abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_172863991
registreer om deze reclame te verbergen
Ik vraag me al lang af of er een verschil is tussen hoe mannen en vrouwen sexuele aantrekkingskracht zien, vooral in deze huidige tijd. Dus alvast bedankt als je de volgende vraag wil beantwoorden.

Stel je hebt een vriend(in) (als je nooit met een platonische vriend(in) zou daten een kennis). Die vriend(in) of kennis is van het verkeerde geslacht om een potentiŽle partner te zijn (tenzij je biseksueel bent maar dan geldt deze vraag niet sorry). Je kunt er goed mee opschieten, In elk geval doen jullie samen activiteiten, voor vrouwen of vrouw en homo is dat meestal theedrinken en bijkletsen of soaps kijken en voor mannen of lesbische en man sport kijken of gamen maar kan ook anders zijn of helemaal niet uitmaken wat voor geslacht de ander heeft wat betreft je activiteiten, sorry als ik nu generaliseer. Maar in ieder geval begrijpen jullie elkaar. Dan gaat deze persoon naar Korea of Thailand voor een cosmetische ingreep en ze verwisselen jouw vriend(in) met een ander. Als je de vriend(in) opnieuw tegenkomt Zie je dat Ze de persoon hebben verward met een transgender en het resultaat is niet te onderscheiden van natuurlijk. Qua uiterlijk is het nu echt je droompartner geworden. Zelf is die persoon er helemaal niet blij mee want diegene was daarvoor niet transgender maar nieuwe operatie kan niet. Uiteindelijk accepteert de vriend(in) de situatie en wordt toch weer gelukkig, vanwege een drugs die de geaardheid heeft veranderd , maar verder niet de rest van de persoonlijkheid.
Edit: voor een objectievere vraag geeft jouw vriend(in)/kennis je een drugs waardoor je herinneringen aan die persoon als van het andere geslacht vergeet, niet de herinneringen zelf, maar alleen welk geslacht diegene toen had. Bijv zoals hieronder als je als man vroeger met een vriend of kennis naar de krieg ging biertje drinken en over vrouwen praten denk je nu dat dit met een biseksuele vriendin was.

Nu is mijn vraag: verwacht je dat deze persoon zich zal onderscheiden van iemand die van nature het juiste geslacht had om erop te kunnen vallen (ervan uitgaande dat dit 2070 is en het lichamelijke resultaat perfect is)? In welke zin (positief of negatief)? Zou je ermee op date willen, waarom wel/niet? Alvast bedankt als je reageert.

[ Bericht 0% gewijzigd door geeninspiratie1235 op 03-08-2017 08:45:46 ]
  woensdag 2 augustus 2017 @ 21:46:36 #2
150517 SpecialK
No hesitation, no delay.
pi_172864145
Je kent elkaar als man. Je relatie is zoals die tussen 2 mannen. Kan iemand nog zo'n fuckable zijn geknutseld maar dat idee is niet weg te denken.

Wellicht hangt het ook van de persoonlijkheid af. Bruce Jenner was gewoon een dudes dude... lekker ravotten in de kleedkamer. Over bitches praten tijdens het drinken een biertje.. dan kan hij wel ineens een kutje hebben en doen alsof hij ineens de vergelegen giegelende kawai waifu is het overtuigt gewoon niet.
Nobody exists on purpose.
Nobody belongs anywhere.
Everybody's gonna die.
pi_172864205
Je gaat als kerel toch geen andere kerel neuken als je hetero bent? :')
pi_172865015
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 21:41 schreef geeninspiratie1235 het volgende:
Ik vraag me al lang af of er een verschil is tussen hoe mannen en vrouwen liefde/een relatie zien, vooral in deze huidige tijd. Dus alvast bedankt als je de volgende vraag wil beantwoorden.

Stel je hebt een kennis of vriend(in). Die is van het verkeerde geslacht om een potentiŽle partner te zijn (tenzij je biseksueel bent maar dan geldt deze vraag niet sorry). Je kunt er goed mee opschieten, In elk geval doen jullie samen activiteiten, voor vrouwen of vrouw en homo is dat meestal theedrinken en bijkletsen of soaps kijken en voor mannen of lesbische en man sport kijken of gamen maar kan ook anders zijn of helemaal niet uitmaken wat voor geslacht de ander heeft wat betreft je activiteiten, sorry als ik nu generaliseer. Maar in ieder geval begrijpen jullie elkaar. Dan gaat deze persoon naar Korea of Thailand voor een cosmetische ingreep en ze verwisselen jouw vriend(in) met een ander. Als je de vriend(in) opnieuw tegenkomt Zie je dat Ze de persoon hebben verward met een transgender en het resultaat is niet te onderscheiden van natuurlijk. Qua uiterlijk is het nu echt je droompartner geworden. Zelf is die persoon er helemaal niet blij mee want diegene was daarvoor niet transgender maar nieuwe operatie kan niet. Uiteindelijk accepteert de vriend(in) de situatie en wordt toch weer gelukkig, vanwege een drugs die de geaardheid heeft veranderd , maar verder niet de rest van de persoonlijkheid.

Nu is mijn vraag: onderscheid deze persoon zich in jouw ogen van iemand die van nature het juiste geslacht had om erop te kunnen vallen (ervan uitgaande dat dit 2070 is en het lichamelijke resultaat perfect is)? In welke zin (positief of negatief)? Zou je ermee op date willen, waarom wel/niet? Alvast bedankt als je reageert.
Wat jij hier beschrijft heeft niks met liefde te maken, maar alles met seksuele aantrekkingskracht.
<a href="http://blueballfixed.ytmnd.com/" target="_blank" rel="nofollow"><a href="http://blueballfixed.ytmnd.com/&lt" target="_blank" rel="nofollow">http://blueballfixed.ytmnd.com/&lt</a>;/a>
pi_172865178
ctrl f transgender
Google is your friend, abuse your friends
pi_172865251
Een goede vriendschap betekent niet per se een goede liefdesrelatie he.

Daarnaast zou je je partner m.i. echt veel te vaak zien als je zowel relatie- als vriendschapstijd met elkaar doorbrengt.

Dus nee, zou niet kunnen.
pi_172870160
registreer om deze reclame te verbergen
Bijzonder, ik had verwacht dat men anders zou denken. Bedankt voor de reacties! En ja ik wist even niet hoe ik het moest noemen. Maar heb t veranderd.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')