abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
pi_174921306
Gister heeft jong PEC gewonnen met 1-6 van jong FC Eindhoven. Grote man was Witteveen met een hattrick in 20 min. Dat is echt een belofte voor het eerste, hoor _O_

Karagounis ook ruim 70 minuten gemaakt.
We're not scaremongering. This is really happening.
  Moderator woensdag 8 november 2017 @ 22:53:00 #177
276822 crew  Monopoly
Ik eet gehaktballen
pi_174951091
quote:
Na een periode bij PSV en AZ gevolgd door blessureleed en een sportieve domper met NAC Breda, is Dirk Marcellis inmiddels al ruim twee jaar bij PEC Zwolle in dienst. De verdediger verlengde eerder dit jaar zijn contract tot medio 2020. Een mooie beloning voor zijn inzet en harde werk voor de club .

Na het vertrek van Ouasim Bouy vormt Marcellis dit jaar het centrum van een vrij nieuwe verdediging. Alleen Marcellis en Bram van Polen zijn overgebleven van de defensie van afgelopen seizoen, maar met wie de Limburger het centrum vormt is voor hem geen probleem. Of Marcellis nou met de jonge Philippe Sandler of met de Argentijn Nicolás Freire in het centrum speelt, met beide spelers vormt de verdediger een mooi duo. Tevens kan hij het tweetal verder helpen in hun ontwikkeling. Zo kan hij nieuwkomer Freire helpen zich te ontwikkelen in het Nederlandse voetbal. ,,Hoe mijn Spaans is? Nou, niet heel goed, maar de belangrijkste voetbaltermen weet ik nog wel van mijn tijd bij PSV. Daar speelden zoveel Zuid-Amerikanen dat Spaans zo’n beetje de voertaal was. Philippe is één van de jongere jongens uit de groep. Ik probeer hem te helpen in het centrum. Dat pakt hij erg goed op.”

Marcellis wil jonge spelers niet zo zeer iets meegeven om zich beter te ontwikkelen. Beter worden en een mooie carrière maken moeten de jongens zelf doen. ,,Een goede carrière krijg je door te investeren in jezelf. Iedere dag keihard werken, iedere training, ieder partij, maar ook buiten het veld.” Dat de 29-jarige verdediger veel in zichzelf investeert mag wel duidelijk zijn. Ook buiten de lijnen wil Marcellis zich continu blijven ontwikkelen. Want buiten het feit dat Marcellis druk is met het vaderschap, is de speler bezig met de studie ondernemerschap en management. Daar is Marcellis mee begonnen tijdens zijn blessureperiode in Alkmaar. Het getuigt van professionaliteit en toekomstvisie. ,,Je voetbalcarrière is er niet voor altijd, dat stopt een keer. Tijdens mijn blessure was dit wel mijn wake-up call, dat ik ook aan het leven ná mijn tijd als voetballer moet denken. Het is goed te combineren, al vergt het wel veel discipline en planning. Dus ik moet soms zeggen: ik ga een avondje studeren. Dat hoort er ook bij als je wat wilt bereiken.”

Dat er een leven is buiten de lijnen merkt Marcellis bij PEC Zwolle erg goed. ,,Toen ik hier in Zwolle aankwam merkte ik al gauw hoe laagdrempelig het hier is. Iedereen kent elkaar en we doen alles samen. Niet alleen wij als spelers op het veld. De fijne sfeer bij de club zorgt ervoor dat de spelers nét dat ene stapje extra willen zetten. Ik voel me hier enorm op mijn gemak. We lunchen samen met de selectie, technische staf en het kantoorpersoneel. Dat maakt de sfeer hier zo relaxed. Hier wordt na de lunch lekker een potje gekaart en is het kantoorpersoneel bezig met een wedstrijdje tafelvoetbal.” Soms lopen de gemoederen tijdens het kaarten echter hoog op. ,,We blijven voetballers en willen toch wel erg graag winnen. PEC Zwolle is de club waar alles lekker normaal is, waar niemand gek doet.” Het past precies bij Marcellis als persoon: interlands op zijn naam, Champions League gespeeld en heel wat jaren Eredivisie. Toch zal de routinier nooit naast zijn schoenen gaan lopen. Of hij ooit nog ergens anders gaat voetballen? ,,Ik woon hier met veel plezier en heb het enorm naar mijn zin bij PEC Zwolle. Ik ga voor zekerheid en wat je hebt moet je koesteren."
Ik ook.
  Moderator woensdag 8 november 2017 @ 22:55:06 #178
276822 crew  Monopoly
Ik eet gehaktballen
pi_174951142
Op de website van PEC staat verder niets, maar PEC organiseert nog wel eens 'geheime' oefenwedstrijden tijdens interlandbreaks. Iemand toevallig nog wat geroezemoes gehoord over een oefenwedstrijd?
Ik ook.
pi_174951485
quote:
14s.gif Op woensdag 8 november 2017 22:55 schreef Monopoly het volgende:
Op de website van PEC staat verder niets, maar PEC organiseert nog wel eens 'geheime' oefenwedstrijden tijdens interlandbreaks. Iemand toevallig nog wat geroezemoes gehoord over een oefenwedstrijd?
Ik denk niet dat die er is. Van Polen zei in het interview na de wedstrijd dat ze trainden tot vrijdag en dan het weekend vrij kregen.
We're not scaremongering. This is really happening.
pi_174999758
Interlandnieuws:

Thomas speelde gister 90 minuten in de heenwedstrijd voor een WK-ticket met Nieuw-Zeeland tegen Peru. Was blijkbaar de uitblinker en had ook de grootste kans van de wedstrijd, maar dat leidde niet tot een goal (0-0). 15 november is de beslissende return in Lima.

In de andere intercontinentale play-off werd het tussen Honduras en Australië ook 0-0, mede dankzij een briljante redding van Trent Sainsbury. En Zuid Afrika is uitgeschakeld voor het WK in de beslissende wedstrijd tegen Senegal, maar dat kwam natuurlijk omdat ze Veldwijk niet hadden opgeroepen. Mokotjo speelde wel de hele wedstrijd.
We're not scaremongering. This is really happening.
pi_175145211
Nee joh _O-

DO3u1ugXcAEjoAU.jpg
We're not scaremongering. This is really happening.
  zondag 19 november 2017 @ 01:44:28 #182
289177 Iwanius
Gedachten zijn net als Wolken
pi_175165023
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 november 2017 13:34 schreef Tchock het volgende:
Gister heeft jong PEC gewonnen met 1-6 van jong FC Eindhoven.
Mooi. Dan verwacht ik dat ons "aller PEC" morgen zijn sportieve plicht doet en die boertjes uit Lampenkap city wat punten afsnoept.
Hij die geld verliest, verliest veel. Hij die een vriend verliest, verliest veel meer. Hij die het vertrouwen verliest, verliest alles
  zondag 19 november 2017 @ 11:31:51 #183
222262 Gtaboy107
What's the Story..?
pi_175168290
Wat een voorkant weer van het AD. :')

Denk dat PSV wel gaat winnen, ga voor 1-3. We zullen zien.
abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')