abonnement Unibet Coolblue
pi_172696017




Chronologisch:

quote:
21.30 Militairen sluiten twee bruggen over de Bosporus in Istanbul af. Auto's en bussen krijgen de opdracht om te keren.

21.50 Gevechtsvliegtuigen en militaire helikopters scheren over Ankara. Er klinken schoten.

22.02 De Turkse premier Binali Yildirim meldt dat er een militaire coup aan de gang is en dat de regering de veiligheidstroepen heeft gevraagd de orde te herstellen.

22.25 In een verklaring zegt het leger (dat wil zeggen: de coupplegers) dat het de macht heeft overgenomen om de democratie te beschermen en de mensenrechten te handhaven.

22.38 De televisiezender CNN Türk meldt dat president Erdogan veilig is. Hij was op vakantie in de badplaats Bodrum.

22.47 Opstandige militairen gijzelen de stafchef van de Turkse strijdkrachten op het militaire hoofdkwartier in Ankara.

22.58 Militairen bezetten het kantoor van de staatstelevisie TRT in Ankara. Het personeel wordt even later gedwongen een verklaring van de militairen voor te lezen: het land wordt bestuurd door een 'Vredesraad'. In het hele land geldt een uitgaansverbod.

23.16 President Erdogan roept de Turken via Facetime op de straat op te gaan om te protesteren tegen wat hij een couppoging van een klein deel van het leger noemt.

Zaterdag
Premier Erdogan spreekt via Facetime met CNN Türk.
Premier Erdogan spreekt via Facetime met CNN Türk. © GETTY
00.08 Tanks omsingelen het Turkse parlementsgebouw in Ankara.

00.37 De eerste scheuren in de strijdkrachten: de commandant van het Eerste Leger zegt dat slechts een kleine groep militairen de couppoging steunt.

00.59 Een gevechtsvliegtuig schiet een helikopter van de muitende militairen neer.

01.04 Het staatspersbureau Anadolu meldt de dood van 17 politieagenten op het hoofdkwartier van de Turkse special forces.

01.05 President Obama spreekt zijn steun uit voor de gekozen regering en roept op tot kalmte.

01.13 De Gülen-beweging van de in ballingschap levende rivaal van Erdogan, Fethullah Gülen, keurt de coup af.

01.52 Turkse premier Yildirim meldt dat situatie onder controle is.

02.20 Erdogan keert terug in Istanbul. Het vliegveld is inmiddels door zijn aanhangers bevrijd.

02.45 Muitende militairen bezetten kantoor van tv-zender CNN Türk, maar op het Taksimplein geven de eerste muiters zich al over.

03.20 Erdogan belooft het leger te zuiveren van verraders.

05.39 Erdogan moedigt zijn aanhangers aan op straat te blijven totdat de situatie is gekalmeerd.

05.42 Muitende soldaten die een van de bruggen over de Bosporus in handen hadden, komen uit hun tanks en geven zich over. Zij worden later aangevallen door aanhangers van Erdogan.

07.10 Regeringsgetrouwe militairen hebben het militaire hoofdkwartier in Ankara weer in handen, maar sommige muiters verzetten zich nog.

07.29 De stafchef van de Turkse strijdkrachten Hulusi Akar, die door de muiters was gegijzeld, wordt bevrijd.

11.20 Premier Yildirim meldt dat de coup aan 161 mensen het leven heeft gekost, onder wie 104 coupplegers. Er zijn 1440 gewonden. Veiligheidstroepen hebben ruim 2800 militairen gearresteerd.

13.35 Turkse autoriteiten hebben 2.745 rechters op non-actief gezet.

14.43 Militaire hoofdkwartier weer helemaal in handen van regeringsgetrouwe troepen.

17.15 De Griekse justitie besluit de acht militairen die waren gevlucht uit Turkije en asiel hadden aangevraagd in Griekenland, uit te leveren aan Turkije. De Turkse regering had hierom gevraagd.

