Klinkt goed!quote:Op dinsdag 25 juli 2017 14:17 schreef realAIVD het volgende:
-Rijstnoedelsalade met ui, julienne wortel en rode peper met een dressing van vissaus, limoensap, suiker en sambal.
-Daarop geruld rundergehakt met hoisin, sojasaus, suiker en sambal
-En daarover lente-uitjes en gebakken uitjes gestrooid
Klinkt heerlijk!quote:Op dinsdag 25 juli 2017 20:12 schreef govie het volgende:
Boerenkoolstamp met boerenkool uit mijn groentetuin deze zomer, 2 soorten worst en appelmoes. A meal fit for a king.
To add: Het verschil met de boerenkool uit de winkel is dat boerenkool uit mijn groentetuin heel sterk van smaak is, in tegenstelling tot de boerenkool uit de supermarkt. Boerenkoolsmaak kan zelfs overheersen, dat heb ik nog nooit gehad met boerenkool van de appiehappie. Het was echt lekker.
Jam!! Ziet er mooi uit.quote:Op dinsdag 25 juli 2017 20:21 schreef Gesloten het volgende:
Even een bordje ramen gemaakt
[ afbeelding ]
Van de appie:quote:Op dinsdag 25 juli 2017 20:44 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Jam!! Ziet er mooi uit.
Noodles zijn wel heel dun. Wat zijn het voor noodles?
ziet er ook goed uit!quote:
Dat bleek nog lekker ook, dus vanavond nog een keer makenquote:Op dinsdag 25 juli 2017 14:17 schreef realAIVD het volgende:
Vanavond een beetje een samenraapsel van dingen waar ik zin in heb:
-Rijstnoedelsalade met ui, julienne wortel en rode peper met een dressing van vissaus, limoensap, suiker en sambal.
-Daarop geruld rundergehakt met hoisin, sojasaus, suiker en sambal
-En daarover lente-uitjes en gebakken uitjes gestrooid
gochujang....verslavend lekker spulquote:Op woensdag 26 juli 2017 13:53 schreef JeMoeder het volgende:
Ik ga voor gegrilde wortels, brocoli en bloemkool in gochujang dressing met zelfgemaakte vissticks van koolvis.
Ik maak de dressing op het oog. Er in gaan (ongeveer):quote:Op woensdag 26 juli 2017 14:50 schreef realAIVD het volgende:
[..]
gochujang....verslavend lekker spul
ik zat me vanochtend nog te bedenken waar ik dat binnenkort weer eens kon gebruiken.
In een dressing bij gegrilde groenten klinkt superlekker, heb je een recept?
Gefeliciteerdquote:Op donderdag 27 juli 2017 19:56 schreef Muck het volgende:
[ afbeelding ]
Met een kopje koffie, om te vieren dat ik per 14/8 een nieuwe baan heb
niet?quote:Op donderdag 27 juli 2017 22:55 schreef de_boswachter het volgende:
Niet drie plakken kaas op.
#viesdikkeleven
4 misschien.quote:
quote:Op vrijdag 28 juli 2017 00:45 schreef agter het volgende:
Ik heb een klacht.
Mag dat ook hier? Dank je wel.
Ik ben met man en kind op vakantie in Italie. Noord Italie, Trentino. Bij het Gardameer. Bij Italiaanse vrienden.
Ik kook voor hun, zij koken voor ons. Zoiets. Als het maar een beetje puur eten is zonder Knorr en Maggie etc.
Eerste eet-klacht is: ze doen bijzonder weinig saus bij hun pasta.
Echt heel weinig.
De pasta wordt door de saus gemengd. En dan wordt het opgeschept. En het is gewoon de hoeveelheid saus voor 2 volwassenen wat hier voor 4 gebruikt wordt. Zelfs mijn 5 jarige dochter zei er wat over. En toen viel alles stil. Feedback van een kind... neem het gewoon serieus.
Tweede eet-klacht:
Ik bereid gerechten op de BBQ. Ik kan thuis koken met dat ding.
Maar Italianen? Het is geen BBQ maar een grill
En al het vlees wordt er gewoon opgepleurd. Geen volgorde van eten ofzo, geen gerechtjes. Niet dat je de hamburgerbroodjes speciaal op het einde met de hamburgers 'grilled' ofzo. Of dat er structuur in zit.
Nee al het vlees zo snel mogelijk klaar zodat het koud wordt op je bord.
De upside is dat we ze vanavond slow food op de BBQ hebben laten proeven. En het effect van indirect vuur. En gewoon heel langzaam 3 makkelijke gerechten voor deze Italianen klaar gemaakt hebben. Simpel Nederlands eten. En hun mond viel open.
Verschil tussen een BBQ en een grill.
Hele lange post en dan niet vertellen wat je gegeten of gedronken hebt. Lekker bezig!quote:Op vrijdag 28 juli 2017 00:45 schreef agter het volgende:
Ik heb een klacht.
Mag dat ook hier? Dank je wel.
Ik ben met man en kind op vakantie in Italie. Noord Italie, Trentino. Bij het Gardameer. Bij Italiaanse vrienden.
Ik kook voor hun, zij koken voor ons. Zoiets. Als het maar een beetje puur eten is zonder Knorr en Maggie etc.
Eerste eet-klacht is: ze doen bijzonder weinig saus bij hun pasta.
Echt heel weinig.
De pasta wordt door de saus gemengd. En dan wordt het opgeschept. En het is gewoon de hoeveelheid saus voor 2 volwassenen wat hier voor 4 gebruikt wordt. Zelfs mijn 5 jarige dochter zei er wat over. En toen viel alles stil. Feedback van een kind... neem het gewoon serieus.
Tweede eet-klacht:
Ik bereid gerechten op de BBQ. Ik kan thuis koken met dat ding.
Maar Italianen? Het is geen BBQ maar een grill
En al het vlees wordt er gewoon opgepleurd. Geen volgorde van eten ofzo, geen gerechtjes. Niet dat je de hamburgerbroodjes speciaal op het einde met de hamburgers 'grilled' ofzo. Of dat er structuur in zit.
Nee al het vlees zo snel mogelijk klaar zodat het koud wordt op je bord.
De upside is dat we ze vanavond slow food op de BBQ hebben laten proeven. En het effect van indirect vuur. En gewoon heel langzaam 3 makkelijke gerechten voor deze Italianen klaar gemaakt hebben. Simpel Nederlands eten. En hun mond viel open.
Verschil tussen een BBQ en een grill.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |