abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  vrijdag 28 juli 2017 @ 19:30:29 #1
446215 Bonjoooouuurr
cheese-eatin surrender monkey!
pi_172743957
registreer om deze reclame te verbergen
Kan iemand mij vertellen wat het verschil is tussen de gewone studiefinanciering en het collegegeldkrediet? Ik weet dat het specifiek bedoeld is om je collegegeld mee te betalen, maar vanwaar dit verschil?
pi_172743996
Komt bovenop je stufi en is puur voor het collegeld bedoeld. De normale stufi is ook bedoeld voor zaken als boeken enz.
I just had to get that stress off my chest like breast reduction.
pi_172744225
Tegenwoordig bestaat studiefinanciering voor het hoger onderwijs uit vier onderdelen: lening, studentenreisproduct, aanvullende beurs en collegegeldkrediet. De eerste drie zijn voor iedereen gelijk. Hoeveel collegegeldkrediet je kunt krijgen, hangt echter af van de hoogte van het collegegeld dat je moet betalen.

Voor studenten die het wettelijk collegegeld moeten betalen, geldt dat zij precies dat bedrag (in 2017/2018 is dat 2006 euro) aan collegegeldkrediet kunnen lenen. Studenten die instellingstarief moeten betalen, kunnen maximaal vijf keer dat bedrag lenen (maar nooit meer dan het werkelijke collegegeld dat ze moeten betalen).

De uitsplitsing in lening en collegegeldkrediet maakt duidelijker hoe het maximaal te ontvangen totaalbedrag is opgebouwd, in het bijzonder voor studenten die niet het wettelijk collegegeld betalen.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')