abonnement Unibet Coolblue
pi_172973067
quote:
0s.gif Op maandag 7 augustus 2017 16:04 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Daar valt over te twisten... maar genoeg wetenschappers, geleerden en auteurs die er onderzoek naar doen en zeggen van wel.
Aan de andere kant zijn er ook genoeg die het niet zo zien. En in de praktijk zien we het afbreken van onze cultuur (al dan niet bewust)) eerder aan rechterkant van het poltieke spectrum, bijvoorbeeld bij het om zeep helpen van Zwarte Piet of de strijd tegen het bijzonder onderwijs.
pi_172973108
quote:
1s.gif Op maandag 7 augustus 2017 15:47 schreef 99.999 het volgende:

[..]

Uiteraard maar je wel leren van de dingen die elders goed of slecht gaan. In onze buurlanden wordt er namelijk heel verschillend mee omgegaan. Frankrijk kiest voor assimilatie, ome site fits all. België doet volgens mij bijna niks maar is redelijk egalitair. En de Britten doen niks maar kennen grote klasseverschillen in hun land. Waar Nederland kiest voor weer een ander model wat ruimte biedt voor deelname aan bestaande structuren of het opzetten van eigen structuren binnen de regels van de wet. Allen hebben hun voor- en nadelen maar al met al gaat het bij ons zo slecht nog niet.

[..]

Het is een zuiltje binnen de bestaande maatschappij. Dus vrijheid van onderwijs, je mag je eigen school stichten maar moet dan wel voldoen aan de regels en kwaliteitseisen, anders is het rap weer afgelopen (wat ook voor een bepaald zelfreinigend vermogen zorgt, zo roepen de Islamtische basisscholen in Amsterdam ouders op om vooral niet voor die nieuwe Islamtische middelbare school te kiezen omdat ze er geen vertrouwen in hebben dat die goed gaat functioneren). Ook geeft dat toegang tot allerlei overlegorganen. Op die manier worden nieuwe groepen alsware ingekapseld in het Nederlandse maatschappelijke middenveld.

[..]

Nogmaals, het is wel zo dat het binnen de regels en wetten moet passen. Dus het onderwijs moet kwalitatief op orde zijn en een politieke partij moet binnen de gestelde kaders opereren.
En een bron dat dit de beste methode is heb ik niet maar als ik naar de buurlanden kijk, dan denk ik wel dat het zeker niet de slechtste optie is. Veel van de problemen daar zie je hier namelijk amper.
Ik pleit er toch ook niet voor om dat allemaal af te schaffen? In ieder geval niet voor enkel bijv. een islamitische school. Hoewel ik wel graag zou zien dat er enkel nog seculier onderwijs wordt gegeven. Wel geloof ik dat je ten alle tijden moet voorkomen om verzuiling te voorkomen (wat niet wil zeggen tussen elke moslim moet een afstand van 1km zitten). Het is om voor te waken dat mensen zich verzamelen in een wijk, en naar een islamitische school gaan, en niet meer "buiten" komen.

Los van dat alles is het natuurlijk bizar dat een school waarvan aan alle kanten (zelfs de eigen gemeenschap) wordt gezegd dat ze de kwaliteit niet gaan halen niet gezegd kan worden: gaat niet door. Ook al zou het een seculiere school zijn. Ook de staatsecretaris heeft daar fouten in gemaakt (als verantwoordelijke, dus misschien dat het anders goed had gegaan) maar de reacties daarop zijn bijzonder mild als het echt zijn "schuld" is. Straks zitten er 300 kinderen op en dan moet het gesloten worden omdat het een puinzooi blijft. Waarschijnlijk blijft het echter aanmodderen...
pi_172973230
quote:
1s.gif Op maandag 7 augustus 2017 16:10 schreef 99.999 het volgende:

[..]

Aan de andere kant zijn er ook genoeg die het niet zo zien. En in de praktijk zien we het afbreken van onze cultuur (al dan niet bewust)) eerder aan rechterkant van het poltieke spectrum, bijvoorbeeld bij het om zeep helpen van Zwarte Piet of de strijd tegen het bijzonder onderwijs.
Rechts verantwoordelijk voor het om zeep helpen van zwarte piet? En bijzonder onderwijs is naar mijn weten niet afgebroken. Er zijn wel wat problemen met bijzonder onderwijs anno 2017 waar je je vragen bij kunt stellen. En dan helaas met name bij Islamitisch onderwijs.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_172973313
quote:
0s.gif Op maandag 7 augustus 2017 15:54 schreef Bluesdude het volgende:

[..]

Dat is draaikonten.. gebruikt dan niet het woord angst, fobie voor de eigen cultuur.
En het dan anders uitleggen. Verzin een nieuwe term die je mening accurater omschrijft.
Bijv.... cultuurverwaarlozing.

[..]

Nee ... zo doe ik niet.... Ik vraag naar wat jij dentk wat een overheid moet doen om bestaande segregatie uit te bannen. Met stimulerende maatregelen en met dwingende maatregelen.
In feite stel je voor 1 we doen niks aan bestaande segregatie.

[..]

Hier heb je het over nieuwkomers . Niet over mensen die al langere tijd in Nederland zijn
Als je het punt van zorgen (de taal spreken, een geaccepteerde opleiding hebben of kunnen betalen) ook wilt laten gelden voor oudere nieuwkomers en hun hier opgegroeide nazaten dan geef je toch voor hen overheidsbeleid aan.
Er is al een inburgeringswet die oudere nieuwkomers verplicht Nederlandse taalles te volgen.
Dat is dan dus wel dwingend van de overheid

[..]

Dan heb je het over asielzoekers van nu.
Je hebt geen duidelijk overheidsplan voor bestaande segregatie
Ik ook niet....maar ergens leek het alsof je wel suggereerde dat je de oplossingen had.
Globaal genomen zeg je dus.... leer leven met de bestaande segregatie.
Prima term, beter dan oikofobie inderdaad. Ik wil dat vanaf nu echt wel gebruiken.

Ik denk dat segregatie onwijs moeilijk is aan te pakken. Zoiets moet vanuit mensen zelf komen. Dat moet je dus aanpakken helemaal aan de wortel: bij de immigratie. Natuurlijk zijn er wel dingen die je later kan doen, zoals een soort taal én studielening, waarvan je weet dat de kans op slagen hoog is.

Dus niet zo zeer leven met maar voorkomen. En er zijn wel wat dingen te bedenken, maar dat doe ik niet hier op mijn bank.
pi_172973436
quote:
0s.gif Op maandag 7 augustus 2017 16:17 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Rechts verantwoordelijk voor het om zeep helpen van zwarte piet?
Correct, door hysterisch (en vaak ook racistisch) te reageren op types als Quincy hebben ze er een politiek ding van gemaakt, dit helpt Zwarte Piet helaas om zeep.

quote:
En bijzonder onderwijs is naar mijn weten niet afgebroken. Er zijn wel wat problemen met bijzonder onderwijs anno 2017 waar je je vragen bij kunt stellen. En dan helaas met name bij Islamitisch onderwijs.
Ik zeg ook de strijd tegen het bijzonder onderwijs, het is zeker niet afgebroken daarvoor is het te diep verankerd in onze cultuur. Zoals de PVV die dat specifiek voor Islamtisch onderwijs af wil schaffen.
  maandag 7 augustus 2017 @ 16:31:50 #82
177582 Ryon
Alle neuzen naar rechts
pi_172973571


[ Bericht 100% gewijzigd door Ryon op 07-08-2017 16:46:32 (Verkeerde topic) ]
For every complex problem there is an answer that is clear, simple, and wrong.
--
Mijn meningen zijn gewoon feiten. Ik heb gelijk en anderen hebben ongelijk - TB / Ryon
pi_172973686
quote:
1s.gif Op maandag 7 augustus 2017 16:21 schreef Mr.Major het volgende:

[..]

Prima term, beter dan oikofobie inderdaad. Ik wil dat vanaf nu echt wel gebruiken.
ahhhh dan zijn we toch opgeschoten op dit punt .
Maar ook andere meningen die je met deze nieuwe term presenteert kan ik afwijzen, natuurlijk.

