abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
pi_172747793
GettyImages-576585480-1160x789.jpgChronologisch:

quote:
21.30 Militairen sluiten twee bruggen over de Bosporus in Istanbul af. Auto's en bussen krijgen de opdracht om te keren.

21.50 Gevechtsvliegtuigen en militaire helikopters scheren over Ankara. Er klinken schoten.

22.02 De Turkse premier Binali Yildirim meldt dat er een militaire coup aan de gang is en dat de regering de veiligheidstroepen heeft gevraagd de orde te herstellen.

22.25 In een verklaring zegt het leger (dat wil zeggen: de coupplegers) dat het de macht heeft overgenomen om de democratie te beschermen en de mensenrechten te handhaven.

22.38 De televisiezender CNN Türk meldt dat president Erdogan veilig is. Hij was op vakantie in de badplaats Bodrum.

22.47 Opstandige militairen gijzelen de stafchef van de Turkse strijdkrachten op het militaire hoofdkwartier in Ankara.

22.58 Militairen bezetten het kantoor van de staatstelevisie TRT in Ankara. Het personeel wordt even later gedwongen een verklaring van de militairen voor te lezen: het land wordt bestuurd door een 'Vredesraad'. In het hele land geldt een uitgaansverbod.

23.16 President Erdogan roept de Turken via Facetime op de straat op te gaan om te protesteren tegen wat hij een couppoging van een klein deel van het leger noemt.

Zaterdag
Premier Erdogan spreekt via Facetime met CNN Türk.
Premier Erdogan spreekt via Facetime met CNN Türk. © GETTY
00.08 Tanks omsingelen het Turkse parlementsgebouw in Ankara.

00.37 De eerste scheuren in de strijdkrachten: de commandant van het Eerste Leger zegt dat slechts een kleine groep militairen de couppoging steunt.

00.59 Een gevechtsvliegtuig schiet een helikopter van de muitende militairen neer.

01.04 Het staatspersbureau Anadolu meldt de dood van 17 politieagenten op het hoofdkwartier van de Turkse special forces.

01.05 President Obama spreekt zijn steun uit voor de gekozen regering en roept op tot kalmte.

01.13 De Gülen-beweging van de in ballingschap levende rivaal van Erdogan, Fethullah Gülen, keurt de coup af.

01.52 Turkse premier Yildirim meldt dat situatie onder controle is.

02.20 Erdogan keert terug in Istanbul. Het vliegveld is inmiddels door zijn aanhangers bevrijd.

02.45 Muitende militairen bezetten kantoor van tv-zender CNN Türk, maar op het Taksimplein geven de eerste muiters zich al over.

03.20 Erdogan belooft het leger te zuiveren van verraders.

05.39 Erdogan moedigt zijn aanhangers aan op straat te blijven totdat de situatie is gekalmeerd.

05.42 Muitende soldaten die een van de bruggen over de Bosporus in handen hadden, komen uit hun tanks en geven zich over. Zij worden later aangevallen door aanhangers van Erdogan.

07.10 Regeringsgetrouwe militairen hebben het militaire hoofdkwartier in Ankara weer in handen, maar sommige muiters verzetten zich nog.

07.29 De stafchef van de Turkse strijdkrachten Hulusi Akar, die door de muiters was gegijzeld, wordt bevrijd.

11.20 Premier Yildirim meldt dat de coup aan 161 mensen het leven heeft gekost, onder wie 104 coupplegers. Er zijn 1440 gewonden. Veiligheidstroepen hebben ruim 2800 militairen gearresteerd.

13.35 Turkse autoriteiten hebben 2.745 rechters op non-actief gezet.

14.43 Militaire hoofdkwartier weer helemaal in handen van regeringsgetrouwe troepen.

17.15 De Griekse justitie besluit de acht militairen die waren gevlucht uit Turkije en asiel hadden aangevraagd in Griekenland, uit te leveren aan Turkije. De Turkse regering had hierom gevraagd.

17.33 De vier grootste partijen van Turkije veroordelen de couppoging in een gezamenlijke verklaring voorgelezen in het parlement
De SMS van Erdogan - Oproep aan de bevolking om de straat op te gaan en op te komen voor de democratie, vrede, staat en het volk:

quote:
Turk Milletinin degerli evlatlari.Bu hareket Ankarada ve Istanbulda devletin zirhli araclarini ve silahlarini gasp etmis dar bir kadronun , 70 li yillardaki gibi davranarak millete karsi bir kalkismasidir. Serefli Turk milleti demokrasine ve huzuruna sahip cik. Turk milletini sindirecegini dusunen bu dar kadronun hareketine karsi sizleri sokaga ve milletinize sahip cikmaya cagiriyorum.

Devletine milletine sahip cik

Recep Tayyip Erdogan
Zie ook:
Staatsgreep in Turkije mislukt

quote:
Coupplegers in F-16 hadden Erdogan in het vizier
Luchtmachtpiloten die meededen aan de couppoging in Turkije zijn in de gelegenheid geweest president Erdogan te doden. Toen die vrijdagavond met een regeringstoestel van zijn vakantieadres in Marmaris naar Istanbul vloog, hadden twee F-16's hem in het vizier. Waarom ze niet hebben geschoten, is een raadsel, zegt een Turkse oud-militair in een reconstructie die persbureau Reuters van de gebeurtenissen maakte.
quote:
Plannen uitgelekt

Verschillende oud-militairen in Turkije zeggen dat de poging tot staatsgreep waarschijnlijk matig was voorbereid. "Vermoedelijk zijn ze eerder in actie gekomen dan de bedoeling was, omdat de plannen voor een staatsgreep waren uitgelekt. Ze merkten dat ze in de gaten werden gehouden en dat heeft ze er waarschijnlijk toe gebracht om snel tot actie over te gaan", zei een oud-militair.

Het was de bedoeling in hoog tempo het vliegveld van Istanbul, de belangrijkste brug over de Bosporus en het parlementsgebouw in Ankara in handen te krijgen en Erdogan en Yildirim te arresteren. Onder meer doordat Erdogan erin slaagde met een oproep op tv de bevolking te mobiliseren, slaagden de coupplegers niet in die opzet.
quote:
Erdogan: doodstraf snel weer invoeren
ISTANBUL - De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft zondag gezegd dat de doodstraf na de mislukte couppoging van militairen onverwijld weer moet worden ingevoerd. Hij zei dat de regering hierover in debat gaat met oppositiepartijen.

Erdogan sprak tegen aanhangers voor zijn huis in Istanbul die om de doodstraf riepen voor de coupplegers. ,,Wij kunnen deze eis niet negeren'', zei hij.
quote:
Staatsgreep Turkije lijkt mislukt

Het leger, of een groot deel daarvan, poogde de macht te grijpen. Het keerpunt lijkt het moment waarop het volk gehoord gaf aan de oproep van president Erdogan om protesterend de straat op te gaan.
quote:
Meer dan 2700 Turkse rechters op non-actief na mislukte couppoging

2745 Turkse rechters mogen hun functie niet meer uitoefenen na de mislukte coup gisteravond en vannacht. Dat heeft de Turkse Hoge Raad voor Rechters en Procureurs (HYSK) bekendgemaakt. Ook vijf leden van deze raad zijn volgens het staatspersbureau Anadolu ontslagen.

Bij het onderzoek naar de mislukte coup arresteerden de Turkse autoriteiten ook tien kantonrechters. 140 leden van het Hof van Cassatie worden nog gezocht.

De Hoge Raad kwam bijeen om te besluiten of rechters die volgens president Erdogan aanhanger zijn van de islamitische geestelijke Gülen op hun post konden blijven. Erdogan heeft gesuggereerd dat Gülen achter de mislukte staatsgreep zat.

De twee zijn elkaars aartsvijand. Gülen woont in de Verenigde Staten in ballingschap. Hij veroordeelt de coup en zegt dat hij er niets mee te maken heeft.
quote:
Leger Turkije verklaart macht te hebben overgenomen

Het Turkse leger heeft de macht overgenomen in Turkije. Dat heeft het leger zelf zojuist bekendgemaakt. De Bosporusbrug en de Fatih Sultan Mehmetbrug in Istanbul zijn vanavond afgesloten door militairen. In Ankara zouden schoten zijn gehoord, melden ooggetuigen. Daar vliegen ook straaljagers en helikopters boven de stad.

Het leger zegt in de verklaring dat het tot een staatsgreep is overgegaan omdat de regering de democratie heeft uitgehold. Verder werd verklaard dat het land nu door een ,,vredesraad'' wordt geregeerd die de veiligheid van het volk garandeert.

De Turkse minister van Justitie stelt dat de beweging van de Turkse geestelijke Fethullah Gülen achter de staatsgreep zit. Gülen gold lange tijd als bondgenoot van Erdogan, maar volgens de Turkse pers raakten ze met elkaar in onmin toen de regering plannen maakte om de particuliere scholen te sluiten.

Erdogan heeft het volk opgeroepen om de straat op te gaan en zich te uiten tegen de militaire coup. De coupplegers zullen volgens hem zwaar worden gestraft
Andere meldingen
-Reuters: Turkse militairen hebben controle genomen over de regering
-Het vliegverkeer van en naar het vliegveld Ataturk bij Istanbul is gestaakt.
-Staatstelevisiezender TRT overgenomen door militairen
-Social Media o.a. Twitter, Facebook plat gelegd in Turkije
-Onder de gegijzelden in het militaire hoofdkwartier in Ankara is de hoogste militaire leider.
-De Turkse president Erdogan is in Mongolië voor een topoverleg tussen Europese en Aziatisch leiders. Andere bronnen beweren juist dat Erdogan in Bodrun is voor vakantie
-CNN Turkije meldt dat er mensen zijn gegijzeld in het hoofdkwartier van het leger in Ankara.
-CNN: Vierde militaire coup sinds 1960
-Griekenland zet leger in verhoogde staat van paraatheid na coup Turkije
-NOS: Amerikanen mogen niet meer opstijgen vanaf vliegbasis Incirlik
-NOS: Bulgaarse militairen naar grens met Turkije
-Merkel veroordeeld de coup
-Grieken geven helikopter terug, bemanning mag voorlopig blijven
-Premier Yildirim zei dat wordt overwogen om de grondwet opnieuw aan te passen.
-NOS: Criticaster Gülen ontkent betrokkenheid bij couppoging Turkije
-Coupplegers in F-16 hadden Erdogan in het vizier

Cnbe4lSVIAAM-l9.jpg

CNN TURK live
NOS liveblog

Erdogan: doodstraf snel weer invoeren

Turks corruptieschandaal

Update 20-07-2016:
Drie maanden noodtoestand Turkije
  vrijdag 28 juli 2017 @ 22:00:38 #2
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172747837
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 21:58 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Ik wacht het oordeel van de onafhankelijke Turkse rechter af.
_O- _O- _O- _O- _O- _O_
Die heeft Erdolf net allemaal laten opsluiten , en die gaan binnenkort de doodstraf krijgen
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_172760033
Jullie komen er vast wel uit met die Michaelmoore hier. :')

Zelden zo'n diarree aan inhoudsloze posts gezien.
pi_172760193
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 14:58 schreef Beathoven het volgende:
Jullie komen er vast wel uit met die Michaelmoore hier. :')

Zelden zo'n diarree aan inhoudsloze posts gezien.
Het begint wel wat voorspelbaar te worden.
De zakken van de Armeense consul zijn duidelijk diep.
pi_172760798
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 15:03 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Het begint wel wat voorspelbaar te worden.
De zakken van de Armeense consul zijn duidelijk diep.
Hij heeft vermoedelijk geen belang, het is slechts een psychose.
  zaterdag 29 juli 2017 @ 17:55:52 #6
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172763964
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 14:58 schreef Beathoven het volgende:
Jullie komen er vast wel uit met die Michaelmoore hier. :')

ja zeg een onafhankelijke Turkse Rechter *O* *O* _O- _O- _O- _O- _O_er is niets meer onafhankelijk in Turkije , alles is van Sultan Erdolf

[ Bericht 11% gewijzigd door michaelmoore op 29-07-2017 18:03:25 ]
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
  zaterdag 29 juli 2017 @ 18:34:00 #7
205706 john2406
gratis is en te koop
pi_172764857
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 15:32 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Hij heeft vermoedelijk geen belang, het is slechts een psychose.
Wat pensioen niet kan doen he.
  zaterdag 29 juli 2017 @ 19:44:35 #8
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172766713
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 18:34 schreef john2406 het volgende:

[..]

Wat pensioen niet kan doen he.
_O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- 8)7 8)7
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
  zaterdag 29 juli 2017 @ 19:45:26 #9
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172766727
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 15:32 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Hij heeft vermoedelijk geen belang, het is slechts een psychose.
Er is wel sprake van een collectieve psychose in Turkije
http://www.telegraaf.nl/b(...)men_Venezuela__.html

vriend Maduro gaat er ook voor om het parlement uit te schakelen , ze praten wel eens met elkaar lijkt me

He die erdo , hoe is het ,?? Hoe doe jij dat noyu de totale macht grijpen , ??
O een referendum houden , ok
en als ze tegenstemmen>??
O dat kan niet
Mooi
Nou leuk bedank t he , he de mazzel erdo
see joe


[ Bericht 17% gewijzigd door michaelmoore op 29-07-2017 20:25:45 ]
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
  zaterdag 29 juli 2017 @ 20:35:39 #10
205706 john2406
gratis is en te koop
pi_172767977
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 19:44 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

_O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- 8)7 8)7
Jij hebt teveel tijd kerel en voelt je aan de kant gezet.
  zaterdag 29 juli 2017 @ 20:42:41 #11
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172768156
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 20:35 schreef john2406 het volgende:

[..]

Jij hebt teveel tijd kerel en voelt je aan de kant gezet.
gelukkig wel ja

Kan het iedereen aanraden , stoppen met werken
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
  zaterdag 29 juli 2017 @ 20:43:45 #12
205706 john2406
gratis is en te koop
pi_172768183
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 20:42 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

gelukkig wel ja
  zaterdag 29 juli 2017 @ 20:49:07 #14
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172768339
quote:
schuld van Turkije
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_172768459
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 20:49 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

schuld van Turkije
Als ze niet op vakantie waren gegaan waren ze niet vermist. Dus het is ook hun eigen schuld.
  zaterdag 29 juli 2017 @ 22:05:53 #16
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172770144
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 20:53 schreef Toefjes het volgende:

[..]

Als ze niet op vakantie waren gegaan waren ze niet vermist. Dus het is ook hun eigen schuld.
Ach ik denk dat men beter niet meer naar Turkije kan gaan
alleen de russen en vrinden van Erdolf
voor je het weet sluiten ze je op als inwoner van Nazi Nederland zijnde
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_172770211
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 22:05 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Ach ik denk dat men beter niet meer naar Turkije kan gaan
alleen de russen en vrinden van Erdolf
voor je het weet sluiten ze je op als inwoner van Nazi Nederland zijnde
En nu ga je ook weer iets zeggen over Thailand?
pi_172770277
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 22:05 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Ach ik denk dat men beter niet meer naar Turkije kan gaan
alleen de russen en vrinden van Erdolf
voor je het weet sluiten ze je op als inwoner van Nazi Nederland zijnde
Jezelf steeds wegzetten als nul en dan terugtrekken werkt niet.
pi_172776089
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 22:11 schreef Jaroon het volgende:

[..]

En nu ga je ook weer iets zeggen over Thailand?
Dat is een erg leuk land. Iedereen doet zo vriendelijk de handen op elkaar en dan buigen ze hun hoofd. Altijd lachen. Leuk volk. Alleen moet je daar niks flikken, anders kom je nooit meer thuis.
  zondag 30 juli 2017 @ 08:44:19 #20
54837 nixxx
NIET broer van TD
pi_172776389
quote:
0s.gif Op zondag 30 juli 2017 08:02 schreef Toefjes het volgende:

[..]

Dat is een erg leuk land. Iedereen doet zo vriendelijk de handen op elkaar en dan buigen ze hun hoofd. Altijd lachen. Leuk volk. Alleen moet je daar niks flikken, anders kom je nooit meer thuis.
Ik heb er ook een fijne vakantie gehad. Laguna outrigger phuket, kan het aanraden voor lekker relaxen.
ik ben niet gek.. ik ben volstrekt niet gek, ik ben helemaal niet gek... ik ben een nagemaakte gek
gooi alles weg neem een besluit, doe als het moet alles opnieuw
pi_172776769
quote:
0s.gif Op zondag 30 juli 2017 08:02 schreef Toefjes het volgende:

[..]

Dat is een erg leuk land. Iedereen doet zo vriendelijk de handen op elkaar en dan buigen ze hun hoofd. Altijd lachen. Leuk volk. Alleen moet je daar niks flikken, anders kom je nooit meer thuis.
Weet ik. Ik woonde er ooit.
  zondag 30 juli 2017 @ 10:19:18 #22
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172777622
quote:
1s.gif Op zondag 30 juli 2017 08:44 schreef nixxx het volgende:

[..]

Ik heb er ook een fijne vakantie gehad. Laguna outrigger phuket, kan het aanraden voor lekker relaxen.
Maar de Filipijnen is mooier , daar heb je een eiland als Koh samui of Koh Phi Phi haast voor jezelf en nog een handje autotochtlonen

dat is ook niet moeilijk met 7000 eilanden
en toch hele mooie wegen erop, mooier dan in Thailand, perfect voor een motor vakantie
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
  zondag 30 juli 2017 @ 10:23:16 #23
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172777700
Maar om op Turkije terug te komen , Erdo doet precies hetzelfde als Chavez altijd deed , de grote landen tot hun vijanden bombarderen om het volk achter zich te krijgen

Wat Chavez over de USA bralde, dat brult Erdo nu over Duitsland en Nederland
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_172777711
quote:
0s.gif Op zondag 30 juli 2017 10:19 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Maar de Filipijnen is mooier , daar heb je een eiland als Koh samui of Koh Phi Phi haast voor jezelf en nog een handje autotochtlonen

dat is ook niet moeilijk met 7000 eilanden
en toch hele mooie wegen erop, mooier dan in Thailand, perfect voor een motor vakantie
Ik weet niet of het mooier is maar de mentaliteit lijkt mij overeenkomen. En motorvakanties......gevaarlijk.
pi_172777723
quote:
0s.gif Op zondag 30 juli 2017 10:19 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Maar de Filipijnen is mooier , daar heb je een eiland als Koh samui of Koh Phi Phi haast voor jezelf en nog een handje autotochtlonen

dat is ook niet moeilijk met 7000 eilanden
en toch hele mooie wegen erop, mooier dan in Thailand, perfect voor een motor vakantie
Alleen zit daar een machthebber, nog geflipter dan Erdogan. Of tenminste, zijn gefliptheid heeft zich meer kunnen ontwikkelen.
  zondag 30 juli 2017 @ 10:24:26 #26
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172777726
quote:
0s.gif Op zondag 30 juli 2017 10:23 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Ik weet niet of het mooier is maar de mentaliteit lijkt mij overeenkomen. En motorvakanties......gevaarlijk.
nee niet gevaarlijk op die eilanden, komt soms een bus voorbij en een trycycle
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_172777729
quote:
0s.gif Op zondag 30 juli 2017 10:23 schreef michaelmoore het volgende:
Maar om op Turkije terug te komen , Erdo doet precies hetzelfde als Chavez altijd deed , de grote landen tot hun vijanden bombarderen om het volk achter zich te krijgen

Wat Chavez over de USA bralde, dat brult Erdo nu over Duitsland en Nederland
En zie wat er met het land is gebeurt. Het zijn mensen die puur voor zichzelf gaan.
pi_172777745
quote:
0s.gif Op zondag 30 juli 2017 10:24 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

nee niet gevaarlijk op die eilanden, komt soms een bus voorbij en een trycycle
Tot je een ongeluk krijgt. Daar werd pas nog voor gewaarschuwd. Maar leuk is het wel idd.
  zondag 30 juli 2017 @ 11:04:54 #29
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172778629
quote:
0s.gif Op zondag 30 juli 2017 10:25 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Tot je een ongeluk krijgt. Daar werd pas nog voor gewaarschuwd. Maar leuk is het wel idd.
ja dan moet je gaan vissen hier in de IJssel, maar dan kan je ook in het water vallen he
Durf je wel naar buiten te gaan wandelen met de hond??

Je moet daar gewoon cruisen met de motor en niet als een gek rijden
en max 125 cc , dat is zat daar
50 cc is ook prima daar
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_172778678
quote:
0s.gif Op zondag 30 juli 2017 11:04 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

ja dan moet je gaan vissen hier in de IJssel, maar dan kan je ook in het water vallen he
Durf je wel naar buiten te gaan wandelen met de hond??
Je kan zaken in het belachelijke trekken. Er was pas een stuk over wat wel kant raakt. Mensen huren te makkelijk een motor in het buitenland.
  zondag 30 juli 2017 @ 11:08:13 #31
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172778716
http://www.telegraaf.nl/b(...)urkse_vrouwen__.html

Neee dat gaat niet meer meisjes, alle Turkse vrouwen in het zwarte laken

voor Erdolf stemmen , dan ook het zwarte laken aan he
en heren een Baard he , denk erom


P1110856.jpg

[ Bericht 10% gewijzigd door michaelmoore op 30-07-2017 12:49:51 ]
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
  maandag 31 juli 2017 @ 09:31:38 #32
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172801146
http://www.telegraaf.nl/b(...)digen_Erdogan__.html

In Turkije op vakantie gaan dat gaat een linkje boel worden
voor je het weet krijg je de doodstraf

Ik heb hem ook al verschillende keren een dief en en dictator genoemd , en terecht


quote:
DEN HAAG - Een Nederlands-Turkse man is in Turkije gearresteerd op verdenking van belediging van president Recep Tayyip Erdogan.

Dat bevestigt het Ministerie van Buitenlandse Zaken maandag na berichtgeving in dagblad Trouw.
De man is vorige week onmiddellijk bij aankomst op het vliegveld van Istanbul opgepakt. Volgens de aanklacht heeft hij Erdogan op sociale media een 'dief' en 'dictator' genoemd.

Ook zou hij zich kritisch hebben uitgelaten over de politieke situatie in het land.
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_172801256
Ach ja, wij Nederlanders worden ook boos als allochtonen zich niet aan onze regeltjes houden hoe belachelijk dat ook voor hen is. Dan moeten wij maar hetzelfde doen voor Turkse Nederlanders die zich daar niet aan de regeltjes houden.
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_172801825
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 09:31 schreef michaelmoore het volgende:
http://www.telegraaf.nl/b(...)digen_Erdogan__.html

In Turkije op vakantie gaan dat gaat een linkje boel worden
voor je het weet krijg je de doodstraf

Ik heb hem ook al verschillende keren een dief en en dictator genoemd , en terecht

[..]

Het is een Nederlandse Turk, zou het zo kunnen zijn dat Turkije die harder aanpakt?
pi_172801869
Ebru umar had ook een mening in Turkije en kwam ook thuis. Ben benieuwd wat Nederland voor deze man gaat doen.
  maandag 31 juli 2017 @ 10:22:05 #36
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172802026
quote:
1s.gif Op maandag 31 juli 2017 10:15 schreef quirina het volgende:
Ebru umar had ook een mening in Turkije en kwam ook thuis. Ben benieuwd wat Nederland voor deze man gaat doen.
wat kunnen ze doen , niks

Erdolf is in staat om hem de doodstraf te geven, hij is gek genoeg ervoor
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
  maandag 31 juli 2017 @ 10:23:34 #37
463796 bijstandboy
jij al uitkering heb?
pi_172802047
quote:
In Turkije is het elke dag black friday zo te zien :')

quote:
1s.gif Op maandag 31 juli 2017 10:15 schreef quirina het volgende:
Ebru umar had ook een mening in Turkije en kwam ook thuis. Ben benieuwd wat Nederland voor deze man gaat doen.
Hij zal zijn straf wel afkopen met 20 stokslagen en een recensie over hoe democratisch en gastvrij ome Erdogan zijn onderdanen ontvangt & waarom de EU voor kebab moet buigen.
:')
  maandag 31 juli 2017 @ 10:26:46 #38
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172802115
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 10:23 schreef bijstandboy het volgende:

[..]

In Turkije is het elke dag black friday zo te zien :')
Ja het aller alller stomst zijn homos en lesbos die voor Erolf gestemd hebben
Die hebben voor hun eigen doodvonnis gestemd

Als ik Rutte een homo noem of een dief dan zegt men , je hebt duidelijk een eigen mening, , Bravo

[ Bericht 1% gewijzigd door michaelmoore op 31-07-2017 13:40:37 ]
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
  maandag 31 juli 2017 @ 12:31:00 #39
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172804557
http://www.telegraaf.nl/b(...)end_mensen_op__.html

wanneer gaat Erdolf de doodstraf invoeren ??

quote:
ANKARA - De Turkse autoriteiten hebben afgelopen week meer dan duizend mensen opgepakt.

Zij worden verdacht van betrokkenheid bij de poging tot een staatsgreep vorig jaar of van banden met militante groeperingen, aldus de minister van Binnenlandse Zaken maandag.

Volgens het ministerie zouden 831 mensen de poging tot de coup hebben gesteund.

Ankara houdt tot op de dag van vandaag de in Amerika wonende geestelijke Fethullah Gülen verantwoordelijk.

