Als je dat gaat doen, dan is dit recept een aanrader:quote:
Oh ja, dat moet ik ook eens doen. Goeie UI trouwens!quote:
Ik heb je recept bewaard. In Polen gaat er altijd spek over de hartige pirogi dus het kan er ook best in. Cheddar kennen ze daar ook niet trouwensquote:Op maandag 31 juli 2017 21:38 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Als je dat gaat doen, dan is dit recept een aanrader:
http://hostthetoast.com/b(...)-and-potato-pierogi/
en nee, die bacon hoort er van origine niet bij, maar het past zo onvoorstelbaar goed dat ik echt nooit van m'n leven pierogi zonder bacon zal eten.
Verder is het echt enorm leuk om een keer te maken, en lekker...maar na 1 of 2 keer zelf maken, zou ik eens googelen waar de dichtstbijzijnde Poolse supermarkt zit, bij mij bleek dat op 10 minuten fietsafstand. Die hebben bakken in de vriezer, maar ook mooie verse die echt niet onderdoen voor zelfgemaakte)
Ik wil 't dan wel testen ;-)quote:
Kan je dat zelf? Dat lijkt me nou net iets waar je heel veel ingredienten nodig hebt die je nooit meer gebruikt. Maar ik ga eens kijken (ben totaal niet dol op drop maar maken lijkt me wel gaaf)quote:
Piet had het toch geprobeerd?quote:Op dinsdag 1 augustus 2017 11:23 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Kan je dat zelf? Dat lijkt me nou net iets waar je heel veel ingredienten nodig hebt die je nooit meer gebruikt. Maar ik ga eens kijken (ben totaal niet dol op drop maar maken lijkt me wel gaaf)
Net eens even op google gekeken en het lijkt redelijk makkelijk. Stuur het recept even naar mijn australische familie, die zijn dol op drop maar er is lastig aan te komen waar zij wonen.quote:
Oja, die wil ik ook weer eens maken, maar dan met Hollandse garnalen.quote:Op dinsdag 1 augustus 2017 15:01 schreef ASSpirine het volgende:
Rice noodle rolls, een dim sum, maar dan met garnalen gevuld.
Heb het al eens geprobeerd te maken, maar is mislukt. Ooit in mijn leven wil ik een fluweel zachte rice noodle roll willen maken. Maar dat zal nog veel experimenteren vergen (en schoonmaken )
Een gehaktbal? Of wat bedoel je precies.quote:Op dinsdag 1 augustus 2017 19:23 schreef Myraela het volgende:
Ik maak altijd op honderdmiljoen plekken lijstjes met dingen die ik nog wil maken, die raak ik vervolgens kwijt en ik verzin gewoon weer nieuwe lijstjes.
Iets wat er al heel lang op staat is een berenhap. Dat heb ik nog nooit gegeten en wil ik graag een keer zelf maken, maar komt er elke keer maar niet van.
Lezen.quote:Op dinsdag 1 augustus 2017 20:07 schreef nogeenoudebekende het volgende:
Dulce de Leche op een bucketlist?
Dat is een blik gecondenseerde melk in een pan kokend water flikkeren en wachten.
Gewoon naar de snackbar gaan?quote:Op dinsdag 1 augustus 2017 19:23 schreef Myraela het volgende:
Ik maak altijd op honderdmiljoen plekken lijstjes met dingen die ik nog wil maken, die raak ik vervolgens kwijt en ik verzin gewoon weer nieuwe lijstjes.
Iets wat er al heel lang op staat is een berenhap. Dat heb ik nog nooit gegeten en wil ik graag een keer zelf maken, maar komt er elke keer maar niet van.
Dat stond ook ooit op mijn kooklist. Ik mijn best doen, varkenspoten en al.quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |