Alleen in Delft toch?quote:Op zaterdag 5 augustus 2017 11:19 schreef MCH het volgende:
Ze hebben nu ook vers brood bij de Ikea, iemand dat al gehad?
Je bent een schatjequote:Op zaterdag 5 augustus 2017 17:48 schreef Lucky_Strike het volgende:
Als ik dit doe, reeks ik dan?
Edit: ja dus
Op basis van soja?quote:Op vrijdag 11 augustus 2017 00:00 schreef Erasmo het volgende:
Helaas niet, maar het zijn voornamelijk groentes.
Bron: http://lauriekoek.nl/de-ballen-van-ikea/quote:Ingrediëntendeclaratie GRÖNSAKSBULLAR: kikkererwten (18%) groene erwten (14%), wortels (14%) rode paprika (14%) maïs (14%) kool (10%) erwteneiwit, uien (3%), koolzaadolie, erwtenzetmeel, zout, bruine suiker, verdikkingsmiddel (E461), aroma’s, specerijen, kruiden.
Bedankt! Het valt te proberen.quote:Op vrijdag 11 augustus 2017 00:48 schreef Leandra het volgende: [..]
Bron: http://lauriekoek.nl/de-ballen-van-ikea/
Als ze het recept niet veranderd hebben met de andere naam.
Dat zal door de bonen komen. Ik denk dat ze ook bepalend zijn voor de textuur.quote:Op vrijdag 11 augustus 2017 14:47 schreef Trusten het volgende: [..]
Ik vind ze echt weeiïg / naar karton smaken
Ja precies.quote:Op dinsdag 24 juli 2018 16:10 schreef drakin het volgende:
Ik wilde al zeggen met hoeveel het dan aangelengd moet worden, kun je uitrekenen wat er dan ongelengd in moet zitten.
Wel stom dat ze dat niet doen, je gebruikt limonadesiroop vaak genoeg ongelengd toch?
Ja, dat is 1/5equote:Op dinsdag 24 juli 2018 16:58 schreef Syrena het volgende:
[..]
Ja precies.
Er staat nu alleen op dat de verhouding 1 deel siroop, 4 delen water is. Kun je dan terugrekenen?
Ik ben écht geen rekenwonder
Kartonsmaak wijst op eiwitten die door te intensieve mechanische behandeling zijn kapotgemaakt.quote:Op vrijdag 11 augustus 2017 14:47 schreef Trusten het volgende:
[..]
Ik vind ze echt weeiïg / naar karton smaken
Oh, ik dacht dat dat door het pak kwam. Weer wat geleerd! 👍🏼quote:Op dinsdag 24 juli 2018 18:42 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Kartonsmaak wijst op eiwitten die door te intensieve mechanische behandeling zijn kapotgemaakt.
Als je melk een tijdje te lang in de blender doet heb je dat ook
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |