Dit is echt beter probeer maar.quote:
Het borrelen wordt veroorzaakt door water dat in waterdamp verandert. Dit is het geval bij zowel koken in water als koken in frituurvet. Het verschil is dat bij koken in water, het het kookwater is dat verdampt. In frituurvet is het het vochtrestant in het product dat verdampt.quote:Op dinsdag 1 augustus 2017 23:18 schreef Steenkool het volgende:
[..]
Dit is echt beter probeer maar.
Ik denk omdat het water ook borrelt net als frituurvet dat doet speciale garing.
Pan of magnetron doet andere soort garing.
Gooi het dan in een hete oven met gril stand (of airfryer). Dan komt er nog een kleurtje op.quote:
Dat zijn dan ook geen frituursnacks, hè...quote:Op dinsdag 1 augustus 2017 23:35 schreef Farenji het volgende:
Sommige dumplings zijn ook gekookt lekker. Heel veel dim sum kun je ook koken, of nog beter: stomen.
Kip koken is ook heel lekkerquote:Op dinsdag 1 augustus 2017 23:35 schreef Farenji het volgende:
Sommige dumplings zijn ook gekookt lekker. Heel veel dim sum kun je ook koken, of nog beter: stomen.
Ik bak ook vrijwel niks meer en alles gaat in de oven op de heteluchtstand.quote:Op dinsdag 1 augustus 2017 23:33 schreef Brammetjuh94 het volgende:
[..]
Gooi het dan in een hete oven met gril stand (of airfryer). Dan komt er nog een kleurtje op.
Uit de pan vind ik dat niet lekker, maar om het te koken.quote:Op dinsdag 1 augustus 2017 23:52 schreef -Magica- het volgende:
[..]
Een frikandel uit de pan is hartstikke lekker
Oh vind ik wel, met beetje olie goed aan alle kanten bakken ik proef geen verschilquote:Op dinsdag 1 augustus 2017 23:59 schreef FlippingCoin het volgende:
[..]
Uit de pan vind ik dat niet lekker, maar om het te koken.
Ah dan doe ik het misschien verkeerd.quote:Op woensdag 2 augustus 2017 00:00 schreef -Magica- het volgende:
[..]
Oh vind ik wel, met beetje olie goed aan alle kanten bakken ik proef geen verschil
Zou kunnen klein pannetje dan blijft ie liggen en moet je hem wel elke halve cm ff bakken en dan weer draaienquote:Op woensdag 2 augustus 2017 00:15 schreef FlippingCoin het volgende:
[..]
Ah dan doe ik het misschien verkeerd.
Haha doet me denken aan dat gekeuvel tijdens het gourmetten.quote:Op woensdag 2 augustus 2017 00:21 schreef -Magica- het volgende:
[..]
Zou kunnen klein pannetje dan blijft ie liggen en moet je hem wel elke halve cm ff bakken en dan weer draaien
Haha heeft er wel wat van wegquote:Op woensdag 2 augustus 2017 00:22 schreef FlippingCoin het volgende:
[..]
Haha doet me denken aan dat gekeuvel tijdens het gourmetten.
Krakant...quote:Op woensdag 2 augustus 2017 00:33 schreef Steenkool het volgende:
Nee de loempia was niet krakant maar lekker zacht. Lijkt gek maar was echt lekker.
Dat ja, lijkt me echt heel smerigquote:Op woensdag 2 augustus 2017 01:14 schreef Amarantha het volgende:
Zachte loempia klinkt best wel goor.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |