abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_172747793
registreer om deze reclame te verbergen
GettyImages-576585480-1160x789.jpgChronologisch:

quote:
21.30 Militairen sluiten twee bruggen over de Bosporus in Istanbul af. Auto's en bussen krijgen de opdracht om te keren.

21.50 Gevechtsvliegtuigen en militaire helikopters scheren over Ankara. Er klinken schoten.

22.02 De Turkse premier Binali Yildirim meldt dat er een militaire coup aan de gang is en dat de regering de veiligheidstroepen heeft gevraagd de orde te herstellen.

22.25 In een verklaring zegt het leger (dat wil zeggen: de coupplegers) dat het de macht heeft overgenomen om de democratie te beschermen en de mensenrechten te handhaven.

22.38 De televisiezender CNN Trk meldt dat president Erdogan veilig is. Hij was op vakantie in de badplaats Bodrum.

22.47 Opstandige militairen gijzelen de stafchef van de Turkse strijdkrachten op het militaire hoofdkwartier in Ankara.

22.58 Militairen bezetten het kantoor van de staatstelevisie TRT in Ankara. Het personeel wordt even later gedwongen een verklaring van de militairen voor te lezen: het land wordt bestuurd door een 'Vredesraad'. In het hele land geldt een uitgaansverbod.

23.16 President Erdogan roept de Turken via Facetime op de straat op te gaan om te protesteren tegen wat hij een couppoging van een klein deel van het leger noemt.

Zaterdag
Premier Erdogan spreekt via Facetime met CNN Trk.
Premier Erdogan spreekt via Facetime met CNN Trk. GETTY
00.08 Tanks omsingelen het Turkse parlementsgebouw in Ankara.

00.37 De eerste scheuren in de strijdkrachten: de commandant van het Eerste Leger zegt dat slechts een kleine groep militairen de couppoging steunt.

00.59 Een gevechtsvliegtuig schiet een helikopter van de muitende militairen neer.

01.04 Het staatspersbureau Anadolu meldt de dood van 17 politieagenten op het hoofdkwartier van de Turkse special forces.

01.05 President Obama spreekt zijn steun uit voor de gekozen regering en roept op tot kalmte.

01.13 De Glen-beweging van de in ballingschap levende rivaal van Erdogan, Fethullah Glen, keurt de coup af.

01.52 Turkse premier Yildirim meldt dat situatie onder controle is.

02.20 Erdogan keert terug in Istanbul. Het vliegveld is inmiddels door zijn aanhangers bevrijd.

02.45 Muitende militairen bezetten kantoor van tv-zender CNN Trk, maar op het Taksimplein geven de eerste muiters zich al over.

03.20 Erdogan belooft het leger te zuiveren van verraders.

05.39 Erdogan moedigt zijn aanhangers aan op straat te blijven totdat de situatie is gekalmeerd.

05.42 Muitende soldaten die een van de bruggen over de Bosporus in handen hadden, komen uit hun tanks en geven zich over. Zij worden later aangevallen door aanhangers van Erdogan.

07.10 Regeringsgetrouwe militairen hebben het militaire hoofdkwartier in Ankara weer in handen, maar sommige muiters verzetten zich nog.

07.29 De stafchef van de Turkse strijdkrachten Hulusi Akar, die door de muiters was gegijzeld, wordt bevrijd.

11.20 Premier Yildirim meldt dat de coup aan 161 mensen het leven heeft gekost, onder wie 104 coupplegers. Er zijn 1440 gewonden. Veiligheidstroepen hebben ruim 2800 militairen gearresteerd.

13.35 Turkse autoriteiten hebben 2.745 rechters op non-actief gezet.

14.43 Militaire hoofdkwartier weer helemaal in handen van regeringsgetrouwe troepen.

17.15 De Griekse justitie besluit de acht militairen die waren gevlucht uit Turkije en asiel hadden aangevraagd in Griekenland, uit te leveren aan Turkije. De Turkse regering had hierom gevraagd.

17.33 De vier grootste partijen van Turkije veroordelen de couppoging in een gezamenlijke verklaring voorgelezen in het parlement
De SMS van Erdogan - Oproep aan de bevolking om de straat op te gaan en op te komen voor de democratie, vrede, staat en het volk:

quote:
Turk Milletinin degerli evlatlari.Bu hareket Ankarada ve Istanbulda devletin zirhli araclarini ve silahlarini gasp etmis dar bir kadronun , 70 li yillardaki gibi davranarak millete karsi bir kalkismasidir. Serefli Turk milleti demokrasine ve huzuruna sahip cik. Turk milletini sindirecegini dusunen bu dar kadronun hareketine karsi sizleri sokaga ve milletinize sahip cikmaya cagiriyorum.

Devletine milletine sahip cik

Recep Tayyip Erdogan
Zie ook:
Staatsgreep in Turkije mislukt

quote:
Coupplegers in F-16 hadden Erdogan in het vizier
Luchtmachtpiloten die meededen aan de couppoging in Turkije zijn in de gelegenheid geweest president Erdogan te doden. Toen die vrijdagavond met een regeringstoestel van zijn vakantieadres in Marmaris naar Istanbul vloog, hadden twee F-16's hem in het vizier. Waarom ze niet hebben geschoten, is een raadsel, zegt een Turkse oud-militair in een reconstructie die persbureau Reuters van de gebeurtenissen maakte.
quote:
Plannen uitgelekt

Verschillende oud-militairen in Turkije zeggen dat de poging tot staatsgreep waarschijnlijk matig was voorbereid. "Vermoedelijk zijn ze eerder in actie gekomen dan de bedoeling was, omdat de plannen voor een staatsgreep waren uitgelekt. Ze merkten dat ze in de gaten werden gehouden en dat heeft ze er waarschijnlijk toe gebracht om snel tot actie over te gaan", zei een oud-militair.

Het was de bedoeling in hoog tempo het vliegveld van Istanbul, de belangrijkste brug over de Bosporus en het parlementsgebouw in Ankara in handen te krijgen en Erdogan en Yildirim te arresteren. Onder meer doordat Erdogan erin slaagde met een oproep op tv de bevolking te mobiliseren, slaagden de coupplegers niet in die opzet.
quote:
Erdogan: doodstraf snel weer invoeren
ISTANBUL - De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft zondag gezegd dat de doodstraf na de mislukte couppoging van militairen onverwijld weer moet worden ingevoerd. Hij zei dat de regering hierover in debat gaat met oppositiepartijen.

Erdogan sprak tegen aanhangers voor zijn huis in Istanbul die om de doodstraf riepen voor de coupplegers. ,,Wij kunnen deze eis niet negeren'', zei hij.
quote:
Staatsgreep Turkije lijkt mislukt

Het leger, of een groot deel daarvan, poogde de macht te grijpen. Het keerpunt lijkt het moment waarop het volk gehoord gaf aan de oproep van president Erdogan om protesterend de straat op te gaan.
quote:
Meer dan 2700 Turkse rechters op non-actief na mislukte couppoging

2745 Turkse rechters mogen hun functie niet meer uitoefenen na de mislukte coup gisteravond en vannacht. Dat heeft de Turkse Hoge Raad voor Rechters en Procureurs (HYSK) bekendgemaakt. Ook vijf leden van deze raad zijn volgens het staatspersbureau Anadolu ontslagen.

Bij het onderzoek naar de mislukte coup arresteerden de Turkse autoriteiten ook tien kantonrechters. 140 leden van het Hof van Cassatie worden nog gezocht.

De Hoge Raad kwam bijeen om te besluiten of rechters die volgens president Erdogan aanhanger zijn van de islamitische geestelijke Glen op hun post konden blijven. Erdogan heeft gesuggereerd dat Glen achter de mislukte staatsgreep zat.

De twee zijn elkaars aartsvijand. Glen woont in de Verenigde Staten in ballingschap. Hij veroordeelt de coup en zegt dat hij er niets mee te maken heeft.
quote:
Leger Turkije verklaart macht te hebben overgenomen

Het Turkse leger heeft de macht overgenomen in Turkije. Dat heeft het leger zelf zojuist bekendgemaakt. De Bosporusbrug en de Fatih Sultan Mehmetbrug in Istanbul zijn vanavond afgesloten door militairen. In Ankara zouden schoten zijn gehoord, melden ooggetuigen. Daar vliegen ook straaljagers en helikopters boven de stad.

Het leger zegt in de verklaring dat het tot een staatsgreep is overgegaan omdat de regering de democratie heeft uitgehold. Verder werd verklaard dat het land nu door een ,,vredesraad'' wordt geregeerd die de veiligheid van het volk garandeert.

De Turkse minister van Justitie stelt dat de beweging van de Turkse geestelijke Fethullah Glen achter de staatsgreep zit. Glen gold lange tijd als bondgenoot van Erdogan, maar volgens de Turkse pers raakten ze met elkaar in onmin toen de regering plannen maakte om de particuliere scholen te sluiten.

Erdogan heeft het volk opgeroepen om de straat op te gaan en zich te uiten tegen de militaire coup. De coupplegers zullen volgens hem zwaar worden gestraft
Andere meldingen
-Reuters: Turkse militairen hebben controle genomen over de regering
-Het vliegverkeer van en naar het vliegveld Ataturk bij Istanbul is gestaakt.
-Staatstelevisiezender TRT overgenomen door militairen
-Social Media o.a. Twitter, Facebook plat gelegd in Turkije
-Onder de gegijzelden in het militaire hoofdkwartier in Ankara is de hoogste militaire leider.
-De Turkse president Erdogan is in Mongoli voor een topoverleg tussen Europese en Aziatisch leiders. Andere bronnen beweren juist dat Erdogan in Bodrun is voor vakantie
-CNN Turkije meldt dat er mensen zijn gegijzeld in het hoofdkwartier van het leger in Ankara.
-CNN: Vierde militaire coup sinds 1960
-Griekenland zet leger in verhoogde staat van paraatheid na coup Turkije
-NOS: Amerikanen mogen niet meer opstijgen vanaf vliegbasis Incirlik
-NOS: Bulgaarse militairen naar grens met Turkije
-Merkel veroordeeld de coup
-Grieken geven helikopter terug, bemanning mag voorlopig blijven
-Premier Yildirim zei dat wordt overwogen om de grondwet opnieuw aan te passen.
-NOS: Criticaster Glen ontkent betrokkenheid bij couppoging Turkije
-Coupplegers in F-16 hadden Erdogan in het vizier

Cnbe4lSVIAAM-l9.jpg

CNN TURK live
NOS liveblog

Erdogan: doodstraf snel weer invoeren

Turks corruptieschandaal

Update 20-07-2016:
Drie maanden noodtoestand Turkije
  vrijdag 28 juli 2017 @ 22:00:38 #2
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172747837
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 21:58 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Ik wacht het oordeel van de onafhankelijke Turkse rechter af.
_O- _O- _O- _O- _O- _O_
Die heeft Erdolf net allemaal laten opsluiten , en die gaan binnenkort de doodstraf krijgen
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_172760033
Jullie komen er vast wel uit met die Michaelmoore hier. :')

Zelden zo'n diarree aan inhoudsloze posts gezien.
pi_172760193
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 14:58 schreef Beathoven het volgende:
Jullie komen er vast wel uit met die Michaelmoore hier. :')

Zelden zo'n diarree aan inhoudsloze posts gezien.
Het begint wel wat voorspelbaar te worden.
De zakken van de Armeense consul zijn duidelijk diep.
pi_172760798
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 15:03 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Het begint wel wat voorspelbaar te worden.
De zakken van de Armeense consul zijn duidelijk diep.
Hij heeft vermoedelijk geen belang, het is slechts een psychose.
  zaterdag 29 juli 2017 @ 17:55:52 #6
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172763964
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 14:58 schreef Beathoven het volgende:
Jullie komen er vast wel uit met die Michaelmoore hier. :')

ja zeg een onafhankelijke Turkse Rechter *O* *O* _O- _O- _O- _O- _O_er is niets meer onafhankelijk in Turkije , alles is van Sultan Erdolf

[ Bericht 11% gewijzigd door michaelmoore op 29-07-2017 18:03:25 ]
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
  zaterdag 29 juli 2017 @ 18:34:00 #7
205706 john2406
gratis is en te koop
pi_172764857
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 15:32 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Hij heeft vermoedelijk geen belang, het is slechts een psychose.
Wat pensioen niet kan doen he.
  zaterdag 29 juli 2017 @ 19:44:35 #8
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172766713
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 18:34 schreef john2406 het volgende:

[..]

Wat pensioen niet kan doen he.
_O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- 8)7 8)7
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
  zaterdag 29 juli 2017 @ 19:45:26 #9
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172766727
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 15:32 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Hij heeft vermoedelijk geen belang, het is slechts een psychose.
Er is wel sprake van een collectieve psychose in Turkije
http://www.telegraaf.nl/b(...)men_Venezuela__.html

vriend Maduro gaat er ook voor om het parlement uit te schakelen , ze praten wel eens met elkaar lijkt me

He die erdo , hoe is het ,?? Hoe doe jij dat noyu de totale macht grijpen , ??
O een referendum houden , ok
en als ze tegenstemmen>??
O dat kan niet
Mooi
Nou leuk bedank t he , he de mazzel erdo
see joe


[ Bericht 17% gewijzigd door michaelmoore op 29-07-2017 20:25:45 ]
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
  zaterdag 29 juli 2017 @ 20:35:39 #10
205706 john2406
gratis is en te koop
pi_172767977
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 19:44 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

_O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- 8)7 8)7
Jij hebt teveel tijd kerel en voelt je aan de kant gezet.
  zaterdag 29 juli 2017 @ 20:42:41 #11
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172768156
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 20:35 schreef john2406 het volgende:

[..]

Jij hebt teveel tijd kerel en voelt je aan de kant gezet.
gelukkig wel ja

Kan het iedereen aanraden , stoppen met werken
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
  zaterdag 29 juli 2017 @ 20:43:45 #12
205706 john2406
gratis is en te koop
pi_172768183
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 20:42 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

gelukkig wel ja
  zaterdag 29 juli 2017 @ 20:49:07 #14
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172768339
quote:
schuld van Turkije
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_172768459
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 20:49 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

schuld van Turkije
Als ze niet op vakantie waren gegaan waren ze niet vermist. Dus het is ook hun eigen schuld.
  zaterdag 29 juli 2017 @ 22:05:53 #16
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172770144
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 20:53 schreef Toefjes het volgende:

[..]

Als ze niet op vakantie waren gegaan waren ze niet vermist. Dus het is ook hun eigen schuld.
Ach ik denk dat men beter niet meer naar Turkije kan gaan
alleen de russen en vrinden van Erdolf
voor je het weet sluiten ze je op als inwoner van Nazi Nederland zijnde
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_172770211
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 22:05 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Ach ik denk dat men beter niet meer naar Turkije kan gaan
alleen de russen en vrinden van Erdolf
voor je het weet sluiten ze je op als inwoner van Nazi Nederland zijnde
En nu ga je ook weer iets zeggen over Thailand?
pi_172770277
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 22:05 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Ach ik denk dat men beter niet meer naar Turkije kan gaan
alleen de russen en vrinden van Erdolf
voor je het weet sluiten ze je op als inwoner van Nazi Nederland zijnde
Jezelf steeds wegzetten als nul en dan terugtrekken werkt niet.
pi_172776089
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 22:11 schreef Jaroon het volgende:

[..]

En nu ga je ook weer iets zeggen over Thailand?
Dat is een erg leuk land. Iedereen doet zo vriendelijk de handen op elkaar en dan buigen ze hun hoofd. Altijd lachen. Leuk volk. Alleen moet je daar niks flikken, anders kom je nooit meer thuis.
  zondag 30 juli 2017 @ 08:44:19 #20
54837 nixxx
NIET broer van TD
pi_172776389
quote:
0s.gif Op zondag 30 juli 2017 08:02 schreef Toefjes het volgende:

[..]

Dat is een erg leuk land. Iedereen doet zo vriendelijk de handen op elkaar en dan buigen ze hun hoofd. Altijd lachen. Leuk volk. Alleen moet je daar niks flikken, anders kom je nooit meer thuis.
Ik heb er ook een fijne vakantie gehad. Laguna outrigger phuket, kan het aanraden voor lekker relaxen.
ik ben niet gek.. ik ben volstrekt niet gek, ik ben helemaal niet gek... ik ben een nagemaakte gek
gooi alles weg neem een besluit, doe als het moet alles opnieuw
pi_172776769
quote:
0s.gif Op zondag 30 juli 2017 08:02 schreef Toefjes het volgende:

[..]

Dat is een erg leuk land. Iedereen doet zo vriendelijk de handen op elkaar en dan buigen ze hun hoofd. Altijd lachen. Leuk volk. Alleen moet je daar niks flikken, anders kom je nooit meer thuis.
Weet ik. Ik woonde er ooit.
  zondag 30 juli 2017 @ 10:19:18 #22
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172777622
quote:
1s.gif Op zondag 30 juli 2017 08:44 schreef nixxx het volgende:

[..]

Ik heb er ook een fijne vakantie gehad. Laguna outrigger phuket, kan het aanraden voor lekker relaxen.
Maar de Filipijnen is mooier , daar heb je een eiland als Koh samui of Koh Phi Phi haast voor jezelf en nog een handje autotochtlonen

dat is ook niet moeilijk met 7000 eilanden
en toch hele mooie wegen erop, mooier dan in Thailand, perfect voor een motor vakantie
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
  zondag 30 juli 2017 @ 10:23:16 #23
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172777700
Maar om op Turkije terug te komen , Erdo doet precies hetzelfde als Chavez altijd deed , de grote landen tot hun vijanden bombarderen om het volk achter zich te krijgen

Wat Chavez over de USA bralde, dat brult Erdo nu over Duitsland en Nederland
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_172777711
quote:
0s.gif Op zondag 30 juli 2017 10:19 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Maar de Filipijnen is mooier , daar heb je een eiland als Koh samui of Koh Phi Phi haast voor jezelf en nog een handje autotochtlonen

dat is ook niet moeilijk met 7000 eilanden
en toch hele mooie wegen erop, mooier dan in Thailand, perfect voor een motor vakantie
Ik weet niet of het mooier is maar de mentaliteit lijkt mij overeenkomen. En motorvakanties......gevaarlijk.
pi_172777723
quote:
0s.gif Op zondag 30 juli 2017 10:19 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Maar de Filipijnen is mooier , daar heb je een eiland als Koh samui of Koh Phi Phi haast voor jezelf en nog een handje autotochtlonen

dat is ook niet moeilijk met 7000 eilanden
en toch hele mooie wegen erop, mooier dan in Thailand, perfect voor een motor vakantie
Alleen zit daar een machthebber, nog geflipter dan Erdogan. Of tenminste, zijn gefliptheid heeft zich meer kunnen ontwikkelen.
  zondag 30 juli 2017 @ 10:24:26 #26
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172777726
quote:
0s.gif Op zondag 30 juli 2017 10:23 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Ik weet niet of het mooier is maar de mentaliteit lijkt mij overeenkomen. En motorvakanties......gevaarlijk.
nee niet gevaarlijk op die eilanden, komt soms een bus voorbij en een trycycle
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_172777729
quote:
0s.gif Op zondag 30 juli 2017 10:23 schreef michaelmoore het volgende:
Maar om op Turkije terug te komen , Erdo doet precies hetzelfde als Chavez altijd deed , de grote landen tot hun vijanden bombarderen om het volk achter zich te krijgen

Wat Chavez over de USA bralde, dat brult Erdo nu over Duitsland en Nederland
En zie wat er met het land is gebeurt. Het zijn mensen die puur voor zichzelf gaan.
pi_172777745
quote:
0s.gif Op zondag 30 juli 2017 10:24 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

nee niet gevaarlijk op die eilanden, komt soms een bus voorbij en een trycycle
Tot je een ongeluk krijgt. Daar werd pas nog voor gewaarschuwd. Maar leuk is het wel idd.
  zondag 30 juli 2017 @ 11:04:54 #29
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172778629
quote:
0s.gif Op zondag 30 juli 2017 10:25 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Tot je een ongeluk krijgt. Daar werd pas nog voor gewaarschuwd. Maar leuk is het wel idd.
ja dan moet je gaan vissen hier in de IJssel, maar dan kan je ook in het water vallen he
Durf je wel naar buiten te gaan wandelen met de hond??

Je moet daar gewoon cruisen met de motor en niet als een gek rijden
en max 125 cc , dat is zat daar
50 cc is ook prima daar
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_172778678
quote:
0s.gif Op zondag 30 juli 2017 11:04 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

ja dan moet je gaan vissen hier in de IJssel, maar dan kan je ook in het water vallen he
Durf je wel naar buiten te gaan wandelen met de hond??
Je kan zaken in het belachelijke trekken. Er was pas een stuk over wat wel kant raakt. Mensen huren te makkelijk een motor in het buitenland.
  zondag 30 juli 2017 @ 11:08:13 #31
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172778716
http://www.telegraaf.nl/b(...)urkse_vrouwen__.html

Neee dat gaat niet meer meisjes, alle Turkse vrouwen in het zwarte laken

voor Erdolf stemmen , dan ook het zwarte laken aan he
en heren een Baard he , denk erom


P1110856.jpg

[ Bericht 10% gewijzigd door michaelmoore op 30-07-2017 12:49:51 ]
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
  maandag 31 juli 2017 @ 09:31:38 #32
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172801146
http://www.telegraaf.nl/b(...)digen_Erdogan__.html

In Turkije op vakantie gaan dat gaat een linkje boel worden
voor je het weet krijg je de doodstraf

Ik heb hem ook al verschillende keren een dief en en dictator genoemd , en terecht


quote:
DEN HAAG - Een Nederlands-Turkse man is in Turkije gearresteerd op verdenking van belediging van president Recep Tayyip Erdogan.

Dat bevestigt het Ministerie van Buitenlandse Zaken maandag na berichtgeving in dagblad Trouw.
De man is vorige week onmiddellijk bij aankomst op het vliegveld van Istanbul opgepakt. Volgens de aanklacht heeft hij Erdogan op sociale media een 'dief' en 'dictator' genoemd.

Ook zou hij zich kritisch hebben uitgelaten over de politieke situatie in het land.
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_172801256
Ach ja, wij Nederlanders worden ook boos als allochtonen zich niet aan onze regeltjes houden hoe belachelijk dat ook voor hen is. Dan moeten wij maar hetzelfde doen voor Turkse Nederlanders die zich daar niet aan de regeltjes houden.
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_172801825
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 09:31 schreef michaelmoore het volgende:
http://www.telegraaf.nl/b(...)digen_Erdogan__.html

In Turkije op vakantie gaan dat gaat een linkje boel worden
voor je het weet krijg je de doodstraf

Ik heb hem ook al verschillende keren een dief en en dictator genoemd , en terecht

[..]

Het is een Nederlandse Turk, zou het zo kunnen zijn dat Turkije die harder aanpakt?
pi_172801869
Ebru umar had ook een mening in Turkije en kwam ook thuis. Ben benieuwd wat Nederland voor deze man gaat doen.
  maandag 31 juli 2017 @ 10:22:05 #36
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172802026
quote:
1s.gif Op maandag 31 juli 2017 10:15 schreef quirina het volgende:
Ebru umar had ook een mening in Turkije en kwam ook thuis. Ben benieuwd wat Nederland voor deze man gaat doen.
wat kunnen ze doen , niks

Erdolf is in staat om hem de doodstraf te geven, hij is gek genoeg ervoor
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
  maandag 31 juli 2017 @ 10:23:34 #37
463796 bijstandboy
jij al uitkering heb?
pi_172802047
quote:
In Turkije is het elke dag black friday zo te zien :')

quote:
1s.gif Op maandag 31 juli 2017 10:15 schreef quirina het volgende:
Ebru umar had ook een mening in Turkije en kwam ook thuis. Ben benieuwd wat Nederland voor deze man gaat doen.
Hij zal zijn straf wel afkopen met 20 stokslagen en een recensie over hoe democratisch en gastvrij ome Erdogan zijn onderdanen ontvangt & waarom de EU voor kebab moet buigen.
:')
  maandag 31 juli 2017 @ 10:26:46 #38
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172802115
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 10:23 schreef bijstandboy het volgende:

[..]

In Turkije is het elke dag black friday zo te zien :')
Ja het aller alller stomst zijn homos en lesbos die voor Erolf gestemd hebben
Die hebben voor hun eigen doodvonnis gestemd

Als ik Rutte een homo noem of een dief dan zegt men , je hebt duidelijk een eigen mening, , Bravo

[ Bericht 1% gewijzigd door michaelmoore op 31-07-2017 13:40:37 ]
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
  maandag 31 juli 2017 @ 12:31:00 #39
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172804557
http://www.telegraaf.nl/b(...)end_mensen_op__.html

wanneer gaat Erdolf de doodstraf invoeren ??

quote:
ANKARA - De Turkse autoriteiten hebben afgelopen week meer dan duizend mensen opgepakt.

Zij worden verdacht van betrokkenheid bij de poging tot een staatsgreep vorig jaar of van banden met militante groeperingen, aldus de minister van Binnenlandse Zaken maandag.

Volgens het ministerie zouden 831 mensen de poging tot de coup hebben gesteund.

Ankara houdt tot op de dag van vandaag de in Amerika wonende geestelijke Fethullah Glen verantwoordelijk.

Hij zou het brein zijn achter de mislukte staatsgreep in juli. 213 arrestanten worden verdacht van banden met de verboden Koerdische Arbeiderspartij PKK en 46 anderen zouden bij Islamitische Staat horen.

Coup
Turkije heeft in de nasleep van de couppoging meer dan 50.000 mensen aangehouden. Ook zijn circa 150.000 mensen ontslagen of geschorst uit banen in overheidsdienst en de particuliere sector.
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
  maandag 31 juli 2017 @ 13:45:37 #40
205706 john2406
gratis is en te koop
pi_172806079
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 10:26 schreef michaelmoore het volgende:
Als ik Rutte een homo noem of een dief dan zegt men , je hebt duidelijk een eigen mening, , Bravo
Volgens ligt dat maar net eraan hoe je het brengen doet, anders zul jij het moeten kunnen bewijzen toch?
  maandag 31 juli 2017 @ 18:14:21 #42
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172811528
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 13:45 schreef john2406 het volgende:

[..]

Volgens ligt dat maar net eraan hoe je het brengen doet, anders zul jij het moeten kunnen bewijzen toch?
nee hoor hoe kom je daar nou bij
mallerd

absoluut niet

Rutte is een HOMO en een DI|EF

nou goed,
trekt ie zich toch niks van aan
ga ik niet het gevang voor in hoor, hij zal er niet blij mee zijn, maar ok

In Turkije ga je dood hiervoor
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_172817784
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 15:19 schreef WammesWaggel het volgende:
Er komen weer meer toeristen naar Toerkai!


http://www.nu.nl/economie(...)t-terug-turkije.html
Gelijk Boeken!!! Nu!
  Moderator maandag 31 juli 2017 @ 22:03:54 #44
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_172817884
Ik hoorde vanmiddag 2 Turkse mannen praten over iets. Ik ving Glen op. Ik had direct de neiging om dat filmpje na te doen waar het lijkt alsof Gulen aan t trippen is en denkt een vliegtuig te zijn.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  maandag 31 juli 2017 @ 22:18:06 #45
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172818256
https://www.chartoasis.com/forex/1/eur_try/5_years.html

Op weg naar een waardeloze Lira en een gekke dictator

http://www.elsevierweekbl(...)gt-zelfmoord-520645/

[ Bericht 34% gewijzigd door michaelmoore op 31-07-2017 22:26:58 ]
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_172818661
The fuck spam je met een link van 6 juli.
pi_172818832
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 22:03 schreef Straatcommando. het volgende:
Ik hoorde vanmiddag 2 Turkse mannen praten over iets. Ik ving Glen op. Ik had direct de neiging om dat filmpje na te doen waar het lijkt alsof Gulen aan t trippen is en denkt een vliegtuig te zijn.
?
  maandag 31 juli 2017 @ 22:44:28 #48
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172819023
quote:
15s.gif Op maandag 31 juli 2017 22:31 schreef Triggershot het volgende:
The fuck spam je met een link van 6 juli.
Tja Erdolf heeft de laatste week geen onzin meer uitgekraamd, hij is zeker op vakantie


O nee toch niet
Hij heeft de evolutie afgeschaft , binnenkort heeft ie zelf de aarde geschapen, net als Kim il Un zijn vader
https://www.trouw.nl/reli(...)roversieel~ab0cd8c7/


quote:
Turkse middelbare scholieren leren vanaf komend schooljaar niet meer over de evolutietheorie.

De regering van president Erdogan vindt Darwins ideen te complex en te omstreden.
https://www.trouw.nl/home(...)en-erdogan~ac7452f9/

[ Bericht 17% gewijzigd door michaelmoore op 31-07-2017 23:28:52 ]
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_172871943
Americans think 100 years is a long time,
Europeans think 100 miles is a long way.
pi_172871981
quote:
In Erdoland kan alles.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_172874867
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 15:19 schreef WammesWaggel het volgende:
Er komen weer meer toeristen naar Toerkai!

http://www.nu.nl/economie(...)t-terug-turkije.html
en je euros zijn goud waard tegenwoordig!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  vrijdag 18 augustus 2017 @ 14:49:21 #52
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_173234740
http://www.telegraaf.nl/b(...)tegen_Merkel___.html

wat een gek he
hi is tegen vrouwen in de overheid,

Nu wil die sukkel weer lid van de EU worden

Ja dat zal wel lukken als hij de hele rechterlijke macht in het gevang gooit en het parlement buitenspel zet net als Maduro

quote:
De Turkse president beschuldigde Duitsland ook van ,,schending van EU-verdragen''. Dit vanwege eerdere uitlatingen van Merkel over het bevriezen van de onderhandelingen over Turkse toetreding tot de Europese Unie en het visumvrij reizen van Turken naar EU-landen


[ Bericht 53% gewijzigd door michaelmoore op 18-08-2017 15:32:03 ]
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_173234988
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 14:49 schreef michaelmoore het volgende:
http://www.telegraaf.nl/b(...)tegen_Merkel___.html

wat een gek he

hi is tegen vrouwen in de overheid,
Wat een volstrekte idioot :D _O- :')
Mijn andere account is "Danny"
Op dinsdag 18 oktober 2016 11:31 schreef Antaris het volgende:
Hallojo heeft gelijk.
  vrijdag 18 augustus 2017 @ 16:03:09 #54
148813 Vader_Aardbei
Goddeloos genieten
pi_173236217
Niets seksistisch aan, hij adviseert ook om niet op Schulz te stemmen:

https://nos.nl/artikel/21(...)erkel-of-schulz.html

Verstandig stemadvies van Erdogan, eindelijk ben ik het een keer met de man eens. Gewoon lekker AFD stemmen.
  vrijdag 18 augustus 2017 @ 22:21:14 #55
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_173244314
xx

[ Bericht 67% gewijzigd door michaelmoore op 19-08-2017 08:19:09 ]
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_173245917
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 22:21 schreef michaelmoore het volgende:
let all islamer s have 70 virgins

|Erdogan is there leader
Leer Engels.
Mijn andere account is "Danny"
Op dinsdag 18 oktober 2016 11:31 schreef Antaris het volgende:
Hallojo heeft gelijk.
  maandag 21 augustus 2017 @ 08:33:08 #57
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_173294345
NWS / Moslimorganisaties woest op minister om gebiedsverbod


quote:
DEN HAAG - Een groot aantal islamitische organisaties is woest op minister Blok (Veiligheid en Justitie), die de omstreden Syrische prediker Fawaz Jneid een gebiedsverbod heeft opgelegd.

Jneid wordt 'onderdrukt en beroofd van zijn vrijheid', stellen diverse islamitische organisaties, waaronder de Stichting Islamitisch Onderwijs. In een gezamenlijke verklaring spreken zij van 'een heksenjacht op een ieder die een andere mening heeft dan de doorsnee publieke opinie'.

Minister Blok bepaalde vorige week dat de prediker, die is veroordeeld voor het afsluiten van illegale sharia-huwelijken, zich de komende zes maanden niet in de Haagse wijken Transvaal en Schilderswijk mag vertonen.


[ Bericht 53% gewijzigd door michaelmoore op 21-08-2017 18:21:32 ]
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_173319569
Turkey’s energy minister and Erdogan's son in law: I would strangle Glenists wherever I see them

Addressing students being sent abroad with a scholarship, President Recep Tayyip Erdoğan’s son-in-law and Energy and Natural Resources Minister Berat Albayrak has said he would strangle supports of Glen movement wherever he sees them, the Cumhuriyet daily reported on Friday.
Claiming that Glen movement members, who Turkish government accuses of having mounted a botched coup attempt last summer, were working on defaming Turkey, Albayrak said: “You probably see them in the countries you are visiting. By God’s name, I could barely hold myself if I were you. I would strangle them wherever I see them.”

Journalists Cem Kk and Fuat Uğur, staunch supporters of Turkish President Recep Tayyip Erdoğan, made a call in June for the assassination of followers of the Glen movement who are abroad.

Kk, a staunchly pro-government journalist known for his attacks on government critics on social media, suggested that Justice and Development Party (AK Party) supporters living overseas were willing to carry out the assassinations and that the Turkish National Intelligence Organization (MİT) has the authority to carry out such acts outside the country. Kk added that Turks living abroad were willing to sacrifice themselves and that they know where Glen followers are living.

Turkey’s Economy Minister Nihat Zeybeki said last year that that the AK Party government will punish plotters of the failed military coup attempt so severely that they will beg for death.
“We will put them into such holes [jails] for punishment that they won’t even be able to see the sun of God as long as they breathe. They will not see the light of day. They will not hear a human voice. They will beg for death, saying ‘just kill us,’” said Zeybeki.

Turkey survived a military coup attempt on July 15, 2016 that killed 249 people and wounded more than a thousand others. Immediately after the putsch AKP government along with President Erdoğan pinned the blame on the Glen movement.

Fethullah Glen, who inspired the movement, strongly denied having any role in the failed coup and called for an international investigation into it, but President Erdoğan — calling the coup attempt “a gift from God” — and the government initiated a widespread purge aimed at cleansing sympathizers of the movement from within state institutions, dehumanizing its popular figures and putting them in custody.

Turkey’s Justice Ministry announced on July 13 that 50,510 people have been arrested and 169,013 have been the subject of legal proceedings on coup charges since the failed coup.
Turkey has suspended or dismissed more than 150,000 judges, teachers, police and civil servants since July 15.

pi_173320110
quote:
Hoe was je vakantie?
jouw neus is perfect
voor mijn klit
pi_173323271
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 12:27 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
Turkey’s energy minister and Erdogan's son in law: I would strangle Glenists wherever I see them

Addressing students being sent abroad with a scholarship, President Recep Tayyip Erdoğan’s son-in-law and Energy and Natural Resources Minister Berat Albayrak has said he would strangle supports of Glen movement wherever he sees them, the Cumhuriyet daily reported on Friday.
Claiming that Glen movement members, who Turkish government accuses of having mounted a botched coup attempt last summer, were working on defaming Turkey, Albayrak said: “You probably see them in the countries you are visiting. By God’s name, I could barely hold myself if I were you. I would strangle them wherever I see them.”

Journalists Cem Kk and Fuat Uğur, staunch supporters of Turkish President Recep Tayyip Erdoğan, made a call in June for the assassination of followers of the Glen movement who are abroad.

Kk, a staunchly pro-government journalist known for his attacks on government critics on social media, suggested that Justice and Development Party (AK Party) supporters living overseas were willing to carry out the assassinations and that the Turkish National Intelligence Organization (MİT) has the authority to carry out such acts outside the country. Kk added that Turks living abroad were willing to sacrifice themselves and that they know where Glen followers are living.

Turkey’s Economy Minister Nihat Zeybeki said last year that that the AK Party government will punish plotters of the failed military coup attempt so severely that they will beg for death.
“We will put them into such holes [jails] for punishment that they won’t even be able to see the sun of God as long as they breathe. They will not see the light of day. They will not hear a human voice. They will beg for death, saying ‘just kill us,’” said Zeybeki.

Turkey survived a military coup attempt on July 15, 2016 that killed 249 people and wounded more than a thousand others. Immediately after the putsch AKP government along with President Erdoğan pinned the blame on the Glen movement.

Fethullah Glen, who inspired the movement, strongly denied having any role in the failed coup and called for an international investigation into it, but President Erdoğan — calling the coup attempt “a gift from God” — and the government initiated a widespread purge aimed at cleansing sympathizers of the movement from within state institutions, dehumanizing its popular figures and putting them in custody.

Turkey’s Justice Ministry announced on July 13 that 50,510 people have been arrested and 169,013 have been the subject of legal proceedings on coup charges since the failed coup.
Turkey has suspended or dismissed more than 150,000 judges, teachers, police and civil servants since July 15.

Lekker bananenrepubliekje is het aan 't worden.
  dinsdag 22 augustus 2017 @ 20:04:52 #61
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_173328601
Dus Qatar steunt IS financieel en Erdogan steunt Qatar

Dus Erdogan is ISIS
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_173330939
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 20:04 schreef michaelmoore het volgende:
Dus Qatar steunt IS financieel en Erdogan steunt Qatar

Dus Erdogan is ISIS
Nederland handelt met Saoedie-Arabi.

Dus Nederland steunt vrouwenonderdrukking.
jouw neus is perfect
voor mijn klit
  Moderator dinsdag 22 augustus 2017 @ 21:22:51 #63
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_173330972
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 21:21 schreef zarGon het volgende:

[..]

Nederland handelt met Saoedie-Arabi.

Dus Nederland steunt vrouwenonderdrukking.
Vergeet de handel in hondenvlees niet.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  dinsdag 22 augustus 2017 @ 22:08:19 #64
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_173332353
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 21:21 schreef zarGon het volgende:

[..]

Nederland handelt met Saoedie-Arabi.

Dus Nederland steunt vrouwenonderdrukking.
Poetin is zeer tegen IS en heeft Turkije te pakken , zodra die uit de NATO gaat,
Klaar om af te rekenen met IS
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_173332482
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 22:08 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Poetin is zeer tegen IS en heeft Turkije te pakken , zodra die uit de NATO gaat,
Klaar om af te rekenen met IS
ISIS-slachtoffers in Nederland: 0? 1? 10?

Russen schieten 193 Nederlanders uit de lucht.


Lang zal die leven Putin, wat een baas, vecht tegen IS.
jouw neus is perfect
voor mijn klit
pi_173332685
Dus.. je kunt nu ook al wereldwijd opgepakt worden voor kritiek op Erdogan. Dat is vrij bezopen :)

Reuters: German critic of Turkey's Erdogan arrested in Spain
pi_173332743
quote:
10s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 22:22 schreef Beathoven het volgende:
Dus.. je kunt nu ook al wereldwijd opgepakt worden voor kritiek op Erdogan. Dat is vrij bezopen :)

Reuters: German critic of Turkey's Erdogan arrested in Spain
Moet zo'n 'red notice' opgevolgd worden eigenlijk?

Of kun/mag je die negeren?
jouw neus is perfect
voor mijn klit
pi_173332909
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 22:25 schreef zarGon het volgende:

[..]

Moet zo'n 'red notice' opgevolgd worden eigenlijk?

Of kun/mag je die negeren?
Volgens mij kun je 'm best negeren maar dan heb je de poppen in Ankara weer aan het dansen.
pi_173333871
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 22:25 schreef zarGon het volgende:

[..]

Moet zo'n 'red notice' opgevolgd worden eigenlijk?

Of kun/mag je die negeren?
is volgens mij gewoon protocol om op te volgen, shoot first ask questions later in de ijdele hoop dat het uitsluitend voor prioriteitskwesties wordt gebruikt.

Wat Beathoven verder zegt, prioriteitskwestie, maar wel vrij om te negeren.

https://www.interpol.int/INTERPOL-expertise/Notices/Red-Notices
pi_173333936
Duitsland levert zelf geen veroordeelde nazi uit aan buur en zogenaamde bondgenoot Nederland dus tja ach.. Duitsers en hun geneuzel over uitleveren :')
  woensdag 23 augustus 2017 @ 02:14:00 #71
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_173335263
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 22:14 schreef zarGon het volgende:

[..]

ISIS-slachtoffers in Nederland: 0? 1? 10?

Russen schieten 193 Nederlanders uit de lucht.

Lang zal die leven Putin, wat een baas, vecht tegen IS.
Poetin is flink aan het slachten onder die gekke moslims daar
http://nieuws.tpo.nl/2016(...)usland-nieuwe-video/
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_173335568
quote:
Rusland vs IS in Syrie :')
in een turkije topic :')

Koekoek :')
pi_173498789
Hm, de Turkse regering is heel wat stiller momenteel en dat heeft natuurlijk ook meteen effect op de waarde van de Turkse lira. :').

USD - TRY:
17-08: 3,5188
30-08: 3,4532

Verschil 2 weken: -1.87%.

Recentelijke hoogste stand: 25 juli - 3,5642.

EUR - TRY:
17-08: 4,1348
30-08: 4,1174

Verschil 2 weken: -0,42%.

Recentelijke hoogste stand: 3 augustus - 4,2033.

Kusjes aan michaelmoore.
jouw neus is perfect
voor mijn klit
pi_173546755
quote:
0s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 10:31 schreef zarGon het volgende:
Hm, de Turkse regering is heel wat stiller momenteel en dat heeft natuurlijk ook meteen effect op de waarde van de Turkse lira. :').

zou het daardoor komen? :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173548148
quote:
0s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 10:31 schreef zarGon het volgende:
Hm, de Turkse regering is heel wat stiller momenteel en dat heeft natuurlijk ook meteen effect op de waarde van de Turkse lira. :').

USD - TRY:
17-08: 3,5188
30-08: 3,4532

Verschil 2 weken: -1.87%.

Recentelijke hoogste stand: 25 juli - 3,5642.

EUR - TRY:
17-08: 4,1348
30-08: 4,1174

Verschil 2 weken: -0,42%.

Recentelijke hoogste stand: 3 augustus - 4,2033.

Kusjes aan michaelmoore.
Veel Almancilar in Turkije met hun euro's he :P
  zondag 3 september 2017 @ 05:14:12 #76
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_173555739
quote:
0s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 10:31 schreef zarGon het volgende:
Hm, de Turkse regering is heel wat stiller momenteel en dat heeft natuurlijk ook meteen effect op de waarde van de Turkse lira. :').

USD - TRY:
17-08: 3,5188
30-08: 3,4532

Verschil 2 weken: -1.87%.

Recentelijke hoogste stand: 25 juli - 3,5642.

EUR - TRY:
17-08: 4,1348
30-08: 4,1174

Verschil 2 weken: -0,42%.

Recentelijke hoogste stand: 3 augustus - 4,2033.

Kusjes aan michaelmoore.
Dus zodra ie zijn bek weer opengooit of met de verkiezing de tegenstand in de gevangenis gooit breekt de pleuris weer uit

DE trend blijft in stand he
http://www.xe.com/currencycharts/?from=EUR&to=TRY&view=5Y
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
  maandag 4 september 2017 @ 00:21:42 #77
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_173575986
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
  maandag 4 september 2017 @ 21:31:15 #79
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_173589826
quote:
1s.gif Op maandag 4 september 2017 00:46 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Verkiezingstijd he
beloftes he

hoop dat ze dat meent


Zal Erdolf wel weer pissig zijn
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_173604982
Turkije? Staat er beter voor dan Itali en Portugal met het oog op de toekomst.
Goed bezig ome Erdo!


http://daskapital.nl/2017(...)de_economisch_1.html
pi_173605042
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 18:11 schreef WammesWaggel het volgende:
Turkije? Staat er beter voor dan Itali en Portugal met het oog op de toekomst.
Goed bezig ome Erdo!

http://daskapital.nl/2017(...)de_economisch_1.html
Economisch misschien. Politiek is het een ander verhaal.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173605090
quote:
10s.gif Op dinsdag 5 september 2017 18:13 schreef Slayage het volgende:

[..]

Economisch misschien. Politiek is het een ander verhaal.
Zolang die wegen er maar liggen en er glinsterende nieuwe complexen aan de kust verrijzen klaagt den Duitsche-Turkman nicht ;)
pi_173605241
quote:
10s.gif Op dinsdag 5 september 2017 18:15 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Zolang die wegen er maar liggen en er glinsterende nieuwe complexen aan de kust verrijzen klaagt den Duitsche-Turkman nicht ;)
De economie is uiteraard het belangrijkste wat er is, naar de Turken zijn zeker niet blij met de huidige politieke situatie, dat simpelweg omschreven kan worden als "chaos".
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173605400
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 18:11 schreef WammesWaggel het volgende:
Turkije? Staat er beter voor dan Itali en Portugal met het oog op de toekomst.
Goed bezig ome Erdo!


http://daskapital.nl/2017(...)de_economisch_1.html
'We' hadden er zoveel beter voor kunnen staan...
jouw neus is perfect
voor mijn klit
pi_173605431
Off-topic, maar eh, hoe gaan Japan zich ooit redden eigenlijk?
jouw neus is perfect
voor mijn klit
pi_173605572
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 september 2017 18:31 schreef zarGon het volgende:
Off-topic, maar eh, hoe gaan Japan zich ooit redden eigenlijk?
Niet.
Onmogelijk, zolang er geen enorme inkomstenbron opdoemen zal dus bv een bijzonder grote hoeveelheid goedkoop te winnen olie of gas op haar grondgebied.
pi_173642639
USD-TRY is gezakt naar 3,4098.

De laatste keer dat dat voorkwam was in oktober vorig jaar...
jouw neus is perfect
voor mijn klit
  donderdag 7 september 2017 @ 18:19:53 #88
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_173642929
quote:
0s.gif Op donderdag 7 september 2017 17:57 schreef zarGon het volgende:
USD-TRY is gezakt naar 3,4098.

De laatste keer dat dat voorkwam was in oktober vorig jaar...
klopt
http://www.xe.com/currencycharts/?from=USD&to=TRY&view=5Y

http://www.xe.com/currencycharts/?from=EUR&to=TRY&view=5Y
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
  vrijdag 8 september 2017 @ 20:39:00 #89
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_173665452
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_173685596
Hoe staat het eigenlijk met de Turkse toetertreding tot de Europese Unie?
  zaterdag 9 september 2017 @ 23:04:17 #91
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173685614
quote:
7s.gif Op zaterdag 9 september 2017 23:03 schreef Beathoven het volgende:
Hoe staat het eigenlijk met de Turkse toetertreding tot de Europese Unie?
Merkel is tegen.
pi_173688671
quote:
7s.gif Op zaterdag 9 september 2017 23:03 schreef Beathoven het volgende:
Hoe staat het eigenlijk met de Turkse toetertreding tot de Europese Unie?
Zolang er een dictator aan de macht is, zal dat niet gebeuren.
Mijn andere account is "Danny"
Op dinsdag 18 oktober 2016 11:31 schreef Antaris het volgende:
Hallojo heeft gelijk.
  zondag 10 september 2017 @ 09:36:39 #93
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_173688913
quote:
0s.gif Op zondag 10 september 2017 09:06 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Zolang er een dictator aan de macht is, zal dat niet gebeuren.
klopt
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_173689907
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 september 2017 23:04 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Merkel is tegen.
das niks nieuws, zij en sarkozy waren dar sinds dag 1 van de onderhandelingen stellig in
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173690600
En Erdo en Merkel zitten allebei over vijftien jaar nog gewoon op zo op de troon precies zoals vandaag :')
pi_173690770
quote:
0s.gif Op zondag 10 september 2017 12:06 schreef WammesWaggel het volgende:
En Erdo en Merkel zitten allebei over vijftien jaar nog gewoon op zo op de troon precies zoals vandaag :')
Erdo1 heeft nog maar 12 jaar :(
pi_173690914
quote:
0s.gif Op zondag 10 september 2017 12:19 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Erdo1 heeft nog maar 12 jaar :(
Dan neemt Bilal het gewoon over en baba roept van ver zijn orders naar de goede zoon.
pi_173691460
quote:
10s.gif Op zondag 10 september 2017 12:28 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Dan neemt Bilal het gewoon over en baba roept van ver zijn orders naar de goede zoon.
Als hij echt een baas is, laat hij zijn dochter hem opvolgen. :7
pi_173691649
quote:
10s.gif Op zondag 10 september 2017 12:54 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Als hij echt een baas is, laat hij zijn dochter hem opvolgen. :7
Na chiller Ciller weer een vrouw aan de macht, opzich een keurig streven.
pi_173694369
quote:
10s.gif Op zondag 10 september 2017 13:02 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Na chiller Ciller weer een vrouw aan de macht, opzich een keurig streven.
Ik hoorde laatst de naam Tansu iller weer vallen als running mate van erdo in 2019. Hopelijk is het een broodje aap.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  woensdag 13 september 2017 @ 10:43:57 #101
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_173747707
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 10:26 schreef BadderHaring het volgende:
Over een paar jaar hoeven we het niet meer over de Armeense Genocide te hebben, maar heeft Erdogan gewoon zijn eigen zuiveringsactie op naam.

Zodra die doodstraf er is, gaat hij die op grote schaal toepassen op alle 'terroristen'. Oftewel, iedereen die tegen hem demonstreert.
inderdaad

Bij de EU komen ze niet meer gelukkig
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
  woensdag 13 september 2017 @ 10:45:05 #102
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_173747722
quote:
10s.gif Op zondag 10 september 2017 14:58 schreef Slayage het volgende:

[..]

Ik hoorde laatst de naam Tansu iller weer vallen als running mate van erdo in 2019. Hopelijk is het een broodje aap.
Erdolf wint toch met 96%

Al is er een apie running mate , net als Poetin
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_173747965
quote:
0s.gif Op woensdag 13 september 2017 10:45 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Erdolf wint toch met 96%

Al is er een apie running mate , net als Poetin
wat was de uitslag van het referendum ook alweer ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  woensdag 13 september 2017 @ 11:01:08 #104
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_173748033
quote:
10s.gif Op woensdag 13 september 2017 10:58 schreef Slayage het volgende:

[..]

wat was de uitslag van het referendum ook alweer ;)
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_173748104
quote:
je hebt echt geen leven heh dude :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174387713
Ik moet toegeven dat ik de coup film kurtlar vadisi vatan toch wel vermakelijk vond :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174387917
quote:
10s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 22:54 schreef Slayage het volgende:
Ik moet toegeven dat ik de coup film kurtlar vadisi vatan toch wel vermakelijk vond :P
Ja ik zag de trailer, goed gecast die Gulen.
Die acteur kan niet meer over straat als mensen hem voor de eckte aanzien :')
pi_174392377
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 23:02 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Ja ik zag de trailer, goed gecast die Gulen.
Die acteur kan niet meer over straat als mensen hem voor de eckte aanzien :')
in principe is het een domme kurtlar vadisi actie film als alle anderen, maar die gulen scenes zijn echt hilarisch en die gast speelt hem geweldig. overigens wordt hij in de film niet gulen genoemd, maar "muhterem" :D daarnaast zijn de referenties naar de coup best leuk gedaan en sommige scenes zelfs emotioneel sterk.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174519970
Eerste 'Glenisten' krijgen asiel na coup

Nederland heeft asiel verleend aan de eerste Turken die na de couppoging vorig jaar in Turkije in ons land bescherming zochten. Volgens voorzitter Wil Eikelboom van de Vereniging Asieladvocaten en -juristen Nederland (VAjN) gaat het voor zover bekend om in ieder geval acht vermeende Glen-aanhangers voor wie in Turkije vervolging dreigt.

Na de gewelddadige poging tot staatsgreep volgde een flinke toename van Turkse asielaanvragen. In 2016 waren het er 235 en dit jaar tot en met september al 309, terwijl het er in heel 2015 maar 56 waren.

De regering van president Recep Tayyip Erdogan houdt de in de VS verblijvende geestelijke Fethullah Glen en zijn volgelingen verantwoordelijk voor de couppoging. De Turkse regering zuivert sindsdien het staatsapparaat van vermeende 'Glenisten' en laat hen vervolgen. Ook in Nederland zijn grote spanningen ontstaan in de Turkse gemeenschap.
Eerste 'Glenisten' krijgen asiel na coup
Nederland bekent kleur #trots op NL
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_174520871
Tegen al je Turkse vrienden zeggen dat ze moeten claimen Gulenisten te zijn om in Europa te mogen wonen, fuck visum-vrij reizen, zeggen dat je Gulenist bent is genoeg. Hier gaan Turken zo een misbruik van maken.. Erdogaaaaan _O-
pi_174522138
quote:
10s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 19:33 schreef Triggershot het volgende:
Tegen al je Turkse vrienden zeggen dat ze moeten claimen Gulenisten te zijn om in Europa te mogen wonen, fuck visum-vrij reizen, zeggen dat je Gulenist bent is genoeg. Hier gaan Turken zo een misbruik van maken.. Erdogaaaaan _O-
En dan kun je het niet hard maken. Of ze kunnen geen aanwijzingen vinden dat er vervolging dreigt. Sturen je terug naar turkije en je hebt wat uit te leggen ;)
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_174522192
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 20:07 schreef marsan het volgende:

[..]

En dan kun je het niet hard maken. Of ze kunnen geen aanwijzingen vinden dat er vervolging dreigt. Sturen je terug naar turkije en je hebt wat uit te leggen ;)
"Als ze wisten dat ik een Gulenist ben, zou ik de lul zijn"
pi_174522785
quote:
0s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 20:09 schreef Triggershot het volgende:

[..]

"Als ze wisten dat ik een Gulenist ben, zou ik de lul zijn"
"En waar blijkt dan uit uit dat u gulenist bent en ook al was?"
"En waaruit blijkt dat u iets te vrezen heeft?"
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_174522831
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 20:29 schreef marsan het volgende:

[..]

"En waar blijkt dan uit uit dat u gulenist bent en ook al was?"
Some random made up story. Info over (de werkwijze en ideologie van) Gulenisten is niet echt moeilijk te vinden, zeker niet als Turkstalige.
pi_174522884
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 20:29 schreef marsan het volgende:
"En waaruit blijkt dat u iets te vrezen heeft?"
De 940390493498439 rechtszaken en 439023i902390289230902 dreigementen van Erdo1?
pi_174522891
quote:
0s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 20:30 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Some random made up story. Info over (de werkwijze en ideologie van) Gulenisten is niet echt moeilijk te vinden, zeker niet als Turkstalige.
Ja en dan val je door de mand en zit je in een centrum voor uitgeprocedeerde asielzoekers. En ik gok erop dat turkije je dan wel weer opneemt itt landen als somalie enzo.

Gegokt en heel veel verloren.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_174522907
quote:
14s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 20:32 schreef Triggershot het volgende:

[..]

De 940390493498439 rechtszaken en 439023i902390289230902 dreigementen van Erdo1?
Nee, niet het algemene beeld, maar u in persoon.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_174522939
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 20:32 schreef marsan het volgende:

[..]

Ja en dan val je door de mand en zit je in een centrum voor uitgeprocedeerde asielzoekers. En ik gok erop dat turkije je dan wel weer opneemt itt landen als somalie enzo.

Gegokt en heel veel verloren.
Hoezo val je door de mand? Open de Turkse tv en je wordt van de vroege ochtenduren tot de late avonduren doodgegooid met programma's over Gulenisten, een beetje sophisticated persoon neukt de Nederlandse systeem de moeder.
pi_174522972
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 20:32 schreef marsan het volgende:

[..]

Nee, niet het algemene beeld, maar u in persoon.
Want Gulenisten worden per individu vervolgd met vele vele uitzonderingen? zou toch echt zeggen dat ze op basis van een collectieve overtuiging worden vervolgd, ontslagen en opgesloten.
pi_174523017
quote:
10s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 19:33 schreef Triggershot het volgende:
Tegen al je Turkse vrienden zeggen dat ze moeten claimen Gulenisten te zijn om in Europa te mogen wonen, fuck visum-vrij reizen, zeggen dat je Gulenist bent is genoeg. Hier gaan Turken zo een misbruik van maken.. Erdogaaaaan _O-
waarom zou je als erdofan gaan vluchten uit zn paradijs?
pi_174523019
quote:
0s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 20:33 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Hoezo val je door de mand? Open de Turkse tv en je wordt van de vroege ochtenduren tot de late avonduren doodgegooid met programma's over Gulenisten, een beetje sophisticated persoon neukt de Nederlandse systeem de moeder.
Ja maar dat is het algemene beeld. Daar kom je er niet mee doorheen. Je moet specifieker op je eigen persoon kunnen komen met een duidelijke dreiging en ook met een duidelijke achtergrond waarom die dreiging er is. Dus niet roepen dat er veel vervolgingen zijn, maar ook waarom ook jij vervolgd zou worden.
En ja een aantal mensen zal er best doorheen komen. Een groot aantal zal dat echter niet lukken en die hebben dus weldegelijk wat uit te leggen na hun terugkeer.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_174523030
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 20:36 schreef Beathoven het volgende:

[..]

waarom zou je als erdofan gaan vluchten uit zn paradijs?
Doekoe?
pi_174523048
quote:
0s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 20:34 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Want Gulenisten worden per individu vervolgd met vele vele uitzonderingen? zou toch echt zeggen dat ze op basis van een collectieve overtuiging worden vervolgd, ontslagen en opgesloten.
Daar valt toch van aan te tonen dat ze gulenist zijn?
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_174523103
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 20:36 schreef marsan het volgende:

[..]

Ja maar dat is het algemene beeld. Daar kom je er niet mee doorheen. Je moet specifieker op je eigen persoon kunnen komen met een duidelijke dreiging en ook met een duidelijke achtergrond waarom die dreiging er is. Dus niet roepen dat er veel vervolgingen zijn, maar ook waarom ook jij vervolgd zou worden.
En ja een aantal mensen zal er best doorheen komen. Een groot aantal zal dat echter niet lukken en die hebben dus weldegelijk wat uit te leggen na hun terugkeer.
Dat zeg ik dus, een beetje een sophisticated persoon heeft zo de vervolging van Gulenisten op zichzelf toegepast en een verhaaltje waarvan je onmogelijk het tegendeel kunt bewijzen klaar. Als je weet dat je in NL asiel kunt vragen, weet je dat ook allemaal voor te bereiden. Het is een industrie zelfs tegenwoordig _O-
pi_174523141
quote:
0s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 20:38 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Dat zeg ik dus, een beetje een sophisticated persoon heeft zo de vervolging van Gulenisten op zichzelf toegepast en een verhaaltje waarvan je onmogelijk het tegendeel kunt bewijzen klaar. Als je weet dat je in NL asiel kunt vragen, weet je dat ook allemaal voor te bereiden. Het is een industrie zelfs tegenwoordig _O-
Maar daar ben ik het wel mee eens hoor. Ik denk alleen dat de eerste de beste mehmet wel met een probleem zit als hij dat denkt.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_174523160
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 20:37 schreef marsan het volgende:

[..]

Daar valt toch van aan te tonen dat ze gulenist zijn?
Hoe dan? Erdogan is na 5 jaar nog steeds bezig het staatsapparaat te zuiveren, had geen idee dat zijn hulpje sinds 2014/2016 een Gulenist was. Gulenisten hebben nooit gepronkt met dat ze Gulen-aanhangers waren, zeker niet diegenen die worden verweten het leger en justitie te hebben genfiltreerd.
pi_174523186
quote:
0s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 20:40 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Hoe dan? Erdogan is na 5 jaar nog steeds bezig het staatsapparaat te zuiveren, had geen idee dat zijn hulpje sinds 2014/2016 een Gulenist was. Gulenisten hebben nooit gepronkt met dat ze Gulen-aanhangers waren, zeker niet diegenen die worden verweten het leger en justitie te hebben genfiltreerd.
Maar als er niets valt aan te tonen worden ze toch allemaal vrijgesproken?
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_174523193
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 20:39 schreef marsan het volgende:

[..]

Maar daar ben ik het wel mee eens hoor. Ik denk alleen dat de eerste de beste mehmet wel met een probleem zit als hij dat denkt.
Ik verwacht serieus dat 'Ik ben een Gulenist' het nieuwe 'Ik ben een homo' wordt.
pi_174523254
quote:
0s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 20:41 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ik verwacht serieus dat 'Ik ben een Gulenist' het nieuwe 'Ik ben een homo' wordt.
Hehe, volgens sommigen ligt dat beide toch al dicht bijelkaar ;)
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_174523271
quote:
0s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 20:36 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Doekoe?
De levensstandaard van een Erdobot met een beetje skills ligt in Nederland niet echt hoger..
pi_174523278
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 20:41 schreef marsan het volgende:

[..]

Maar als er niets valt aan te tonen worden ze toch allemaal vrijgesproken?
Wat zegt dat over de nog te ontdekken Gulenisten dan? Voorlopig weet Erdo1 niet dat X een gulenist is, "morgen wel en voor hij daar achterkomt ben ik gevlucht"
pi_174523313
quote:
0s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 20:43 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Wat zegt dat over de nog te ontdekken Gulenisten dan? Voorlopig weet Erdo1 niet dat X een gulenist is, "morgen wel en voor hij daar achterkomt ben ik gevlucht"
Maar toon dan maar aan dat je gulenist bent en was.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_174523370
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 20:42 schreef marsan het volgende:

[..]

Hehe, volgens sommigen ligt dat beide toch al dicht bijelkaar ;)
Ideologisch verschilt de Gulenist amper tot weinig van de Erdofan, gevalletje wie heeft meer te zeggen. Beiden geloven ze in de morele suprematie van de Islam, daarom snap ik serieus niet dat Gulenisten hier wel asiel krijgen. Op de FP heb je zelfs reacties als "Ruilen voor een Erdoschaap" :')
pi_174523401
quote:
10s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 20:43 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

De levensstandaard van een Erdobot met een beetje skills ligt in Nederland niet echt hoger..
Natuurlijk wel, zelfs de Roemeense bedelaar heeft het hier beter lan. :7
pi_174523462
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 20:44 schreef marsan het volgende:

[..]

Maar toon dan maar aan dat je gulenist bent en was.
Een twitter account vol met Gulen-spreukjes, een paar boeken van hem, anti-Erdogan zijn, plus een verhaal waarbij "velen van mijn vrienden zijn opgepakt en nu in de cel zitten omdat ze iets zeiden over Erdogan". Succes met het tegendeel te bewijzen. "Nu ik er voor uit ben gekomen Gulenist te zijn, wil je mij terugsturen naar Turkenland?"
pi_174523547
quote:
0s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 20:46 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Natuurlijk wel, zelfs de Roemeense bedelaar heeft het hier beter lan. :7
Die Roemenen doen 3000 cash per maand en Mehmet zonder skills max 1200 netto en een huurhok in Poelenburg, met een beetje mazzel nabij de Vomar :P
pi_174523671
quote:
0s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 20:47 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Een twitter account vol met Gulen-spreukjes, een paar boeken van hem, anti-Erdogan zijn, plus een verhaal waarbij "velen van mijn vrienden zijn opgepakt en nu in de cel zitten omdat ze iets zeiden over Erdogan". Succes met het tegendeel te bewijzen. "Nu ik er voor uit ben gekomen Gulenist te zijn, wil je mij terugsturen naar Turkenland?"
Dat twitter account heeft natuurlijk wel posts van eerder dan zeg maar half 2017?
Die vrienden kun je natuurlijk ook aantonen?

Succes met het bewijzen van de claims.
Daarna begint het schieten op de onderbouwing van de claims pas natuurlijk.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_174523677
quote:
10s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 20:49 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Die Roemenen doen 3000 cash per maand en Mehmet zonder skills max 1200 netto en een huurhok in Poelenburg, met een beetje mazzel nabij de Vomar :P
Abi lan, deze 1200 netto nog altijd 5000 Turkse lira, beetje leven op droog brood en water en dan weer terug naar Turkiye, heb je nooit films van Kemal Sunal gekeken, wallah jij dom.
pi_174523843
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 20:52 schreef marsan het volgende:

[..]

Dat twitter account heeft natuurlijk wel posts van eerder dan zeg maar half 2017?
Die vrienden kun je natuurlijk ook aantonen?

Succes met het bewijzen van de claims.
Daarna begint het schieten op de onderbouwing van de claims pas natuurlijk.
Iedereen heeft wel een vriend, kennis of familielid die Gulenist is, aantonen is niet echt moeilijk. Tot 2013 werd Gulen gewoon op handen gedragen, dus genoeg potentile mensen die daar gebruik van kunnen maken. Ik denk dat jij de bewijslast tijdens zo een aanvraag overschat, misschien onderschat ik het, maar gezien alle verhalen omtrent asielaanvragen neem ik het toch met een korrelzout.
pi_174523870
quote:
0s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 20:52 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Abi lan, deze 1200 netto nog altijd 5000 Turkse lira, beetje leven op droog brood en water en dan weer terug naar Turkiye, heb je nooit films van Kemal Sunal gekeken, wallah jij dom.
Terug? En dan te boek staan als gulenist?
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_174523903
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 20:56 schreef marsan het volgende:

[..]

Terug? En dan te boek staan als gulenist?
Hij zal verwelkomt worden als held. Think about it.
pi_174523905
quote:
0s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 20:52 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Abi lan, deze 1200 netto nog altijd 5000 Turkse lira, beetje leven op droog brood en water en dan weer terug naar Turkiye, heb je nooit films van Kemal Sunal gekeken, wallah jij dom.
Wijze amca luister, Gewoon werken in Toerkai van vandaag er is geld overal! Huizen bouwen, spullen verkopen aan moslims, zelfs in Maleisi kopen zij onze sokken en bekers! Daarnaast kleding verkopen aan Europese honden.
Iedereen heeft geld, laat die Duitsers maar stoer doen!
pi_174523957
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 20:57 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Wijze amca luister, Gewoon werken in Toerkai van vandaag er is geld overal! Huizen bouwen, spullen verkopen aan moslims, zelfs in Maleisi kopen zij onze sokken en bekers! Daarnaast kleding verkopen aan Europese honden.
Iedereen heeft geld, laat die Duitsers maar stoer doen!
Vallah jij dommer dan dom lan. Geld afpakken van Kafir en dan pompen in Turkiye is dienst voor vaderland.
pi_174524044
quote:
0s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 20:38 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Dat zeg ik dus, een beetje een sophisticated persoon heeft zo de vervolging van Gulenisten op zichzelf toegepast en een verhaaltje waarvan je onmogelijk het tegendeel kunt bewijzen klaar. Als je weet dat je in NL asiel kunt vragen, weet je dat ook allemaal voor te bereiden. Het is een industrie zelfs tegenwoordig _O-
Ik ken drie Gulenisten die vervolgd worden. Een mag zijn rechtzaak in vrijheid afwachten, een ander zit in de gevangenis en een ander is gevlucht. Ze hebben alle drie rechtbankdocumenten waarmee ze kunnen aantonen dat ze vervolgd worden. Ook zijn de zaken digitaal op te vragen via een overheidsportaal. Als je zomaar gaat roepen dat je vervolgd wordt omdat je een Gulenist bent, zullen ze je niet geloven. Je moet bewijzen overdragen.
pi_174524053
quote:
14s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 20:56 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Iedereen heeft wel een vriend, kennis of familielid die Gulenist is, aantonen is niet echt moeilijk. Tot 2013 werd Gulen gewoon op handen gedragen, dus genoeg potentile mensen die daar gebruik van kunnen maken. Ik denk dat jij de bewijslast tijdens zo een aanvraag overschat, misschien onderschat ik het, maar gezien alle verhalen omtrent asielaanvragen neem ik het toch met een korrelzout.
Ik denk idd dat ik het iets overschat en jij iets onderschat. Ik denk dat mehmet die het iets onderschat alleen wel met een groot probleem zit nadat hij door de mand is gevallen.

Het hebben van een vriend die is natuurlijk nooit genoeg. Er moet iets meer op de persoon zelf gericht zijn. Een recent twitteraccount is dat natuurlijk niet.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_174524082
quote:
4s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 20:57 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Hij zal verwelkomt worden als held. Think about it.
Bij zn fam wss wel ja. Als hij met een zak geld terugkeert tenminste.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_174524265
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 21:00 schreef polderturk het volgende:

[..]

Ik ken drie Gulenisten die vervolgd worden. Een mag zijn rechtzaak in vrijheid afwachten, een ander zit in de gevangenis en een ander is gevlucht. Ze hebben alle drie rechtbankdocumenten waarmee ze kunnen aantonen dat ze vervolgd worden. Ook zijn de zaken digitaal op te vragen via een overheidsportaal. Als je zomaar gaat roepen dat je vervolgd wordt omdat je een Gulenist bent, zullen ze je niet geloven. Je moet bewijzen overdragen.
Lieve Polderturk, niet generaliseren met anekdotisch bewijs, heb je enig idee hoeveel mensen op dit moment nog steeds vast zitten zonder officieel aanklacht? Mensen zijn gearresteerd omdat ze de moeder, vader of kind van een verdachte Gulenist zijn.
pi_174524363
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 21:00 schreef marsan het volgende:

[..]

Ik denk idd dat ik het iets overschat en jij iets onderschat. Ik denk dat mehmet die het iets onderschat alleen wel met een groot probleem zit nadat hij door de mand is gevallen.

Het hebben van een vriend die is natuurlijk nooit genoeg. Er moet iets meer op de persoon zelf gericht zijn. Een recent twitteraccount is dat natuurlijk niet.
Meer dan een paar uur googlen heb je echt niet nodig om je in te lezen hoe een asielaanvraag in de EU werkt en om voorbeelden te vinden van succesvolle aanvragen. Als Mehmet zijn plannetje niet heeft uitgewerkt verwacht ik niet dat hij asiel krijgt nee, maar dan zou ik het eerder toeschrijven aan zijn eigen falen dan de procedures hier in NL.
pi_174524429
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 21:01 schreef marsan het volgende:

[..]

Bij zn fam wss wel ja. Als hij met een zak geld terugkeert tenminste.
En meer dan zijn familie, verhalen over hoe Turken zijn teruggekeerd met een uitkering terwijl ze ook nog zwart-werkten en de overheid 'straatarm' hebben gemaakt met kinderbijslag wordt nog even vaak verteld In theehuizen als dat jouw oma (hypothetisch) nog wat verteld over de oorlog.
pi_174524472
quote:
0s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 21:08 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Meer dan een paar uur googlen heb je echt niet nodig om je in te lezen hoe een asielaanvraag in de EU werkt en om voorbeelden te vinden van succesvolle aanvragen. Als Mehmet zijn plannetje niet heeft uitgewerkt verwacht ik niet dat hij asiel krijgt nee, maar dan zou ik het eerder toeschrijven aan zijn eigen falen dan de procedures hier in NL.
Mehmet kennende faalt hij hard. Helemaal als hij denkt te kunnen komen met een recent twitteraccount en vrienden die hij niet aan kan tonen. Noch een eigen verleden als gulenist.
Best een gok als als je weet dat mensen vast zitten omdat hun zoon, vader of wat dan ook vastzit omdat die ervan verdacht wordt gulenist te zijn.
Ik wens mehmet veek wijsheid toe als hij erover denkt die gok te nemen.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_174524595
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 21:11 schreef marsan het volgende:

[..]

Mehmet kennende faalt hij hard. Helemaal als hij denkt te kunnen komen met een recent twitteraccount en vrienden die hij niet aan kan tonen. Noch een eigen verleden als gulenist.
Best een gok als als je weet dat mensen vast zitten omdat hun zoon, vader of wat dan ook vastzit omdat die ervan verdacht wordt gulenist te zijn.
Ik wens mehmet veek wijsheid toe als hij erover denkt die gok te nemen.
Dat is ook meteen het cruciale punt h. Vele tig-% van de mensen die gearresteerd zijn wist men ook niets af van de Gulenistische verleden. Hell, Je hebt instructievideo's van mr Gulen himself dat je vooral je mond moet houden en je affiliatie moet verzwijgen wanneer je actief bent in het leger, politie, onderwijs of justitie. Wat heeft Mehmet te verliezen?
pi_174524659
quote:
0s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 21:14 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Dat is ook meteen het cruciale punt h. Vele tig-% van de mensen die gearresteerd zijn wist men ook niets af van de Gulenistische verleden. Hell, Je hebt instructievideo's van mr Gulen himself dat je vooral je mond moet houden en je affiliatie moet verzwijgen wanneer je actief bent in het leger, politie, onderwijs of justitie. Wat heeft Mehmet te verliezen?
Verzwijgen voor anderen. Zelf kun je dan wel het een en aantonen natuurlijk. Verzwijgen voor een ander is niet hetzelfde als verzwijgen en wegstoppen voor jezelf.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_174524778
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 21:16 schreef marsan het volgende:

[..]

Verzwijgen voor anderen. Zelf kun je dan wel het een en aantonen natuurlijk. Verzwijgen voor een ander is niet hetzelfde als verzwijgen en wegstoppen voor jezelf.
Daarom ook wel beetje voorbereiding nodig natuurlijk. Je moet niet zoals Ehsan Jami in de ene interview claimen dat je vader een vrijzinnige athest was en een fundamentalistische moslim in de ander, beetje oefenen, beetje inlezen.. beetje jezelf indekken en ik verwacht wel wat succes. :7
pi_174525326
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 21:00 schreef polderturk het volgende:

[..]

Ik ken drie Gulenisten die vervolgd worden. Een mag zijn rechtzaak in vrijheid afwachten, een ander zit in de gevangenis en een ander is gevlucht. Ze hebben alle drie rechtbankdocumenten waarmee ze kunnen aantonen dat ze vervolgd worden. Ook zijn de zaken digitaal op te vragen via een overheidsportaal. Als je zomaar gaat roepen dat je vervolgd wordt omdat je een Gulenist bent, zullen ze je niet geloven. Je moet bewijzen overdragen.
Er zijn ook aanvragen afgewezen. Dus roepen dat je Gulenist bent is niet voldoende.
pi_174525410
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 21:35 schreef polderturk het volgende:

[..]

Er zijn ook aanvragen afgewezen. Dus roepen dat je Gulenist bent is niet voldoende.
had ie een beter verhaal moeten verzinnen
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174525450
quote:
10s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 21:37 schreef Slayage het volgende:

[..]

had ie een beter verhaal moeten verzinnen
Ik zou echt keihard cum laude slagen voor een asielaanvraag. :7
Nieuwe markt voor Altijdgeslaagd.nl _O-
pi_174525686
Desnoods doe je een paar sessies met een (acteer)coach en een psycholoog, als je er wat geld en moeite in wil stoppen kan het welhaast niet misgaan.
pi_174525978
quote:
Lahey hkmetine gre, 15 Temmuz 2016'daki sonra Hollanda'dan sığınma isteyen Trk vatandaşlarının sayısında ciddi artış yaşanıyor. 2015 yılında sadece 56 kişi sığınma başvurusu yaparken 2016'da bu sayı 235'e ykseldi.

Bu yılın ilk 8 ayında ise, 309 Trkiye Cumhuriyeti vatandaşı Hollanda'dan sığınma talebinde bulundu
.
In 2015 vroegen 56 Turken asiel aan, in 2016 was dat 235 en in de eerste 8 maanden van dit jaar is het al 309 Turken.

Stijging van 600% _O-
pi_174526762
Gelukkig zijn het gemiddeld genomen wel de intelligentere Turken die Glenist zijn. Leraren, dokters, advocaten, dat slag. Alle idioten met inteeltroots blijven nu in Turkije achter.
Op dinsdag 28 november 2017 09:39 schreef KoosVogels het volgende:
Ik mag toch hopen dat je een of andere hersenaandoening hebt. Of ben je gewoon een hatelijke kankerlijer?
pi_174528944
quote:
0s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:18 schreef hpeopjes het volgende:
Gelukkig zijn het gemiddeld genomen wel de intelligentere Turken die Glenist zijn. Leraren, dokters, advocaten, dat slag. Alle idioten met inteeltroots blijven nu in Turkije achter.
Godverre, ben je nou serieus zo naef? De intelligentere Islamist is een grotere bedreiging voor de Nederlandse rechtsorde dan de Turkse inteeltroots van Erdogan. :')
pi_174529292
quote:
0s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:18 schreef hpeopjes het volgende:
Gelukkig zijn het gemiddeld genomen wel de intelligentere Turken die Glenist zijn. Leraren, dokters, advocaten, dat slag. Alle idioten met inteeltroots blijven nu in Turkije achter.
Het fijne van zowel Gulen en AK is juist dat zij inteeltluitjes zich lieten emanciperen en het nieuwe hoger opgeleide segment van de bevolking is geworden.
pi_174533599
quote:
0s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:18 schreef hpeopjes het volgende:
Gelukkig zijn het gemiddeld genomen wel de intelligentere Turken die Glenist zijn. Leraren, dokters, advocaten, dat slag.
dat dacht erdo ook toen hij met ze in zee ging. grote spijt was het resultaat. :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174557060
geweldige long read, uit de groene amsterdammer. enjoy :P


Turkije, de samenzwering, het Groot Oosten, en wij
Meesterbrein versus Erdogan

De antiwesterse sentimenten in Turkije zijn sterk. Ze komen deels voort uit een overgerfde weerzin tegen ‘een decadent Europa’, en worden extra gevoed door de paranoia van de president. In het huidige klimaat is niemand veilig.
....
Persoonlijk gelooft hij niet dat er een geheimzinnig centrum is van waaruit alles wordt aangestuurd. Het idee van een ‘meesterbrein’ is het product van Turkije’s ‘moeilijke jaren’, zegt hij, doelend op de tijd na de Eerste Wereldoorlog toen het Ottomaanse Rijk werd opgedeeld door de Europese grootmachten. ‘Maar weet u, de weigering van Duitsland om terreurverdachten uit te leveren aan Turkije, de wapenleveranties van de Verenigde Staten aan de Syrisch-Koerdische beweging ypg, een zusterorganisatie van de pkk – dat ligt bij het Turkse publiek allemaal uiterst gevoelig. Als je zoveel veiligheidskwesties het hoofd moet bieden, ga je vanzelf verbanden leggen.’ Duran noemt dat ‘het politieke bewustzijn van de waakzame toestand’. Erdogan maakt daar volgens hem tactisch gebruik van. De samenzweringstheorien zorgen ervoor dat de bevolking alert blijft, een strategie die haar juistheid heeft bewezen op 15 juli 2016, bij de couppoging. ‘Dit verhoogde bewustzijn, dit gevoel van urgentie dat sinds 2013 door Erdogan is gecreerd, is wat Turkije door de coupnacht hielp, het is een manier om de democratie te beschermen.’
......
EN NU NEEMT ERDOGAN dus in toenemende mate zijn toevlucht tot samenzweringstheorien, waarin ‘het Westen’ als grote boosdoener figureert. Het merkwaardige is alleen dat ‘Svres’ tot een trauma werd dat de Turken tot op de dag van vandaag achtervolgt. Erdogan refereerde er afgelopen jaar meermalen aan, alsof hij wilde zeggen: wees op jullie hoede, het Westen staat klaar om ons land te veroveren en te verscheuren, net als toen.

Volgens de Turkse historica Fatma Mge Gek is ‘Svres’ bovenal tot een trauma gemaakt. In een lang artikel getiteld Why Is There Still a ‘Svres Syndrome’? schetst ze de historische context. Grootschalige hervormingen gedurende de negentiende eeuw hadden niet kunnen voorkomen dat het Ottomaanse Rijk enorme gebiedsverliezen leed. Zo verloor het tijdens de Balkanoorlogen van 1912 niet minder dan zestig procent van zijn grondgebied aan Europese landen of aan Rusland. En de Jonge Turken verloren tussen 1912 en 1918 nog eens 35 procent van het deel dat overbleef. Miljoenen onderdanen van het rijk raakten op drift of kwamen om. Hoe kon ‘Svres’ van een te overkomen nederlaag een trauma worden?
....
Ook Kati Piri, de Turkije-rapporteur van het Europees Parlement, toont zich bij herhaling kritisch over de zuiveringsgolf en de willekeur die daarbij aan de dag wordt gelegd. Maar ook is ze van mening dat er in Europa te lichtvaardig over de pkk en Glen wordt gedacht. Ze vertelt me dat ze eind augustus 2016 met een collega-parlementarir naar Turkije ging. Zes weken na de couppoging, ze waren de eerste Europese politici ter plaatse. ‘Wij beschouwden het niet als onze taak om te gaan’, zegt ze. ‘Maar toen er na een paar weken duidelijk werd dat er niemand ging, dachten wij: nou, dan gaan wij in ieder geval wl.’
....
Het Europese gedraal om Turkije concreet uitzicht te bieden op een volwaardig EU-lidmaatschap is nog steeds een open wond. Ondanks ingrijpende democratische hervormingen moest het land in 2004 de Oost-Europese landen (en zelfs aartsvijand Cyprus) laten voorgaan. Vervolgens gaf eerst Merkel en toen Sarkozy te kennen dat Turkije wat hen betrof nooit lid zou worden. Niet zozeer om wat het deed of naliet, maar om wat het s: een groot moslimland. Volgens Piri zijn er nog steeds veel EU-leiders die zo denken. ‘“Zelfs al zou Turkije zo democratisch zijn als Zwitserland, dan nog blijven het tachtig miljoen moslims”, klinkt het dan.’
...
Serieus genomen willen worden, op gelijke voet staan, erkenning: het zijn sleuteltermen voor wie het moderne Turkije wil begrijpen. Tegelijkertijd lijkt er vanuit het Westen niet veel bereidheid om dat ook te doen. En eerlijk is eerlijk, heel gemakkelijk maakt Erdogan het ons daarbij ook niet. Het is lastig begrip hebben voor iemand die je voor ‘fascist’ uitscheldt of de principes van de rechtsstaat zo nadrukkelijk aan zijn laars lapt. Maar het antiwesterse sentiment in Turkije is reel. Volgens Aydin, de historicus, moet je dat zien als onderdeel van een politiek discours, voortkomend uit de frustratie over een Europees centrum dat niet voldoet aan zijn beloften. ‘De bittere ironie is dat door het antiwesterse sentiment – en de samenzweringstheorien die zich ermee voeden – het Westen juist weer tot het centrum van de wereld wordt gemaakt.’

De gevoelde ongelijkheid wordt op deze manier gecontinueerd. ‘Wanneer Europeanen Turkije bekritiseren nemen Turken dat serieus. Maar laten we eerlijk zijn: als Turken het Westen bekritiseren kan niemand dat in Europa of Amerika echt wat schelen.’
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_174684083
Wbt het waarschuwen van Erdogan door de Russen daar heb ik eerder over vernomen en opzich is dat aannemelijk.
Zijn er daadwerkelijk geloofwaardige bronnen dat Erdo niet is neergeschoten omdat de Russen de F-16s aan het jammen waren? Over die afstand? En waarom dan geen kogels afschieten als de raketten niet werkten?


Maw, Quora, full of it of.... aannemelijk?


https://www.quora.com/Did(...)=0356b346&srid=uepXR
pi_174687356
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 oktober 2017 00:24 schreef WammesWaggel het volgende:
Wbt het waarschuwen van Erdogan door de Russen daar heb ik eerder over vernomen en opzich is dat aannemelijk.
Zijn er daadwerkelijk geloofwaardige bronnen dat Erdo niet is neergeschoten omdat de Russen de F-16s aan het jammen waren? Over die afstand? En waarom dan geen kogels afschieten als de raketten niet werkten?

Maw, Quora, full of it of.... aannemelijk?

https://www.quora.com/Did(...)=0356b346&srid=uepXR
dat de russen een vinger in de pap hadden mbt die vlucht van erdo is een bekend "verhaal", maar jammen van f16 materiaal? misschien hadden ze geen kogels aan boord?

ik vind dit soort berichten mooi entertainment wel :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175018506
Turkije ontkent ontvoeringsplan omstreden geestelijke Glen


quote:
Turkije noemt de berichten over een plan om de Turkse geestelijke Fethullah Glen in de Verenigde Staten te ontvoeren en uit te leveren in ruil voor miljoenen dollars, belachelijk. Dat liet de Turkse ambassade in Washington zondag in een verklaring weten.
In de verklaring herhaalde de ambassade wel het verzoek van Ankara om de uitlevering van de geestelijke. Maar het land benadrukt dat het niet buiten de wet zou opereren om dat doel te bereiken.

Glen, die in de Verenigde Staten woont, wordt door Turkije ervan beschuldigd achter de mislukte staatsgreep van 2016 te zitten.

De verklaring volgt op een bericht uit de Wall Street Journal. De krant meldde vrijdag dat de voormalig veiligheidsadviseur van de Amerikaanse president Donald Trump, Michael Flynn, en zijn zoon door Turkije een beloning van 15 miljoen dollar werd beloofd, mocht het ontvoeringsplan slagen.

Dat zou aan het licht zijn gekomen in het onderzoek onder leiding van speciaal aanklager Robert Mueller naar Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingen.

Flynn gaf advies over nationale veiligheid aan Donald TrumpZie ook: 'Aanklager Mueller heeft genoeg bewijs tegen Flynn in Ruslandonderzoek'
'Schandalig'
''Turkije en het Turkse volk verwachten de onmiddellijke uitlevering van Fethullah Glen aan Turkije zodat hij voor het gerecht kan verschijnen", aldus de verklaring van de ambassade. Het is de eerste officile Turkse reactie op het krantenbericht. ''Alle beweringen dat Turkije gebruik zou maken van buitenwettelijke middelen om zijn uitlevering te rechtvaardigen, zijn volstrekt vals, belachelijk en ongegrond.’’

De advocaten van Flynn zeiden vrijdag dat de beschuldigingen tegen hun clint ''schandalig en vals'' zijn.
Was wel een bazenactie geweest :7
pi_175148080
ook de amerikanen gebruiken de entertainment om versies van de realiteit te propageren, amerikanen beschermen good guy gulen tegen te turken, die hem onterecht de coup in de schoenen schuiven :p

ragipsoylu twitterde op vrijdag 17-11-2017 om 17:57:44 The Designated Survivor’s latest episode on Turkey, Erdoğan and Fethullah Glen is an embarrassment. History will record this ridiculous and moronic American attitude towards Turkey’s concerns with shame https://t.co/DCfEH8658a reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175149801
quote:
10s.gif Op zaterdag 18 november 2017 10:18 schreef Slayage het volgende:
ook de amerikanen gebruiken de entertainment om versies van de realiteit te propageren, amerikanen beschermen good guy gulen tegen te turken, die hem onterecht de coup in de schoenen schuiven :p

ragipsoylu twitterde op vrijdag 17-11-2017 om 17:57:44 The Designated Survivor’s latest episode on Turkey, Erdoğan and Fethullah Glen is an embarrassment. History will record this ridiculous and moronic American attitude towards Turkey’s concerns with shame https://t.co/DCfEH8658a reageer retweet
Wij zaten op de bank te hopen dat Jack Bauer die Erdogan even zou martelen voor het fokken met zijn zoon. :7
  vrijdag 24 november 2017 @ 11:59:28 #172
3647 B.R.Oekhoest
Berend Rinus is de naam
pi_175277232
Hoe kan het trouwens dat iemand die al decennia in de USA woont vanuit daar Turkije zou kunnen ontwrichten danwel een deel mobiliseren? Alleen dat al vind ik behoorlijk ongeloofwaardig.
De moraal zit in een crisis, niemand weet meer wat van wie is.
Mijn broer Tinus zeker niet; de minkukel neemt steeds ongevraagd bezit van mijn FOK!account. Beste vent wel verder, overigens: http://fotoboek.fok.nl/Tinus_O..
pi_175277318
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 november 2017 11:59 schreef B.R.Oekhoest het volgende:
Hoe kan het trouwens dat iemand die al decennia in de USA woont vanuit daar Turkije zou kunnen ontwrichten danwel een deel mobiliseren? Alleen dat al vind ik behoorlijk ongeloofwaardig.
Linkje

Hurriyet is niet pro-Erdogan, noch behoort tot Erdo-kamp remotely. Integendeel zelfs

DE aanhoudende beschuldigingen van infiltratie in het leger en het omver willen werpen van de staat was de reden waarom hij is gevlucht naar de VS onder de kemalisten.

[ Bericht 9% gewijzigd door Triggershot op 24-11-2017 12:12:46 ]
pi_175277504
Alles met enige kritiek kan je wegzetten. Dan sta je er wel.
pi_175381099
Turkije wil honderden militairen oppakken

Turkse aanklagers hebben arrestatiebevelen uitgevaardigd tegen nog eens 360 mensen, van wie het overgrote deel militair. Het land is al langer bezig om aanhangers van de geestelijke Fethullah Glen aan te pakken. Turkije beschuldigt Glen, die in de Verenigde Staten verblijft, en zijn netwerk ervan achter de mislukte coup van vorig jaar te zitten.

Er zijn al duizenden mensen opgepakt en er lopen talloze rechtszaken. Ook zijn meer dan 150.000 mensen ontslagen.

Doel van de couppoging was de regering van president Erdogan omver te werpen. De geestelijke ontkent alle beschuldigingen.

(Frontpage)
In the fell clutch of circumstance
I have not winced nor cried aloud.
Under the bludgeoning of chance
My head is bloody, but unbowed.
pi_175548832
Ik heb er een topic over gestart. Maar ik zet het bericht ook hier neer. De link naar het topic:

NWS / Gulenisten zaten achter de couppoging in Turkije

In het begin dacht ik dat Erdogan zelf achter de couppoging zat. Inmiddels heb ik zoveel bewijsstukken gezien, dat ik ervan overtuigd ben dat Gulen achter de couppoging zat. Ik zal hier een aantal bewijsstukken op een rijtje zetten.

1. Bekijk deze video

Deze Gulenist, professor Osman zsoy praat een maand van tevoren over de coup. Hij denkt waarschijnlijk dat het geen consequenties zal hebben omdat de coup toch zal slagen. Het falen van de coup gaat niet eens door zijn hoofdDe dingen die hij zegt:

"Er komen goede tijden aan"

"Was ik maar een kolonel in plaats van een professor. Dan had ik een grotere bijdrage aan de oplossing geleverd". De interviewer vraagt "Wat zou deze bijdrage zijn?". Daarop antwoordt Osman Ozsoy "Je moet hierover geen vragen stellen".

"Dit (regering Erdogan) zal niet doorgaan. Kijk niet naar de 50% steun die ze krijgen vanuit de bevolking. Als er binnenkort een uitgaansverbod is, zal geen enkele AKP aanhanger de straat opgaan. "... "Alle coups vinden op een vrijdag plaats. Na een coup durven mensen niet eens naar de moskee te gaan". "Turken hebben niet de behoefte om op te komen voor democratie".


Wat hij probeert te zeggen is dat mensen niet de straat op zullen gaan om hun democratie op te eisen als er een coup plaatsvindt.

Hij gaat verder.

"Wat ik goed vind is dat de mensen in de Hizmet beweging (Gulenisten) experts zijn geworden wanneer het om geldstromen gaat"..... "Na twee dagen (als de coup succesvol is) zullen de Gulenisten alle geldstromen in kaart brengen van de AKP leden. Als ze vaststellen dat de AKP leden terreurorganisaties gesteund hebben, en als AKP leden veroordeeld worden voor het steunen van terreur, zal beslag gelegd worden op ALLE goederen van ALLE 6 miljoen AKP leden". "Misschien hebben we dan genoeg geld om de Turkse buitenlandse schulden af te lossen" . "Dit goede nieuws geef ik aan iedereen". .. "Was het maar niet zo ver gekomen". .."Ik zeg dit niet om het moreel van onze mensen op te vijzelen".... "Ik zweer in de naam van God dat ik geen enkele woord overdreven heb".


Het lijkt me duidelijk. Hij zweert zelfs in de naam van God dat hij geen enkele woord overdreven heeft.

2.
Adil Oksoz, een Gulenistische imam was aanwezig op Akinci luchtmachtbasis van waaruit de coup gecordineerd werd. Hier zijn videobeelden van. Op 14 Juli (een dag van tevoren) kwam hij aan in Ankara vanuit de VS. Er zijn beelden van Adil Oksuz terwijl hij geknield zit naast Gulen. De man van Gulen's nichtje en de man van Adil's zus zijn ook nog eens broers van elkaar.

Kemal Batmaz, een hoge Gulenist, was ook aanwezig op Akinci luchtmachtbasis tijdens de coup. Hier zijn ook videobeelden van. Kemal Batmaz was een CEO bij een van de bedrijven van Akin Ipek. Ook een hoge Gulenist.

Mithat Aynaci, een Gulenistische politiecommisaris die ontslagen was, was gevonden in een tank in militaire kleding. Hij deed mee aan de coup.

Latif Erdogan, een ex-vertrouweling van Gulen, geeft aan dat hij Oksuz al 25 jaar kent. Hij geeft aan dat hij Oksuz al 25 jaar dicht bij Gulen staat.

Adil Oksuz gevangen genomen op Akinci Luchtmachtbasis na de couppoging:

adiloksuz.jpg

Hier een video van Oksuz terwijl hij geknield bij Gulen zit:


Oksuz en Kemal Batmaz een dag voor de coup op de luchthaven.

39759.jpg

3. Kemal Batmaz

Kemal Batmaz, een CEO van een Gulenistisch bedrijf, heeft gelogeerd in het verblijf van Fethullah Gulen. Kemal Batmaz was aanwezig op Akinci basis op de avond van de coup. Vanuit deze basis werd de coup geleid op 15 juli 2016. Hij is gevangen genomen.

Het document is afkomstig van homeland security in de VS.

vatan_haini_feto_cu_kemal_batmaz_kimdir_h59189_e7bef.jpg

645x344-1507112270944.jpg

batmaz-doc.jpg

4. Een andere civiele Gulenist die opgepakt was op Akinci luchtmachtbasis is Hakan Cicek.

Hakan Cicek was directeur van Anafartalar koleji, een Gulenistische school waar kinderen van Gulenistische generaals en officiers op zaten die betrokken waren bij de coup. Hakan Cicek verklaarde dat hij voor een sociale gebeurtenis op de Akinci luchtmachtbasis aanwezig was. Op deze foto is hij te zien naast couppleger generaal Akin Ozturk.

darbeci-generalle-kolej-sahibi-yanyana-1501750878820.jpg&mw=616

Anafartalar koleji:

1470207285103.jpg

5. Een andere civiele persoon die op coup hoofdkwartier Akinci gevangen was genomen is Nurettin Oruc. Hij was de gendarmerie imam van de Gulenisten. Hij heeft verklaard dat hij op de Akinci basis was om een documentaire over de veesector op te nemen. Nurettin Oruc was werkzaam bij SoyutMedya, een Gulenistisch bedrijf.

640x360_3ed379e1-a945-49c3-8e5f-3dce0e917249.jpg

6. De Gulenistische broers Omer en Hasan Kulac waren beide bij de coup betrokken. Hun andere Gulenistische broer Huseyin Kulan was lid van het hooggerechtshof. De vrouw van Omer Kulac is het zusje van Gulenist Cihan Kansiz. Cihan Kansiz was Ergenekon aanklager. Ergenekon was een proces dat opgezet was door de Gulenisten om tegenstanders in de gevangenis te gooien.De Kulac broers

93564.jpg

Gulenist Cihan Kansiz (rechts op de foto) samen met Zekeriye Oz. De zus van Cihan Kansiz is getrouwd met Gulenist Huseyin Kulac.

savci-cihan-kansiz-kahve-agziyla-siyasiler-5554029_597_o.jpg

7. Ex-Gulen vertrouweling Latif Erdogan heeft verklaard dat hij, op Akin ztrk na, iedereen op de foto kent uit zijn Gulen tijd. Hij heeft aangegeven dat ze allemaal Gulenist zijn. De man aan de linkerkant met het witte shirt is Hasan Kulac. Deze generaals zijn tijdens de coup gevangen genomen.

IMG_F263FA-176E31-033E35-366348-364BFF-6353D6.jpg

De Kulac broers:

93564.jpg
pi_175550253
quote:
0s.gif Op donderdag 7 december 2017 13:20 schreef polderturk het volgende:

In het begin dacht ik dat Erdogan zelf achter de couppoging zat. Inmiddels heb ik zoveel bewijsstukken gezien, dat ik ervan overtuigd ben dat Gulen achter de couppoging zat. Ik zal hier een aantal bewijsstukken op een rijtje zetten.
je bent gewoon een erdoganist in disguise. je zit de daden van de dictator goed te praten die de gulenisten als zondebok heeft aangewezen om zijn macht in het land te versterken.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_175724763
interview met joost lagendijk die sinds de coup niet meer turkije in mag. verstoken van huis en vrouw ;(

quote:
Een interview met Joost Lagendijk door Jan Mertens

Joost Lagendijk, voormalig Europees parlementslid van GroenLinks, kan voorlopig niet meer terugkeren naar Turkije, waar hij woonde en werkte. Met hem kijken we in de jongste editie van het Oikos-tijdschrift naar de politieke situatie in dat land dat meer is dan het land van Erdoğan. Lees hier het volledige interview:

Turkije is meer dan Erdoğan.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_177138725
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  maandag 26 februari 2018 @ 19:14:39 #181
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_177467080
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
  maandag 26 februari 2018 @ 21:29:19 #182
89730 Drugshond
De Euro. Mislukt vanaf dag 1.
  maandag 26 februari 2018 @ 21:33:44 #183
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177471314
quote:
14s.gif Op maandag 26 februari 2018 21:29 schreef Drugshond het volgende:

[..]

Kwestie van tijd voordat ze volledig uit de EU en de Navo getrapt worden.
Daar had Cavusoglu een mooi antwoord op, op de zogenaamde EU en Navo 'trapperts, hahahaha.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittanni er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
  maandag 26 februari 2018 @ 21:49:16 #184
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_177472583
quote:
15s.gif Op maandag 26 februari 2018 21:49 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Is dit echt? :{
pi_177472798
quote:
Ondertussen zitten zijn eigen dochters veilig ver weg van het martelaarschap.

In de door Erdogan in de media zo gehate VS :')
pi_177472866
Waarom ook altijd dat Turkije uber alles toontje, wat is dat, soort collectief minderwaardigheidscomplex oid?
  dinsdag 27 februari 2018 @ 10:14:16 #188
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_177478062
quote:
14s.gif Op maandag 26 februari 2018 21:29 schreef Drugshond het volgende:

[..]

Kwestie van tijd voordat ze volledig uit de EU en de Navo getrapt worden.
die heeft een Hitler of Napoleon complex die Erdogan
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
  dinsdag 27 februari 2018 @ 10:21:12 #189
89730 Drugshond
De Euro. Mislukt vanaf dag 1.
  donderdag 1 maart 2018 @ 09:59:27 #190
475818 BlauweHoofd
Nee ik ben geen smurf
pi_177523128
Zijn die coupplegers aka landverraders al opgehangen?
Erdogan is best lief voor ze, als het aan mij lag...

Wel saai nu, geen burgers meer die effetjes een tank tegenhouden enzo
"Turks klinkt net alsof een aap een andere aap verkracht en tien eromheen schreeuwend masturberen."
GC / Hoe klinkt Turks voor Nederlanders zonder immigratie-achtergrond?
pi_177523253
Is het al bekend wanneer Erdogan de derde wereldoorlog gaat beginnen?
Mijn andere account is "Danny"
Op dinsdag 18 oktober 2016 11:31 schreef Antaris het volgende:
Hallojo heeft gelijk.
  Moderator donderdag 1 maart 2018 @ 10:11:08 #192
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_177523266
zou leuk zijn als iedereen ergens anders ging lolbroeken }:|
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  donderdag 1 maart 2018 @ 14:28:05 #193
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_177527807
quote:
0s.gif Op donderdag 1 maart 2018 10:10 schreef Hallojo het volgende:
Is het al bekend wanneer Erdogan de derde wereldoorlog gaat beginnen?
Hij is druk met martelaren verzamelen
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_177538603

Hij heeft fans genoeg.
  donderdag 1 maart 2018 @ 22:29:50 #195
89730 Drugshond
De Euro. Mislukt vanaf dag 1.
  donderdag 1 maart 2018 @ 22:53:27 #196
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_177539441
quote:
1s.gif Op donderdag 1 maart 2018 22:16 schreef quirina het volgende:

Hij heeft fans genoeg.
kim il un ook , chavez

Poetin en Stalin ook

kwestie van goede camera lui en de media controleren
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
  donderdag 1 maart 2018 @ 22:56:29 #197
205706 john2406
gratis is en te koop
pi_177539517
quote:
0s.gif Op donderdag 1 maart 2018 22:53 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

kim il un ook , chavez

Poetin en Stalin ook


De EU heeft meer fans?
  donderdag 1 maart 2018 @ 23:10:46 #198
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_177539869
quote:
0s.gif Op donderdag 1 maart 2018 22:56 schreef john2406 het volgende:

[..]

De EU heeft meer fans?
niet zo erg zichtbaar

maar wel democratisch
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
  donderdag 1 maart 2018 @ 23:11:25 #199
205706 john2406
gratis is en te koop
pi_177539888
quote:
0s.gif Op donderdag 1 maart 2018 23:10 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

niet zo erg zichtbaar

maar wel democratisch
Als jij dat zegt neem ik het glad aan!
  vrijdag 2 maart 2018 @ 15:36:30 #200
475818 BlauweHoofd
Nee ik ben geen smurf
pi_177551896
Ik denk dat het Turks volk wel blij is met Erdogan hoor :Y
"Turks klinkt net alsof een aap een andere aap verkracht en tien eromheen schreeuwend masturberen."
GC / Hoe klinkt Turks voor Nederlanders zonder immigratie-achtergrond?
pi_177555540
Wat is er eigenlijk met die soldaten/generaals etc gebeurd van de vorige staatsgrepen?
  vrijdag 2 maart 2018 @ 18:42:34 #202
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_177555592
quote:
5s.gif Op vrijdag 2 maart 2018 18:40 schreef BEFEM het volgende:
Wat is er eigenlijk met die soldaten/generaals etc gebeurd van de vorige staatsgrepen?
Die hebben een geweldige staatvakantie gekregen
pi_177555944
quote:
5s.gif Op vrijdag 2 maart 2018 18:40 schreef BEFEM het volgende:
Wat is er eigenlijk met die soldaten/generaals etc gebeurd van de vorige staatsgrepen?
Die hebben zichzelf benoemd tot president en hebben grondwetten opgesteld. Kenan Evren de leider van de staatsgreep van 1980 is ongeveer 3 decennia later veroordeeld voor het ondermijnen van de rechtsorde en staat.
pi_177612824
Arme Adnan Oktar, zou hij niet langer een useful idiot zijn van ome Erdo?


https://www.nytimes.com/2(...)aw-restrictions.html
pi_177612900
quote:
0s.gif Op maandag 5 maart 2018 01:12 schreef WammesWaggel het volgende:
Arme Adnan Oktar, zou hij niet langer een useful idiot zijn van ome Erdo?

https://www.nytimes.com/2(...)aw-restrictions.html
quote:
Adnan Oktar homoseksel lobisinin de kendisini kıskandığını ve tutuklatmak istediğini szlerine ekledi.
https://www.cnnturk.com/d(...)tik-olmayacak?page=5

Adnan Oktar: De homoseksuele lobby is jaloers op mij en probeert mij te laten arresteren.

_O_ Go fags _O_
pi_177612918
Erdo is een pion van zij die zichzelf als ibne manifesteren in badhuizen, dat is evident.
pi_177622567
goed stuk dat een meta kijk heeft op de turkse staat/samenleving wat ervoor zorgt dat het zich leent voor sterke mannen.

WhiteJennyB twitterde op maandag 05-03-2018 om 08:11:04 My new article on Turkey's tendency to fracture and polarize. (Photo isn't mine.) https://t.co/rkr2pIGt1g reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zondag 27 mei 2018 @ 05:30:01 #208
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_179415714
gaat goed met de turkse lira en de rente

beter om je geld in een turkse woning te sdoen

https://www.rtlz.nl/algem(...)je-na-vrije-val-lira

[ Bericht 82% gewijzigd door michaelmoore op 27-05-2018 05:43:40 ]
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
  zondag 27 mei 2018 @ 05:40:17 #209
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_179415717
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 maart 2018 15:36 schreef BlauweHoofd het volgende:
Ik denk dat het Turks volk wel blij is met Erdogan hoor :Y
het domme deel van het platteland wel ja
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_180329496
Weer duizenden ambtenaren ontslagen in Turkije

Weer een massaontslag. 18.000 ambtenaren de deur uit. Met als ontslagreden: "vermoedelijke banden met terroristische organisaties of activiteiten tegen de staatsveiligheid".
In the fell clutch of circumstance
I have not winced nor cried aloud.
Under the bludgeoning of chance
My head is bloody, but unbowed.
pi_180329515
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 12:04 schreef Cobra4 het volgende:
Weer duizenden ambtenaren ontslagen in Turkije

Weer een massaontslag. 18.000 ambtenaren de deur uit. Met als ontslagreden: "vermoedelijke banden met terroristische organisaties of activiteiten tegen de staatsveiligheid".
Mooi :7
pi_180363251
Verkeerde topic :D
  maandag 9 juli 2018 @ 21:30:50 #213
22794 Enchanter
Right you are Ken!!!
pi_180363509
Wat een land _O-
Ik ben inmiddels overleden
  dinsdag 10 juli 2018 @ 08:08:33 #214
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_180369452
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 12:04 schreef Cobra4 het volgende:
Weer duizenden ambtenaren ontslagen in Turkije

Weer een massaontslag. 18.000 ambtenaren de deur uit. Met als ontslagreden: "vermoedelijke banden met terroristische organisaties of activiteiten tegen de staatsveiligheid".
zulke dingen deed hitler ook
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_180369710
Wat moet het kut zijn om in Turkije te wonen met die miljoenen terroristen daar :o
Mijn andere account is "Danny"
Op dinsdag 18 oktober 2016 11:31 schreef Antaris het volgende:
Hallojo heeft gelijk.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 10:56:56 #216
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_180371486
erdo zijn schoonzoon is nu baas van de Turkse schatkist ha ha hah haha

https://www.bloomberg.com(...)-law-as-economy-dzar

quote:
Albayrak will be in charge of a new ministry of treasury and finance, replacing roles previously held by Deputy Prime Minister Mehmet Simsek, a former Merrill Lynch banker,
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')