#ANONIEM | woensdag 2 augustus 2017 @ 15:29 |
Ik vind het waanzinnige shit. Die sla en tomaten waren wel overbodig en voegden weinig toe aan de smaak. Had er geen knoflooksaus bij gevraagd als een echte Hollandse boer. Ga straks weer de deur uit en 3 Turkse pizza's halen. Neem twee kale en 1 met knoflooksaus om uit te proberen. Zijn er hier mensen die van Turkse pizza houden? Zo ja, wat doe jij er allemaal bij (saus, groente) ? | |
maily | woensdag 2 augustus 2017 @ 15:31 |
Het topic dat je wist dat zou komen Met knoflooksaus!! | |
dimmak | woensdag 2 augustus 2017 @ 15:33 |
Onder welke steen kom jij weg? Gewoon met kebab ertussen, ja toch? | |
#ANONIEM | woensdag 2 augustus 2017 @ 15:34 |
Ik ga straks met knoflooksaus halen. Ben afgelopen tijd helemaal into buitenlands eten. Hoewel ik Hollandse pot ook lekker blijf vinden. | |
liedetector | woensdag 2 augustus 2017 @ 15:34 |
hete chilis veel.... | |
maily | woensdag 2 augustus 2017 @ 15:34 |
Lekker afwisselen! | |
#ANONIEM | woensdag 2 augustus 2017 @ 15:35 |
Nogmaals, ik ben een Hollandse boer. Heb serieus amper buitenlands gegeten de afgelopen 10 jaar. Nu kom ik vaak bij de Surinamer bv. | |
ikbennieuwopfok | woensdag 2 augustus 2017 @ 15:36 |
Er valt nog zo veel te ontdekken voor je | |
LurkJeRot | woensdag 2 augustus 2017 @ 15:51 |
Ik eet die dingen eigenlijk nooit, hoewel ze best te kanen zijn. | |
Lucky_Strike | woensdag 2 augustus 2017 @ 16:23 |
Met veel groente, knoflooksaus en sambal voor mij | |
kurva | woensdag 2 augustus 2017 @ 17:32 |
Vergeet geen ayran om het weg te spoelen! | |
Hallojo | woensdag 2 augustus 2017 @ 17:35 |
Met kip, knoflook en een beetje salade | |
Lucky_Strike | woensdag 2 augustus 2017 @ 17:48 |
Natuurlijk! | |
goed_volk | woensdag 2 augustus 2017 @ 17:54 |
Zelfs geen sambal?! Wat doe je?! Hoe kun je ?! | |
#ANONIEM | woensdag 2 augustus 2017 @ 17:56 |
Ik heb drie Turkse pizza's gehaald. Die vrouw vroeg of ik alles er op wilde. Ik zei jaaaaaaaaaa lekker. Vond het echt extreem lekker, nog lekkerder dan de Surinamer. Vrees dat ik er een nieuwe verslaving bij heb. | |
#ANONIEM | woensdag 2 augustus 2017 @ 17:56 |
Zie bericht hier onder. | |
goed_volk | woensdag 2 augustus 2017 @ 17:57 |
Goed zo | |
Villas__Rubin | woensdag 2 augustus 2017 @ 18:17 |
Heerlijk voer!! Eet er meestal wel 1 keer per week een. En vallen nog heel erg mee ook qua calorieën Ik haal er altijd een voor 2 euro bij de Türk. | |
DeLoet | woensdag 2 augustus 2017 @ 18:19 |
bokkenzaad.. | |
Hedera | woensdag 2 augustus 2017 @ 18:26 |
Kip? Er zit er al gehakt op joh. | |
FlippingCoin | woensdag 2 augustus 2017 @ 18:30 |
Lekker ja, meestal met wat groente sambal en knoflook en soms nog kaas en kebab erbij. | |
dopfles1 | woensdag 2 augustus 2017 @ 18:34 |
Naar aanleiding van dit topic een dönner pizza besteld. Ben nu ziek. Bedankt ts. Ranzige troep | |
FlippingCoin | woensdag 2 augustus 2017 @ 18:36 |
| |
FutureFairytale | woensdag 2 augustus 2017 @ 18:40 |
Het is wel de bedoeling dat je ze opgerold opeet vanwege de dingen die erin zitten. Ik met sla, kaas, sambal en knoflooksaus. | |
Rickocum | woensdag 2 augustus 2017 @ 18:40 |
Je kan het allllleerrrbeste van die diepvries pizza's halen. En dan zelf paprika's en komkommer en ui en champignons en wat (geraspte) kaas en wat tomaatjes en wat sla er op gooien. En net zoals ik een gruwelijk eigen gemaakte knoflooksaus maken. Dat in het midden gooien. Oprollen en klappen als een wrap. | |
Villas__Rubin | woensdag 2 augustus 2017 @ 18:41 |
Das mij serieus nog nooit overkomen... Geef niet op dus! Gewoon domme pech dit. Gewoon zorgen dat je een goeie betrouwbare tent vind, of zelf maken met die dingen van de Toko. de Supermarkten hebben ze ook. | |
Stabiel | woensdag 2 augustus 2017 @ 18:47 |
Rot op, zwerver. Met je diepvriespizza en eigen gemaakte saus. | |
Rickocum | woensdag 2 augustus 2017 @ 18:49 |
Nou hoor | |
Rickocum | woensdag 2 augustus 2017 @ 18:50 |
Kebab pizza's of shoarma pizza's van een goede tent zijn echt goddelijk. Vooral als je de nodige alcohol hebt gehad en geen zin hebt om zelf wat te maken! | |
Villas__Rubin | woensdag 2 augustus 2017 @ 18:53 |
Ja, verschrikkelijk lekker idd na de alcohol. Niet goed voor de kilo's alleen haha... | |
Rickocum | woensdag 2 augustus 2017 @ 18:55 |
I know man. Maar de discipline bij mij is dan zo laag dat ik alles dan in mijn bek stop als een holbewoner. Vreet zo een pizza dan ook volgens mij binnen een minuut of zeven op. Terwijl mijn vriendin dan nog een halve pizza op heeft. | |
RobinOok | woensdag 2 augustus 2017 @ 19:11 |
Ziet er niet uit als iets dat ik zou willen eten. | |
Rickocum | woensdag 2 augustus 2017 @ 20:19 |
Ja maar jij maakt alleen vijf sterren maaltijden toch? Deeg vanuit het dal van de Alpen enzo. | |
Hallojo | woensdag 2 augustus 2017 @ 20:25 |
Dat miezerige beetje gehakt? Gewoon nog even ca. 200 gram kipshoarma/kebab erop | |
Hallojo | woensdag 2 augustus 2017 @ 20:29 |
De plaatjes die TS als voorbeeld geeft zijn dan ook niet echt representatief. Dit ziet er gewoon niet uit. | |
RobinOok | woensdag 2 augustus 2017 @ 20:49 |
Vijfsterrenmaaltijden misschien, maar ik doe nooit zo moeilijk over de ingredienten. Meeste gewoon toko, Turk of supermarkt. | |
#ANONIEM | woensdag 2 augustus 2017 @ 22:24 |
Ze smaakten anders heerlijk. Heb zelden zulke lekkere pizza's gegeten. | |
#ANONIEM | woensdag 2 augustus 2017 @ 22:25 |
Komt omdat je verzuurd bent. | |
Hallojo | woensdag 2 augustus 2017 @ 22:25 |
Ik zou jouw ogen weleens willen zien als je een goeie lahmacun eet | |
#ANONIEM | woensdag 2 augustus 2017 @ 22:28 |
Wat is een goede lahmacun dan? Ik sta open voor andere winkels. Ik heb dit soort eten pas vrij recent ontdekt. | |
Hallojo | woensdag 2 augustus 2017 @ 22:30 |
En waar ze de lekkerste in jouw stad hebben, moet je zelf even ontdekken. | |
Lunatiek | woensdag 2 augustus 2017 @ 22:37 |
Zit nogal verschil in de kwaliteit bij die dingen. Een goeie Turkse pizza kan inderdaad heel lekker zijn. Met alles erop en eraan, al vind ik sambal en knoflooksaus vaak overkill, maar een subtiele hoeveelheid is oké. Er mag van mij over het algemeen wat meer groente op. | |
RobinOok | woensdag 2 augustus 2017 @ 23:27 |
Waanzinnig shit met vieze sla en tomaat en geen knoflooksaus, schreef je. | |
#ANONIEM | woensdag 2 augustus 2017 @ 23:29 |
Ga ff anders lopen zeiken. [ Bericht 1% gewijzigd door Lucky_Strike op 02-08-2017 23:34:12 ] | |
Lucky_Strike | woensdag 2 augustus 2017 @ 23:33 |
TS, wat ga je hierna proberen voor internationale cuisine? | |
#ANONIEM | woensdag 2 augustus 2017 @ 23:35 |
Schattig topic. | |
#ANONIEM | woensdag 2 augustus 2017 @ 23:35 |
? | |
Lucky_Strike | woensdag 2 augustus 2017 @ 23:37 |
Of je nog ander buitenlands eten gaat proberen. | |
#ANONIEM | woensdag 2 augustus 2017 @ 23:39 |
Waar woon je zo ongeveer? | |
#ANONIEM | woensdag 2 augustus 2017 @ 23:40 |
