abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_172868544
registreer om deze reclame te verbergen
Een kleine 2 maanden terug is de hond van mn ouders geopereerd en zijn er meerdere onderhuidse bulten weggehaald. Weet niet meer precies wat precies. Mogelijk ontstoken melkklieren als ik het me goed herinneren. Maar ook wat bulten onder dr hals en wat kleintjes onderhuids op dr poot.

Een week nadat ze onder het mes geweest was, was de bult in haar hals weer terug. Direct teruggegaan voor controle en het bleek bloed te zijn. Zou vanzelf weer verdwijnen. Nu, dik 2 maanden later zit die bult er nog steeds.. Een bult ter grootte van een behoorlijke knikker. Even groot als de bult die verwijderd was.

Volgens de dierenarts zou het geen kwaad kunnen, was het een bloedophoping en zou dat wel wegtrekken. En nu ben ik dus benieuwd, omdat de bult zo'n beetje even groot is, maar nog steeds niet is weggetrokken of dat wel klopt? Vind het namelijk raar dat een bultje weggehaald wordt, en er een bloedophoping die even groot is terug voor is gekomen die na 2 maanden nog niet is verdwenen.

Beestje is verder gezond, wordt wel oud maar is verder dezelfde knuffelbeest als het altijd al was ;)

[ Bericht 1% gewijzigd door Kamelenteen op 03-08-2017 07:01:29 ]
Ook wel cameltoe.
  vrijdag 11 augustus 2017 @ 07:01:19 #2
1305 Casey
...psychisch zeer simpel
pi_173056788
Het kan zijn dat er wat onderhuids littekenweefsel gevormd is, fibrine dus. Dat is inderdaad niet echt iets om je zorgen over te maken. Wij geven soms serratiopeptidase om zo'n bult sneller te later verdwijnen maar ik kan dit medicijn niet vinden in Nederlandse sites, dus ik weet niet zeker of dit wel verkrijgbaar is in Nederland. Wil het bultje echt niet verdwijnen en groeit het dan zou een fijne naald aspiratiebiopt een optie zijn, om even zeker te weten dat het een onschuldig bultje is en niet een teruggroeiende tumor.,

Groetjes!
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')