Hij zou het brein zijn achter de mislukte staatsgreep in juli. 213 arrestanten worden verdacht van banden met de verboden Koerdische Arbeiderspartij PKK en 46 anderen zouden bij Islamitische Staat horen.

Coup
Turkije heeft in de nasleep van de couppoging meer dan 50.000 mensen aangehouden. Ook zijn circa 150.000 mensen ontslagen of geschorst uit banen in overheidsdienst en de particuliere sector.
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
  maandag 31 juli 2017 @ 13:45:37 #40
205706 john2406
gratis is en te koop
pi_172806079
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 10:26 schreef michaelmoore het volgende:
Als ik Rutte een homo noem of een dief dan zegt men , je hebt duidelijk een eigen mening, , Bravo
Volgens ligt dat maar net eraan hoe je het brengen doet, anders zul jij het moeten kunnen bewijzen toch?
  maandag 31 juli 2017 @ 18:14:21 #42
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172811528
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 13:45 schreef john2406 het volgende:

[..]

Volgens ligt dat maar net eraan hoe je het brengen doet, anders zul jij het moeten kunnen bewijzen toch?
nee hoor hoe kom je daar nou bij
mallerd

absoluut niet

Rutte is een HOMO en een DI|EF

nou goed,
trekt ie zich toch niks van aan
ga ik niet het gevang voor in hoor, hij zal er niet blij mee zijn, maar ok

In Turkije ga je dood hiervoor
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_172817784
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 15:19 schreef WammesWaggel het volgende:
Er komen weer meer toeristen naar Toerkai!


http://www.nu.nl/economie(...)t-terug-turkije.html
Gelijk Boeken!!! Nu!
  Moderator maandag 31 juli 2017 @ 22:03:54 #44
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_172817884
Ik hoorde vanmiddag 2 Turkse mannen praten over iets. Ik ving Gülen op. Ik had direct de neiging om dat filmpje na te doen waar het lijkt alsof Gulen aan t trippen is en denkt een vliegtuig te zijn.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  maandag 31 juli 2017 @ 22:18:06 #45
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172818256
https://www.chartoasis.com/forex/1/eur_try/5_years.html

Op weg naar een waardeloze Lira en een gekke dictator

http://www.elsevierweekbl(...)gt-zelfmoord-520645/

[ Bericht 34% gewijzigd door michaelmoore op 31-07-2017 22:26:58 ]
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
  maandag 31 juli 2017 @ 22:31:45 #46
61100 Triggershot
Pro-Gay=OKAY.
pi_172818661
The fuck spam je met een link van 6 juli.
  maandag 31 juli 2017 @ 22:37:11 #47
61100 Triggershot
Pro-Gay=OKAY.
pi_172818832
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 22:03 schreef Straatcommando. het volgende:
Ik hoorde vanmiddag 2 Turkse mannen praten over iets. Ik ving Gülen op. Ik had direct de neiging om dat filmpje na te doen waar het lijkt alsof Gulen aan t trippen is en denkt een vliegtuig te zijn.
?
  maandag 31 juli 2017 @ 22:44:28 #48
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172819023
quote:
15s.gif Op maandag 31 juli 2017 22:31 schreef Triggershot het volgende:
The fuck spam je met een link van 6 juli.
Tja Erdolf heeft de laatste week geen onzin meer uitgekraamd, hij is zeker op vakantie


O nee toch niet
Hij heeft de evolutie afgeschaft , binnenkort heeft ie zelf de aarde geschapen, net als Kim il Un zijn vader
https://www.trouw.nl/reli(...)roversieel~ab0cd8c7/


quote:
Turkse middelbare scholieren leren vanaf komend schooljaar niet meer over de evolutietheorie.

De regering van president Erdogan vindt Darwins ideeën te complex en te omstreden.
https://www.trouw.nl/home(...)en-erdogan~ac7452f9/

[ Bericht 17% gewijzigd door michaelmoore op 31-07-2017 23:28:52 ]
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_172871943
Americans think 100 years is a long time,
Europeans think 100 miles is a long way.
pi_172871981
quote:
In Erdoland kan alles.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_172874867
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 15:19 schreef WammesWaggel het volgende:
Er komen weer meer toeristen naar Toerkai!

http://www.nu.nl/economie(...)t-terug-turkije.html
en je euros zijn goud waard tegenwoordig!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  vrijdag 18 augustus 2017 @ 14:49:21 #52
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_173234740
http://www.telegraaf.nl/b(...)tegen_Merkel___.html

wat een gek he
hi is tegen vrouwen in de overheid,

Nu wil die sukkel weer lid van de EU worden

Ja dat zal wel lukken als hij de hele rechterlijke macht in het gevang gooit en het parlement buitenspel zet net als Maduro

quote:
De Turkse president beschuldigde Duitsland ook van ,,schending van EU-verdragen''. Dit vanwege eerdere uitlatingen van Merkel over het bevriezen van de onderhandelingen over Turkse toetreding tot de Europese Unie en het visumvrij reizen van Turken naar EU-landen


[ Bericht 53% gewijzigd door michaelmoore op 18-08-2017 15:32:03 ]
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_173234988
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 14:49 schreef michaelmoore het volgende:
http://www.telegraaf.nl/b(...)tegen_Merkel___.html

wat een gek he

hi is tegen vrouwen in de overheid,
Wat een volstrekte idioot :D _O- :')
Mijn andere account is "Danny"
Op dinsdag 18 oktober 2016 11:31 schreef Antaris het volgende:
Hallojo heeft gelijk.
  vrijdag 18 augustus 2017 @ 16:03:09 #54
148813 Vader_Aardbei
Goddeloos genieten
pi_173236217
Niets seksistisch aan, hij adviseert ook om niet op Schulz te stemmen:

https://nos.nl/artikel/21(...)erkel-of-schulz.html

Verstandig stemadvies van Erdogan, eindelijk ben ik het een keer met de man eens. Gewoon lekker AFD stemmen.
  vrijdag 18 augustus 2017 @ 22:21:14 #55
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_173244314
xx

[ Bericht 67% gewijzigd door michaelmoore op 19-08-2017 08:19:09 ]
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_173245917
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 22:21 schreef michaelmoore het volgende:
let all islamer s have 70 virgins

|Erdogan is there leader
Leer Engels.
Mijn andere account is "Danny"
Op dinsdag 18 oktober 2016 11:31 schreef Antaris het volgende:
Hallojo heeft gelijk.
  maandag 21 augustus 2017 @ 08:33:08 #57
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_173294345
NWS / Moslimorganisaties woest op minister om gebiedsverbod


quote:
DEN HAAG - Een groot aantal islamitische organisaties is woest op minister Blok (Veiligheid en Justitie), die de omstreden Syrische prediker Fawaz Jneid een gebiedsverbod heeft opgelegd.

Jneid wordt 'onderdrukt en beroofd van zijn vrijheid', stellen diverse islamitische organisaties, waaronder de Stichting Islamitisch Onderwijs. In een gezamenlijke verklaring spreken zij van 'een heksenjacht op een ieder die een andere mening heeft dan de doorsnee publieke opinie'.

Minister Blok bepaalde vorige week dat de prediker, die is veroordeeld voor het afsluiten van illegale sharia-huwelijken, zich de komende zes maanden niet in de Haagse wijken Transvaal en Schilderswijk mag vertonen.


[ Bericht 53% gewijzigd door michaelmoore op 21-08-2017 18:21:32 ]
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_173319569
Turkey’s energy minister and Erdogan's son in law: I would strangle Gülenists wherever I see them

Addressing students being sent abroad with a scholarship, President Recep Tayyip Erdoğan’s son-in-law and Energy and Natural Resources Minister Berat Albayrak has said he would strangle supports of Gülen movement wherever he sees them, the Cumhuriyet daily reported on Friday.
Claiming that Gülen movement members, who Turkish government accuses of having mounted a botched coup attempt last summer, were working on defaming Turkey, Albayrak said: “You probably see them in the countries you are visiting. By God’s name, I could barely hold myself if I were you. I would strangle them wherever I see them.”

Journalists Cem Küçük and Fuat Uğur, staunch supporters of Turkish President Recep Tayyip Erdoğan, made a call in June for the assassination of followers of the Gülen movement who are abroad.

Küçük, a staunchly pro-government journalist known for his attacks on government critics on social media, suggested that Justice and Development Party (AK Party) supporters living overseas were willing to carry out the assassinations and that the Turkish National Intelligence Organization (MİT) has the authority to carry out such acts outside the country. Küçük added that Turks living abroad were willing to sacrifice themselves and that they know where Gülen followers are living.

Turkey’s Economy Minister Nihat Zeybekçi said last year that that the AK Party government will punish plotters of the failed military coup attempt so severely that they will beg for death.
“We will put them into such holes [jails] for punishment that they won’t even be able to see the sun of God as long as they breathe. They will not see the light of day. They will not hear a human voice. They will beg for death, saying ‘just kill us,’” said Zeybekçi.

Turkey survived a military coup attempt on July 15, 2016 that killed 249 people and wounded more than a thousand others. Immediately after the putsch AKP government along with President Erdoğan pinned the blame on the Gülen movement.

Fethullah Gülen, who inspired the movement, strongly denied having any role in the failed coup and called for an international investigation into it, but President Erdoğan — calling the coup attempt “a gift from God” — and the government initiated a widespread purge aimed at cleansing sympathizers of the movement from within state institutions, dehumanizing its popular figures and putting them in custody.

Turkey’s Justice Ministry announced on July 13 that 50,510 people have been arrested and 169,013 have been the subject of legal proceedings on coup charges since the failed coup.
Turkey has suspended or dismissed more than 150,000 judges, teachers, police and civil servants since July 15.

pi_173320110
quote:
Hoe was je vakantie?
jouw neus is perfect
voor mijn klit
pi_173323271
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 12:27 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
Turkey’s energy minister and Erdogan's son in law: I would strangle Gülenists wherever I see them

Addressing students being sent abroad with a scholarship, President Recep Tayyip Erdoğan’s son-in-law and Energy and Natural Resources Minister Berat Albayrak has said he would strangle supports of Gülen movement wherever he sees them, the Cumhuriyet daily reported on Friday.
Claiming that Gülen movement members, who Turkish government accuses of having mounted a botched coup attempt last summer, were working on defaming Turkey, Albayrak said: “You probably see them in the countries you are visiting. By God’s name, I could barely hold myself if I were you. I would strangle them wherever I see them.”

Journalists Cem Küçük and Fuat Uğur, staunch supporters of Turkish President Recep Tayyip Erdoğan, made a call in June for the assassination of followers of the Gülen movement who are abroad.

Küçük, a staunchly pro-government journalist known for his attacks on government critics on social media, suggested that Justice and Development Party (AK Party) supporters living overseas were willing to carry out the assassinations and that the Turkish National Intelligence Organization (MİT) has the authority to carry out such acts outside the country. Küçük added that Turks living abroad were willing to sacrifice themselves and that they know where Gülen followers are living.

Turkey’s Economy Minister Nihat Zeybekçi said last year that that the AK Party government will punish plotters of the failed military coup attempt so severely that they will beg for death.
“We will put them into such holes [jails] for punishment that they won’t even be able to see the sun of God as long as they breathe. They will not see the light of day. They will not hear a human voice. They will beg for death, saying ‘just kill us,’” said Zeybekçi.

Turkey survived a military coup attempt on July 15, 2016 that killed 249 people and wounded more than a thousand others. Immediately after the putsch AKP government along with President Erdoğan pinned the blame on the Gülen movement.

Fethullah Gülen, who inspired the movement, strongly denied having any role in the failed coup and called for an international investigation into it, but President Erdoğan — calling the coup attempt “a gift from God” — and the government initiated a widespread purge aimed at cleansing sympathizers of the movement from within state institutions, dehumanizing its popular figures and putting them in custody.

Turkey’s Justice Ministry announced on July 13 that 50,510 people have been arrested and 169,013 have been the subject of legal proceedings on coup charges since the failed coup.
Turkey has suspended or dismissed more than 150,000 judges, teachers, police and civil servants since July 15.

Lekker bananenrepubliekje is het aan 't worden.
  dinsdag 22 augustus 2017 @ 20:04:52 #61
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_173328601
Dus Qatar steunt IS financieel en Erdogan steunt Qatar

Dus Erdogan is ISIS
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_173330939
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 20:04 schreef michaelmoore het volgende:
Dus Qatar steunt IS financieel en Erdogan steunt Qatar

Dus Erdogan is ISIS
Nederland handelt met Saoedie-Arabië.

Dus Nederland steunt vrouwenonderdrukking.
jouw neus is perfect
voor mijn klit
  Moderator dinsdag 22 augustus 2017 @ 21:22:51 #63
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_173330972
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 21:21 schreef zarGon het volgende:

[..]

Nederland handelt met Saoedie-Arabië.

Dus Nederland steunt vrouwenonderdrukking.
Vergeet de handel in hondenvlees niet.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  dinsdag 22 augustus 2017 @ 22:08:19 #64
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_173332353
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 21:21 schreef zarGon het volgende:

[..]

Nederland handelt met Saoedie-Arabië.

Dus Nederland steunt vrouwenonderdrukking.
Poetin is zeer tegen IS en heeft Turkije te pakken , zodra die uit de NATO gaat,
Klaar om af te rekenen met IS
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_173332482
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 22:08 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Poetin is zeer tegen IS en heeft Turkije te pakken , zodra die uit de NATO gaat,
Klaar om af te rekenen met IS
ISIS-slachtoffers in Nederland: 0? 1? 10?

Russen schieten 193 Nederlanders uit de lucht.


Lang zal die leven Putin, wat een baas, vecht tegen IS.
jouw neus is perfect
voor mijn klit
pi_173332685
Dus.. je kunt nu ook al wereldwijd opgepakt worden voor kritiek op Erdogan. Dat is vrij bezopen :)

Reuters: German critic of Turkey's Erdogan arrested in Spain
pi_173332743
quote:
10s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 22:22 schreef Beathoven het volgende:
Dus.. je kunt nu ook al wereldwijd opgepakt worden voor kritiek op Erdogan. Dat is vrij bezopen :)

Reuters: German critic of Turkey's Erdogan arrested in Spain
Moet zo'n 'red notice' opgevolgd worden eigenlijk?

Of kun/mag je die negeren?
jouw neus is perfect
voor mijn klit
pi_173332909
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 22:25 schreef zarGon het volgende:

[..]

Moet zo'n 'red notice' opgevolgd worden eigenlijk?

Of kun/mag je die negeren?
Volgens mij kun je 'm best negeren maar dan heb je de poppen in Ankara weer aan het dansen.
pi_173333871
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 22:25 schreef zarGon het volgende:

[..]

Moet zo'n 'red notice' opgevolgd worden eigenlijk?

Of kun/mag je die negeren?
is volgens mij gewoon protocol om op te volgen, shoot first ask questions later in de ijdele hoop dat het uitsluitend voor prioriteitskwesties wordt gebruikt.

Wat Beathoven verder zegt, prioriteitskwestie, maar wel vrij om te negeren.

https://www.interpol.int/INTERPOL-expertise/Notices/Red-Notices
pi_173333936
Duitsland levert zelf geen veroordeelde nazi uit aan buur en zogenaamde bondgenoot Nederland dus tja ach.. Duitsers en hun geneuzel over uitleveren :')
  woensdag 23 augustus 2017 @ 02:14:00 #71
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_173335263
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 22:14 schreef zarGon het volgende:

[..]

ISIS-slachtoffers in Nederland: 0? 1? 10?

Russen schieten 193 Nederlanders uit de lucht.

Lang zal die leven Putin, wat een baas, vecht tegen IS.
Poetin is flink aan het slachten onder die gekke moslims daar
http://nieuws.tpo.nl/2016(...)usland-nieuwe-video/
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_173335568
quote:
Rusland vs IS in Syrie :')
in een turkije topic :')

Koekoek :')
pi_173498789
Hm, de Turkse regering is heel wat stiller momenteel en dat heeft natuurlijk ook meteen effect op de waarde van de Turkse lira. :').

USD - TRY:
17-08: 3,5188
30-08: 3,4532

Verschil 2 weken: -1.87%.

Recentelijke hoogste stand: 25 juli - 3,5642.

EUR - TRY:
17-08: 4,1348
30-08: 4,1174

Verschil 2 weken: -0,42%.

Recentelijke hoogste stand: 3 augustus - 4,2033.

Kusjes aan michaelmoore.
jouw neus is perfect
voor mijn klit
pi_173546755
quote:
0s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 10:31 schreef zarGon het volgende:
Hm, de Turkse regering is heel wat stiller momenteel en dat heeft natuurlijk ook meteen effect op de waarde van de Turkse lira. :').

zou het daardoor komen? :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173548148
quote:
0s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 10:31 schreef zarGon het volgende:
Hm, de Turkse regering is heel wat stiller momenteel en dat heeft natuurlijk ook meteen effect op de waarde van de Turkse lira. :').

USD - TRY:
17-08: 3,5188
30-08: 3,4532

Verschil 2 weken: -1.87%.

Recentelijke hoogste stand: 25 juli - 3,5642.

EUR - TRY:
17-08: 4,1348
30-08: 4,1174

Verschil 2 weken: -0,42%.

Recentelijke hoogste stand: 3 augustus - 4,2033.

Kusjes aan michaelmoore.
Veel Almancilar in Turkije met hun euro's he :P
  zondag 3 september 2017 @ 05:14:12 #76
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_173555739
quote:
0s.gif Op donderdag 31 augustus 2017 10:31 schreef zarGon het volgende:
Hm, de Turkse regering is heel wat stiller momenteel en dat heeft natuurlijk ook meteen effect op de waarde van de Turkse lira. :').

USD - TRY:
17-08: 3,5188
30-08: 3,4532

Verschil 2 weken: -1.87%.

Recentelijke hoogste stand: 25 juli - 3,5642.

EUR - TRY:
17-08: 4,1348
30-08: 4,1174

Verschil 2 weken: -0,42%.

Recentelijke hoogste stand: 3 augustus - 4,2033.

Kusjes aan michaelmoore.
Dus zodra ie zijn bek weer opengooit of met de verkiezing de tegenstand in de gevangenis gooit breekt de pleuris weer uit

DE trend blijft in stand he
http://www.xe.com/currencycharts/?from=EUR&to=TRY&view=5Y
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
  maandag 4 september 2017 @ 00:21:42 #77
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_173575986
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
  maandag 4 september 2017 @ 21:31:15 #79
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_173589826
quote:
1s.gif Op maandag 4 september 2017 00:46 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Verkiezingstijd he
beloftes he

hoop dat ze dat meent


Zal Erdolf wel weer pissig zijn
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_173604982
Turkije? Staat er beter voor dan Italië en Portugal met het oog op de toekomst.
Goed bezig ome Erdo!


http://daskapital.nl/2017(...)de_economisch_1.html
pi_173605042
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 18:11 schreef WammesWaggel het volgende:
Turkije? Staat er beter voor dan Italië en Portugal met het oog op de toekomst.
Goed bezig ome Erdo!

http://daskapital.nl/2017(...)de_economisch_1.html
Economisch misschien. Politiek is het een ander verhaal.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173605090
quote:
10s.gif Op dinsdag 5 september 2017 18:13 schreef Slayage het volgende:

[..]

Economisch misschien. Politiek is het een ander verhaal.
Zolang die wegen er maar liggen en er glinsterende nieuwe complexen aan de kust verrijzen klaagt den Duitsche-Turkman nicht ;)
pi_173605241
quote:
10s.gif Op dinsdag 5 september 2017 18:15 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Zolang die wegen er maar liggen en er glinsterende nieuwe complexen aan de kust verrijzen klaagt den Duitsche-Turkman nicht ;)
De economie is uiteraard het belangrijkste wat er is, naar de Turken zijn zeker niet blij met de huidige politieke situatie, dat simpelweg omschreven kan worden als "chaos".
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173605400
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 september 2017 18:11 schreef WammesWaggel het volgende:
Turkije? Staat er beter voor dan Italië en Portugal met het oog op de toekomst.
Goed bezig ome Erdo!


http://daskapital.nl/2017(...)de_economisch_1.html
'We' hadden er zoveel beter voor kunnen staan...
jouw neus is perfect
voor mijn klit
pi_173605431
Off-topic, maar eh, hoe gaan Japan zich ooit redden eigenlijk?
jouw neus is perfect
voor mijn klit
pi_173605572
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 september 2017 18:31 schreef zarGon het volgende:
Off-topic, maar eh, hoe gaan Japan zich ooit redden eigenlijk?
Niet.
Onmogelijk, zolang er geen enorme inkomstenbron opdoemen zal dus bv een bijzonder grote hoeveelheid goedkoop te winnen olie of gas op haar grondgebied.
pi_173642639
USD-TRY is gezakt naar 3,4098.

De laatste keer dat dat voorkwam was in oktober vorig jaar...
jouw neus is perfect
voor mijn klit
  donderdag 7 september 2017 @ 18:19:53 #88
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_173642929
quote:
0s.gif Op donderdag 7 september 2017 17:57 schreef zarGon het volgende:
USD-TRY is gezakt naar 3,4098.

De laatste keer dat dat voorkwam was in oktober vorig jaar...
klopt
http://www.xe.com/currencycharts/?from=USD&to=TRY&view=5Y

http://www.xe.com/currencycharts/?from=EUR&to=TRY&view=5Y
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
  vrijdag 8 september 2017 @ 20:39:00 #89
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_173665452
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_173685596
Hoe staat het eigenlijk met de Turkse toetertreding tot de Europese Unie?
  zaterdag 9 september 2017 @ 23:04:17 #91
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_173685614
quote:
7s.gif Op zaterdag 9 september 2017 23:03 schreef Beathoven het volgende:
Hoe staat het eigenlijk met de Turkse toetertreding tot de Europese Unie?
Merkel is tegen.
pi_173688671
quote:
7s.gif Op zaterdag 9 september 2017 23:03 schreef Beathoven het volgende:
Hoe staat het eigenlijk met de Turkse toetertreding tot de Europese Unie?
Zolang er een dictator aan de macht is, zal dat niet gebeuren.
Mijn andere account is "Danny"
Op dinsdag 18 oktober 2016 11:31 schreef Antaris het volgende:
Hallojo heeft gelijk.
  zondag 10 september 2017 @ 09:36:39 #93
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_173688913
quote:
0s.gif Op zondag 10 september 2017 09:06 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Zolang er een dictator aan de macht is, zal dat niet gebeuren.
klopt
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_173689907
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 september 2017 23:04 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Merkel is tegen.
das niks nieuws, zij en sarkozy waren dar sinds dag 1 van de onderhandelingen stellig in
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173690600
En Erdo en Merkel zitten allebei over vijftien jaar nog gewoon op zo op de troon precies zoals vandaag :')
pi_173690770
quote:
0s.gif Op zondag 10 september 2017 12:06 schreef WammesWaggel het volgende:
En Erdo en Merkel zitten allebei over vijftien jaar nog gewoon op zo op de troon precies zoals vandaag :')
Erdo1 heeft nog maar 12 jaar :(
pi_173690914
quote:
0s.gif Op zondag 10 september 2017 12:19 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Erdo1 heeft nog maar 12 jaar :(
Dan neemt Bilal het gewoon over en baba roept van ver zijn orders naar de goede zoon.
pi_173691460
quote:
10s.gif Op zondag 10 september 2017 12:28 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Dan neemt Bilal het gewoon over en baba roept van ver zijn orders naar de goede zoon.
Als hij echt een baas is, laat hij zijn dochter hem opvolgen. :7
pi_173691649
quote:
10s.gif Op zondag 10 september 2017 12:54 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Als hij echt een baas is, laat hij zijn dochter hem opvolgen. :7
Na chiller Ciller weer een vrouw aan de macht, opzich een keurig streven.
pi_173694369
quote:
10s.gif Op zondag 10 september 2017 13:02 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Na chiller Ciller weer een vrouw aan de macht, opzich een keurig streven.
Ik hoorde laatst de naam Tansu Çiller weer vallen als running mate van erdo in 2019. Hopelijk is het een broodje aap.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  woensdag 13 september 2017 @ 10:43:57 #101
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_173747707
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 10:26 schreef BadderHaring het volgende:
Over een paar jaar hoeven we het niet meer over de Armeense Genocide te hebben, maar heeft Erdogan gewoon zijn eigen zuiveringsactie op naam.

Zodra die doodstraf er is, gaat hij die op grote schaal toepassen op alle 'terroristen'. Oftewel, iedereen die tegen hem demonstreert.
inderdaad

Bij de EU komen ze niet meer gelukkig
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
  woensdag 13 september 2017 @ 10:45:05 #102
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_173747722
quote:
10s.gif Op zondag 10 september 2017 14:58 schreef Slayage het volgende:

[..]

Ik hoorde laatst de naam Tansu Çiller weer vallen als running mate van erdo in 2019. Hopelijk is het een broodje aap.
Erdolf wint toch met 96%

Al is er een apie running mate , net als Poetin
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_173747965
quote:
0s.gif Op woensdag 13 september 2017 10:45 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Erdolf wint toch met 96%

Al is er een apie running mate , net als Poetin
wat was de uitslag van het referendum ook alweer ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  woensdag 13 september 2017 @ 11:01:08 #104
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_173748033
quote:
10s.gif Op woensdag 13 september 2017 10:58 schreef Slayage het volgende:

[..]

wat was de uitslag van het referendum ook alweer ;)
The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
pi_173748104
quote:
je hebt echt geen leven heh dude :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')