:03 schreef Elzies het volgende:

[..]

Je komt niet nachts een woning binnen om een kopje suiker te lenen. Dat is een onzinnige vergelijking.

Wij hebben hier in Nederland een falend rechtssysteem, een falend politieapparaat die zijn taken niet naar behoren kan uitoefenen en een toenemend aanbod van illegale wapens die in handen komen van de georganiseerde misdaad. Wij burgers zijn rondlopende schietschijven geworden.

Dan moet je daarover een eerlijke conclusie trekken en het beschermingsrecht van de burger bovenaan stellen. Dat betekent een herziening van de wapenwet waarmee de burger zichzelf kan beschermen.

Laatst werd in een metro in Amsterdam een man vanuit het niets doodgestoken door een gestoord individu. (althans dat is de voorzichtige conclusie) Getuigen zeggen dat er geen ruzie aan vooraf ging en de dader vanuit het niets begon in te steken op de man. Mensen in paniek. Ben je gewapend dan kun je jezelf beschermen en zo'n dader neer schieten. Dat moet een individueel recht zijn zoals dat ook in Amerika is.

Zeker in een tijd waar geradicaliseerde personen vanuit het niets mensen aanvallen om zoveel als mogelijk doden te veroorzaken. De politie is niet bij machte hier iets tegen te doen dus geef de burger dat individuele recht zichzelf te beschermen. Geef die winkelier die voor de zoveelste maal is beroofd het recht zichzelf te beschermen. Geef degene die aangevallen of verkracht worden het recht zichzelf te beschermen. Want de Nederlandse rechtstaat kan het niet meer. De burger staat er alleen voor.

Zelfs gevangenissen worden gesloten vanwege persoonsgebrek waarmee daders ongestoord kunnen doorgaan met hun criminele activiteiten in de maatschappij. Ja, dan mag je terecht spreken over een falend rechtssysteem.
_O_

Als de politie je niet meer beschermt moet de burger zichzelf maar gaan beschermen.
De laatste tijd zijn mij er iets te veel berichten over mensen die aangevallen worden tot aan half dood of nog erger geslage worden en waarbij de politie f niet komt of doodleuk zegt dat aangifte doen toch zinloos is.
Dat gaat een keer fout natuurlijk en dan is degene die zichzelf beschermd straks nog de lul ook want dn heeft de politie natuurlijk wel tijd.
Childhood is over the moment you know you're going to die.
'Snelwegen verbreden om files op te lossen? Dat is zoals de broeksriem losser maken tegen obesitas'
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')