Dat is het ook.quote:Op woensdag 2 augustus 2017 16:17 schreef Steenkool het volgende:
[..]
Zo'n mooi groot braadstuk met knapperig zwoerd, waar Piet het altijd over heeft! Dat lijkt me verrukkelijk.
ik zou het wel met zelfgemaakte wafels maken. Prefab is denk ik te zoet, ook al doe je er een lading maple syrup bij.quote:Op woensdag 2 augustus 2017 15:59 schreef MutedFaith het volgende:
[..]
Volgens mij was t jouw foto in t foodgawkerstopic die de combinatie überhaupt op mijn bucketlist heeft doen verschijnen.
Helaas is ons wafelijzer al enige tijd overleden
Je kunt los eiwit en dooier in een fles kopen, dus je 1e bezwaar is hierbij al weg.quote:Op woensdag 2 augustus 2017 13:09 schreef Aventura het volgende:
Pavlova, zo'n hele grote met rood fruit (dus ik zou dat juist nu moeten maken). Ik zie op tegen het splitsen van eieren en het stijf kloppen(de mislukkingskans ervan) dus stel het maar uit.
Ik liep dus gisteren langs QQ Bakery en ik wist dat die verse rice noodles verkopen, ik moest nog lunchen dus dacht, die neem ik mee en ga ze thuis oprollen met gamba's.quote:Op dinsdag 1 augustus 2017 15:01 schreef ASSpirine het volgende:
Rice noodle rolls, een dim sum, maar dan met garnalen gevuld.
Heb het al eens geprobeerd te maken, maar is mislukt. Ooit in mijn leven wil ik een fluweel zachte rice noodle roll willen maken. Maar dat zal nog veel experimenteren vergen (en schoonmaken )
Mooie fotos weer Robin.quote:Op zondag 6 augustus 2017 15:53 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik liep dus gisteren langs QQ Bakery en ik wist dat die verse rice noodles verkopen, ik moest nog lunchen dus dacht, die neem ik mee en ga ze thuis oprollen met gamba's.
[ link | afbeelding ]
Ik vond dit recept er wel mooi uitzien, dus ik dacht, dat doe ik even (maar dan met verse ipv gedroogde garnalen).
[ afbeelding ]
Hahahahahhhaa, niet dus. Ging helemaal mis, dus uiteindelijk zo in een kom geflikkerd.
[ afbeelding ]
Ik geloof dat ik het maar meteen van mijn lijst afstreep. Ik vind het zo, los eigenlijk gewoon lekkerder.
Ooit een sample eiwit gehad, was niet stijf genoeg te kloppen. Iemand anders had hetzelfde probleem.quote:Op zondag 6 augustus 2017 15:44 schreef Ewelina het volgende:
[..]
Je kunt los eiwit en dooier in een fles kopen, dus je 1e bezwaar is hierbij al weg.
Ai, kookn00b betrapt. Nooit mee gewerkt, het leek me wel een handige oplossing.quote:Op zondag 6 augustus 2017 17:03 schreef n0a het volgende:
[..]
Ooit een sample eiwit gehad, was niet stijf genoeg te kloppen. Iemand anders had hetzelfde probleem.
Nah , maar wel handig om te weten. Ligt dus niet aan jezelf als het met zo'n flesje niet wil lukken. Ik zag het Nigella ooit gebruiken. Ik heb het twee keer geprobeerd en iemand anders ook meerdere keren.quote:Op zondag 6 augustus 2017 17:05 schreef Ewelina het volgende:
[..]
Ai, kookn00b betrapt. Nooit mee gewerkt, het leek me wel een handige oplossing.
Oh, nu je dat zegt.. Ik zou wel eens groentenkroketjes willen maken. Al eens geprobeerd, maar die heb ik maar weggegooid haha.quote:Op zondag 6 augustus 2017 18:47 schreef Lucky_Strike het volgende:
Er staat inmiddels ook gerookte boter en kroketten op mijn lijst.
Leuk om een paar keer te doen, maar nergens voor nodig, supermarkt verkoopt prima roomboterbladerdeeg.quote:Op zondag 6 augustus 2017 19:35 schreef Rexanthony het volgende:
Wil ook wel een keer zelf bladerdeeg maken, maar weet nu al dat het een 'eens maar nooit weer' gevalletje wordt
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |