abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_172943425
registreer om deze reclame te verbergen
Twitteraccounts journalisten

https://twitter.com/obk - Olaf Koens - RTL Nieuws
https://twitter.com/MrNedjerov - Koen Nederhof - Telegraaf
https://twitter.com/wintermanad - Peter Winterman - AD

Tijdlijn
- 17 mei - Derya en Bjorn ondergaan niertransplantatie in het ziekenhuis van Antalya
- 26 juni - bus aangekocht
- 30 juni - Joey, Bjorn en Derya vertrekken naar Turkije vanuit Haaksbergen
- ? juli - zijn in Servië
- 4 juli - Robin Hoffman krijgt op 4 juli voor het laatst een berichtje van [Joey]. Later krijgt hij van Björn en Derya nog een berichtje, laat hij aan RTL Nieuws weten: ,,Hey, Joey komt jullie kant op, is hij al over? Hou ons op de hoogte." Maar hij krijgt geen contact meer met Joey.
- 6 juli - aan Turkse grens

Gedetailleerde doch nog incomplete tijdlijn 7 tot 10 juli

Radio 1

- 7 juli 's 21:00 aangekomen bij boer Alim, die hen een kampeerplaats aanwees
- 8 juli 8:30 zou Alim ontbijt brengen, onderweg kwam hij eerst Bjorn overstuur tegen. Alim heeft Bjorn laten douchen bij hem thuis, En is toen naar de kampeerplaats gegaan (ondanks dat Bjorn dit niet wilde). Op de kampeerplaats kwam hij een ruziënde Derya en Joey tegen, Derya was Bjorn kwijt en vertelde dat Joey naar het vliegveld wilde. Gelukkig kon Alim Derya gerust stellen over Bjorn, omdat die in zijn huis zat. En hij gaf Joey en Derya te drinken.

NOS - 4 augustus

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
AD

- Gürsoy reed in zijn auto en gaf Björn een fles water. Die gooide Björn leeg over zijn lichaam, waarschijnlijk om af te koelen. De landeigenaar reed door naar de kampeerplek, waar Derya en Joey op dat moment waren.

Het krakkemikkige Mercedes-busje van de Haaksbergenaren was vastgelopen op een paar grote keien. De landeigenaar bood hulp aan om het busje los te trekken, maar Derya sloeg dat aanbod af. Vervolgens pakten Derya en Joey de flessen water aan die Gürsoy voor ze had meegenomen. Derya en Joey liepen richting de hoofdweg, een paar kilometer van de kampeerplaats.

- 8 juli 's avonds
Die avond gaat de landeigenaar opnieuw naar de afgelegen kampeerplek. Dan is alleen Derya er nog, vertelt hij. ,,Ze zei dat Joey naar het vliegveld was gegaan. Björn was zoek. Iemand van de militaire politie heeft haar naar een hotel gebracht, ze mocht niet alleen op de kampeerplaats blijven. Later is ze naar familie in Tarsus gereisd." De militaire politie nam het kapotte busje van de Haaksbergenaren mee.

Volgens Gürsoy maakten Björn en Derya een verwarde indruk. ,,Volgens mij waren ze niet goed bij hun hoofd", aldus de landeigenaar. ,,Björn had last van een eerdere operatie. Ze wilden een stuk van mijn grond kopen, maar later weer niet. Derya vertelde mij dat ze nu naar Antalya zouden gaan, waar ze een houten huisje in de buurt van het ziekenhuis wilden bouwen. Zodat Björn de medische hulp kon krijgen die hij nodig had."

Bron: onbekend (OP)

- Op 8 juli stuurt het stel een bericht naar familie van Joey dat hij heimwee heeft en terugkeert. Hij zou met een taxibusje naar Adana gegaan zijn maar weten niet zeker of hij daadwerkelijk opgestaptis. Dit is tevens de dag dat hij voor het laatst gepind heeft

AD

- Op 9 juli meldde hij zich in het ziekenhuis van Silifke", vertelt de politiechef. ,,Hij had ernstige verwondingen, onder meer aan zijn gezicht. Omdat er twee maanden daarvoor een nier bij hem was verwijderd, moest hij een paar dagen in het ziekenhuis blijven."

- nacht van 9 op 10 juli
Toch besloot Breukers om al na één nacht te vertrekken uit het ziekenhuis. ,,Heel vreemd", vertelt Cetinkaya. De politiebaas zegt ook dat Breukers kort voor zijn ziekenhuisopname nog samen was met Joey Hoffmann. Naar eigen zeggen was Breukers gevallen op de rotsen bij het strand. De Turkse politie plaatst vraagtekens bij dat verhaal.

- 17 juli - aangifte van vermissing Joey bij Politie Nederland
- 21 juli - contact tussen Politie Nederland en Bjorn en Derya vanwege de vermissing van Joey
- 27 juli - Turkse familie [van Derya] doet op 27 juli aangifte van de vermissing van Björn en Derya.
- 28 juli -
- 29 juli -
- 30 juli -
- 31 juli -
- 1 augustus - Bjorn en Derya in Ankara om nieuwe paspoorten te regelen
- Olaf Koens belt Derya die "in een lift staat" en "hier geen tijd voor heeft" *klik*
- 2 augustus - Bjorn en Derya worden verhoord door de politie in Silifke
- 3 augustus - politie en Nederlandse journalisten zoektocht in Silifke
- 4 augustus - Derya en Björn vrijgelaten
- 5 augustus - zoektocht met speurhonden uit Nederland in het gebied

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Recente bronnen:

MrNedjerov twitterde op vrijdag 04-08-2017 om 22:56:10 Opvallend: Bjorn en Derya gaven toe dat zij en Joey amfetamine gebruikten op de avond van 8 juli, dag voor vermissing #silifke @telegraaf reageer retweet
Echtpaar Haaksbergen mag Turkije niet verlaten

quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:56 schreef StaceySinger het volgende:
nog een snip uit de Telegraaf van vandaag

Hondenteam gaat Joey zoeken - Telegraaf - za 5 aug

Volgens het verhaal van Bjorn en Derya was de bus inderdaad stuk, was Alim inderdaad langsgekomen en was Joey toen inderdaad nog bij hen. Maar dat zij volgens Alim beschikten over zeker twaalf liter water in grote flessen, klopt niet met het verhaal van Bjorn en Derya. Zij vertellen dat zij een paar uur later van de kampeerplek weggingen, juist omdat ze geen water meer hadden. ,,Derya en Joey waren bang voor Alim, dus we gingen de landweg af naar beneden", verklaarde Bjorn eerder.

Wat dan volgt is cruciaal. Al na een kilometer of twee sjokken door de rotsachtige Turkse bakoven, besloot het gezelschap uit elkaar te gaan, zegt Bjorn. ,,Joey wilde terug, omdat het terrein te ruig werd. Maar wij moesten wel door, want zonder water zouden we het niet meer halen naar boven. We zeiden nog dat hij niet moest gaan."

Toch zou Joey zijn omgedraaid, waarna elk spoor van hem ontbreekt. Niemand van de omwonenden zag hem daarna nog terug. De politie heeft grote twijfel bij het verhaal dat de jonge Haaksbergenaar een taxi zou hebben gepakt naar het vliegveld.

Bjorn en Derya zouden zijn doorgelopen en inderdaad, aan het begin van de middag zagen medewerkers van een hotel aan de hoofdweg richting Silifke hoe het stel uit een vallei kwam. Bjorn bleef op afstand, Derya kwam dichterbij om water te halen.
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:49 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:

- Op 8 juli stuurt het stel een bericht naar familie van Joey dat hij heimwee heeft en terugkeert. Hij zou met een taxibusje naar Adana gegaan zijn maar weten niet zeker of hij daadwerkelijk opgestaptis. Dit is tevens de dag dat hij voor het laatst gepind heeft

Dit is daderlogica. Als zij niet weten wat er met Joey is gebeurd zouden ze dit niet zeggen. Want wat als Joey een dag later opduikt en hun leugen onderuit haalt? De enige reden waarom iemand een dergelijke leugen zou vertellen is als je zeker weet dat Joey niet meer op kan duiken om je leugen te doorprikken.

Zij wisten dus dat Joey deze leugen niet meer kon ontkrachten omdat ze weten dat Joey niet meer leeft.
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:14 schreef StaceySinger het volgende:

gele lijn is de hoofdweg richting Silifke
ze moeten dus vanaf punt A ongeveer langs de langs de groene lijn naar de hoofdweg
naar richting Silifke gelopen zijn - ongeveer 3 kilometer

JZsQXu2.png?1
Volgens mij is het zo:

OFGKeuQ.jpg

- blauwe cirkel - staat iets blauws op Google Maps (afval? zeiltje?)
- gele cirkel - lijkt een bouwperceeltje (de kampeerplek?)
- die zandweg (Çokuk sekak) die naar het noorden loopt komt uit bij het rode kruis (de Atatürk Cd), een verharde weg, zo moeten ze gekomen zijn met de bus
- dat baaitje van Winterman is rechts, met foto's, zit vol restaurantjes en een hotel (Baris, Otel)
- dat hotel Altinorfoz zit net buiten de kaart naar het zuiden (groene pijl) langs de hoofdweg

Je kan dwars door de natuur banjeren naar de hoofdweg en zo naar Narliyuku, dat is korter
Of terug over de weg naar het noorden en dan over de geasfalteerde weg, dat loopt makkelijker, zeker met een koffer
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
  zondag 6 augustus 2017 @ 11:58:03 #2
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_172943443
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 11:52 schreef Perrin het volgende: [..] Ze hebben weken de tijd gehad een eventueel lichaam beter te doen verdwijnen hè. En wie moet er wat gehoord hebben op dat verlaten pad dat nog halverwege ophield ook..
Als ze een lijk in het busje hebben gehad moest speurhond dat hebben geroken
pi_172943453
Ik vraag me af of ze de hele route ( richting Hotel ) afgezocht hebben.
Het is zo ie zo vreemd dat ze (b&d) juist die route ( de meest onlogische en zwaarste) genomen hebben.
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_172943465
registreer om deze reclame te verbergen
@Stacey:

Eens. Dat zegt natuurlijk veel over hoe ver ze gelopen moeten hebben met het lichaam. Joey is 1m80 en geen Rambo. Wat zal hij wegen? 60 kilogram zal het minimaal wel zijn, misschien zelfs wel 65 of 70.

Best een hele klus voor satéprikker Björn om dat kilometers ver weg te krijgen, lopen, in de hitte, ongezien en met zijn problemen.
  zondag 6 augustus 2017 @ 12:00:07 #5
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_172943479
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 11:26 schreef Sunri5e het volgende:
Al die reacties op de FB pagina van die broer Robin :') ! Wat een niveau zeg....
Die twee worden daar al beticht van moord.
Ik ben het helemaal met je eens, maar kreeg veel reacties hier van hoe normaal dat zoiets is, omdat Bjorn liegt. Alsof ze het allemaal precies weten, terwijl we het allemaal uit de krant hebben.

Ik vind het helemaal spannend om te speculeren, maar hoe men FB soms over de situatie praat is het net alsof men nog in het verleden leeft.
"Evil Alien Conquerers....They Rule!"
pi_172943512
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 11:58 schreef StaceySinger het volgende:
Ik vraag me af of ze de hele route ( richting Hotel ) afgezocht hebben.
Het is zo ie zo vreemd dat ze (b&d) juist die route ( de meest onlogische en zwaarste) genomen hebben.
Stacey, graag in de OP bij de tweet van Koen Nederhof erbij zetten, dat hij waarschijnlijk een dag ernaast zit met het gebruik van die amfetamine. Het moet in de nacht van 7 juli op 8 juli zijn geweest.
pi_172943539
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 11:58 schreef Marrije het volgende:

[..]

Als ze een lijk in het busje hebben gehad moest speurhond dat hebben geroken
En de bus was stuk op de ochtend van 8 juli en s'avonds weggesleept door de MP.
  zondag 6 augustus 2017 @ 12:03:25 #8
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_172943543
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 12:00 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Ik ben het helemaal met je eens, maar kreeg veel reacties hier van hoe normaal dat zoiets is, omdat Bjorn liegt. Alsof ze het allemaal precies weten, terwijl we het allemaal uit de krant hebben.

Ik vind het helemaal spannend om te speculeren, maar hoe men FB soms over de situatie praat is het net alsof men nog in het verleden leeft.
veel reacties hier hoe normaal dat is? Serieus, veel? Klets niet. Graag ontopic blijven.
  zondag 6 augustus 2017 @ 12:05:15 #9
28167 matthijst
In a New York State of Mind
pi_172943579
Misschien hebben ze Joey in stukken gehakt en in die koffers gepropt :)
Haters everywhere but I don't really care.
pi_172943619
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 12:05 schreef matthijst het volgende:
Misschien hebben ze Joey in stukken gehakt en in die koffers gepropt :)
Bloederig tafereel wat de honden vast zouden hebben ontdekt.🤔
pi_172943639
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 11:59 schreef Halcon het volgende:
@Stacey:

Eens. Dat zegt natuurlijk veel over hoe ver ze gelopen moeten hebben met het lichaam. Joey is 1m80 en geen Rambo. Wat zal hij wegen? 60 kilogram zal het minimaal wel zijn, misschien zelfs wel 65 of 70.

Best een hele klus voor satéprikker Björn om dat kilometers ver weg te krijgen, lopen, in de hitte, ongezien en met zijn problemen.
Klopt maar er is gisteren een smaller weggetje ontdekt vanaf de kampeerplek richting Hotel
En volgens mij kan je dat weggetje zeker een meter of 800 oprijden
van A naar B

4ORVIqW.png
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_172943657
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 12:05 schreef matthijst het volgende:
Misschien hebben ze Joey in stukken gehakt en in die koffers gepropt :)
Dat laat wel sporen na als je dat op zo'n kampeerplek of in die bus doet. Je zou dan al een soort van tent moeten bouwen met een zeil op de grond, het materiaal moeten hebben en de rommel heel goed verbergen.
pi_172943681
De koppel wordt nu definitief verdacht van de verdwijning van Joey dus?
  zondag 6 augustus 2017 @ 12:11:52 #14
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_172943706
quote:
11s.gif Op zondag 6 augustus 2017 12:10 schreef Triggershot het volgende:
De koppel wordt nu definitief verdacht van de verdwijning van Joey dus?
welnee
pi_172943707
quote:
11s.gif Op zondag 6 augustus 2017 12:10 schreef Triggershot het volgende:
De koppel wordt nu definitief verdacht van de verdwijning van Joey dus?
Hier wel!
pi_172943718
Wat is het nou :(
pi_172943731
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 12:08 schreef StaceySinger het volgende:

[..]

Klopt maar er is gisteren een smaller weggetje ontdekt vanaf de kampeerplek richting Hotel
En volgens mij kan je dat weggetje zeker een meter of 800 oprijden
van A naar B

[ afbeelding ]
Maar met een lijk richting een hotel lopen, klinkt ook niet echt heel logisch. Je zou het dan in een koffer moeten zien te krijgen. Dan valt het minder op, op het gewicht na.
pi_172943749
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 11:59 schreef Halcon het volgende:
@Stacey:

Eens. Dat zegt natuurlijk veel over hoe ver ze gelopen moeten hebben met het lichaam. Joey is 1m80 en geen Rambo. Wat zal hij wegen? 60 kilogram zal het minimaal wel zijn, misschien zelfs wel 65 of 70.

Best een hele klus voor satéprikker Björn om dat kilometers ver weg te krijgen, lopen, in de hitte, ongezien en met zijn problemen.
Er is nog een manier om daar even met de bus weg te komen zonder dat de terreinbeheerder het ziet . en dat is het gele weggetje
Ik denk ook dat die scheur er niet door een rotsblok ingekomen is maar door Bjorn zelf.
Want dan kan je achteraf zeggen dat de bus niet bruikbaar was omdat de tank lek was.

j7uxwdA.png
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
  zondag 6 augustus 2017 @ 12:15:50 #19
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172943764
In het vorige topic vroeg Perrin naar een wat uitgewerkter scenario, maak ik vanmiddag even maar ik denk dat ze een afspraak hadden bij de afvalvallei, die kun je goed via de weg bereiken en zij zaten op de berg.

Dat verklaart: gekke kampeerplek, wandelen naar beneden met tassen, barricaderen pad, zwets verhaal over water halen, verplaatsen bus, verdwijnen van zowel Joey als Bjorn woensdagmiddag, eigen gebruik drugs (ff testen) Alim die niet te dichtbij mocht komen. Vluchtgedrag Bjorn en daarna direct verdwijnen voor twee weken.
  zondag 6 augustus 2017 @ 12:16:01 #20
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172943766
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 11:58 schreef Marrije het volgende:

[..]

Als ze een lijk in het busje hebben gehad moest speurhond dat hebben geroken
De vraag is dan of ze een ander vervoersmiddel hebben gehad in de periode dat dat busje kapot was.
Want de bus was kapot op het moment dat Alim Joey nog levend gezien heeft.

Hebben ze in die tijd een auto geleend of gehuurd? En is die auto ook onderzocht?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  zondag 6 augustus 2017 @ 12:18:17 #21
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172943808
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 12:00 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Ik ben het helemaal met je eens, maar kreeg veel reacties hier van hoe normaal dat zoiets is, omdat Bjorn liegt. Alsof ze het allemaal precies weten, terwijl we het allemaal uit de krant hebben.

Ik vind het helemaal spannend om te speculeren, maar hoe men FB soms over de situatie praat is het net alsof men nog in het verleden leeft.
Niet de boel gaan lopen verdraaien hè...
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_172943809
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 12:16 schreef Leandra het volgende:

[..]

De vraag is dan of ze een ander vervoersmiddel hebben gehad in de periode dat dat busje kapot was.
Want de bus was kapot op het moment dat Alim Joey nog levend gezien heeft.

Hebben ze in die tijd een auto geleend of gehuurd? En is die auto ook onderzocht?
Dat zou Alim dan toch gezien moeten hebben, die auto? Of het moet zijn dat die auto elders stond, niet op de kampeerplek. Dat zou kunnen, maar dan zou ook weer iemand het moeten weten.
pi_172943814
Die Björn is zoekgeweest tussen de periode dat ze gezien zijn bij dat hotel ( althans Derya haalde water en Björn bleef wat afzijdig) tot de volgende dag waar hij gewond op een heuvel gevonden werd.

Welke heuvel bedoelen ze hier?

Maar hij heeft dan ook de hele nacht bezig kunnen zijn met (iets) verdoezelen/verdonkeremanen.
Als ze dat hele eind van hun kampeerplaats richting hotel kunnen lopen, hoe groot is de afstand van die kampeerplaats/vallei naar die pit of hell waar je alleen maar vanaf boven in kunt kijken?
Want dat lijkt mij qua afstand (op Google earth😊) bekant nog korter.

Hoe dan ook...een hele nacht ( ongezien) druk in de weer zijn vergt heel veel inspanning en is ie daarom misschien wel op de terugweg naar de kampeerplaats ingestort.
Moet die heuvel zich wel op die route bevinden uiteraard anders gaat die theorie ook niet op.
  zondag 6 augustus 2017 @ 12:18:30 #24
38496 Perrin
Sapere aude
pi_172943815
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 11:58 schreef Marrije het volgende:

[..]

Als ze een lijk in het busje hebben gehad moest speurhond dat hebben geroken
We weten de resultaten van het onderzoek niet, en wie weet wat anders gebruikt.. Dat busje was ook onbruikbaar op t moment dat ze het ziekenhuis uit vluchtten..
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
  zondag 6 augustus 2017 @ 12:19:23 #25
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172943831
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 12:15 schreef StaceySinger het volgende:

[..]

Er is nog een manier om daar even met de bus weg te komen zonder dat de terreinbeheerder het ziet . en dat is het gele weggetje
Ik denk ook dat die scheur er niet door een rotsblok ingekomen is maar door Bjorn zelf.
Want dan kan je achteraf zeggen dat de bus niet bruikbaar was omdat de tank lek was.

[ afbeelding ]
Misschien was die bus niet zo kapot maar waren ze bezig om alvast een ruimte te creeeren voor de te ontvangen drugs.
  zondag 6 augustus 2017 @ 12:19:27 #26
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172943833
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 12:18 schreef Halcon het volgende:

[..]

Dat zou Alim dan toch gezien moeten hebben, die auto? Of het moet zijn dat die auto elders stond, niet op de kampeerplek. Dat zou kunnen, maar dan zou ook weer iemand het moeten weten.
Ze zouden toch makkelijk terug kunnen zijn geweest zonder dat hij dat doorhad?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  zondag 6 augustus 2017 @ 12:20:55 #27
38496 Perrin
Sapere aude
pi_172943855
quote:
11s.gif Op zondag 6 augustus 2017 12:10 schreef Triggershot het volgende:
De koppel wordt nu definitief verdacht van de verdwijning van Joey dus?
Ik heb nog geen concrete, plausibele, coherente alternatieve scenario's langs zien komen..
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
  zondag 6 augustus 2017 @ 12:21:12 #28
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172943861
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 12:12 schreef Triggershot het volgende:
Wat is het nou :(
Door iedereen behalve de politie ;)
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  zondag 6 augustus 2017 @ 12:22:08 #29
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172943876
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 12:18 schreef Perrin het volgende:

[..]

We weten de resultaten van het onderzoek niet, en wie weet wat anders gebruikt.. Dat busje was ook onbruikbaar op t moment dat ze het ziekenhuis uit vluchtten..
in dat busje vinden ze imo helemaal niets en dat weten Bjorn en Derya ook.
pi_172943882
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 12:18 schreef Perrin het volgende:

[..]

We weten de resultaten van het onderzoek niet, en wie weet wat anders gebruikt.. Dat busje was ook onbruikbaar op t moment dat ze het ziekenhuis uit vluchtten..
Derya is ook terechtgekomen bij dat ziekenhuis. Toen had ze in ieder geval vervoer dus. Ze zat bij familie, dus dan is het ook iets makkelijker iets te organiseren dan vanaf die kampeerplek in een panieksituatie.
pi_172943901
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 12:19 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ze zouden toch makkelijk terug kunnen zijn geweest zonder dat hij dat doorhad?
Dan moeten ze dus een auto hebben gehad (van wie en hoe? waarom nog niets over gehoord? en ongezien op die plek zijn gekomen en ongezien er weer weg zijn geraakt. Het kan natuurlijk, maar dat zou dan toch wel op de een of andere manier uitgekomen moeten zijn.
  zondag 6 augustus 2017 @ 12:23:56 #32
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172943903
Kan iemand de laatste 2 berichten van Nederhof hier even plaatsen?
Mobiel dus geen fatsoenlijke tweets kunnen posten.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  zondag 6 augustus 2017 @ 12:26:01 #33
38496 Perrin
Sapere aude
pi_172943938
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 12:18 schreef TRT het volgende:
Die Björn is zoekgeweest tussen de periode dat ze gezien zijn bij dat hotel ( althans Derya haalde water en Björn bleef wat afzijdig) tot de volgende dag waar hij gewond op een heuvel gevonden werd.

Welke heuvel bedoelen ze hier?

Maar hij heeft dan ook de hele nacht bezig kunnen zijn met (iets) verdoezelen/verdonkeremanen.
Als ze dat hele eind van hun kampeerplaats richting hotel kunnen lopen, hoe groot is de afstand van die kampeerplaats/vallei naar die pit of hell waar je alleen maar vanaf boven in kunt kijken?
Want dat lijkt mij qua afstand (op Google earth😊) bekant nog korter.

Hoe dan ook...een hele nacht ( ongezien) druk in de weer zijn vergt heel veel inspanning en is ie daarom misschien wel op de terugweg naar de kampeerplaats ingestort.
Moet die heuvel zich wel op die route bevinden uiteraard anders gaat die theorie ook niet op.
En hoe vond die politie hem daar (in the middle of nowhere) dan zo snel? Of issie toch zelf naar de bewoonde wereld gestrompeld?
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
  zondag 6 augustus 2017 @ 12:26:16 #34
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172943942
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 12:23 schreef Halcon het volgende:

[..]

Dan moeten ze dus een auto hebben gehad (van wie en hoe? waarom nog niets over gehoord? en ongezien op die plek zijn gekomen en ongezien er weer weg zijn geraakt. Het kan natuurlijk, maar dat zou dan toch wel op de een of andere manier uitgekomen moeten zijn.
Een huurauto? Een auto van een familielid? Er is nog zoveel onduidelijk, ze zullen ook op een of andere manier uit het ziekenhuis zijn vertrokken, want toen was de bus vast ook nog niet gerepareerd, als ze die op dat moment überhaupt al terug hadden, wamt afgesleept door de MP.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  zondag 6 augustus 2017 @ 12:27:27 #35
38496 Perrin
Sapere aude
pi_172943964
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 12:26 schreef Leandra het volgende:

[..]

Een huurauto? Een auto van een familielid? Er is nog zoveel onduidelijk, ze zullen ook op een of andere manier uit het ziekenhuis zijn vertrokken, want toen was de bus vast ook nog niet gerepareerd, als ze die op dat moment überhaupt al terug hadden, wamt afgesleept door de MP.
Zoiets zal dat dan moeten zijn idd.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_172943981
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 12:26 schreef Leandra het volgende:

[..]

Een huurauto? Een auto van een familielid? Er is nog zoveel onduidelijk, ze zullen ook op een of andere manier uit het ziekenhuis zijn vertrokken, want toen was de bus vast ook nog niet gerepareerd, als ze die op dat moment überhaupt al terug hadden, wamt afgesleept door de MP.
Derya zat toen bij familie. Lijkt me makkelijker om dan vervoer te regelen dan in dat gebied ergens met een lijk. Het eerste vervoermiddel is in het onderzoek ook een stuk minder interessant dan het (eventuele) tweede.
  zondag 6 augustus 2017 @ 12:28:49 #37
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172943987
Drugs zelf getest, was troep gezien de boze bui van Bjorn woensdagmorgen. Onderhandelingen woensdagmiddag liepen niet volgens plan. Bjorn en Joey meegenomen.

Maar uiteindelijk staan ze met lege handen en een vaag verhaal. En een vermiste vriend...
  zondag 6 augustus 2017 @ 12:29:59 #38
429367 DKUp
The one and only
pi_172944008
6cc7c7af570bc285609cf313f04acccf.jpg
BATMAN BATMAN BATMAN
pi_172944015
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 12:26 schreef Perrin het volgende:

[..]

En hoe vond die politie hem daar (in the middle of nowhere) dan zo snel? Of issie toch zelf naar de bewoonde wereld gestrompeld?
Geen idee daar lopen de verklaringen ook over uiteen.
Ik meende te hebben gelezen:

1. De MP heeft hem daar gevonden.
2. Hij heeft zelf de ambu geregeld.
pi_172944023
MrNedjerov twitterde op zondag 06-08-2017 om 12:27:19 Weinig nieuws op politiebureau in #Silifke. Binnen zijn rechercheurs bezig met onderzoek, maar de politie zwijgt over voortgang. @telegraaf reageer retweet
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
  zondag 6 augustus 2017 @ 12:32:35 #41
463796 bijstandboy
jij al uitkering heb?
pi_172944052
Joey zal onderhand wel visvoer zijn :')
  zondag 6 augustus 2017 @ 12:32:41 #42
38496 Perrin
Sapere aude
pi_172944055
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 12:30 schreef TRT het volgende:

[..]

Geen idee daar lopen de verklaringen ook over uiteen.
Ik meende te hebben gelezen:

1. De MP heeft hem daar gevonden.
2. Hij heeft zelf de ambu geregeld.
Idd.. wat is waar? Zou Bjorn zelf naar het politievoertuig zijn gestrompeld dat naar hem op zoek was omdat Derya aan de politie had gezegd zei dat ze Bjorn kwijt was?
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_172944066
Heeft FOK! al daders gevonden?
Acquisitie n.a.v. deze post wordt niet op prijs gesteld.
Ter info: op DM's wordt niet gereageerd.
Where's that confounded bridge?
As an on-line radio program grows longer, the probability of a German song approaches 1.
  zondag 6 augustus 2017 @ 12:36:50 #44
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172944163
Was Bjorn zijn mobiel nu kwijt?
pi_172944175
Er zijn zoveel vraagtekens in deze zaak. En het stikt van de onbegrijpelijke en duistere gedragingen van dat koppel. Vreemde niertransplantatie krap 2 maanden geleden, een huis willen bouwen en dan ineens niet, dagen rijden in een gammele bus zonder achteruit en rijbewijs en vol met drugs, plotseling 3 dagen willen kamperen, in the middel of nowhere gewond raken alleen zonder de andere 2, vreemd appje over Joey, dagen verwijnen, geen alarm slaan over je zg. Vriend, ruzies, tegenstrijdige verhalen. En dan niet verdacht worden door de politie?
Niets van dit alles is een wezensvreemde ontmoeting tussen een jij en een ik, zodat we nooit of te nimmer zullen weten wie die jij is en wie die ik.
pi_172944198
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 12:32 schreef Perrin het volgende:

[..]

Idd.. wat is waar? Zou Bjorn zelf naar het politievoertuig zijn gestrompeld dat naar hem op zoek was omdat Derya aan de politie had gezegd zei dat ze Bjorn kwijt was?
Naar eigen zeggen (maar wat is het waard) heeft hij zelf een ambulance geregeld. Nadat hij was flauw gevallen, van de rotsen was gevallen of in elkaar was gerost.
pi_172944221
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 12:32 schreef Perrin het volgende:

[..]

Idd.. wat is waar? Zou Bjorn zelf naar het politievoertuig zijn gestrompeld dat naar hem op zoek was omdat Derya aan de politie had gezegd zei dat ze Bjorn kwijt was?
Maar dat is ook zo apart.

Toen Derya alleen op de kampeerplaats was in de avond zijn ook verschillende verhalen.
Alim zou haar daar weggehaald hebben.
De MP zou haar meegenomen hebben.

Maar je zou toch ook verwachten dat als zij daadwerkelijk haar vriend Björn kwijt is zij enigszins in paniek daar iets over gezegd moeten hebben als ze jou daar weg willen halen/hebben.

Daar heb ik niets over gelezen maar misschien heb ik dat ook wel gemist.
  zondag 6 augustus 2017 @ 12:42:31 #48
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172944255
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 12:29 schreef DKUp het volgende:
[ afbeelding ]
Thnx, ik bedoelde die onderzoek is klaar tweets.
Dat er ook niet meer gezocht zal worden enzo, dat nog amper meegekregen.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_172944256
Ja, je zou verwachten dat ze op zoek zou gaan naar Björn en daar in dat gebied, want daar ergens zou hij uit moeten hangen. En je zou ook verwachten dat ze dat niet lopend in haar eentje zou doen.

Of het moet zijn dat ze wist dat Björn met iets anders bezig was en niet gestoord moest worden.
  zondag 6 augustus 2017 @ 12:42:39 #50
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172944257
Misdaadjournalist meld dat de papiertjes gevonden op het terrein samen een agenda uit 2014 waren. Op een van due papiertjes dus de adresgegevens van Joey
pi_172944272
Nog nieuws tussen gistermiddag en nu?
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_172944275
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 12:40 schreef TRT het volgende:

[..]

Maar dat is ook zo apart.

Toen Derya alleen op de kampeerplaats was in de avond zijn ook verschillende verhalen.
Alim zou haar daar weggehaald hebben.
De MP zou haar meegenomen hebben.

Maar je zou toch ook verwachten dat als zij daadwerkelijk haar vriend Björn kwijt is zij enigszins in paniek daar iets over gezegd moeten hebben als ze jou daar weg willen halen/hebben.

Daar heb ik niets over gelezen maar misschien heb ik dat ook wel gemist.
Alim heeft Derya niet zelf weggehaald. Hij de autoriteiten ingelicht, en Derya laten weghalen van de kampeerplaats, omdat zij in haar eentje was..
  zondag 6 augustus 2017 @ 12:43:52 #53
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172944277
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 12:30 schreef StaceySinger het volgende:
MrNedjerov twitterde op zondag 06-08-2017 om 12:27:19 Weinig nieuws op politiebureau in #Silifke. Binnen zijn rechercheurs bezig met onderzoek, maar de politie zwijgt over voortgang. @telegraaf reageer retweet
Die twee daarvoor...
Beetje raar als de twee andere journalisten uren daarna nog over de zoektocht berichten.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  zondag 6 augustus 2017 @ 12:43:59 #54
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172944279
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 12:42 schreef Halcon het volgende:
Ja, je zou verwachten dat ze op zoek zou gaan naar Björn en daar in dat gebied, want daar ergens zou hij uit moeten hangen. En je zou ook verwachten dat ze dat niet lopend in haar eentje zou doen.

Of het moet zijn dat ze wist dat Björn met iets anders bezig was en niet gestoord moest worden.
Ja, ik denk dat ze wist dat ze mee waren naar die afspraak.
  zondag 6 augustus 2017 @ 12:44:24 #55
429367 DKUp
The one and only
pi_172944285
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 12:42 schreef Leandra het volgende:

[..]

Thnx, ik bedoelde die onderzoek is klaar tweets.
Dat er ook niet meer gezocht zal worden enzo, dat nog amper meegekregen.
Daarom probeerde ik de laatste drie berichten te plaatsen, zo goed als gelukt :P
BATMAN BATMAN BATMAN
pi_172944300
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 12:42 schreef Halcon het volgende:
Ja, je zou verwachten dat ze op zoek zou gaan naar Björn en daar in dat gebied, want daar ergens zou hij uit moeten hangen. En je zou ook verwachten dat ze dat niet lopend in haar eentje zou doen.

Of het moet zijn dat ze wist dat Björn met iets anders bezig was en niet gestoord moest worden.
Ik vermoed het laatste.
  zondag 6 augustus 2017 @ 12:45:30 #57
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172944310
Hoe goed is het zicht op die afvalvallei van boven af?
pi_172944314
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 12:43 schreef Leandra het volgende:

[..]

Die twee daarvoor...
Beetje raar als de twee andere journalisten uren daarna nog over de zoektocht berichten.
MrNedjerov twitterde op zaterdag 05-08-2017 om 12:59:14 Politiechef #Silifke: rond de kampeerplek zal niet meer gezocht worden. Daar is niets te vinden. #vermissingJoey @telegraaf reageer retweet
MrNedjerov twitterde op zaterdag 05-08-2017 om 12:58:18 Politiechef bevestigt: onderzoek klaar, niets gevonden. Daarmee is vastgesteld dat er in dat gebied geen lichaam is, zegt hij. @telegraaf reageer retweet
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_172944322
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 12:43 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Alim heeft Derya niet zelf weggehaald. Hij de autoriteiten ingelicht, en Derya laten weghalen van de kampeerplaats, omdat zij in haar eentje was..
Thanks
  zondag 6 augustus 2017 @ 12:46:13 #60
3542 Gia
User under construction
pi_172944325
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 12:32 schreef bijstandboy het volgende:
Joey zal onderhand wel visvoer zijn :')
Wat zijn er in Turkije voor land roofdieren?
Beren? Wolven?

En we zijn al een maand verder!
  zondag 6 augustus 2017 @ 12:46:19 #61
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172944328
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 12:45 schreef StaceySinger het volgende:

[..]

MrNedjerov twitterde op zaterdag 05-08-2017 om 12:59:14 Politiechef #Silifke: rond de kampeerplek zal niet meer gezocht worden. Daar is niets te vinden. #vermissingJoey @telegraaf reageer retweet
MrNedjerov twitterde op zaterdag 05-08-2017 om 12:58:18 Politiechef bevestigt: onderzoek klaar, niets gevonden. Daarmee is vastgesteld dat er in dat gebied geen lichaam is, zegt hij. @telegraaf reageer retweet
^O^
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_172944344
In een Turkse krant stond dat ze een huurauto hadden. Heb nergens gelezen dat de MP de kapotte bus heeft weggesleept. Heb ik iets gemist hierover? Die bus is in de tussentijd gemaakt want ze hebben hem gebruikt om naar Ankara te gaan.
  zondag 6 augustus 2017 @ 12:49:28 #63
38496 Perrin
Sapere aude
pi_172944378
Wordt naar gelinkt in OP..

quote:
Die avond gaat de landeigenaar opnieuw naar de afgelegen kampeerplek. Dan is alleen Derya er nog, vertelt hij. ,,Ze zei dat Joey naar het vliegveld was gegaan. Björn was zoek. Iemand van de militaire politie heeft haar naar een hotel gebracht, ze mocht niet alleen op de kampeerplaats blijven. Later is ze naar familie in Tarsus gereisd.” De militaire politie nam het kapotte busje van de Haaksbergenaren mee.
http://www.ad.nl/buitenla(...)ingenrsquo~a403a845/
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_172944381
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 12:43 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Alim heeft Derya niet zelf weggehaald. Hij de autoriteiten ingelicht, en Derya laten weghalen van de kampeerplaats, omdat zij in haar eentje was..
Zou hij de autoriteiten ook hebben verteld dat ze eerder op de dag samen was met 2 mannen maar dat zij nu alleen op de kampeerplaats is en dat niet wil hebben/niet vertrouwd vindt en dat blijkbaar niemand weet waar die 2 heren ineens zijn gebleven?

Edit: Derya verklaard idd dat Joey naar het vliegveld is en dat Björn zoek is.
  zondag 6 augustus 2017 @ 12:49:55 #65
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172944386
Ze hadden een oude bedrijfsbus gekocht hè, als ze dat ding een beetje doorzocht hebben voor ze hun spullen erin deden kunnen we wel gewoon een (deel van een) oude agenda gevonden hebben, of desnoods dat papiertje en dan zijn naam erop geschreven hebben.

Wist Joey eigenlijk al dat hij mee zou gaan toen ze de 26ste die bus kochten?

Ook die FB berichten van die dag dat ze iemand zochten om die bus voor ze op te halen... lekker dan, onverzekerd.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_172944428
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 12:46 schreef Gia het volgende:

[..]

Wat zijn er in Turkije voor land roofdieren?
Beren? Wolven?

En we zijn al een maand verder!
Beren volgens mij. Maar eens mens is nu niet direct een prooi van een beer. Als een beer aanvalt, dan is dat uit verdediging of omdat de beer iets onder de leden heeft. Niet om op te eten.
  zondag 6 augustus 2017 @ 12:58:04 #67
38496 Perrin
Sapere aude
pi_172944508
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 12:49 schreef TRT het volgende:

[..]

Zou hij de autoriteiten ook hebben verteld dat ze eerder op de dag samen was met 2 mannen maar dat zij nu alleen op de kampeerplaats is en dat niet wil hebben/niet vertrouwd vindt en dat blijkbaar niemand weet waar die 2 heren ineens zijn gebleven?

Edit: Derya verklaard idd dat Joey naar het vliegveld is en dat Björn zoek is.
De enige bron die ik zo snel vind dat de MP Bjorn vond, is een post van jou :@

Weet jij nog wat jouw bron was?
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
  zondag 6 augustus 2017 @ 12:59:42 #68
463796 bijstandboy
jij al uitkering heb?
pi_172944535
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 12:46 schreef Gia het volgende:

[..]

Wat zijn er in Turkije voor land roofdieren?
Beren? Wolven?

En we zijn al een maand verder!
Die zullen ze ook wel niet meer vinden :')
pi_172944570
Lijkt mij ook dat de MP geen kapotte auto's weggesleept. Had Alim daar toch ook van geweten?
pi_172944618
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 13:01 schreef Djelin het volgende:
Lijkt mij ook dat de MP geen kapotte auto's weggesleept. Had Alim daar toch ook van geweten?
Misschien gaf hij de opdracht? Het klinkt toch allemaal wel een beetje alsof hij daar een 'notabele' is. Best kans dat op zijn verzoek dan wel zo'n kapotte bus weg wordt gesleept.

Hij moet het haast wel geweten hebben als we zijn bewering volgen dat er daar niets gebeurt zonder dat hij het weet. Het wegslepen van een bus weet je dan wel of kom je wel te weten.
  zondag 6 augustus 2017 @ 13:08:10 #71
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172944661
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 13:04 schreef Halcon het volgende:

[..]

Misschien gaf hij de opdracht? Het klinkt toch allemaal wel een beetje alsof hij daar een 'notabele' is. Best kans dat op zijn verzoek dan wel zo'n kapotte bus weg wordt gesleept.

Hij moet het haast wel geweten hebben als we zijn bewering volgen dat er daar niets gebeurt zonder dat hij het weet. Het wegslepen van een bus weet je dan wel of kom je wel te weten.
Het was ook zijn land hè, ik hoef ook geen bus met een kapotte brandstoftank op m'n erf.
Daarbij had hij al hulp met de kapotte bus aangeboden en was die geweigerd.

Als 's avonds dan beide mannen zijn verdwenen en alleen de vrouw is er nog en die weet ook niet waar haar man is, dan ben je er waarschijnlijk snel klaar mee dat het op jouw land gebeurt.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_172944697
Staat het eigenlijk al vast dat ze (of Derya) een auto hebben gehuurd of bijv. een auto hebben geleend van vrienden of familie en zijn die auto's ook onderzocht ?
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_172944699
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 13:08 schreef Leandra het volgende:

[..]

Het was ook zijn land hè, ik hoef ook geen bus met een kapotte brandstoftank op m'n erf.
Daarbij had hij al hulp met de kapotte bus aangeboden en was die geweigerd.

Als 's avonds dan beide mannen zijn verdwenen en alleen de vrouw is er nog en die weet ook niet waar haar man is, dan ben je er waarschijnlijk snel klaar mee dat het op jouw land gebeurt.
Ja, geef hem zeker geen ongelijk. Hij heeft al hulp aangeboden met die bus, dat werd geweigerd. Als dan de ene man vertrekt (dat is tegen hem verteld), de andere weg is, die vrouw van het terrein wordt gehaald en die kapotte bus daar nog staat, dan kun je 'm weg laten halen. Anders staat dan ding er over 3 weken nog.

Ik geef het je te doen een stel van die halve garen op je land. Zonder water, met een kapotte bus, hoop rommel, ruzie, etc.
  zondag 6 augustus 2017 @ 13:13:44 #74
404115 triskellen
sjokt moedig verder
pi_172944743
Even vanuit de lurkstand:

Als Alim de MP heeft gebeld, dan had hij niet veel vertrouwen in de kampeerders. Hij wilde ze daar niet hebben. Kan ik me voorstellen met een uitgepakte kapotte bus met waardeloze bouwmaterialen. Dat zal hij ze zelf ook wel verteld hebben voordat hij de MP op ze afstuurde.

Ik vermoed dat de kampeerders zo goed als blut waren. Daarom gingen ze volgens mij op pad. Niet op zoek naar water maar naar geld. De verhalen over het geld zijn heel tegenstrijdig en ook merkwaardig. Bjorn zegt dat hij onderweg alles heeft betaald (1000 euro). Maar is dat ook zo? Joey zou ook zijn moeder om geld hebben moeten vragen. Dan beschikte Bjorn op dat moment nog niet over al dat cash geld.
  zondag 6 augustus 2017 @ 13:17:32 #75
38496 Perrin
Sapere aude
pi_172944810
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 13:13 schreef triskellen het volgende:
Even vanuit de lurkstand:

Als Alim de MP heeft gebeld, dan had hij niet veel vertrouwen in de kampeerders. Hij wilde ze daar niet hebben. Kan ik me voorstellen met een uitgepakte kapotte bus met waardeloze bouwmaterialen. Dat zal hij ze zelf ook wel verteld hebben voordat hij de MP op ze afstuurde.

Ik vermoed dat de kampeerders zo goed als blut waren. Daarom gingen ze volgens mij op pad. Niet op zoek naar water maar naar geld. De verhalen over het geld zijn heel tegenstrijdig en ook merkwaardig. Bjorn zegt dat hij onderweg alles heeft betaald (1000 euro). Maar is dat ook zo? Joey zou ook zijn moeder om geld hebben moeten vragen. Dan beschikte Bjorn op dat moment nog niet over al dat cash geld.
Op zoek naar geld? Hoe doe je dat? En denk je dat zowel Alim als Derya en Bjorn dus onjuist verklaren dat Joey naar huis wilde?

Ik speculeer dat Bjorn en Derya al flink cash van huis meehadden, maar het beu waren dat ze alles voor Joey betaalden en hij blijkbaar ook onvoldoende tegenprestatie leverde.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_172944838
Dat Joey zijn moeder om geld moest vragen, kan ook zijn omdat Bjorn hem geen geld (meer) wilde geven. Het hoeft niet per se te betekenen dat Bjorn blut was.

Een goede vraag is natuurlijk wel waar al dat cash geld is gebleven. Mocht hij het in Turkije hebben gehad.
pi_172944843
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 13:17 schreef Perrin het volgende:
Op zoek naar geld? Hoe doe je dat?
Kontje verkopen achter het station dat hotel B-)
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  zondag 6 augustus 2017 @ 13:24:07 #78
3542 Gia
User under construction
pi_172944922
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 13:17 schreef Perrin het volgende:

Op zoek naar geld? Hoe doe je dat? En denk je dat zowel Alim als Derya en Bjorn dus onjuist verklaren dat Joey naar huis wilde?
Alim kan alleen maar herhalen wat Derya gezegd heeft. Hij zal dit niet van Joey gehoord hebben, lijkt me. Dus, als Alim dat onjuist verklaard heeft, kun je hem dat niet kwalijk nemen.
pi_172944948
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 12:40 schreef TRT het volgende:

[..]

Maar dat is ook zo apart.

Toen Derya alleen op de kampeerplaats was in de avond zijn ook verschillende verhalen.
Alim zou haar daar weggehaald hebben.
De MP zou haar meegenomen hebben.

Maar je zou toch ook verwachten dat als zij daadwerkelijk haar vriend Björn kwijt is zij enigszins in paniek daar iets over gezegd moeten hebben als ze jou daar weg willen halen/hebben.

Daar heb ik niets over gelezen maar misschien heb ik dat ook wel gemist.
Ja, dat klopt toch ook niet met het verhaal dat zij en Bjorn beneden bij het Hotel water zijn gaan halen? Waren zij dat wel? Want ik las ergens dat wel meer toeristen dat weggetje afdalen.

Volgens mij moet er iets gebeurd zijn op de dag van de 8ste en zat Derya toen alleen op de kampeerplek, is daar weggehaald. Ze wist niet waar Bjorn was, kon haar ook niet schelen, want dikke ruzie. Toen moet er al iets met Joey gebeurd zijn want anders hadden ze die mail niet gestuurd met 'is ie al over'. Als ie echt met het vliegtuig gegaan was, dan kon hij er toch nog helemaal niet zijn? Of dan bericht je de familie zodat ze hem van luchthaven af komen halen?

Dus als Joey dood was toen, hadden zij 3 weken om hem te verstoppen/begraven. Als ik de politie was, zou ik maar eens achter die huurauto of familie auto gaan. Want hoe zijn ze naar Antalya gekomen en naar Ankara.
En dan nog dat lul verhaal over de mobiel die het niet deed, je verzint het niet. Ook al kan ik me voorstellen dat mobiel gewoon leeg was op de kampeerplek, want geen power!
Ik zou best christen en verlost willen zijn, als de christenen er maar wat verloster uit zouden zien.
(Nietzsche)
  zondag 6 augustus 2017 @ 13:29:34 #80
38496 Perrin
Sapere aude
pi_172945007
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 13:24 schreef Gia het volgende:

[..]

Alim kan alleen maar herhalen wat Derya gezegd heeft. Hij zal dit niet van Joey gehoord hebben, lijkt me. Dus, als Alim dat onjuist verklaard heeft, kun je hem dat niet kwalijk nemen.
Ja dat is waar.


Maar hij heeft Derya en Joey ook met koffers zien vertrekken terwijl Bjorn achterbleef..
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_172945020
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 13:04 schreef Halcon het volgende:

[..]

Misschien gaf hij de opdracht? Het klinkt toch allemaal wel een beetje alsof hij daar een 'notabele' is. Best kans dat op zijn verzoek dan wel zo'n kapotte bus weg wordt gesleept.

Hij moet het haast wel geweten hebben als we zijn bewering volgen dat er daar niets gebeurt zonder dat hij het weet. Het wegslepen van een bus weet je dan wel of kom je wel te weten.
Ouwe kapotte bus ook nog op zijn land. Volgens mij is de tank gescheurd toen ze over de rotsen wil draaien, hij kon immers niet in zijn achteruit!
Ik zou best christen en verlost willen zijn, als de christenen er maar wat verloster uit zouden zien.
(Nietzsche)
  zondag 6 augustus 2017 @ 13:33:52 #82
470273 Maktub
It's written
pi_172945065
Vanaf het begin zijn Bjorn en Derya aan het liegen en halve waarheden aan het verkopen en stellen zich totaal onverschillig op over het lot van Joey.
De enigste reden om te liegen en hun verhaal te veranderen is dat ze wat te verbergen hebben, meer weten en betrokken zijn bij de verdwijning van Joey.

Bjorn en Derya zijn alleen maar bezig geweest om hun eigen hachje te redden en ik hoop ook dat de Turkse autoriteiten deze twee leugenaars zo spoedig mogelijk voor het gevangenen dillema kan zetten, en ze in een positie plaatst waar ze gedwongen worden mekaar te verraden zodat de doodongeruste familie van Joey duidelijkheid krijgt in het uiteindelijke lot van hun geliefde.

De hele reden van de reis naar Turkije met een busje vol bouwmaterialen en dat ze zogenaamd grond hadden gekocht en er heen gingen om een huis te bouwen is een bewezen leugen, nu veranderen ze hun verhaal dat ze alleen de intentie hadden om er grond te kopen.

Bjorn en Derya hebben geen seconde naar Joey gezocht en in hun opgenomen telefoon gesprekken gedragen ze zich ook compleet onverschillig over de vermissing en het lot van Joey.

Eerst beweert Derya dat zij Joey ¤500 heeft gegeven en op de taxi naar het vliegveld heeft gezet, later veranderd ze haar verhaal en zegt nu dat ze Joey ¤250 heeft gegeven dat Bjorn hier niets van wist en dat ze Joey zijn "kwijt geraakt" in de woestijn.
Waarschijnlijk voegt Derya het detail toe dat Bjorn niet wist dat ze Joey ¤250 heeft gegeven omdat Bjorn en Derya apart ondervraagd zijn en op dit punt hun verklaringen niet op elkaar hebben kunnen afstemmen en dus kan Bjorn haar leugen ook niet bevestigen op dat moment.

Bjorn en Derya zeggen dat de reden dat ze zijn gaan wandelen was om water te halen, maar een getuige ontkracht die bewering en heeft verklaard dat Bjorn en Derya nog 10+ liter water hadden.

Wanneer Bjorn gewond word gevonden verteld hij eerst dat hij in elkaar is geslagen, later veranderd hij zijn verhaal en beweert nu dat hij gewoon gevallen is.

Derya haalt Bjorn op van het ziekenhuis de volgende dag en tegen advies van de dokters in verlaten ze het ziekenhuis halsoverkop als twee dieven in de nacht zogenaamd om naar een ander ziekenhuis te gaan maar daar arriveren ze nooit.
In plaats daarvan vluchten ze vrijwel direct na Joey's verdwijning halsoverkop 500 kilometer verderop naar Ankara en verstoppen zich daar.

Vanuit Ankara sturen Bjorn en Derya de familie van Joey een bericht dat "Joey naar huis komt" dan verstoppen ze zich ineens weer en zijn ze selectief onbereikbaar niet voor hun eigen familie maar wel onbereikbaar voor de familie van Joey en de politie.

Dat bericht vanuit Ankara naar de familie van Joey sturen Bjorn en Derya om zichzelf een alibi te verschaffen en zich te distantiëren van Joey en wat hem overkomen is.

Ze scheuren voordat ze naar Ankara vluchten om zich te verstoppen ook nog even snel de naam en adres gegevens van Joey uit hun agenda in nog een poging om afstand van Joey te nemen.
Net zoals toen ze vanuit Ankara nadat zij gevlucht en ondergedoken waren de familie van Joey een berichtje stuurden dat Joey niet meer in hun gezelschap was, dit om zichzelf alvast in te dekken.
En wat heb je verder ook aan de naam en adres gegevens in je agenda van een gedode/vermoorde jongen die er niet meer is en waar je verder niets om geeft?

Bjorn en Derya Breukers hebben bewezen dat zij beiden een schuldig geweten hebben en tot hun oogkassen betrokken zijn bij de verdwijning van Joey Hoffmann.

[ Bericht 2% gewijzigd door Maktub op 06-08-2017 13:45:04 ]
  zondag 6 augustus 2017 @ 13:36:30 #83
38496 Perrin
Sapere aude
pi_172945103
Klopt als een bus wat mij beteft, Maktub.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_172945111
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 13:36 schreef Perrin het volgende:
Klopt als een bus wat mij beteft, Maktub.
Denk ik ook!
Ik zou best christen en verlost willen zijn, als de christenen er maar wat verloster uit zouden zien.
(Nietzsche)
pi_172945154
Over die agenda... blijkbaar hebben ze alle spullen van Joey laten verdwijnen, behalve dat stukje uit zijn agenda (als die van hem was natuurlijk)... Dat is toch wel apart?
  zondag 6 augustus 2017 @ 13:39:48 #86
374096 Liftdeur
Gaat open en dicht.
pi_172945158
Maktub _O_

Dit zou de politie toch ook allemaal moeten zien.. waarom dan vrijlaten?
Ajacied.
  zondag 6 augustus 2017 @ 13:39:56 #87
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172945163
Yep, lijkt me behoorlijk in de buurt van de werkelijkheid te zitten.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  zondag 6 augustus 2017 @ 13:40:54 #88
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172945182
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 13:39 schreef Halcon het volgende:
Over die agenda... blijkbaar hebben ze alle spullen van Joey laten verdwijnen, behalve dat stukje uit zijn agenda (als die van hem was natuurlijk)... Dat is toch wel apart?
Dat stukje papier werd daar toch ergens in de buurt van die kampeerplaats gevonden? Kan dus ook weggegooid zijn.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  zondag 6 augustus 2017 @ 13:41:21 #89
38496 Perrin
Sapere aude
pi_172945192
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 13:39 schreef Halcon het volgende:
Over die agenda... blijkbaar hebben ze alle spullen van Joey laten verdwijnen, behalve dat stukje uit zijn agenda (als die van hem was natuurlijk)... Dat is toch wel apart?
Volgens mij lag die agenda in stukjes verspreid over het terrein, tussen de andere zooi.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_172945209
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 13:40 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dat stukje papier werd daar toch ergens in de buurt van die kampeerplaats gevonden? Kan dus ook weggegooid zijn.
Ja, klopt. Bij de rest van de rommel in de buurt. Het is weggegooid, maar door Joey dan? Waarom zou je die hele agenda kwijt maken en de rest van zijn spullen, maar dat ene stukje anders juist daar weggooien?
pi_172945232
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 12:58 schreef Perrin het volgende:

[..]

De enige bron die ik zo snel vind dat de MP Bjorn vond, is een post van jou :@

Weet jij nog wat jouw bron was?
Overzichtspagina verhaal van NOS.
"De volgende dag vinden militairen Björn"
pi_172945250
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 13:41 schreef Perrin het volgende:

[..]

Volgens mij lag die agenda in stukjes verspreid over het terrein, tussen de andere zooi.
Dat zou het wel verklaren ja.
  zondag 6 augustus 2017 @ 13:50:11 #93
404115 triskellen
sjokt moedig verder
pi_172945332
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 13:17 schreef Perrin het volgende:

[..]

Op zoek naar geld? Hoe doe je dat? En denk je dat zowel Alim als Derya en Bjorn dus onjuist verklaren dat Joey naar huis wilde?

Ik speculeer dat Bjorn en Derya al flink cash van huis meehadden, maar het beu waren dat ze alles voor Joey betaalden en hij blijkbaar ook onvoldoende tegenprestatie leverde.
op weg naar een pinautomaat...
pi_172945390
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 13:33 schreef Maktub het volgende:
Vanaf het begin zijn Bjorn en Derya aan het liegen en halve waarheden aan het verkopen en stellen zich totaal onverschillig op over het lot van Joey.
De enigste reden om te liegen en hun verhaal te veranderen is dat ze wat te verbergen hebben, meer weten en betrokken zijn bij de verdwijning van Joey.

Bjorn en Derya zijn alleen maar bezig geweest om hun eigen hachje te redden en ik hoop ook dat de Turkse autoriteiten deze twee leugenaars zo spoedig mogelijk voor het gevangenen dillema kan zetten, en ze in een positie plaatst waar ze gedwongen worden mekaar te verraden zodat de doodongeruste familie van Joey duidelijkheid krijgt in het uiteindelijke lot van hun geliefde.

De hele reden van de reis naar Turkije met een busje vol bouwmaterialen en dat ze zogenaamd grond hadden gekocht en er heen gingen om een huis te bouwen is een bewezen leugen, nu veranderen ze hun verhaal dat ze alleen de intentie hadden om er grond te kopen.

Bjorn en Derya hebben geen seconde naar Joey gezocht en in hun opgenomen telefoon gesprekken gedragen ze zich ook compleet onverschillig over de vermissing en het lot van Joey.

Eerst beweert Derya dat zij Joey ¤500 heeft gegeven en op de taxi naar het vliegveld heeft gezet, later veranderd ze haar verhaal en zegt nu dat ze Joey ¤250 heeft gegeven dat Bjorn hier niets van wist en dat ze Joey zijn "kwijt geraakt" in de woestijn.
Waarschijnlijk voegt Derya het detail toe dat Bjorn niet wist dat ze Joey ¤250 heeft gegeven omdat Bjorn en Derya apart ondervraagd zijn en op dit punt hun verklaringen niet op elkaar hebben kunnen afstemmen en dus kan Bjorn haar leugen ook niet bevestigen op dat moment.

Bjorn en Derya zeggen dat de reden dat ze zijn gaan wandelen was om water te halen, maar een getuige ontkracht die bewering en heeft verklaard dat Bjorn en Derya nog 10+ liter water hadden.

Wanneer Bjorn gewond word gevonden verteld hij eerst dat hij in elkaar is geslagen, later veranderd hij zijn verhaal en beweert nu dat hij gewoon gevallen is.

Derya haalt Bjorn op van het ziekenhuis de volgende dag en tegen advies van de dokters in verlaten ze het ziekenhuis halsoverkop als twee dieven in de nacht zogenaamd om naar een ander ziekenhuis te gaan maar daar arriveren ze nooit.
In plaats daarvan vluchten ze vrijwel direct na Joey's verdwijning halsoverkop 500 kilometer verderop naar Ankara en verstoppen zich daar.

Vanuit Ankara sturen Bjorn en Derya de familie van Joey een bericht dat "Joey naar huis komt" dan verstoppen ze zich ineens weer en zijn ze selectief onbereikbaar niet voor hun eigen familie maar wel onbereikbaar voor de familie van Joey en de politie.

Dat bericht vanuit Ankara naar de familie van Joey sturen Bjorn en Derya om zichzelf een alibi te verschaffen en zich te distantiëren van Joey en wat hem overkomen is.

Ze scheuren voordat ze naar Ankara vluchten om zich te verstoppen ook nog even snel de naam en adres gegevens van Joey uit hun agenda in nog een poging om afstand van Joey te nemen.
Net zoals toen ze vanuit Ankara nadat zij gevlucht en ondergedoken waren de familie van Joey een berichtje stuurden dat Joey niet meer in hun gezelschap was, dit om zichzelf alvast in te dekken.
En wat heb je verder ook aan de naam en adres gegevens in je agenda van een gedode/vermoorde jongen die er niet meer is en waar je verder niets om geeft?

Bjorn en Derya Breukers hebben bewezen dat zij beiden een schuldig geweten hebben en tot hun oogkassen betrokken zijn bij de verdwijning van Joey Hoffmann.

Welkom Maktub. :Y Je krijgt hier meer respons dan op de site van Misdaadjournalist.
pi_172945428
quote:
Eén tip voor iemand die van plan is informatie aan de politie te verstrekken: denk eerst drie keer na. Er is niet zoiets als anoniem een verklaring afleggen. Alles komt in een dossier en dat dossier komt gegarandeerd onder ogen van mensen waar je echt geen ruzie mee wil.
Waar slaat deze opmerking van HJ op?
  zondag 6 augustus 2017 @ 13:59:50 #96
404115 triskellen
sjokt moedig verder
pi_172945475
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 13:56 schreef Halcon het volgende:

[..]

Waar slaat deze opmerking van HJ op?
Dat betekent dat HJ denkt dat er "zwaardere" criminelen in het spel kunnen zijn. Als je een verklaring aflegt dan ben je met naam en toenaam bekend in een eventueel strafdossier.
pi_172945480
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 13:56 schreef Halcon het volgende:

[..]

Waar slaat deze opmerking van HJ op?
Ik vraag me eigenlijk alleen maar af waar dat laatste gedeelte op slaat. Hoezo mensen waar je echt geen ruzie mee wil? Dat impliceert dat hij/zij weet wat voor zware jongens erachter zitten en dat je daar geen ruzie mee wil.

Dat eerste gedeelte klopt gewoon. Er bestaat niet zoiets als anoniem iets melden en dat komt inderdaad gewoon met naam en toenaam bij de advocaat van de verdachte terecht dat dossier.
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_172945516
@ Maktub. Waar heb jij de informatie vandaan, dat toen Bjorn en Derya halsoverkop uit het ziekenhuis gingen, daarna gelijk naar Ankara gingen? Het bezoek aan de ambassade was ongeveer drie weken later.
  zondag 6 augustus 2017 @ 14:02:09 #99
404115 triskellen
sjokt moedig verder
pi_172945525
quote:
7s.gif Op zondag 6 augustus 2017 14:00 schreef Geralt het volgende:

[..]

Ik vraag me eigenlijk alleen maar af waar dat laatste gedeelte op slaat. Hoezo mensen waar je echt geen ruzie mee wil? Dat impliceert dat hij/zij weet wat voor zware jongens erachter zitten en dat je daar geen ruzie mee wil.

Dat eerste gedeelte klopt gewoon. Er bestaat niet zoiets als anoniem iets melden en dat komt inderdaad gewoon met naam en toenaam bij de advocaat van de verdachte terecht dat dossier.
wanneer er sprake mocht zijn van drugssmokkel dan is Bjorn natuurlijk ook alleen maar een pion in het spel... dan zitten weer anderen achter...
pi_172945535
quote:
7s.gif Op zondag 6 augustus 2017 14:00 schreef Geralt het volgende:

[..]

Ik vraag me eigenlijk alleen maar af waar dat laatste gedeelte op slaat. Hoezo mensen waar je echt geen ruzie mee wil? Dat impliceert dat hij/zij weet wat voor zware jongens erachter zitten en dat je daar geen ruzie mee wil.

Dat eerste gedeelte klopt gewoon. Er bestaat niet zoiets als anoniem iets melden en dat komt inderdaad gewoon met naam en toenaam bij de advocaat van de verdachte terecht dat dossier.
Dat eerste klopt ook wel, maar in combinatie met dat tweede klinkt het vooral als "Ga maar niet anoniem lopen tippen, want dan...".

Hij moet dan toch wel hele goede aanwijzingen hebben om dit te roepen en mensen te waarschuwen eventuele tips niet door te geven.
pi_172945539
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 13:59 schreef triskellen het volgende:

[..]

Dat betekent dat HJ denkt dat er "zwaardere" criminelen in het spel kunnen zijn. Als je een verklaring aflegt dan ben je met naam en toenaam bekend in een eventueel strafdossier.
Maar waar haalt hij dat vandaan?
pi_172945542
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 14:02 schreef Halcon het volgende:

[..]

Dat eerste klopt ook wel, maar in combinatie met dat tweede klinkt het vooral als "Ga maar niet anoniem lopen tippen, want dan...".

Hij moet dan toch wel hele goede aanwijzingen hebben om dit te roepen en mensen te waarschuwen eventuele tips niet door te geven.
Dat bedoel ik met de zin "Dat impliceert dat.... " :+
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  zondag 6 augustus 2017 @ 14:04:54 #103
470273 Maktub
It's written
pi_172945564
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 13:39 schreef Liftdeur het volgende:
Maktub _O_

Dit zou de politie toch ook allemaal moeten zien.. waarom dan vrijlaten?
Dit weten de Nederlandse en Turkse autoriteiten ook maar omdat er alleen indirect bewijs is op dit moment zijn ze terughoudend.
De politie wil Bjorn en Derya coöperatief houden in plaats van ze in het defensieve te jagen omdat zij helaas de sleutel hebben..
Het kan een opzet zijn om de twee een vals gevoel van veiligheid te geven zodat ze nog slordiger worden en meer fouten gaan maken, want ze zijn alleen in theorie vrij in de praktijk mogen ze het land niet verlaten dus ze zijn allesbehalve vrij en in veiligheid.
Bjorn en Derya zijn ook alleen officieel nog niet als verdachten aangemerkt waarschijnlijk omdat dit mensen defensief maakt terwijl er nog zoveel onbekend is en openheid en medewerking gewenst is.
Net zoals ze Bjorn en Derya als vermist opgaven terwijl ze eigenlijk gewoon gezochte personen waren in verband met de verdwijning van Joey Hoffmann.
Door mensen als gezochte personen aan te merken in plaats van als vermist loop je ook het risico dat mensen zich defensief gaan opstellen.
Persoonlijk zie ik het als dat er door de autoriteiten een strategie van pappen en nathouden op hun word toegepast totdat er meer bekend is.
  zondag 6 augustus 2017 @ 14:05:11 #104
404115 triskellen
sjokt moedig verder
pi_172945567
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 14:02 schreef Halcon het volgende:

[..]

Maar waar haalt hij dat vandaan?
Hij is journalist he? Hij zal wel bronnen hebben... Die foto met dat geld is natuurlijk wel een goede aanwijzing... ik denk niet dat ze op 8 juli al over dat geld beschikten
pi_172945582
quote:
7s.gif Op zondag 6 augustus 2017 14:03 schreef Geralt het volgende:

[..]

Dat bedoel ik met de zin "Dat impliceert dat.... " :+
Ja, snap ik, maar op basis van wat dan... Hij meldt er verder niks over. Nu is dat sowieso wel een trekje van HJ om zich voortdurend te baseren op "ieder weldenkend mens"-drogreden, anonieme bronnen of bronnen die nog wakker moeten worden en zich in de loop van de dag wel zullen melden bij hem. :X
pi_172945586
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 13:39 schreef Liftdeur het volgende:
Maktub _O_

Dit zou de politie toch ook allemaal moeten zien.. waarom dan vrijlaten?
Omdat er geen lijk is. Als Joey dood wordt aangetroffen dan worden ze heus wel weer aangehouden
It ain't over t-t-till it's over
pi_172945598
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 14:05 schreef triskellen het volgende:

[..]

Hij is journalist he? Hij zal wel bronnen hebben... Die foto met dat geld is natuurlijk wel een goede aanwijzing... ik denk niet dat ze op 8 juli al over dat geld beschikten
Mja, hij heeft een website. :+ Ik vind 'm meer iemand die een verhaal knutselt op basis van wat iedereen via Google kan vinden en er een sausje overheen gooit van zogenaamde bronnen (die altijd net op vakantie zijn, nog slapen, etc).
  zondag 6 augustus 2017 @ 14:08:31 #108
404115 triskellen
sjokt moedig verder
pi_172945615
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 14:07 schreef Halcon het volgende:

[..]

Mja, hij heeft een website. :+ Ik vind 'm meer iemand die een verhaal knutselt op basis van wat iedereen via Google kan vinden en er een sausje overheen gooit van zogenaamde bronnen (die altijd net op vakantie zijn, nog slapen, etc).
van hem hebben we wel die foto én die geluidsopname... we weten niet wat hij nog meer heeft.
  zondag 6 augustus 2017 @ 14:09:48 #109
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_172945634
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 13:33 schreef Maktub het volgende:
Vanaf het begin zijn Bjorn en Derya aan het liegen en halve waarheden aan het verkopen en stellen zich totaal onverschillig op over het lot van Joey.
De enigste reden om te liegen en hun verhaal te veranderen is dat ze wat te verbergen hebben, meer weten en betrokken zijn bij de verdwijning van Joey.

Bjorn en Derya zijn alleen maar bezig geweest om hun eigen hachje te redden en ik hoop ook dat de Turkse autoriteiten deze twee leugenaars zo spoedig mogelijk voor het gevangenen dillema kan zetten, en ze in een positie plaatst waar ze gedwongen worden mekaar te verraden zodat de doodongeruste familie van Joey duidelijkheid krijgt in het uiteindelijke lot van hun geliefde.

De hele reden van de reis naar Turkije met een busje vol bouwmaterialen en dat ze zogenaamd grond hadden gekocht en er heen gingen om een huis te bouwen is een bewezen leugen, nu veranderen ze hun verhaal dat ze alleen de intentie hadden om er grond te kopen.

Bjorn en Derya hebben geen seconde naar Joey gezocht en in hun opgenomen telefoon gesprekken gedragen ze zich ook compleet onverschillig over de vermissing en het lot van Joey.

Eerst beweert Derya dat zij Joey ¤500 heeft gegeven en op de taxi naar het vliegveld heeft gezet, later veranderd ze haar verhaal en zegt nu dat ze Joey ¤250 heeft gegeven dat Bjorn hier niets van wist en dat ze Joey zijn "kwijt geraakt" in de woestijn.
Waarschijnlijk voegt Derya het detail toe dat Bjorn niet wist dat ze Joey ¤250 heeft gegeven omdat Bjorn en Derya apart ondervraagd zijn en op dit punt hun verklaringen niet op elkaar hebben kunnen afstemmen en dus kan Bjorn haar leugen ook niet bevestigen op dat moment.

Bjorn en Derya zeggen dat de reden dat ze zijn gaan wandelen was om water te halen, maar een getuige ontkracht die bewering en heeft verklaard dat Bjorn en Derya nog 10+ liter water hadden.

Wanneer Bjorn gewond word gevonden verteld hij eerst dat hij in elkaar is geslagen, later veranderd hij zijn verhaal en beweert nu dat hij gewoon gevallen is.

Derya haalt Bjorn op van het ziekenhuis de volgende dag en tegen advies van de dokters in verlaten ze het ziekenhuis halsoverkop als twee dieven in de nacht zogenaamd om naar een ander ziekenhuis te gaan maar daar arriveren ze nooit.
In plaats daarvan vluchten ze vrijwel direct na Joey's verdwijning halsoverkop 500 kilometer verderop naar Ankara en verstoppen zich daar.

Vanuit Ankara sturen Bjorn en Derya de familie van Joey een bericht dat "Joey naar huis komt" dan verstoppen ze zich ineens weer en zijn ze selectief onbereikbaar niet voor hun eigen familie maar wel onbereikbaar voor de familie van Joey en de politie.

Dat bericht vanuit Ankara naar de familie van Joey sturen Bjorn en Derya om zichzelf een alibi te verschaffen en zich te distantiëren van Joey en wat hem overkomen is.

Ze scheuren voordat ze naar Ankara vluchten om zich te verstoppen ook nog even snel de naam en adres gegevens van Joey uit hun agenda in nog een poging om afstand van Joey te nemen.
Net zoals toen ze vanuit Ankara nadat zij gevlucht en ondergedoken waren de familie van Joey een berichtje stuurden dat Joey niet meer in hun gezelschap was, dit om zichzelf alvast in te dekken.
En wat heb je verder ook aan de naam en adres gegevens in je agenda van een gedode/vermoorde jongen die er niet meer is en waar je verder niets om geeft?

Bjorn en Derya Breukers hebben bewezen dat zij beiden een schuldig geweten hebben en tot hun oogkassen betrokken zijn bij de verdwijning van Joey Hoffmann.

Wat is jouw relatie met deze verdwijning? Je meldt jezelf speciaal hier aan om je verhaal over het geheel te doen. Dat vind ik vrij apart.

[ Bericht 0% gewijzigd door Sunri5e op 06-08-2017 14:15:49 ]
pi_172945649
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 14:07 schreef Halcon het volgende:

[..]

Mja, hij heeft een website. :+ Ik vind 'm meer iemand die een verhaal knutselt op basis van wat iedereen via Google kan vinden en er een sausje overheen gooit van zogenaamde bronnen (die altijd net op vakantie zijn, nog slapen, etc).
Ben ook niet zo kapot van zijn website..de druk om elke dag artikeltjes te plaatsen werkt de kwaliteit niet in de hand. Zijn reportages voor Panorama en zijn boeken zijn beter
It ain't over t-t-till it's over
pi_172945658
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 14:08 schreef triskellen het volgende:

[..]

van hem hebben we wel die foto én die geluidsopname... we weten niet wat hij nog meer heeft.
Die komen van een mattie van Björn in Haaksbergen. Als je besluit om mensen aan te raden niet te gaan tippen (en dat is nogal wat, omdat er mensen in Haaksbergen zijn die meer moeten weten), dan moet je daar goede redenen voor hebben. Uit niets blijkt dat hij die heeft, want behalve wat Whatsapp-dingetjes van een mattie van Björn horen we weinig primeurs van hem. Het zou hem als misdaadjournalist sieren als hij toch eens wat concreter is i.p.v. het onderzoek te beroven van mogelijke tips.
pi_172945691
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 14:10 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Ben ook niet zo kapot van zijn website..de druk om elke dag artikeltjes te plaatsen werkt de kwaliteit niet in de hand. Zijn reportages voor Panorama en zijn boeken zijn beter
Ook daar ben ik niet zo van onder de indruk. Laatst dat boek over Isla Margarita gelezen. Dat is ook weer een (warrig verteld) verhaal afkomstig van één enkele persoon zonder dat er verder enig onderzoek is gedaan.

Ben ook weleens een paar keer erin getuind en de Panorama gekocht. Dat blonk dan toch ook weer uit in pseudo-noviteiten en algemeenheden.

Ik denk dat vrijwel iedereen in dit topic met wat ge-google zijn resultaat zou kunnen overtreffen.
pi_172945696
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 14:09 schreef Sunri5e het volgende:

[..]

Wat is jouw relatie met deze verdwijning? Je meld je zelf speciaal hier aan om je verhaal over het geheel te doen. Dat vind ik vrij apart.
Het wordt hier intensiever gevolgd, dit is een beter forum. Ik heb deze post van Maktub ook al bij MIsdaadjournalist geplaatst gezien.
pi_172945701
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 14:09 schreef Sunri5e het volgende:

[..]

Wat is jouw relatie met deze verdwijning? Je meld je zelf speciaal hier aan om je verhaal over het geheel te doen. Dat vind ik vrij apart.
Via Google dit topic gevonden of zo? En hij vindt het interessant om te volgen? Er is hier meer discussie dan op de website van HJ en een zinvollere discussie dan op de Facebookpagina van Bjorn.
  zondag 6 augustus 2017 @ 14:18:50 #115
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172945773
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 14:09 schreef Sunri5e het volgende:

[..]

Wat is jouw relatie met deze verdwijning? Je meldt jezelf speciaal hier aan om je verhaal over het geheel te doen. Dat vind ik vrij apart.
hij heeft hetzelfde verhaal op misdaadjournalist gezet in de reactie's dat verhaal klopt al niet met de datum waarop ze Joey's achterban lieten weten dat hij onderweg naar huis was. Dat gebeurde al op 8 juli, toen waren ze niet in Ankara.
pi_172945802
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 14:13 schreef Halcon het volgende:

[..]

Ook daar ben ik niet zo van onder de indruk. Laatst dat boek over Isla Margarita gelezen. Dat is ook weer een (warrig verteld) verhaal afkomstig van één enkele persoon zonder dat er verder enig onderzoek is gedaan.

Ben ook weleens een paar keer erin getuind en de Panorama gekocht. Dat blonk dan toch ook weer uit in pseudo-noviteiten en algemeenheden.

Ik denk dat vrijwel iedereen in dit topic met wat ge-google zijn resultaat zou kunnen overtreffen.
Zou kunnen dat je gelijk hebt. Korterink lijkt niet echt 'dicht op het vuur te zitten'.
It ain't over t-t-till it's over
pi_172945929
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 14:09 schreef Sunri5e het volgende:

[..]

Wat is jouw relatie met deze verdwijning? Je meldt jezelf speciaal hier aan om je verhaal over het geheel te doen. Dat vind ik vrij apart.
Niks apart aan.

Lekker dat bijten naar nieuwkomers hier steeds. Goed voor FOK ook. :')
pi_172945932
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 14:04 schreef Maktub het volgende:

[..]

Dit weten de Nederlandse en Turkse autoriteiten ook maar omdat er alleen indirect bewijs is op dit moment zijn ze terughoudend.
De politie wil Bjorn en Derya coöperatief houden in plaats van ze in het defensieve te jagen omdat zij helaas de sleutel hebben..
Het kan een opzet zijn om de twee een vals gevoel van veiligheid te geven zodat ze nog slordiger worden en meer fouten gaan maken, want ze zijn alleen in theorie vrij in de praktijk mogen ze het land niet verlaten dus ze zijn allesbehalve vrij en in veiligheid.
Bjorn en Derya zijn ook alleen officieel nog niet als verdachten aangemerkt waarschijnlijk omdat dit mensen defensief maakt terwijl er nog zoveel onbekend is en openheid en medewerking gewenst is.
Net zoals ze Bjorn en Derya als vermist opgaven terwijl ze eigenlijk gewoon gezochte personen waren in verband met de verdwijning van Joey Hoffmann.
Door mensen als gezochte personen aan te merken in plaats van als vermist loop je ook het risico dat mensen zich defensief gaan opstellen.
Persoonlijk zie ik het als dat er door de autoriteiten een strategie van pappen en nathouden op hun word toegepast totdat er meer bekend is.
En dit in een land waar de verdenking dat iemand Gülen steunt als bijna genoeg is voor onthoofding. Kom, kom deze kunnen ze ook best vastzetten hoor, ze storen zich toch nooit aan mensenrechten.
Ik zou best christen en verlost willen zijn, als de christenen er maar wat verloster uit zouden zien.
(Nietzsche)
  zondag 6 augustus 2017 @ 14:30:56 #119
470273 Maktub
It's written
pi_172945936
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 14:09 schreef Sunri5e het volgende:

[..]

Wat is jouw relatie met deze verdwijning? Je meld je zelf speciaal hier aan om je verhaal over het geheel te doen. Dat vind ik vrij apart.
Helemaal niets behalve empathie voor een medemens, landgenoot en de familie van Joey, omdat het een aangrijpende zaak is de zaak me interesseert en het is belangrijk dat de waarheid boven tafel komt, mijn algemene interesse in analyse van verklaringen van mensen, true crime en detectives is mijn genre en het is zondag ik ga niet naar de kerk dus waarom niet aan een discussie die me interesseert proberen wat bij te dragen?

Het is een mooie achterdochtige samenzwering theorie van je en het spijt me dat ik jou teleur moet stellen maar heel simpel gezegd vind op dit forum waarschijnlijk de meest uitgebreide en informatieve discussie over dit onderwerp plaats.
pi_172945948
Nu hebben mensen op een terras de ambulance weer gebeld voor Bjorn? Omdat ie daar uitgemergeld aankwam?

Het verhaal verandert ook echt met de dag. :o

Edit: dacht toen ik dit mobiel postte dat het Telegraaf artikel hier al zou staan. Niet dus. Staat hieronder. :)

[ Bericht 29% gewijzigd door Greys op 06-08-2017 14:54:00 ]
pi_172945957
Jammer altijd dat nieuwkomers altijd zo aanvallend en wantrouwend "welkom" worden geheten.
pi_172945965
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 14:30 schreef Maktub het volgende:

[..]

Helemaal niets behalve empathie voor een medemens, landgenoot en de familie van Joey, omdat het een aangrijpende zaak is de zaak me interesseert en het is belangrijk dat de waarheid boven tafel komt, mijn algemene interesse in analyse van verklaringen van mensen, true crime en detectives is mijn genre en het is zondag ik ga niet naar de kerk dus waarom niet aan een discussie die me interesseert proberen wat bij te dragen?

Het is een mooie achterdochtige samenzwering theorie van je en het spijt me dat ik jou teleur moet stellen maar heel simpel gezegd vind op dit forum waarschijnlijk de meest uitgebreide en informatieve discussie over dit onderwerp plaats.
Je hoeft je aan helemaal niemand te verantwoorden.

Welkom. ^O^
  zondag 6 augustus 2017 @ 14:33:32 #123
470273 Maktub
It's written
pi_172945976
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 14:01 schreef Idisrom het volgende:
@ Maktub. Waar heb jij de informatie vandaan, dat toen Bjorn en Derya halsoverkop uit het ziekenhuis gingen, daarna gelijk naar Ankara gingen? Het bezoek aan de ambassade was ongeveer drie weken later.
Omdat Bjorn en Derya Breukers rond deze datum vanuit Ankara het bericht dat "Joey naar huis komt" aan de familie van Joey hebben gestuurd.
  zondag 6 augustus 2017 @ 14:35:33 #124
469793 Puk1234
Just try enjoy life!
pi_172945997
Ik denk echt dat er drugs gerelateerde zaakjes bij betrokken zijn. Weet niet of dit tussen Joey en Bjorn was of dat er nog een derde partij betrokken was. Ik weet wel een ding zeker dat Bjorn en derya er meer van weten, ze geven echt de indruk dat ze dingen proberen te verdoezelen. Voor 99% zeker weet ik dat ze er direct of indirect iets mee te maken hebben.
Haal geen emotie uit je verleden naar het heden, haal alleen kennis op uit het verleden om in het heden te gebruiken om je toekomst positief mee te beïnvloeden.
pi_172946043
quote:
zondag 6 augustus 2017, 14:01’Bjorn was uitgemergeld, hij zag er niet uit’© Facebook/Politie Hengelo

De Turkse ober Gökhan was degene die op zondag 9 juli een ambulance regelde voor Bjorn Breukers. De jonge twintiger kreeg de Nederlander, die enige tijd in Turkije vermist was, uitgedroogd, gewond en doodop over de vloer van zijn terras in Narlikuyu, nabij Silifke.

,,Hij was echt ontzettend moe. Het enige wat hij wilde was water’’, vertelt Gökhan over de Nederlander, die een cruciale rol speelt in de vermissingszaak van Joey Hoffmann (21). Bjorn reisde met zijn vrouw Derya en Joey naar Turkije, maar op 9 juli raakten zij elkaar volgens de verklaring van het echtpaar kwijt in de heuvels bij Silifke.

Bjorn en Derya liepen, volgens hen vanwege watertekort, naar beneden een vallei in. Derya werd met hondje Bella gezien bij een hotel langs de hoofdweg naar Silifke. Ze was alleen water gaan halen, Bjorn bleef achter op de snikhete doorgaande weg. Op dat moment viel Bjorn naar eigen zeggen flauw en viel van een rots naar beneden. Hij was even bewusteloos en is daarna naar een huis gegaan. Daar was niemand, maar kon hij wel water drinken en even in de schaduw liggen onder een afdak.

Op nog geen honderd meter van het terras van Gökhan is inderdaad een huisje dat voldoet aan de beschrijving. ,,Maar of Bjorn daar vandaan kwam, weet ik niet. Ik was binnen toen hij ineens op het terras stond. Daar zaten een paar klanten die hem opvingen. Hij wilde water, en zag er niet uit. Hij had overal krassen en een baard. Alsof hij een paar dagen niet goed had geslapen en gegeten.’’

Lastige vragen

De gasten en Gökhan besloten een ambulance voor de verzwakte en uitgemergelde Nederlander te bellen. Die was er vrij snel, waardoor rond vier uur ’s middags Bjorn richting ziekenhuis kon. ,,Derya heb ik nooit gezien’’, zegt Gökhan, wat de verklaringen van het echtpaar onderstreept.

De jongeman wil niet op de foto en wil ook niet dat er foto’s van zijn terras worden gemaakt. De gendarmerie weet de plek sinds de vermissing goed te vinden en dat is lastig genoeg, zegt Gökhan. De agenten die zich meerdere keren meldden met vragen voor het vermissingsonderzoek zouden klanten afschrikken. Gökhan heeft zijn verhaal inmiddels ook met de politie gedeeld. Zijn verklaring is belangrijk om de tijdlijn op 9 juli, de dag dat Joey verdween, verder in te kleuren. Van de jonge Nederlander ontbreekt al ruim vier weken ieder spoor.
bron telegraaf.
pi_172946082
Hoop bij te lezen weer. Welkom Maktub, goed stuk.

Dat AD artikel is er vaag over, maar TRT meldde dat de militaire politie die zaterdagavond de bus al wegsleepte. Dat staat er volgens mij niet zo in het AD. Er staat wel dat ze het deden maar niet wanneer.

Als het wel zo is dat de MP Derya én de bus wegsleepten die zaterdagavond 8 juli, zou dat de gekte/paniek van Bjorn kunnen verklaren en dat ie flauwviel. Zeker omdat er minstens een gebruikshoeveelheid maar mogelijk meer speed aan boord was.

Die koffers blijven ook vaag. Als Alim dat zegt, is dat zo, dat verzin je niet. Maar de getuigen aan de weg hebben het niet over koffers (en dat laat je niet weg).

Een scenario met derden lijkt me onnodig; die drie waren al gek genoeg samen.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172946125
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 14:33 schreef Maktub het volgende:

[..]

Omdat Bjorn en Derya Breukers rond deze datum vanuit Ankara het bericht dat "Joey naar huis komt" aan de familie van Joey hebben gestuurd.
Maar hier is er tot nu toe vanuit gegaan, dat het bericht over 'Joey naar huis komt' op 8 juli al verzonden is naar de kennissen en/of familie. Dat het bericht vanuit Ankara e.o. is verzonden, is nu compleet nieuw nieuws. Maar als het Ankara is, dat kan dan niet eerder gebeurd zijn dan in de loop van 10 juli. Want dan zijn Derys met zieke Bjorn in een keer doorgecrost vanuit het ziekenhuis naar Ankara. Dan moet dan in een auto zijn van de familie van Derya. Hun Vito-bus is immers afgevoerd op dat moment

Want ik meende dat op de beeldopname bij het tankstation in de buurt van Ankara drie weken later de bewuste Vito-bus op beeld staat.
  zondag 6 augustus 2017 @ 14:45:54 #128
470273 Maktub
It's written
pi_172946146
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 14:35 schreef Puk1234 het volgende:
Ik denk echt dat er drugs gerelateerde zaakjes bij betrokken zijn. Weet niet of dit tussen Joey en Bjorn was of dat er nog een derde partij betrokken was. Ik weet wel een ding zeker dat Bjorn en derya er meer van weten, ze geven echt de indruk dat ze dingen proberen te verdoezelen. Voor 99% zeker weet ik dat ze er direct of indirect iets mee te maken hebben.
Persoonlijk denk ik dat de ware aard van de reis drugs smokkel was, maar als ik de verklaring van die getuige lees die Bjorn overstuur alleen op straat aantrof en even later Derya en Joey ruzie zag maken op hun kampeer plek dan lijkt het me dat er iets tussen Derya en Joey is gebeurt en dat Bjorn hierdoor overstuur is geraakt en eerst niet eens meer terug naar de kampeerplaats en Joey en Derya wilde, vlak daarna is Joey verdwenen en zijn Bjorn en Derya snel gevlucht.

Occam's razor zegt dat de simpelste verklaring het eeuwen oude problemen in relationele sfeer is, een ordinaire ruzie die uit de hand gelopen is.
  zondag 6 augustus 2017 @ 14:46:16 #129
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_172946152
oh was net geplaatst...
pi_172946165
Ankara was pas 1 augustus, toen Olaf Koens Derya belde en zij ophing.

Die sms zou vanuit Narlikuyu e.o. verstuurd moeten zijn, want zowel Derya als Bjorn zijn daar toen in Silifke in het ziekenhuis geweest.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172946179
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 14:46 schreef Marrije het volgende:

[..]

[url=http://www.telegraaf.nl/binnenland/28854128/___Bjorn_was_uitgemergeld___.html?reason=authentication_failed&apw-origin=http%3A%2F%2Fwww.telegraaf.nl%2Fbinnenland%2F28854128%2F___Bjorn_was_uitgemergeld___.html]
Bron: telegraaf[/url]

Het is een premium artikel...
huh? Zie bovenstaand, staat het hele artikel over ober
pi_172946220
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 14:45 schreef Maktub het volgende:

[..]

Persoonlijk denk ik dat de ware aard van de reis drugs smokkel was, maar als ik de verklaring van die getuige lees die Bjorn overstuur alleen op straat aantrof en even later Derya en Joey ruzie zag maken op hun kampeer plek dan lijkt het me dat er iets tussen Derya en Joey is gebeurt en dat Bjorn hierdoor overstuur is geraakt en eerst niet eens meer terug naar de kampeerplaats en Joey en Derya wilde, vlak daarna is Joey verdwenen en zijn Bjorn en Derya snel gevlucht.

Occam's razor zegt dat de simpelste verklaring het eeuwen oude problemen in relationele sfeer is, een ordinaire ruzie die uit de hand gelopen is.
Een combinatie van dingen kan natuurlijk ook wel: plan liep niet zoals gewenst, gezondheid zit tegen, Joey en Derya lijken in de ogen van Bjorn wel in te zijn voor een avontuurtje, bus kapot, bemoeizuchtige landeigenaar...
pi_172946223
quote:
15s.gif Op zondag 6 augustus 2017 14:41 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:
Hoop bij te lezen weer. Welkom Maktub, goed stuk.

Dat AD artikel is er vaag over, maar TRT meldde dat de militaire politie die zaterdagavond de bus al wegsleepte. Dat staat er volgens mij niet zo in het AD. Er staat wel dat ze het deden maar niet wanneer.

Als het wel zo is dat de MP Derya én de bus wegsleepten die zaterdagavond 8 juli, zou dat de gekte/paniek van Bjorn kunnen verklaren en dat ie flauwviel. Zeker omdat er minstens een gebruikshoeveelheid maar mogelijk meer speed aan boord was.

Die koffers blijven ook vaag. Als Alim dat zegt, is dat zo, dat verzin je niet. Maar de getuigen aan de weg hebben het niet over koffers (en dat laat je niet weg).

Een scenario met derden lijkt me onnodig; die drie waren al gek genoeg samen.
Ja, op 9 juli 's middags tussen drie en vier uur wordt de uitgemergelde Bjorn door hotelpersoneel en anderen waargenomen.
  zondag 6 augustus 2017 @ 14:50:34 #134
470273 Maktub
It's written
pi_172946235
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 14:13 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Het wordt hier intensiever gevolgd, dit is een beter forum. Ik heb deze post van Maktub ook al bij MIsdaadjournalist geplaatst gezien.
Ja misdaad journalist is helaas geen goed platform voor discussies en ik merkte gewoon op dat hier de zaak veel actiever word gevolgd en besproken.
pi_172946254
quote:
15s.gif Op zondag 6 augustus 2017 14:46 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:
Ankara was pas 1 augustus, toen Olaf Koens Derya belde en zij ophing.

Die sms zou vanuit Narlikuyu e.o. verstuurd moeten zijn, want zowel Derya als Bjorn zijn daar toen in Silifke in het ziekenhuis geweest.
Zo bedoel ik mijn vraag ook. Maar Maktub beweert dat Derya en Bjorn na het snelle vertrek uit het ziekenhuis zijn ondergedoken in Ankara of in de buurt van Ankara.
  zondag 6 augustus 2017 @ 14:54:35 #136
404115 triskellen
sjokt moedig verder
pi_172946305
Wat ik mij steeds afvraag:

8 juli in de avond, Derya vertrekt vanuit Narlikuyu (min of meer gedwongen omdat hond het hotel niet in mag?)
Bus wordt weggesleept door MP.

Bjorn én Joey zijn spoorloos.

Hoezó gaat Derya niet zoeken? Of ze als vermist opgeven? Je gaat toch niet gewoon weg terwijl je niet weet waar die jongens zijn? Wetende dat de bus er ook niet meer is...
  zondag 6 augustus 2017 @ 14:54:52 #137
470273 Maktub
It's written
pi_172946313
quote:
14s.gif Op zondag 6 augustus 2017 14:32 schreef Greys het volgende:

[..]

Je hoeft je aan helemaal niemand te verantwoorden.

Welkom. ^O^
Dankje, ik "lurk" vaak en moest altijd nog eens een FOK account aanmaken want er zijn hier vaak informatieve en leuke topics waar ik wel aan zou willen bijdragen.
Had misschien beter eerst even in het Scotch Whisky topic kunnen posten!
  zondag 6 augustus 2017 @ 14:55:33 #138
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_172946332
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 14:50 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Ja, op 9 juli 's middags tussen drie en vier uur wordt de uitgemergelde Bjorn door hotelpersoneel en anderen waargenomen.
Maar derya ging op 8 juli water halen toch? En Bjorn bleef op een afstand staan en valt flauw. Zodra derya het water heeft gaat zij niet terug? En dan 24 uur later strandt bjorn op een terras?
pi_172946351
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 14:50 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Ja, op 9 juli 's middags tussen drie en vier uur wordt de uitgemergelde Bjorn door hotelpersoneel en anderen waargenomen.
Ja las het net. Niet gek, want wat ik telkens in deze hele verhalen mis is ETEN. Eten die speedsnuivers nooit ofzo? Ze lijken me niet de types die een volledige kookset (niet te verwarren met cokeset :+ ) meeneemen op reis en wat hebben ze tussen vr 21:00 en za 13:00 dan gegeten? En Bjorn tussen za 13:00 en zo 15:00?

Bizarre mongolen.

Maar als die bus idd met Derya op za avond 8 juli is weggesleept (wat ik niet denk), en Bjorn komt op die plek aan zonder "zijn" bus en dus speed/wiet/peuken/geld/water/whatever, dat ie dan helemaal gek wordt en terugloopt naar hetzelfde hotel als de middag ervoor waar Derya en hij op een afstandje waren.

Dat lijkt me niet het luxe Altinoforz van Stacey, maar het lichtgele hotel Bakisj (ofzo), waar ook DURAN hier heeft overnacht, vlak boven dat baaitje van Winterman...
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172946363
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 14:55 schreef Marrije het volgende:

[..]

Maar derya ging op 8 juli water halen toch? En Bjorn bleef op een afstand staan en valt flauw. Zodra derya het water heeft gaat zij niet terug? En dan 24 uur later strandt bjorn op een terras?
De tijdlijn met gaten kan wordt ingekort tot 9 juli 3 uur 's middags, want we weten nu wanneer en waar de ambulance gekomen is. Bjorn heeft inderdaad nog steeds een onbekend gat van meer dan 24 uur in mijn ogen.
pi_172946367
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 14:50 schreef Maktub het volgende:

[..]

Ja misdaad journalist is helaas geen goed platform voor discussies en ik merkte gewoon op dat hier de zaak veel actiever word gevolgd en besproken.
en we spreken Twents *O* Kom derin dan ku'j dr oet kiek'n *O*
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_172946385
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 14:54 schreef triskellen het volgende:
Wat ik mij steeds afvraag:

8 juli in de avond, Derya vertrekt vanuit Narlikuyu (min of meer gedwongen omdat hond het hotel niet in mag?)
Bus wordt weggesleept door MP.

Bjorn én Joey zijn spoorloos.

Hoezó gaat Derya niet zoeken? Of ze als vermist opgeven? Je gaat toch niet gewoon weg terwijl je niet weet waar die jongens zijn? Wetende dat de bus er ook niet meer is...
Daarom ook wel het idee dat ze wel wist wat er ongeveer gaande was. Niet wetende dat Bjorn later in het hospitaal zou belanden.
  zondag 6 augustus 2017 @ 14:58:53 #143
470273 Maktub
It's written
pi_172946386
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 14:44 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Maar hier is er tot nu toe vanuit gegaan, dat het bericht over 'Joey naar huis komt' op 8 juli al verzonden is naar de kennissen en/of familie. Dat het bericht vanuit Ankara e.o. is verzonden, is nu compleet nieuw nieuws. Maar als het Ankara is, dat kan dan niet eerder gebeurd zijn dan in de loop van 10 juli. Want dan zijn Derys met zieke Bjorn in een keer doorgecrost vanuit het ziekenhuis naar Ankara. Dan moet dan in een auto zijn van de familie van Derya. Hun Vito-bus is immers afgevoerd op dat moment

Want ik meende dat op de beeldopname bij het tankstation in de buurt van Ankara drie weken later de bewuste Vito-bus op beeld staat.
Ik weet dat er wat verwarring over de exacte datum is en aan wie precies het berichtje is gestuurd de moeder van Joey of zijn broer Robin, als ik fout ben bij voorbaat mijn excuses daarvoor dan maar wat ik er zelf van begrepen heb is dat berichtje pas verzonden is vanuit Ankara nadat Bjorn al uit het ziekenhuis weg was en niet daarvoor.
Hopelijk krijgen we snel meer duidelijkheid aan de hand van telecom gegevens, naar mijn weten is dat ook hoe ze hebben kunnen bepalen dat het berichtje vanuit Ankara was verzonden.
pi_172946435
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 14:58 schreef Maktub het volgende:

[..]

Ik weet dat er wat verwarring over de exacte datum is en aan wie precies het berichtje is gestuurd de moeder van Joey of zijn broer Robin, als ik fout ben bij voorbaat mijn excuses daarvoor dan maar wat ik er zelf van begrepen heb is dat berichtje pas verzonden is vanuit Ankara nadat Bjorn al uit het ziekenhuis weg was en niet daarvoor.
Hopelijk krijgen we snel meer duidelijkheid aan de hand van telecom gegevens, naar mijn weten is dat ook hoe ze hebben kunnen bepalen dat het berichtje vanuit Ankara was verzonden.
Ankara is 500 km ver weg. Hoe weet je dat ze daar zaten? Zonder bus?

De politie stelde dat ze naar familie van Derya in Tarsus gingen, op 125 km afstand.

Ik ben Ankara vóór 1 aug niet tegengekomen, misschien jij wel, maar in welke bron dan?
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172946466
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 14:54 schreef Maktub het volgende:

[..]

Dankje, ik "lurk" vaak en moest altijd nog eens een FOK account aanmaken want er zijn hier vaak informatieve en leuke topics waar ik wel aan zou willen bijdragen.
Had misschien beter eerst even in het Scotch Whisky topic kunnen posten!
Hahaha ja, of in het Eurovisie forum. _O-

Leuk dat je hebt besloten mee te posten ipv alleen te lurken in elk geval!
  zondag 6 augustus 2017 @ 15:02:45 #146
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172946479
Volgens mij zouden ze na vertrek uit het ziekenhuis waar hij 9 juli opgenomen werd naar het ziekenhuis in Antalya, maar ik weet niet of ze daar wel aangekomen zijn.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_172946505
quote:
14s.gif Op zondag 6 augustus 2017 14:56 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]


Eten die speedsnuivers nooit ofzo?
Beperkt.

Maar eten kan gewoon snel tussendoor. Hoeft niet echt veel tijd in beslag te nemen.
  zondag 6 augustus 2017 @ 15:04:14 #148
404115 triskellen
sjokt moedig verder
pi_172946508
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 14:58 schreef Halcon het volgende:

[..]

Daarom ook wel het idee dat ze wel wist wat er ongeveer gaande was. Niet wetende dat Bjorn later in het hospitaal zou belanden.
Dat denk ik dus ook. En dat is heel verdacht.

Misschien kwam dat ziekenhuis overigens wel erg van pas. Wij denken nu dat Derya weg was maar dat Bjorn de hele tijd daar is geweest. Maar is dat wel zo? Ze kan hem ook hebben opgehaald. Met een auto van haar familie bijvoorbeeld.
pi_172946650
quote:
11s.gif Op zondag 6 augustus 2017 15:00 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Ankara is 500 km ver weg. Hoe weet je dat ze daar zaten? Zonder bus?

De politie stelde dat ze naar familie van Derya in Tarsus gingen, op 125 km afstand.

Ik ben Ankara vóór 1 aug niet tegengekomen, misschien jij wel, maar in welke bron dan?
Maar de familie van Derya was Derya in de loop van juli ook kwijt, getuige hun latere oproep van vermissing.
pi_172946709
:D het kwartje valt nu pas, maar die Koen Nederhof uit de OP (Telegraaf) ken ik. 3 weken geleden bier mee zitten zuipen.

Klein wereldje. :D
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
  zondag 6 augustus 2017 @ 15:19:12 #151
3542 Gia
User under construction
pi_172946712
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 14:04 schreef Maktub het volgende:


Dit weten de Nederlandse en Turkse autoriteiten ook maar omdat er alleen indirect bewijs is op dit moment zijn ze terughoudend.
De politie wil Bjorn en Derya coöperatief houden in plaats van ze in het defensieve te jagen omdat zij helaas de sleutel hebben..
Het kan een opzet zijn om de twee een vals gevoel van veiligheid te geven zodat ze nog slordiger worden en meer fouten gaan maken, want ze zijn alleen in theorie vrij in de praktijk mogen ze het land niet verlaten dus ze zijn allesbehalve vrij en in veiligheid.
Bjorn en Derya zijn ook alleen officieel nog niet als verdachten aangemerkt waarschijnlijk omdat dit mensen defensief maakt terwijl er nog zoveel onbekend is en openheid en medewerking gewenst is.
Net zoals ze Bjorn en Derya als vermist opgaven terwijl ze eigenlijk gewoon gezochte personen waren in verband met de verdwijning van Joey Hoffmann.
Door mensen als gezochte personen aan te merken in plaats van als vermist loop je ook het risico dat mensen zich defensief gaan opstellen.
Persoonlijk zie ik het als dat er door de autoriteiten een strategie van pappen en nathouden op hun word toegepast totdat er meer bekend is.
Is het wel verstandig om dit hier neer te zetten?
Als ik Björn of Derya was, en nu op vrije voeten, dan zocht ik heel internet af om te achterhalen wat er bekend is, dat zijzelf misschien nog niet weten.

Ook kan dit hun valse gevoel van veiligheid teniet doen. Lijkt me.

Maar, welkom op Fok! En bedankt voor het meedenken.
pi_172946745
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 15:02 schreef Leandra het volgende:
Volgens mij zouden ze na vertrek uit het ziekenhuis waar hij 9 juli opgenomen werd naar het ziekenhuis in Antalya, maar ik weet niet of ze daar wel aangekomen zijn.
Dat ziekenhuis heeft verklaard dat ze daar sinds mei niet meer zijn geweest. Dus ze zijn daar in ieder geval niet naar het ziekenhuis geweest voor een opname of verzorging.
pi_172946786
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 15:19 schreef Gia het volgende:
Is het wel verstandig om dit hier neer te zetten?
Ok haal heel deze reeks maar door de shredder dan.
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_172946795
Was het niet zo dat Derya op de avond van de 8ste is opgehaald door de MP. Is naar het dorp gebracht. Van Björn was geen spoor. Het lijkt mij ook niet dat de MP daar in het donker een auto weg laat slepen die avond. Stond ook ergens dat ze naar familie was gegaan die avond. Vader in Tarsus? De 9de wordt Björn opgenomen. Na enkele uren komt Derya. Is nogal een afstand van Tarsus naar silifke. Ze zeiden wel naar Antalya te gaan maar zijn toen weer naar familie gegaan om bij te komen. Zou Alim later weer contact hebben gehad met MP toen hij dacht dat ze niet terug zouden komen? De MP gaat zomaar geen bus wegslepen zonder toestemming. Wel als die verlaten achter wordt gelaten.
  zondag 6 augustus 2017 @ 15:26:28 #155
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172946818
Ikvind het allemaal een hoop gedoe...
pi_172946845
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 15:24 schreef Djelin het volgende:
Was het niet zo dat Derya op de avond van de 8ste is opgehaald door de MP. Is naar het dorp gebracht. Van Björn was geen spoor. Het lijkt mij ook niet dat de MP daar in het donker een auto weg laat slepen die avond. Stond ook ergens dat ze naar familie was gegaan die avond. Vader in Tarsus? De 9de wordt Björn opgenomen. Na enkele uren komt Derya. Is nogal een afstand van Tarsus naar silifke. Ze zeiden wel naar Antalya te gaan maar zijn toen weer naar familie gegaan om bij te komen. Zou Alim later weer contact hebben gehad met MP toen hij dacht dat ze niet terug zouden komen? De MP gaat zomaar geen bus wegslepen zonder toestemming. Wel als die verlaten achter wordt gelaten.
Ja precies over die bus.

Wat ik begreep is dat Deryas vader in Silifke woont en andere familie in Tarsus. Daar gingen B en D samen heen ergens na de 10e en in Silifke verbleef Derya omdat ze niet met Bella het hotel (weer dat gele waar DURAN verbleef?) in mocht.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172946871
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 15:24 schreef Djelin het volgende:
Was het niet zo dat Derya op de avond van de 8ste is opgehaald door de MP. Is naar het dorp gebracht. Van Björn was geen spoor. Het lijkt mij ook niet dat de MP daar in het donker een auto weg laat slepen die avond. Stond ook ergens dat ze naar familie was gegaan die avond. Vader in Tarsus? De 9de wordt Björn opgenomen. Na enkele uren komt Derya. Is nogal een afstand van Tarsus naar silifke. Ze zeiden wel naar Antalya te gaan maar zijn toen weer naar familie gegaan om bij te komen. Zou Alim later weer contact hebben gehad met MP toen hij dacht dat ze niet terug zouden komen? De MP gaat zomaar geen bus wegslepen zonder toestemming. Wel als die verlaten achter wordt gelaten.
Ja, ze is naar het hotel gebracht daar in de buurt, maar daar was ze niet welkom omdat ze een hond bij zich had. Daarna is ze naar haar familie gegaan.

Bjorn was er toen niet bij. Je zou verwachten dat ze meldt dat Bjorn kwijt is aan de MP. Dat iemand met zijn gezondheidsproblemen daar kwijt is, is wel zorgwekkend.

Derya zou twee uur na opname van Bjorn daar zijn gearriveerd. Naar het ziekenhuis in Antalya zijn ze niet gegaan in ieder geval, vermoedelijk naar familie inderdaad. Daar kwam ze naar eigen zeggen ook al vandaan.

Zou de MP die bus weg kunnen slepen na toelichting door Alim?
pi_172946914
Het is vreemd dat Bjorn een hele tocht gaat maken naar dat Hotel om zogenaamd water te halen.
Het is wel zo dat het alleen maar bergaf is
Er is een verharde weg naar het zandweggetje toe en daar zijn talloze Cafés en restaurants.
Ze kennen die weg natuurlijk en weten dat.
Op dit kaartje zie je bij de I een café restaurant en dat is maar een paar honderd meter lopen.

0PZvDmA.png
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
  zondag 6 augustus 2017 @ 15:32:35 #159
469793 Puk1234
Just try enjoy life!
pi_172946915
Buiten me eerdere theorie, kan het ook zo zijn dat Joey een overdosis heef gehad. Misschien wel door uitdroging aangezien Turkije niet het koudste land is en ze door dit voorval in de problemen zouden komen als ze inderdaad een hoeveelheid drugs hadden meegsmokkeld.. Hiervoor ga je in Turkije echt tientallen jaren de bak in.. En dat is in Turkije echt geen pretje.. En wellicht dat Bjorn hierdoor ook wel flauw is gevallen, of ja out is gegaan eerder gezegt..
Haal geen emotie uit je verleden naar het heden, haal alleen kennis op uit het verleden om in het heden te gebruiken om je toekomst positief mee te beïnvloeden.
  zondag 6 augustus 2017 @ 15:34:41 #160
469793 Puk1234
Just try enjoy life!
pi_172946944
En over het medisch dossier is ook niet veel bekend gemaakt
Haal geen emotie uit je verleden naar het heden, haal alleen kennis op uit het verleden om in het heden te gebruiken om je toekomst positief mee te beïnvloeden.
  zondag 6 augustus 2017 @ 15:39:55 #161
470273 Maktub
It's written
pi_172947001
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 13:17 schreef Perrin het volgende:

[..]

Op zoek naar geld? Hoe doe je dat? En denk je dat zowel Alim als Derya en Bjorn dus onjuist verklaren dat Joey naar huis wilde?

Ik speculeer dat Bjorn en Derya al flink cash van huis meehadden, maar het beu waren dat ze alles voor Joey betaalden en hij blijkbaar ook onvoldoende tegenprestatie leverde.
Bjorn nam de foto in Turkije waar hij opschept over al het geld wat erop duid dat hij dat ook pas net in zijn bezit had, en we kunnen met aardige zekerheid concluderen dat ze die amfetamine waarschijnlijk met zich hebben meegenomen vanuit Nederland.
Helemaal omdat ze vrijwel direct na aankomst al aan de speed zaten.

Aangezien hun hele verhaal stinkt over de reden van hun reis dat ze grond hadden gekocht en daar heen gingen om een huis te bouwen een leugen is en dus hoogst waarschijnlijk een dekmantel voor een andere onderneming is, denk ik dat ze meer dan alleen een kleine gebruikers hoeveelheid aan amfetamine hebben meegenomen en dat het geld daarvan afkomstig is.
Dat kan ook een reden zijn waarom die "Obbie" afgehaakt is maar misschien vond ie het busje gewoon niet chill, een bus vol speed naar Turkije rijden is ook een hele goede reden om direct weer uit te stappen.

Een bijna leeg busje zogenaamd vol met bouw materialen en 3 mensen waarvan er minstens 2 knetter lijp zijn van de pep met nul vakmanschap die even een huis gaan bouwen in Turkije is waanzin en totaal ongeloofwaardig zelfs als ze die grond al hadden gekocht.

De enigste reden om een enorm lul verhaal op te hangen als reden voor een reis is om de ware aard van de reis te verhullen.
pi_172947019
Joey was ook een meubelmaker en wannabe-kunstschilder. Dat is toch een andere stiel dan een huis bouwen.
  zondag 6 augustus 2017 @ 15:41:26 #163
3542 Gia
User under construction
pi_172947021
quote:
7s.gif Op zondag 6 augustus 2017 15:23 schreef Geralt het volgende:

Ok haal heel deze reeks maar door de shredder dan.
Het meeste wat genoemd wordt in deze reeks is 'hear say'

We weten niet in hoeverre B en D intelligent genoeg zijn om een dergelijke politie tactiek te doorzien.

Er op wijzen is misschien niet ze slim.
pi_172947036
Ach we hebben ze er eerder ook al opgewezen dat "de zee is diep patrick" :+
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_172947072
Ter info: dit is het restaurantje van Alim Gursoy daar in het gebied
zou Bjorn hier gedouched hebben?

http://www.narlikuyukayractepekafeterya.com/

Hier ligt het:

https://www.google.com/ma(...)24a99?hl=nl&nogmmr=1
  zondag 6 augustus 2017 @ 15:45:54 #166
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172947087
quote:
7s.gif Op zondag 6 augustus 2017 15:42 schreef Geralt het volgende:
Ach we hebben ze er eerder ook al opgewezen dat "de zee is diep patrick" :+
De zee is groot Geralt, groot ;)
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_172947115
Vanaf narlikuyu is het nog geen 20km rijden naar het ziekenhuis. Tarsus is net voorbij Adana. Bijna 2 uur rijden. En wie zei dat haar vader in Silifke woont? Heb dat nergens gelezen.
  zondag 6 augustus 2017 @ 15:47:42 #168
3542 Gia
User under construction
pi_172947116
quote:
7s.gif Op zondag 6 augustus 2017 15:42 schreef Geralt het volgende:
Ach we hebben ze er eerder ook al opgewezen dat "de zee is diep patrick" :+
Maar wij zijn geen wouten.

Als je hier zegt dat de politie ze een vals gevoel van veiligheid geeft, maar ze eigenlijk zwaar verdacht zijn en blijven, dan is die hele opmerking van 'een vals gevoel van veiligheid' al onzin.
Toch?
  zondag 6 augustus 2017 @ 15:49:55 #169
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_172947142
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 15:39 schreef Maktub het volgende:

[..]

Bjorn nam de foto in Turkije waar hij opschept over al het geld wat erop duid dat hij dat ook pas net in zijn bezit had, en we kunnen met aardige zekerheid concluderen dat ze die amfetamine waarschijnlijk met zich hebben meegenomen vanuit Nederland.
Helemaal omdat ze vrijwel direct na aankomst al aan de speed zaten.

Aangezien hun hele verhaal stinkt over de reden van hun reis dat ze grond hadden gekocht en daar heen gingen om een huis te bouwen een leugen is en dus hoogst waarschijnlijk een dekmantel voor een andere onderneming is, denk ik dat ze meer dan alleen een kleine gebruikers hoeveelheid aan amfetamine hebben meegenomen en dat het geld daarvan afkomstig is.
Dat kan ook een reden zijn waarom die "Obbie" afgehaakt is maar misschien vond ie het busje gewoon niet chill, een bus vol speed naar Turkije rijden is ook een hele goede reden om direct weer uit te stappen.

Een bijna leeg busje zogenaamd vol met bouw materialen en 3 mensen waarvan er minstens 2 knetter lijp zijn van de pep met nul vakmanschap die even een huis gaan bouwen in Turkije is waanzin en totaal ongeloofwaardig zelfs als ze die grond al hadden gekocht.

De enigste reden om een enorm lul verhaal op te hangen als reden voor een reis is om de ware aard van de reis te verhullen.
Je doet wel een hoop aannames die je over doet komen als feiten.
pi_172947144
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 15:47 schreef Djelin het volgende:
Vanaf narlikuyu is het nog geen 20km rijden naar het ziekenhuis. Tarsus is net voorbij Adana. Bijna 2 uur rijden. En wie zei dat haar vader in Silifke woont? Heb dat nergens gelezen.
Die woonde volgens mij in een andere stad.
  zondag 6 augustus 2017 @ 15:53:21 #171
3542 Gia
User under construction
pi_172947182
Ik geloof niet dat Joey nog leeft of dood gevonden wordt.
Zonder lijk kun je iemand niet veroordelen voor moord.
Met dat lulverhaal dat Joey vertrokken is op eigen initiatief, kun je ze ook niet veroordelen voor het vermist raken van die gozer.
En liegen, je verhaal steeds bijsturen, mag gewoon. Aan de autoriteiten de taak het tegendeel te bewijzen.

Het is allemaal heel verdacht, en meer ook niet.
pi_172947204
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 15:53 schreef Gia het volgende:
Ik geloof niet dat Joey nog leeft of dood gevonden wordt.
Zonder lijk kun je iemand niet veroordelen voor moord.
Met dat lulverhaal dat Joey vertrokken is op eigen initiatief, kun je ze ook niet veroordelen voor het vermist raken van die gozer.
En liegen, je verhaal steeds bijsturen, mag gewoon. Aan de autoriteiten de taak het tegendeel te bewijzen.

Het is allemaal heel verdacht, en meer ook niet.
Wat denk jij dat er dan is gebeurd?
pi_172947280
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 15:45 schreef Leandra het volgende:

[..]

De zee is groot Geralt, groot ;)
Ow ja dat was het :@
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  zondag 6 augustus 2017 @ 16:01:22 #174
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172947290
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 15:47 schreef Djelin het volgende:
Vanaf narlikuyu is het nog geen 20km rijden naar het ziekenhuis. Tarsus is net voorbij Adana. Bijna 2 uur rijden. En wie zei dat haar vader in Silifke woont? Heb dat nergens gelezen.
In een van de eerste nieuwsberichten dat zij ook kwijt waren stond dat haar familie in Silifke woont.
Beetje het nadeel van verschillende (achterhaalde) informatie die dan weer bovenkomt omdat in dat stuk ook iets interessants stond dat waarschijnlijk wel waar is ;)
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_172947305
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 15:47 schreef Djelin het volgende:
Vanaf narlikuyu is het nog geen 20km rijden naar het ziekenhuis. Tarsus is net voorbij Adana. Bijna 2 uur rijden. En wie zei dat haar vader in Silifke woont? Heb dat nergens gelezen.
Las het ergens, maar weet echt niet meer waar, sorry.

Ze moet wel in de buurt zijn geweest die zaterdag 8 juli, want zondag 9 zat ze ergens om 18:00 alweer aan het bed bij Bjorn. Zonder auto...
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
  zondag 6 augustus 2017 @ 16:02:46 #176
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172947313
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 15:49 schreef Sunri5e het volgende:

[..]

Je doet wel een hoop aannames die je over doet komen als feiten.
Net als de rest van de users hier, de "feiten" zoals we die kennen veranderen ook met ieder interview met Björn, Derya, Alim, de buurvrouw van de vuurtorenwachter, enz.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_172947326
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 16:02 schreef Leandra het volgende:

[..]

Net als de rest van de users hier, de "feiten" zoals we die kennen veranderen ook met ieder interview met Björn, Derya, Alim, de buurvrouw van de vuurtorenwachter, enz.
Zouden ze een gids gehuurd hebben voor die wandeling? Die Pianista is zo makkelijk nog niet... :+
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
  zondag 6 augustus 2017 @ 16:06:00 #178
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_172947354
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 16:02 schreef Leandra het volgende:

[..]

Net als de rest van de users hier, de "feiten" zoals we die kennen veranderen ook met ieder interview met Björn, Derya, Alim, de buurvrouw van de vuurtorenwachter, enz.
Daarom. Laten we niet teveel aannames doen dat zorgt voor tunnelvisie.
pi_172947381
Lekker aan de amfetamine terwijl je net een nier-transplantatie hebt gehad :') |:(
People are always teaching us democracy but the people who teach us democracy don't want to learn it themselves.
  zondag 6 augustus 2017 @ 16:07:53 #180
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172947385
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 16:06 schreef Sunri5e het volgende:

[..]

Daarom. Laten we niet teveel aannames doen dat zorgt voor tunnelvisie.
Alsof we hier werkelijk even een misdrijf gaan oplossen.... of denk je dat de politie hier meeleest voor aanwijzingen en daardoor in de war raakt?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  zondag 6 augustus 2017 @ 16:08:46 #181
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_172947395
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 16:07 schreef Leandra het volgende:

[..]

Alsof we hier werkelijk even een misdrijf gaan oplossen.... of denk je dat de politie hier meeleest voor aanwijzingen en daardoor in de war raakt?
Dat de politie meeleest verwacht ik wel ja. In de war raken van aanwijzingen denk ik niet nee ;)
pi_172947424
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 16:07 schreef Leandra het volgende:

[..]

. of denk je dat de politie hier meeleest voor aanwijzingen
Hoe moeten die 10 Nederlandse rechercheurs die er fulltime mee bezig zijn anders hun tijd vullen :?
pi_172947433
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 16:07 schreef LievePoetin het volgende:
Lekker aan de amfetamine terwijl je net een nier-transplantatie hebt gehad :') |:(
En sikkelcelanemie hebt (Derya)
En in de brandende zon
En zonder (genoeg) water

Volslagen debiel die lui.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172947437
Ik wil VoxPop, dus GeenStijl of SBS die met een camera mensen in Haaksbergen interviewen wbt hun theorieën :9
pi_172947454
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 16:10 schreef Halcon het volgende:

[..]

Hoe moeten die 10 Nederlandse rechercheurs die er fulltime mee bezig zijn anders hun tijd vullen :?
Dat "fulltime" verzin je er gewoon bij.

Window dressing natuurlijk. Even een goed gezichtje tonen in de media, maar ondertussen donuts vreten en bietje heuken.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172947459
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 16:11 schreef WammesWaggel het volgende:
Ik wil VoxPop, dus GeenStijl of SBS die met een camera mensen in Haaksbergen interviewen wbt hun theorieën :9
Wel met ondertitels graag.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
  zondag 6 augustus 2017 @ 16:15:26 #187
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172947520
quote:
19s.gif Op zondag 6 augustus 2017 16:04 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Zouden ze een gids gehuurd hebben voor die wandeling? Die Pianista is zo makkelijk nog niet... :+
Nee, die gids kwam pas gisteren in beeld, dit jaar hebben we Alim. Ook de burgemeester/kroegeigenaar/landeigenaar en cateringchef van het dorp!😜
pi_172947546
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 16:10 schreef Halcon het volgende:

[..]

Hoe moeten die 10 Nederlandse rechercheurs die er fulltime mee bezig zijn anders hun tijd vullen :?
Die werken dus gewoon online vanaf de camping in Frankrijk :7
  zondag 6 augustus 2017 @ 16:16:42 #189
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172947551
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 16:07 schreef Leandra het volgende:

[..]

Alsof we hier werkelijk even een misdrijf gaan oplossen.... of denk je dat de politie hier meeleest voor aanwijzingen en daardoor in de war raakt?
jazeker! We hebben een vermiste user teruggevonden, gezond en wel 😎
pi_172947564
quote:
6s.gif Op zondag 6 augustus 2017 16:12 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Dat "fulltime" verzin je er gewoon bij.

Window dressing natuurlijk. Even een goed gezichtje tonen in de media, maar ondertussen donuts vreten en bietje heuken.
Ja, fulltime weet ik niet, maar ze zullen er toch wel een deel van hun tijd mee "bezig" zijn. Verder we eens met de rest hoor. :)
  zondag 6 augustus 2017 @ 16:17:37 #191
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172947576
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 16:10 schreef Halcon het volgende:

[..]

Hoe moeten die 10 Nederlandse rechercheurs die er fulltime mee bezig zijn anders hun tijd vullen :?
a dat zijn de nieuwe users!
  zondag 6 augustus 2017 @ 16:17:40 #192
449054 vincenzo78
Yu lafu no e kori mi
pi_172947578
quote:
12s.gif Op zondag 6 augustus 2017 16:11 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

En sikkelcelanemie hebt (Derya)
En in de brandende zon
En zonder (genoeg) water

Volslagen debiel die lui.
Ik las net de personalia van de hoofdpersonen, maar je gaat bijna vermoeden dat ze elkaar hebben leren kennen op school voor "speciale" kinderen.

Na een niertransplantatie alweer snel op vakantie/reis. Daar een stuk land willen kopen. De taal nauwelijks beheersen. Wel/geen drugsgebruik. Vage shit allemaal.

Ideale kandidaten voor Ik Vertrek.
  zondag 6 augustus 2017 @ 16:20:22 #193
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172947624
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 16:17 schreef vincenzo78 het volgende:

[..]

Ik las net de personalia van de hoofdpersonen, maar je gaat bijna vermoeden dat ze elkaar hebben leren kennen op school voor "speciale" kinderen.

Na een niertransplantatie alweer snel op vakantie/reis. Daar een stuk land willen kopen. De taal nauwelijks beheersen. Wel/geen drugsgebruik. Vage shit allemaal.

Ideale kandidaten voor Ik Vertrek.
Nou zeg... das ook een belediging voor die kinderen. Dit valt meer onder de noemer junkengedrag.
pi_172947625
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 15:50 schreef Halcon het volgende:

[..]

Die woonde volgens mij in een andere stad.
Volgens het AD woont vader in Tarsus. En ze hebben tijd gehad om te gaan winkelen. In Silifke? Ligt een zak bij hun kamp van een kledingwinkel.
  zondag 6 augustus 2017 @ 16:21:45 #195
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172947645
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 16:20 schreef Djelin het volgende:

[..]

Volgens het AD woont vader in Tarsus. En ze hebben tijd gehad om te gaan winkelen. In Silifke? Ligt een zak bij hun kamp van een kledingwinkel.
Misschien op 7 juli, voordat ze naar de kampeerplek gingen. Ff wat eten en spullen halen.
  zondag 6 augustus 2017 @ 16:22:16 #196
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172947658
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 16:16 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

jazeker! We hebben een vermiste user teruggevonden, gezond en wel 😎
Die meldde zichzelf weer in het topic?
Nee, dan de ouderwetsche "er zijn twee users kwijt" topics, dat waren pas tijden.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  zondag 6 augustus 2017 @ 16:23:12 #197
470273 Maktub
It's written
pi_172947681
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 15:49 schreef Sunri5e het volgende:

[..]

Je doet wel een hoop aannames die je over doet komen als feiten.
Wat niet bewezen is zijn geen feiten maar speculatie daarom zeg ik ook "ik denk" omdat het mijn mening is.

Bjorn en Derya hebben zelf bekend dat ze drugs gebruikten en Bjorn verteld zelf trots hoe makkelijk hij grenzen kon oversteken zonder gecontroleerd te worden.
Met dat lul verhaal over dat ze zogenaamd al grond hadden gekocht en er heen gingen om een huis te bouwen, wat niet waar was, is dat een logische conclusie.
Het is bewezen dat ze geen grond hadden gekocht. Heb jij wel eens met 3 mensen (op een vakantie, zonder vakmanschap, grond of materialen mind you) een huis proberen te bouwen?
Dan weet je hoe ongeloofwaardig en lachwekkend dat verhaal werkelijk is.
  zondag 6 augustus 2017 @ 16:23:47 #198
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172947695
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 16:20 schreef Djelin het volgende:

[..]

Volgens het AD woont vader in Tarsus. En ze hebben tijd gehad om te gaan winkelen. In Silifke? Ligt een zak bij hun kamp van een kledingwinkel.
Die winkel kunnen ze natuurlijk ook al eerder zijn geweest, ze zijn half Turkije doorgereden.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_172947735
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 16:20 schreef Djelin het volgende:

[..]

Volgens het AD woont vader in Tarsus. En ze hebben tijd gehad om te gaan winkelen. In Silifke? Ligt een zak bij hun kamp van een kledingwinkel.
Volgens Google Maps is dat zo'n 2,5 uur van Silifke. Dus dat is nog wel een eindje.

Die zak kan op zich ook nog van een eerder bezoek aan Turkije zijn geweest of mogelijk hebben op de heenweg schone kleding gehaald na een week zweten in die bus.
pi_172947765
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 16:23 schreef Leandra het volgende:

[..]

Die winkel kunnen ze natuurlijk ook al eerder zijn geweest, ze zijn half Turkije doorgereden.
Ja, of de vorige keer in mei, toen ze die transplantatie ondergingen.

Ik heb ook zat Albert Heijntassen van jaren geleden van een ander continent dan hier. ;)
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
  zondag 6 augustus 2017 @ 16:28:46 #201
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_172947809
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 16:17 schreef Halcon het volgende:

[..]

Ja, fulltime weet ik niet, maar ze zullen er toch wel een deel van hun tijd mee "bezig" zijn. Verder we eens met de rest hoor. :)
dat fulltime kwam van Troel

quote:
7s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 09:37 schreef Troel het volgende:
lindemanpim twitterde op zaterdag 05-08-2017 om 09:36:50 In Twente wordt de zoektocht naar Joey met spanning gevolgd door 10 rechercheurs die fulltime bezig zijn met zijn #vermissing reageer retweet


[ Bericht 51% gewijzigd door Marrije op 06-08-2017 16:39:08 ]
pi_172947829
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 16:23 schreef Leandra het volgende:

[..]

Die winkel kunnen ze natuurlijk ook al eerder zijn geweest, ze zijn half Turkije doorgereden.
Dat kan. Heel fijn na een week in die stinkbus om te gaan winkelen. Denk ook dat joey daar niet langer wilde zijn omdat de klus klaar was. Geld was binnen. Bij Björn dan.
pi_172948054
MrNedjerov twitterde op zondag 06-08-2017 om 16:35:08 Ober en gasten belden ambulance voor Bjorn: ,,hij was doodmoe en zat onder de schrammen" https://t.co/LhsodOnZUG #vermissingjoey #silifke reageer retweet
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_172948171
"onder de schrammen" kan ook gewoon zeggen: "helemaal lijp van de lijntjes speed dwars door de prikkelstruiken zo snel mogelijk naar water rennen"...

Maar nee, hij verzint dat ie is aangevallen door een stel Turken. Hij met z'n bijna 2 m, sure. :')
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
  zondag 6 augustus 2017 @ 16:46:14 #205
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_172948247
quote:
10s.gif Op zondag 6 augustus 2017 16:43 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:
"onder de schrammen" kan ook gewoon zeggen: "helemaal lijp van de lijntjes speed dwars door de prikkelstruiken zo snel mogelijk naar water rennen"...

Maar nee, hij verzint dat ie is aangevallen door een stel Turken. Hij met z'n bijna 2 m, sure. :')
Waar is bewezen dat hij dat laatste heeft verzonnen?
pi_172948253
Dus "ik heb zelf een ambulance geregeld" klopt ook weer niet. Je verwacht het niet. :')

Björn is trouwens 1m87 en zijn armpjes hebben het formaat van een satéprikker. Veel indruk zal die kerel in ieder geval niet maken.

Schrammen klinkt wel meer alsof hij vieze dingen heeft zitten doen in de struiken dan dat hij in elkaar is gerost door een stel drugshandelaars.

De grote vraag is dan ook waarom Bjorn in elkaar gerost zou zijn.
  zondag 6 augustus 2017 @ 16:46:43 #207
470273 Maktub
It's written
pi_172948268
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 16:02 schreef Leandra het volgende:

[..]

Net als de rest van de users hier, de "feiten" zoals we die kennen veranderen ook met ieder interview met Björn, Derya, Alim, de buurvrouw van de vuurtorenwachter, enz.
Klopt er is nog veel onduidelijkheid over bepaalde zaken en te weinig bekend om tot echt sluitende conclusies te komen.
Ik denk dat het voor veel mensen wel duidelijk is dat Joey hoogstwaarschijnlijk overleden is en dat Bjorn en Derya daar meer van weten, maar wat er precies is gebeurt dat weten alleen hun.
pi_172948285
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 16:46 schreef Sunri5e het volgende:

[..]

Waar is bewezen dat hij dat laatste heeft verzonnen?
Omdat hij dat zei tegen de politie, terwijl die tegen de dokters zei dat ie gevallen was.

En de politie stelde dat zijn verwondingen juist niet pasten bij een gevecht.

Dus hij heeft hoe dan ook gelogen, ofwel tegen de politie, ofwel tegen de dokters, ofwel tegen beiden.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172948327
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 16:46 schreef Halcon het volgende:
Dus "ik heb zelf een ambulance geregeld" klopt ook weer niet. Je verwacht het niet. :')

Björn is trouwens 1m87 en zijn armpjes hebben het formaat van een satéprikker. Veel indruk zal die kerel in ieder geval niet maken.

Schrammen klinkt wel meer alsof hij vieze dingen heeft zitten doen in de struiken dan dat hij in elkaar is gerost door een stel drugshandelaars.

De grote vraag is dan ook waarom Bjorn in elkaar gerost zou zijn.
Hoe weet je dat Bjorn 1.87 is?

Hij is in ieder geval veul groter dan Derya.

En als ie 1,87 is, dan 10-17 cm langer dan Joey, dus die twee verwarren lijkt me sterk. Maar goed, 1,87 is in Turkije ook erg lang.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
  zondag 6 augustus 2017 @ 16:49:54 #210
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_172948365
quote:
12s.gif Op zondag 6 augustus 2017 16:47 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Omdat hij dat zei tegen de politie, terwijl die tegen de dokters zei dat ie gevallen was.

En de politie stelde dat zijn verwondingen juist niet pasten bij een gevecht.

Dus hij heeft hoe dan ook gelogen, ofwel tegen de politie, ofwel tegen de dokters, ofwel tegen beiden.
Of hij weet het niet meer wat er gebeurd is door speed/uitdroging en eventueel een periode buiten bewustzijn door een val of aanval.
  zondag 6 augustus 2017 @ 16:50:37 #211
470273 Maktub
It's written
pi_172948387
quote:
12s.gif Op zondag 6 augustus 2017 16:47 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Omdat hij dat zei tegen de politie, terwijl die tegen de dokters zei dat ie gevallen was.

En de politie stelde dat zijn verwondingen juist niet pasten bij een gevecht.

Dus hij heeft hoe dan ook gelogen, ofwel tegen de politie, ofwel tegen de dokters, ofwel tegen beiden.
Er zijn veel tegenstrijdige berichten omdat in eerdere berichtgeving werd gezegd dat de verwondingen van Bjorn wel sporen van geweld toonden.
Maar het is inderdaad bekend dat Bjorn heeft gelogen en zijn verhaal heeft aangepast.
pi_172948396
Waar blijven die honden van team ZH?
pi_172948421
quote:
11s.gif Op zondag 6 augustus 2017 16:48 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Hoe weet je dat Bjorn 1.87 is?

Hij is in ieder geval veul groter dan Derya.

En als ie 1,87 is, dan 10-17 cm langer dan Joey, dus die twee verwarren lijkt me sterk. Maar goed, 1,87 is in Turkije ook erg lang.
Dat stond in het opsporingsbericht ten tijde van zijn vermissing. (zie: http://112regio.nl/vermist-bjorn-breukers/)

Joey is 1.80 (http://112regio.nl/vermist-joey-hoffmann/) en Derya 1.54 (http://112regio.nl/vermist-sabahat-derya/).

Verschil met Derya is in beide gevallen groot, naast Derya zijn het beide lange slungels. En de gemiddelde Turkse café-knokker zal er niet zo van onder de indruk zijn.
  zondag 6 augustus 2017 @ 16:54:21 #214
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172948494
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 16:51 schreef Halcon het volgende:

[..]

Dat stond in het opsporingsbericht ten tijde van zijn vermissing. (zie: http://112regio.nl/vermist-bjorn-breukers/)

Joey is 1.80 (http://112regio.nl/vermist-joey-hoffmann/) en Derya 1.54 (http://112regio.nl/vermist-sabahat-derya/).

Verschil met Derya is in beide gevallen groot, naast Derya zijn het beide lange slungels.
Die "Tussen 1.70 en 1.77 lang" op de Turkse opsporingsflyers voor Joey kloppen dus van geen kant.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_172948525
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 16:54 schreef Leandra het volgende:

[..]

Die "Tussen 1.70 en 1.77 lang" op de Turkse opsporingsflyers voor Joey kloppen dus van geen kant.
Of 112regio heeft het mis, kan ook natuurlijk.

Tussen 1.70 en 1.77 is natuurlijk wel erg ruim. Scheelt 7 centimer.
  zondag 6 augustus 2017 @ 16:56:11 #216
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172948550
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 16:50 schreef Djelin het volgende:
Waar blijven die honden van team ZH?
was "fake-News"
  zondag 6 augustus 2017 @ 16:56:31 #217
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172948557
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 16:55 schreef Halcon het volgende:

[..]

Of 112regio heeft het mis, kan ook natuurlijk.

Tussen 1.70 en 1.77 is natuurlijk wel erg ruim. Scheelt 7 centimer.
Helemaal als iemand dan ook nog eens 1.80 lang blijkt te zijn.

Als je de opgegeven lengtes van Björn en Derya vergelijkt met hun verhouding op een foto dan lijkt dat iig wel te kloppen.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  zondag 6 augustus 2017 @ 17:02:10 #218
449054 vincenzo78
Yu lafu no e kori mi
pi_172948734
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 16:55 schreef Halcon het volgende:

[..]

Of 112regio heeft het mis, kan ook natuurlijk.

Tussen 1.70 en 1.77 is natuurlijk wel erg ruim. Scheelt 7 centimer.
Met een nier minder word je natuurlijk wel een stuk korter.
pi_172948739
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 16:56 schreef Leandra het volgende:

[..]

Helemaal als iemand dan ook nog eens 1.80 lang blijkt te zijn.

Als je de opgegeven lengtes van Björn en Derya vergelijkt met hun verhouding op een foto dan lijkt dat iig wel te kloppen.
Ja, 1m70 of 1m80 dat scheelt nogal in voorkomen vind ik, zeker met een tenger postuur. Wel raar, je zou verwachten dat als je iemand op wilt sporen, je dan met accurate informatie komt.

De verhoudingen van Bjorn en Derya kloppen wel ongeveer.

Op de FB van Obie Obus een aantal nieuwe foto's van Joey en een tekening van Joey. Als Joey in een hemdje loopt of iets met hele korte mouwen, zouden zijn inktvlekken ook wel een middel moeten zijn om hem te onderscheiden van Bjorn.
pi_172948745
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 16:51 schreef Halcon het volgende:

[..]

Dat stond in het opsporingsbericht ten tijde van zijn vermissing. (zie: http://112regio.nl/vermist-bjorn-breukers/)

Joey is 1.80 (http://112regio.nl/vermist-joey-hoffmann/) en Derya 1.54 (http://112regio.nl/vermist-sabahat-derya/).

Verschil met Derya is in beide gevallen groot, naast Derya zijn het beide lange slungels. En de gemiddelde Turkse café-knokker zal er niet zo van onder de indruk zijn.
apart dat zo´n Twentse man dan zo´n kleine vrouw uitkiest :7

want in Twente zeggen ze : nen lang wief scheelt nen ledder in hoes
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
  zondag 6 augustus 2017 @ 17:04:16 #221
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172948803
Hier staat trouwens ook 1.80 lang, ik ga er vanuit dat 112regio de informatie daar vandaan heeft, maar ik ga er ook vanuit dat de politie die gegevens van een bron heeft die wat officiëler is.
De plek van zijn vermissing lijkt daar ook een stuk verder landinwaarts te zijn dan we nu denken.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_172948804
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 17:02 schreef StaceySinger het volgende:

[..]

apart dat zo´n Twentse man dan zo´n kleine vrouw uitkiest :7

want in Twente zeggen ze : nen lang wief scheelt nen ledder in hoes
Gelukkig woon ik niet in Twente dan.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172948822
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 17:02 schreef StaceySinger het volgende:

[..]

apart dat zo´n Twentse man dan zo´n kleine vrouw uitkiest :7

want in Twente zeggen ze : nen lang wief scheelt nen ledder in hoes
Weet niet of ze in de rij stonden voor onze Björn. 8-)
pi_172948831
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 16:56 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

was "fake-News"
Tsss
pi_172948889
Wat denken jullie? Morgen actie of gaat dit als een nachtkaars uit?
  zondag 6 augustus 2017 @ 17:07:22 #226
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_172948946
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 17:06 schreef Halcon het volgende:
Wat denken jullie? Morgen actie of gaat dit als een nachtkaars uit?
Actie? Ze zullen hem eerst moeten vinden lijkt me?
  zondag 6 augustus 2017 @ 17:07:24 #227
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172948947
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 17:04 schreef Djelin het volgende:

[..]

Tsss
Er zijn nou eenmaal mensen die het geen probleem vinden om met dit soort dingen wat aandacht te hoeren, en dat is wat mensen zoals die van dat Zoekhonden Team ZH lijkt te hebben gedaan (als het hun echte FB al was).
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_172949108
"Dit is voor het eerst dat ik ervan hoor", zegt een jonge medewerker van een koffietentje op de boulevard van de stad Silifke. Aandachtig bekijkt hij de foto van Joey Hoffman, een leeftijdsgenoot die verdwenen is in de heuvels rond de Turkse badplaats.

Niemand in de stad lijkt de zaak te volgen en weet van de vermissing van de 21-jarige man uit Haaksbergen. De posters die zijn broer Robin wilde verspreiden, zijn nergens te vinden.

Silifke is een stad aan de zee. De mensen leven hier in de zomer van het toerisme. Turken uit Europa en de grote steden komen erheen om vakantie te vieren. Het strand ligt vol met families. Mannen in zwembroek, de meeste vrouwen bedekt en de kinderen met zwembandjes. Van het oude stad is weinig meer te zien. De kust is volgebouwd met hotels en appartementen voor de badgasten.

"Er is hier nog nooit iemand vermist geraakt en niet teruggevonden", zegt een inwoner van de stad. "Hooguit wat kinderen die hun ouders even kwijt zijn. Samen zoeken we dan en brengen ze terug."

"Mocht hem iets ergs zijn overkomen, dan is het zeker geen Turk geweest die hem dat heeft aangedaan", zegt een bewoner van het ruige bergachtige gebied waar Joey Hoffmann is verdwenen. "Wij leven van het toerisme. En als je een toerist iets aan zou doen, loopt het niet goed met je af."
Zonder microfoon

Bij de zoektocht zaterdag was ook de Turkse pers aanwezig. De politiecommandant waarschuwde dat niet zomaar alles gefilmd mag worden. Voor de camera wilde hij dat wel herhalen. Maar zonder microfoon, anders ziet het eruit als een interview.

En interviews geven, dat is politiemensen niet toegestaan. Op de plek rondlopen waar de drie Nederlanders een maand geleden kampeerden, mocht wel. Verspreid over het gebied zijn hun spullen nog te vinden: wat kleding, gebruiksartikelen, een Nederlands theezakje.

xxl.jpg

Journalisten moeten zich weliswaar aan regels houden, maar de Turkse politie wil wel laten zien dat ze de zaak serieus nemen. Van buurtbewoners horen we dat hun huizen in zijn doorzocht. Veel nieuws konden ze de politie niet vertellen.

"Gisteren kwam de politie met drie auto's. De commandanten waren erbij. Ze vertelden dat de vriend van de Nederlander vermist wordt. Ze vroegen of we wat gehoord hadden. Maar we hebben niets gezien of gehoord. Vreselijk voor de familie van de jongen. Hopelijk wordt hij gevonden, als God het wil."

Een oude herder die zijn dieren hoog in de heuvels laat grazen zit met een paar vrienden voor een winkeltje. Hij heeft niets over de vermissing gehoord. "De mensen hier zijn meelevend. Als het bekend was, zouden ze op onderzoek uitgaan. Mensen waarderen de buitenlanders. Ze willen niet dat hen wat overkomt."
Meer bekendheid?

Op de Turkse CNN is een verslag te zien van de zoektocht. Een maand na zijn verdwijning haalt Joey het Turkse nieuws. Drie Hollanders gingen wandelen, vertelt de commentaarstem. Het echtpaar koos een pad. En Joey wilde de andere kant uit. Zo raakte ze elkaar kwijt en nu is hij vermist.

De waarschuwing van de politiecommandant aan de Nederlandse journalisten wordt uitgezonden. De gespecialiseerde speurhond wordt getoond. De drones die de lucht ingaan. Het mag allemaal niet baten, de zoektocht levert niets op. Maar het verslag leidt wellicht tot meer bekendheid bij de inwoners van Silifke en meer informatie.

http://nos.nl/artikel/218(...)nt-nooit-iemand.html
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_172949257
Bizar dat er geen posters zijn opgehangen, daarvoor gingen Robin en zijn maatjes daar toch speciaal naar toe?

Wat hebben die dan lopen doen, speedsnuiven? :')
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172949299
quote:
12s.gif Op zondag 6 augustus 2017 16:11 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

En sikkelcelanemie hebt (Derya)
En in de brandende zon
En zonder (genoeg) water

Volslagen debiel die lui.
Ik had het al eens gevraagd maar heb het antwoord gemist ben ik bang, wat is de bron van de sikkelcelanemie?
pi_172949356
quote:
11s.gif Op zondag 6 augustus 2017 17:14 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:
Bizar dat er geen posters zijn opgehangen, daarvoor gingen Robin en zijn maatjes daar toch speciaal naar toe?

Wat hebben die dan lopen doen, speedsnuiven? :')
Misschien geflyerd dus rechtstreeks bij mensen in de hand geduwd omdat aanplakken mss niet mocht.

Iemand al eens gecheckt of die broer en vrienden inmiddels niet ook vermist zijn? :+
  zondag 6 augustus 2017 @ 17:18:19 #232
470273 Maktub
It's written
pi_172949360
Echtpaar verhoord over vermiste Joey

  Spellchecker zondag 6 augustus 2017 @ 17:23:42 #233
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_172949525
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 17:16 schreef Greys het volgende:

[..]

Ik had het al eens gevraagd maar heb het antwoord gemist ben ik bang, wat is de bron van de sikkelcelanemie?
Stond in het interview in het AD van gisteren of eergisteren. Waar die vriendin van haar spreekt.
**hare scherpigheid*binge-checker**The hurt inside is fading, this shit's gone way too far, all this time I've been waiting, no, I cannot grieve anymore
  zondag 6 augustus 2017 @ 17:28:05 #234
449054 vincenzo78
Yu lafu no e kori mi
pi_172949651
Gaat de theorie al rond dat ze Joey naar Turkije gelokt om zijn nieren te bemachtigen?
  zondag 6 augustus 2017 @ 17:29:21 #235
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172949725
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 17:28 schreef vincenzo78 het volgende:
Gaat de theorie al rond dat ze Joey naar Turkije gelokt om zijn nieren te bemachtigen?
In deel 1 al ;)
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_172949776
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 17:23 schreef maily het volgende:

[..]

Stond in het interview in het AD van gisteren of eergisteren. Waar die vriendin van haar spreekt.
Dankjewel, kon het nergens terugvinden. Tis ook nogal veel. :P
pi_172949814
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 17:28 schreef vincenzo78 het volgende:
Gaat de theorie al rond dat ze Joey naar Turkije gelokt om zijn nieren te bemachtigen?
is hier al een paar keer aanbod gekomen, ik geloof daar niet in
pi_172949950
quote:
11s.gif Op zondag 6 augustus 2017 17:14 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:
Bizar dat er geen posters zijn opgehangen, daarvoor gingen Robin en zijn maatjes daar toch speciaal naar toe?

Wat hebben die dan lopen doen, speedsnuiven? :')
Die mochten niet veel met die flyers doen van de lokale wouten.
pi_172950122
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 17:18 schreef Maktub het volgende:
Echtpaar verhoord over vermiste Joey

Hier wordt 5 juli genoemd als datum dat ze arriveerden in Turkije...
pi_172950342
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 17:16 schreef Greys het volgende:

[..]

Ik had het al eens gevraagd maar heb het antwoord gemist ben ik bang, wat is de bron van de sikkelcelanemie?
Dat was de hele reden voor haar niertransplantatie. Ik ben godverdomme geen wandelende bron, lees gewoon de OP es of zoek zelf naar de bron ervoor. :')
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172950458
quote:
9s.gif Op zondag 6 augustus 2017 17:49 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Dat was de hele reden voor haar niertransplantatie. Ik ben godverdomme geen wandelende bron, lees gewoon de OP es of zoek zelf naar de bron ervoor. :')
Kijk een paar posts boven je, dat antwoord, zo kan het ook. Onaardige lul. ^O^
pi_172950501
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 17:55 schreef Greys het volgende:

[..]

Kijk een paar posts boven je, dat antwoord, zo kan het ook. Onaardige lul. ^O^
Het is niet de eerste keer dat je blijft doorjammeren over iets wat je gewoon zelf kan opzoeken.

Ik doe genoeg voor de informatievoorziening, dus je verwijten raken werkelijk kant noch wal. Ik ben aardig tegen hen die dat verdienen.

Lekker terug in je huisvrouwenhok! :*
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172950561
Huisvrouwenhok ja? :D Manmanman. Je moest eens weten.
Jij hebt volgens mij een stuk meer vrije tijd om hierin te steken dan ik, maar prima joh. Sterkte met je zure kutkarakter. O+ Ik zal het de anderen besparen om met je in discussie te gaan. En mezelf ook. Je zet jezelf hiermee voldoende te kakken met dat onnodig onaardige gedoe. Tis iig duidelijk aan wat voor types FOK ten onder gaat.
  zondag 6 augustus 2017 @ 18:01:57 #244
470273 Maktub
It's written
pi_172950590
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 17:40 schreef Halcon het volgende:

[..]

Hier wordt 5 juli genoemd als datum dat ze arriveerden in Turkije...
Ja ik was ook altijd onder de indruk dat ze op 5 Juli in Turkije arriveerden.
  zondag 6 augustus 2017 @ 18:05:37 #245
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172950684
quote:
9s.gif Op zondag 6 augustus 2017 17:49 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Dat was de hele reden voor haar niertransplantatie. Ik ben godverdomme geen wandelende bron, lees gewoon de OP es of zoek zelf naar de bron ervoor. :')
je hoeft niet te reageren, was ook gewoon een open vraag...

En godverdomme lijkt me ook wat overdreven.

Ik ben het met je eens dat men voor veel vragen net zo snel het antwoord via Google kan vinden of ff in de op kijken. Daar staan nu bijna alle artikelen in.
  zondag 6 augustus 2017 @ 18:07:55 #246
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172950743
quote:
10s.gif Op zondag 6 augustus 2017 18:00 schreef Greys het volgende:
Huisvrouwenhok ja? :D Manmanman. Je moest eens weten.
Jij hebt volgens mij een stuk meer vrije tijd om hierin te steken dan ik, maar prima joh. Sterkte met je zure kutkarakter. O+ Ik zal het de anderen besparen om met je in discussie te gaan. En mezelf ook. Je zet jezelf hiermee voldoende te kakken met dat onnodig onaardige gedoe. Tis iig duidelijk aan wat voor types FOK ten onder gaat.
Laat hem lekker, heeft soms nogal stemmingswisselingen. Straks doet die weer normaal.
pi_172950869
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 18:01 schreef Maktub het volgende:

[..]

Ja ik was ook altijd onder de indruk dat ze op 5 Juli in Turkije arriveerden.
Ja, eerder werd in de media gesproken over 6 juli meen ik en zaten ze 4 juli nog in Servië. 5 juli moet dan bij de grens zijn geweest? Anders is het helemaal snel.
pi_172950920
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 18:05 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

je hoeft niet te reageren, was ook gewoon een open vraag...

En godverdomme lijkt me ook wat overdreven.

Ik ben het met je eens dat men voor veel vragen net zo snel het antwoord via Google kan vinden of ff in de op kijken. Daar staan nu bijna alle artikelen in.
Ben ik normaal ook gewoon met je eens, ik had kennelijk niet goed genoeg gezocht dit keer. Kan gebeuren. Kon het woord wel vinden maar niet hoe die vriendin daaraan kwam, of dat het mss weer door zo'n 'goede vriendin' gezegd was die uit haar nek lulde zoals er wel meer lijken te zijn in dit hele verhaal.

Zo'n totaal respectloze reactie is dus wmb inderdaad totaal onnodig. Vooral omdat ik al een normaal antwoord had gekregen. :D Dan hoef je er niet nog eens overheen te razen. Er worden wel vaker dubbele vragen gesteld hier. Maar hij zal wel een kutdag hebben. Kan ook gebeuren. Als ie sorry zegt in dm krijgt ie een :* terug. Vanuit m'n zogenaamde huisvrouwenhok.
  zondag 6 augustus 2017 @ 18:14:07 #249
470273 Maktub
It's written
pi_172950930
quote:
10s.gif Op zondag 6 augustus 2017 18:00 schreef Greys het volgende:
Huisvrouwenhok ja? :D Manmanman. Je moest eens weten.
Jij hebt volgens mij een stuk meer vrije tijd om hierin te steken dan ik, maar prima joh. Sterkte met je zure kutkarakter. O+ Ik zal het de anderen besparen om met je in discussie te gaan. En mezelf ook. Je zet jezelf hiermee voldoende te kakken met dat onnodig onaardige gedoe. Tis iig duidelijk aan wat voor types FOK ten onder gaat.
Het is jammer dat je door sommigen meteen aangevallen word omdat je beleeft een simpele vraag stelt of je mening deelt.
Ik vroeg me al direct even af of het wel slim was geweest om hier op FOK een account aan te maken nadat een of andere paranoïde samenzwering theorist direct aan mijn motieven om hier te posten twijfelde omdat ik simpelweg mijn mening deelde.
Gelukkig zijn er ook nog beleefde mensen hier.
  zondag 6 augustus 2017 @ 18:17:01 #250
470273 Maktub
It's written
pi_172951002
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 18:11 schreef Halcon het volgende:

[..]

5 juli moet dan bij de grens zijn geweest?
Yes sir.
pi_172951011
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 18:14 schreef Maktub het volgende:

[..]

Het is jammer dat je door sommigen meteen aangevallen word omdat je beleeft een simpele vraag stelt of je mening deelt.
Ik vroeg me al direct even af of het wel slim was geweest om hier op FOK een account aan te maken nadat een of andere paranoïde samenzwering theorist direct aan mijn motieven om hier te posten twijfelde omdat ik simpelweg mijn mening deelde.
Gelukkig zijn er ook nog beleefde mensen hier.
Ach ja. Ik trek me het gebitch (m/v genderneutraal enzo) soms ook te veel aan. Gewoon maar stug doorgaan. De normalen zijn met meer. Net aan, dat wel.. :+
pi_172951054
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 18:14 schreef Maktub het volgende:

[..]

Het is jammer dat je door sommigen meteen aangevallen word omdat je beleeft een simpele vraag stelt of je mening deelt.
Ik vroeg me al direct even af of het wel slim was geweest om hier op FOK een account aan te maken nadat een of andere paranoïde samenzwering theorist direct aan mijn motieven om hier te posten twijfelde omdat ik simpelweg mijn mening deelde.
Gelukkig zijn er ook nog beleefde mensen hier.
Als Greys simpel en beleefd een vraag had gesteld, was het wat anders geweest.

Er zitten hier een paar die het nu al werkelijk bizarre verhaal nóg dramatischer willen maken met bizarre speculaties en wilde verhalen verzinnen bij de vleet.

Gelukkig zijn niet alle dames die hier meedoen zo, maar een deel wel.

Greys is er zo een, een drammer, jengelen om dingen die ze zelf gewoon kan opzoeken en al lang en breed bekend waren, in meerdere delen.

Als iemand iets beleefd vraagt en ik heb het antwoord bij de hand, geen probleem. Het is Greys die daar niet aan voldoet.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
  zondag 6 augustus 2017 @ 18:20:02 #253
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172951075
Jongens... zullen we het leuk houden?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_172951152
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 18:17 schreef Maktub het volgende:

[..]

Yes sir.
Toch snel, maar Bjorn heeft ook stukken gereden blijkt uit het telefoongesprek.

Maar wanneer waren ze dan op de plek van bestemming?
pi_172951174
quote:
12s.gif Op zondag 6 augustus 2017 18:19 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Als Greys simpel en beleefd een vraag had gesteld, was het wat anders geweest.

Er zitten hier een paar die het nu al werkelijk bizarre verhaal nóg dramatischer willen maken met bizarre speculaties en wilde verhalen verzinnen bij de vleet.

Gelukkig zijn niet alle dames die hier meedoen zo, maar een deel wel.

Greys is er zo een, een drammer, jengelen om dingen die ze zelf gewoon kan opzoeken en al lang en breed bekend waren, in meerdere delen.

Als iemand iets beleefd vraagt en ik heb het antwoord bij de hand, geen probleem. Het is Greys die daar niet aan voldoet.
Ik denk oprecht dat je me met iemand verwart. :) ik vroeg het héél erg normaal namelijk zoals je kunt teruglezen met daarbij ook nog gezegd dat ik het gemist had en kreeg er ook een héél normaal antwoord op van iemand anders. En verder graag je problemen met mij in de PM want als iemand zich normaal gedraagt meestal ben ik het. Hier nu klaar met je onterechte persoonlijke aanvallen.
  Spellchecker zondag 6 augustus 2017 @ 18:23:11 #256
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_172951177
quote:
14s.gif Op zondag 6 augustus 2017 17:30 schreef Greys het volgende:

[..]

Dankjewel, kon het nergens terugvinden. Tis ook nogal veel. :P
Ik had het gezien maar kon de link niet posten want mobiel. Degene na mij kon dat wel. Daarom kon ik het me herinneren. [Kuch] Anders had ik niet op je vraag gereageerd. [/kuch]
**hare scherpigheid*binge-checker**The hurt inside is fading, this shit's gone way too far, all this time I've been waiting, no, I cannot grieve anymore
  zondag 6 augustus 2017 @ 18:23:42 #257
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_172951191
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 18:20 schreef Leandra het volgende:
Jongens... zullen we het leuk houden?
eerlijk gezegd zit er af en toe wel een opmerking tussen waar ik om moet lachen.

Maar on topic dan maar. Weinig nieuws.
De politie is blijkbaar druk bezig maar delen ho maar. Op zich een goed teken denk ik.
pi_172951202
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 18:23 schreef maily het volgende:

[..]

Ik had het gezien maar kon de link niet posten want mobiel. Degene na mij kon dat wel. Daarom kon ik het me herinneren. [Kuch] Anders had ik niet op je vraag gereageerd. [/kuch]
Met dank daarvoor. ^O^
  zondag 6 augustus 2017 @ 18:24:21 #259
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172951209
quote:
11s.gif Op zondag 6 augustus 2017 18:23 schreef Marrije het volgende:

[..]

eerlijk gezegd zit er af en toe wel een opmerking tussen waar ik om moet lachen.

Maar on topic dan maar. Weinig nieuws.
De politie is blijkbaar druk bezig maar delen ho maar. Op zich een goed teken denk ik.
Ja, maar het ging nu net over de grens.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_172951231
quote:
10s.gif Op zondag 6 augustus 2017 18:23 schreef Greys het volgende:

[..]

Ik denk oprecht dat je me met iemand verwart. :) ik vroeg het héél erg normaal namelijk zoals je kunt teruglezen met daarbij ook nog gezegd dat ik het gemist had en kreeg er ook een héél normaal antwoord op van iemand anders. En verder graag je problemen met mij in de PM want als iemand zich normaal gedraagt meestal ben ik het. Hier nu klaar met je persoonlijke aanvallen.
"Ik heb het al eerder gevraagd [maar geen antwoord gehad], maar hoe zit het met X..."

In de tijd dat je dit typte had je het allang en breed opgezocht kunnen hebben en het is niet geheim of rare kennis ofzo.

Kim Holland hier zit constant dingen van Facebook hier als feit te presenteren en dan hoor ik je niet.

Maar ik moet met "wetteksten komen" anders geleuft mevrouw het niet.

Krijg een leven. :')
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
  zondag 6 augustus 2017 @ 18:25:45 #261
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172951238
quote:
10s.gif Op zondag 6 augustus 2017 18:23 schreef Greys het volgende:

[..]

Ik denk oprecht dat je me met iemand verwart. :) ik vroeg het héél erg normaal namelijk zoals je kunt teruglezen met daarbij ook nog gezegd dat ik het gemist had en kreeg er ook een héél normaal antwoord op van iemand anders. En verder graag je problemen met mij in de PM want als iemand zich normaal gedraagt meestal ben ik het. Hier nu klaar met je persoonlijke aanvallen.
Ik denk dat hij je idd met iemand anders verwart, volgens mij heb ik hem daar gisteren ook al op gewezen via DM.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_172951259
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 18:25 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ik denk dat hij je idd met iemand anders verwart, volgens mij heb ik hem daar gisteren ook al op gewezen via DM.
Ik heb helemaal geen DMs gehad?
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
  zondag 6 augustus 2017 @ 18:26:59 #263
470273 Maktub
It's written
pi_172951272
quote:
12s.gif Op zondag 6 augustus 2017 18:19 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]
Er zitten hier een paar die het nu al werkelijk bizarre verhaal nóg dramatischer willen maken met bizarre speculaties en wilde verhalen verzinnen bij de vleet.

Bedoel je die "nier/orgaan handel theorie" en dat ze Joey daarvoor meegelokt zouden hebben?
Het probleem daarmee is dat Obbie eerst ook mee zou gaan.
pi_172951275
quote:
11s.gif Op zondag 6 augustus 2017 18:26 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Ik heb helemaal geen DMs gehad?
Zit je op je mobiel ?
pi_172951277
Huh nu ineens een hele lijst aan DMs. Komen niet meer als pop-up, ondanks de instellingen. Nu wel.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
  zondag 6 augustus 2017 @ 18:27:48 #266
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172951292
quote:
11s.gif Op zondag 6 augustus 2017 18:27 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:
Huh nu ineens een hele lijst aan DMs. Komen niet meer als pop-up, ondanks de instellingen. Nu wel.
Gisteren 12.24 uur ;)
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_172951296
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 18:27 schreef Halcon het volgende:

[..]

Zit je op je mobiel ?
Nee. Vroegah kwamen ze als pop-up en nu ineens niet meer.

Zelfde met gequote worden. Was voorheen wel zo, maar nu ook niet meer.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172951297
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 18:26 schreef Maktub het volgende:

[..]

Bedoel je die "nier/orgaan handel theorie" en dat ze Joey daarvoor meegelokt zouden hebben?
Het probleem daarmee is dat Obbie eerst ook mee zou gaan.
Hoewel ik niet zo geloof in die orgaantheorie... zou het in een andere situatie ook kúnnen zijn dat dat met Obbie opgezet spel is?
pi_172951340
quote:
10s.gif Op zondag 6 augustus 2017 18:25 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

"Ik heb het al eerder gevraagd [maar geen antwoord gehad], maar hoe zit het met X..."

In de tijd dat je dit typte had je het allang en breed opgezocht kunnen hebben en het is niet geheim of rare kennis ofzo.

Kim Holland hier zit constant dingen van Facebook hier als feit te presenteren en dan hoor ik je niet.

Maar ik moet met "wetteksten komen" anders geleuft mevrouw het niet.

Krijg een leven. :')
Ik heb Kim daar al twintig keer iets over gezegd en gevraagd. Dat zal ze wrs zelf nog beamen ook. _O-

En dat naar jou toe las je echt volledig in de verkeerde toon. Hoe kom je erbij dat ik je niet geloof? Ik zei letterlijk DAT IK HET GEMIST HAD en had even hulp nodig bij waar ik dat tussen al die duizend linkjes kon vinden. Dat was alles. Je voelt je aangevallen terwijl ik je om hulp vroeg. Maar ik weet nu dat ik daar bij jou niet voor terecht kan en dat je bij een beleefde vraag om wat meer info direct beledigingen naar je kop krijgt. Ook weer duidelijk. Ter info, dat 'ik had het al eerder gevraagd' was juist bedoeld als 'sorry dat ik het nog eens vraag maar..'.

Maar ben je je frustratie nu kwijt? Nogmaals, PM me anders ff joh. Dit is echt nergens voor nodig.

[ Bericht 3% gewijzigd door Greys op 06-08-2017 18:35:41 ]
pi_172951348
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 18:26 schreef Maktub het volgende:

[..]

Bedoel je die "nier/orgaan handel theorie" en dat ze Joey daarvoor meegelokt zouden hebben?
Het probleem daarmee is dat Obbie eerst ook mee zou gaan.
Ja, van alles.

Mensen die zelfs twijfelen of ze wel een niertransplantatie hebben ondergaan (alsof je over zoiets gaat liegen), en inderdaad dat punt wat jij noemt.

Het kan niet gek genoeg zijn voor sommigen en het moet gewoon nóg gekker gemaakt worden.

Dat is in al deze Sherlock topics zo, niet alleen in dit topic, maar al jaren...
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
  zondag 6 augustus 2017 @ 18:29:30 #271
470273 Maktub
It's written
pi_172951350
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 18:22 schreef Halcon het volgende:

[..]

Toch snel, maar Bjorn heeft ook stukken gereden blijkt uit het telefoongesprek.

Maar wanneer waren ze dan op de plek van bestemming?
Wat ik ervan begreep kwamen ze 6 of 7 Juli op de plek van bestemming aan.
Bjorn heeft inderdaad ook gereden en als ze toen al klaarwakker van de speed waren kachel je ook wel rap door.
pi_172951549
Ik denk dat Bjorn Beukers ivm zijn hopeloze situatie in Nederland heel graag in Turkije een nieuw bestaan wilde beginnen, eenmaal aangekomen kan Joey tot de conclusie zijn gekomen dat dit project weinig zin heeft en daar is ruzie over ontstaan omdat Joey er in slaagde Derya te overtuigen, Bjorn is toen boos weggelopen en kwam aan bij de burgemeester. Eenmaal terug gingen ze vrolijk door met ruzie maken en Bjorn voelde zich verraden door zijn eigen vrouw, Derya is met Joey een kant opgelopen en ook zij zijn later uit elkaar gegaan, Joey wilde misschien teruglopen om gebruik te maken van de auto en trof Bjorn aan ergens in die omgeving, beide kemphanen kregen opnieuw ruzie met elkaar en dat is verschrikkelijk uit de hand gelopen waarbij Joey om het leven is gekomen, Bjorn ontdeed zich van het lichaam maar raakte zelf ook gewond tijdens het gevecht. Derya hoorde later dat Bjorn in het ziekenhuis lag, waarschijnlijk is ze dus onschuldig maar ze steunt haar man zoals ze altijd heeft gedaan en natuurlijk omdat hij haar een nier heeft gegeven (misschien dat ze ook geen vragen heeft gesteld verder). Waarschijnlijk zullen ze in de omgeving van het kamp het lichaam van Joey vinden, onwaarschijnlijk heeft Joey hem in de auto vervoerd anders had een van de Honden dit wel geroken, dit lijkt me een waarschijnlijk scenario.
pi_172951555
Denk wel dat de knaap dood is al dan niet ten gevolge van een vechtpartijtje of een ongeluk. Beter zoeken dus. Zijn alleen wat botjes over nu wrs.
  zondag 6 augustus 2017 @ 18:42:56 #274
470273 Maktub
It's written
pi_172951750
quote:
14s.gif Op zondag 6 augustus 2017 18:29 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Ja, van alles.

Mensen die zelfs twijfelen of ze wel een niertransplantatie hebben ondergaan (alsof je over zoiets gaat liegen), en inderdaad dat punt wat jij noemt.

Het kan niet gek genoeg zijn voor sommigen en het moet gewoon nóg gekker gemaakt worden.

Dat is in al deze Sherlock topics zo, niet alleen in dit topic, maar al jaren...
Ja dat gebeurt echt met elk "mysterie" niet alleen op deze site, met die twee meiden die vermist en verongelukt waren in Panama was dat ook zo en recent met de Netflix tv show Making A Murderer zag je dat ook.
Het is een kunst om een theorie op zo min mogelijk speculatie te baseren, ik vind het knap van mensen die zich er helemaal niet aan wagen en echt alleen maar bij de feiten blijven.
pi_172951753
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 18:37 schreef DeParo het volgende:
Ik denk dat Bjorn Beukers ivm zijn hopeloze situatie in Nederland heel graag in Turkije een nieuw bestaan wilde beginnen, eenmaal aangekomen kan Joey tot de conclusie zijn gekomen dat dit project weinig zin heeft en daar is ruzie over ontstaan omdat Joey er in slaagde Derya te overtuigen, Bjorn is toen boos weggelopen en kwam aan bij de burgemeester. Eenmaal terug gingen ze vrolijk door met ruzie maken en Bjorn voelde zich verraden door zijn eigen vrouw, Derya is met Joey een kant opgelopen en ook zij zijn later uit elkaar gegaan, Joey wilde misschien teruglopen om gebruik te maken van de auto en trof Bjorn aan ergens in die omgeving, beide kemphanen kregen opnieuw ruzie met elkaar en dat is verschrikkelijk uit de hand gelopen waarbij Joey om het leven is gekomen, Bjorn ontdeed zich van het lichaam maar raakte zelf ook gewond tijdens het gevecht. Derya hoorde later dat Bjorn in het ziekenhuis lag, waarschijnlijk is ze dus onschuldig maar ze steunt haar man zoals ze altijd heeft gedaan en natuurlijk omdat hij haar een nier heeft gegeven (misschien dat ze ook geen vragen heeft gesteld verder). Waarschijnlijk zullen ze in de omgeving van het kamp het lichaam van Joey vinden, onwaarschijnlijk heeft Joey hem in de auto vervoerd anders had een van de Honden dit wel geroken, dit lijkt me een waarschijnlijk scenario.
Ja, dat kan goed.

Vraag is dus:

- wie heeft er op 8 april met Joey's pinpas gepind en waarom
- als dit waar is, is Bjorn gewoon strafbaar, hoewel dat hier glashard wordt ontkend, is weglopen van een ongeval, geen hulp bieden aan een hulpbehoevende, een lichaam verstoppen en over dat alles liegen tegen de familie gewoon een serie misdrijven.

Maar ik kan niet met wettekst 666xx komen, dus is het allemaal gelul. :') :')
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
  zondag 6 augustus 2017 @ 18:44:32 #276
449054 vincenzo78
Yu lafu no e kori mi
pi_172951813
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 18:37 schreef DeParo het volgende:
Ik denk dat Bjorn Beukers ivm zijn hopeloze situatie in Nederland heel graag in Turkije een nieuw bestaan wilde beginnen, eenmaal aangekomen kan Joey tot de conclusie zijn gekomen dat dit project weinig zin heeft en daar is ruzie over ontstaan omdat Joey er in slaagde Derya te overtuigen, Bjorn is toen boos weggelopen en kwam aan bij de burgemeester. Eenmaal terug gingen ze vrolijk door met ruzie maken en Bjorn voelde zich verraden door zijn eigen vrouw, Derya is met Joey een kant opgelopen en ook zij zijn later uit elkaar gegaan, Joey wilde misschien teruglopen om gebruik te maken van de auto en trof Bjorn aan ergens in die omgeving, beide kemphanen kregen opnieuw ruzie met elkaar en dat is verschrikkelijk uit de hand gelopen waarbij Joey om het leven is gekomen, Bjorn ontdeed zich van het lichaam maar raakte zelf ook gewond tijdens het gevecht. Derya hoorde later dat Bjorn in het ziekenhuis lag, waarschijnlijk is ze dus onschuldig maar ze steunt haar man zoals ze altijd heeft gedaan en natuurlijk omdat hij haar een nier heeft gegeven (misschien dat ze ook geen vragen heeft gesteld verder). Waarschijnlijk zullen ze in de omgeving van het kamp het lichaam van Joey vinden, onwaarschijnlijk heeft Joey hem in de auto vervoerd anders had een van de Honden dit wel geroken, dit lijkt me een waarschijnlijk scenario.
Ik denk dat het de inspecteur was in de bibliotheek met de kandelaar.
pi_172951997
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 18:42 schreef Maktub het volgende:

[..]