Den Haag | |
RobjeGeus | woensdag 2 augustus 2017 @ 23:44 |
Je rolt ze toch wel op he ? | |
#ANONIEM | woensdag 2 augustus 2017 @ 23:57 |
Dang, je woont in het westen van Nederland en komt nu pas in aanraking met buitenlands eten? Kan nu even snel het volgende bedenken... Simit Sarayi (Den Haag + Rotterdam) Vooral kleine lekkere Turkse hapjes. Veels te veel om op te noemen. Simitci Dunyasi (Rotterdam): Lijkt op Simit Sarayi, maar heeft een veel uitgebreidere menu. Warung Mini / Mini 53 (Rotterdam): Surinaams/Javaans/Indisch. Heeft wat mij betreft de lekkerste saotosoep. Eazie (Den Haag / Rotterdam): Wokmaaltijden, mijns inziens het proberen zeker waard. Lezzet (Rotterdam): Turkse familierestaurant; fijne prijzen en goede porties. Heeft me nooit teleurgesteld. Ik kan je de Yoğurtlu Adana en de künefe zeker aanraden. Cigkoftem (Den Haag / Rotterdam): Turkse lekkernij, gewoon doen. Neem de wrap, scheelt zelf voorbereiden. De rest mag aanvullen. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 03-08-2017 00:04:42 ] | |
Lunatiek | donderdag 3 augustus 2017 @ 00:43 |
Manmanman... zulk lekker eten daar, uit alle windstreken. De Turk is daar zo'n beetje normaal. Maar Japans, Russisch, Pakistaans, Keniaans, Mexicaans, de beste Italianen, Surinamers, Iraans, echt Indisch, Pools, Eritrees, Vietnamees, Grieks, Marokkaans Hongaars, Brits, alles heb je daar. Gaat letterlijk een wereld voor je open. | |
JaneDoe | donderdag 3 augustus 2017 @ 00:56 |
dan zou ik maar eens langs gaan bij 'maxima' in de prins hendrikstraat | |
yosander | donderdag 3 augustus 2017 @ 00:58 |
Heerlijk met ui en tomaat, en als echte Hollander knoflooksaus en een beetje sambal Extra vlees is overbodig, gaat te overheersen. | |
Travok | donderdag 3 augustus 2017 @ 09:38 |
Je bent me net voor | |
#ANONIEM | donderdag 3 augustus 2017 @ 10:10 |
Thanks man Ik voel me nu zo'n lompe Hollandse boer die voor het eerst Turks ontdekt. | |
#ANONIEM | donderdag 3 augustus 2017 @ 10:10 |
| |
#ANONIEM | donderdag 3 augustus 2017 @ 10:11 |
Ken die tent niet maar zal het effe opzoeken. Thanks. | |
#ANONIEM | donderdag 3 augustus 2017 @ 10:14 |
Ik ben sinds een tijdje helemaal gek van Surinaams eten. Maar idd zoals mensen al zeiden, het stikt hier van de buitenlandse eettenten. Veel indo's ook (wat ik ook lekker vind) | |
Cici | donderdag 3 augustus 2017 @ 14:06 |
Heerlijk lahmacun, met groente, knoflooksaus en flink wat fetakaas! | |
GS-Raw | donderdag 3 augustus 2017 @ 16:06 |
Turkse worst, feta, sla, tomaat, ui en lading knoflooksaus | |
Thezappa | donderdag 3 augustus 2017 @ 21:45 |
mag jou | |
Hedera | zaterdag 5 augustus 2017 @ 12:31 |
Ben je ook | |
Chinless | zaterdag 5 augustus 2017 @ 12:34 |
Als je het maar zelf opruimd. | |
#ANONIEM | zaterdag 5 augustus 2017 @ 12:34 |
Wie mag jij zijn dan. | |
Lunatiek | zaterdag 5 augustus 2017 @ 18:03 |
Check de indo op de Reinkenstraat | |
xaban06 | zondag 6 augustus 2017 @ 20:31 |
Schaarsbergenstraat. Bakkerij Basak. Klein Turkse bakkerij, maar maakt de beste lahmacuns. | |
xaban06 | zondag 6 augustus 2017 @ 20:32 |
Bergweg, Rotterdam. Maakt de beste kapsalons. | |
ChilllayD | maandag 7 augustus 2017 @ 00:52 |
Niemand harissa op z'n Turkse pizza en al door het gehakt mengsel? Hier eet ik het echt niet zonder. Wel zelf maken hé! | |
#ANONIEM | maandag 7 augustus 2017 @ 01:49 |
Als je dan al op de Bergweg bent, stap ook even binnen bij Antep om de baklava's te proeven. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 07-08-2017 01:50:13 ] | |
#ANONIEM | maandag 7 augustus 2017 @ 01:57 |
Op de Bergweg heb je ook de supermarkt Sahan, waar je Turkse worst (sucuk) kunt kopen. Ook te vinden in de supermarkten in Den Haag. Deze: Plakjes, lekker gemakkelijk. In de pan, met of zonder boter (met boter is het lekker om Turks brood in te deppen). Eventueel kun je het combineren met bijvoorbeeld ei, gewoon samen bakken. Heerlijk. [ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 07-08-2017 01:58:30 ] | |
#ANONIEM | maandag 7 augustus 2017 @ 02:24 |
Hngg, trek gekregen. * zarGon gaat zijn tanden weer poetsen. [ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 07-08-2017 02:27:01 ] | |
Villas__Rubin | maandag 7 augustus 2017 @ 02:28 |
Godenvoer! Gister nog 1 op. En deze week ook zeker weer één, want anders ga ik vroegtijdig overlijden en dat wil ik niet | |
Ama | maandag 7 augustus 2017 @ 02:32 |
2 dagen terug 2 stuks gehad. Ze keken me alleen wat vreemd aan dat ik geen shoarma ofzo erop wou. | |
gargamelnl | maandag 7 augustus 2017 @ 14:05 |
Ja lekker veel roti en moksi meti in de bek stoppen. | |
gargamelnl | maandag 7 augustus 2017 @ 14:08 |
Waar haal je die dan, want die doner toko naast pierrot en de franse kroon is sinds de overname zwaar achteruit gegaan. | |
Ama | maandag 7 augustus 2017 @ 14:10 |
Ik had dit bij de Massada gehaald. Niet mijn favoriete tent maar wist uit verleden dat ik daar eerder Turkse pizza heb gehad en dat wel lekker vond. Welke tent bedoel je de Efe Döner? | |
gargamelnl | maandag 7 augustus 2017 @ 14:22 |
Ja die. Daar zitten nu andere eigenaren op dan in het begin. Tijdje terug een durum donner gehaald. Was redelijk matig.. | |
sirdanilot | maandag 7 augustus 2017 @ 14:35 |
Wow, dit is nou een echte pure Hollander, deze TS ! Turkse pizza is inderdaad erg lekker. Met sla ertussen voor de lunch, en met kebab ertussen voor het avondeten. | |
Pietverdriet | maandag 7 augustus 2017 @ 15:01 |
Lekkere snack, wat kaas erop, in de oven, wat koolsla en tomaat erop, oprollen, snacken. | |
FlippingCoin | maandag 7 augustus 2017 @ 15:27 |
Zo eet ik ze ook meestal. | |
#ANONIEM | maandag 7 augustus 2017 @ 15:31 |
Ik ga eind deze week een andere Turkse tent uitproberen. Vanavond als vanouds braadworsten van de slager met gekookte aardappels en boontjes. | |
Ama | maandag 7 augustus 2017 @ 15:35 |
Ik haal daar wel eens een kapsalon. Die zijn goed te doen. | |
#ANONIEM | maandag 7 augustus 2017 @ 15:39 |
Dat ziet er goed uit man. | |
pietbier | dinsdag 8 augustus 2017 @ 02:57 |
Harissa? Turks, dus biber salçasi | |
gargamelnl | dinsdag 8 augustus 2017 @ 22:33 |
Oh, zal die dan eens een keer proberen. Maar er gaat voor mij eigenlijk niet boven de kapsalon griekse stijl bij de griekse corner. Met tzatziki en gyros | |
Ama | dinsdag 8 augustus 2017 @ 22:43 |
Oh ja de Griekse Corner is goed. | |
#ANONIEM | dinsdag 8 augustus 2017 @ 23:03 |
Warung Mini zit ook in Den Haag... Amsterdamse Veerkade. | |
#ANONIEM | dinsdag 8 augustus 2017 @ 23:05 |
Vies vet paupervoer. | |
Hallojo | zaterdag 12 augustus 2017 @ 21:21 |
Net drie besteld. Twee met kip en een met kalfsvlees | |
Fer | zondag 13 augustus 2017 @ 22:42 |
Naast sla tomaat ook natuurlijk ui, geschaafde wortel en rode kool en een pepertje erop. Of vraag een of ze er een beetje patat tussen doen ipv sla. | |
Geralt | zondag 13 augustus 2017 @ 22:47 |
Balen man. Gecondoleerd. |