17.33 De vier grootste partijen van Turkije veroordelen de couppoging in een gezamenlijke verklaring voorgelezen in het parlement
De SMS van Erdogan - Oproep aan de bevolking om de straat op te gaan en op te komen voor de democratie, vrede, staat en het volk:

quote:
Turk Milletinin degerli evlatlari.Bu hareket Ankarada ve Istanbulda devletin zirhli araclarini ve silahlarini gasp etmis dar bir kadronun , 70 li yillardaki gibi davranarak millete karsi bir kalkismasidir. Serefli Turk milleti demokrasine ve huzuruna sahip cik. Turk milletini sindirecegini dusunen bu dar kadronun hareketine karsi sizleri sokaga ve milletinize sahip cikmaya cagiriyorum.

Devletine milletine sahip cik

Recep Tayyip Erdogan
Zie ook:
Staatsgreep in Turkije mislukt

quote:
Coupplegers in F-16 hadden Erdogan in het vizier
Luchtmachtpiloten die meededen aan de couppoging in Turkije zijn in de gelegenheid geweest president Erdogan te doden. Toen die vrijdagavond met een regeringstoestel van zijn vakantieadres in Marmaris naar Istanbul vloog, hadden twee F-16's hem in het vizier. Waarom ze niet hebben geschoten, is een raadsel, zegt een Turkse oud-militair in een reconstructie die persbureau Reuters van de gebeurtenissen maakte.
quote:
Plannen uitgelekt

Verschillende oud-militairen in Turkije zeggen dat de poging tot staatsgreep waarschijnlijk matig was voorbereid. "Vermoedelijk zijn ze eerder in actie gekomen dan de bedoeling was, omdat de plannen voor een staatsgreep waren uitgelekt. Ze merkten dat ze in de gaten werden gehouden en dat heeft ze er waarschijnlijk toe gebracht om snel tot actie over te gaan", zei een oud-militair.

Het was de bedoeling in hoog tempo het vliegveld van Istanbul, de belangrijkste brug over de Bosporus en het parlementsgebouw in Ankara in handen te krijgen en Erdogan en Yildirim te arresteren. Onder meer doordat Erdogan erin slaagde met een oproep op tv de bevolking te mobiliseren, slaagden de coupplegers niet in die opzet.
quote:
Erdogan: doodstraf snel weer invoeren
ISTANBUL - De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft zondag gezegd dat de doodstraf na de mislukte couppoging van militairen onverwijld weer moet worden ingevoerd. Hij zei dat de regering hierover in debat gaat met oppositiepartijen.

Erdogan sprak tegen aanhangers voor zijn huis in Istanbul die om de doodstraf riepen voor de coupplegers. ,,Wij kunnen deze eis niet negeren'', zei hij.
quote:
Staatsgreep Turkije lijkt mislukt

Het leger, of een groot deel daarvan, poogde de macht te grijpen. Het keerpunt lijkt het moment waarop het volk gehoord gaf aan de oproep van president Erdogan om protesterend de straat op te gaan.
quote:
Meer dan 2700 Turkse rechters op non-actief na mislukte couppoging

2745 Turkse rechters mogen hun functie niet meer uitoefenen na de mislukte coup gisteravond en vannacht. Dat heeft de Turkse Hoge Raad voor Rechters en Procureurs (HYSK) bekendgemaakt. Ook vijf leden van deze raad zijn volgens het staatspersbureau Anadolu ontslagen.

Bij het onderzoek naar de mislukte coup arresteerden de Turkse autoriteiten ook tien kantonrechters. 140 leden van het Hof van Cassatie worden nog gezocht.

De Hoge Raad kwam bijeen om te besluiten of rechters die volgens president Erdogan aanhanger zijn van de islamitische geestelijke Gülen op hun post konden blijven. Erdogan heeft gesuggereerd dat Gülen achter de mislukte staatsgreep zat.

De twee zijn elkaars aartsvijand. Gülen woont in de Verenigde Staten in ballingschap. Hij veroordeelt de coup en zegt dat hij er niets mee te maken heeft.
quote:
Leger Turkije verklaart macht te hebben overgenomen

Het Turkse leger heeft de macht overgenomen in Turkije. Dat heeft het leger zelf zojuist bekendgemaakt. De Bosporusbrug en de Fatih Sultan Mehmetbrug in Istanbul zijn vanavond afgesloten door militairen. In Ankara zouden schoten zijn gehoord, melden ooggetuigen. Daar vliegen ook straaljagers en helikopters boven de stad.

Het leger zegt in de verklaring dat het tot een staatsgreep is overgegaan omdat de regering de democratie heeft uitgehold. Verder werd verklaard dat het land nu door een ,,vredesraad'' wordt geregeerd die de veiligheid van het volk garandeert.

De Turkse minister van Justitie stelt dat de beweging van de Turkse geestelijke Fethullah Gülen achter de staatsgreep zit. Gülen gold lange tijd als bondgenoot van Erdogan, maar volgens de Turkse pers raakten ze met elkaar in onmin toen de regering plannen maakte om de particuliere scholen te sluiten.

Erdogan heeft het volk opgeroepen om de straat op te gaan en zich te uiten tegen de militaire coup. De coupplegers zullen volgens hem zwaar worden gestraft
Andere meldingen
-Reuters: Turkse militairen hebben controle genomen over de regering
-Het vliegverkeer van en naar het vliegveld Ataturk bij Istanbul is gestaakt.
-Staatstelevisiezender TRT overgenomen door militairen
-Social Media o.a. Twitter, Facebook plat gelegd in Turkije
-Onder de gegijzelden in het militaire hoofdkwartier in Ankara is de hoogste militaire leider.
-De Turkse president Erdogan is in Mongolië voor een topoverleg tussen Europese en Aziatisch leiders. Andere bronnen beweren juist dat Erdogan in Bodrun is voor vakantie
-CNN Turkije meldt dat er mensen zijn gegijzeld in het hoofdkwartier van het leger in Ankara.
-CNN: Vierde militaire coup sinds 1960
-Griekenland zet leger in verhoogde staat van paraatheid na coup Turkije
-NOS: Amerikanen mogen niet meer opstijgen vanaf vliegbasis Incirlik
-NOS: Bulgaarse militairen naar grens met Turkije
-Merkel veroordeeld de coup
-Grieken geven helikopter terug, bemanning mag voorlopig blijven
-Premier Yildirim zei dat wordt overwogen om de grondwet opnieuw aan te passen.
-NOS: Criticaster Gülen ontkent betrokkenheid bij couppoging Turkije
-Coupplegers in F-16 hadden Erdogan in het vizier



CNN TURK live
NOS liveblog

Erdogan: doodstraf snel weer invoeren

Turks corruptieschandaal

Update 20-07-2016:
Drie maanden noodtoestand Turkije
pi_172696361
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 18:42 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Kapsalon is voor homo's.


Het beeld dat de wereld doet schokken.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 26-07-2017 20:16:27 ]
pi_172696428
quote:
9s.gif Op woensdag 26 juli 2017 20:16 schreef zarGon het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Het beeld dat de wereld doet schokken.
pi_172696602
Kapsalon is meesterlijk. Bergweg voor nummer 1 kapsalon.
pi_172696945
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 20:22 schreef xaban06 het volgende:
Kapsalon is meesterlijk. Bergweg voor nummer 1 kapsalon.
Is dat voor de snack of voor een barbier met een vlammenwerper?
  woensdag 26 juli 2017 @ 20:45:01 #6
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172697265
quote:
1s.gif Op woensdag 26 juli 2017 20:02 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Hij voetbalt zelf best aardig voor zijn leeftijd.
mijn oom ook,
toch mag hij absoluut niet mee beslissen over de opstelling van Ajax en Feijenoord
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  woensdag 26 juli 2017 @ 20:45:51 #7
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172697295
quote:
9s.gif Op woensdag 26 juli 2017 20:16 schreef zarGon het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Het beeld dat de wereld doet schokken.
Turkse Friet-tenten -O- -O- |:( |:(

Geef mij maar Nederlandse Friet met echte Mayo

Moet er niet aan denken dat die viezerd aan mijn Frietje zat
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172697986
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 20:45 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Turkse Friet-tenten -O- -O- |:( |:(

Geef mij maar Nederlandse Friet met echte Mayo

Moet er niet aan denken dat die viezerd aan mijn Frietje zat
Zowel Nederlanders als Turken zien liever geen zagende ouwe sokken in hun snackbar.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 woensdag 26 juli 2017 @ 21:04:42 #9
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_172698023
Snackbars zijn dan ook gewoon het domein van Chinezen tegenwoordig
G
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 woensdag 26 juli 2017 @ 21:05:01 #10
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_172698037
quote:
9s.gif Op woensdag 26 juli 2017 20:16 schreef zarGon het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Het beeld dat de wereld doet schokken.
:D
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_172699294
quote:
9s.gif Op woensdag 26 juli 2017 20:16 schreef zarGon het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Het beeld dat de wereld doet schokken.
pi_172699589
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 21:04 schreef Straatcommando. het volgende:
Snackbars zijn dan ook gewoon het domein van Chinezen tegenwoordig
G
En die frituren weer oeigoeren, niet slecht trouwens zo'n oeigoer met pindasaus :9
  woensdag 26 juli 2017 @ 21:45:46 #13
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172699599
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 21:04 schreef Straatcommando. het volgende:
Snackbars zijn dan ook gewoon het domein van Chinezen tegenwoordig
G
friet tenten zijn Nederlands en niet Chinees of Turks of Bulgaars
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172699803
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 21:45 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

friet tenten zijn Nederlands en niet Chinees of Turks of Bulgaars
Je kunt er meer krijgen dan friet
Het zijn vaak geen tenten

Snackbar
  woensdag 26 juli 2017 @ 21:57:35 #15
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172699999
quote:
1s.gif Op woensdag 26 juli 2017 21:51 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Je kunt er meer krijgen dan friet
Het zijn vaak geen tenten

Snackbar
Friet is Friet
Chinees is Chinees
Turks is Turks
Japans is Japans
Bulgaars is Bulgaars

Laten we dat wel duidelijk houden, anders wordt het een zooitje in Nederland
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172700067
Bulgaars = Ottomaans
Turks = Ottomaans
Duitse keizer = Otto
Oktoberfest = dus ook Turks
pi_172700151
pi_172700584
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 22:02 schreef myShizzle het volgende:
[ afbeelding ]
Die had ik als eerste gemaakt, maar vond 'm te makkelijk en flauw. :P.


Valt er niets meer te praten, dat we het over patat hebben? Iemand iets sappigs te melden? Sizi sapıklar.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 26-07-2017 22:18:03 ]
pi_172703264
Kapsalon :r
pi_172704398
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 21:59 schreef WammesWaggel het volgende:
Bulgaars = Ottomaans
Turks = Ottomaans
Duitse keizer = Otto
Oktoberfest = dus ook Turks
Ottomobiel.

pi_172704437
A;ls we het gesprek maar open houden met Turkije.
pi_172704535
Als EU moet je Turkije keihard laten vallen. Het is geen scherm tegen de islamitische wereld en ook geen bondgenoot tegen Rusland. Het is de grootste netto ontvanger van hulp. Naast hulp aan vluchtelingen. Stop dat maar. Gooi grenzen dicht. Het debiele idee al dat men tijdelijk vrij zou mogen reizen. Waarom? Vang de wetenschappers op.
  donderdag 27 juli 2017 @ 01:09:30 #23
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_172704735
ik miste nog iemand.

"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
pi_172704739
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 00:50 schreef Jaroon het volgende:
Als EU moet je Turkije keihard laten vallen. Het is geen scherm tegen de islamitische wereld en ook geen bondgenoot tegen Rusland. Het is de grootste netto ontvanger van hulp. Naast hulp aan vluchtelingen. Stop dat maar. Gooi grenzen dicht. Het debiele idee al dat men tijdelijk vrij zou mogen reizen. Waarom? Vang de wetenschappers op.
Als ik het goed begrijp moet Turkije dus alle Syrische vluchtelingen tegenhouden om de EU te ontlasten zonder dat er iets tegenover staat.

Werk jij gratis voor je klanten of je baas?
pi_172704750
quote:
1s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:09 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Als ik het goed begrijp moet Turkije dus alle Syrische vluchtelingen tegenhouden om de EU te ontlasten zonder dat er iets tegenover staat.

Werk jij gratis voor je klanten of je baas?
Daar krijgt men apart geld voor. Je kan ook de grenzen keihard dichtgooien trouwens.
  donderdag 27 juli 2017 @ 01:12:25 #26
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_172704760
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:10 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Daar krijgt men apart geld voor. Je kan ook de grenzen keihard dichtgooien trouwens.
de financiële gevolgen door dit te doen zullen gigantisch zijn
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
pi_172704771
quote:
14s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:12 schreef cherrycoke het volgende:

[..]

de financiële gevolgen door dit te doen zullen gigantisch zijn
Leg mij uit wat het ons kost. Ik denk dat Turkije er aan failliet gaat. We zijn economisch niet afhankelijk van Turkije. Zij wel van ons. Dan is er een keus. Die keus is niet Erdogan.
  donderdag 27 juli 2017 @ 01:24:13 #28
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_172704842
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:13 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Leg mij uit wat het ons kost. Ik denk dat Turkije er aan failliet gaat. We zijn economisch niet afhankelijk van Turkije. Zij wel van ons. Dan is er een keus. Die keus is niet Erdogan.
meer dan de helft van alle import van turkije komt uit europa.
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
pi_172704850
quote:
14s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:24 schreef cherrycoke het volgende:

[..]

meer dan de helft van alle import van turkije komt uit europa.
We kunnen makkelijk zonder. Turkije niet.
pi_172704861
quote:
14s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:24 schreef cherrycoke het volgende:

[..]

meer dan de helft van alle import van turkije komt uit europa.
Wat dat ook mag zijn mogen ze dan aftikken in Euro, en als men het niet nodig heeft kopen ze het niet, echter er zullen ook dingen zijn die ze moeten hebben.

Ik ben echter wel van mening dat de arme drommel daar de eerste zal zijn die er de dupe van wordt.

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 27-07-2017 01:28:22 ]
pi_172704882
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:24 schreef Jaroon het volgende:

[..]

We kunnen makkelijk zonder. Turkije niet.
Engeland gaat de grootste klap worden dan volgt wie, op een gegeven moment is het hier ook einde oefening.

Of wil jij tulpenbollen gaan eten?

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 27-07-2017 01:30:07 ]
pi_172704892
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:29 schreef john2406 het volgende:

[..]

Engeland gaat de grootste klap worden dan volgt wie, op een gegeven moment is het hier ook einde oefening.
Kijkend naar EU weet ik nu ook de toekomst niet. Men wil weer meer landen erbij uit het Oostblok. Het gaat nooit werken volgens mij.
pi_172704897
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:30 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Kijkend naar EU weet ik nu ook de toekomst niet. Men wil weer meer landen erbij uit het Oostblok. Het gaat nooit werken volgens mij.
Offtopic beter had men zijn vingers ervan gelaten en het bij de EEG gehouden.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 27-07-2017 01:32:23 ]
pi_172704902
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:31 schreef john2406 het volgende:

[..]

Offtipic beter had men zijn vingers ervan gelaten en het bij de EEG gehouden.
Dat was op zeker het beste geweest _O_
"Ah, Siwa. My Home. A sacred oasis."
pi_172704903
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:10 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Daar krijgt men apart geld voor. Je kan ook de grenzen keihard dichtgooien trouwens.
Hoeveel krijgen ze daarvoor en hoeveel hebben ze al gekregen?
pi_172704909
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:31 schreef john2406 het volgende:

[..]

Offtopic beter had men zijn vingers ervan gelaten en het bij de EEG gehouden.
Ja. Je vraagt je werkelijk wat men dacht. Dan had je het langzaamaan kunnen uitbouwen naar een EU zoals nu. Dat wil men duidelijk niet. Het moet erg snel en groot. Dat lukt in het zakenleven ook niet.
pi_172704912
quote:
1s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:32 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Hoeveel krijgen ze daarvoor en hoeveel hebben ze al gekregen?
Daar zijn cijfers over. Niet voor de hand. Hulp voor vluchtelingen staat los van andere hulp.
pi_172704916
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:33 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Ja. Je vraagt je werkelijk wat men dacht. Dan had je het langzaamaan kunnen uitbouwen naar een EU zoals nu. Dat wil men duidelijk niet. Het moet erg snel en groot. Dat lukt in het zakenleven ook niet.
Vraag mij daar aub niet naar daar heb ik een zeer uitgesproken mening over, wat niet iedereen op prijs stellen doet.

Laat ik dit zeggen, wat ik denk, dat zich iemand in zijn graf ligt te verneuken zeg ik dan genoeg.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 27-07-2017 01:37:03 ]
pi_172704921
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:35 schreef john2406 het volgende:

[..]

Vraag mij daar aub niet naar daar heb ik een zeer uitgesproken mening over, wat niet iedereen op prijs stellen doet.
Je mag hier meestal zeggen wat je wil zolang je iemand geen bitch noemt.
pi_172704929
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:34 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Daar zijn cijfers over. Niet voor de hand. Hulp voor vluchtelingen staat los van andere hulp.
Daar zullen vast wel cijfers van zijn, maar het is makkelijk om te roepen dat ze er geld voor krijgen. Dat zijn de afspraken, maar ik vraag mij af in hoeverre deze worden nageleefd.
pi_172704930
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:36 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Je mag hier meestal zeggen wat je wil zolang je iemand geen bitch noemt.
Ik vind je een bitch.
pi_172704940
quote:
1s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:37 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Daar zullen vast wel cijfers van zijn, maar het is makkelijk om te roepen dat ze er geld voor krijgen. Dat zijn de afspraken, maar ik vraag mij af in hoeverre deze worden nageleefd.
Die cijfers zijn er gewoon. Men is de grootste netto ontvanger van hulp zo'n beetje.
pi_172704944
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:37 schreef john2406 het volgende:

[..]

Ik vind je een bitch.
Dat mag. Voor die mening zat je nu in Turkije vast. Ook in wat andere landen trouwens......
pi_172704951
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:35 schreef john2406 het volgende:

[..]

Vraag mij daar aub niet naar daar heb ik een zeer uitgesproken mening over, wat niet iedereen op prijs stellen doet.

Laat ik dit zeggen, wat ik denk, dat zich iemand in zijn graf ligt te verneuken zeg ik dan genoeg.
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:40 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Dat mag. Voor die mening zat je nu in Turkije vast. Ook in wat andere landen trouwens......
pi_172704954
Laten we het over de nieuwe Koning van Thailand hebben.
pi_172704956
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:39 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Die cijfers zijn er gewoon. Men is de grootste netto ontvanger van hulp zo'n beetje.
Men? Wat bedoel je precies?
pi_172704959
quote:
1s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:43 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Men? Wat bedoel je precies?
Turkije.
pi_172704961
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:42 schreef Jaroon het volgende:
Laten we het over de nieuwe Koning van Thailand hebben.
Waarom niet over de toekomstige van Europa dan?
Mits dat die er ooit komt.
pi_172704963
Die cijfers waren heel goed uitgerekend door de Correspondent. Daar ben ik geen lid meer van naast dat ik niet mag plaatsen.
pi_172704968
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 01:44 schreef john2406 het volgende:

[..]

Waarom niet over de toekomstige van Europa dan?
Mits dat die er ooit komt.
Omdat ik vervelend ben. Dat is het eerlijke antwoord. Daarnaast geloof ik niet in de EU. Er zitten teveel zwakke landen bij. Naast dat ergerde ik mij al aan het koningshuis van Thailand (vrienden van ons koningshuis) en nog meer aan de huidige 'koning'. Dat tuig mag zegevieren......
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')