abonnement Unibet Coolblue
pi_173001394
quote:
De Giro zoekt volgend jaar exotische oorden op voor de 'Grande Partenza'. De eerste drie etappes van de Ronde van Italië brengen het peloton naar Israël. Dat heeft de voorzitter van de Israëlische wielerbond bevestigd. De Giro zelf is nog niet met het nieuws naar buiten gekomen.
Nog nooit startte een grote wielerronde buiten Europa, maar de Giro krijgt de primeur. Een tijdrit in Jeruzalem, gedeeltelijk door de oude stad, opent de Italiaanse rittenkoers. De tweede etappe voert het peloton door de Negev woestijn. Het Israëlische hoofdstuk eindigt met een derde rit naar Tel Aviv, daarna verhuist de Giro-karavaan naar Sicilië.

Israël wil tonen dat het niet enkel een land van oorlog en terreur is.
ANKIE RECHESS
"Israël is nochtans echt geen fietsland", vertelt Israël-correspondente Ankie Rechess. "Het land is niet vlak en het is er ontzettend warm, maar de sport begint wel populair te worden. Er zijn al tienduizend wielrenners geregistreerd bij de wielerbond."

. Ze hebben al de Eurobasketbalwedstrijden naar Israël kunnen krijgen en hebben nu ook het geld gevonden voor de Giro. Het kadert in de festiviteiten voor de 70ste verjaardag van de staat Israël."

"De veiligheid wordt geen probleem. Als er rellen zijn op de Tempelberg staan er ook drieduizend agenten klaar. Enkel Bahrein (ze erkennen de staat Israël niet, red) maakte bezwaar. Maar dat probleem is opgelost omdat enkel de financiers uit Bahrein komen, niet de renners zelf."
Bron: Sporza

:') man man. Wat er allemaal met geld niet kan gedaan worden :')

Kvind dat ze geen vliegtuigen zouden mogen nemen met Etappes door Libanon, Syrië en Turkije ^O^
pi_173002207
Zoek de aanslagen maar lekker op ja :').!!!
U MAD?
  woensdag 9 augustus 2017 @ 13:33:43 #3
62913 Blik
The one and Only!
pi_173017842
Bijzondere beslissing, en bijzonder onveilig ook.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')