Atak | dinsdag 1 augustus 2017 @ 19:32 |
Ik ga gepaneerde kipvleugels in de oven doen. Normaal doe ik er ook aardappels bij maar heb daar geen zin in. Wat zijn alternatieven wat ik in de oven kan doen? Ik vind het zonde om alleen de oven voor de kip aan te doen. | |
Geerd | dinsdag 1 augustus 2017 @ 19:38 |
- weg - [ Bericht 83% gewijzigd door Lucky_Strike op 01-08-2017 20:05:02 ] | |
Steenkool | dinsdag 1 augustus 2017 @ 20:01 |
Dan laat je toch ook gewoon lekker een lege vaatwasser en blender draaien? | |
nogeenoudebekende | dinsdag 1 augustus 2017 @ 20:04 |
Wokgroenten. | |
Lucky_Strike | dinsdag 1 augustus 2017 @ 20:06 |
Gnocchi en groenten. Paprika, courgette, zoiets. Beetje feta of geitenkaas er over op het laatst. Eet smakelijk. | |
#ANONIEM | dinsdag 1 augustus 2017 @ 20:09 |
Ontopic graag [ Bericht 10% gewijzigd door Lucky_Strike op 01-08-2017 20:19:01 ] | |
Atak | dinsdag 1 augustus 2017 @ 20:18 |
Hm. Goed idee. Hoe moet ik die gnocchi gebruiken dan? Dat is toch een soort pasta? | |
mstx | dinsdag 1 augustus 2017 @ 20:19 |
Patat | |
Lucky_Strike | dinsdag 1 augustus 2017 @ 20:20 |
Het is aardappel én pasta. Je kunt het bakken maar 10-15 minuten in de oven op 200 graden (ongeveer, komt niet zo nauw) is ook lekker. Beetje olie of pesto er over. | |
Lucky_Strike | dinsdag 1 augustus 2017 @ 20:20 |
Of aardappelkroketten! Of rosti! Damn, ik heb honger... | |
#ANONIEM | zondag 6 augustus 2017 @ 18:15 |
Maizkolf | |
Pietverdriet | maandag 7 augustus 2017 @ 21:49 |
In de oven? Waarom paneer je ze dan? |