abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_172928706
registreer om deze reclame te verbergen
Tijdlijn
- 17 mei - Derya en Bjorn ondergaan niertransplantatie in het ziekenhuis van Antalya
- 26 juni - bus aangekocht
- 30 juni - Joey, Bjorn en Derya vertrekken naar Turkije vanuit Haaksbergen
- ? juli - zijn in Servië
- 4 juli - Robin Hoffman krijgt op 4 juli voor het laatst een berichtje van [Joey]. Later krijgt hij van Björn en Derya nog een berichtje, laat hij aan RTL Nieuws weten: ,,Hey, Joey komt jullie kant op, is hij al over? Hou ons op de hoogte." Maar hij krijgt geen contact meer met Joey.
- 6 juli - aan Turkse grens

Gedetailleerde doch nog incomplete tijdlijn 7 tot 10 juli

Radio 1

- 7 juli 's 21:00 aangekomen bij boer Alim, die hen een kampeerplaats aanwees
- 8 juli 8:30 zou Alim ontbijt brengen, onderweg kwam hij eerst Bjorn overstuur tegen. Alim heeft Bjorn laten douchen bij hem thuis, En is toen naar de kampeerplaats gegaan (ondanks dat Bjorn dit niet wilde). Op de kampeerplaats kwam hij een ruziënde Derya en Joey tegen, Derya was Bjorn kwijt en vertelde dat Joey naar het vliegveld wilde. Gelukkig kon Alim Derya gerust stellen over Bjorn, omdat die in zijn huis zat. En hij gaf Joey en Derya te drinken.

NOS - 4 augustus

quote:
Verslaggever Nicole Le Fever is in Turkije en sprak met de eigenaar van het stuk land in Silifke dat de Haaksbergenaren Bjorn en Derya Breukers wilden kopen om er een huis te bouwen. Ze reisden daarnaartoe met plaatsgenoot Joey Hoffmann, die sinds 8 juli vermist is.

Ik ontmoet Alim op het terras van zijn restaurant. Hij is niet alleen uitbater maar ook landeigenaar, oud-burgemeester van het district Narlikuyu en verantwoordelijk voor de irrigatie van het land.

Niets gebeurt hier zonder dat hij er weet van heeft, zegt hij zelf. Tot in het kleinste detail beschrijft hij wat hij met de drie heeft meegemaakt.
Vrije natuur

Het is op 7 juli al na 21.00 uur als Alim de drie uit Haaksbergen voor het eerst ontmoet. Via via toonden ze eerder belangstelling voor een stuk grond dat Alim wil verkopen. En nu willen ze er drie dagen kamperen.

Alim vindt het geen goed idee en raadt het ze af, maar Bjorn, Derya en Joey zijn vastbesloten. Alim gaat akkoord en brengt ze er met hun busje naartoe. Het is een afgelegen plek, kilometers verwijderd van een weggetje dat een paar huizen met elkaar verbindt. Hij belooft ze de volgende ochtend om 08.30 uur op te halen voor het ontbijt.
Rotsblokken

Zoals afgesproken rijdt hij de volgende dag richting de kampeerplek als hij Bjorn ziet aankomen. Bjorn is overstuur en gebaart dat hij naar de hoofdweg wil. Als Bjorn hevig gebarend blijft aandringen, neemt Alim hem mee naar zijn huis, waar hij een douche neemt.

Daarna wil Alim opnieuw naar de kampeerplek rijden om te kijken hoe het met de anderen is.

Bjorn tracht dat te voorkomen, maar Alim gaat toch.

Er blijken rotsblokken op de weg te zijn gelegd. "Die lagen er de dag ervoor niet", bezweert Alim.
Ook staat het busje waarmee het drietal reisde niet meer op dezelfde vlakke plek.

Het staat nu half van de weg, schuin naar beneden en alle spullen liggen naast het voertuig.

Ruzie

Volgens Alim hebben Derya en Joey ruzie als hij aankomt. "Hij vindt het hier niet leuk en wil naar Adana om van daaruit naar huis te vliegen", zegt Derya.
Ook zegt ze dat haar man vermist is.
Alim vertelt haar dat hij hem zojuist gezien heeft.

Bjorn blijkt intussen op eigen gelegenheid ook weer in de buurt van de kampeerplaats te zijn gekomen, want volgens Alim klimt Derya op een muurtje en roept naar hem. Daarna volgt over een afstand een woordenwisseling tussen de echtelieden.

Alim biedt aan om hen ergens heen te brengen, maar Derya en Joey slaan zijn hulp af en besluiten richting zee te lopen. Een wandeling van ettelijke kilometers door ruig terrein. Ze vertrekken elk met een koffer. Dit is de laatste keer dat Alim Joey ziet. Bjorn, die nu weer op de kampeerplek is aanbeland, wil verder geen hulp meer van Alim en Alim vertrekt.

De communicatie tussen Alim en het drietal verliep moeizaam. Zowel Bjorn als Joey spreekt geen Turks en volgens Alim spreekt Derya de taal ook niet goed. Hij heeft dus veel dingen niet kunnen verstaan.

Dezelfde avond slaat een beveiligingsbeambte van een hotel aan de kust alarm. Hij heeft Derya gezien en vindt het verdacht dat een vrouw daar 's avonds laat nog in haar eentje rondloopt.

Derya wil inchecken in het hotel, maar is daar niet welkom omdat ze een hondje bij zich heeft. Daarom vertrekt ze naar haar familie een paar uur verderop. Van Joey is dan inmiddels al geen spoor meer.
Gewond

De volgende dag, op 9 juli, vinden militairen op een heuvel in de buurt van de kampeerplek de gewonde Bjorn Breukers.

Volgens Alim zegt hij tegen hen dat hij in elkaar is geslagen.

Als Derya hoort dat haar man in het ziekenhuis ligt, gaat ze er meteen naartoe. Zodra de gezondheidstoestand van Bjorn dat toelaat, vertrekken ze uit het ziekenhuis en verdwijnen een aantal weken van de radar tot ze afgelopen zondag worden gezien bij een tankstation in de buurt van Ankara.
AD

- Gürsoy reed in zijn auto en gaf Björn een fles water. Die gooide Björn leeg over zijn lichaam, waarschijnlijk om af te koelen. De landeigenaar reed door naar de kampeerplek, waar Derya en Joey op dat moment waren.

Het krakkemikkige Mercedes-busje van de Haaksbergenaren was vastgelopen op een paar grote keien. De landeigenaar bood hulp aan om het busje los te trekken, maar Derya sloeg dat aanbod af. Vervolgens pakten Derya en Joey de flessen water aan die Gürsoy voor ze had meegenomen. Derya en Joey liepen richting de hoofdweg, een paar kilometer van de kampeerplaats.

- 8 juli 's avonds
Die avond gaat de landeigenaar opnieuw naar de afgelegen kampeerplek. Dan is alleen Derya er nog, vertelt hij. ,,Ze zei dat Joey naar het vliegveld was gegaan. Björn was zoek. Iemand van de militaire politie heeft haar naar een hotel gebracht, ze mocht niet alleen op de kampeerplaats blijven. Later is ze naar familie in Tarsus gereisd." De militaire politie nam het kapotte busje van de Haaksbergenaren mee.

Volgens Gürsoy maakten Björn en Derya een verwarde indruk. ,,Volgens mij waren ze niet goed bij hun hoofd", aldus de landeigenaar. ,,Björn had last van een eerdere operatie. Ze wilden een stuk van mijn grond kopen, maar later weer niet. Derya vertelde mij dat ze nu naar Antalya zouden gaan, waar ze een houten huisje in de buurt van het ziekenhuis wilden bouwen. Zodat Björn de medische hulp kon krijgen die hij nodig had."

Bron: onbekend (OP)

- Op 8 juli stuurt het stel een bericht naar familie van Joey dat hij heimwee heeft en terugkeert. Hij zou met een taxibusje naar Adana gegaan zijn maar weten niet zeker of hij daadwerkelijk opgestaptis. Dit is tevens de dag dat hij voor het laatst gepind heeft

AD

- Op 9 juli meldde hij zich in het ziekenhuis van Silifke", vertelt de politiechef. ,,Hij had ernstige verwondingen, onder meer aan zijn gezicht. Omdat er twee maanden daarvoor een nier bij hem was verwijderd, moest hij een paar dagen in het ziekenhuis blijven."

- nacht van 9 op 10 juli
Toch besloot Breukers om al na één nacht te vertrekken uit het ziekenhuis. ,,Heel vreemd", vertelt Cetinkaya. De politiebaas zegt ook dat Breukers kort voor zijn ziekenhuisopname nog samen was met Joey Hoffmann. Naar eigen zeggen was Breukers gevallen op de rotsen bij het strand. De Turkse politie plaatst vraagtekens bij dat verhaal.

- 21 juli - contact tussen politie en Bjorn en Derya vanwege de vermissing van Joey
- 27 juli - Turkse familie [van Derya] doet op 27 juli aangifte van de vermissing van Björn en Derya.
- 28 juli -
- 29 juli -
- 30 juli -
- 31 juli -
- 1 augustus - Bjorn en Derya in Ankara om nieuwe paspoorten te regelen
- 2 augustus - Bjorn en Derya worden verhoord door de politie in Silifke
- 3 augustus - politie en Nederlandse journalisten zoektocht in Silifke
- 4 augustus - Derya en Björn vrijgelaten
- 5 augustus - zoektocht met speurhonden uit Nederland in het gebied

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Recente bronnen:

MrNedjerov twitterde op vrijdag 04-08-2017 om 22:56:10 Opvallend: Bjorn en Derya gaven toe dat zij en Joey amfetamine gebruikten op de avond van 8 juli, dag voor vermissing #silifke @telegraaf reageer retweet
Echtpaar Haaksbergen mag Turkije niet verlaten
Lekker hard!
pi_172928732
Ojee, wat heb ik mezelf aangedaan? Moet ik nu alles bijhouden en updaten? :o
Lekker hard!
pi_172928759
Maar onze Alim heeft dus in ruil voor 20.000 euro het lichaam van Joey doen verdwijnen? :7
pi_172928769
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:26 schreef WammesWaggel het volgende:
Maar onze Alim heeft dus in ruil voor 20.000 euro het lichaam van Joey doen verdwijnen? :7
Lijkt me sterk, hij heeft snel de gendarmes ingeschakeld. Dat doe je ook niet als je drugs of lijken te verbergen hebt?
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 17:28:38 #5
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_172928790
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:24 schreef Kim-Holland het volgende:
Ojee, wat heb ik mezelf aangedaan? Moet ik nu alles bijhouden en updaten? :o
maak je niet sappel, er gebeurt immers niks
pi_172928801
Valt weinig te doen nu lijkt me. En de speculaas gaat zo snel dat er wel weer een nieuw deel vol is vandaag.

Zoals afgesproken rijdt hij de volgende dag richting de kampeerplek als hij Bjorn ziet aankomen. Bjorn is overstuur en gebaart dat hij naar de hoofdweg wil. Als Bjorn hevig gebarend blijft aandringen, neemt Alim hem mee naar zijn huis, waar hij een douche neemt.

Daarna wil Alim opnieuw naar de kampeerplek rijden om te kijken hoe het met de anderen is.

Bjorn tracht dat te voorkomen, maar Alim gaat toch.

Er blijken rotsblokken op de weg te zijn gelegd. "Die lagen er de dag ervoor niet", bezweert Alim.
Ook staat het busje waarmee het drietal reisde niet meer op dezelfde vlakke plek.

Het staat nu half van de weg, schuin naar beneden en alle spullen liggen naast het voertuig.

Ruzie

Volgens Alim hebben Derya en Joey ruzie als hij aankomt. "Hij vindt het hier niet leuk en wil naar Adana om van daaruit naar huis te vliegen", zegt Derya.
Ook zegt ze dat haar man vermist is.
Alim vertelt haar dat hij hem zojuist gezien heeft.

Bjorn blijkt intussen op eigen gelegenheid ook weer in de buurt van de kampeerplaats te zijn gekomen, want volgens Alim klimt Derya op een muurtje en roept naar hem. Daarna volgt over een afstand een woordenwisseling tussen de echtelieden.

Alim biedt aan om hen ergens heen te brengen, maar Derya en Joey slaan zijn hulp af en besluiten richting zee te lopen. Een wandeling van ettelijke kilometers door ruig terrein. Ze vertrekken elk met een koffer. Dit is de laatste keer dat Alim Joey ziet. Bjorn, die nu weer op de kampeerplek is aanbeland, wil verder geen hulp meer van Alim en Alim vertrekt.


Dus:

- alles wat Alim begrijpt, is door de matige Turkse vertaling van Derya. Zij zegt dat Joey naar huis wil, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn, kan ook een leugen zijn.
- en op het moment dat Joey en Derya elk met een koffer weglopen, is Björn alweer op de kampeerplek.
- Derya zou daar alleen die avond terugkeren om daar alleen te kamperen, waarna Alim haar daar weghaalt, maar Bjorn is dan dus weg/kwijt/verdwaald

A:
Derya en Joey lopen inderdaad 'naar de kust(weg) en Joey neemt daar een taxi"

B:
Derya en Joey lopen eventjes weg met de koffers, Alim is uit beeld en ze lopen samen terug naar Bjorn en de kampeerplek

C:
Derya loopt terug en Joey loopt alleen naar de kust

D:
Derya en Joey scheiden maar lopen allebei niet naar de kust

Die tijdsspanne is cruciaal en zijn geen getuigen van:

zaterdag 8 juli ~10:00-11:00 (als Alim weggaat en die drie achterlaat)
zaterdag 8 juli 's avonds - Derya is alleen op de kampeerplek (Bjorn is kwijt en Joey is verdwenen)
zondag 9 juli ergens 's avonds/'s middags - Bjorn ligt in het ziekenhuis
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172928802
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:27 schreef Perrin het volgende:

[..]

Lijkt me sterk, hij heeft snel de gendarmes ingeschakeld. Dat doe je ook niet als je drugs of lijken te verbergen hebt?
Het zou wel een mooie wending zijn.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 17:31:19 #8
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172928828
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 16:56 schreef Marrije het volgende:

[..]

er moet toch iemand aangewezen worden als je wel bij de grenscontrole door de mand valt
Scherp! Want zij als ervaren Turkije-reizigers zouden natuurlijk nooit zo stom zijn.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_172928834
Stacey, jij had kaartjes geplaatst een paar delen terug. Weet jij waar die kampeerplek (ongeveer) is? Heb je coördinaten?
En welk landweggetje "op 2 km van de kampeerplek"?
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 17:32:18 #10
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172928838
Maar die bonje was er al in de morgen van 8 juli, dan gaat die bus kapot... Vervolgens is Bjorn weg en lopen Derya en Joey met koffers te schuiven richting strand. Björns iT weer bij de bus. S' avonds is Joey er weer om drugs te gebruiken en dan zijn Bjorn en Joey weer weg als Alim Derya alleen aantreft. MP wordt gebeld en Derya wordt afgezet bij hotel. Op 9 juli vind de MP Bjorn en brengt hem naar ziekenhuis

Tja en stonden er wel tenten?
pi_172928854
quote:
5s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:32 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:
Stacey, jij had kaartjes geplaatst een paar delen terug. Weet jij waar die kampeerplek (ongeveer) is? Heb je coördinaten?
En welk landweggetje "op 2 km van de kampeerplek"?
Een goede situatieschets ontbreekt nog idd.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_172928857
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:28 schreef Marrije het volgende:

[..]

maak je niet sappel, er gebeurt immers niks
Dat is ook weer waar. ;) Nuja, we zien wel hoe het loopt.
Lekker hard!
pi_172928877
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:32 schreef ootjekatootje het volgende:
S' avonds is Joey er weer om drugs te gebruiken
Dit klopt niet :?
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_172928907
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:34 schreef Perrin het volgende:

[..]

Dit klopt niet :?
Het kan kloppen (als Joey terug is gelopen en niet naar de kust), maar er is niks van bekend. Onbekend wanneer die drugs zijn gebruikt precies, maar vermoedelijk tussen vrijdagavond 7 juli 21:00 (toen ze gingen kamperen) en zaterdagochtend.

Gezien dat Bjorn direct om 8:30 zaterdagochtend een fles water over zich heengooit (als het nog niet achterlijk warm is), lijkt me ergens die nacht drugsgebruiken ofzo. Kan ook de ruzie verklaren.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 17:38:54 #15
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172928938
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:34 schreef Perrin het volgende:

[..]

Dit klopt niet :?
volgens Robin heeft het zo in de kranten gestaan, dat ook Joey drugs had gebruikt.
pi_172928944
Ok heb nu 1 kilo geregeld. Wanneer vertrekken we?

Ps: Die moet nog wel betaald worden "anders eindig je net zoals joey!" werd er gezegd. :@

Kunnen jullie geld overboeken aub, ik wil niet in Syrië bij IS eindigen en begin hem nu toch wel te knijpen. Help enzo :@
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 17:39:30 #17
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_172928954
Wat ik niet begrijp, als joey het echt zat was en naar adana wilde, om het vliegtuig te pakken, waarom heeft hij niet gewoon alims hulp geaccepteerd? Dan was ie snel en gratisch is adana geweest. Of heeft derya dat niet vertaald? Derya en joey sloegen zijn hulp af. Waarom deed joey dat.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 17:40:15 #18
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172928966
Ze kwamen volgensAlim op 7 juli in de avond aan. Tenten opzetten, of slaapplekken maken, eten, hond verzorgen, bus leeghalen enz.
pi_172928969
quote:
11s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:39 schreef Geralt het volgende:
Ok heb nu 1 kilo geregeld. Wanneer vertrekken we?

Ps: Die moet nog wel betaald worden "anders eindig je net zoals joey!" werd er gezegd. :@

Kunnen jullie geld overboeken aub, ik wil niet in Syrië bij IS eindigen en begin hem nu toch wel te knijpen. Help enzo :@
Kom je me oppikken thuis of moet ik een taxi pakken?
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172928972
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:38 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

volgens Robin heeft het zo in de kranten gestaan, dat ook Joey drugs had gebruikt.
Ik bedoel je tijdslijn. Volgens mij klopt het niet dat Joey op de avond van de 8e weer terug was.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 17:40:33 #21
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_172928973
quote:
11s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:39 schreef Geralt het volgende:
Ok heb nu 1 kilo geregeld. Wanneer vertrekken we?

Ps: Die moet nog wel betaald worden "anders eindig je net zoals joey!" werd er gezegd. :@

Kunnen jullie geld overboeken aub, ik wil niet in Syrië bij IS eindigen en begin hem nu toch wel te knijpen. Help enzo :@
neem jij bella mee
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 17:40:45 #22
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172928978
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:39 schreef Marrije het volgende:
Wat ik niet begrijp, als joey het echt zat was en naar adana wilde, om het vliegtuig te pakken, waarom heeft hij niet gewoon alims hulp geaccepteerd? Dan was ie snel en gratisch is adana geweest. Of heeft derya dat niet vertaald? Derya en joey sloegen zijn hulp af. Waarom deed joey dat.
Het zou zomaar kunnen dat Derya het namens Joey afgeslagen heeft.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_172928986
quote:
5s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:32 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:
Stacey, jij had kaartjes geplaatst een paar delen terug. Weet jij waar die kampeerplek (ongeveer) is? Heb je coördinaten?
En welk landweggetje "op 2 km van de kampeerplek"?
ja die heb ik wel
maar nu het onderzoek nog loopt post ik die nog niet
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 17:41:41 #24
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172928989
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:40 schreef ootjekatootje het volgende:
Ze kwamen volgensAlim op 7 juli in de avond aan. Tenten opzetten, of slaapplekken maken, eten, hond verzorgen, bus leeghalen enz.
Tenten? Hadden ze tenten bij zich? Waarom hebben ze dan onderweg in hotels geslapen?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 17:41:59 #25
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172928993
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:39 schreef Marrije het volgende:
Wat ik niet begrijp, als joey het echt zat was en naar adana wilde, om het vliegtuig te pakken, waarom heeft hij niet gewoon alims hulp geaccepteerd? Dan was ie snel en gratisch is adana geweest. Of heeft derya dat niet vertaald? Derya en joey sloegen zijn hulp af. Waarom deed joey dat.
goeie vraag...
pi_172928995
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:39 schreef Marrije het volgende:
Wat ik niet begrijp, als joey het echt zat was en naar adana wilde, om het vliegtuig te pakken, waarom heeft hij niet gewoon alims hulp geaccepteerd? Dan was ie snel en gratisch is adana geweest. Of heeft derya dat niet vertaald? Derya en joey sloegen zijn hulp af. Waarom deed joey dat.
Goed punt.

Volgens Bjorn waren Derya en Joey "bang voor Alim", maar Bjorn liegt over alles, dus dat zal niet kloppen.

Lijkt me inderdaad dat als Joey ruzie had met Derya en Derya met Bjorn en mogelijk ook Joey met Bjorn dat Joey, onervaren als ie is, liever niet met een vreemde Turk in de auto stapt, al was dat het verstandigste geweest waarschijnlijk.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172929020
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:41 schreef Leandra het volgende:

[..]

Tenten? Hadden ze tenten bij zich? Waarom hebben ze dan onderweg in hotels geslapen?
Hoe wilden ze anders gaan kamperen? Er is daar niks, een oude fundering van een huisje ofzo, meer niet. Volgens wat ik begreep dan.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172929025
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:39 schreef Marrije het volgende:
Wat ik niet begrijp, als joey het echt zat was en naar adana wilde, om het vliegtuig te pakken, waarom heeft hij niet gewoon alims hulp geaccepteerd? Dan was ie snel en gratisch is adana geweest. Of heeft derya dat niet vertaald? Derya en joey sloegen zijn hulp af. Waarom deed joey dat.
Joey was niet zo snel van vertrouwen las ik. En hij kon ook niet met Alim communiceren natuurlijk.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_172929033
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:40 schreef Leandra het volgende:

[..]

Het zou zomaar kunnen dat Derya het namens Joey afgeslagen heeft.
Idd. Joey sprak geen Turks.
pi_172929040
quote:
14s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:42 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Goed punt.

Volgens Bjorn waren Derya en Joey "bang voor Alim", maar Bjorn liegt over alles, dus dat zal niet kloppen.

Lijkt me inderdaad dat als Joey ruzie had met Derya en Derya met Bjorn en mogelijk ook Joey met Bjorn dat Joey, onervaren als ie is, liever niet met een vreemde Turk in de auto stapt, al was dat het verstandigste geweest waarschijnlijk.
Dat idd. En hoe maakt Joey aan Alim duidelijk wat ie wil?
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 17:45:31 #31
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_172929056
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:40 schreef Leandra het volgende:

[..]

Het zou zomaar kunnen dat Derya het namens Joey afgeslagen heeft.
als ik joey was geweest was ik naar alim toegelopen op zn auto gewezen, vroem vroem en adana gezegd en op mezelf gewezen. Dan was ie zo in adana geweest.
Ik begrijp niet wat joey daarvan weerhouden heeft.
pi_172929063
Misschien verstaat Alim wel een paar woorden Duits of Engels in combinatie met gebarentaal.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 17:46:38 #33
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172929076
quote:
11s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:43 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Hoe wilden ze anders gaan kamperen? Er is daar niks, een oude fundering van een huisje ofzo, meer niet. Volgens wat ik begreep dan.
Volgens mij is op een van die foto's van de bus bij het politiebureau (die met die eraf gevallen deur) te zien dat er iets van een matras in ligt.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_172929101
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:45 schreef Marrije het volgende:

[..]

als ik joey was geweest was ik naar alim toegelopen op zn auto gewezen, vroem vroem en adana gezegd en op mezelf gewezen. Dan was ie zo in adana geweest.
Ik begrijp niet wat joey daarvan weerhouden heeft.
Dat was idd slim geweest.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_172929119
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:46 schreef Leandra het volgende:

[..]

Volgens mij is op een van die foto's van de bus bij het politiebureau (die met die eraf gevallen deur) te zien dat er iets van een matras in ligt.
Wat zou daar allemaal op hebben plaatsgevonden..
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_172929128
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:46 schreef Leandra het volgende:

[..]

Volgens mij is op een van die foto's van de bus bij het politiebureau (die met die eraf gevallen deur) te zien dat er iets van een matras in ligt.
Maar als die bus "afgeladen was met het hele hebben en houden van Derya en Bjorn die een nieuw leven wilde beginnen, tot een oude TV aan toe", dan kan je toch niet in zo'n bus slapen lijkt me?

Kan hoor, maar ik neem aan dat een tentje mee niet zo moeilijk is, makkelijker dan in een bus vol met zooi gaan kamperen.

En zou Alim dat niet anders vermeld hebben "Derya was alleen op de kampeerplek aan het slapen op een matras in een bus die toen al half over de rand van een kloofje (o.i.d.) hing"?
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 17:50:11 #37
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_172929145
quote:
14s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:42 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Goed punt.

Volgens Bjorn waren Derya en Joey "bang voor Alim", maar Bjorn liegt over alles, dus dat zal niet kloppen.

Lijkt me inderdaad dat als Joey ruzie had met Derya en Derya met Bjorn en mogelijk ook Joey met Bjorn dat Joey, onervaren als ie is, liever niet met een vreemde Turk in de auto stapt, al was dat het verstandigste geweest waarschijnlijk.
die vreemde turk kwam water brengen etc.

Ok, hij vertrouwde niet zo snel iemand, maar dan viel het ook wel mee. Hij staat ruzie te maken met derya want hij vindt het daar niet leuk en wil naar adana. Had joey ook kunnen zeggen, derya jij gaat nu met mij en alim mee om mij weg te brengen. Zodra je doorhebt dat zij dat niet gaat doen weet je dat je daar niet wegkomt.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 17:50:42 #38
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172929157
quote:
12s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:49 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Maar als die bus "afgeladen was met het hele hebben en houden van Derya en Bjorn die een nieuw leven wilde beginnen, tot een oude TV aan toe", dan kan je toch niet in zo'n bus slapen lijkt me?

Kan hoor, maar ik neem aan dat een tentje mee niet zo moeilijk is, makkelijker dan in een bus vol met zooi gaan kamperen.

En zou Alim dat niet anders vermeld hebben "Derya was alleen op de kampeerplek aan het slapen op een matras in een bus die toen al half over de rand van een kloofje (o.i.d.) hing"?
Want je zou niet in de buitenlucht kunnen slapen?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_172929204
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:50 schreef Marrije het volgende:

[..]

die vreemde turk kwam water brengen etc.

Ok, hij vertrouwde niet zo snel iemand, maar dan viel het ook wel mee. Hij staat ruzie te maken met derya want hij vindt het daar niet leuk en wil naar adana. Had joey ook kunnen zeggen, derya jij gaat nu met mij en alim mee om mij weg te brengen. Zodra je doorhebt dat zij dat niet gaat doen weet je dat je daar niet wegkomt.
Joey lijkt (op basis wat zijn vrienden over hem zeiden) niet zo sterk in zijn schoenen te staan. Hulpvaardig en "lief", maar niet zo sterk, nogal meegaand.

De enige bron ook voor het verhaal dat "hij naar Adana -Antalya is handiger qua goedkope vluchten- wilde en naar huis en heimwee en alles" is ook Derya in haar matige Turks tegen Alim.

En als Joey ook drugs op had zal ie niet helder gedacht hebben, zeker niet zo ver van huis waar ie totaal niet aan gewend was. En in de hitte, en afhankelijk van geld van Derya en Bjorn en zo...
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172929207
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:50 schreef Leandra het volgende:

[..]

Want je zou niet in de buitenlucht kunnen slapen?
Stikt het daar niet van de muggen?
pi_172929233
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:44 schreef Perrin het volgende:

[..]

Dat idd. En hoe maakt Joey aan Alim duidelijk wat ie wil?
Hoe doet een vliegtuig na?
pi_172929235
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:50 schreef Leandra het volgende:

[..]

Want je zou niet in de buitenlucht kunnen slapen?
Alles kan, maar neem aan dat Joey liever zijn slangen in een terrarium dan om hem heen in de vrije natuur heeft. Schorpioenen, wilde zwijnen, muggen, koude wind, etc.

Of helemaal niet slapen en de hele nacht doorfeesten met een hont, een kilo'tje speed en Haaksbergense hosselmuziek, niks is te gek, lijkt het.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172929276
quote:
9s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:48 schreef Perrin het volgende:

[..]

Wat zou daar allemaal op hebben plaatsgevonden..
Daarop heeft Bjorn Derya ontvlooid en de hond een beurt gegeven?
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 17:59:13 #44
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_172929315
Dat is ook een optie, dat ie niet weg kon omdat ie geen geld had, daarom heeft gevraagd maar niet kreeg. Nog meer ruzie.
Hoezo is joey meegegaan zonder geld voor een terugreis? Goed van vertrouwen. En niet met alim durfde mee te gaan omdat ie meer vertrouwen in het stel had. Of niet mee gegaan met alim omdat ie geen geld had.

Derya zei hij vindt het niet leuk hier.
Bjorn had het ook al niet naar zijn zin en derya ook niet.

Grond wilden ze ook niet meer kopen in die kustplaats.

Maar nog wel 3 dagen kamperen.
Waarom dat dan?
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 17:59:16 #45
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_172929316
quote:
10s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:55 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Alles kan, maar neem aan dat Joey liever zijn slangen in een terrarium dan om hem heen in de vrije natuur heeft. Schorpioenen, wilde zwijnen, muggen, koude wind, etc.

Of helemaal niet slapen en de hele nacht doorfeesten met een hont, een kilo'tje speed en Haaksbergense hosselmuziek, niks is te gek, lijkt het.
Ik heb een paar topics gemist, maar hoe weten we zo zeker dat Joey zo'n lieverd was die niets gewend was?

Ik zie dat in veel antwoorden terug, maar wie komt daarbij? Ik wil niet zeggen dat het niet zo is natuurlijk.
"Evil Alien Conquerers....They Rule!"
pi_172929340
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:32 schreef ootjekatootje het volgende:
Maar die bonje was er al in de morgen van 8 juli, dan gaat die bus kapot... Vervolgens is Bjorn weg en lopen Derya en Joey met koffers te schuiven richting strand. Björns is weer bij de bus.
S' avonds is Joey er weer om drugs te gebruiken en dan zijn Bjorn en Joey weer weg als Alim Derya alleen aantreft. MP wordt gebeld en Derya wordt afgezet bij hotel. Op 9 juli vind de MP Bjorn en brengt hem naar ziekenhuis

Tja en stonden er wel tenten?
Volgens mij is er nooit ergens beweerd, dat Joey later weer terug is om drugs te gebruiken.
Hoogstens kan de situatie ontstaan zijn, dat Bjorn zich bij Derya en Joey heeft aangesloten, en dat daarna de wegen van elkaar gescheiden zijn. Omdat Derya en Bjorn een gevaarlijker maar kortere route wilden nemen i.v.m. watergebrek.

[ Bericht 0% gewijzigd door Idisrom op 05-08-2017 18:11:52 ]
pi_172929341
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:59 schreef Marrije het volgende:
Dat is ook een optie, dat ie niet weg kon omdat ie geen geld had, daarom heeft gevraagd maar niet kreeg. Nog meer ruzie.
Hoezo is joey meegegaan zonder geld voor een terugreis? Goed van vertrouwen. En niet met alim durfde mee te gaan omdat ie meer vertrouwen in het stel had. Of niet mee gegaan met alim omdat ie geen geld had.

Derya zei hij vindt het niet leuk hier.
Bjorn had het ook al niet naar zijn zin en derya ook niet.

Grond wilden ze ook niet meer kopen in die kustplaats.

Maar nog wel 3 dagen kamperen.
Waarom dat dan?
Bus kapot?
pi_172929344
WintermanAD twitterde op zaterdag 05-08-2017 om 17:56:46 Turkse politie zocht vandaag ook in beekjes en grotten naar sporen van Joey. Twee drones filmden de omgeving. Maar… https://t.co/FETWuksXlQ reageer retweet
DGej-GOWAAA0P3q.jpg
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_172929349
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:40 schreef Perrin het volgende:

[..]

Ik bedoel je tijdslijn. Volgens mij klopt het niet dat Joey op de avond van de 8e weer terug was.
nee, aankomst op de 7de, drugsgebruik dezelfde avond, 's morgens vind Alim de bus vreemd neergezet en rotsblokken op de weg! Zou degene die de drug afhaalde de weg geblokkeerd hebben voor de bus en dat zij geprobeerd hebben daar omheen te rijden?

Alles met koffers sjouwen en richting zee speelt zich nog steeds op de 8ste af.

's avonds brengt militaire politie haar naar haar familie, Joey en Bjorn zijn dan spoorloos.

En dan ligt hij ineens in ziekenhuis.
Ik zou best christen en verlost willen zijn, als de christenen er maar wat verloster uit zouden zien.
(Nietzsche)
pi_172929388
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:38 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

volgens Robin heeft het zo in de kranten gestaan, dat ook Joey drugs had gebruikt.
Dan wordt bedoeld de nacht van 7 op 8 juli.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 18:04:19 #51
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_172929427
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 18:00 schreef Halcon het volgende:

[..]

Bus kapot?
toen ze aankwamen hebben ze alim duidelijk gemaakt de grond niet meer te willen kopen maar wel 3 dagen te willen kamperen. Dat was dan nog voor de tank kapot ging.
pi_172929461
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:59 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Ik heb een paar topics gemist, maar hoe weten we zo zeker dat Joey zo'n lieverd was die niets gewend was?

Ik zie dat in veel antwoorden terug, maar wie komt daarbij? Ik wil niet zeggen dat het niet zo is natuurlijk.
Heb je zeker een punt.

Ik denk het op basis van:
- wat zijn vrienden over hem zeggen
- dat hij meeging op de eerste reis van zijn leven helemaal naar zuidoost Turkije, fucking 3500 km van huis
- geen geld had
- iemand die slangen houdt is zeg maar niet alledaags en zal veel thuis (moeten) zijn
- zijn foto (niet die met het petje)
- weinig in Nederland (bedrijfje wat stroef liep)
- zomervakantie (dus weinig werk sowieso?)
- we zijn kant van het verhaal niet kunnen horen -> bias

In alles waren Derya en Bjorn "de baas":
- ze konden rijden, van Joey is dat onbekend
- ze hadden geld of in ieder geval konden eraan komen
- ze kenden het gebied in Turkije
- Derya spreekt een beetje Turks, Bjorn niet
- Bjorn is 13 (!) jaar ouder dan Joey, Derya 5
- Joey is het derde wiel aan de wagen, mee met een echtpaar (ruziënd of niet)

Maar zeker belangrijke nuance; we weten nauwelijks iets van Joey.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172929539
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:45 schreef Marrije het volgende:

[..]

als ik joey was geweest was ik naar alim toegelopen op zn auto gewezen, vroem vroem en adana gezegd en op mezelf gewezen. Dan was ie zo in adana geweest.
Ik begrijp niet wat joey daarvan weerhouden heeft.
De afstand naar Adana is te groot. Dat had Alim nooit gedaan. Silifke is een stad van 55.000 inwoners (zeg maar Almelo). Daar had Alim hoogstens mensen naar toe willen brengen.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 18:15:42 #54
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_172929642
quote:
14s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 18:06 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Heb je zeker een punt.

Ik denk het op basis van:
- wat zijn vrienden over hem zeggen
- dat hij meeging op de eerste reis van zijn leven helemaal naar zuidoost Turkije, fucking 3500 km van huis
- geen geld had
- weinig in Nederland (bedrijfje wat stroef liep)
- zomervakantie (dus weinig werk sowieso?)
- we zijn kant van het verhaal niet kunnen horen -> bias

In alles waren Derya en Bjorn "de baas":
- ze konden rijden, van Joey is dat onbekend
- ze hadden geld of in ieder geval konden eraan komen
- ze kenden het gebied in Turkije
- Derya spreekt een beetje Turks, Bjorn niet
- Joey is het derde wiel aan de wagen, mee met een echtpaar (ruziënd of niet)

Maar zeker belangrijke nuance; we weten nauwelijks iets van Joey.
Dat hij voor het eerst op vakantie ging, dat zal best, maar hij wordt hier bijna neergezet als een autist.

Het kan net zo goed zijn dat hij die andere twee onder druk heeft gezet om te gaan, of dat hij juist de contacten had. Of dat hij er met het geld vandoor is gegaan, waardoor de drugsmensen achter Bjorn aangingen.

Ik weet dat het er niet op lijkt, maar welke vriendengroep zegt gelijk na dit soort berichten: "Oja dat klinkt als onze Joey, hij was een vieze crimineel en had altijd drie verschillende messen op zak". Het is altijd: "Nou onze Joey doet geen drugs, komt nooit uit zijn huis en we zijn heel begaand met hem".

Ik doe ook geen vlieg kwaad bij mijn vrienden en familie....o wacht...ik ben natuurlijk ook gewoon lief. :)

Hij had geen geld. Maar later zag ik dat zijn pinpas ook niet meer was gebruikt na de datum van vermissing. Maar als je geen geld hebt dan is het ook moeilijk vast te stellen wanneer je voor het laatst hebt gepint. Of had hij geen geld bij zich? Volgens wie? Zijn broer? Leefde die in hetzelfde huis (op het moment) als Joey?

Ik denk dat mijn zussen niets illegaals doen, maar ik kan het nooit helemaal zeker weten, want ik zie ze niet elke dag.

Joey ging niet op vakantie, maar had hij wel internet? En zo zijn er wel honderden vragen, maar ik dacht dus dat ik informatie had gemist waardoor ik nog niet gezien had dat Joey niet helemaal 100% is. Maar dat is dus helemaal niet vastgesteld. :)

Ja leeftijdsverschil kklint ook gelijk als een bepaalde orde. Maar toen ik 30 was, kende ik een gast van 35 die op straat liep met gastjes van onder de 20, die ook nog eens gevaarlijker waren dan hemzelf.

Ik wil niet zeggen dat Joey schuldig is, maar ik wil ook niet zomaar hem uitsluiten omdat vrienden iets zeggen.
"Evil Alien Conquerers....They Rule!"
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 18:24:20 #55
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172929796
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:41 schreef Leandra het volgende:

[..]

Tenten? Hadden ze tenten bij zich? Waarom hebben ze dan onderweg in hotels geslapen?
o ja tuurlijk, er stond een hotel op het kampeerterrein van Alim...
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 18:24:29 #56
374096 Liftdeur
Gaat open en dicht.
pi_172929800
Had vandaag eigenlijk wel iets van een doorbraak verwacht, maar de zoekactie heeft helemaal niks opgeleverd en Bjorn loopt nu op vrije voeten terwijl het toch duidelijk is dat hij meer moet weten. Schiet niet op zo, hoop dat het inderdaad iets van een tactiek is van de Turkse autoriteiten.
Ajacied.
pi_172929804
Autist wil ik niet zeggen, maar als zijn vrienden hem "hulpvaardig" noemen en hij gaat mee op zo'n reis "om te helpen bouwen", dan klopt dat wel. Schept wel gelijk een bepaald beeld; iemand die niet zozeer egocentrisch, eerder altruïstisch is.

Hij zou zomaar net zo goed crimineel kunnen zijn ofzo, of Bjorn verwond hebben en er met zijn geld vandoor ofzo, geen idee, dat is de bias dat zijn kant van het verhaal onbekend is.

Ook die opmerking over drugs en de woede daarover van zijn broer, waarom zou je die maken op Facebook als Joey in werkelijkheid elke week aan de snuif zit? Wat valt ermee te winnen?

Van Derya en Bjorn is in ieder geval bekend dat ze bij de vleet verhalen verzinnen, verdraaien en voorliegen (dat er zogenaamd al grond aangekocht was).

Dan is er nog die Obie die een directe getuige is van in ieder geval het allereerste begin van de reis.

Ik sluit niet uit dat Joey kwade plannen kan maken, maar in de driehoek met Derya en Bjorn lijkt hij toch echt het onderspit te delven. Ook omdat hij degene is die vermist is en zomaar een maand onderduiken in een volkomen vreemd land lijkt me bizar sterk.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 18:28:53 #58
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172929882
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 18:00 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Volgens mij is er nooit ergens beweerd, dat Joey later weer terug is om drugs te gebruiken.
Hoogstens kan de situatie ontstaan zijn, dat Bjorn zich bij Derya en Joey heeft aangesloten, en dat daarna de wegen van elkaar gescheiden zijn. Omdat Derya en Bjorn een gevaarlijker maar kortere route wilden nemen i.v.m. watergebrek.
Er wordt beweert door Derya en Bjorn dat ze op de avond voor de verdwijning met z'n drieën aan de drugs zaten.

Kun je met alle varianten dus op meerdere manieren invullen. Geloof je het een dan klopt het ander niet. Bjorn ging op 8 juli douchen en op 9 juli stond die bijna op instorten.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 18:32:51 #59
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_172929958
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 18:09 schreef Idisrom het volgende:

[..]

De afstand naar Adana is te groot. Dat had Alim nooit gedaan. Silifke is een stad van 55.000 inwoners (zeg maar Almelo). Daar had Alim hoogstens mensen naar toe willen brengen.
hmm dat is wel een puntje
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 18:33:09 #60
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172929964
Iemand ergens opgevangen hoe laat dat bericht verstuurd was door Derya? Dat Joey vertrokken was op 8 juli?
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 18:34:37 #61
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172929989
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 18:24 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

o ja tuurlijk, er stond een hotel op het kampeerterrein van Alim...
Okay, ik stel een normale vraag: hadden ze tenten bij zich?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_172929992
Ik weet niet of deze al geplaatst is, het is nogal hectisch vandaag..

Joey, Bjorn en Derya: al is de leugen nog zo snel…
http://www.misdaadjournal(...)-leugen-nog-zo-snel/
Lekker hard!
pi_172930020
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 18:24 schreef Liftdeur het volgende:
Had vandaag eigenlijk wel iets van een doorbraak verwacht, maar de zoekactie heeft helemaal niks opgeleverd en Bjorn loopt nu op vrije voeten terwijl het toch duidelijk is dat hij meer moet weten. Schiet niet op zo, hoop dat het inderdaad iets van een tactiek is van de Turkse autoriteiten.
ik ook
Ik zou graag willen weten of Bjorn nadat die bus gemaakt was daar nog op
de camping/terrein geweest is.
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_172930063
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 18:28 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Er wordt beweert door Derya en Bjorn dat ze op de avond voor de verdwijning met z'n drieën aan de drugs zaten.

Kun je met alle varianten dus op meerdere manieren invullen. Geloof je het een dan klopt het ander niet. Bjorn ging op 8 juli douchen en op 9 juli stond die bijna op instorten.
Bjorn douchte 8 juli 's morgens om en nabij 08:30 uur. Die nacht daarvoor hebben ze met zijn drieën doorgebracht. De avond van 8 juli was Derya alleen op het kampeerterrein, en Joey al spoorloos.
pi_172930101
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 18:34 schreef Kim-Holland het volgende:
Ik weet niet of deze al geplaatst is, het is nogal hectisch vandaag..

Joey, Bjorn en Derya: al is de leugen nog zo snel…
http://www.misdaadjournal(...)-leugen-nog-zo-snel/
Nee, dank.

Goed dat iemand de verschillende verhalen en tijdlijnen (die van het AD lijkt correct, die van de Telegraaf niet) tegen het licht houdt.

Bjorn heeft dus sowieso aantoonbaar gelogen; tegen dokters zeggen dat ie geslagen is, maar tegen de politie dat ie gevallen is. Terwijl de politie juist zei dat zijn verwondingen niet passen bij vechten...
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172930119
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 18:36 schreef StaceySinger het volgende:

[..]

ik ook
Ik zou graag willen weten of Bjorn nadat die bus gemaakt was daar nog op
de camping/terrein geweest is.
Dat wil ik ook weten.
pi_172930172
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 18:34 schreef Kim-Holland het volgende:
Ik weet niet of deze al geplaatst is, het is nogal hectisch vandaag..

Joey, Bjorn en Derya: al is de leugen nog zo snel…
http://www.misdaadjournal(...)-leugen-nog-zo-snel/
Ook misdaadjournalist baseert zich op verkeerde informatie van De Telegraaf. Op 9 juli komt later op de dag Bjorn in het ziekenhuis, maar het uit elkaar gaan met Joey is al op 8 juli.
pi_172930192
Die bus is door de militaire politie weggesleept, toch? Die moet dan elders (in Silifke?) gemaakt zijn, daarna zijn ze naar Tarsus gereden, naar familie van Derya (125 km), zegt de misdaadjournalist op basis van de Telegraaf.

Dus:

militaire politie
- haalt Derya op bij de kampeerplek za 8 juli 's avonds, op aanraden van Alim (waarom nam hij haar zelf niet gewoon mee?)
- sleept de bus weg

Dat is nogal een service! Is dat normaal daar, Djelin, DUMAN, anderen?
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 18:45:58 #69
374096 Liftdeur
Gaat open en dicht.
pi_172930227
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 18:34 schreef Kim-Holland het volgende:
Ik weet niet of deze al geplaatst is, het is nogal hectisch vandaag..

Joey, Bjorn en Derya: al is de leugen nog zo snel…
http://www.misdaadjournal(...)-leugen-nog-zo-snel/
Een reactie onder dat bericht:

quote:
Dat heel verhaal van Bjorn en Berya stinkt, ze veranderen hun verhaal ook.

Joey was gezien op de ochtend van de verdwijning door die landeigenaar, Joey had toen schijnbaar ruzie met Derya.
Vlak daarvoor had de landeigenaar Bjorn ovestuur op de weg aangetroffen, dus het lijkt er op dat er iets voorgevallen is tussen Derya Bjorn en Joey op de avond of ochtend voordat ie verdwenen is.
Daarna verdwijnt Joey en splitsen Bjorn en Derya schijnbaar op en gaan elk hun eigen weg en later haalt Derya ineens Bjorn van het ziekenhuis op en verlaten ze halsoverkop het ziekenhuis samen op afraden van de artsen daar en verdwijnen ze zomaar ineens voor weken?.

Bjorn word later die dag gewond gevonden en vertelt de mensen die hem vinden dat hij in elkaar geslagen, later veranderd Bjorn zijn verhaal en claimt nu dat hij van een rots gevallen is..

Waarom zouden ze de politie vertellen dat ze wat speed hebben gebruikt? Omdat het helemaal niets uitmaakt en een snuifje pep bekennen is wat anders en niet belastend als een moord bekennen.
Iets kleins en relatief onschuldig bekennen om iets groots en erg belastend te verbergen gebeurt heel vaak.
En we hadden drugs op dus we kunnen ons weinig meer herinneren sorrie, word vaak een excuus.
Waarschijnlijk wisten mensen uit hun omgeving ook wel dat ze frequent drugs gebruikten.

Er werd gezegd dat Bjorn zijn geld verdiende met “kunst” en soms 24 uur per dag zonder slaap aan het schilderen was, de hele dag mensen bij hun thuis over de vloer. 24 uur per dag wakker en de hele dag mensen over de vloer past wel in het beeld van een amfetamine verslaafde en dealer.
Als ze amfetamine aan het gebruiken waren dan zullen ze waarschijnlijk ook wel wat pep hebben genomen om tijdens die dagenlange reis naar Turkije om wakker te blijven.
Die Bjorn klinkt ook niet helemaal helder in dat opgenomen fragment waar ie dom loopt te lachen alsof het allemaal een grap is.

Derya en Bjorn hadden geen cent te makken maar ze gingen naar Turkije om even een stuk grond te kopen en een huis te bouwen en Derya zou zogenaamd Joey 250¤ cash hebben meegegeven, maar wel zonder Bjorn’s wetenschap vermeld Derya erbij.
Right, en ik heb ook nog een brug onder de regenboog te koop staan met een pot goud aan het andere eind..
Waarschijnlijk had Derya nog niet met Bjorn overlegt dat ze de politie zou gaan voorhouden dat ze Joey zogenaamd ¤250 had meegeven en hadden Bjorn en Derya hun verklaringen nog niet volledig op elkaar af kunnen stemmen.
Lijkt meer op een of ander drugs tripje en het verhaal van Derya en Bjorn rammelt aan alle kanten.

Dan het berichtje van Bjorn en Derya naar de familie van Joey, dat bericht lijkt er angstvallig op dat Bjorn en Derya zich wanhopig van Joey proberen te distantiëren met de voorkennis en wetenschap dat Joey zelf niet meer instaat is om zijn familie ervan op de hoogte te brengen van zijn zogenaamde terugkomst. En zichzelf van een zweem van onschuld of alibi proberen te voorzien op deze manier (Joey is niet verdwenen in ons gezelschap hoor maar gewoon onschuldig weggelopen, heimwee, en later in z’n eentje van de aardbodem verdwenen en wij weten van niets…)
Derya en Bjorn sturen de familie van Joey een bericht alsof ze donders goed weten dat Joey zelf zijn familie niet meer van zijn terugkomst heeft ingelicht of kan inlichten dus doen zij dat maar even voor hem rara. Hou ons op de hoogte zeggen ze alsof ze al weten dat er iets gebeurt is en Joey van de aardbodem verdwenen is.
Ja die familie van Joey is in de ideale positie om Bjorn en Derya op de hoogte te houden van het verloop van het onderzoek naar de verdwijning van Joey in hun gezelschap, hoeveel en wat de politie al weet en gevonden heeft.
Dit is heel goed verwoord en eigenlijk ook hoe ik alles zie.
Ajacied.
pi_172930357
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 18:45 schreef Liftdeur het volgende:

[..]

Een reactie onder dat bericht:

[..]

Dit is heel goed verwoord en eigenlijk ook hoe ik alles zie.
Maar ik denk nog steeds, dat Bjorn in de nacht van 8 juli op 9 juli (al dan niet gewond) onder water was, en dat ook Derya op dat moment niet wist waar hij toen was.
Dat tussen het douchen bij boer Alim door Bjorn en zijn ziekenhuisopname niet zo'n 8 tot 10 uur verschil zit, maar 24 uur extra.
Bjorn heeft een nacht in de buitenlucht doorgebracht of is ergens gescholen in mijn ogen.
pi_172930547
Volgens mij hadden ze gewoon een zooitje Nep bouwmaterialen bij zich.

Ik zie op die foto een gordijnrails (half metertje) liggen :7 en echt waar ... een stopcontact w/

Scn6vYS.jpg
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_172930562
vr 7 juli - 21:00 - B, D en J komen aan op "de kampeerplek"
za 8 juli - 08:30 - A ontmoet eerst B, biedt aan hem te laten douchen of: Bjorn giet een fles water over zich heen en dat is dan "de douche"
- Bjorn loopt weg van de kampeerplek en is even zoek
- Alim ziet Derya en Joey ruziemaken
- Derya zegt "Joey wil naar huis" tegen Alim (die neemt aan dat dat ook zo is)
- Bjorn komt terug bij de kampeerplek
- Derya en Joey lopen "elk met een koffer" "over het landweggetje" "~2 km vanaf de kampeerplek" weg richting de kust
- Bjorn blijft alleen achter op de kampeerplek met kapotte bus

....

In dit gat van 8 juli eind ochtend tot eind middag weten we niks van Derya, Joey of Bjorn.

....

8 juli 's middags/avonds - Derya keert terug naar de kampeerplek en is daar alleen
- Alim komt er weer es een kijkje nemen en ziet Derya alleen
- schakelt militaire politie in
- die brengt Derya naar "een hotel"
- in deze tijd geen spoor van Bjorn en Joey

9 juli 's middags - Bjorn valt flauw, verwondt zich, wordt gevonden door lokalen of: loopt naar een hotel (na het flauwvallen) en gaat met de ambulance naar het ziekenhuis van Silifke (wie betaalt zoiets?) - op de intensive care! (bron: RTL tijdlijn)
- Derya komt korte tijd later ook in dat ziekenhuis aan
- Bjorn wordt geholpen en vertelt de dokters verhaal A en de politie (die er blijkbaar ook is) verhaal B
- nacht van 9 op 10 juli - Bjorn en Derya sneaken het ziekenhuis uit

Is zoals ik begreep de tijdlijn?

- waar slapen ze de rest van de nacht van de 9e op de 10e?
- wanneer wordt die bus weggesleept?
- waarheen wordt die bus weggesleept?
- hoeveel van de zooi ligt er nog buiten of heeft Bjorn in die dag dat ie kwijt was of Derya die avond van de 8e de bus weer ingepakt?
- hoe kunnen Derya en Bjorn hun paspoorten zijn kwijtgeraakt?
- waar verblijven Derya en Bjorn tussen de 10e en het moment dat die bus gemaakt is en ze naar Tarsus rijden?

- onbekende dag - bus wordt gerepareerd (niet goedkoop) en Derya en Bjorn rijden naar Tarsus (125 km verderop, naar familie van Derya)
- 17 juli - Joey wordt als vermist opgegeven bij NLse politie (Bron: tijdlijn RTL)
- 21 juli - NLse politie heeft contact met Derya en Bjorn over Joey (na 13 dagen pas!!)
- 24 juli - vermissing Joey wordt gemeld door politie Haaksbergen (Facebook)
- 27 juli - familie van Derya geeft Bjorn en Derya als vermist op
- 1 augustus - Derya en Bjorn zijn in Ankara "voor nieuwe paspoorten"
- die dag belt Olaf Koens met Derya, maar die "staat in een lift" en "heeft hier geen tijd voor" *klik*

- waarom hebben Derya en Bjorn tussen 10 juli en 17 (eerste vermist melding bij NLse politie) of 21 juli (als de NLse politie HEN contacteert) de vermissing van Joey niet gemeld?
- wat hebben ze tussen 10 juli en 21 juli gedaan behalve die bus laten maken?
- waarom zijn ze zonder iets te zeggen aan de familie van Derya weggegaan (naar Ankara?)
- wat hebben ze van 27 juli tot 1 augustus in/naar/rond Ankara gedaan?

[ Bericht 1% gewijzigd door De_cameraman_uit_Colombia op 05-08-2017 19:22:55 ]
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 19:16:36 #73
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172930738
Waarom heeft de familie van Derya die twee ook als vermist opgegeven? Ook al zo raar in dit hele verhaal, wisten die wel van de roadtrip en het kamperen?
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 19:17:26 #74
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172930765
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:07 schreef StaceySinger het volgende:
Volgens mij hadden ze gewoon een zooitje Nep bouwmaterialen bij zich.

Ik zie op die foto een gordijnrails (half metertje) liggen :7 en echt waar ... een stopcontact w/

[ afbeelding ]
verstekbak
pi_172930803
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:16 schreef ootjekatootje het volgende:
Waarom heeft de familie van Derya die twee ook als vermist opgegeven? Ook al zo raar in dit hele verhaal, wisten die wel van de roadtrip en het kamperen?
Omdat ze daar ook ineens weg waren zonder wat te zeggen? En ze vast doorhadden dat Derya bij vreemde dingen betrokken was.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 19:20:34 #76
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172930827
Zijn de twitters van de diverse journalisten die daar in Turkije zijn nou uit de OP verdwenen of hebben die er nooit ingestaan?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_172930910
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:20 schreef Leandra het volgende:
Zijn de twitters van de diverse journalisten die daar in Turkije zijn nou uit de OP verdwenen of hebben die er nooit ingestaan?
Ik heb niks weggehaald, maar stonden eerst in een quote, wat ik onder een spoiler heb gezet om de OP niet te lang te maken met nieuwsberichten en te focussen op de tijdlijn, misschien dat die combi van spoiler + quote (wat niet werkt) de Twitterberichten niet meer als zodanig laat zien.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 19:25:30 #78
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172930926
Die foto komt dus uit deze tweet:
WintermanAD twitterde op zaterdag 05-08-2017 om 12:38:32 Update: zoekteams van Turkse politie hebben de heuvels verlaten. Joey niet gevonden. Rommel ligt nog op kampeerplek… https://t.co/1S8y9c28JO reageer retweet
DGdbFNcXoAENZGM.jpg
DGdbGwAWAAANuwk.jpg

Ik vraag me vooral af wat die balk op die andere foto is, zeker gezien het formaat daarvan vergeleken met het shirt en dergelijke dat ervoor lijkt te liggen.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_172930951
Ik heb niks veranderd, alleen op het knopje open nieuw deel geklikt. O-)
Lekker hard!
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 19:27:39 #80
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_172930973
quote:
15s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:08 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:
vr 7 juli - 21:00 - B, D en J komen aan op "de kampeerplek"
za 8 juli - 08:30 - A ontmoet eerst B, biedt aan hem te laten douchen of: Bjorn giet een fles water over zich heen en dat is dan "de douche"
- Bjorn loopt weg van de kampeerplek en is even zoek
- Alim ziet Derya en Joey ruziemaken
- Derya zegt "Joey wil naar huis" tegen Alim (die neemt aan dat dat ook zo is)
- Bjorn komt terug bij de kampeerplek
- Derya en Joey lopen "elk met een koffer" "over het landweggetje" "~2 km vanaf de kampeerplek" weg richting de kust
- Bjorn blijft alleen achter op de kampeerplek met kapotte bus

....

In dit gat van 8 juli eind ochtend tot eind middag weten we niks van Derya, Joey of Bjorn.

....

8 juli 's middags/avonds - Derya keert terug naar de kampeerplek en is daar alleen
- Alim komt er weer es een kijkje nemen en ziet Derya alleen
- schakelt militaire politie in
- die brengt Derya naar "een hotel"
- in deze tijd geen spoor van Bjorn en Joey

9 juli 's middags - Bjorn valt flauw, verwondt zich, wordt gevonden door lokalen of: loopt naar een hotel (na het flauwvallen) en gaat met de ambulance naar het ziekenhuis van Silifke (wie betaalt zoiets?) - op de intensive care! (bron: RTL tijdlijn)
- Derya komt korte tijd later ook in dat ziekenhuis aan
- Bjorn wordt geholpen en vertelt de dokters verhaal A en de politie (die er blijkbaar ook is) verhaal B
- nacht van 9 op 10 juli - Bjorn en Derya sneaken het ziekenhuis uit

Is zoals ik begreep de tijdlijn?

- waar slapen ze de rest van de nacht van de 9e op de 10e?
- wanneer wordt die bus weggesleept?
- waarheen wordt die bus weggesleept?
- hoeveel van de zooi ligt er nog buiten of heeft Bjorn in die dag dat ie kwijt was of Derya die avond van de 8e de bus weer ingepakt?
- hoe kunnen Derya en Bjorn hun paspoorten zijn kwijtgeraakt?
- waar verblijven Derya en Bjorn tussen de 10e en het moment dat die bus gemaakt is en ze naar Tarsus rijden?

- onbekende dag - bus wordt gerepareerd (niet goedkoop) en Derya en Bjorn rijden naar Tarsus (125 km verderop, naar familie van Derya)
- 17 juli - Joey wordt als vermist opgegeven bij NLse politie (Bron: tijdlijn RTL)
- 21 juli - NLse politie heeft contact met Derya en Bjorn over Joey (na 13 dagen pas!!)
- 24 juli - vermissing Joey wordt gemeld door politie Haaksbergen (Facebook)
- 27 juli - familie van Derya geeft Bjorn en Derya als vermist op
- 1 augustus - Derya en Bjorn zijn in Ankara "voor nieuwe paspoorten"
- die dag belt Olaf Koens met Derya, maar die "staat in een lift" en "heeft hier geen tijd voor" *klik*

- waarom hebben Derya en Bjorn tussen 10 juli en 17 (eerste vermist melding bij NLse politie) of 21 juli (als de NLse politie HEN contacteert) de vermissing van Joey niet gemeld?
- wat hebben ze tussen 10 juli en 21 juli gedaan behalve die bus laten maken?
- waarom zijn ze zonder iets te zeggen aan de familie van Derya weggegaan (naar Ankara?)
- wat hebben ze van 27 juli tot 1 augustus in/naar/rond Ankara gedaan?
Bjorn had toch 20000 euro op zak? Hoe kwam hij daaraan?

Misschien is Joey wel echt alleen gaan lopen en dachten zij: die komt wel terug.

Het is nogal een Fargo-achtige zaak.
"Evil Alien Conquerers....They Rule!"
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 19:27:40 #81
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172930974
quote:
6s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:24 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Ik heb niks weggehaald, maar stonden eerst in een quote, wat ik onder een spoiler heb gezet om de OP niet te lang te maken met nieuwsberichten en te focussen op de tijdlijn, misschien dat die combi van spoiler + quote (wat niet werkt) de Twitterberichten niet meer als zodanig laat zien.
Ik zie ze er niet meer bij staan, maar voor de volgende OP dan maar:

https://twitter.com/obk
https://twitter.com/MrNedjerov
https://twitter.com/wintermanad
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_172930996
Waarom is een deel grond op de foto zo donker? Is daar gegraven?
Lekker hard!
pi_172931016
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:28 schreef Kim-Holland het volgende:
Waarom is een deel grond op de foto zo donker? Is daar gegraven?
Dat lijkt me de "kampeerplek"?
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172931023
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:27 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Bjorn had toch 20000 euro op zak? Hoe kwam hij daaraan?

Misschien is Joey wel echt alleen gaan lopen en dachten zij: die komt wel terug.

Het is nogal een Fargo-achtige zaak.
Wat is Bjorn dan gaan doen die dag dat Derya alleen achterbleef? En hoe is hij gewond geraakt? Waarom uit het ziekenhuis vluchten en al het ontwijkende gedrag naderhand?

Nee, Bjorn weet veel meer.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_172931026
quote:
12s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:29 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Dat lijkt me de "kampeerplek"?
Ziet er idd omgeploegd uit.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_172931033
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:27 schreef Vis1980 het volgende:

Het is nogal een Fargo-achtige zaak.
^O^

Dat Minnesôta accent lijkt ook heel dik op Tukkers.

Ôk then.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172931056
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:25 schreef Leandra het volgende:
Die foto komt dus uit deze tweet:
WintermanAD twitterde op zaterdag 05-08-2017 om 12:38:32 Update: zoekteams van Turkse politie hebben de heuvels verlaten. Joey niet gevonden. Rommel ligt nog op kampeerplek… https://t.co/1S8y9c28JO reageer retweet
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Ik vraag me vooral af wat die balk op die andere foto is, zeker gezien het formaat daarvan vergeleken met het shirt en dergelijke dat ervoor lijkt te liggen.
Voordat die bus 'volgestouwd' moest zijn met bouwmateriaal/inboedel vind ik dat het reuze mee valt met die rommel die er ligt.
Dat kan ik ook houden in mijn kofferbak en ik heb een hele kleine auto.😛
pi_172931057
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:30 schreef Perrin het volgende:

[..]

Wat is Bjorn dan gaan doen en hoe is hij gewond geraakt? Waarom uit het ziekenhuis vluchten en al het ontwijkende gedrag naderhand?

Nee, Bjorn weet veel meer.
Ik zag net pas die tijdlijn van RTL en daar wordt gezegd dat ie op de intensive care lag. Daar kom je niet zomaar (vandaan)...

Vreemd vluchtgedrag dat hoe dan ook verdacht is, of ze nou schuldig zijn aan de verdwijning van Joey of niet.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172931082
quote:
15s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:32 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Ik zag net pas die tijdlijn van RTL en daar wordt gezegd dat ie op de intensive care lag. Daar kom je niet zomaar (vandaan)...

Vreemd vluchtgedrag dat hoe dan ook verdacht is, of ze nou schuldig zijn aan de verdwijning van Joey of niet.
Als je bij een intoxicatie op de ic moet en het risico is weg omdat duidelijk is wat er is genomen en dat spul is niet meer gevaarlijk, mag je al snel weet weg als je goed bent.
pi_172931086
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:32 schreef TRT het volgende:

[..]

Voordat die bus 'volgestouwd' moest zijn met bouwmateriaal/inboedel vind ik dat het reuze mee valt met die rommel die er ligt.
Dat kan ik ook houden in mijn kofferbak en ik heb een hele kleine auto.😛
Tenzij er bewust voor gekozen wordt niet alles op de gevoelige plaat te zetten/ te laten zien.
pi_172931088
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:30 schreef Perrin het volgende:

[..]

Ziet er idd omgeploegd uit.
Ja..steen erop, de bus erop, net zolang schuren totdat de tank het begeeft, alles nat [?] en dan laten wegtrekken. Niemand die iets opvalt.
Lekker hard!
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 19:35:22 #92
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_172931123
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:30 schreef Perrin het volgende:

[..]

Wat is Bjorn dan gaan doen en hoe is hij gewond geraakt? Waarom uit het ziekenhuis vluchten en al het ontwijkende gedrag naderhand?

Nee, Bjorn weet veel meer.
Het lijkt me duidelik dat er meer gaande is dan een vakantie. Ontwijken van bepaalde mensen is een goede reden nergens lang te blijven. Maar of dat dan om politie gaat of drugsgangsters of Joey, dat is gissen.
"Evil Alien Conquerers....They Rule!"
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 19:40:03 #93
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172931219
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:32 schreef TRT het volgende:

[..]

Voordat die bus 'volgestouwd' moest zijn met bouwmateriaal/inboedel vind ik dat het reuze mee valt met die rommel die er ligt.
Dat kan ik ook houden in mijn kofferbak en ik heb een hele kleine auto.😛
Dat kan ik nog meenemen in de kofferbak, en die is echt heel klein :D
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_172931338
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:40 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dat kan ik nog meenemen in de kofferbak, en die is echt heel klein :D
Het is niet gezegd dat de gehele inhoud van hun bangbus daar ligt.
pi_172931353
Enorm a-sociaal ook dat je in een ander land, als gast en waar je notabene inwoner van wilt worden, de natuur zo achterlaat.
Lekker hard!
pi_172931374
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:46 schreef Halcon het volgende:

[..]

Het is niet gezegd dat de gehele inhoud van hun bangbus daar ligt.
Zouden ze daar met zijn drieën gezamenlijk op hebben geslapen en/of andere activiteiten hebben uitgevoerd?
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 19:47:59 #97
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172931379
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:30 schreef Perrin het volgende:

[..]

Ziet er idd omgeploegd uit.
Dat gebeurt toch niet na twee/drie nachten? Of hadden ze een kampvuurtje en de boel netjes opgeruimd ivm bosbrand?

Ze zullen daar toch wel ff naar gekeken hebben vandaag?
pi_172931393
quote:
13s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:47 schreef Kim-Holland het volgende:
Enorm a-sociaal ook dat je in een ander land, als gast en waar je notabene inwoner van wilt worden, de natuur zo achterlaat.
Dat sowieso. Ook in eigen land is het asociaal.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 19:49:09 #99
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172931397
quote:
13s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:47 schreef Kim-Holland het volgende:
Enorm a-sociaal ook dat je in een ander land, als gast en waar je notabene inwoner van wilt worden, de natuur zo achterlaat.
dat zeker, paupers eerste klas. Maar de MP was er toch als laatste?
pi_172931414
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:47 schreef Perrin het volgende:

[..]

Zouden ze daar met zie drieën gezamenlijk op hebben geslapen en/of andere activiteiten hebben uitgevoerd?
Dan moet die niet helemaal vol zitten met meuk. Er lag een matras in dus het zou zomaar een combi van huiskamer/slaapkamer geweest kunnen zijn.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 19:50:24 #101
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172931430
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:46 schreef Halcon het volgende:

[..]

Het is niet gezegd dat de gehele inhoud van hun bangbus daar ligt.
D'r lag op die foto van de bus, die zonder zijdeur, nog een matras in de bus
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 19:51:02 #102
38496 Perrin
Sapere aude
pi_172931442
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:49 schreef Halcon het volgende:

[..]

Dan moet die niet helemaal vol zitten met meuk. Er lag een matras in dus het zou zomaar een combi van huiskamer/slaapkamer geweest kunnen zijn.
Of de matras bovenop de zooi en m dan buiten de bus neerleggen op overnachtingsplaatsen.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_172931453
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:50 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

D'r lag op die foto van de bus, die zonder zijdeur, nog een matras in de bus
Dan ligt al niet alles daar.

Maar er moeten dus nog meer spullen zijn.
pi_172931460
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:27 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Bjorn had toch 20000 euro op zak? Hoe kwam hij daaraan?

Misschien is Joey wel echt alleen gaan lopen en dachten zij: die komt wel terug.

Het is nogal een Fargo-achtige zaak.
Als zij gedacht hebben dat hij wel terug zou komen ( dat scenario kan natuurlijk met weglopen bij ruzie) dan zou je op zijn minst verwachten dat ze toch wel eens een keer aan de bel hadden getrokken toen dat niet het geval bleek en zij ook geen bevestiging kregen op hun berichtje dat hij onderweg was naar huis,
pi_172931475
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:51 schreef Perrin het volgende:

[..]

Of de matras bovenop de zooi en m dan buiten de bus neerleggen op overnachtingsplaatsen.
Dat kan ook. Niet mijn idee van kamperen maar het kan. Als de temperatuur daar s nachts ok is kun je buiten slapen.
pi_172931477
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:47 schreef Perrin het volgende:

[..]

Zouden ze daar met zie drieën gezamenlijk op hebben geslapen en/of andere activiteiten hebben uitgevoerd?
Op een foto van die baggerbus na het onderzoek zag ik een matras of iets wat daar voor moet doorgaan.. Bonnie & Clyde op de matras en Joey op de voorstoelen van de bus, denk ik.

Hoe gaat het trouwens met dat onderzoek in de bus? Zijn daar al uitkomsten van?
Lekker hard!
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 19:53:14 #107
38496 Perrin
Sapere aude
pi_172931497
En waarom was Joey nu daadwerkelijk mee? Dat huizenbouwverhaal lijkt me een dekmantel.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_172931513
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:48 schreef Halcon het volgende:

[..]

Dat sowieso. Ook in eigen land is het asociaal.
Allicht! :(
Lekker hard!
pi_172931528
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:53 schreef Perrin het volgende:
En waarom was Joey nu daadwerkelijk mee? Dat huizenbouwverhaal lijkt me een dekmantel.
Ja. Al wilden ze grond kopen, dan nog kon Jojo daar niet heel veel doen in het begin.

En Obie zou toch na komen met het vliegtuig?
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 19:54:45 #110
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172931531
diesel daar gelekt en het verbrand?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 19:55:14 #111
38496 Perrin
Sapere aude
pi_172931539
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:54 schreef Halcon het volgende:

[..]

Ja. Al wilden ze grond kopen, dan nog kon Jojo daar niet heel veel doen in het begin.

En Obie zou toch na komen met het vliegtuig?
Ik denk toch iets van hennepplantage of drugslab. Dat ze teveel Breaking Bad hebben gekeken met hun stonede koppies.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_172931580
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:49 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

dat zeker, paupers eerste klas. Maar de MP was er toch als laatste?
Ja, maar de grondbezitter verklaarde ook dat de auto van de plek stond waar het in eerste instantie gestaan had> van een vlak stukje naar schuin over een helling.
Lekker hard!
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 19:56:50 #113
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172931585
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:53 schreef Perrin het volgende:
En waarom was Joey nu daadwerkelijk mee? Dat huizenbouwverhaal lijkt me een dekmantel.
Misschien om aan te wijzen als dader als ze bij een controle betrapt werden op drugssmokkel?
Zij als ervaren Turkije-reizigers zouden natuurlijk nooit zo stom zijn om dat te proberen....
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 19:56:53 #114
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_172931587
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:54 schreef Halcon het volgende:

[..]

Ja. Al wilden ze grond kopen, dan nog kon Jojo daar niet heel veel doen in het begin.

En Obie zou toch na komen met het vliegtuig?
Daarom heb ik zo het idee dat Joey ook niet helemaal de juiste intenties had.
"Evil Alien Conquerers....They Rule!"
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 19:58:03 #115
38496 Perrin
Sapere aude
pi_172931620
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:56 schreef Leandra het volgende:

[..]

Misschien om aan te wijzen als dader als ze bij een controle betrapt werden op drugssmokkel?
Zij als ervaren Turkije-reizigers zouden natuurlijk nooit zo stom zijn om dat te proberen....
Mja, denk niet dat dat zo makkelijk gaat, ff iemand aanwijzen en zelf ermee weg komen.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_172931622
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:55 schreef Perrin het volgende:

[..]

Ik denk toch iets van hennepplantage of drugslab.
Maar waarom kwam Obie dan niet na? Of was dat gewoon nooit het plan ?
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 19:58:50 #117
38496 Perrin
Sapere aude
pi_172931652
Ze wilden een nieuw leven opbouwen, érgens moesten inkomsten vandaan komen.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 19:59:52 #118
38496 Perrin
Sapere aude
pi_172931699
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:58 schreef Halcon het volgende:

[..]

Maar waarom kwam Obie dan niet na? Of was dat gewoon nooit het plan ?
Problemen om hun wilde plannen in de praktijk te brengen, wellicht. Joey die weigerde of er geen zin meer in had.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 20:00:07 #119
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172931706
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:58 schreef Halcon het volgende:

[..]

Maar waarom kwam Obie dan niet na? Of was dat gewoon nooit het plan ?
Die dacht waarschijnlijk toen ze vertrokken, even een smoesje verzinnen en lief lachen..
pi_172931715
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:56 schreef Leandra het volgende:

[..]

Misschien om aan te wijzen als dader als ze bij een controle betrapt werden op drugssmokkel?
Zij als ervaren Turkije-reizigers zouden natuurlijk nooit zo stom zijn om dat te proberen....
Zo simpel gaat het vast niet, even iemand aanwijzen.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 20:01:00 #121
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172931740
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:51 schreef Halcon het volgende:

[..]

Dan ligt al niet alles daar.

Maar er moeten dus nog meer spullen zijn.
Ik denk ook niet dat alles daar ligt, zelfs als je wilt doen overkomen alsof je gaat bouwen neem je waarschijnlijk meer en betere dingen mee dan een gordijnrail ;)

Hoewel die banner van dat steigerbouwbedrijf wel bewust gegapt kan zijn om het op te hangen en te doen alsof er werkelijk sprake is van bouwwerkzaamheden.
Zie foto in deze tweet:

WintermanAD twitterde op vrijdag 04-08-2017 om 13:10:03 BEELD: Ik ben op de plek waar Joey, Björn en Derya kampeerden. Het is een bende. Ook hondenbrokken voor het hondje… https://t.co/OUClltpKzv reageer retweet
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_172931765
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:53 schreef Perrin het volgende:
En waarom was Joey nu daadwerkelijk mee? Dat huizenbouwverhaal lijkt me een dekmantel.
Als anusje van alles.

En waarschijnlijk de enige die ze zo gek kregen om mee te gaan.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172931806
Dan zou Obie vanaf het begin in het complot hebben gezeten.

Lijkt me dan waarschijnlijker dat zowel Obie als Joey we wisten wat de bedoeling was...
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 20:03:44 #124
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172931843
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:58 schreef Perrin het volgende:

[..]

Mja, denk niet dat dat zo makkelijk gaat, ff iemand aanwijzen en zelf ermee weg komen.
Elkaar de schuld geven werkt vaak wel, en dan blijft het feit dat Björn en Derya heel goed weten hoe enorm stom het zou zijn drugs naar Turkije te smokkelen, waar een 21-jarige zonder enige reiservaring in z'n naïviteit nog zou kunnen denken dat dat wel lukt.
Dat zullen ze iig geprobeerd hebben als ze betrapt waren, en gezien Derya Turks spreekt sta je dan al 1-0 voor.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_172931861
De goedgelovige Joey, nooit buiten Haaksberg'n geweest, geen knaak te makken... klinkt wel als een handig hulpje als niemand zo dom is mee te gaan.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 20:04:39 #126
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172931876
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:58 schreef Halcon het volgende:

[..]

Maar waarom kwam Obie dan niet na? Of was dat gewoon nooit het plan ?
Misschien hadden ze hem nog geen geld gestuurd voor de ticket?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 20:07:00 #127
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_172931928
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:04 schreef Halcon het volgende:
De goedgelovige Joey, nooit buiten Haaksberg'n geweest, geen knaak te makken... klinkt wel als een handig hulpje als niemand zo dom is mee te gaan.
Maar ergens zei men dat sinds zijn verdwijning zijn pinpas ook niet meer gebruikt is. Als hij geen geld had, is dat een vreemd detail en geeft aan dat er eerst wel geld werd gepind.
"Evil Alien Conquerers....They Rule!"
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 20:07:34 #128
35189 Troel
scherp en bot
pi_172931942
quote:
14s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 18:06 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Heb je zeker een punt.

Ik denk het op basis van:
- wat zijn vrienden over hem zeggen
- dat hij meeging op de eerste reis van zijn leven helemaal naar zuidoost Turkije, fucking 3500 km van huis
- geen geld had
- iemand die slangen houdt is zeg maar niet alledaags en zal veel thuis (moeten) zijn
- zijn foto (niet die met het petje)
- weinig in Nederland (bedrijfje wat stroef liep)
- zomervakantie (dus weinig werk sowieso?)
- we zijn kant van het verhaal niet kunnen horen -> bias

In alles waren Derya en Bjorn "de baas":
- ze konden rijden, van Joey is dat onbekend
- ze hadden geld of in ieder geval konden eraan komen
- ze kenden het gebied in Turkije
- Derya spreekt een beetje Turks, Bjorn niet
- Bjorn is 13 (!) jaar ouder dan Joey, Derya 5
- Joey is het derde wiel aan de wagen, mee met een echtpaar (ruziënd of niet)

Maar zeker belangrijke nuance; we weten nauwelijks iets van Joey.
Ik denk eerder vloeiend, gezien haar afkomst :P
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
pi_172931965
Dank voor die Twitter.

Dit zie ik voor het eerst:

WintermanAD twitterde op donderdag 03-08-2017 om 13:18:57 In dit gebied in de buurt van Silifke zou Björn van de rotsen zijn gevallen. Dat zegt hij zelf. Was al nadat Joey z… https://t.co/kl832Se7ka reageer retweet
DGTRMBJVoAAH70_.jpg

dus Bjorn moet dan óók naar de kust gelopen zijn. Ik dacht in een kloof ergens in het binnenland. Maar dan een volle dag later.

Waar heeft die gast dan geslapen? Hij was niet op de kampeerplek, want daar troffen Alim en de militaire politie Derya alleen...

Stacey, is deze foto van dit baaitje?

36°25'11.2"N 34°05'26.3"E

https://goo.gl/maps/DFxZsV8hJsT2
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172931974
quote:
7s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:07 schreef Troel het volgende:

[..]

Ik denk eerder vloeiend, gezien haar afkomst :P
Volgens Alim "was haar Turks niet zo goed"... (AD gisteren)
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 20:09:50 #131
35189 Troel
scherp en bot
pi_172931983
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:27 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ik zie ze er niet meer bij staan, maar voor de volgende OP dan maar:

https://twitter.com/obk
https://twitter.com/MrNedjerov
https://twitter.com/wintermanad
https://twitter.com/lindemanpim
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 20:09:57 #132
38496 Perrin
Sapere aude
pi_172931984
quote:
7s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:07 schreef Troel het volgende:

[..]

Ik denk eerder vloeiend, gezien haar afkomst :P
Alim zei dat het niet erg vloeiend was. Ze zal niet veel Turks hebben gesproken de laatste tien jaar of zo in Nederland, gok ik.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 20:09:59 #133
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_172932009
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:07 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Maar ergens zei men dat sinds zijn verdwijning zijn pinpas ook niet meer gebruikt is. Als hij geen geld had, is dat een vreemd detail en geeft aan dat er eerst wel geld werd gepind.
Of hij probeerde het maar er stond niets op...
pi_172932010
Obie was de eerste die ging praten, toch? En een zekere Morsje, maar dat weinig spectaculair anders stond het wel in de OP.
''De 'aanval' is de beste verdediging'' tactiek van Obie?
Lekker hard!
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 20:12:21 #136
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172932027
quote:
7s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:07 schreef Troel het volgende:

[..]

Ik denk eerder vloeiend, gezien haar afkomst :P
in Nederland geboren en opgegroeid. Haar vader is na de scheiding in Turkije gaan wonen, ligt er maar net aan welke taal die samen spraken.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 20:12:25 #137
35189 Troel
scherp en bot
pi_172932028
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:11 schreef Kim-Holland het volgende:
Obie was de eerste die ging praten, toch? En een zekere Morsje, maar dat weinig spectaculair anders stond het wel in de OP.
''De 'aanval' is de beste verdediging'' tactiek van Obie?
Morsje of Mosje?

Mosje is een kunstenaar hier in Haaksbergen, die zeker Breukers zal kennen.
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
pi_172932061
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:09 schreef Perrin het volgende:

[..]

Alim zei dat het niet erg vloeiend was. Ze zal niet veel Turks hebben gesproken de laatste tien jaar of zo in Nederland, gok ik.
Veel Turkse Nederlanders spreken slecht Turks. Ze horen in Turkije vaak gelijk aan het accent dat ze uit het buitenland komen.
pi_172932064
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:06 schreef vronie het volgende:
@Kim je was toch opzoek naar meer gegevens over Obie op Joey zijn pagina staat hij onder de naam.
Obie Obbus
Dank, maar dat wist ik al. :) Zo heel moeilijk was dat niet :')
Maar ik wil ook niet iedereens privacy te grabbel gooien.
Lekker hard!
pi_172932071
Volgens Alim sprak ze niet zo goed Turks.
pi_172932076
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:11 schreef Halcon het volgende:

[..]

Of hij probeerde het maar er stond niets op...
Dat kan goed. Hij (Joey) had zijn moeder gevraagd (dus had ie toen telefonisch/internet contact) geld over te maken, las ik ergens in een artikel.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172932136
quote:
7s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:12 schreef Troel het volgende:

[..]

Morsje of Mosje?

Mosje is een kunstenaar hier in Haaksbergen, die zeker Breukers zal kennen.
Mosje, kunstenaar en beginnend profeet, ja.
Lekker hard!
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 20:17:29 #143
35189 Troel
scherp en bot
pi_172932146
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:13 schreef polderturk het volgende:

[..]

Veel Turkse Nederlanders spreken slecht Turks. Ze horen in Turkije vaak gelijk aan het accent dat ze uit het buitenland komen.
Dat is ongetwijfeld waar, maar hier in Haaksbergen is een flinke Turkse gemeenschap waar volop Turks gepraat wordt ;)

Als ik gewend ben plat te praten hier en iemand komt hier Nederlands praten, kan ik ook vinden dat zijn Nederlands niet goed is, omdat ik gewend ben dialect te praten ;)
Wat ik bedoel te zeggen: het zegt allemaal eigenlijk vrij weinig en het is vooral gespeculeer...
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
pi_172932152
quote:
14s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:14 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Dat kan goed. Hij (Joey) had zijn moeder gevraagd (dus had ie toen telefonisch/internet contact) geld over te maken, las ik ergens in een artikel.
Elk verhaal komt er ook wel zo ongeveer op neer dat Joey geen cent had om aan zijn aars te krabben.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 20:18:07 #145
38496 Perrin
Sapere aude
pi_172932162
Speculatie:
Joey hertelde zijn geld terwijl Derya en Joey met de koffers waren vertrokken en kwam erachter dat er geld miste. Dat geld had Derya gepakt terwijl Joey aan het douchen was omdat zij het Joey wél gunde voor de terugreis, maar Bjorn niet.

Bjorn rent ze woedend achterna en wil zijn geld terug. Joey wil het niet geven omdat ie naar huis wil, en voila de ruzie met vervelende afloop.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_172932176
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:13 schreef polderturk het volgende:

[..]

Veel Turkse Nederlanders spreken slecht Turks. Ze horen in Turkije vaak gelijk aan het accent dat ze uit het buitenland komen.
Maar is het dan puur een accentkwestie of ook grammaticaal een soepje?
pi_172932189
quote:
7s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:17 schreef Troel het volgende:

[..]

Dat is ongetwijfeld waar, maar hier in Haaksbergen is een flinke Turkse gemeenschap waar volop Turks gepraat wordt ;)

Als ik gewend ben plat te praten hier en iemand komt hier Nederlands praten, kan ik ook vinden dat zijn Nederlands niet goed is, omdat ik gewend ben dialect te praten ;)
Wat ik bedoel te zeggen: het zegt allemaal eigenlijk vrij weinig en het is vooral gespeculeer...
Het viel me al op dat ze alle 3 heel veel Turkse vrienden hebben op FB.

Hoe zit het trouwens met die Ferdi, die Joey "zijn neefje" noemt?
pi_172932196
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:18 schreef Halcon het volgende:

[..]

Maar is het dan puur een accentkwestie of ook grammaticaal een soepje?
Verschilt van persoon tot persoon.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 20:20:01 #149
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_172932202
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:30 schreef Perrin het volgende:

[..]

Ziet er idd omgeploegd uit.
ik neem aan dat de hond daar heeft geroken

Daarover gesproken. We horen niks over een reukspoor, waar heeft de hond de geur van joey opgepikt? Waar stopte het? Langs de kant vd weg? Als lifter meegenomen? Of is de geur altijd, bijna altijd, samen net de geur van bjorn of derya?
Hebben de honden (of de lijkenspeurneus) in de bus geroken? We horen helaas niks.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 20:20:15 #150
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172932210
quote:
12s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:09 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Volgens Alim "was haar Turks niet zo goed"... (AD gisteren)
Kan best zijn dat Alim een of ander lokaal dialect spreekt dat Derya niet makkelijk kan volgen ;)
Of andersom....
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_172932218
quote:
14s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:14 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Dat kan goed. Hij (Joey) had zijn moeder gevraagd (dus had ie toen telefonisch/internet contact) geld over te maken, las ik ergens in een artikel.
Dat zou Bjorn idd gezegd hebben. Hij had gevraagd of zijn moeder hem geld kon overmaken. Zijn moeder zal vast wel kunnen bevestigen of dat het geval was..of niet.
Lekker hard!
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 20:20:38 #152
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172932222
quote:
Thnx!
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 20:20:47 #153
38496 Perrin
Sapere aude
pi_172932227
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:20 schreef Marrije het volgende:

[..]

ik neem aan dat de hond daar heeft geroken

Daarover gesproken. We horen niks over een reukspoor, waar heeft de hond de geur van joey opgepikt? Waar stopte het? Langs de kant vd weg? Als lifter meegenomen? Of is de geur altijd, bijna altijd, samen net de geur van bjorn of derya?
Hebben de honden (of de lijkenspeurneus) in de bus geroken? We horen helaas niks.
Dat zou veel duidelijk maken idd.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_172932248
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:20 schreef Leandra het volgende:

[..]

Kan best zijn dat Alim een of ander lokaal dialect spreekt dat Derya niet makkelijk kan volgen ;)
Of andersom....
Of ze is slecht te verstaan als ze met volle mond praat.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 20:21:33 #155
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_172932251
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:20 schreef Perrin het volgende:

[..]

Dat zou veel duidelijk maken idd.
Ze hebben toch helemaal geen spoor gevonden?
"Evil Alien Conquerers....They Rule!"
pi_172932252
quote:
11s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:08 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:
Dank voor die Twitter.

Dit zie ik voor het eerst:

WintermanAD twitterde op donderdag 03-08-2017 om 13:18:57 In dit gebied in de buurt van Silifke zou Björn van de rotsen zijn gevallen. Dat zegt hij zelf. Was al nadat Joey z… https://t.co/kl832Se7ka reageer retweet
[ afbeelding ]

dus Bjorn moet dan óók naar de kust gelopen zijn. Ik dacht in een kloof ergens in het binnenland. Maar dan een volle dag later.

Waar heeft die gast dan geslapen? Hij was niet op de kampeerplek, want daar troffen Alim en de militaire politie Derya alleen...

Stacey, is deze foto van dit baaitje?

36°25'11.2"N 34°05'26.3"E

https://goo.gl/maps/DFxZsV8hJsT2
De MP vond Björn gewond op een heuvel in de buurt van de kampeerplek.
Als hij nabij de zee van de rotsen is gevallen hoe is hij dan op de heuvel terecht gekomen.
Als hij nabij de zee was gevallen hadden ze hem wel eerder gevonden lijkt mij....in meer mensen daaro.
pi_172932320
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:21 schreef TRT het volgende:

[..]

De MP vond Björn gewond op een heuvel in de buurt van de kampeerplek.
Als hij nabij de zee van de rotsen is gevallen hoe is hij dan op de heuvel terecht gekomen.
Als hij nabij de zee was gevallen hadden ze hem wel eerder gevonden lijkt mij....in meer mensen daaro.
Inderdaad. Het van de rotsen gevallen verhaal klopte volgens het ziekenhuis ook niet met zijn wonden.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 20:24:50 #158
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_172932342
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:33 schreef MevrouwPuff het volgende:

[..]

Als je bij een intoxicatie op de ic moet en het risico is weg omdat duidelijk is wat er is genomen en dat spul is niet meer gevaarlijk, mag je al snel weet weg als je goed bent.
hij is tegen doktersadviesin, in zkhkledij, de deur uit gegaan, nadat hij heeft getekend dat hij op eigen risico het zkh verlaat
pi_172932396
Goede reeks trouwens deze topics.
Leuk!
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 20:26:54 #160
35189 Troel
scherp en bot
pi_172932398
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:19 schreef D.U.M.A.N. het volgende:

[..]

Het viel me al op dat ze alle 3 heel veel Turkse vrienden hebben op FB.

Hoe zit het trouwens met die Ferdi, die Joey "zijn neefje" noemt?
Haaksbergen is een dorpje, waar op een paar honderd meter afstand van elkaar een moskee, een synagoge en een kerk staat. Daartussen lopen de mensen die niets met geloof te maken willen hebben ;)
Met een moslimgemeenschap zoals hier, is het echt niet raar om veel Turkse vrienden te hebben (op FB, maar ook daarbuiten).
Veel van de eethuisjes hier vallen onder de noemer "Turk", alhoewel ik me afvraag of ze inderdaad allemaal die afkomst hebben. Het is niet echt heel erg opvallend (naar Haaksbergse maatstaven).
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 20:27:13 #161
38496 Perrin
Sapere aude
pi_172932406
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:21 schreef TRT het volgende:

[..]

De MP vond Björn gewond op een heuvel in de buurt van de kampeerplek.
Als hij nabij de zee van de rotsen is gevallen hoe is hij dan op de heuvel terecht gekomen.
Als hij nabij de zee was gevallen hadden ze hem wel eerder gevonden lijkt mij....in meer mensen daaro.
Daar waar hij gewond is gevonden zal dan Joey wel tijdelijk ergens verborgen hebben gelegen?

Nadat Bjorn uit het ziekenhuis is gevlucht zullen ze het lichaam wel beter kwijt hebben gemaakt?
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 20:28:10 #162
38496 Perrin
Sapere aude
pi_172932429
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:21 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Ze hebben toch helemaal geen spoor gevonden?
Kweenie, vandaag het nieuws niet afgespeurd.. Nog niks gelezen daarover iig.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 20:29:56 #163
260839 vuvuzela
pwèèèèèp
pi_172932466
quote:
7s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:26 schreef Troel het volgende:

[..]

Haaksbergen is een dorpje, waar op een paar honderd meter afstand van elkaar een moskee, een synagoge en een kerk staat. Daartussen lopen de mensen die niets met geloof te maken willen hebben ;)
Met een moslimgemeenschap zoals hier, is het echt niet raar om veel Turkse vrienden te hebben (op FB, maar ook daarbuiten).
Veel van de eethuisjes hier vallen onder de noemer "Turk", alhoewel ik me afvraag of ze inderdaad allemaal die afkomst hebben. Het is niet echt heel erg opvallend (naar Haaksbergse maatstaven).
En dan ligt het turks conferentiecentrum ook nog om de hoek...

http://www.ad.nl/hengelo/(...)-beckum-br~aec27951/
pi_172932490
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:21 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Ze hebben toch helemaal geen spoor gevonden?
Ik vroeg mij ook al af hoe zoiets werkt.
Er was 1 hond( t) voor levende mensen en 1 hond (t) voor dode.

Joey is niet gevonden dus niet daar overleden ?
Spoor van laatst geziene ( dus levende) Joey ging naar beneden....zee/hoofdweg.

Heeft die hond (t) dat spoor opgepikt en waar loopt het spoor dood?
pi_172932505
Bjorn heeft ook een Turkse vrouw en Joey in ieder geval een Turkse oom. Dan is het niet zo raar dat je Turkse Feestboekvrienden hebt.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 20:31:35 #166
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_172932506
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 19:53 schreef Perrin het volgende:
En waarom was Joey nu daadwerkelijk mee? Dat huizenbouwverhaal lijkt me een dekmantel.
dat zei ik, ze hadden iemand nodig om aan te wijzen wanneer ze betrapt zouden worden bij de grenscontrole. Eenmaal in Turkije was ie alleen maar lastig.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 20:32:50 #167
38496 Perrin
Sapere aude
pi_172932537
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:31 schreef Marrije het volgende:

[..]

dat zei ik, ze hadden iemand nodig om aan te wijzen wanneer ze betrapt zouden worden bij de grenscontrole. Eenmaal in Turkije was ie alleen maar lastig.
Maar zo makkelijk gaat dat echt niet. Joey moest wat voor ze doen in Turkije. Bjorn werd heel boos toen Joey dat niet naar behoren deed of niet meer wilde doen.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_172932554
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:31 schreef Marrije het volgende:

[..]

dat zei ik, ze hadden iemand nodig om aan te wijzen wanneer ze betrapt zouden worden bij de grenscontrole. Eenmaal in Turkije was ie alleen maar lastig.
Ik blijf van mening dat het zo simpel niet werkt aan de grens.
pi_172932557
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:27 schreef Perrin het volgende:

[..]

Daar waar hij gewond is gevonden zal dan Joey wel tijdelijk ergens verborgen hebben gelegen?

Nadat Bjorn uit het ziekenhuis is gevlucht zullen ze het lichaam wel beter kwijt hebben gemaakt?
Zoiets dacht ik ook maar ik heb ergens gelezen dat ze ook hebben gezocht daar waar Björn zegt te zijn gevallen ( in de buurt van de zee).
Dan zou die hond(t) voor dode mensen daar toch aan hebben moeten slaan?
Maar betwijfel of het zo werkt met die honden.
pi_172932570
Als Joey onder het geploegde stuk land ligt en er is een halve tank op vastgelopen en leeggelopen, zal een hond dat niet ruiken?
Lekker hard!
pi_172932596
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:32 schreef Perrin het volgende:

[..]

Maar zo makkelijk gaat dat echt niet. Joey moest wat voor ze doen in Turkije. Bjorn werd heel boos toen Joey dat niet naar behoren deed of niet meer wilde doen.
Mijn mening ook.
pi_172932611
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:34 schreef Kim-Holland het volgende:
Als Joey onder het geploegde stuk land ligt en er is een halve tank op vastgelopen zal een hond dat niet ruiken?
Natuurlijk wel..
Victory or defeat it's up to me to decide.
pi_172932651
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:32 schreef Perrin het volgende:

[..]

Maar zo makkelijk gaat dat echt niet. Joey moest wat voor ze doen in Turkije. Bjorn werd heel boos toen Joey dat niet naar behoren deed of niet meer wilde doen.
Zoiets ja. Of een discussie over geld. Of plan lukte niet, etc. In ieder geval iets in Turkije.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 20:39:47 #174
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172932704
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:34 schreef Kim-Holland het volgende:
Als Joey onder het geploegde stuk land ligt en er is een halve tank op vastgelopen en leeggelopen, zal een hond dat niet ruiken?
het ziet er "vers" uit, misschien hebben er een paar vandaag gegraven?
pi_172932725
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:34 schreef Kim-Holland het volgende:
Als Joey onder het geploegde stuk land ligt en er is een halve tank op vastgelopen en leeggelopen, zal een hond dat niet ruiken?
Hebben ze in die kalksteen onder dat dunne laagje aarde lopen boren dan?
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172932750
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:35 schreef madam-april het volgende:

[..]

Natuurlijk wel..
Zag vanmiddag een filmpje van die signi speurhonden.
Die ontdekken een compleet vliegtuig( incl inzittenden) uit WW2 die 70 jaar onder de grond heeft gelegen.
Die honden zullen vast anders getraind zijn dan de honden die vandaag hebben gesnuffeld schat ik zo in maar ik geloof ook dat de hond was aangeslagen als iets onder dat omgeploegde stukje grond had gelegen.
pi_172932831
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:41 schreef TRT het volgende:

[..]

Zag vanmiddag een filmpje van die signi speurhonden.
Die ontdekken een compleet vliegtuig( incl inzittenden) uit WW2 die 70 jaar onder de grond heeft gelegen.
Die honden zullen vast anders getraind zijn dan de honden die vandaag hebben gesnuffeld schat ik zo in maar ik geloof ook dat de hond was aangeslagen als iets onder dat omgeploegde stukje grond had gelegen.
Ze kunnen zelfs een lijk dat al 26 jaar onderwater ligt ruiken..
Victory or defeat it's up to me to decide.
pi_172932851
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:44 schreef madam-april het volgende:

[..]

Ze kunnen zelfs een lijk dat al 26 jaar onderwater ligt ruiken..
Oh ja. Dat verhaal. _O-
Make my day!
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 20:46:18 #179
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172932867
quote:
10s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:40 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Hebben ze in die kalksteen onder dat dunne laagje aarde lopen boren dan?
Hebben ze geboord dan?
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 20:46:39 #180
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_172932876
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:21 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Ze hebben toch helemaal geen spoor gevonden?
joeys geur is helemaal niet opgepikt?
pi_172932891
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:45 schreef agter het volgende:

[..]

Oh ja. Dat verhaal. _O-
Het is wel vaker voorgekomen dat een lijkhond een lijk rook dat al vele jaren onderwater lag..
Victory or defeat it's up to me to decide.
pi_172932911
quote:
10s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:40 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Hebben ze in die kalksteen onder dat dunne laagje aarde lopen boren dan?
Al sla je me dood :o ik zou het niet weten. Niet mijn afdeling ;)
Lekker hard!
pi_172932919
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:46 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Hebben ze geboord dan?
Als ze daar een lijk hadden willen verstoppen hadden ze moeten boren in het kalksteen dat onder dat laagje aarde ligt
Victory or defeat it's up to me to decide.
pi_172932943
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:46 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Hebben ze geboord dan?
Ja, zie je die stekkerdoos niet? :')
Lekker hard!
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 20:49:58 #185
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172932963
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:46 schreef Marrije het volgende:

[..]

joeys geur is helemaal niet opgepikt?
Volgens mij hebben ze nog helemaal geen resultaten bekendgemaakt.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_172932964
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:49 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Ja, zie je die stekkerdoos niet? :')
😂😂😂
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 20:50:45 #187
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172932984
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:48 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Al sla je me dood :o ik zou het niet weten. Niet mijn afdeling ;)
nee, vroeger zat er hier een user met verstand van grondsoorten, 😂

Die maakte ook allemaal lijstjes en schema's.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 20:50:54 #188
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_172932991
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:32 schreef Perrin het volgende:

[..]

Maar zo makkelijk gaat dat echt niet. Joey moest wat voor ze doen in Turkije. Bjorn werd heel boos toen Joey dat niet naar behoren deed of niet meer wilde doen.
als ik me niet vergis is joey nu vermist en loopt het stel rond, okay, ze mogen turkije niet uit, en easy peasy was het misschien niet maar so far so good...?
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 20:51:25 #189
38496 Perrin
Sapere aude
pi_172933008
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:49 schreef Leandra het volgende:

[..]

Volgens mij hebben ze nog helemaal geen resultaten bekendgemaakt.
Precies, wellicht weten ze wel íets. Jammer voor ons rennen ze waarschijnlijk niet meteen naar de pers daarmee.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 20:52:42 #190
38496 Perrin
Sapere aude
pi_172933042
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:50 schreef Marrije het volgende:

[..]

als ik me niet vergis is joey nu vermist en loopt het stel rond, okay, ze mogen turkije niet uit, en easy peasy was het misschien niet maar so far so good...?
Als ze medeplichtig aan zijn dood dan gaan ze bijna zeker nog wel de bak in. Ze hebben helaas veel tijd gehad om eventuele sporen uit te wissen.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 20:52:55 #191
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172933044
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:32 schreef Perrin het volgende:

[..]

Maar zo makkelijk gaat dat echt niet. Joey moest wat voor ze doen in Turkije. Bjorn werd heel boos toen Joey dat niet naar behoren deed of niet meer wilde doen.
Tenzij datgene wat Joey moest doen met de drugs te maken had....
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_172933055
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:52 schreef Perrin het volgende:

[..]

Als ze medeplichtig aan zijn dood dan gaan ze bijna zeker nog wel de bak in. Ze hebben helaas veel tijd gehad om eventuele sporen uit te wissen.
Gelukkig zijn ze niet heel snugger en haar pa is daar geen rechter toch?
pi_172933072
Hebben Derya en Bjorn verklaard waar hun geld gebleven is, zeggen ze te zijn bestolen, of is het geld in hun kleding/tas/auto aangetroffen? BVD
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 20:55:25 #194
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_172933100
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:46 schreef Marrije het volgende:

[..]

joeys geur is helemaal niet opgepikt?
Dit heb ik van de kop van dit bericht.

http://www.ad.nl/binnenla(...)r-van-joey~ac3cca42/

[ Bericht 17% gewijzigd door Vis1980 op 05-08-2017 21:12:19 ]
"Evil Alien Conquerers....They Rule!"
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 20:56:15 #195
38496 Perrin
Sapere aude
pi_172933112
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:52 schreef Leandra het volgende:

[..]

Tenzij datgene wat Joey moest doen met de drugs te maken had....
Hangt er vanaf. Als Joey hennepplantjes moest telen of een drugslab moest runnen..

Wellicht hebben ze gedeald in Turkije, maar dan nog is Joey daar niet nodig voor? Hij spreekt de taal ook niet.

Daarnaast vind ik het scenario dat ze thuis al cash hadden liggen plus wat recreationele drugs waarschijnlijker dan dat ze in Turkije een grotere lading drugs voor stapels euro's gingen verkopen vlak na aankomst.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 20:56:19 #196
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172933113
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:54 schreef Za het volgende:
Hebben Derya en Bjorn verklaard waar hun geld gebleven is, zeggen ze te zijn bestolen, of is het geld in hun kleding/tas/auto aangetroffen? BVD
Die¤20 000? Of bedoel je die ¤ 200,-
pi_172933116
nog een snip uit de Telegraaf van vandaag

Volgens het verhaal van Bjorn en Derya was de bus inderdaad stuk, was Alim inderdaad langsgekomen en was Joey toen inderdaad nog bij hen. Maar dat zij volgens Alim beschikten over zeker twaalf liter water in grote flessen, klopt niet met het verhaal van Bjorn en Derya. Zij vertellen dat zij een paar uur later van de kampeerplek weggingen, juist omdat ze geen water meer hadden. „Derya en Joey waren bang voor Alim, dus we gingen de landweg af naar beneden”, verklaarde Bjorn eerder.

Wat dan volgt is cruciaal. Al na een kilometer of twee sjokken door de rotsachtige Turkse bakoven, besloot het gezelschap uit elkaar te gaan, zegt Bjorn. „Joey wilde terug, omdat het terrein te ruig werd. Maar wij moesten wel door, want zonder water zouden we het niet meer halen naar boven. We zeiden nog dat hij niet moest gaan.”

Toch zou Joey zijn omgedraaid, waarna elk spoor van hem ontbreekt. Niemand van de omwonenden zag hem daarna nog terug. De politie heeft grote twijfel bij het verhaal dat de jonge Haaksbergenaar een taxi zou hebben gepakt naar het vliegveld.

Bjorn en Derya zouden zijn doorgelopen en inderdaad, aan het begin van de middag zagen medewerkers van een hotel aan de hoofdweg richting Silifke hoe het stel uit een vallei kwam. Bjorn bleef op afstand, Derya kwam dichterbij om water te halen.
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_172933142
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:56 schreef ootjekatootje het volgende:

Die¤20 000? Of bedoel je die ¤ 200,-
Die 20.000
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 20:58:13 #199
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172933153
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:56 schreef Perrin het volgende:

[..]

Hangt er vanaf. Als Joey hennepplantjes moest telen of een drugslab moest runnen..

Wellicht hebben ze gedeald in Turkije, maar dan nog is Joey daar niet nodig voor? Hij spreekt de taal ook niet.

Daarnaast vind ik het scenario dat ze thuis al cash hadden liggen plus wat recreationele drugs waarschijnlijker dan dat ze in Turkije een grotere lading drugs voor stapels euro's gingen verkopen vlak na aankomst.
Die stapels cash thuis klinken mij dan weer niet zo logisch in de oren.
Björn lijkt me niet iemand die in staat is zo'n hoeveelheid geld lang intact te houden.
Daarbij vraag je je dan ook af hoe hij daar aan gekomen is.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 20:59:00 #200
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_172933172
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:52 schreef Perrin het volgende:

[..]

Als ze medeplichtig aan zijn dood dan gaan ze bijna zeker nog wel de bak in. Ze hebben helaas veel tijd gehad om eventuele sporen uit te wissen.
bjorn is zonder rijbewijs landsgrenzen gepasseerd terwijl hij reed, ze hadden minimaal een flinke gebruikershoeveelheid speed mee. Van tevoren zou men ook gezegd hebben nah dat gaat zo makkelijk niet hoor. Blijkbaar bij bjorn wel. En ik geloof meteen dat hij en derya erin geloven dat ze joey voor die speed hadden kunnen laten opdraaien. Net zoals ze hem nu voor zijn eigen vermissing willen laten opdraaien.
pi_172933178
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:56 schreef Perrin het volgende:

[..]

Hangt er vanaf. Als Joey hennepplantjes moest telen of een drugslab moest runnen..

Wellicht hebben ze gedeald in Turkije, maar dan nog is Joey daar niet nodig voor? Hij spreekt de taal ook niet.

Daarnaast vind ik het scenario dat ze thuis al cash hadden liggen plus wat recreationele drugs waarschijnlijker dan dat ze in Turkije een grotere lading drugs voor stapels euro's gingen verkopen vlak na aankomst.
Dit ja. Klinkt plausibeler dan Joey meenenen puur en alleen om hem de schuld te geven als ze in Servie zouden worden gepakt.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 21:01:27 #202
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172933217
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:57 schreef Za het volgende:

[..]

Die 20.000
Daar was alleen een foto van gepost, die had Bjorn stoer doorgestuurd naar "een vriend" ik heb nergens gelezen dat het legaal of illegaal was. Dus buiten die foto om geen officiële bronnen over die ¤ 20 000,-
pi_172933222
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:56 schreef StaceySinger het volgende:
Wat dan volgt is cruciaal. Al na een kilometer of twee sjokken door de rotsachtige Turkse bakoven, besloot het gezelschap uit elkaar te gaan, zegt Bjorn. „Joey wilde terug, omdat het terrein te ruig werd. Maar wij moesten wel door, want zonder water zouden we het niet meer halen naar boven. We zeiden nog dat hij niet moest gaan.”

Toch zou Joey zijn omgedraaid, waarna elk spoor van hem ontbreekt. Niemand van de omwonenden zag hem daarna nog terug. De politie heeft grote twijfel bij het verhaal dat de jonge Haaksbergenaar een taxi zou hebben gepakt naar het vliegveld.
Hij had een koffer die ochtend, ("Derya en Joey liepen richting de zee") indien daarna elk spoor ontbreekt is hij die koffer niet gaan ophalen?
pi_172933249
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:56 schreef StaceySinger het volgende:
aan het begin van de middag zagen medewerkers van een hotel aan de hoofdweg richting Silifke hoe het stel uit een vallei kwam. Bjorn bleef op afstand, Derya kwam dichterbij om water te halen.
Zodat ze zijn schrammen niet konden zien.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 21:02:51 #205
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172933250
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:58 schreef Leandra het volgende:

[..]

Die stapels cash thuis klinken mij dan weer niet zo logisch in de oren.
Björn lijkt me niet iemand die in staat is zo'n hoeveelheid geld lang intact te houden.
Daarbij vraag je je dan ook af hoe hij daar aan gekomen is.
eens
pi_172933252
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:56 schreef StaceySinger het volgende:
nog een snip uit de Telegraaf van vandaag

Volgens het verhaal van Bjorn en Derya was de bus inderdaad stuk, was Alim inderdaad langsgekomen en was Joey toen inderdaad nog bij hen. Maar dat zij volgens Alim beschikten over zeker twaalf liter water in grote flessen, klopt niet met het verhaal van Bjorn en Derya. Zij vertellen dat zij een paar uur later van de kampeerplek weggingen, juist omdat ze geen water meer hadden. „Derya en Joey waren bang voor Alim, dus we gingen de landweg af naar beneden”, verklaarde Bjorn eerder.

Wat dan volgt is cruciaal. Al na een kilometer of twee sjokken door de rotsachtige Turkse bakoven, besloot het gezelschap uit elkaar te gaan, zegt Bjorn. „Joey wilde terug, omdat het terrein te ruig werd. Maar wij moesten wel door, want zonder water zouden we het niet meer halen naar boven. We zeiden nog dat hij niet moest gaan.”

Toch zou Joey zijn omgedraaid, waarna elk spoor van hem ontbreekt. Niemand van de omwonenden zag hem daarna nog terug. De politie heeft grote twijfel bij het verhaal dat de jonge Haaksbergenaar een taxi zou hebben gepakt naar het vliegveld.

Bjorn en Derya zouden zijn doorgelopen en inderdaad, aan het begin van de middag zagen medewerkers van een hotel aan de hoofdweg richting Silifke hoe het stel uit een vallei kwam. Bjorn bleef op afstand, Derya kwam dichterbij om water te halen.
Volgens Alim liepen Derya en Joey ook naar beneden/weg toen hij op de kampeerplaats was.
Elk met een koffer!

Dus waar past dat in het plaatje?
pi_172933253
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:01 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Daar was alleen een foto van gepost, die had Bjorn stoer doorgestuurd naar "een vriend" ik heb nergens gelezen dat het legaal of illegaal was. Dus buiten die foto om geen officiële bronnen over die ¤ 20 000,-
De foto zou ook zelfs van elders kunnen komen.
pi_172933260
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:01 schreef Za het volgende:

[..]

Hij had een koffer die ochtend, ("Derya en Joey liepen richting de zee") indien daarna elk spoor ontbreekt is hij die koffer niet gaan ophalen?
Scherp.

En waarom zou je omdraaien naar een verlaten kampeerplek als je naar de bewoonde wereld loopt.

Zéker als "je weg wil, zo snel mogelijk een vliegtuig op naar Nederland".

De leugens stapelen zich harder op dan de steentjes voor het Haaksbergense huisje...
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172933279
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:01 schreef Za het volgende:

[..]

Hij had een koffer die ochtend, ("Derya en Joey liepen richting de zee") indien daarna elk spoor ontbreekt is hij die koffer niet gaan ophalen?
Dat verhaal van Bjorn klopt niet. In ieder geval als Alim de waarheid spreekt.
pi_172933281
Jongens, nergens staat dat ze ¤20.000 hadden. In de berichtgeving stond dat Björn had gezegd dat het stuk grond "een kleine ¤20.000 kost".
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 21:04:31 #211
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_172933296
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:52 schreef Perrin het volgende:

[..]

Als ze medeplichtig aan zijn dood dan gaan ze bijna zeker nog wel de bak in. Ze hebben helaas veel tijd gehad om eventuele sporen uit te wissen.
moet er eerst een lijk zijn, ik denk dat het zonder lijk echt te lastig wordt
pi_172933299
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:04 schreef Marrije het volgende:

[..]

moet er eerst een lijk zijn, ik denk dat het zonder lijk echt te lastig wordt
Kwestie van tijd denk ik.
pi_172933305
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:01 schreef ootjekatootje het volgende:

Daar was alleen een foto van gepost, die had Bjorn stoer doorgestuurd naar "een vriend" ik heb nergens gelezen dat het legaal of illegaal was. Dus buiten die foto om geen officiële bronnen over die ¤ 20 000,-
Maar die foto had hij toch gestuurd vanuit Turkije naar een vriend, dat geld was in zijn bezit.
Los van legaal of illegaal, ze zeggen niet te zijn bestolen en er is geen grote som geld bij hen aangetroffen?
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 21:05:13 #214
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172933306
quote:
14s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:03 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Scherp.

En waarom zou je omdraaien naar een verlaten kampeerplek als je naar de bewoonde wereld loopt.

Zéker als "je weg wil, zo snel mogelijk een vliegtuig op naar Nederland".

De leugens stapelen zich harder op dan de steentjes voor het Haaksbergense huisje...
D'r stond wel al een leuke muur op die kavel.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 21:05:25 #215
38496 Perrin
Sapere aude
pi_172933311
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:01 schreef Za het volgende:

[..]

Hij had een koffer die ochtend, ("Derya en Joey liepen richting de zee") indien daarna elk spoor ontbreekt is hij die koffer niet gaan ophalen?
Idd, waar zijn de koffers? Waarom is Derya vervolgens Bjorn weer uit het oog verloren even later die middag? Wat is Bjorn gaan doen?

Zou Joey boven bij de bus iets hebben uitgespookt terwijl Derya en Bjorn beneden waren?

Of zou Joey nooit boven zijn aangekomen vanwege bijvoorbeeld ruzie met Bjorn.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_172933327
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:02 schreef TRT het volgende:

Volgens Alim liepen Derya en Joey ook naar beneden/weg toen hij op de kampeerplaats was.
Elk met een koffer!
Was Bjorn toen al zoek?
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 21:06:42 #217
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172933333
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:59 schreef Marrije het volgende:

[..]

bjorn is zonder rijbewijs landsgrenzen gepasseerd terwijl hij reed, ze hadden minimaal een flinke gebruikershoeveelheid speed mee. Van tevoren zou men ook gezegd hebben nah dat gaat zo makkelijk niet hoor. Blijkbaar bij bjorn wel. En ik geloof meteen dat hij en derya erin geloven dat ze joey voor die speed hadden kunnen laten opdraaien. Net zoals ze hem nu voor zijn eigen vermissing willen laten opdraaien.
Dit.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 21:06:43 #218
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172933334
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:05 schreef Za het volgende:

[..]

Maar die foto had hij toch gestuurd vanuit Turkije naar een vriend, dat geld was in zijn bezit.
Los van legaal of illegaal, ze zeggen niet te zijn bestolen en er is geen grote som geld bij hen aangetroffen?
Bjorn heeft in een van zijn versie's gezegd dat hij bestolen was van ¤200,- Verder is er niets gezegd over een grote som geld.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 21:07:27 #219
38496 Perrin
Sapere aude
pi_172933350
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:06 schreef Za het volgende:

[..]

Was Bjorn toen al zoek?
Nee die bleef alleen achter. En is Derya en Joey blijkbaar later achternagegaan.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_172933358
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:06 schreef Za het volgende:

[..]

Was Bjorn toen al zoek?
Nee die was op dat moment net terug op de kampeerplaats na het douchen.
Alim was daar ook nog maar Björn had zijn hulp niet meer nodig dus Alim vertrok.

Volgens Alim dan hè niet mijn verklaring 😛
pi_172933375
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:06 schreef Za het volgende:

[..]

Was Bjorn toen al zoek?
Die zat toen op de kampeerplek.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 21:08:29 #222
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172933377
Er is ook geen passend verhaal van te maken... wat een tegenstrijdigheden. Zoals ook staat in dat stuk van misdaadjournalist Henk.
pi_172933399
Dat de bus stuk was..die gare deur..en later mogelijk nog zelf over de steen gereden?
Alim zegt niet wat er stuk was of zie ik iets over het hoofd?
Lekker hard!
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 21:09:49 #224
38496 Perrin
Sapere aude
pi_172933407
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:08 schreef ootjekatootje het volgende:
Er is ook geen passend verhaal van te maken... wat een tegenstrijdigheden. Zoals ook staat in dat stuk van misdaadjournalist Henk.
Nouja.. de vraag is of Joey weer bij de bus is aangekomen of bijv heeft gevochten met Bjorn.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 21:09:58 #225
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172933410
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:04 schreef Halcon het volgende:

[..]

Kwestie van tijd denk ik.
Als hij daar ergens in die afvalvallei ligt, dan schat ik de kans klein dat ze hem nog vinden, dan ontbindt het lichaam gewoon met het afval mee, en de geur valt daar ook niet op.
Met de temperaturen daar zou dat ook nog wel eens vrij rap kunnen gaan.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 21:10:46 #226
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172933434
Moesten Derya en Joey niet douchen?
pi_172933470
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:06 schreef ootjekatootje het volgende:

Bjorn heeft in een van zijn versie's gezegd dat hij bestolen was van ¤200,- Verder is er niets gezegd over een grote som geld.
Thanks Ootje! (alle threads lezen is bijna ondoenlijk)
pi_172933474
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:09 schreef Leandra het volgende:

[..]

Als hij daar ergens in die afvalvallei ligt, dan schat ik de kans klein dat ze hem nog vinden, dan ontbindt het lichaam gewoon met het afval mee, en de geur valt daar ook niet op.
Met de temperaturen daar zou dat ook nog wel eens vrij rap kunnen gaan.
Ruikt een hond dat niet?
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 21:13:07 #229
38496 Perrin
Sapere aude
pi_172933495
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:10 schreef ootjekatootje het volgende:
Moesten Derya en Joey niet douchen?
Zouden ze daar drinkwater uit flessen voor hebben gebruikt?
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_172933522
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:02 schreef TRT het volgende:

[..]

Volgens Alim liepen Derya en Joey ook naar beneden/weg toen hij op de kampeerplaats was.
Elk met een koffer!

Dus waar past dat in het plaatje?
de gele lijn is de hoofdweg richting Silifke
daar langs die weg moet dan ergens dat hotel zijn
ze moeten dus vanaf punt A ongeveer langs de langs de groene lijn naar de hoofdweg
naar richting Silifke gelopen zijn - ongeveer 3 kilometer
ben benieuwd welk hotel ze bedoelen

JZsQXu2.png?1
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 21:14:45 #231
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172933530
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:12 schreef Za het volgende:

[..]

Thanks Ootje! (alle threads lezen is bijna ondoenlijk)
Er is ook niets nieuws te melden. Kont er een nieuwtje dan wordt die ergens anders weer ontkracht.

Ik heb echt geen idee wat er tussen 8-10 juli gebeurt kan zijn.
pi_172933542
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:10 schreef ootjekatootje het volgende:
Moesten Derya en Joey niet douchen?
Alleen Bjorn blijkbaar.
Lekker hard!
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 21:17:21 #233
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172933584
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:15 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Alleen Bjorn blijkbaar.
Die andere twee moesten inderdaad nog door de afvalvallei lopen.

Misschien is Bjorn daarom op de kampeerplek gebleven die was net schoon...
pi_172933590
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:14 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Er is ook niets nieuws te melden. Kont ..
Zit je nog steeds op de camping met je oude mobieltje? :')
Lekker hard!
pi_172933616
Ik vermoed toch dat Björn Derya en Joey achterna is gelopen nadat Alim van de kampeerplaats is weggegaan.
Daar is het ergens en om wat voor reden misgegaan en is er gevochten.
Daarbij raakt Björn gewond en Joey laten ze achter omdat ie of buiten westen is of dood.
Dat vechten maakt dorstig dus kwamen ze beide de vallei uit waar Björn wat afzijdig bleef terwijl Derya water haalde.
Daarna terug naar de kampeerplaats en heeft Björn misschien gekeken bij Joey en hem beter verstopt en was Derya alleen op de kampeerplaats waar Alim haar weg liet halen.
Bjorn was al gewond en door de inspannen geraakt hij daarna ook buiten westen.?

Oh nee....hij is daar niet gevonden 😅
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 21:18:51 #236
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172933627
En Bella? Waar zat die tussen 8-10 juli? Vastgebonden aan de bumper terwijl haar baasjes verstoppertje deden?
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 21:19:00 #237
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172933629
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:12 schreef Halcon het volgende:

[..]

Ruikt een hond dat niet?
Ik weet niet hoe groot die afvalvallei is, en of ze daar überhaupt al geweest zijn.
Maar als er werkelijk een beetje een forse afvalvallei is dan zal daar wel meer ontbindend vlees liggen.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 21:20:32 #238
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172933660
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:17 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Zit je nog steeds op de camping met je oude mobieltje? :')
Nee in een huis met een iPhone 6, onding...
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 21:22:38 #239
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_172933709
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:02 schreef Halcon het volgende:

[..]

De foto zou ook zelfs van elders kunnen komen.
Dan istie vast ergens anders op internet te vinden.
"Evil Alien Conquerers....They Rule!"
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 21:23:49 #240
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172933734
Bjorn ging douchen en Joey en Derya mochten niet. Dus die gingen samen naaktzwemmen in dat riviertje. Toen heeft Bjorn Joey verzopen, en nam die nog een snufje.
pi_172933735
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:56 schreef StaceySinger het volgende:
nog een snip uit de Telegraaf van vandaag

Volgens het verhaal van Bjorn en Derya was de bus inderdaad stuk, was Alim inderdaad langsgekomen en was Joey toen inderdaad nog bij hen. Maar dat zij volgens Alim beschikten over zeker twaalf liter water in grote flessen, klopt niet met het verhaal van Bjorn en Derya. Zij vertellen dat zij een paar uur later van de kampeerplek weggingen, juist omdat ze geen water meer hadden. „Derya en Joey waren bang voor Alim, dus we gingen de landweg af naar beneden”, verklaarde Bjorn eerder.

Wat dan volgt is cruciaal. Al na een kilometer of twee sjokken door de rotsachtige Turkse bakoven, besloot het gezelschap uit elkaar te gaan, zegt Bjorn. „Joey wilde terug, omdat het terrein te ruig werd. Maar wij moesten wel door, want zonder water zouden we het niet meer halen naar boven. We zeiden nog dat hij niet moest gaan.”

Bjorn en Derya zouden zijn doorgelopen en inderdaad, aan het begin van de middag zagen medewerkers van een hotel aan de hoofdweg richting Silifke hoe het stel uit een vallei kwam. Bjorn bleef op afstand, Derya kwam dichterbij om water te halen.
Dus, volgens de versie van Bjorn en Derya gingen zij die ochtend rond half elf op pad om water te halen, omdat ze dat niet meer hadden, door onherbergzaam gebied in de brandende zon, met een graadje of 40, en kwamen aan het begin van de middag aan bij de hoofdweg, waar Derya water haalde.

En dat terwijl ze een campingbaas had die hen ter wille was, een paar minuten bij hen vandaan zat (Bjorn was in no time na het douchen bij de kampeerplek),en bereid was hen constant van water te voorzien en dat volgens eigen zeggen ook deed.
pi_172933771
Ik denk dat Bjorn en Derya hebben afgesproken dat zij een plekje ging zoeken om een alibi te kunnen verschaffen> het hotel.
Bella, de hont van de rekening, mocht niet binnen en dus is Derya gaan wachten in de stank van verrot afval..dat vond ze niet fijn.

Alim heeft de MP gebeld en de MP de ambulance?
Hij [Alim] werd gebeld door Derya?
Lekker hard!
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 21:26:07 #243
38496 Perrin
Sapere aude
pi_172933790
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:23 schreef Za het volgende:

[..]

Dus, volgens de versie van Bjorn en Derya gingen zij die ochtend rond half elf op pad om water te halen, omdat ze dat niet meer hadden, door onherbergzaam gebied in de brandende zon, met een graadje of 40, en kwamen aan het begin van de middag aan bij de hoofdweg, waar Derya water haalde.

En dat terwijl ze een campingbaas had die hen ter wille was, een paar minuten bij hen vandaan zat (Bjorn was in no time na het douchen bij de kampeerplek),en bereid was hen constant van water te voorzien en dat volgens eigen zeggen ook deed.
Rara, wie liegt.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_172933802
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:20 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Nee in een huis met een iPhone 6, onding...
Centerparcs..óók leuk! _O-
Lekker hard!
pi_172933842
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:22 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Dan istie vast ergens anders op internet te vinden.
Zou zomaar kunnen.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 21:30:28 #246
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172933888
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:22 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Dan istie vast ergens anders op internet te vinden.
Goeie, maar ik zie hem nog niet
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 21:32:12 #247
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172933939
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:26 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Centerparcs..óók leuk! _O-
o god nee, al kregen we er geld bij
pi_172934000
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:18 schreef TRT het volgende:
Ik vermoed toch dat Björn Derya en Joey achterna is gelopen nadat Alim van de kampeerplaats is weggegaan.
Daar is het ergens en om wat voor reden misgegaan en is er gevochten.
Daarbij raakt Björn gewond en Joey laten ze achter omdat ie of buiten westen is of dood.
Dat vechten maakt dorstig dus kwamen ze beide de vallei uit waar Björn wat afzijdig bleef terwijl Derya water haalde.
Daarna terug naar de kampeerplaats en heeft Björn misschien gekeken bij Joey en hem beter verstopt en was Derya alleen op de kampeerplaats waar Alim haar weg liet halen.
Bjorn was al gewond en door de inspannen geraakt hij daarna ook buiten westen.?

Oh nee....hij is daar niet gevonden 😅
Dit is wel een beetje het scenario denk ik, er wordt expliciet gezegd dat Joey op de achtergrond bleef, terwijl je als man toch meegaat om een paar gallons water te torsen.

Daarna slaat het duo op de vlucht dwars door het land heen, Joey kan gewoon compleet onvindbaar zijn.
pi_172934018
quote:
14s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:26 schreef Perrin het volgende:

[..]

Rara, wie liegt.
dit staat er natuurlijk wel bij :

aan het begin van de middag zagen medewerkers van een hotel aan de hoofdweg richting Silifke hoe het stel uit een vallei kwam

Het vreemde is dat er dan dus voor kiezen om 3 km door een vallei te gaan lopen (terwijl ze ook over de weg kunnen) om water te gaan halen ?
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_172934041
Bjorn wist toch al dat hij ziek was; nierfalen en drugs, dus hij zou goed kunnen verzinnen dat hij aangevallen is geweest. Beetje zichzelf wat verwonden..
Het is wel heul toevallig dat hij op tijd is gevonden.
Lekker hard!
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 21:37:41 #251
38496 Perrin
Sapere aude
pi_172934085
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:35 schreef Kim-Holland het volgende:
Bjorn wist toch al dat hij ziek was; nierfalen en drugs, dus hij zou goed kunnen verzinnen dat hij aangevallen is geweest. Beetje zichzelf wat verwonden..
Het is wel heul toevallig dat hij op tijd is gevonden.
En heeft ie nu zelf hulp gehaald (dat verklaarde hij toch eerst?) of issie door die militaire politie gevonden?
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 21:37:52 #252
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_172934089
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:26 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Centerparcs..óók leuk! _O-
was jij het nou die het had over vrouwen die andere vrouwen naar beneden halen?

Anyway.
Dat water halen zal wel geld opgraven zijn geweest oid.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 21:39:33 #253
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_172934132
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:35 schreef StaceySinger het volgende:

[..]

dit staat er natuurlijk wel bij :

aan het begin van de middag zagen medewerkers van een hotel aan de hoofdweg richting Silifke hoe het stel uit een vallei kwam

Het vreemde is dat er dan dus voor kiezen om 3 km door een vallei te gaan lopen (terwijl ze ook over de weg kunnen) om water te gaan halen ?
het vreemde is dat alim zegt dat hij ze water heeft gebracht
pi_172934148
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:37 schreef Marrije het volgende:

[..]

was jij het nou die het had over vrouwen die andere vrouwen naar beneden halen?

Anyway.
Dat water halen zal wel geld opgraven zijn geweest oid.
Ja, dat was ik. Het leuke is dat Ootje de humor er wel van inziet, anders zou ik haar negeren. ;)

edit; niet negeren maar dan maak ik geen grapjes, stel je voor zeg..
Lekker hard!
pi_172934180
Dat Alim Derya niet naar het dorp heeft gebracht vind ik op zich niet zo gek. Want dat is net zoiets als iemand van de camping sturen die niets slechts heeft gedaan. Alim wilde de slechterik niet zijn in de ogen van Derya. Slapen in de buitenlucht is daar ook niet ongewoon. De ouwe Turken vluchten in de zomer de bergen in omdat het daar koeler is. Hebben daar vaak een tweede huis. De foto van een baai is er een van vele. Op die foto is een baai waar veel restaurantjes zijn in Narlikuyu.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 21:41:43 #256
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172934209
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:37 schreef Marrije het volgende:

[..]

was jij het nou die het had over vrouwen die andere vrouwen naar beneden halen?

Anyway.
Dat water halen zal wel geld opgraven zijn geweest oid.
ja ik denk dat ze daar wat verstopt hebben. Drugs of/en geld, Alim kwam wel erg vaak langs. Ze hebben tijd zat gehad om het spul erna op te halen, of ze hadden er een afspraak met derden.

Edit: ik kan wel lachen om kim, die neemt het allemaal niet zo serieus.
pi_172934352
Ze hebben ook nog tijd gehad om te winkelen. Er ligt een zak van LC waikiki. Hebben ze die winkels ook buiten Turkije?
pi_172934376
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:37 schreef Perrin het volgende:

[..]

En heeft ie nu zelf hulp gehaald (dat verklaarde hij toch eerst?) of issie door die militaire politie gevonden?
Geen idee, al die leugens is teveel om te onthouden.
Lekker hard!
  Moderator zaterdag 5 augustus 2017 @ 21:47:09 #259
131456 crew  Klummie
Sterker door Strijd
pi_172934399
Wel schattig, al die Sherlockjes hier.
pi_172934436
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:41 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Edit: ik kan wel lachen om kim, die neemt het allemaal niet zo serieus.
O+ Nou, ik neem het heel serieus maar af en toe moet de druk van de ketel, he. :)
Maar OT weer ^O^
Lekker hard!
pi_172934475
quote:
- Op 8 juli stuurt het stel een bericht naar familie van Joey dat hij heimwee heeft en terugkeert. Hij zou met een taxibusje naar Adana gegaan zijn maar weten niet zeker of hij daadwerkelijk opgestaptis. Dit is tevens de dag dat hij voor het laatst gepind heeft
Dit is daderlogica. Als zij niet weten wat er met Joey is gebeurd zouden ze dit niet zeggen. Want wat als Joey een dag later opduikt en hun leugen onderuit haalt? De enige reden waarom iemand een dergelijke leugen zou vertellen is als je zeker weet dat Joey niet meer op kan duiken om je leugen te doorprikken.

Zij wisten dus dat Joey deze leugen niet meer kon ontkrachten omdat ze weten dat Joey niet meer leeft.
Don't quote me boy, cause I ain't said shit!
Send Banano to: ban_1drjycsqhpwa1i4uxo1mmqau6q8gibgbn6oabtub53zpcrabjunt3uscaqty
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 21:51:01 #262
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172934506
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:49 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:

[..]

Dit is daderlogica. Als zij niet weten wat er met Joey is gebeurd zouden ze dit niet zeggen. Want wat als Joey een dag later opduikt en hun leugen onderuit haalt? De enige reden waarom iemand een dergelijke leugen zou vertellen is als je zeker weet dat Joey niet meer op kan duiken om je leugen te doorprikken.

Zij wisten dus dat Joey deze leugen niet meer kon ontkrachten omdat ze weten dat Joey niet meer leeft.
Scherp, ze weten dat hij niet meer boven water zal komen :o
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_172934510
Had ook ergens gelezen dat Alim zei dat hun spullen buiten de bus lagen. Hadden ze dan uitgepakt om vervolgens joey zijn spullen te laten pakken? En ze hebben daar hele grote flessen met water. Zijn niet te tillen. Maar het kan zijn dat ze nogal dorst hebben gekregen van de wandeling naar het dorp.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 21:51:15 #264
374096 Liftdeur
Gaat open en dicht.
pi_172934512
Dat Bjorn bij het hotel op afstand bleef zegt inderdaad genoeg, toen was (een eventuele) vechtpartij al geweest. Maar dit zou dus ook betekenen dat Derya wel degelijk weet wat er toen gebeurt is met Joey, in dat geval hebben gewoon afgesproken dat water halen bij het hotel een soort alibi is, en daarna zijn ze dus gesplitst (Bjorn ging Joey 'opruimen' en Derya naar het kamp?)

Ik snap er echt werkelijkwaar geen kut meer van. :')
Ajacied.
pi_172934546
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:45 schreef Djelin het volgende:
Ze hebben ook nog tijd gehad om te winkelen. Er ligt een zak van LC waikiki. Hebben ze die winkels ook buiten Turkije?
Tankstation kan ook. Die waren veel te lijp om onopvallend te gaan winkelen.
Lekker hard!
pi_172934566
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:51 schreef Leandra het volgende:

[..]

Scherp, ze weten dat hij niet meer boven water zal komen :o
Precies.
Don't quote me boy, cause I ain't said shit!
Send Banano to: ban_1drjycsqhpwa1i4uxo1mmqau6q8gibgbn6oabtub53zpcrabjunt3uscaqty
pi_172934624
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:52 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Tankstation kan ook. Die waren veel te lijp om onopvallend te gaan winkelen.
Dat is een kledingwinkel in turkije
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 21:55:43 #268
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172934654
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:52 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Tankstation kan ook. Die waren veel te lijp om onopvallend te gaan winkelen.
Er ligt een tas van de winkel LC Waikiki.... dat is geen tankstationspul.
http://www.lcwaikiki.com/en-US/NL
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 21:56:16 #269
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172934674
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:51 schreef Leandra het volgende:

[..]

Scherp, ze weten dat hij niet meer boven water zal komen :o
inderdaad, maar iemand enig idee hoe laat dat bericht verstuurd was? En is er tijdsverschil daar met hier?
pi_172934744
Die winkel hebben ze ook in Silifke maar eigenlijk overal in Turkije
pi_172934758
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:54 schreef Djelin het volgende:

[..]

Dat is een kledingwinkel in turkije
Oh.. :@ ik dacht aan eten, Waikiki-repen met muesli oid. :')
Lekker hard!
pi_172934767
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:56 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

inderdaad, maar iemand enig idee hoe laat dat bericht verstuurd was? En is er tijdsverschil daar met hier?
1 uur
pi_172934783
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:58 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Oh.. :@ ik dacht aan eten, Waikiki-repen met muesli oid. :')
Lol
pi_172934808
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:49 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:

[..]

Dit is daderlogica. Als zij niet weten wat er met Joey is gebeurd zouden ze dit niet zeggen. Want wat als Joey een dag later opduikt en hun leugen onderuit haalt? De enige reden waarom iemand een dergelijke leugen zou vertellen is als je zeker weet dat Joey niet meer op kan duiken om je leugen te doorprikken.

Zij wisten dus dat Joey deze leugen niet meer kon ontkrachten omdat ze weten dat Joey niet meer leeft.
Als hij die dag voor het laatst gepind heeft, moet hij de bewoonde wereld zijn binnengegaan, dus ergens begin van de middag.

Dus niet dat hij al ergens in de natuur voordat ze de bewoonde wereld binnenliepen (nog steeds met die 2 koffers of hadden Derya en Joey die weer in de bus achtergelaten; de mensen die hen naar beneden zagen komen spreken niet van koffers, iets wat je niet zomaar vergeet...) omgekomen is.

Of er is inderdaad gepind, maar niet door Joey.... :X
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172934852
Miscchien had Bjorn wel een nieuw shirt nodig? Na een paar dagen in die stinkbus is dat ook wel nodig. Of die ene die hij bij zich had was kapot of bebloedt.
Lekker hard!
pi_172934855
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:03 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
Jongens, nergens staat dat ze ¤20.000 hadden. In de berichtgeving stond dat Björn had gezegd dat het stuk grond "een kleine ¤20.000 kost".
Ja, we moeten niet verkeerde informatie steeds citeren. De foto met het geld staat helemaal los van het bedrag wat hier steeds genoemd wordt. Bjorn had niet ¤ 20.000 in handen.

Hetzelfde geldt voor de Telegraaf-berichtgeving over vandaag. Die Koen Nederhof is gewoon veel te slordig geweest in het controleren van de dingen die hij opgeschreven heeft. Hij zit met sommige feiten gewoon een dag ernaast over de cruciale dagen 7 t/m 10 juli..
pi_172934892
quote:
15s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 22:00 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Als hij die dag voor het laatst gepind heeft, moet hij de bewoonde wereld zijn binnengegaan, dus ergens begin van de middag.

Dus niet dat hij al ergens in de natuur voordat ze de bewoonde wereld binnenliepen (nog steeds met die 2 koffers of hadden Derya en Joey die weer in de bus achtergelaten; de mensen die hen naar beneden zagen komen spreken niet van koffers, iets wat je niet zomaar vergeet...) omgekomen is.

Of er is inderdaad gepind, maar niet door Joey.... :X
Je kunt toch prima pinnen en 5 minuten later overlijden? En dan kunnen zij toch prima naar huis smsen dat hij heimwee heeft en naar huis gaat, in de wetenschap dat hij niet meer op zal duiken om hun verhaal tegen te spreken.
Don't quote me boy, cause I ain't said shit!
Send Banano to: ban_1drjycsqhpwa1i4uxo1mmqau6q8gibgbn6oabtub53zpcrabjunt3uscaqty
pi_172934896
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:51 schreef Liftdeur het volgende:
Dat Bjorn bij het hotel op afstand bleef zegt inderdaad genoeg, toen was (een eventuele) vechtpartij al geweest. Maar dit zou dus ook betekenen dat Derya wel degelijk weet wat er toen gebeurt is met Joey, in dat geval hebben gewoon afgesproken dat water halen bij het hotel een soort alibi is, en daarna zijn ze dus gesplitst (Bjorn ging Joey 'opruimen' en Derya naar het kamp?)

Ik snap er echt werkelijkwaar geen kut meer van. :')
Ik denk ook dat zij er van geweten moet hebben.
Ze hebben in ieder geval een mooie tijd kunnen bijkomen van de schrik en een soort van verhaaltje/alibi hebben afgesproken.
pi_172934925
Wordt er bij een pintransactie niet geregistreerd bij welke pinautomaat dat was? Ja toch?

Dan de tijd van de pinactie bepalen en langs de beweerde tijdlijn van Derya en Bjorn leggen en klaar is kees.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 22:06:03 #280
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172934965
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:58 schreef Djelin het volgende:

[..]

1 uur
dank je
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 22:06:04 #281
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172934966
quote:
5s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 22:04 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:
Wordt er bij een pintransactie niet geregistreerd bij welke pinautomaat dat was? Ja toch?

Dan de tijd van de pinactie bepalen en langs de beweerde tijdlijn van Derya en Bjorn leggen en klaar is kees.
Als het pinnen niet lukte is er geen transactie.
Maar het is wel interessant om te weten of dat verhaal dat Joey z'n moeder had gevraagd geld te storten (en of ze dat dan gedaan heeft) wel waar is.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_172934980
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 22:03 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:

[..]

Je kunt toch prima pinnen en 5 minuten later overlijden? En dan kunnen zij toch prima naar huis smsen dat hij heimwee heeft en naar huis gaat, in de wetenschap dat hij niet meer op zal duiken om hun verhaal tegen te spreken.
Ja, maar pinnen gebeurt ergens in de bewoonde wereld, niet op die wandeling door de natuur van die kampeerplek naar de kust, daar staat geen pinautomaat in de middle of nowhere (relatief dan).

Als het bij een tankstation ofzo is gebeurd, dan is het vrij lastig om iemand daar te vermoorden/een ongeluk te laten krijgen en een lichaam op het midden van de dag te doen verdwijnen...

Ergens daar in de bergen kan dat, maar daar kan je weer niet pinnen...

Dus of Joey is in de bergen omgekomen en Bjorn of Derya hebben met zijn pas gepind, of er is een ander scenario nodig.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172935040
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 22:06 schreef Leandra het volgende:

[..]

Als het pinnen niet lukte is er geen transactie.
Maar het is wel interessant om te weten of dat verhaal dat Joey z'n moeder had gevraagd geld te storten (en of ze dat dan gedaan heeft) wel waar is.
Als er gesteld wordt "8 juli is er voor het laatst gepind met de pinpas van Joey" (A) is dat wat anders dan "er is geprobeerd te pinnen, maar dat lukte niet" (B).

B was dan al eerder het geval, ergens 7 juli of nog eerder, waarna Joey zijn moeder appte/belde om geld over te maken.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 22:09:55 #284
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172935071
quote:
12s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 22:08 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Als er gesteld wordt "8 juli is er voor het laatst gepind met de pinpas van Joey" (A) is dat wat anders dan "er is geprobeerd te pinnen, maar dat lukte niet" (B).

B was dan al eerder het geval, ergens 7 juli of nog eerder, waarna Joey zijn moeder appte/belde om geld over te maken.
logisch
pi_172935117
quote:
12s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 22:06 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Ja, maar pinnen gebeurt ergens in de bewoonde wereld, niet op die wandeling door de natuur van die kampeerplek naar de kust, daar staat geen pinautomaat in de middle of nowhere (relatief dan).

Als het bij een tankstation ofzo is gebeurd, dan is het vrij lastig om iemand daar te vermoorden/een ongeluk te laten krijgen en een lichaam op het midden van de dag te doen verdwijnen...

Ergens daar in de bergen kan dat, maar daar kan je weer niet pinnen...

Dus of Joey is in de bergen omgekomen en Bjorn of Derya hebben met zijn pas gepind, of er is een ander scenario nodig.
Je kunt toch pinnen in de stad en een uur later in the middle of nowhere overlijden?
Don't quote me boy, cause I ain't said shit!
Send Banano to: ban_1drjycsqhpwa1i4uxo1mmqau6q8gibgbn6oabtub53zpcrabjunt3uscaqty
pi_172935133
Hoe dan ook, als die getuigenverklaringen kloppen van "Bjorn en Derya zijn naar beneden komen lopen en bij de kustweg aangekomen" (zonder of met koffer(s)?), dan zijn Bjorn en Derya volgens hun eigen verhaal elkaar weer in die middag, aan de kust(weg) elkaar kwijtgeraakt, waarna Derya wéér teruggegaan is naar die kampeerplek, "dezelfde" wandeling terug omhoog (volgens Alim was zij daar alleen die avond van de 8e) en wat Bjorn heeft lopen doen van dat moment 8 juli 's middags tot 24 uur later toen ie flauwviel, is een mysterie.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172935142
quote:
5s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 22:04 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:
Wordt er bij een pintransactie niet geregistreerd bij welke pinautomaat dat was? Ja toch?

Dan de tijd van de pinactie bepalen en langs de beweerde tijdlijn van Derya en Bjorn leggen en klaar is kees.
Ja, de postcode, zelfs in China.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 22:12:13 #288
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172935143
Is er in die bergen bereik? Ze kwamen in de avond aan bij Alim. Vooraf pinpoging en ma om geld vragen?

Maar dat klopt weer niet met wat de familie van Joey eerder zei, laatste contact met Joey zelf was op 4 juli. Toen was alles nog goed.
pi_172935154
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 22:09 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

logisch
Als hij gebeld zou hebben...zou hij dan niet ook gezegd hebben ik kom snel weer naar huis want ik vertrouw het hier niet of ik kan hier niets doen nog want er iets niets of ik vind er geen ruk aan hier, ik heb heimwee oid?
pi_172935163
Daar in de bergen heb je vaak geen bereik met je mobiel. Lijkt mij dat je vlakbij de pinautomaat gaat bellen naar huis?
pi_172935173
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 22:11 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:

[..]

Je kunt toch pinnen in de stad en een uur later in the middle of nowhere overlijden?
Waarom zou Joey eerst gaan pinnen in de bewoonde wereld en hij wilde weg "naar Adana -> Nederland" en waarom zou hij dan weer terug de natuur ingaan?

"iets vergeten in de bus", dus 's middags weer kilometers bergop gaan lopen na gepind te hebben?

Kan, maar is niet erg logisch voor iemand die zo snel mogelijk naar huis wil...
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 22:14:40 #292
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_172935202
image00556

dat is de foto

"Een stapel geld op een foto in een appje van Bjorn aan een goede vriend in Haaksbergen"
"Evil Alien Conquerers....They Rule!"
pi_172935268
quote:
12s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 22:08 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Als er gesteld wordt "8 juli is er voor het laatst gepind met de pinpas van Joey" (A) is dat wat anders dan "er is geprobeerd te pinnen, maar dat lukte niet" (B).

B was dan al eerder het geval, ergens 7 juli of nog eerder, waarna Joey zijn moeder appte/belde om geld over te maken.
Die informatie dat op 8 juli voor het laatst gepind is, moet komen van iemand die ook op Joey zijn bankafschriften kan inkijken, of kan inloggen op zijn bankaccount. Dat moet dan iemand in Nederland zijn.
Of de bank heeft dat doorgegeven aan de politie hier.
pi_172935278
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 22:14 schreef Vis1980 het volgende:
[ afbeelding ]

dat is de foto

"Een stapel geld op een foto in een appje van Bjorn aan een goede vriend in Haaksbergen"
Ongeveer 10x500, 45x100 en 10x50 ~ 10.000 euro...
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 22:18:00 #295
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172935293
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 22:14 schreef Vis1980 het volgende:
[ afbeelding ]

dat is de foto

"Een stapel geld op een foto in een appje van Bjorn aan een goede vriend in Haaksbergen"
lelijke handen... eigenlijk te lelijk voor een gestylde foto.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 22:18:01 #296
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172935295
quote:
12s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 22:08 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Als er gesteld wordt "8 juli is er voor het laatst gepind met de pinpas van Joey" (A) is dat wat anders dan "er is geprobeerd te pinnen, maar dat lukte niet" (B).

B was dan al eerder het geval, ergens 7 juli of nog eerder, waarna Joey zijn moeder appte/belde om geld over te maken.
Kan ook een pinbetaling in een supermarkt of tankstation zijn geweest hè.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_172935317
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 22:14 schreef Vis1980 het volgende:
[ afbeelding ]

dat is de foto

"Een stapel geld op een foto in een appje van Bjorn aan een goede vriend in Haaksbergen"
Dit zegt helemaal niks over het tijdstip wanneer deze foto gemaakt is. Misschien wel van twee jaar terug.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 22:20:11 #298
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_172935370
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 22:18 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Dit zegt helemaal niks over het tijdstip wanneer deze foto gemaakt is. Misschien wel van twee jaar terug.
Klopt maar zou men dat niet kunnen achterhalen?
"Evil Alien Conquerers....They Rule!"
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 22:20:38 #299
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_172935377
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 22:18 schreef Leandra het volgende:

[..]

Kan ook een pinbetaling in een supermarkt of tankstation zijn geweest hè.
:Y
"Evil Alien Conquerers....They Rule!"
pi_172935385
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 22:17 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Die informatie dat op 8 juli voor het laatst gepind is, moet komen van iemand die ook op Joey zijn bankafschriften kan inkijken, of kan inloggen op zijn bankaccount. Dat moet dan iemand in Nederland zijn.
Of de bank heeft dat doorgegeven aan de politie hier.
Ja precies. Maar de bewoording "er is gepind" betekent een gelukte transactie, registratie waar en hoe laat en het feit dat Joey's pinpas (hijzelf misschien niet) in de bewoonde wereld was, ergens bij een tankstation of winkeltje ofzo langs die kustweg of daar ergens.

A - Als het Joey was die dat gepind heeft, heeft ie de bewoonde wereld bereikt en zou dus een taxi/bus genomen kunnen/moeten hebben ervan uitgaande dat ie snel wegwilde.

B - Als het niet Joey was, maar wel zijn pinpas, is die afhandig gemaakt en zijn code ook door Bjorn en/of Derya en kan Joey eerder omgekomen zijn

Maar eerst gaan pinnen in de bewoonde wereld en dan terug gaan lopen weg van die bewoonde wereld waar je de kans hebt om weg te komen, terug kilometers die bergen weer in om daar te overlijden/kwijt te raken/in een kloof te vallen/whatever, dat is niet logisch...
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_172935393
vol
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')