abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_172807601
registreer om deze reclame te verbergen
Ik moet dit even van me afschrijven want heb niet echt iemand om het tegen te vertellen..

Ik ben nu 3,5 jaar samen met mijn vriend en woon sinds 4 maanden samen. We hebben best een hobbelige relatie gehad tot nu toe, veel ruzies, vaak met woorden als "ik maak het uit", wat zo'n 1 a 2 keer ook echt heeft uitgelopen tot een breuk van een maand, maar we kwamen altijd weer bij elkaar. Als ik zo over mijn relatie denk weet ik van mezelf dat ik nooit voor 100% voor deze relatie ging. Elke ruzie die we hadden zorgde er steeds meer voor dat ik twijfels had. Maar ik weet van mezelf dat ik niet zomaar opgeef en ook niet alleen kan zijn, dus bleef ik altijd bij mijn vriend. En begrijp me niet verkeerd hoor, mijn vriend is verder wel super lief en grappig en hij ziet er leuk uit, maar als we beiden boos zijn halen we het slechtste in elkaar naar boven. Achter de keuze om te gaan samenwonen stond ik ook niet helemaal achter, maar ik heb het toch gedaan omdat ik het een kans wilde geven. En tot op heden gaat alles goed en heb ik er geen spijt van gehad. Hoewel ik wel met een dingetje zit, wat voor mijn gevoel van kwaad tot erger gaat... En het begon allemaal ongeveer 1,5 jaar geleden...

Ongeveer 1,5 jaar geleden kwamen een jongen uit mijn klas en ik steeds meer met elkaar in gesprek via whatsapp. Van simpele vragen over school en huiswerk veranderde dit in persoonlijke gesprekken. Hij wist dat ik een vriend had hoor, en het was puur gezelligheid via whatsapp. Mijn vriend wist dat ik gesprekken met hem had en was er absoluut niet blij mee. Hij zei dat die jongen mij duidelijk leuk vond en wilde dat ik de gesprekken afkapte. Mijn vriend is nogal een jaloers type, maar ik was het niet met zijn mening eens en ben eigenlijk een soort van stiekem doorgegaan met dat whatsappen. De gesprekken met die jongen werden uiteindelijk ook gesprekken op school, of na school als we even samen op een bankje gingen zitten. Zonder dat ik het eigenlijk in de gaten had zijn we ontzettend goed bevriend geworden. Voor ik het wist vertelde ik hem alles over mijn relatie met mijn vriend en als we ruzies hadden stond die jongen voor me klaar en bleef hij na school met me praten en mijn verhaal aanhoren. Ik voelde me zo fijn bij hem en we hadden het echt leuk, ik begon iets te voelen wat ik in geen tijden met mijn vriend had gevoeld door alle ruzies. Het voelde alsof we beiden niets hoefden te doen om het zo gezellig te maken. De whatsapp gesprekken bleven doorgaan en veranderden in late-night gesprekken die soms ietwat pikant werden.

Ondanks dat ik doorhad wat er gebeurde, dat ik hem stiekem een beetje leuk begon te vinden, bleef ik bij mijn standpunt dat we gewoon vrienden waren en dat ik bij mijn vriend wilde blijven. Ookal hadden we zoveel ruzies, ik had al zoveel met hem meegemaakt en kon me op dat moment echt niet indenken wat ik zonder mijn vriend moest. En een jongen als gewone vriend houden kon toch gewoon?

Tot op een avond dat die jongen waarmee ik appte aan het stappen was snachts, en mij een berichtje stuurde in de trant van "ik durf het je eigenlijk niet te zeggen maar ga het toch doen, ik vind je leuk en ben verliefd op je". En op dat moment stond de tijd even stil, want ik vond hem stiekem ook heel erg leuk. De dag daarna sprak ik hem weer en werd duidelijk dat dit geen grapje of dronken berichtje was.

Vanaf dat moment is eigenlijk alles helemaal verkeerd gedaan, en ik wist dat het verkeerd was, maar ik was verslaafd geworden aan hem, aan onze gesprekken, aan het gevoel van geluk bij hem. We zijn een paar keer wat gaan drinken, waaruit een paar keer een zoen is ontstaan.

Dit is allemaal in een tijdsbestek van ongeveer 5 maanden gebeurd.. Toen kwam het moment dat ik zo'n erge ruzie met mijn vriend heb gehad en hij het had uitgemaakt. Eigenlijk maakte ik me niet druk op het moment dat hij het uitmaakte, want ik was helemaal hoteldebotel van die andere jongen... Ik ben met mijn stomme kop (want natuurlijk vond ik het rot dat het uit ging met mijn vriend maar ik was er totaal niet bij met mn hoofd) met die jongen leuke uitjes gaan maken, we zijn een keer wezen zwemmen en hebben daar als verliefd stelletje rondgedwarrelt. en ja... het is een paar keer uitgelopen op seks. Maar wat boeit het, dacht ik. Ik ben nu vrijgezel.

Tot op 1 dag er twee dingen tegelijk gebeurde. Mijn (ex)vriend appte me na een maand weer of we even konden praten om alles goed op een rijtje te krijgen. Tegelijkertijd appte die andere jongen of hij even langs kon komen. Ik vertelde hem eerlijk dat mijn ex wilde praten en dat hij 'savonds wel kon komen. Smiddags ben ik dus naar mn ex gegaan, die jankend vertelde hoe spijt hij had van wat hij had gedaan en of ik hem terug wilde. Op dat moment kwam alles bij elkaar en besefte ik me pas hoe erg ik hem miste en hoe stom ik was geweest met die andere jongen.. Die andere jongen is 's avonds langs gekomen en stond met rozen voor mn deur... of ik zn vriendin wilde worden...

Daar stond ik dan... Nadat ik een paar keer hints had gegeven aan hem van dat we een goed stel zouden zijn en ik wel klaar was voor een nieuwe relatie.. Heb ik hem toch afgewezen en in n klap was onze hele "romantische gebeuren" verdwenen. Hij was z boos toen hij hoorde dat ik mijn (ex)vriend toch een kans weer had gegeven.. Maar we waren 2 jaar samen.. ik kon dat niet zomaar weggooien voor mijn gevoel...

Een maand of twee na alles wat er is gebeurd ging alles beter dan ooit tussen mijn vriend en mij, maar ik kon die andere jongen niet uit mijn hoofd krijgen. En dat bleek wederzijds te zijn nadat hij me een keertje had aangesproken op school. Het bleek eigenlijk zo te zijn dat we elkaar beiden probeerden te ontlopen maar stiekem toch rondkeken of we elkaar zagen. Na een goed gesprek begreep hij mijn keuze wel maar vond het erg jammer. Ook tijdens dat gesprek was de spanning tussen ons weer ontzettend sterk. Zo'n gevoel alsof je diegene gewoon wil bespringen en het niet uitmaakt wie er kijkt.. Zo'n enorme sexuele spanning die er altijd al was. Tijdens dat gesprek zeiden we dat we toch maar vrienden met elkaar moesten blijven omdat we elkaar ook niet wilde missen na alles. Maar van die vriendschap is weinig stand gehouden..

Inmiddels zijn we alweer een hele tijd verder, en zijn we op het punt dat we elkaar niet meer zien, spreken, aan durven te kijken en een lichte haat misschien wel aan elkaar hebben. Bij de diploma uitreiking vorige maand keek hij me niet aan en sinds die dag heeft hij me van alle social media afgegooid. En het besef van dat ik hem nooit meer zal zien of spreken doet me zo veel pijn. Stiekem ben ik nog ontzettend gek op hem, ik fantaseer over hem, over alle dingen die we hebben gedaan samen en hoe leuk het was, en ik besef hoe gelukkig ik met hem was en dat ik eigenlijk helemaal niet zo gelukkig ben in dit huis met mijn vriend.. Maar het is veel te laat om dit tegen die jongen te zeggen.. want ik denk dat hij me inmiddels al vergeten is...

Als het kon had ik de tijd zo teruggedraaid tot het moment dat hij voor mijn deur stond met een bos rozen, iets wat mijn vriend nog nooit heeft gedaan in 3,5 jaar... en had ik nu JA gezegd..

Ik heb hem toen afgewezen omdat het mij type niet zou zijn, qua zijn drukke leven, qua gedrag, qua uiterlijk... Hij had het zo druk dat ik dacht niet in zijn leven te passen... Maar als ik het me achteraf zo bedenk hoor ik ook niet in dit leven.. En heb ik iets geen kans gegeven wat misschien geweldig had uitgepakt.. Hij kon het goed vinden met mijn moeder, ik met zijn ouders, we hebben in die maand meer leuke dingen gedaan dan ik in 3,5 jaar met mijn vriend heb gedaan.

Ik vind mijn vriend heel lief.. maar kom bij hem gewoon veelste veel te kort qua seks, intimiteit, liefde, romantiek of leuke dingen doen.. Ik voel me niet gelukkig.. Het enige moment dat ik me echt intens gelukkig heb gevoeld was met die jongen.. Maar heb het zelf helemaal verprutst..

Pfff.. sorry voor het lange verhaal.. Maar heb geen vriendin of iets om het even aan kwijt te kunnen..
pi_172807651
Ik word al moe als ik het alleen maar lees, laat staan dat ik het daadwerkelijk mee zou moeten maken.

Ik zou daar echt geen zin in hebben, persoonlijk.
  Moderator maandag 31 juli 2017 @ 15:19:53 #3
179075 crew  hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_172807701
Na de eerste paar alinea's is dit mijn voorlopige conclusie
a-shoulder-to-cry-on-becomes-a-dick-toride-on-13606188.png
ook die van je vriend

edit: je vriend zou je gewoon buiten moeten gooien
  maandag 31 juli 2017 @ 15:23:17 #4
462263 Elpis
Goddess of hope
pi_172807768
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 15:13 schreef b0unty het volgende:
Maar ik weet van mezelf dat ik niet zomaar opgeef en ook niet alleen kan zijn, dus bleef ik altijd bij mijn vriend.
Dus je wil een relatie vol met ruzies niet weggooiden omdat het voelt als falen ofzo en omdat je niet alleen wil zijn.

Meid maak het uit en ga eerst eens aan jezelf werken voordat je je weer in een relatie stort.
I 'm not sure about an inner child, but I do have an inner idiot who surfaces every now and then.
  maandag 31 juli 2017 @ 15:25:39 #5
365231 Fera
Fire & Blood
pi_172807817
Je bent een domme doos geweest en daar zul je mee moeten leven. Ik zou het uitmaken met je huidige vriend, want je weet zelf ook wel dat het uiteindelijk toch wel kapot gaat.
A man once asked me if it hurt my head when I broke through the earth's crust on my ascension from Hell.
pi_172807891
Als je iets om je vriend geeft maak je het uit met hem. Dit is gewoon fucking respectloos.

En verder .. ja ik weet niet .. groei eerst eens zelf als persoon voordat je aan relaties begint ofzo. Maarja, dovemansoren ..
"Pools are perfect for holding water"
pi_172808055
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
Dus je wil een relatie vol met ruzies niet weggooiden omdat het voelt als falen ofzo en omdat je niet alleen wil zijn.

Meid maak het uit en ga eerst eens aan jezelf werken voordat je je weer in een relatie stort.
Ik vind het een beetje jammer dat er meteen wordt gezegd dat ik aan mezelf moet werken? Wat heeft dat te maken met mijn huidige relatie?

Tegenwoordig gooit iedereen maar om de kleinste redenen hun relatie weg en omdat ik wil blijven vechten voor mijn relatie ( die op dit moment nu ook gewoon prima gaat ) moet ik ineens eerst aan mezelf gaan werken? Volgens mij ben ik oud en wijs genoeg
pi_172808101
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 15:36 schreef b0unty het volgende:

[..]

Ik vind het een beetje jammer dat er meteen wordt gezegd dat ik aan mezelf moet werken? Wat heeft dat te maken met mijn huidige relatie?

Tegenwoordig gooit iedereen maar om de kleinste redenen hun relatie weg en omdat ik wil blijven vechten voor mijn relatie ( die op dit moment nu ook gewoon prima gaat ) moet ik ineens eerst aan mezelf gaan werken? Volgens mij ben ik oud en wijs genoeg
Volgens ons niet, en je vraagt ons om advies.
pi_172808286
1 ding: :')

En medelijden met je vriend. Maak het alsjeblieft uit, of vertel hem wat je hebt geflikt dan zet ie jou iig 't huis uit
W I E . L E E S T . D I T . B E R H A U P T ?
X O X O
  maandag 31 juli 2017 @ 15:50:20 #10
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_172808305
Arme jongen.
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
pi_172808351
quote:
1s.gif Op maandag 31 juli 2017 15:49 schreef BredeBroeder het volgende:
1 ding: :')

En medelijden met je vriend. Maak het alsjeblieft uit, of vertel hem wat je hebt geflikt dan zet ie jou iig 't huis uit
Natuurlijk snap ik dat dit allemaal niet echt ideaal is geweest en dat het dom is geweest. Maar waarom zou ik mijn vriend iets moeten vertellen wat gebeurd is toen HIJ het uitmaakte?
pi_172808411
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 15:52 schreef b0unty het volgende:

[..]

Natuurlijk snap ik dat dit allemaal niet echt ideaal is geweest en dat het dom is geweest. Maar waarom zou ik mijn vriend iets moeten vertellen wat gebeurd is toen HIJ het uitmaakte?
omdat je alles met je vriend deelt? Maar jouw vriend verdient beter dan jij.

Hij verdient de waarheid
W I E . L E E S T . D I T . B E R H A U P T ?
X O X O
  maandag 31 juli 2017 @ 15:59:02 #13
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_172808493
Je vriend is een onnozelaar. Van die jaloerse types :') Wat the fuck zeg.... echt zo'n onnozele eigenschap. Van dat claim gedrag. Alsof je nadat je officieel een relatie hebt niet naar vrouwen mag kijken of er mee mag praten :') Zoiets heet vertrouwen.

Mijn ex-vrouw kwam vaak nachten niet thuis na het stappen. Als ik haar dan vroeg waar ze was geweest dan zei ze steevast; bij een vriendin blijven slapen! Nou, prima toch!!!
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_172808541
quote:
1s.gif Op maandag 31 juli 2017 15:55 schreef BredeBroeder het volgende:

[..]

omdat je alles met je vriend deelt? Maar jouw vriend verdient beter dan jij.

Hij verdient de waarheid
Zou ik ook met mijn vriend moeten delen met welke jongens ik ben omgegaan vrdat ik met hem een relatie kreeg dan ? Mijn vriend weet dat ik met die andere jongen ben omgegaan toen hij het had uitgemaakt, maar om nou alle details te gaan vertellen?

waarom de relatie op dit moment nog meer schade doen terwijl het alweer zo lang geleden is
  maandag 31 juli 2017 @ 16:02:53 #15
462263 Elpis
Goddess of hope
pi_172808546
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 15:36 schreef b0unty het volgende:
Tegenwoordig gooit iedereen maar om de kleinste redenen hun relatie weg en omdat ik wil blijven vechten voor mijn relatie ( die op dit moment nu ook gewoon prima gaat ) moet ik ineens eerst aan mezelf gaan werken? Volgens mij ben ik oud en wijs genoeg
Oud en wijs genoeg om het verprutsen.
Hij gaat prima ja? :

quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 15:13 schreef b0unty het volgende:
Ik vind mijn vriend heel lief.. maar kom bij hem gewoon veelste veel te kort qua seks, intimiteit, liefde, romantiek of leuke dingen doen.. Ik voel me niet gelukkig.. Het enige moment dat ik me echt intens gelukkig heb gevoeld was met die jongen.. Maar heb het zelf helemaal verprutst..
I 'm not sure about an inner child, but I do have an inner idiot who surfaces every now and then.
  maandag 31 juli 2017 @ 16:05:18 #16
462263 Elpis
Goddess of hope
pi_172808590
Vechten voor een relatie is prima voor langere serieuze relaties die niet voor 80% als drama leest en evt kinderen, maar niet als je zo jong bent (ben je inmiddels van school?) edit diplomauitreiking gemist

[ Bericht 13% gewijzigd door Elpis op 31-07-2017 16:22:12 ]
I 'm not sure about an inner child, but I do have an inner idiot who surfaces every now and then.
  maandag 31 juli 2017 @ 16:06:49 #17
125853 Ticootje
<3 6970 <3
pi_172808628
Als je niet gelukkig bent, kap er dan mee. Die hele bullshit er omheen zijn enkel excuses voor iets wat je uiteindelijk toch wel gaat doen.

Je vriend is beter af met een meisje dat wel gelukkig is met hem en jij bent beter af met iemand waar je je wel gelukkig mee kunt voelen. Die andere jongen kun je wel vergeten, dat heb je verpest.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_172808681
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 15:13 schreef b0unty het volgende:
Achter de keuze om te gaan samenwonen stond ik ook niet helemaal achter, maar ik heb het toch gedaan omdat ik het een kans wilde geven
Houd hier alsjeblieft mee op....

Of dat nu het ophouden is om die keuzes te maken die je niet bevallen, of het daarvoor de verantwoordelijk af te schuiven of te doen alsof je dat deed "om het een kans te laten geven",
maar bovenal het niet achter je keuzes staan, maar er wel mee doorgaan...

Jij bent gewoon zlf verantwoordelijk voor je eigen leven en je eigen keuzes, ook als dat kut-keuzes zijn, kun je dat niet afwentelen op iemand anders en roepen 'dat je er zelf niet achter stond'...

Dat hele gedoe om die andere jongen is volgens mij hooguit afleiding en ontwijkend gedrag omdat het erom gaat dat je zelf weigert je eigen leven te leiden en ook keuzes in je leven te nemen die misschien niet altijd 'makkelijk' zijn, maar waar je we achter staat
Der der den Wind der Vernderung sprt, sollte keinen Windschutz sondern eine Windmhle bauen.
pi_172808712
Meid, je bent aan niets verbonden. Doe jezelf en je vriend dit niet aan en verbreek je relatie.
  maandag 31 juli 2017 @ 16:10:39 #20
64831 2NutZ
Non-profit paardenstylist.
pi_172808719
Alles gelezen.
Best walgelijk eigenlijk allemaal....
Als jouw vriend dit toch eens wist. Echt vies van jou, TS.

Ben benieuwd of al die personen die hier normaal helemaal losgaan op een TS als deze als het een man betrof (verkering uit en gelijk anderen neuken) of die dat nu ook doen omdat deze TS een vrouw is.

Ik gok op niet.
* Je mag wel een iets normalere toon aanslaan. Realiseer je goed dat dit slechts jouw mening is.
pi_172808766
maar je ging nooit 100% voor die relatie en samenwonen stond je ook niet achter?

bang om niemand te kunnen krijgen?
FOK! is net een groot tijdschrift
pi_172808768
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 16:02 schreef b0unty het volgende:
waarom de relatie op dit moment nog meer schade doen terwijl het alweer zo lang geleden is
De OP was blijkbaar nog niet genoeg :')

Het was blijkbaar ook nodig om het niet eerlijk te vertellen "om schade te voorkomen" (lees, dan was je beide jongens kwijt geweest).
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_172808901
Je vriend kwam huilend om een tweede kans vragen. Is er toen ook gepraat over waar beide partijen behoefte aan hebben in een relatie? Heb je toen kunnen uitten waar het volgens jou aan schortte en wat je van hem verwacht, heeft hij kunnen uitten wat hij wil bereiken door met je verder te gaan? Heeft zijn betoog je overtuigd dat hij met ju verder wil, en niet dat hij (net als jij) moeilijk alleen kan zijn?

Om eerlijk te zijn, met de informatie die je geeft lijkt jet erop dat je nog met die jongen bezig bent omdat hij heel even een opening leek te zijn naar een situatie zonder de problemen waar je nu mee kampt. Blijkbaar zag je destijds zelf met hem ook wel beren op de weg. Dus waarschijnlijk was dat ook niet perfect, maar kwamen er weer andere issues. Soit, dat zal je nu nooit weten. Mijn advies zou wel zijn om goed uit te zoeken wat jij nu nodig hebt om gelukkig van te worden, met jezelf.

Als je vriend daar nog bij past, je nog gek op hem bent en hij op jou, mooi. Wees gewoon eerlijk tegen hem en zeg wat je nodig hebt om gelukkig te worden. Wordt hij boos/kan hij zich er niet in vinden, jammer dan. Wees een zelfstandige vrouw en leer zlf gelukkig zijn.
And the druids turn to stone...
pi_172809271
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 15:13 schreef b0unty het volgende:
We hebben best een hobbelige relatie gehad tot nu toe, veel ruzies, vaak met woorden als "ik maak het uit", wat zo'n 1 a 2 keer ook echt heeft uitgelopen tot een breuk van een maand

Als ik zo over mijn relatie denk weet ik van mezelf dat ik nooit voor 100% voor deze relatie ging.

Elke ruzie die we hadden zorgde er steeds meer voor dat ik twijfels had.

Maar ik weet van mezelf dat ik niet alleen kan zijn, dus bleef ik altijd bij mijn vriend.

als we beiden boos zijn halen we het slechtste in elkaar naar boven.

Achter de keuze om te gaan samenwonen stond ik ook niet helemaal achter, maar ik heb het toch gedaan omdat ik het een kans wilde geven.

Mijn vriend is nogal een jaloers type, maar ik was het niet met zijn mening eens en ben eigenlijk een soort van stiekem doorgegaan met dat whatsappen.

ik begon iets te voelen wat ik in geen tijden met mijn vriend had gevoeld door alle ruzies.

Eigenlijk maakte ik me niet druk op het moment dat hij het uitmaakte, want ik was helemaal hoteldebotel van die andere jongen...

Op dat moment kwam alles bij elkaar en besefte ik me pas hoe erg ik hem miste en hoe stom ik was geweest met die andere jongen..

Die andere jongen is 's avonds langs gekomen en stond met rozen voor mn deur... of ik zn vriendin wilde worden...
Nadat ik een paar keer hints had gegeven aan hem van dat we een goed stel zouden zijn en ik wel klaar was voor een nieuwe relatie..

Heb ik hem toch afgewezen en in n klap was onze hele "romantische gebeuren" verdwenen.

Een maand of twee na alles wat er is gebeurd ging alles beter dan ooit tussen mijn vriend en mij, maar ik kon die andere jongen niet uit mijn hoofd krijgen.

Stiekem ben ik nog ontzettend gek op hem, ik fantaseer over hem, over alle dingen die we hebben gedaan samen en hoe leuk het was, en ik besef hoe gelukkig ik met hem was en dat ik eigenlijk helemaal niet zo gelukkig ben in dit huis met mijn vriend..

Als het kon had ik de tijd zo teruggedraaid tot het moment dat hij voor mijn deur stond met een bos rozen, iets wat mijn vriend nog nooit heeft gedaan in 3,5 jaar... en had ik nu JA gezegd..
we hebben in die maand meer leuke dingen gedaan dan ik in 3,5 jaar met mijn vriend heb gedaan.

Ik vind mijn vriend heel lief.. maar kom bij hem gewoon veelste veel te kort qua seks, intimiteit, liefde, romantiek of leuke dingen doen.. Ik voel me niet gelukkig..
Hier heb ik een aantal redenen om het direct uit te maken, op een rijtje gezet. Sterkte.

Ps ik moest lachen om dikgedrukte.
pi_172809299
Sjezus wat een hoop drama.
Beter nokken met je huidige "vriend" en gewoon lekker single zijn. Maar dat gaat niet gebeuren want je kunt niet alleen zijn. Beter gewoon een kutrelatie hebben dan alleen zijn, toch?

Nee, prachtig zo. En over een tijdje ben je dan zwanger (gepland of niet) en gaat het alsnog stuk. Arm kind alvast.

En arme vriend ook trouwens.
pi_172809335
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 15:36 schreef b0unty het volgende:

[..]

Ik vind het een beetje jammer dat er meteen wordt gezegd dat ik aan mezelf moet werken? Wat heeft dat te maken met mijn huidige relatie?

Tegenwoordig gooit iedereen maar om de kleinste redenen hun relatie weg en omdat ik wil blijven vechten voor mijn relatie ( die op dit moment nu ook gewoon prima gaat ) moet ik ineens eerst aan mezelf gaan werken? Volgens mij ben ik oud en wijs genoeg
Blijkbaar heb je nog niet door dat je die 2 mannen los van elkaar moet zien. Je moet niet bij je huidige vriend blijven omdat die ander geen optie meer is. Je moet het ook niet uitmaken met je huidige vriend om bij die ander te zijn. Je moet naar je huidige relatie kijken en daar een beslissing over nemen. Als dat beindigen is, kun je daarna een keer naar die andere vent gaan kijken. Hoewel het advies een tijdje alleen te zijn mij ook niet verkeerd lijkt.
  maandag 31 juli 2017 @ 16:42:49 #27
469793 Puk1234
Just try enjoy life!
pi_172809439
Jesus wat een alinea's lol.. Maar goed mijn oordeel:

Ik vind ff krom gezegt dat je huidige vriend en jezelf eigenlijk de gek aan steekt.. Ik vind het ook oneerlijk tegenover hem dat dit al zo lang loopt en jij er niet eerlijk over bent.. Ik vind ook dat je deze relatie eigenlijk per direct moet verbreken om deze poppenkast te beindigen en eventueel verder leed te voorkomen.
Vind dat je dit niet goed hebt aangepakt.. Sorry voor me directheid maar lijkt me wel een wijze les voor je volgende relatie

Succes verder met alles, wens je alsnog het beste toe :)
Haal geen emotie uit je verleden naar het heden, haal alleen kennis op uit het verleden om in het heden te gebruiken om je toekomst positief mee te benvloeden.
  Moderator maandag 31 juli 2017 @ 16:48:31 #28
273461 crew  AlwaysHappy
You've Been Gilmored!
pi_172809554
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 15:13 schreef b0unty het volgende:
Het enige moment dat ik me echt intens gelukkig heb gevoeld was met die jongen.. Maar heb het zelf helemaal verprutst..

Ik zou er persoonlijk meer bij stil staan dat je persoonlijk je relatie verkloot hebt. Eerlijk zijn is blijkbaar erg moeilijk voor je (wees gerust, je bent niet de enige hoor, het verbaasd me soms hoe sommige mensen zich gedragen in relaties..). Dan heb ik het niet eens over wat je met die andere gast hebt gedaan (al vind ik dat alsnog kansloos, en helemaal triest om de schuld bij je vriend te leggen met de woorden: ''ach, HIJ had het toch uitgemaakt..''), maar meer over het feit dat je je vriend niet genoeg vertrouwd(e) om te vertellen wat je allemaal dwars zat/zit.

Communiceren is niet heel moeilijk (en dat is het enige onderdeel wat de schuld is van jullie allebei). Het resultaat wat je ervoor terug krijgt is gigantisch. Je leert elkaar beter kennen en je weet hoe je allebei in de relatie staat. Je weet hoe de ander denkt en waar de ander behoefte aan heeft. In plaats daarvan pap je aan met een andere jongen. En dan durf je nog verbaast te zijn ook dat hij dat niet fijn vind (het is niet voor niets dat mensen vaak jaloers worden met een reden - jij bewijst alleen maar dat zijn jaloerse gevoelens terecht waren..). What the fuck? Ik zou echt eens in de spiegel kijken en een goed gesprek aangaan met je vriend. Het is vrij duidelijk dat je hem niet wil en liever iets begint met iemand anders, en dat verdient hij gewoon om te weten. Moeilijk voor jou misschien, maar je moet toch een keer leren om eerlijk te zijn en om aan anderen te denken.

Je bent duidelijk uit op adviezen waarin benoemd wordt dat je je absoluut niet schuldig hoeft te voelen en dat je gewoon met anderen mag doen wat je maar wil, dus excuses dat je die van mij niet krijgt. Je weet best wat het beste is wat je kan doen. Punt is dat je het niet durft/wil. Het is aan jou om de stap te zetten. Succes ermee, ik hoop dat je in gaat zien dat je vriend meer verdiend dan dit. En jij zelf ook eigenlijk.
Nintendo Switch: SW-1156-9327-1516 | Xbox One: Alwayshappyz | Photographer: D610, 24mm, 50mm, 85mm | TV Shows: Gilmore Girls, Grey's Anatomy, Game of Thrones, Person of Interest, Homeland, Brothers & Sisters, Veronica Mars & many more!
pi_172809632
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 16:02 schreef b0unty het volgende:

[..]

Zou ik ook met mijn vriend moeten delen met welke jongens ik ben omgegaan vrdat ik met hem een relatie kreeg dan ? Mijn vriend weet dat ik met die andere jongen ben omgegaan toen hij het had uitgemaakt, maar om nou alle details te gaan vertellen?

waarom de relatie op dit moment nog meer schade doen terwijl het alweer zo lang geleden is
Ik weet zo goed als alles van mijn vriendin. Schaam mij er ook niet voor om dat te vertellen van mijzelf. Het is wel je partner h, maar dat gaat bij jou denk ik niet op.
W I E . L E E S T . D I T . B E R H A U P T ?
X O X O
  maandag 31 juli 2017 @ 16:55:28 #30
401520 SebbeSwensje
Sebbe+Swensje=SebbeSwensje
pi_172809696
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 15:19 schreef hugecooll het volgende:
Na de eerste paar alinea's is dit mijn voorlopige conclusie
[ afbeelding ]
ook die van je vriend

edit: je vriend zou je gewoon buiten moeten gooien
Precies dit. En het maar zo raar vinden dat je vriend "het jaloerse type" is, goh stomme doos, hij heeft er bij jou alle reden toe.
Dit snap ik ook niet.
  maandag 31 juli 2017 @ 16:57:44 #31
401520 SebbeSwensje
Sebbe+Swensje=SebbeSwensje
pi_172809754
quote:
1s.gif Op maandag 31 juli 2017 15:59 schreef de_boswachter het volgende:
Je vriend is een onnozelaar. Van die jaloerse types :') Wat the fuck zeg.... echt zo'n onnozele eigenschap. Van dat claim gedrag. Alsof je nadat je officieel een relatie hebt niet naar vrouwen mag kijken of er mee mag praten :') Zoiets heet vertrouwen.

Mijn ex-vrouw kwam vaak nachten niet thuis na het stappen. Als ik haar dan vroeg waar ze was geweest dan zei ze steevast; bij een vriendin blijven slapen! Nou, prima toch!!!

TS is blijkbaar niet een persoon die je kunt vertrouwen, zoiets merk je gaandeweg op en daarop volgen reacties in de hoop er iets aan te doen.
Het zal nooit helpen, maar ik geloof stellig dat zijn gedrag een reactie is op haar gedrag en niet vice versa.
Dit snap ik ook niet.
pi_172810199
Maak het uit. Je vriend verdient beter.
A man is not old until regrets take the place of dreams.
pi_172810570
Volgens mij weet je best wat je moet doen. Wees eens niet zo laf.
pi_172810601
Ik zeg het toch maar voor de zekerheid: je gebruikt je vriend als je bij hem blijft. Hij verdient beter.
pi_172810618
quote:
1s.gif Op maandag 31 juli 2017 15:25 schreef Fera het volgende:
Je bent een domme doos geweest en daar zul je mee moeten leven. Ik zou het uitmaken met je huidige vriend, want je weet zelf ook wel dat het uiteindelijk toch wel kapot gaat.
Ze wil geen oude schoenen wegdoen voor ze nieuwe heeft, zodat ze niet alleen hoeft te zijn.
  maandag 31 juli 2017 @ 17:54:03 #36
165264 puzziepie
C'est La Fucking Vie
pi_172811016
Je hebt het idd flink verprutst door te liegen en te bedriegen.

Maar ja, je kan niet alleen zijn :')
My age is very
Inappropriate
for my behavior
  maandag 31 juli 2017 @ 17:54:34 #37
422935 Myrr
Hail Myrria
pi_172811028
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 17:34 schreef -Strawberry- het volgende:
Ik zeg het toch maar voor de zekerheid: je gebruikt je vriend als je bij hem blijft. Hij verdient beter.
Nou ja, wie zegt dat hij beter verdient? We weten precies 0 over hem.

Verder; Uitmaken voordat je zwanger raakt. Je bent niet gelukkig, hij waarschijnlijk ook niet. Je hebt nu alle vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Je leeft dit leven maar 1 keer.
pi_172811120
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 15:36 schreef b0unty het volgende:

[..]

Ik vind het een beetje jammer dat er meteen wordt gezegd dat ik aan mezelf moet werken? Wat heeft dat te maken met mijn huidige relatie?


omdat je niet alleen kan zijn volgens eigen zeggen. Je vecht niet voor je relatie, de nieuwe schoenen zijn nog niet gekocht zodat je de oude nog even blijft aflopen
  maandag 31 juli 2017 @ 18:43:19 #39
123170 alors
zlata1234
pi_172812134
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 15:36 schreef b0unty het volgende:

[..]

Ik vind het een beetje jammer dat er meteen wordt gezegd dat ik aan mezelf moet werken? Wat heeft dat te maken met mijn huidige relatie?

Tegenwoordig gooit iedereen maar om de kleinste redenen hun relatie weg en omdat ik wil blijven vechten voor mijn relatie ( die op dit moment nu ook gewoon prima gaat ) moet ik ineens eerst aan mezelf gaan werken? Volgens mij ben ik oud en wijs genoeg
Jij gooit zelf je relatie weg door met anderen aan te pappen.
know'm sayin?

word? word.
pi_172817012
Je bent je geluk wel continue een beetje aan het ophangen aan de ander. Elke keer als je niet happy bent denk je hoe het had kunnen zijn als je een andere keuze had gemaakt. Komt het wel eens in je op dat een relatie met hem ook zomaar fout kon aflopen?

Mijn advies. Neem het heft in eigen hand en bedenk wat je wil voor de lange termijn, in plaats reactief zijn op je gevoel van het moment. Sterkte.
  maandag 31 juli 2017 @ 23:57:42 #41
365231 Fera
Fire & Blood
pi_172820605
quote:
15s.gif Op maandag 31 juli 2017 17:36 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Ze wil geen oude schoenen wegdoen voor ze nieuwe heeft, zodat ze niet alleen hoeft te zijn.
Precies. Gewoon te laf eigenlijk, om eens de knoop door te hakken en verder te gaan. Het is altijd kut nadat je relatie over is, maar niet meteen teruggaan als het even moeilijk wordt.
A man once asked me if it hurt my head when I broke through the earth's crust on my ascension from Hell.
  dinsdag 1 augustus 2017 @ 03:23:21 #42
469793 Puk1234
Just try enjoy life!
pi_172822294
quote:
2s.gif Op maandag 31 juli 2017 16:48 schreef AlwaysHappy het volgende:

[..]

Ik zou er persoonlijk meer bij stil staan dat je persoonlijk je relatie verkloot hebt. Eerlijk zijn is blijkbaar erg moeilijk voor je (wees gerust, je bent niet de enige hoor, het verbaasd me soms hoe sommige mensen zich gedragen in relaties..). Dan heb ik het niet eens over wat je met die andere gast hebt gedaan (al vind ik dat alsnog kansloos, en helemaal triest om de schuld bij je vriend te leggen met de woorden: ''ach, HIJ had het toch uitgemaakt..''), maar meer over het feit dat je je vriend niet genoeg vertrouwd(e) om te vertellen wat je allemaal dwars zat/zit.

Communiceren is niet heel moeilijk (en dat is het enige onderdeel wat de schuld is van jullie allebei). Het resultaat wat je ervoor terug krijgt is gigantisch. Je leert elkaar beter kennen en je weet hoe je allebei in de relatie staat. Je weet hoe de ander denkt en waar de ander behoefte aan heeft. In plaats daarvan pap je aan met een andere jongen. En dan durf je nog verbaast te zijn ook dat hij dat niet fijn vind (het is niet voor niets dat mensen vaak jaloers worden met een reden - jij bewijst alleen maar dat zijn jaloerse gevoelens terecht waren..). What the fuck? Ik zou echt eens in de spiegel kijken en een goed gesprek aangaan met je vriend. Het is vrij duidelijk dat je hem niet wil en liever iets begint met iemand anders, en dat verdient hij gewoon om te weten. Moeilijk voor jou misschien, maar je moet toch een keer leren om eerlijk te zijn en om aan anderen te denken.

Je bent duidelijk uit op adviezen waarin benoemd wordt dat je je absoluut niet schuldig hoeft te voelen en dat je gewoon met anderen mag doen wat je maar wil, dus excuses dat je die van mij niet krijgt. Je weet best wat het beste is wat je kan doen. Punt is dat je het niet durft/wil. Het is aan jou om de stap te zetten. Succes ermee, ik hoop dat je in gaat zien dat je vriend meer verdiend dan dit. En jij zelf ook eigenlijk.
Ik vind hier ook wel wat inzitten ja..
Haal geen emotie uit je verleden naar het heden, haal alleen kennis op uit het verleden om in het heden te gebruiken om je toekomst positief mee te benvloeden.
pi_172822302
edit: Zoek die gast gewoon op dan :')

[ Bericht 11% gewijzigd door Salvad0R op 01-08-2017 03:41:35 ]
  dinsdag 1 augustus 2017 @ 04:19:30 #44
422935 Myrr
Hail Myrria
pi_172822409
quote:
6s.gif Op dinsdag 1 augustus 2017 03:27 schreef Salvad0R het volgende:
edit: Zoek die gast gewoon op dan :')
Alsof meneer tweede keus nog zit te wachten op mevrouw wispelturige overspeelster. :')
  dinsdag 1 augustus 2017 @ 04:35:01 #45
469793 Puk1234
Just try enjoy life!
pi_172822451
quote:
99s.gif Op dinsdag 1 augustus 2017 04:19 schreef Myrr het volgende:

[..]

Alsof meneer tweede keus nog zit te wachten op mevrouw wispelturige overspeelster. :')
Ik vind hier ook wel wat in zitten :')
Haal geen emotie uit je verleden naar het heden, haal alleen kennis op uit het verleden om in het heden te gebruiken om je toekomst positief mee te benvloeden.
pi_172822515
quote:
15s.gif Op maandag 31 juli 2017 17:36 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Ze wil geen oude schoenen wegdoen voor ze nieuwe heeft, zodat ze niet alleen hoeft te zijn.
dat monkey branching doe

anyway ben het volkomen eens met wat straw verder zegt. je ex verdient beter.
in ether
  dinsdag 1 augustus 2017 @ 04:58:58 #47
422935 Myrr
Hail Myrria
pi_172822519
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 augustus 2017 04:57 schreef JedimindhaX het volgende:

[..]

dat monkey branching doe

anyway ben het volkomen eens met wat straw verder zegt. je ex verdient beter.
Weet je niet. Misschien verdienen ze elkaar? We weten niets over die kerel. Wie weet is het een bankliggende zuiplap die geen fuck uitvoert.
pi_172822527
quote:
99s.gif Op dinsdag 1 augustus 2017 04:58 schreef Myrr het volgende:

[..]

Weet je niet. Misschien verdienen ze elkaar? We weten niets over die kerel. Wie weet is het een bankliggende zuiplap die geen fuck uitvoert.
vind het erg jammer dit te lezen, na die prachtige foto van die bikini billetjes,

maar,

ik vind het echt irritant wanneer de eerste reactie van een vrouw op posts zoals deze is om alsnog te zoeken naar schuld bij de man. omgekeerd zou je dat niet doen. ben ik van overtuigd. newsflash: het ligt niet altijd aan de man. sommige wijven zijn gewoon onnozel.
in ether
  dinsdag 1 augustus 2017 @ 05:04:18 #49
422935 Myrr
Hail Myrria
pi_172822532
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 augustus 2017 05:02 schreef JedimindhaX het volgende:

[..]

vind het erg jammer dit te lezen, na die prachtige foto van die bikini billetjes,

maar,

ik vind het echt irritant wanneer de eerste reactie van een vrouw op posts zoals deze is om alsnog te zoeken naar schuld bij de man. omgekeerd zou je dat niet doen. ben ik van overtuigd. newsflash: het ligt niet altijd aan de man. sommige wijven zijn gewoon onnozel.
Waar zie je mij een reden zoeken om haar vrij te spreken? Lees anders een paar posts terug. Ik zeg alleen dat niet zeker is dat hij beter verdient. Haar gedrag is duidelijk niet om over naar huis te schrijven, maar van hem weten we niet of dat wel of niet zo is en dus ook niet of hij beter verdient.
pi_172822544
quote:
99s.gif Op dinsdag 1 augustus 2017 05:04 schreef Myrr het volgende:

[..]

Waar zie je mij een reden zoeken om haar vrij te spreken? Lees anders een paar posts terug. Ik zeg alleen dat niet zeker is dat hij beter verdient. Haar gedrag is duidelijk niet om over naar huis te schrijven, maar van hem weten we niet of dat wel of niet zo is en dus ook niet of hij beter verdient.
hij verdient beter dan wat zij hem geeft. misschien niet veel beter, maar wel beter. uitgaande van wat we hier lezen, is er geen enkele reden om aan te nemen dat hij een alcoholist is die af en toe een klap uitdeelt, o.i.d. Leuk dat jij wil gaan zitten fantaseren om haar gedrag minder erg te maken, slaat alleen nergens op.
in ether
  dinsdag 1 augustus 2017 @ 05:09:09 #51
422935 Myrr
Hail Myrria
pi_172822548
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 augustus 2017 05:07 schreef JedimindhaX het volgende:

[..]

hij verdient beter dan wat zij hem geeft. misschien niet veel beter, maar wel beter. uitgaande van wat we hier lezen, is er geen enkele reden om aan te nemen dat hij een alcoholist is die af en toe een klap uitdeelt, o.i.d. Leuk dat jij wil gaan zitten fantaseren om haar gedrag minder erg te maken, slaat alleen nergens op.
Waaruit maak je op dat ik haar gedrag minder erg wil maken? Ze is een overspelige snol die niet volwassen genoeg is om op zichzelf te staan. Dat staat vast. Ik ga alleen nooit uit van enkel de TS, dus of hij wel of niet beter verdient, weten we niet. Dat heeft verder niets met TS te maken.
pi_172822564
quote:
99s.gif Op dinsdag 1 augustus 2017 05:09 schreef Myrr het volgende:

[..]

Waaruit maak je op dat ik haar gedrag minder erg wil maken? Ze is een overspelige snol die niet volwassen genoeg is om op zichzelf te staan. Dat staat vast. Ik ga alleen nooit uit van enkel de TS, dus of hij wel of niet beter verdient, weten we niet. Dat heeft verder niets met TS te maken.
Wanneer dit een OP betreft waarin TS zijn/haar partner fileert; oke. Maar zij is hier de boosdoener. Dus denk je niet dat als haar ex een ontzettende paardenlul was ze dat zelf wel had vermeld? Om haar een reden te geven voor haar gedrag?

Nogmaals: omgekeerd denk ik niet dat je zo naar redenen had gezocht. Sommige vrouwen zijn gewoon lomp. Zonder dat een man daar aanleiding voor heeft gegeven. Kan je accepteren dat dit mogelijk is? Als het mogelijk is dat mannen zonder reden lomp zijn, dan vrouwen ook, toch?
in ether
  dinsdag 1 augustus 2017 @ 05:15:56 #53
422935 Myrr
Hail Myrria
pi_172822572
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 augustus 2017 05:12 schreef JedimindhaX het volgende:

[..]

Wanneer dit een OP betreft waarin TS zijn/haar partner fileert; oke. Maar zij is hier de boosdoener. Dus denk je niet dat als haar ex een ontzettende paardenlul was ze dat zelf wel had vermeld? Om haar een reden te geven voor haar gedrag?

Nogmaals: omgekeerd denk ik niet dat je zo naar redenen had gezocht. Sommige vrouwen zijn gewoon lomp. Zonder dat een man daar aanleiding voor heeft gegeven. Kan je accepteren dat dit mogelijk is? Als het mogelijk is dat mannen zonder reden lomp zijn, dan vrouwen ook, toch?
Uiteraard, maar daar valt niets over te zeggen. De man is ook 'lomp' want hij geeft nooit bloemen/ kleinigheidjes, ze doen nooit iets leuks, ze hebben weinig seks. Nou zal ze zelf waarschijnlijk ook weinig initiatief nemen hoor, maar het lijkt hier dat hij haar voor granted neemt. Een saaie kerel gewoon, waarmee ik dus nogmaals haar hoerengedrag niet goedpraat. Ze had het gewoon al veel eerder uit moeten maken of beter moeten communiceren om het daarna alsnog uit te maken.
  dinsdag 1 augustus 2017 @ 14:08:37 #54
450228 LeesFoknl
Schrijf ook graag.
pi_172829766
quote:
2s.gif Op maandag 31 juli 2017 16:48 schreef AlwaysHappy het volgende:

[..]

Ik zou er persoonlijk meer bij stil staan dat je persoonlijk je relatie verkloot hebt. Eerlijk zijn is blijkbaar erg moeilijk voor je (wees gerust, je bent niet de enige hoor, het verbaasd me soms hoe sommige mensen zich gedragen in relaties..). Dan heb ik het niet eens over wat je met die andere gast hebt gedaan (al vind ik dat alsnog kansloos, en helemaal triest om de schuld bij je vriend te leggen met de woorden: ''ach, HIJ had het toch uitgemaakt..''), maar meer over het feit dat je je vriend niet genoeg vertrouwd(e) om te vertellen wat je allemaal dwars zat/zit.

Communiceren is niet heel moeilijk (en dat is het enige onderdeel wat de schuld is van jullie allebei). Het resultaat wat je ervoor terug krijgt is gigantisch. Je leert elkaar beter kennen en je weet hoe je allebei in de relatie staat. Je weet hoe de ander denkt en waar de ander behoefte aan heeft. In plaats daarvan pap je aan met een andere jongen. En dan durf je nog verbaast te zijn ook dat hij dat niet fijn vind (het is niet voor niets dat mensen vaak jaloers worden met een reden - jij bewijst alleen maar dat zijn jaloerse gevoelens terecht waren..). What the fuck? Ik zou echt eens in de spiegel kijken en een goed gesprek aangaan met je vriend. Het is vrij duidelijk dat je hem niet wil en liever iets begint met iemand anders, en dat verdient hij gewoon om te weten. Moeilijk voor jou misschien, maar je moet toch een keer leren om eerlijk te zijn en om aan anderen te denken.

Je bent duidelijk uit op adviezen waarin benoemd wordt dat je je absoluut niet schuldig hoeft te voelen en dat je gewoon met anderen mag doen wat je maar wil, dus excuses dat je die van mij niet krijgt. Je weet best wat het beste is wat je kan doen. Punt is dat je het niet durft/wil. Het is aan jou om de stap te zetten. Succes ermee, ik hoop dat je in gaat zien dat je vriend meer verdiend dan dit. En jij zelf ook eigenlijk.
Hier is eigenlijk alles mee gezegd!
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek !!
Count your blessings.
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  dinsdag 1 augustus 2017 @ 14:10:39 #55
463796 bijstandboy
jij al uitkering heb?
pi_172829817
Ik zou TS een bosje klaprozen geven :')
  woensdag 2 augustus 2017 @ 10:03:04 #56
8076 JeOma
voor al uw recepten
pi_172847838
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 15:19 schreef hugecooll het volgende:
Na de eerste paar alinea's is dit mijn voorlopige conclusie
[ afbeelding ]
ook die van je vriend

edit: je vriend zou je gewoon buiten moeten gooien
Precies dit. Vooral die edit. Jouw exvriend verdient beter.
Zo'n 100 miljoen jaar geleden leefde in het drassig park dat wij thans als Holland kennen een groep dinosaurussen die echt wreed uit hun dak gingen! DE GABBERSAURUS!!
  woensdag 2 augustus 2017 @ 11:10:00 #57
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_172849313
Haha, de tering zeg.
pi_172850000
Iedereen is het met elkaar eens _O_ en TS is gevlucht omdat niemand haar vertelde wat ze graag wilde horen ;(
pi_172850413
Tering wat een gedoe altijd dit soort relaties, en ook altijd die typische 'ruzies' die er schijnbaar altijd bij horen (dit keer al in de 1e alinea ongeveer).

Wat ben ik soms blij dat mijn relatie dodelijk saai is vergeleken met dit soort toestanden.
٩๏̯͡๏)۶
  Moderator woensdag 2 augustus 2017 @ 13:22:40 #60
273461 crew  AlwaysHappy
You've Been Gilmored!
pi_172852032
quote:
0s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 12:07 schreef Ronaldsen het volgende:

Wat ben ik soms blij dat mijn relatie dodelijk saai is vergeleken met dit soort toestanden.
Echt he. Zoveel mensen die gewoon niet in staat zijn om te communiceren, vreemdgaan of het gewoon leuk vinden drama te creren :D Zo moeilijk is het allemaal niet.
Nintendo Switch: SW-1156-9327-1516 | Xbox One: Alwayshappyz | Photographer: D610, 24mm, 50mm, 85mm | TV Shows: Gilmore Girls, Grey's Anatomy, Game of Thrones, Person of Interest, Homeland, Brothers & Sisters, Veronica Mars & many more!
pi_172852296
TS is zo'n typje dat nooit tevreden en gelukkig kan zijn.
  woensdag 2 augustus 2017 @ 14:00:14 #62
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_172852826
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 15:52 schreef b0unty het volgende:

[..]

Natuurlijk snap ik dat dit allemaal niet echt ideaal is geweest en dat het dom is geweest. Maar waarom zou ik mijn vriend iets moeten vertellen wat gebeurd is toen HIJ het uitmaakte?
Ross-Rachel-on-a-break.jpg
Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
  woensdag 2 augustus 2017 @ 15:07:31 #63
401689 Steef121
Boomjehuisjebeestje
pi_172854250
Ts zien we nooit meer terug
Op een dag word ik wakker, als een van de koeiossen, grazend in de wei
🐄🌳
  donderdag 3 augustus 2017 @ 11:12:51 #64
446641 Vox_Populi
Stem van het volk.
pi_172873199
quote:
0s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 15:07 schreef Steef121 het volgende:
Ts zien we nooit meer terug
Dit. Zo voorspelbaar :D
pi_172964025
Dit lijkt me precies het juiste moment om aan kinderen te beginnen. Dat zal jullie dichter bij elkaar brengen.
pi_172965387
Vind het altijd wel opmerkelijk dat dit soort topics de twee problemen door elkaar lopen, en dat mensen het zichzelf daarom veel moeilijker en complexer en ingewikkelder maken dan het nodig is.

Probleem 1: huidige relatie loopt niet goed, men is niet tevreden.
Probleem 2: gevoelens voor een ander.

In plaats van zich te richten op eerst probleem 1 en vervolgens eventueel op probleem 2, houdt men zich bezig met allebei. En dat werkt niet, want probleem 1 oplossen vergt veel moeite, terwijl jezelf bezighouden met probleem 2 veel leuker is.

Op die manier krijgt de huidige relatie nooit de kans om op te knappen, te herstellen en aangenaam te worden, want men gaat er niet echt voor. Men is namelijk bezig met een ander, met een vers iets dat alleen daardoor al veel leuker is. Gras, overkant, groen, en zo.

En bam, voordat je het weet, loopt je huidige relatie nog en heb je gevoelens voor een ander. En dan zit je echt in de knoop, want welke optie je ook kiest, je gaat mensen kwetsen. En dan merk je dat het toch echt niet anders kan, en dan... *drama*, yay.

MAAK. EEN. KEUZE.
GA. ERVOOR.
KIES.
EN. WERK. ER. HARD. AAN.

Nondeju.
jouw neus is perfect
voor mijn klit
  maandag 7 augustus 2017 @ 23:12:51 #67
88540 Themeparktommy
Griscfah Opwertner
pi_172985168
Ik ben persoonlijk een van die mensen die zoenen als vreemdgaan ziet. Daarom verbaasde mij het enorm toen ik las dat HIJ zoveel spijt had terwijl jij keihard aan het vreemdgaan bent fysiek en mentaal... Zeer zwak ook, dat ik begrijp dat jij je, huidige, vriend niet hebt verteld over je minnaar.. Maar he.. je hebt al 2 jaar een relatie, dat wil je niet zomaar opgeven toch....

En nu voel je jezelf zo zielig omdat het allemaal niet gaat zoals je wilde.... Ik kots van je gedrag!

Wat hoop ik voor die jongen dat hij snel de waarheid inziet en kiest voor een beter leven...
pi_172987259
TS Komt hier niet meer terug hoor
  dinsdag 8 augustus 2017 @ 13:36:02 #69
82396 nils7
De forumkrokodil
pi_172994858
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 15:13 schreef b0unty het volgende:

Ik vind mijn vriend heel lief.. maar kom bij hem gewoon veelste veel te kort qua seks, intimiteit, liefde, romantiek of leuke dingen doen..
En wat heb je zelf eraan gedaan om dit ter verbeteren?
Ik en mijn vriendin hebben een tijdje ook geen leuke dingen gedaan omdat ik de enige kostwinner was maar we wel graag droog wilde wakker worden.
Zou het heel erg hebben gevonden als ze toen buiten de deur zou kijken omdat leuke dingen doen er gewoon even niet in zat.
Ik lees dat jij studeert dus ik ga er even vanuit dat je vriend iets meer bijdraagt of droeg (want heb het topic niet helemaal doorgelezen) aan de vaste lasten.
N/A
pi_173231406
quote:
1s.gif Op maandag 31 juli 2017 15:59 schreef de_boswachter het volgende:
Je vriend is een onnozelaar. Van die jaloerse types :') Wat the fuck zeg.... echt zo'n onnozele eigenschap. Van dat claim gedrag. Alsof je nadat je officieel een relatie hebt niet naar vrouwen mag kijken of er mee mag praten :') Zoiets heet vertrouwen.

Mijn ex-vrouw kwam vaak nachten niet thuis na het stappen. Als ik haar dan vroeg waar ze was geweest dan zei ze steevast; bij een vriendin blijven slapen! Nou, prima toch!!!

en dat het nu je ex-vrouw is heeft natuurlijk een heel andere reden:)
pi_173239907
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 15:13 schreef b0unty het volgende:
Maar ik weet van mezelf dat ik niet zomaar opgeef en ook niet alleen kan zijn, -
De kern van het probleem.
WAAROM KAN JIJ NIET ALLEEN ZIJN???????

Te pijnlijk de confrontatie met je zelf? Of kan je niet tegen verveling? Geen vriendinnen?

Geef alle jongens/mannen een dikke vinger, en ga eens nadenken wat je zelf wil.
WAT WIL JE MET JE LEVEN??!

Denk daar eens aan, hoe ga je het inrichten? Monogame relaties of niet? Daarna ge je dat pad in waar je denkt gelukkiger van te worden.

Maar dit halfslachtige naar je vriend en je minnaar toe slaat nergens op voor hen.En als je even geen tijd voor jezelf neemt en even alleen bent, dan blijf je komende tijd wel je kut volgen en van bloem naar bloem fladderen...

Benieuwd of de andere reacties ook dit zeiden, ga zo ff lezen
Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_173249650
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 15:19 schreef hugecooll het volgende:
Na de eerste paar alinea's is dit mijn voorlopige conclusie
[ afbeelding ]
ook die van je vriend

edit: je vriend zou je gewoon buiten moeten gooien
Dank voor de samenvatting ^O^
I've got 99 problems, but a bitch ain't one.
  zaterdag 19 augustus 2017 @ 06:24:04 #73
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_173249670
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 15:36 schreef b0unty het volgende:

[..]

Ik vind het een beetje jammer dat er meteen wordt gezegd dat ik aan mezelf moet werken? Wat heeft dat te maken met mijn huidige relatie?

Tegenwoordig gooit iedereen maar om de kleinste redenen hun relatie weg en omdat ik wil blijven vechten voor mijn relatie ( die op dit moment nu ook gewoon prima gaat ) moet ik ineens eerst aan mezelf gaan werken? Volgens mij ben ik oud en wijs genoeg
In je hele verhaal komt niet naar voren waarom je je huidige vriend hebt, behalve iets als "ik kan niet alleen zijn" en een soort drang te bewijzen dat je heus wel een serieuze relatie kunt onderhouden (heb je iets te bewijzen, bijvoorbeeld tegenover gescheiden ouders, of broers en zussen, of is het een religieuze norm?).
Gevolg is dat jij op dit moment niet serieus over je opties na kunt denken, want je hebt jezelf afhankelijk gemaakt van je vriend. Ik heb zo het idee dat je ook financieel van hem afhankelijk bent (jij nog op school/pas van school/nog geen vaste baan waarschijnlijk). Dat is een "vastheid" die je niet wilt opgeven voor a) zelfstandig zijn in een positie waarin jij bepaalt wie er bij jou thuis komt en eventueel in jouw bed en b) een pril liefdesavontuur met iemand die jou dat (nog) niet kan bieden.

Je schrijft dat je wilt vechten voor je relatie - opvallend, want wat is dat? Meeste mensen drukken het uit als dat ze willen vechten voor hun vriend, maar het lijkt er sterk op dat het hebben van een relatie, met alle zekerheden vandien, belangrijker is dan met wie je die relatie hebt. Je schrijft immers ook dat je niet 100% voor je vriend gaat.
In dit geval is die relatie die zo belangrijk voor je is een relatie die je zekerheden biedt, maar ook een vriend die je niet geeft wat je graag wilt, een relatie zonder romantiek, met veel ruzie. Is dat de relatie waar je energie in wilt steken ten koste van alles? Hoe denk je dat je over 5 jaar in die relatie zit? Ben je niet aan een dood paard aan het trekken?

Je schrijft niet waarover de ruzies gaan: zijn dat steeds dezelfde dingen, of is ruziemaken voor jullie een manier om de lucht te klaren, posities uit te vechten? Dus dat na de ruzie een beslissing is genomen waar jullie allebei vrede mee hebben en verder kunnen gaan zonder over dat onderwerp nog eens te ruzin. Of zijn het ruzies met veel verwijten over steeds hetzelfde omdat jullie niet echt bij elkaar passen?

Oud en wijs genoeg: ik heb niet die indruk. Anders zou je je zelfstandiger opstellen en volwassener over relaties denken.

[ Bericht 0% gewijzigd door Lunatiek op 19-08-2017 06:39:57 ]
  zaterdag 19 augustus 2017 @ 06:44:03 #74
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_173249684
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 15:36 schreef b0unty het volgende:

[..]

Ik vind het een beetje jammer dat er meteen wordt gezegd dat ik aan mezelf moet werken? Wat heeft dat te maken met mijn huidige relatie?

Tegenwoordig gooit iedereen maar om de kleinste redenen hun relatie weg en omdat ik wil blijven vechten voor mijn relatie ( die op dit moment nu ook gewoon prima gaat ) moet ik ineens eerst aan mezelf gaan werken? Volgens mij ben ik oud en wijs genoeg
make up your mind. Die achteloze houding van het overkomt me allemaal maar en ik wil niet zomaar mijn relatie opgeven is puberaal en respectloos. Een relatie waar je nooit 100% voor bent gegaan.
Voor beide mannen heb je geen respect, het wordt met beide mannen niks.
  zaterdag 19 augustus 2017 @ 07:16:08 #75
152283 totalvamp
Tell your world!
pi_173249711
het valt me altijd op hoe naief veel vrouwen zijn.

Nee hij wil gewoon vrienden zijn. Er zit echt niks meer achter :') wat een fucking bullshit. Als een man duidelijk achter een vrouw aangaat om vrienden te worden zit er maar 1 ding in zijm hoofd. Sex.

De stupiditeit van TS springt er vanaf
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')