Ik denk dat segregatie onwijs moeilijk is aan te pakken. Zoiets moet vanuit mensen zelf komen.
Dus niet zo zeer leven met maar voorkomen.
[/quote]
Voorkomen kun je alleen proberen met nieuwkomers die er nog niet zijn of pas sinds kort zijn.
In feite zeg je over de nieuwkomers die er al vele jaren zijn: Leer er maar mee leven, er is geen makkelijke aanpak voor zeer snelle assimilatie
Dat zeI Frans Timmermans nou ook : deal with it.
pi_172973869
quote:
0s.gif Op maandag 7 augustus 2017 16:38 schreef Bluesdude het volgende:

[..]

ahhhh dan zijn we toch opgeschoten op dit punt .
Maar ook andere meningen die je met deze nieuwe term presenteert kan ik afwijzen, natuurlijk.
[..]
Voorkomen kun je alleen proberen met nieuwkomers die er nog niet zijn of pas sinds kort zijn.
In feite zeg je over de nieuwkomers die er al vele jaren zijn: Leer er maar mee leven, er is geen makkelijke aanpak voor zeer snelle assimilatie
Dat zeI Frans Timmermans nou ook : deal with it.
Mooi toch. Dat moet geen doel opzich zijn he ;)

Volgens mij zegt Timmermans toch iets anders. Diversiteit is namelijk prima, ik vind het heus niet erg om een niet-blanke over straat te zien lopen. Ik vind het wel erg als een groot percentage daarvan niet (redelijkerwijs) geïntegreerd is.
Maar wat hij ook zegt is dat de toestroom van nieuwe mensen moeten accepteren omdat diversiteit er komt. Maar juist hier konden we nog ervoor zorgen dat we konden voorkomen dat er geen assimilatie plaatsvindt. Als dit dus niet gebeurd wil ik de ontwikkeling naar diversiteit ook niet accepteren (omdat dus aan de voorwaarde van assimilatie niet wordt voldaan). Hoe meer immigratie hoe moeilijker de assimilatie bovendien gaat.

Ook moet men altijd realiseren dat diversiteit an sich geen doel is. Je hoeft het ook niet heel erg tegen te werken. Maar kun je het geld niet beter gebruiken om de landen waar die mensen vandaan komen een goede infrastructuur en watertoevoer te geven? Het is bijna zonde om die miljarden (hoeveel zijn het er wel niet voor hier, laat staan in een afrikaans land) in Europa uit te geven, als je ze daar nuttiger kan besteden
pi_172974916
quote:
0s.gif Op maandag 7 augustus 2017 16:08 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

En dan net als Hongarije en Tsjechië een rechtzaak aan je broek krijgen: link
Ja, je moet niet eerst instemmen en daarna je keutel terugtrekken ;).
pi_172978314
quote:
1s.gif Op maandag 7 augustus 2017 17:35 schreef 99.999 het volgende:

[..]

Ja, je moet niet eerst instemmen en daarna je keutel terugtrekken ;).
Hongarije en Tsjechië stemden tegen, maar het mocht niet baten. Je bent bij de EU als het puntje bij paaltje komt, zeker als klein land, je soevereiniteit kwijt.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_172979769
quote:
Goed betoog. Die donkere dame is duidelijk not amused.
pi_172979824
quote:
0s.gif Op maandag 7 augustus 2017 19:59 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Hongarije en Tsjechië stemden tegen, maar het mocht niet baten. Je bent bij de EU als het puntje bij paaltje komt, zeker als klein land, je soevereiniteit kwijt.
En daarom verwacht ik ook dat de oostelijke landen die niets op hebben met quota's enz uiteindelijk zullen besluiten om de unie te verlaten. De normen en waarden tussen de politici oost en west verschillen gewoon te veel.
pi_172979836
quote:
Is dat niet oud?
pi_172980164
quote:
1s.gif Op maandag 7 augustus 2017 16:48 schreef Mr.Major het volgende:

[..]

Mooi toch. Dat moet geen doel opzich zijn he ;)

Volgens mij zegt Timmermans toch iets anders. Diversiteit is namelijk prima, ik vind het heus niet erg om een niet-blanke over straat te zien lopen. Ik vind het wel erg als een groot percentage daarvan niet (redelijkerwijs) geïntegreerd is.
Weet je wat erger is ? Dat te veel blanke mensen ook niet goed gëintegreerd zijn.
Te weinig niet-blanke kennissen en familie. En te veel van hen denken dat zij prima geïntegreerd zijn.

quote:
Maar wat hij ook zegt is dat de toestroom van nieuwe mensen moeten accepteren omdat diversiteit er komt.
Nee, dat zegt hij niet. Dat is jouw angst die je bevestigd wil zien.
Hij zegt.... diversiteit in Europa was altijd al een realiteit en dat zal ook in de toekomst zo zijn.
Accepteer dat en leer er mee leven.
Dat is precies wat jij ook doet als je erkent dat je bestaande segregatie in Nederland niet op te lossen is. En dat erkende je ook in je vorige posting

quote:
Ook moet men altijd realiseren dat diversiteit an sich geen doel is. Je hoeft het ook niet heel erg tegen te werken.
Het is wel beter voor de pluriformiteit in een samenleving. Diverse inzichten. Die botsen. Die scheppen vanuit die botsingen nieuwe inzichten en praktische mogelijkheden.
En dat is minder in een monocultuur. Dat moet ook geen doel op zich zijn.
En dat zei Timmermans... De monoculturalisten moeten niet de overhand krijgen in Europa want dan komen er ellendige tijden. We moeten niet onze Europese waarden ( humanisme, mensenrechten, burgerrechten) opgeven , zoals monoculturalisten daartoe neigen.



[ Bericht 9% gewijzigd door Bluesdude op 07-08-2017 21:14:05 ]
pi_172980269
quote:
1s.gif Op maandag 7 augustus 2017 20:56 schreef Chivaz het volgende:

[..]

En daarom verwacht ik ook dat de oostelijke landen die niets op hebben met quota's enz uiteindelijk zullen besluiten om de unie te verlaten. De normen en waarden tussen de politici oost en west verschillen gewoon te veel.
Zou wel prachtig zijn als de Visegrad landen gezamenlijk besluiten om uit de EU te stappen. Die arrogante Timmerfrans en zijn dubieuze vriendjes denken vast dat het niet zover zal komen.
pi_172981428
Ik durf er 100 euro op te zetten dat als je Timmermans vraagt:

Heeft deze discussie een relevantie voor de huidige vluchtelingenstroom? Bedoel je dat deze vluchtelingenstroom slechts een onomkoombare ontwikkeling is naar de diversiteit waar je het over hebt Timmermans volmondig ja zal zeggen.

Misschien moet hij een keer bij Jinek zijn visie uit komen leggen, en even kijken wat de reactie van het Nederlandse volk is voordat hij met zijn plannetjes doorgaat. Dat zal wel niet in de EU-filosofie passen, luisteren naar de bevolking. Ze zijn daar lekker aan het hobbyen met hun Kalergi plan en het volk hoeft het niet te ondersteunen, als ze niet in opstand komen zijn ze tevreden.

Maar begrijp ik goed dat je het inderdaad niet zou verdedigen áls hij deze speech houdt met betrekking tot de huidige asielzoekersstroom?
pi_172981937
quote:
0s.gif Op maandag 7 augustus 2017 21:44 schreef Mr.Major het volgende:

Maar begrijp ik goed dat je het inderdaad niet zou verdedigen áls hij deze speech houdt met betrekking tot de huidige asielzoekersstroom?
Hij zegt helemaal niet dat men de huidige vluchtelingenstroom maar moet accepteren in aantal en methode van binnenkomst in Europa. Maar wie dat wel zegt die krijgt mijn afkeuring .
Als EU-bobo kan hij dat niet zeggen, want de EU wil die stroom inperken en de methode van binnenkomst reguleren.
De essentie is dat hij het heeft over diverse Europese volkeren en de nieuwe etniciteiten binnen de oude natiestaten.
Hij zegt openlijk tav de status quo.. ze zijn er eenmaal... accepteer dat en ga niet geforceerd de monocultuur nastreven cq de assimilatie afdwingen. Dat werkt niet.
Dat impliceerde jij ook.... die bestaande segregatie is er al. Die is niet te forceren tot assimilatie en de snelle verdwijning van diverse etniciteiten.
Het verschil is dat Timmermans het openlijk zegt met "deal with it" en jij liever wegkijkt en niet openlijk toegeeft: we moeten er mee leren leven.

[ Bericht 0% gewijzigd door Bluesdude op 08-08-2017 10:02:31 ]
  maandag 7 augustus 2017 @ 22:08:32 #94
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_172982333
quote:
0s.gif Op maandag 7 augustus 2017 15:50 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

De term vind ik ook niet zo goed gekozen, het lijkt meer gekozen als een soort reactie op de term islamofobie. Het fenomeen wat Baudet omschrijft als oikofobie bestaat echter wel. Een soort diepgewortelde weg-met-ons schuld- en schaamtecomplex die duidelijk waarneembaar is bij vooral politiekcorrecten en links.
Dat zie je verkeerd.
De term is goed gekozen in die zin, omdat dit zijn gedachtegoed reflecteert.

In het vorige deel heb ik het uitdiepen van dit begrip aangestipt.
Misschien kun je hierop een reactie geven in relatie tot jouw standpunt dat de term niet zo goed gekozen is?

Zoals ik het begrepen heb is oikofobie een filosofisch concept over het promoten van de 'interseksionaliseren' van een samenleving.
Dit is de poging om alle leden van een (in dit geval) westerse beschaving te stereotyperen in specifieke groepen van verschillende ras, geloof, gender, seksuele oriëntatie etc. en niet als individuen.
En al deze groepen zijn slachtoffer geworden van de westerse beschaving (het kapitalisme, kolonialisme, decadentie, etc.) daarom moeten zij zich verheffen en terugvechten tegen de westerse beschaving.
Deze uiting is de westerse zelfhaat.

Ik beschouw dit in de praktijk als het promoten van diversiteit dat eigenlijk een buzzword vehikel is voor tribalisering van de samenleving.
Je ziet dit onder meer terug in onderwerpen die de media beheersen, zoals onder andere de discussie over hoofddoekjes bij de politie, de discussies over afschaffen/inruilen van christelijke feestdagen, het slavernijverleden (spijt betuigen vs. excuses aanbieden), de Zwarte Piet discussie en het promoten van genderneutraal taalgebruik.

Het Forum voor Democratie is in essentie een reactie op hetgeen dat westerse elite (Soros, Juncker, Merkel en in Nederland de eurofielen) drijft. In de vorm van bijvoorbeeld anti-globalisten tegen supra-nationalisten, conservatieven tegen cultuurrelativisten en chauvinisten tegen multiculturalisten.
Dus het promoten van het eigene.

quote:
Op dit moment subsidieert de Nederlandse overheid segregatie-bevorderende, weg-met-ons projecten; terwijl we datgene waar we trots op mogen zijn, het mooiste en het beste dat het Westen heeft voortgebracht, onderschoffelen.

Dat moet veranderen. We moeten muziek en kunst, cultuur en kennis veel meer onderwijzen op scholen en uitdragen in de media; en het gedachtegoed van filosofen als Erasmus en Spinoza ontsluiten voor een breder publiek, bijvoorbeeld via educatieve documentaires.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_172982340
quote:
0s.gif Op maandag 7 augustus 2017 21:44 schreef Mr.Major het volgende:
Ik durf er 100 euro op te zetten dat als je Timmermans vraagt:
Stuur hem een mail en deel het antwoord (en je 100 euro als je er wederom naast blijkt te zitten).
pi_172982605
quote:
0s.gif Op maandag 7 augustus 2017 22:08 schreef Kansenjongere het volgende:

[..]

Stuur hem een mail en deel het antwoord (en je 100 euro als je er wederom naast blijkt te zitten).
Als je je rekeningnummer even in een persoonlijk bericht zet maak ik het over. Als ie reageert, kan je 'm mailen eigenlijk? Hij heeft vast wel een twitter trouwens, misschien reageert ie wel

[ Bericht 4% gewijzigd door Mr.Major op 07-08-2017 22:30:55 ]
pi_172983198
quote:
0s.gif Op maandag 7 augustus 2017 21:57 schreef Bluesdude het volgende:

[..]

Hij zegt helemaal niet dat men de huidige vluchtelingenstroom maar moet accepteren in aantal en methode van binnenkomst in Europa. Maar wie dat wel zegt die krijgt mijn afkeuring .
Als EU-bobo kan hij dan niet zeggen, want de EU wil die stroom inperken en de methode van binnenkomst reguleren.
De essentie is dat hij het heeft over diverse Europese volkeren en de nieuwe etniciteiten binnen de oude natiestaten.
Hij zegt openlijk tav de status quo.. ze zijn er eenmaal... accepteer dat en ga niet geforceerd de monocultuur nastreven cq de assimilatie afdwingen. Dat werkt niet.
Dat impliceerde jij ook.... die bestaande segregatie is er al. Die is niet te forceren tot asssimilatie en de snelle verdwijning van diverse etniciteiten.
Het verschil is dat Timmermans het openlijk zegt met "deal with it" en jij liever wegkijkt en niet openlijk toegeeft: we moeten er mee leren leven.
Oke. Wat ik me wel afvraag is of Timmermans zich volledig achter elk beleid van de EU moet zetten. De discussie is namelijk complexer dan tegenhouden of toelaten. Ik denk toch dat hij het ook bedoeld als: dus accepteer deze stroom nou maar, maar goed zeker weten doet alleen frans het.

Maar als je dus constateert dat mensen niet geassimileerd raken (waar je heus wel wat aan kan doen zonder het te forceren, bijv. die posters of campagnes, of wat FvD oplossingen vind ik, jij niet hehe) kan je toch wel de conclusie trekken dat de immigratie (in ieder geval in het verleden) niet juist werd/ wordt aangepakt.

[ Bericht 4% gewijzigd door Mr.Major op 07-08-2017 23:58:54 ]
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 8 augustus 2017 @ 00:43:41 #98
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_172987181
Laten we eens niet naar iemand woorden en de regeltjes ertussenin kijken, maar maar wat iemand ook daadwerkelijk gedaan heeft. Timmermans gaat over puur en alleen migratie, dus daar focussen we maar op.

Dan zie je een commissie die jaren helemaal niks heeft gedaan tegen mensensmokkel. Sterker nog, organisaties die onder het mom van humanisme hier gewoon aan mee deden, konden rustig hun gang gaan. Nu pas, na bijna 3 jaar, heeft de Italiaanse regering eindelijk besloten om het zelf maar aan te pakken, door complete onwil uit Europa.

Ondertussen hebben we ook het door velen verafschuwde Turkije-deal, onderhandelingen met een land dat feitelijk nog in oorlog is, truckers die in elkaar geslagen worden en groeiende vluchtelingenkampen. Iedereen met een beetje realiteitszin begrijpt dat het nu klaar moet zijn, maar de persoon die daar over gaat lijkt zich er niks van aan te trekken.

https://wnl.tv/2017/04/26(...)n-mensensmokkelaars/
Blijkbaar ben je geen mensensmokkelaar als je illegalen voor de kust van Libië oppikt om ze in Italië weer te dumpen. Weer zo'n uitspraak...
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_172987420
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 augustus 2017 00:43 schreef Nattekat het volgende:
Timmermans gaat over puur en alleen migratie, dus daar focussen we maar op.
Dat hij zich daarop dan maar eens focussen doet in plaats van dit soort dingen.

http://politiek.tpo.nl/20(...)zuinige-waterkokers/
pi_172987501
quote:
10s.gif Op maandag 7 augustus 2017 21:11 schreef Arthur_Spooner het volgende:

[..]

Zou wel prachtig zijn als de Visegrad landen gezamenlijk besluiten om uit de EU te stappen. Die arrogante Timmerfrans en zijn dubieuze vriendjes denken vast dat het niet zover zal komen.
En toch komt het eraan, ik kwam een tijdje geleden een poll tegen uit Polen.
De Polen zouden liever uit de EU stappen dan vluchtelingen opvangen in Polen. Vaclav Klaus de oud president van Tsjechië heeft ook opgeroepen om de EU te verlaten als de EU op deze manier doorgaat.
Er is een bepaalde arrogantie vanuit het westen naar het oosten toe en de landen uit het oosten pikken het steeds minder, ik denk ook dat men naar de problematiek in het westen kijkt met immigranten en hoe dat de samenleving aantast.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')