abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_173019163
registreer om deze reclame te verbergen
Nou, dat is meer het streven dan per se de praktijk, DAD. :+ . :') .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_173019181
quote:
1s.gif Op woensdag 9 augustus 2017 12:55 schreef Burdie het volgende:
Ik zou echte geen goeie zijn voor het onderwijs :D. Snap ook echt niet dat iedereen dat maar gewoon pikt... Ik zou zeggen: betaal de uren die ik maak, of ik maak de uren waarvoor ik word betaald. Maargoed, daar heb ik hier al vaker tegen geagiteerd, en zie mijn eerste zin :+.
+1 :Y
Iedereen zegt altijd dat "het erbij hoort", maar ik zou het niet kunnen denk ik :N

Al heb ik (kantoorbaan) ook genoeg collega's die meer uren maken dan ze betaald krijgen. Ik begin er echt niet aan hoor. Als ik structureel tijd tekort kom (wat overigens ook zo is :+ ), is dat dus een teken dat er meer mensen bij moeten.

En ik vind het op deze manier inderdaad ook al genoeg geregel met werk/huishouden/kind/opvang e.d. Zeker in gevallen van vakantie of ziekte ofzo. Ben ook wel erg benieuwd hoe dat straks met 2 kinderen is :X

Ohja, in een groot bed slapen is helemaal tof volgens mijn peuter, dus dat is gelukkig geen issue ^O^
Alleen wel jammer dat d'r speen nu constant uit bed valt :{ in principe slaapt ze gewoon verder, maar zo ergens rond half 6 's ochtends wil ze 'm toch wel graag terug zeg maar }:|
Iemand tips? Speen zit al aan een doekje, dus blijft al iets beter liggen dan een losse, maar blijkbaar niet genoeg.

Oh, en karma is a bitch :{w ik zat stiekem altijd gniffelend achter m'n scherm mee te lezen over jullie peuters en hun drama, maar dat is ook klaar geloof ik. Vandaag een boze peuter die midden in de Hema op dr grond ging liggen en niet meer mee wilde :') Gelukkig was het nog niet zo druk _O-
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_173019431
Oh heerlijk, Twist. _O- . Het is gewoon één van die ervaringen in het leven die je moet opdoen denk ik om een wat empathischer mens te worden. :D . :') .

Ik ging gisteren I ophalen van het kdv, en het regende. Dus ik had een paraplu meegenomen, omdat ik ook Y in de draagdoek bij me had. Op de terugweg was het droog. I was supermoe en wilde eerst wel de paraplu, ook al was het droog, en toen vond ze dat ze er niet meer onder paste naast mij (onzin maar goed) en ging ze huilen. Toen moest de paraplu WEG. En toen toch weer niet. Daarna mocht ik niet verder lopen en ging ze aan mijn been hangen. Uiteindelijk (het is gelukkig maar een klein stukje naar huis) zat zij twee meter voor onze voordeur huilend en gillend op de stoep en ben ik alvast naar binnengegaan. Mijn vriend heeft haar onder groot protest naar binnen getild. Helemaal van haar padje. ;( .

De buren aan de overkant kregen dit waarschijnlijk allemaal mee. Diezelfde buren waar ik een paar jaar geleden, toen I nog baby was, met open mond naar keek omdat zij een kleindochter hebben die enorm kon gillen en schreeuwen als ze daar op bezoek was, en die ze dan ook vaak maar even lieten gaan buiten op de stoep. :o .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
  woensdag 9 augustus 2017 @ 14:55:42 #254
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_173019703
registreer om deze reclame te verbergen
Meerdere spenen neerleggen, twist? Of zeggen dat hij er steeds uit valt omdat in een groot bed geen speen hoort, misschien wil ze er wel vanaf :+.
KuikenGuppy
pi_173019841
Verkeerde topic.
pi_173020640
Een bakje met een paar spenen erin werkte hier ook goed. Ik vond het altijd zo schattig dat er dan 's ochtends twee spenen onder haar bed lagen en ze er nog een bij zich had. O+ We zijn gelukkig al een paar weken van de speen af nu.

Wat kunnen ze zichzelf in de weg zitten he Franny? N. heeft af en toe ook zo'n bui, dan is er echt geen land met haar te bezeilen. Gelukkig valt het over het algemeen wel mee.

Ik ben ook benieuwd hoe ik het ga vinden om straks weer te werken. Van de mei- tot zomervakantie was eigenlijk voor spek en bonen. Mijn examenklassen (3 van de 5 klassen die ik had) waren al klaar en mijn andere twee klassen gingen tussendoor ook nog twee weken op stage. Straks in september is het weer volle bak, met alledrie de dagen lessen tot het laatste uur, waarna ik moet racen naar het kdv. Ik steek nog maar even mijn kop in het zand. :')
pi_173021064
registreer om deze reclame te verbergen
Vanmiddag in ziekenhuis geweest met B:
Inderdaad een liesbreuk, maar wel minimaal. Dus absoluut geen spoed, we mochten wachten tot het erger werd....kortom we hebben gezegd dat we niet willen wachten. Het heeft voor ons geen haast maar ik ga ook niet wachten tot het wel spoed krijgt. Doorverwezen naar het WKZ in Utrecht en nu wachten tot de chirurg ons oproept voor onderzoek en plan van aanpak.

Mijn vrouw staat voor de klas (primair) en die maakt meer uren dan ik in een week en ze krijgt de helft ervan betaald en ook nog eens met de de helft van mijn uurtarief zeg maar. Nou had ze de afgelopen 2 schooljaren ook wel een bagger duo wat dat betreft. Zo 1 die 1 dag voordat de rapporten af moeten zijn Appt dat ze er echt niet aan toekomt en of ze toch ook die andere 10 kan maken en oh ja ook alle gesprekken kan doen.

Ik heb diep respect voor iedereen voor de klas en hoop oprecht dat ze flink gaan staken in september. Ik zie de passie, de liefde voor het werk maar vooral de stress en de vele uren elke dag hier en er staat amper iets tegenover.
Zelf werk ik best veel maar dat voelt toch anders. Ik krijg A veel meer betaald en B is het bij mij meestal tijdelijk heel erg druk en als ik het aan kan tonen, komt er verlichting door minder werkzaamheden of iemand die helpt.

Ik zit nu in een gigantisch drukke periode maar dat is tijdelijk en eenmalig. En daar staat tegenover dat ik in september 2 weken vrij ben zonder daar 1 verlofdag voor op te nemen.
  woensdag 9 augustus 2017 @ 16:25:32 #258
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_173021992
Ik heb zes jaar op verschillende universiteiten gewerkt en daar was het ook behoorlijk normaal om overdag les te geven en dan 's avonds en in het weekend onderzoek te doen. Want ja, als je niet publiceert komt je baan in gevaar. Maar ervoor betalen en tijd reserveren, nee hoor. Alleen is de druk op basis- en middelbaar onderwijs nog wat urgenter, misschien, want voor het wetenschappelijke onderzoek bestaan meestal geen harde deadlines.
Laatste keer gesolliciteerd toen N twee maanden oud was, werd dat ook gewoon gezegd dat ik dan maar in het weekend onderzoek moet doen. Ja doei he. Inmiddels werk ik dus niet meer in de wetenschap.
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_173023127
Respect voor iedereen in het onderwijs ja! Ik zou het echt niet kunnen. Ik heb dezelfde instelling als Twist zo te lezen. Op mijn werk zijn er ook genoeg die structureel meer (onbetaald) werken, terwijl ik die tijd liever aan mijn gezin besteed.

Exode: hopelijk kunnen jullie snel terecht. Lijkt mij ook niks om met een liesbreuk te blijven lopen. Heeft B er erg last van?

Franny: ik smolt nog even weg bij die mooie foto van jouw tweetal O+

Verder is hier ook het peuterpuberen begonnen. M.'s favoriete woorden van dit moment zijn nee, niet en niet lekker. Het Oost-Indisch doof zijn heeft ze ook geperfectioneerd. Ik verwacht binnenkort dus eigenlijk ook wel de eerste stervende zwaan in de supermarkt :+ (Hoe lang duurt die fase eigenlijk gemiddeld?)
  woensdag 9 augustus 2017 @ 17:33:40 #260
268038 kwakz0r
snowclones you an eggcorn
pi_173023320
Ik heb de afgelopen jaren ook echt te hard gewerkt. En ik merk dat ik de hele zomer liep na te denken over wat ik allemaal voor verbeteringen zou gaan doorvoeren komend jaar, wb differentieren en formatief leren.

Maar ik ga het gewoon niet doen. Ik heb op school al een groot project lopen, invoering cambridge engels en projectleren in onderbouw en bovenbouw, en het is gewoon teveel anders.

Heb gelukkig een fijn rooster (ben op werkdagen s middags vrij :o heb nog nooit zo'n goed rooster gehad), en ik ga denk ik maar eens een jaar genieten van de tijd die ik heb. Nakijkwerk goed bijhouden zodat ik geen bulten tegenkom, en aan mijn projecten werken ipv nog meer projecten erbij nemen.
pi_173024384
Ja, dat is inderdaad hoe ik het ook doe/probeer te doen, kwak. Niet op alle fronten voor de troepen uitlopen en ambitieus zijn maar gedoseerd en elke keer bedenken waar je de focus op wilt leggen en dan sommige zaken maar gewoon een beetje laten. En wat voor mij een grote uitdaging is: me niet over allerlei school verwante zaken (beleid, collega's) druk maken of me er tegenaan willen bemoeien.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_173024532
Ik vind het knap hoe jullie alles voor elkaar weten te krijgen! Na werk thuis nog avonden moeten werken.. Er zijn trouwens best veel leraren in OUD, bijna een eigen topic waardig.

Ik ga hoogstwaarschijnlijk volgend jaar een HBO studie naast m'n werk doen. Vind het wel spannend, hoe gaat het allemaal passen met een schoolgaand kind. Maargoed, er is overal een mouw aan te passen :Y)
Sweet like candy to my soul
Sweet you rock and sweet you roll
Lost for you, I'm so lost for you..
<a href="http://global.thebump.com/tickers/tt190c03.aspx" rel="nofollow" target="_blank">T.</a>
pi_173024971
Pittig gotc, ik heb een zeer korte opleiding gedaan met kinderen 5 en 2 jr waren ze toen en ik vond dat echt heel pittig.
  woensdag 9 augustus 2017 @ 19:28:30 #264
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_173025181
Boks GotC. In september begin ik aan mijn master. Ik heb mij hoop gevestigd op de 1,5 dag dat zij naar school gaan en ik niet hoef te werken over een jaar!

Welke opleiding ga je doen Got?

Franny wat een lieve foto O+ .
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_173025838
Ik ben nu aan het 'spijbelen' om even te lezen en een break. Ik heb nu dus een korte periode (maand of 6) waarin ik veel werk ook avonden (naast de avonden dat ik in mijn eigen massagepraktijk masseer). Ik vind dat steeds zwaarder worden merk ik en ben vooral minder leuk voor mijn gezin. Ik ben continue met mijn werk bezig en dat heeft een enorme weerslag op alles. Geen geklaag hier, juist omdat ik het heel zwaar zou vinden om dat altijd te hebben. Voor mij is het tijdelijk en het heeft me flink aan het denken gezet over wat ik nou echt belangrijk vind. Dus buiging voor iedereen die het altijd zo druk heeft!
pi_173026372
quote:
10s.gif Op woensdag 9 augustus 2017 14:44 schreef Franny_G het volgende:
Oh heerlijk, Twist. _O- . Het is gewoon één van die ervaringen in het leven die je moet opdoen denk ik om een wat empathischer mens te worden. :D . :') .
Nou dit inderdaad ja! :D
Ik heb stiekem toch ook wel eens gedacht dat "mij dat nooit zou overkomen" als ik een kind huilend op de grond van een winkel zag liggen :@ :')

quote:
1s.gif Op woensdag 9 augustus 2017 14:55 schreef Burdie het volgende:
Meerdere spenen neerleggen, twist? Of zeggen dat hij er steeds uit valt omdat in een groot bed geen speen hoort, misschien wil ze er wel vanaf :+.
Bij d'r middagdutje viel-ie vandaag verdacht vaak uit bed, dus ik verdenk die kleine saboteur er inderdaad een beetje van dat ze het wel een leuk spelletje vindt }:|
Ik wilde eigenlijk nog even wachten met de speen wegdoen, omdat het me anders zoveel in één keer leek, maar misschien toch nog eens over nadenken ja...

Bij m'n neefje ging er een keer eentje kapot en hoewel m'n zus nog reserves had liggen, heeft ze dat moment aangegrepen om 'm er vanaf te krijgen. Toeval wil dat ik net zie dat één van haar spenen ook een scheurtje heeft, dus misschien dat ik die tactiek wel kopieer...
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_173027007
Twist, dan hoop ik dat het zonder speen beter gaat bij jullie dan bij ons. We hebben een heuse smoezenkampioen. Al 3 dagen overdag niet geslapen, maar dan wel in de auto om half 5 vragen of de autostoel liggend mag :')

Exode, groot gelijk dat je niet wacht tot het een noodgeval wordt!

Werk: [heel verhaal getypt, maar dat interesseert niemand] wij gaan over op het vijf gelijke dagen model en ik ga omgerekend een halve dag minder op school werken, zodat ik weer wat meer kan freelancen. Ben heel benieuwd hoe dat bevalt. In de tijd die ik had (tussen brengen en halen van kdv), probeerde ik zo veel mogelijk de prioriteiten af te werken. Dat wil ik eigenlijk wel vasthouden dit jaar, ook al hoef ik waarschijnlijk alleen op te halen de komende tijd. Maar nu heb ik dus geen leerlingloze middag meer als uitloop...
pi_173027200
Godsamme, we hebben dus echt een kleine saboteur :o
Ze was net weer aan het klooien, maar snapt nog niet dat we een camera-babyfoon hebben (slaat normaal alleen aan als ze geluid maakt). Kijk ik net toevallig, zie ik 'r dus gewoon zelf de deken terugslaan en d'r speen uiterst voorzichtig op de grond naast het bed leggen :(
Vervolgens gaat ze weer netjes in d'r bed zitten en roept dat-ie uit bed gevallen is..! :{w
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_173027356
_O- gehaaide tante heb je, twist!
pi_173027415
:D _O- .
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_173027509
Twist geniaal _O-
pi_173027598
Goed gevonden van d'r twist.
pi_173027883
Ik ben blij dat jullie allemaal zo onder de indruk zijn van d'r skills :6
;)

Ze probeerde het net ook al een keer met d'r knuffel, dus het is niet per se speen-gerelateerd :')
Ze is nu ook nog eens flink verkouden en is al een paar weken aan het klooien met slapen 's avonds (roepen e.d.), dus man en ik gaan toch nog even nadenken of dit het juiste moment is geloof ik...

Wat een kleine evil genius is het ook zeg _O-
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_173028163
quote:
0s.gif Op woensdag 9 augustus 2017 20:57 schreef twist02 het volgende:
Godsamme, we hebben dus echt een kleine saboteur :o
Ze was net weer aan het klooien, maar snapt nog niet dat we een camera-babyfoon hebben (slaat normaal alleen aan als ze geluid maakt). Kijk ik net toevallig, zie ik 'r dus gewoon zelf de deken terugslaan en d'r speen uiterst voorzichtig op de grond naast het bed leggen :(
Vervolgens gaat ze weer netjes in d'r bed zitten en roept dat-ie uit bed gevallen is..! :{w
O+ _O_
pi_173028398
Sac zei vandaag dat 2 knuffeldoekjes in de wasmachine mochten. Ze heeft ze er zelf ingestopt. Wasmachine nog niet vol dus niet aangezet. Komt ze d'r bed uit ik mis grijs en bruin doekje :'(
d'r vader zoeken maar geen idee waar ze waren. Kon ik gelukkig wel vertellen. Doekjes weer uit de wasmachine gehaald.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')