abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_175548832
Ik heb er een topic over gestart. Maar ik zet het bericht ook hier neer. De link naar het topic:

NWS / Gulenisten zaten achter de couppoging in Turkije

In het begin dacht ik dat Erdogan zelf achter de couppoging zat. Inmiddels heb ik zoveel bewijsstukken gezien, dat ik ervan overtuigd ben dat Gulen achter de couppoging zat. Ik zal hier een aantal bewijsstukken op een rijtje zetten.

1. Bekijk deze video

Deze Gulenist, professor Osman zsoy praat een maand van tevoren over de coup. Hij denkt waarschijnlijk dat het geen consequenties zal hebben omdat de coup toch zal slagen. Het falen van de coup gaat niet eens door zijn hoofdDe dingen die hij zegt:

"Er komen goede tijden aan"

"Was ik maar een kolonel in plaats van een professor. Dan had ik een grotere bijdrage aan de oplossing geleverd". De interviewer vraagt "Wat zou deze bijdrage zijn?". Daarop antwoordt Osman Ozsoy "Je moet hierover geen vragen stellen".

"Dit (regering Erdogan) zal niet doorgaan. Kijk niet naar de 50% steun die ze krijgen vanuit de bevolking. Als er binnenkort een uitgaansverbod is, zal geen enkele AKP aanhanger de straat opgaan. "... "Alle coups vinden op een vrijdag plaats. Na een coup durven mensen niet eens naar de moskee te gaan". "Turken hebben niet de behoefte om op te komen voor democratie".


Wat hij probeert te zeggen is dat mensen niet de straat op zullen gaan om hun democratie op te eisen als er een coup plaatsvindt.

Hij gaat verder.

"Wat ik goed vind is dat de mensen in de Hizmet beweging (Gulenisten) experts zijn geworden wanneer het om geldstromen gaat"..... "Na twee dagen (als de coup succesvol is) zullen de Gulenisten alle geldstromen in kaart brengen van de AKP leden. Als ze vaststellen dat de AKP leden terreurorganisaties gesteund hebben, en als AKP leden veroordeeld worden voor het steunen van terreur, zal beslag gelegd worden op ALLE goederen van ALLE 6 miljoen AKP leden". "Misschien hebben we dan genoeg geld om de Turkse buitenlandse schulden af te lossen" . "Dit goede nieuws geef ik aan iedereen". .. "Was het maar niet zo ver gekomen". .."Ik zeg dit niet om het moreel van onze mensen op te vijzelen".... "Ik zweer in de naam van God dat ik geen enkele woord overdreven heb".


Het lijkt me duidelijk. Hij zweert zelfs in de naam van God dat hij geen enkele woord overdreven heeft.

2.
Adil Oksoz, een Gulenistische imam was aanwezig op Akinci luchtmachtbasis van waaruit de coup gecordineerd werd. Hier zijn videobeelden van. Op 14 Juli (een dag van tevoren) kwam hij aan in Ankara vanuit de VS. Er zijn beelden van Adil Oksuz terwijl hij geknield zit naast Gulen. De man van Gulen's nichtje en de man van Adil's zus zijn ook nog eens broers van elkaar.

Kemal Batmaz, een hoge Gulenist, was ook aanwezig op Akinci luchtmachtbasis tijdens de coup. Hier zijn ook videobeelden van. Kemal Batmaz was een CEO bij een van de bedrijven van Akin Ipek. Ook een hoge Gulenist.

Mithat Aynaci, een Gulenistische politiecommisaris die ontslagen was, was gevonden in een tank in militaire kleding. Hij deed mee aan de coup.

Latif Erdogan, een ex-vertrouweling van Gulen, geeft aan dat hij Oksuz al 25 jaar kent. Hij geeft aan dat hij Oksuz al 25 jaar dicht bij Gulen staat.

Adil Oksuz gevangen genomen op Akinci Luchtmachtbasis na de couppoging:

adiloksuz.jpg

Hier een video van Oksuz terwijl hij geknield bij Gulen zit:


Oksuz en Kemal Batmaz een dag voor de coup op de luchthaven.

39759.jpg

3. Kemal Batmaz

Kemal Batmaz, een CEO van een Gulenistisch bedrijf, heeft gelogeerd in het verblijf van Fethullah Gulen. Kemal Batmaz was aanwezig op Akinci basis op de avond van de coup. Vanuit deze basis werd de coup geleid op 15 juli 2016. Hij is gevangen genomen.

Het document is afkomstig van homeland security in de VS.

vatan_haini_feto_cu_kemal_batmaz_kimdir_h59189_e7bef.jpg

645x344-1507112270944.jpg

batmaz-doc.jpg

4. Een andere civiele Gulenist die opgepakt was op Akinci luchtmachtbasis is Hakan Cicek.

Hakan Cicek was directeur van Anafartalar koleji, een Gulenistische school waar kinderen van Gulenistische generaals en officiers op zaten die betrokken waren bij de coup. Hakan Cicek verklaarde dat hij voor een sociale gebeurtenis op de Akinci luchtmachtbasis aanwezig was. Op deze foto is hij te zien naast couppleger generaal Akin Ozturk.

darbeci-generalle-kolej-sahibi-yanyana-1501750878820.jpg&mw=616

Anafartalar koleji:

1470207285103.jpg

5. Een andere civiele persoon die op coup hoofdkwartier Akinci gevangen was genomen is Nurettin Oruc. Hij was de gendarmerie imam van de Gulenisten. Hij heeft verklaard dat hij op de Akinci basis was om een documentaire over de veesector op te nemen. Nurettin Oruc was werkzaam bij SoyutMedya, een Gulenistisch bedrijf.

640x360_3ed379e1-a945-49c3-8e5f-3dce0e917249.jpg

6. De Gulenistische broers Omer en Hasan Kulac waren beide bij de coup betrokken. Hun andere Gulenistische broer Huseyin Kulan was lid van het hooggerechtshof. De vrouw van Omer Kulac is het zusje van Gulenist Cihan Kansiz. Cihan Kansiz was Ergenekon aanklager. Ergenekon was een proces dat opgezet was door de Gulenisten om tegenstanders in de gevangenis te gooien.De Kulac broers

93564.jpg

Gulenist Cihan Kansiz (rechts op de foto) samen met Zekeriye Oz. De zus van Cihan Kansiz is getrouwd met Gulenist Huseyin Kulac.

savci-cihan-kansiz-kahve-agziyla-siyasiler-5554029_597_o.jpg

7. Ex-Gulen vertrouweling Latif Erdogan heeft verklaard dat hij, op Akin ztrk na, iedereen op de foto kent uit zijn Gulen tijd. Hij heeft aangegeven dat ze allemaal Gulenist zijn. De man aan de linkerkant met het witte shirt is Hasan Kulac. Deze generaals zijn tijdens de coup gevangen genomen.

IMG_F263FA-176E31-033E35-366348-364BFF-6353D6.jpg

De Kulac broers:

93564.jpg
pi_175550253
quote:
0s.gif Op donderdag 7 december 2017 13:20 schreef polderturk het volgende:

In het begin dacht ik dat Erdogan zelf achter de couppoging zat. Inmiddels heb ik zoveel bewijsstukken gezien, dat ik ervan overtuigd ben dat Gulen achter de couppoging zat. Ik zal hier een aantal bewijsstukken op een rijtje zetten.
je bent gewoon een erdoganist in disguise. je zit de daden van de dictator goed te praten die de gulenisten als zondebok heeft aangewezen om zijn macht in het land te versterken.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175724763
interview met joost lagendijk die sinds de coup niet meer turkije in mag. verstoken van huis en vrouw ;(

quote:
Een interview met Joost Lagendijk door Jan Mertens

Joost Lagendijk, voormalig Europees parlementslid van GroenLinks, kan voorlopig niet meer terugkeren naar Turkije, waar hij woonde en werkte. Met hem kijken we in de jongste editie van het Oikos-tijdschrift naar de politieke situatie in dat land dat meer is dan het land van Erdoğan. Lees hier het volledige interview:

Turkije is meer dan Erdoğan.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177138725
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')