Ja dat gebeurt echt met elk "mysterie" niet alleen op deze site, met die twee meiden die vermist en verongelukt waren in Panama was dat ook zo en recent met de Netflix tv show Making A Murderer zag je dat ook.
Het is een kunst om een theorie op zo min mogelijk speculatie te baseren, ik vind het knap van mensen die zich er helemaal niet aan wagen en echt alleen maar bij de feiten blijven.
Haha, met die meiden in Panama weet ik er alles van... ;)

Het probleem is een beetje dat het onderscheid tussen feit en bewering niet zo hard te maken is. Wanneer is iets een feit? Wanneer kun je iets als feit aanmerken/aannemen? Wat doe je als twee zogenaamde feiten elkaar tegenspreken, etc.? Welke accepteer je wel, welke verwerp je, op basis van welke criteria, etc.?

Welke verklaringen van wie zijn wel en niet betrouwbaar? En altijd? Heeft Alim Derya en Joey "met elk een koffer" zien lopen, of is dat een vertaalfout? Zelfde met die "douche", heeft Alim aangeboden Bjorn "te laten douchen" of is die fles water die Bjorn over zijn hoofd gooide "de douche".

Etc. etc. etc.

Het speurwerk is een kunst (en meer dan die chimpansee-zooi die Bjorn kalkt).
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
  zondag 6 augustus 2017 @ 18:49:55 #278
470273 Maktub
It's written
pi_172952071
quote:
10s.gif Op zondag 6 augustus 2017 18:25 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

"Ik heb het al eerder gevraagd [maar geen antwoord gehad], maar hoe zit het met X..."

In de tijd dat je dit typte had je het allang en breed opgezocht kunnen hebben en het is niet geheim of rare kennis ofzo.

Kim Holland hier zit constant dingen van Facebook hier als feit te presenteren en dan hoor ik je niet.

Maar ik moet met "wetteksten komen" anders geleuft mevrouw het niet.

Krijg een leven. :')
Greys en jij moeten gewoon even samen rustig een jointje gaan roken, en geen speed hoor dan raakt een van jullie straks nog vermist.
pi_172952096
Lastig, aangezien veel dingen achteraf niet blijken te kloppen. Nu bijvoorbeeld weer met de aankomstdatum. Mogelijk een dag eerder en dus een dag extra om in de problemen te komen, speed te gebruiken, deals te sluiten, heimwee te krijgen, ruzie te maken, te rotzooien met Derya, etc.
pi_172952123
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 18:49 schreef Maktub het volgende:

[..]

Greys en jij moeten gewoon even samen rustig een jointje gaan roken, en geen speed hoor dan raakt een van jullie straks nog vermist.
Hehe lijkt me lekker. Maar dat wordt wel een jointje van 8500 km dan... :7
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172952463
quote:
14s.gif Op zondag 6 augustus 2017 18:42 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Ja, dat kan goed.

Vraag is dus:

- wie heeft er op 8 april met Joey's pinpas gepind en waarom
- als dit waar is, is Bjorn gewoon strafbaar, hoewel dat hier glashard wordt ontkend, is weglopen van een ongeval, geen hulp bieden aan een hulpbehoevende, een lichaam verstoppen en over dat alles liegen tegen de familie gewoon een serie misdrijven.

Maar ik kan niet met wettekst 666xx komen, dus is het allemaal gelul. :') :')
- 8 April?
- Waarom zou Bjorn niet strafbaar zijn of heb ik iets gemist?
pi_172952515
quote:
14s.gif Op zondag 6 augustus 2017 18:44 schreef vincenzo78 het volgende:

[..]

Ik denk dat het de inspecteur was in de bibliotheek met de kandelaar.
De enige relevante verklaring die ik heb gezien was van de landeigenaar, de rest is allemaal de media die elkaar overschrijven en niet eens volledig, vandaag in Tubantia een artikel over hoe dat Turkse stadje helemaal meeleeft met wat er gebeurt en tegelijkertijd een artikel op de NOS dat niemand in dat stadje van de zaak heeft gehoord. Media ach.
pi_172952614
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 18:58 schreef DeParo het volgende:

[..]

- 8 April?
- Waarom zou Bjorn niet strafbaar zijn of heb ik iets gemist?
Ah sorry, 8 juli... :D

Ja, dat was Gia hier, die zegt dat je gewoon over alles mag liegen en dat dat niet verboden is bij de wet. Net alsof je iemand die je onder je hoede neemt voor het eerst in zijn leven, zijn familie voorliegt, na een ruzie gewond of dood achterlaat, nooit de politie ervan op de hoogte stelt en er alles aan doet niet gevonden te worden, uit een ziekenhuis vlucht, de boel bij elkaar liegt, alsof zo iemand wegkomt zonder straf.

Maar ja, je kent het internet en deze topics.

Hoest ermee trouwens?
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172952893
quote:
12s.gif Op zondag 6 augustus 2017 19:01 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Ah sorry, 8 juli... :D

Ja, dat was Gia hier, die zegt dat je gewoon over alles mag liegen en dat dat niet verboden is bij de wet. Net alsof je iemand die je onder je hoede neemt voor het eerst in zijn leven, zijn familie voorliegt, na een ruzie gewond of dood achterlaat, nooit de politie ervan op de hoogte stelt en er alles aan doet niet gevonden te worden, uit een ziekenhuis vlucht, de boel bij elkaar liegt, alsof zo iemand wegkomt zonder straf.

Maar ja, je kent het internet en deze topics.

Hoest ermee trouwens?
- 8 Juli was hij nog niet verdwenen toch, toen heeft de Turkse landeigenaar Joey zelfs nog gezien, het ligt een beetje aan het tijdstip van de verdwijning en wanneer de pinpas is gebruikt. Weet je dat?
- Het is tweezijdig. Enerzijds heb je gelijk en is het strafbaar wanneer je het onderzoek tegenwerkt. Als hij iemand beschermt bijvoorbeeld kan het strafbaar zijn, als Joey dadelijk ergens gewond in een greppel ligt [na een mand onwaarschijnlijk maar ok], dan kan dat [en dan kan je zelfs vervolgd worden voor meer]. Maar in principe klopt het ook dat het niet per se strafbaar hoeft je zijn, je zal zelden worden vervolgd als je liegt in een onderzoek en jij bent de dader [het zal je zaak weinig Goed doen overigens], echt strafbaar wordt het als je onder Ede liegt. Als men erachter komt dat je hebt gelogen tijdens het onderzoek kan men je arresteren, dat doet men dan niet omdat je gelogen verklaring zo zeer strafbaar is, maar omdat je jezelf op die manier verdacht hebt gemaakt in het onderzoek of het onderzoek hebt tegengewerkt.
- Goed maar kennen we elkaar?
pi_172952944
quote:
10s.gif Op zondag 6 augustus 2017 18:25 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Kim Holland hier zit constant dingen van Facebook hier als feit te presenteren en dan hoor ik je niet.

Hoi ben ik weer :W
Welles, Greys heeft daar ook haar mening over gegeven.
Ik wacht ook nog steeds op het antwoord waarom je het nodig vond om de stats te moeten laten zien. Maar dan geef je niet thuis.

edit;Greys; Ik heb Kim daar al twintig keer iets over gezegd en gevraagd. Dat zal ze wrs zelf nog beamen ook.
>Tuurlijk, jij ben toch mijn dinnetje :*

[ Bericht 13% gewijzigd door Kim-Holland op 06-08-2017 19:19:04 ]
Lekker hard!
  zondag 6 augustus 2017 @ 19:13:01 #286
470273 Maktub
It's written
pi_172953042
quote:
14s.gif Op zondag 6 augustus 2017 18:48 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Haha, met die meiden in Panama weet ik er alles van... ;)

Het probleem is een beetje dat het onderscheid tussen feit en bewering niet zo hard te maken is. Wanneer is iets een feit? Wanneer kun je iets als feit aanmerken/aannemen? Wat doe je als twee zogenaamde feiten elkaar tegenspreken, etc.? Welke accepteer je wel, welke verwerp je, op basis van welke criteria, etc.?

Welke verklaringen van wie zijn wel en niet betrouwbaar? En altijd? Heeft Alim Derya en Joey "met elk een koffer" zien lopen, of is dat een vertaalfout? Zelfde met die "douche", heeft Alim aangeboden Bjorn "te laten douchen" of is die fles water die Bjorn over zijn hoofd gooide "de douche".

Etc. etc. etc.

Het speurwerk is een kunst (en meer dan die chimpansee-zooi die Bjorn kalkt).
Dat is een goede observatie en vraag, het word inderdaad ingewikkelder wanneer de feiten elkaar tegen spreken en de taal barrière maakt alles ook vatbaarder voor interpretatie fouten.
  zondag 6 augustus 2017 @ 19:19:21 #287
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172953283
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 17:10 schreef StaceySinger het volgende:
"Dit is voor het eerst dat ik ervan hoor", zegt een jonge medewerker van een koffietentje op de boulevard van de stad Silifke. Aandachtig bekijkt hij de foto van Joey Hoffman, een leeftijdsgenoot die verdwenen is in de heuvels rond de Turkse badplaats.

Niemand in de stad lijkt de zaak te volgen en weet van de vermissing van de 21-jarige man uit Haaksbergen. De posters die zijn broer Robin wilde verspreiden, zijn nergens te vinden.

Silifke is een stad aan de zee. De mensen leven hier in de zomer van het toerisme. Turken uit Europa en de grote steden komen erheen om vakantie te vieren. Het strand ligt vol met families. Mannen in zwembroek, de meeste vrouwen bedekt en de kinderen met zwembandjes. Van het oude stad is weinig meer te zien. De kust is volgebouwd met hotels en appartementen voor de badgasten.

"Er is hier nog nooit iemand vermist geraakt en niet teruggevonden", zegt een inwoner van de stad. "Hooguit wat kinderen die hun ouders even kwijt zijn. Samen zoeken we dan en brengen ze terug."

"Mocht hem iets ergs zijn overkomen, dan is het zeker geen Turk geweest die hem dat heeft aangedaan", zegt een bewoner van het ruige bergachtige gebied waar Joey Hoffmann is verdwenen. "Wij leven van het toerisme. En als je een toerist iets aan zou doen, loopt het niet goed met je af."
Zonder microfoon

Bij de zoektocht zaterdag was ook de Turkse pers aanwezig. De politiecommandant waarschuwde dat niet zomaar alles gefilmd mag worden. Voor de camera wilde hij dat wel herhalen. Maar zonder microfoon, anders ziet het eruit als een interview.

En interviews geven, dat is politiemensen niet toegestaan. Op de plek rondlopen waar de drie Nederlanders een maand geleden kampeerden, mocht wel. Verspreid over het gebied zijn hun spullen nog te vinden: wat kleding, gebruiksartikelen, een Nederlands theezakje.

[ afbeelding ]

Journalisten moeten zich weliswaar aan regels houden, maar de Turkse politie wil wel laten zien dat ze de zaak serieus nemen. Van buurtbewoners horen we dat hun huizen in zijn doorzocht. Veel nieuws konden ze de politie niet vertellen.

"Gisteren kwam de politie met drie auto's. De commandanten waren erbij. Ze vertelden dat de vriend van de Nederlander vermist wordt. Ze vroegen of we wat gehoord hadden. Maar we hebben niets gezien of gehoord. Vreselijk voor de familie van de jongen. Hopelijk wordt hij gevonden, als God het wil."

Een oude herder die zijn dieren hoog in de heuvels laat grazen zit met een paar vrienden voor een winkeltje. Hij heeft niets over de vermissing gehoord. "De mensen hier zijn meelevend. Als het bekend was, zouden ze op onderzoek uitgaan. Mensen waarderen de buitenlanders. Ze willen niet dat hen wat overkomt."
Meer bekendheid?

Op de Turkse CNN is een verslag te zien van de zoektocht. Een maand na zijn verdwijning haalt Joey het Turkse nieuws. Drie Hollanders gingen wandelen, vertelt de commentaarstem. Het echtpaar koos een pad. En Joey wilde de andere kant uit. Zo raakte ze elkaar kwijt en nu is hij vermist.

De waarschuwing van de politiecommandant aan de Nederlandse journalisten wordt uitgezonden. De gespecialiseerde speurhond wordt getoond. De drones die de lucht ingaan. Het mag allemaal niet baten, de zoektocht levert niets op. Maar het verslag leidt wellicht tot meer bekendheid bij de inwoners van Silifke en meer informatie.

http://nos.nl/artikel/218(...)nt-nooit-iemand.html
Dat de vriend van de Nederlander vermist wordt? Ze kennen Björn dus wel en is al "De Nederlander"?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  zondag 6 augustus 2017 @ 19:19:24 #288
470273 Maktub
It's written
pi_172953287
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 19:09 schreef DeParo het volgende:

[..]

- 8 Juli was hij nog niet verdwenen toch, toen heeft de Turkse landeigenaar Joey zelfs nog gezien, het ligt een beetje aan het tijdstip van de verdwijning en wanneer de pinpas is gebruikt. Weet je dat?
- Het is tweezijdig. Enerzijds heb je gelijk en is het strafbaar wanneer je het onderzoek tegenwerkt. Als hij iemand beschermt bijvoorbeeld kan het strafbaar zijn, als Joey dadelijk ergens gewond in een greppel ligt [na een mand onwaarschijnlijk maar ok], dan kan dat [en dan kan je zelfs vervolgd worden voor meer]. Maar in principe klopt het ook dat het niet per se strafbaar hoeft je zijn, je zal zelden worden vervolgd als je liegt in een onderzoek en jij bent de dader [het zal je zaak weinig Goed doen overigens], echt strafbaar wordt het als je onder Ede liegt. Als men erachter komt dat je hebt gelogen tijdens het onderzoek kan men je arresteren, dat doet men dan niet omdat je gelogen verklaring zo zeer strafbaar is, maar omdat je jezelf op die manier verdacht hebt gemaakt in het onderzoek of het onderzoek hebt tegengewerkt.
- Goed maar kennen we elkaar?
Het hangt er van af in welk land je bent en onder welk strafrecht je valt, in Amerika mogen sommige leugens of ze nou onder ede zijn of niet tegen je worden gebruikt in de recht zaal als indirect bewijs van je schuld en daderkennis.
pi_172953317
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 18:49 schreef Maktub het volgende:

[..]

Greys en jij moeten gewoon even samen rustig een jointje gaan roken, en geen speed hoor dan raakt een van jullie straks nog vermist.
Eén dm op en neer en tis inmiddels al opgehelderd en opgelost. Gelukkig. Was idd wat door elkaar gehaald, kan gebeuren. Geen vermisten en vechtpartijen dus hier. *O*
pi_172953621
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 19:19 schreef Maktub het volgende:

[..]

Het hangt er van af in welk land je bent en onder welk strafrecht je valt, in Amerika mogen sommige leugens of ze nou onder ede zijn of niet tegen je worden gebruikt in de recht zaal als indirect bewijs van je schuld en daderkennis.
Dat klopt ik weet ook niet precies wat de regels in Turkije zijn verder maar volgens mij breken ze daar gewoon je vingers als ze denken dat je liegt tijdens het onderzoek en de ondervragingen verder.
pi_172953682
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 19:09 schreef DeParo het volgende:

[..]

- 8 Juli was hij nog niet verdwenen toch, toen heeft de Turkse landeigenaar Joey zelfs nog gezien, het ligt een beetje aan het tijdstip van de verdwijning en wanneer de pinpas is gebruikt. Weet je dat?
8 juli 8:30 - Alim kwam aan en "liet Bjorn douchen"
8 juli iets van 10:00/11:00 ofzo - Joey en Derya liepen elk met een koffer richting de kust
8 juli 13:00 ongeveer - Bjorn en Derya kwamen samen bij dat hotel aan de kustweg aan, zonder Joey dus

de OP (weet nu ff niet welke krant het was) zegt "er is op 8 juli met de pas van Joey gepind". Dus als dat inderdaad een feit is, is de vraag waar en hoe laat. Als Joey en Bjorn en Derya ruzie hadden en Joey heeft die kustweg nooit gehaald, kan ie niet zelf gepind hebben.

quote:
- Het is tweezijdig. Enerzijds heb je gelijk en is het strafbaar wanneer je het onderzoek tegenwerkt. Als hij iemand beschermt bijvoorbeeld kan het strafbaar zijn, als Joey dadelijk ergens gewond in een greppel ligt [na een mand onwaarschijnlijk maar ok], dan kan dat [en dan kan je zelfs vervolgd worden voor meer]. Maar in principe klopt het ook dat het niet per se strafbaar hoeft je zijn, je zal zelden worden vervolgd als je liegt in een onderzoek en jij bent de dader [het zal je zaak weinig Goed doen overigens], echt strafbaar wordt het als je onder Ede liegt. Als men erachter komt dat je hebt gelogen tijdens het onderzoek kan men je arresteren, dat doet men dan niet omdat je gelogen verklaring zo zeer strafbaar is, maar omdat je jezelf op die manier verdacht hebt gemaakt in het onderzoek of het onderzoek hebt tegengewerkt.
Volgens mij is actief een lijk verbergen of weglopen bij een ongeval altijd strafbaar, no matter wat je eromheen bedenkt. Verzwarende zaken zijn nog die familie voorliegen en andere dingen.

Goeie vraag trouwens is of ze (al) een advocaat hebben, heb ik niks over gezien in de media?

quote:
- Goed maar kennen we elkaar?
Check mijn username... ;)
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172953756
quote:
12s.gif Op zondag 6 augustus 2017 19:34 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

8 juli 8:30 - Alim kwam aan en "liet Bjorn douchen"
8 juli iets van 10:00/11:00 ofzo - Joey en Derya liepen elk met een koffer richting de kust
8 juli 13:00 ongeveer - Bjorn en Derya kwamen samen bij dat hotel aan de kustweg aan, zonder Joey dus

de OP (weet nu ff niet welke krant het was) zegt "er is op 8 juli met de pas van Joey gepind". Dus als dat inderdaad een feit is, is de vraag waar en hoe laat. Als Joey en Bjorn en Derya ruzie hadden en Joey heeft die kustweg nooit gehaald, kan ie niet zelf gepind hebben.
Derya kwam toch alleen aan bij dat hotel waar ze is geweigerd omdat ze met een hond was en vervolgens ging ze naar familieleden?

[..]

quote:
Volgens mij is actief een lijk verbergen of weglopen bij een ongeval altijd strafbaar, no matter wat je eromheen bedenkt. Verzwarende zaken zijn nog die familie voorliegen en andere dingen.

Goeie vraag trouwens is of ze (al) een advocaat hebben, heb ik niks over gezien in de media?
Dat is natuurlijk altijd strafbaar, haha, maar ik had het over liegen tegen de politie. Een advocaat nemen is een keuze, als je niet verdacht bent of vervolgd niet per se nodig, het kan je verdachter maken.

[..]

quote:
Check mijn username... ;)
El Matador? Wordt dit een van onze nieuwe legendarische zoektochten?
pi_172953872
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 19:37 schreef DeParo het volgende:

[..]

Derya kwam toch alleen aan bij dat hotel waar ze is geweigerd omdat ze met een hond was en vervolgens ging ze naar familieleden?
Dat is die avond pas en ze werd daar afgezet door de militaire politie. Toen was ze Bjorn kwijt.

Ze was om 13:00 ofzo ("begin van de middag") bij (datzelfde?) hotel met Bjorn om water te halen.

Vraag is dus hoe Bjorn en Derya elkaar zijn kwijtgeraakt tussen za 8 juli ~13:00 en zo 9 juli ~15:00 als Bjorn (weer bij datzelfde?) hotel aankwam en in een ambulance wordt geladen...

quote:
Dat is natuurlijk altijd strafbaar, haha, maar ik had het over liegen tegen de politie. Een advocaat nemen is een keuze, als je niet verdacht bent of vervolgd niet per se nodig, het kan je verdachter maken.
Ik zou het wel weten in Turkije. Juist als ik onschuldig ben!

quote:
El Matador? Wordt dit een van onze nieuwe legendarische zoektochten?
Het lijkt erop he? ^O^
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172953903
quote:
14s.gif Op zondag 6 augustus 2017 19:42 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Dat is die avond pas. Toen was ze Bjorn kwijt.

Ze was om 13:00 ofzo ("begin van de middag") bij (datzelfde?) hotel met Bjorn om water te halen.

Vraag is dus hoe Bjorn en Derya elkaar zijn kwijtgeraakt tussen za 8 juli ~13:00 en zo 9 juli ~15:00 als Bjorn (weer bij datzelfde?) hotel aankwam en in een ambulance wordt geladen...
Heb je een link met een bericht van die eerste aankomst bij dat hotel, ik vind wel dat de media veel tegenstrijdige berichten plaatst, en dan heb ik het niet alleen over de verklaringen.

[..]

quote:
Ik zou het wel weten in Turkije. Juist als ik onschuldig ben!
Tsja ;).

[..]

quote:
Het lijkt erop he? ^O^
Bij die andere zoektocht zijn ze nog steeds aan het zoeken ;).
pi_172953905
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 19:32 schreef DeParo het volgende:

[..]

Dat klopt ik weet ook niet precies wat de regels in Turkije zijn verder maar volgens mij breken ze daar gewoon je vingers als ze denken dat je liegt tijdens het onderzoek en de ondervragingen verder.
Huh? Denk dat jij ook wat hebt gebruikt.
pi_172953948
8 juli was toch ook de avond dat ze met z'n alleen drugs hebben gebruikt? Aldus het olijke duo. Dat staat onder meer hier: http://www.telegraaf.nl/b(...)or_vermissing__.html

Hm, er staat vrijdagavond en 8 juli is een zaterdag.

Fijne berichtgeving weer. Zelfs in een bericht al tegenstrijdigheden.

7 juli zijn ze aangekomen bij Alim, 5 juli waren ze al in Turkije. Dan hebben ze er dus 2 dagen over gedaan om van de grens bij Alim te komen. En dat is zo'n 1200 km.
pi_172953992
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 19:44 schreef Djelin het volgende:

[..]

Huh? Denk dat jij ook wat hebt gebruikt.
Omdat ik de politie in Turkije nou niet bepaald vertrouw als het aankomt op de meest humane methodes?
pi_172954015
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 19:48 schreef DeParo het volgende:

[..]

Omdat ik de politie in Turkije nou niet bepaald vertrouw als het aankomt op de meest humane methodes?
Tot nu toe heeft hij geen vingers gebroken volgens mij.

Moet er eerlijk bij zeggen dat als ik moest verhoren, hij tijdens het zoeken al wel een keer van een rots wat gevallen.
pi_172954019
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 19:48 schreef DeParo het volgende:

[..]

Omdat ik de politie in Turkije nou niet bepaald vertrouw als het aankomt op de meest humane methodes?
De Turkse politie is best chill.
Marteling is marginaal, bij hoge uitzondering.
pi_172954052
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 19:44 schreef DeParo het volgende:

[..]

Heb je een link met een bericht van die eerste aankomst bij dat hotel, ik vind wel dat de media veel tegenstrijdige berichten plaatst, en dan heb ik het niet alleen over de verklaringen.
Was de NOS geloof ik, ergens dit deel.

quote:
Bij die andere zoektocht zijn ze nog steeds aan het zoeken ;).
Heb die Dailybeast artikelen nog gelezen en er is toch wel wat te zeggen voor een scenario dat F ze heeft aangepakt, aangezien ie vaker vrouwen lastigviel. Maar goed, dat zal sowieso nooit opgelost worden...
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172954055
vol
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue