abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_172645959
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
Zakenman Koen Everink dood aangetroffen in zijn woning in Bilthoven

Zakenman Koen Everink is vrijdagochtend dood aangetroffen in zijn huis in Bilthoven. De advocaat van Everink heeft dat bevestigd. De politie vermoedt een misdrijf en is een onderzoek gestart. De dode is gevonden aan de Hoflaan, zo schrijft RTV Utrecht.

Koen Everink kwam in 2012 in het nieuws nadat hij op Sensation White werd mishandeld door kickbokser Badr Hari, die daar een gevangenisstraf voor kreeg.

Verdachte omstandigheden
"We kregen melding dat er iets was bij het huis in Bilthoven", aldus een woordvoerster van de politie. "Toen agenten het huis binnengingen, werd een overleden persoon aangetroffen. Er was sprake van verdachte omstandigheden, dus er is direct een onderzoek ingesteld."

De politie heeft een Porsche die in de straat stond meegenomen voor onderzoek. Volgens de politie gaat het onderzoek nog geruime tijd duren.
bilthoven

Profiel Koen Everink: Groot geworden in de reiswereld

Everink stond bij zakenblad Quote al bekend als een succesvolle zakenman. Zo werd zijn vermogen in de Quote 500 Junior 2013 geschat op 15 miljoen euro. Hij was al sinds 1997 actief in de reisbranche.

De oprichter van reisbureau Eliza was Here verkocht zijn bedrijf kort voor de mishandeling voor miljoenen aan de reisgigant Sundio Group. De reisondernemer was ook aandeelhouder bij deze groep.
Tennissers

Hij hield van snelle sportauto's, voetbal, fitness en tennis. Naar eigen zeggen was Everink goed bevriend met bekende tennissers als Robin Haase en Igor Sijsling.

In een interview met De Telegraaf vertelde hij vorige maand nog dat hij de tennissers hielp met het boeken van oefenbanen, het laten bespannen van de rackets, het klaarmaken van de drankflesjes, het regelen van ballen of het ophalen van tickets.

"Inderdaad, ik ben een manusje van alles, een duizendpoot. Ik betaal alles zelf om onafhankelijk te blijven. De afgelopen jaren ging ik zo'n tien tot twaalf toernooien per seizoen met ze mee. Ik ken mijn plek. Ik ben een soort loopjongen, zo kun je het wel zien", vertelde hij toen. Dat zag de ondernemer als een soort therapie om de mishandeling te verwerken.

http://www.nu.nl/dvn/4224(...)n-in-reiswereld.html

profiel-koen-everink-groot-geworden-in-reiswereld.jpg

quote:
Ontreddering in Bilthoven
door Jessica Bode en Chris Ververs

Bilthoven - Uren na de vondst van het levenloze lichaam van zakenman Koen Everink is het nog steeds onmogelijk om ook maar een beetje in de buurt te komen van zijn kapitale woning in Bilthoven.

De straat is met rood-witte politielinten volledig afgezet. Een omwonende staat vertwijfeld voor de afzetting. ,,Koen is dood..", stamelt hij ontredderd.

Natte sneeuw dwarrelt uit de loodgrijze lucht terwijl buurtbewoners bij elkaar schuilen onder paraplu's. ,,Zijn dochtertje werd met betraand gezicht uit de woning gedragen”, rilt een buurvrouw. ,,Het zou vreselijk zijn als dat kleine meisje hem heeft aangetroffen."

De dood van de succesvol zakenman die landelijk bekend werd als slachtoffer van kickbokser Badr Hari leidt direct tot veel speculaties in de chique Bilthovense wijk. ,,Ik stond in december nog met hem op het hockeyveld, toen gaf hij wel aan bedreigd te worden”, stelt een omstander.

Beveiligers werden door de buren nooit in de straat gespot. Wel kreeg Everink in het openbare leven vaak uit Marokkaanse hoek vervelende opmerkingen naar zijn hoofd geslingerd. ,,Koen zei dan altijd tegen die jongens: dit willen jullie ook niet, als ik de politie bel zijn ze er binnen twee minuten.”

Naast politieauto's en busjes van de forensische opsporing trekt de woning ook bekijks van bekenden van Koen en ramptoeristen die willen weten wat er hand is. Sommige buurtbewoners spreken van een ordinaire roofmoord. De politie laat nog niets los zolang het onderzoek loopt.
quote:
Peter rd Vries in RTL Boulevard dd 07-03-2016 : er was wel degelijk camerabewaking
Vanaf 07.53.

http://www.rtlxl.nl/#!/rt(...)de-a552-4efb82e8da88
quote:
Politie.nl Update zaak Bilthoven
Laatste update: 08-03-2016 | 13:25
Bilthoven - Het onderzoek naar de dood van Koen Everink, wordt onverminderd voortgezet. Vrijdagochtend 4 maart werd hij levenloos aangetroffen in zijn woning. Hij werd door messteken om het leven gebracht.

Onderzoek
Direct startte de recherche een groot onderzoek. De Forensische Opsporing verrichtte uitgebreid sporenonderzoek in de woning. Dit onderzoek werd maandag 7 maart afgerond, het rechercheonderzoek gaat door. Zo werd en wordt met diverse getuigen gesproken en worden de sporen verder geanalyseerd.

Scenario’s
Vrijdag 4 maart werd het lichaam meegenomen voor verder onderzoek. Hieruit kwam vast te staan dat Koen Everink door messteken om het leven werd gebracht. Het onderzoek richt zich op wat er zich in de woning heeft afgespeeld en wie de dader(s) is/zijn. Alle mogelijke scenario’s worden opengehouden.

Tips
Tot nu toe kwamen ruim 30 tips binnen die de recherche verder onderzoekt. Tips blijven welkom. Heeft u iets verdachts gezien en/of gehoord in de omgeving van de Hoflaan tussen donderdagavond 3 maart 18.00 uur en vrijdagochtend 4 maart 09.00 uur? Of is u iets in de periode voor donderdagavond 3 maart of na vrijdagochtend 4 maart iets opgevallen dat u ‘ apart’ vond? Meld dit dan bij de recherche. Ook alle andere informatie die het onderzoek kan helpen, kan gedeeld worden. Dinsdagavond 8 maart besteedt Opsporing Verzocht aandacht aan het onderzoek en het regionale opsporingsprogramma Bureau Hengeveld doet dit op woensdag 9 maart.

Informatie delen
Tips kunnen met het onderzoeksteam gedeeld worden via 0900-8844 of via www.politie.nl. Anoniem kan via 0800-7000 of via M-online. Ook de opsporingstiplijn, 0800-6070, kan gebeld worden. Daarnaast kan gesproken worden met het Team Criminele Inlichtingen via 079- 3458999.
quote:
Update Telegraaf dd 08-03-2016

Everink werd doodgestoken
Zakenman Koen Everink is vrijdag met messteken om het leven gebracht in zijn woning in Bilthoven. Dat heeft de politie dinsdag laten weten.
Update :

BILTHOVEN - Vrienden en familie van Koen Everink zijn geschokt door de arrestatie van tennistrainer Mark de J. (29). De coach van toptennisser Robin Haase (28) was in de week voor de moord op Everink driemaal in diens woning, ook op de avond voordat Everink dood werd aangetroffen. De recherche meent een sterke zaak tegen De J. te hebben.
Tennistrainer Mark de J., die gisteren op Schiphol werd gearresteerd vanwege de moord op Koen Everink, was de laatste persoon die Everink in leven zag.

http://www.telegraaf.nl/b(...)isite_Everink__.html


~~~~~~~~~~~~~~

Update :
Familie en vrienden van Mark de J., verdacht van de moord op miljonair Koen Everink, loven 40.000 euro uit voor de gouden tip die leidt naar de daders.

Tips naar : https://tipons.nu/

[ Bericht 1% gewijzigd door StaceySinger op 24-07-2017 19:47:22 ]
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
  maandag 24 juli 2017 @ 17:03:00 #2
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172646010
kijk, nu staat er in de OP een update dat hij niet door zijn dochter was gevonden, maar tijdens de zitting werd er gezegd van wel. Twitter Saskia Belleman.

Bijzonder.
  maandag 24 juli 2017 @ 17:08:41 #3
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172646083
543219c33ba38fd7c41e2df271613912.gif

Tja tja, Mark zou gevraagd hebben naar een klein pistool met demper omdat hij zich bedreigd voelde door die gasten.

Ik ben benieuwd of ze bruikbare tips hebben, er waren er al 30 binnen.
pi_172646264
registreer om deze reclame te verbergen
dit is ook wel apart :

In de auto van de verdachte is een bloedspoor van Everink gevonden.
Daar staat tegenover dat De J. zich de dag na de moord meldde bij de politie
in dezelfde kleding als die avond ervoor, en dat er geen bloed op zijn kleding of schoenen is gevonden
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
  maandag 24 juli 2017 @ 18:07:09 #5
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172647018
quote:
0s.gif Op maandag 24 juli 2017 17:20 schreef StaceySinger het volgende:
dit is ook wel apart :

In de auto van de verdachte is een bloedspoor van Everink gevonden.
Daar staat tegenover dat De J. zich de dag na de moord meldde bij de politie
in dezelfde kleding als die avond ervoor, en dat er geen bloed op zijn kleding of schoenen is gevonden
Staat dat ook in de twitterberichten van Belleman?

Misschien had die een van zijn sponsorpakken aan? :+
Maar even serieus gek is dat wel.
pi_172647157
quote:
Het bewijs tegen Mark de J. stapelde zich vanmorgen verder op. Zo ondervroegen de rechters De J. kritisch over het wassen van zijn kleren ndat hij zou zijn ontvoerd: ,,U waste daarmee sporen van de ontvoerders weg. Waarom?'' De J. had er niet echt een antwoord op. ,,Ik heb mijzelf ook een paar keer voor mijn kop geslagen.''

De rechtbank vindt het wassen van de kleding vreemd omdat De J. ontkent dat hij Everink doodgestoken heeft. Volgens De J. werd hij vlak nadat hij was vertrokken bij Everink, na een avond voetbal kijken, ontvoerd door enkele mannen. Zj zouden de miljonair gedood hebben. Nadat hij contact had gelegd met de politie, deed De J. echter wel zijn kleding in de was waarop sporen van de ontvoerders konden zitten. Ook gooide hij een briefje weg dat van de ontvoerders zou zijn geweest. De rechters verbazen zich erover dat De J. zelf sporen heeft gewist van zijn 'ontvoering'.
Hij zou ook tegenstrijdig hebben verklaard over of hij een jasje wel of niet had uitgedaan.
  maandag 24 juli 2017 @ 18:17:55 #7
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172647238
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op maandag 24 juli 2017 18:13 schreef Physsic het volgende:

[..]

Hij zou ook tegenstrijdig hebben verklaard over of hij een jasje wel of niet had uitgedaan.
Daarnaast zouden de "ontvoerders" vrijdagmorgen een vuilniszak met een vest op zijn oprit hebben gegooid, hierin zat een vest en een briefje. Briefje en zak heeft hij ook niet bewaard.

Allemaal rare zaken..
pi_172648434
En waarom heeft hij niet (anoniem) 112 gebeld om te melden dat hij vermoedde dat er iets ergs met Everink was gebeurd en dat het dochtertje van Everink zich nog in dat huis bevond..
Victory or defeat it's up to me to decide.
pi_172648734
quote:
0s.gif Op maandag 24 juli 2017 19:15 schreef madam-april het volgende:
En waarom heeft hij niet (anoniem) 112 gebeld om te melden dat hij vermoedde dat er iets ergs met Everink was gebeurd en dat het dochtertje van Everink zich nog in dat huis bevond..
Hij was toch bang ofzo? De moordenaars hadden hem bedreigd dacht ik.
Gewoon allemaal lulverhalen van iemand die dreigt alles te verliezen, geen verantwoordelijkheid neemt voor zijn daden en volkomen gevoelloos is jegens de nabestaanden. Gestoorde eikel
It ain't over t-t-till it's over
pi_172648891
quote:
1s.gif Op maandag 24 juli 2017 19:27 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Hij was toch bang ofzo? De moordenaars hadden hem bedreigd dacht ik.
Gewoon allemaal lulverhalen van iemand die dreigt alles te verliezen, geen verantwoordelijkheid neemt voor zijn daden en volkomen gevoelloos is jegens de nabestaanden. Gestoorde eikel
Ja dat zegt hij.. maar zelfs als dat zo is, je moet wel echt een gewetenloze idioot zijn om geen melding te maken als je weet dat er zich nog een kind in die woning bevindt..
Victory or defeat it's up to me to decide.
pi_172648903
quote:
0s.gif Op maandag 24 juli 2017 18:17 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Daarnaast zouden de "ontvoerders" vrijdagmorgen een vuilniszak met een vest op zijn oprit hebben gegooid, hierin zat een vest en een briefje. Briefje en zak heeft hij ook niet bewaard.

Allemaal rare zaken..
wel lief van die ontvoerders dat ze belastend bewijsmateriaal bij hun slachtoffer komen brengen O+
pi_172649023
quote:
1s.gif Op maandag 24 juli 2017 19:35 schreef HaverMoutKoekje het volgende:

[..]

wel lief van die ontvoerders dat ze belastend bewijsmateriaal bij hun slachtoffer komen brengen O+
Nou, inderdaad. Als Mark niet zo stom was geweest om dat briefje weg te gooien, hadden ze nu misschien wel vast gezeten.
pi_172649078
quote:
1s.gif Op maandag 24 juli 2017 19:41 schreef Physsic het volgende:

[..]

Nou, inderdaad. Als Mark niet zo stom was geweest om dat briefje weg te gooien, hadden ze nu misschien wel vast gezeten.
:D
pi_172649527
quote:
1s.gif Op maandag 24 juli 2017 19:41 schreef Physsic het volgende:

[..]

Nou, inderdaad. Als Mark niet zo stom was geweest om dat briefje en de zak weg te gooien en het vest niet in de wasmachine had gegooid, hadden ze nu misschien wel vast gezeten.
Klein beetje aangevuld.. ;)

[ Bericht 6% gewijzigd door madam-april op 24-07-2017 20:17:34 ]
Victory or defeat it's up to me to decide.
pi_172649671
quote:
1s.gif Op maandag 24 juli 2017 19:41 schreef Physsic het volgende:

[..]

Nou, inderdaad. Als Mark niet zo stom was geweest om dat briefje weg te gooien, hadden ze nu misschien wel vast gezeten.
Mss kunnen ze op de website vragen of ze alsnog een duplicaat van het briefje langs willen brengen.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_172650790
quote:
1s.gif Op maandag 24 juli 2017 20:07 schreef marsan het volgende:

[..]

Mss kunnen ze op de website vragen of ze alsnog een duplicaat van het briefje langs willen brengen.
_O-
  dinsdag 25 juli 2017 @ 05:43:12 #17
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172658390
Zou iemand bevestigd hebben dat hij op donderdagavond en op vrijdagmorgen dezelfde kleding droeg?
  dinsdag 25 juli 2017 @ 06:06:54 #18
463796 bijstandboy
jij al uitkering heb?
pi_172658421
Wat vindt meneer de Vries hier allemaal van? :')
  dinsdag 25 juli 2017 @ 06:16:09 #19
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172658432
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 06:06 schreef bijstandboy het volgende:
Wat vindt meneer de Vries hier allemaal van? :')
Die is druk met Dankbaar en RTL Boulevard .
Zit jij echt op zijn mening te wachten?
  dinsdag 25 juli 2017 @ 06:25:42 #20
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172658441
Hier nog een bewijs dat Mark na de moord in de woning moet zijn geweest. Deze kende ik nog niet.

quote:
Zijn schoenafdruk staat op een envelop waar ook bloed op zit van Everink.
http://nos.nl/artikel/217(...)ch-of-toch-niet.html
pi_172658491
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 06:25 schreef ootjekatootje het volgende:
Hier nog een bewijs dat Mark na de moord in de woning moet zijn geweest. Deze kende ik nog niet.

[..]

http://nos.nl/artikel/217(...)ch-of-toch-niet.html
Buiten het feit dat het apart is dat zijn schoenafdruk op een envelop staat, lijkt het mij dan juist interessant of zijn schoenafdruk gevonden wordt 'op' het bloed, 'onder' het bloed of ernaast. Alleen in het geval het op het bloed is kan je met zekerheid stellen dat dat pas na de moord is gebeurd.
She's been working late, She comes home, Gets on the phone, Calls up a few close friends, Gets a bottle of wine or something, And as the evening draws on they sit and reminisce....
pi_172658873
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 05:43 schreef ootjekatootje het volgende:
Zou iemand bevestigd hebben dat hij op donderdagavond en op vrijdagmorgen dezelfde kleding droeg?
Zijn vorige advocaat heeft indertijd allemaal misinformatie de media in geholpen.
pi_172659029
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 07:47 schreef Za het volgende:

[..]

Zijn vorige advocaat heeft indertijd allemaal misinformatie de media in geholpen.
Waar kunnen we dat lezen ?
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_172659080
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 06:25 schreef ootjekatootje het volgende:
Hier nog een bewijs dat Mark na de moord in de woning moet zijn geweest. Deze kende ik nog niet.

[..]

http://nos.nl/artikel/217(...)ch-of-toch-niet.html
.

Er staat ook : Zijn dna zit op een van de messen naast het lichaam van Everink
Messen ? Waarom zou 1 verdachte meerdere messen gebruiken ?
En waarom zit zijn dna op 1 mes en niet op de andere messen ?
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_172659123
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 08:06 schreef StaceySinger het volgende:

Waar kunnen we dat lezen ?
Ben je dat al vergeten dan? Hij verdedigde gewoon zijn client, ontkende van alles in de media.
Welke bron bij de politie geeft aan dat dat hij de volgende ochtend in dezelfde kleding naar het bureau kwam?
pi_172659139
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 08:11 schreef StaceySinger het volgende:

Er staat ook : Zijn dna zit op een van de messen naast het lichaam van Everink
Messen ? Waarom zou 1 verdachte meerdere messen gebruiken ?
En waarom zit zijn dna op 1 mes en niet op de andere messen ?
In zijn blinde woede het messenblok van het aanrecht gegrist, er 1 van gebruikt.
pi_172659169
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 08:18 schreef Za het volgende:

[..]

Ben je dat al vergeten dan? Hij verdedigde gewoon zijn client, ontkende van alles in de media.
Welke bron bij de politie geeft aan dat dat hij de volgende ochtend in dezelfde kleding naar het bureau kwam?
Ik vroeg waar kunnen we dat lezen.
Dat hij in dezelfde kleding aanhad staat gewoon in de Volkskrant.
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_172659215
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 08:23 schreef StaceySinger het volgende:

Ik vroeg waar kunnen we dat lezen.
Wie zijn we?
Ik gaf antwoord op je vraag, ben je dat vergeten wat die advocaat allemaal ontkend heeft in de media? Het is al even terug, misschien kun je het op youtube vinden.

quote:
Dat hij in dezelfde kleding aanhad staat gewoon in de Volkskrant.
Heb je hier een link voor? BVD
pi_172659288
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 08:23 schreef StaceySinger het volgende:

Dat hij in dezelfde kleding aanhad staat gewoon in de Volkskrant.
Nee daar staat dat zijn advocaat dat beweerd:

Daar staat tegenover dat De J. zich de dag na de moord meldde bij de politie in dezelfde kleding als die avond ervoor, en dat er geen bloed op zijn kleding of schoenen is gevonden, constateert diens advocaat, Pieter Hoogendam.

https://www.volkskrant.nl(...)-het-leven~a4382569/
pi_172659362
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 08:27 schreef Za het volgende:

[..]

Wie zijn we?
Ik gaf antwoord op je vraag, ben je dat vergeten wat die advocaat allemaal ontkend heeft in de media? Het is al even terug, misschien kun je het op youtube vinden.

[..]

Heb je hier een link voor? BVD
dat is geen antwoord op m'n vraag .
je post dit > Zijn vorige advocaat heeft indertijd allemaal misinformatie de media in geholpen
Hoe kom je er op om dat te beweren ? waar kunnen we lezen dat het ook daadwerkelijk misinformatie was?
of verzin je dat zelf ?

23 september 2016 - volkskrant link
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_172659468
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 08:19 schreef Za het volgende:

[..]

In zijn blinde woede het messenblok van het aanrecht gegrist, er 1 van gebruikt.
Was er sprake van blinde woede dan ?
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
  dinsdag 25 juli 2017 @ 09:38:28 #32
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172660149
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 08:27 schreef Za het volgende:

[..]

Wie zijn we?
Ik gaf antwoord op je vraag, ben je dat vergeten wat die advocaat allemaal ontkend heeft in de media? Het is al even terug, misschien kun je het op youtube vinden.

[..]

Heb je hier een link voor? BVD
We zijn users die hier lezen, als je zulke harde beweringen doet is het fijn dat er meteen een bronvermelding bij zit. Als je deze niet hebt kun je een zin beter beginnen met: ik vind.

Natuurlijk praat elke partij in zijn of haar straatje en komt alleen met onderbouwingen daarvoor aan.
  dinsdag 25 juli 2017 @ 09:43:10 #33
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172660223
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 08:53 schreef StaceySinger het volgende:

[..]

Was er sprake van blinde woede dan ?
Blinde woede in combinatie met voorbedachte rade...

Een geplande moord met heel veel domme fouten, wie zet er in godsnaam zijn auto pal voor de deur de hele avond, wie loopt er door een enveloppe met bloed zonder deze op te ruimen. Zo zijn er nog een paar van die zaken die uiterst merkwaardig zijn.

Maar twee kanten op, hij wordt ontvoert maar kijkt niet op of om naar zijn vriend of het dochtertje.
Politie bellen was blijkbaar ook geen optie.

Die telefoon heeft een dag later nog aan gestaan in de Bilt. Hoe komt die daar terecht?
pi_172660456
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 09:38 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

We zijn users die hier lezen, als je zulke harde beweringen doet is het fijn dat er meteen een bronvermelding bij zit. Als je deze niet hebt kun je een zin beter beginnen met: ik vind.

Natuurlijk praat elke partij in zijn of haar straatje en komt alleen met onderbouwingen daarvoor aan.
Godskolere. Bij iedere moord of vermissingszaak strooi je de meest bizarre aannames in het rond zonder een greintje onderbouwing of bronvermelding met je "speurneuzerij", en dan kom uitgerekend jij hier klagen over harde beweringen zonder bronvermelding :')
Don't quote me boy, cause I ain't said shit!
pi_172660479
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 09:38 schreef ootjekatootje het volgende:

We zijn users die hier lezen, als je zulke harde beweringen doet is het fijn dat er meteen een bronvermelding bij zit. Als je deze niet hebt kun je een zin beter beginnen met: ik vind.
Niemand hier spreekt voor allen, en posts in de 'we' vorm zijn daarom tamelijk vreemd.

Spreek jij nu overigens namens een andere user? Misschien zit die wel met de hele familie achter de pc en was dat de 'we' waar naar verwezen werd, je weet het niet.
pi_172660671
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 09:43 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Blinde woede in combinatie met voorbedachte rade...

Een geplande moord met heel veel domme fouten, wie zet er in godsnaam zijn auto pal voor de deur de hele avond, wie loopt er door een enveloppe met bloed zonder deze op te ruimen. Zo zijn er nog een paar van die zaken die uiterst merkwaardig zijn.

Maar twee kanten op, hij wordt ontvoert maar kijkt niet op of om naar zijn vriend of het dochtertje.
Politie bellen was blijkbaar ook geen optie.

Die telefoon heeft een dag later nog aan gestaan in de Bilt. Hoe komt die daar terecht?
Het staat nog helemaal niet vast dat MdJ de dader is .
Ik kan me herinneren dat er in de dagen na de moord berichten van kinderen uit de buurt & schoolkinderen (vd Orange Nassauschool) op facebook stonden over een onbekende zwarte auto die ze in de straat (Overboslaan)gezien hadden .
dit staat me ook nog bij :
Everink is volgens vrienden van hem na die veroordeling door Marokkaanse fans van Hari lastiggevallen, maar heeft daarvan nooit aangifte gedaan.

Die enveloppe is ook een vreemd verhaal:
Als ik ergens kom en er ligt een enveloppe op de grond dan raap ik die op en ga er niet opstaan.
Er zit een schoenafdruk van MdJ en bloed van KE op die enveloppe.
Maar wat was er eerst ? de schoenafdruk of de bloedspetters ?
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
  dinsdag 25 juli 2017 @ 10:11:16 #37
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172660845
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 09:53 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:

[..]

Godskolere. Bij iedere moord of vermissingszaak strooi je de meest bizarre aannames in het rond zonder een greintje onderbouwing of bronvermelding met je "speurneuzerij", en dan kom uitgerekend jij hier klagen over harde beweringen zonder bronvermelding :')
Ik zet er altijd een bronvermelding bij of de woorden ik vind-ik denk.
Zo ziet men namelijk direct of het een mening of een feit is.
pi_172660888
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 10:03 schreef StaceySinger het volgende:

Het staat nog helemaal niet vast dat MdJ de dader is .
Onschuldige/ontvoerde mensen jatten geen horloges van de pols van hun zojuist vermoorde vriend.

quote:
Als ik ergens kom en er ligt een enveloppe op de grond dan raap ik die op en ga er niet opstaan.
Wanneer je een goede vriend aan het vermoorden bent om van je gokschulden af te komen ben je misschien minder druk met zaken als het oprapen van enveloppen,
  dinsdag 25 juli 2017 @ 10:14:25 #39
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172660915
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 09:54 schreef Za het volgende:

[..]

Niemand hier spreekt voor allen, en posts in de 'we' vorm zijn daarom tamelijk vreemd.

Spreek jij nu overigens namens een andere user? Misschien zit die wel met de hele familie achter de pc en was dat de 'we' waar naar verwezen werd, je weet het niet.
Misschien wel een hele afdeling op een werkvloer of met medespelers van een spelletje cruedo, je weet het inderdaad niet.

Maar doe maar gewoon een bronvermelding erbij en verder lekker on topic blijven.
Dat gehak leest zo irritant vinden we.
  dinsdag 25 juli 2017 @ 10:15:53 #40
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172660944
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 10:13 schreef Za het volgende:

[..]

Onschuldige/ontvoerde mensen jatten geen horloges van de pols van hun zojuist vermoorde vriend.

[..]

Wanneer je een goede vriend aan het vermoorden bent om van je gokschulden af te komen ben je misschien minder druk met zaken als het oprapen van enveloppen,
Volgens Mark hebben die ontvoerders dat horloge in de auto gelegd.
  dinsdag 25 juli 2017 @ 10:16:52 #41
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172660962
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 10:03 schreef StaceySinger het volgende:

[..]

Het staat nog helemaal niet vast dat MdJ de dader is .
Ik kan me herinneren dat er in de dagen na de moord berichten van kinderen uit de buurt & schoolkinderen (vd Orange Nassauschool) op facebook stonden over een onbekende zwarte auto die ze in de straat (Overboslaan)gezien hadden .
dit staat me ook nog bij :
Everink is volgens vrienden van hem na die veroordeling door Marokkaanse fans van Hari lastiggevallen, maar heeft daarvan nooit aangifte gedaan.

Die enveloppe is ook een vreemd verhaal:
Als ik ergens kom en er ligt een enveloppe op de grond dan raap ik die op en ga er niet opstaan.
Er zit een schoenafdruk van MdJ en bloed van KE op die enveloppe.
Maar wat was er eerst ? de schoenafdruk of de bloedspetters ?
Die schoenen van hem waren toch weggegooid? Hoe weten ze dan dat het zijn schoenen waren?
pi_172661005
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 10:13 schreef Za het volgende:

[..]

Onschuldige/ontvoerde mensen jatten geen horloges van de pols van hun zojuist vermoorde vriend.

[..]

Wanneer je een goede vriend aan het vermoorden bent om van je gokschulden af te komen ben je misschien minder druk met zaken als het oprapen van enveloppen,
ik zal even op je simpele beweringen reageren:
Staat er al vast dat MdJ het horloge van zijn pols gehaald heeft ? nee
Staat er al vast dat MdJ Koen Everink vermoord heeft ? nee

[ Bericht 0% gewijzigd door StaceySinger op 25-07-2017 10:26:02 ]
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_172661018
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 10:11 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Ik zet er altijd een bronvermelding bij of de woorden ik vind-ik denk.
Zo ziet men namelijk direct of het een mening of een feit is.
Nee dat doe je niet, dit is nl gewoon een aanname:

quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 09:38 schreef ootjekatootje het volgende:

We zijn users die hier lezen
Zeg dan "Ik denk dat Stacey de users hier bedoelt"
Wat je zegt is geen feit en heeft geen bronvermelding.
pi_172661065
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 10:14 schreef ootjekatootje het volgende:

Dat gehak leest zo irritant vinden we.
:D
We hebben er geen last van.
  dinsdag 25 juli 2017 @ 11:41:17 #45
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_172662799
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 08:11 schreef StaceySinger het volgende:

[..]

.

Er staat ook : Zijn dna zit op een van de messen naast het lichaam van Everink
Messen ? Waarom zou 1 verdachte meerdere messen gebruiken ?
En waarom zit zijn dna op 1 mes en niet op de andere messen ?
Bijvoorbeeld; aanvaller heeft mes, steekt naar slachtoffer, die weet het mes uit z'n handen te slaan en de aanvaller staat toevallig naast het messenblok. Wat doet de aanvaller dan? Naar het mes op zoek gaan dat uit z'n handen geslagen is of een nieuw mes uit het messenblok pakken?
Wullie bin KOEL Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  dinsdag 25 juli 2017 @ 12:09:33 #46
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172663431
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 11:41 schreef Leandra het volgende:

[..]

Bijvoorbeeld; aanvaller heeft mes, steekt naar slachtoffer, die weet het mes uit z'n handen te slaan en de aanvaller staat toevallig naast het messenblok. Wat doet de aanvaller dan? Naar het mes op zoek gaan dat uit z'n handen geslagen is of een nieuw mes uit het messenblok pakken?
Dan zit er toch DNA op meerdere messen?

En hoe zit het met die handdoek dan? Daarmee zou hij Koen gesmoord hebben, als iemand 24 messteken in zijn lijf heeft, lijkt dat me volkomen zinloos, daarnaast heeft het dochtertje Koen 100 tellen horen gillen. Koen was beduidend groter en massiever dan Mark en gillen tijdens een verweer?
pi_172664966
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 12:09 schreef ootjekatootje het volgende:

Dan zit er toch DNA op meerdere messen?

En hoe zit het met die handdoek dan? Daarmee zou hij Koen gesmoord hebben, als iemand 24 messteken in zijn lijf heeft, lijkt dat me volkomen zinloos, daarnaast heeft het dochtertje Koen 100 tellen horen gillen. Koen was beduidend groter en massiever dan Mark en gillen tijdens een verweer?
Mensen die geestelijk doorslaan kunnen op zo'n moment enorm sterk zijn ondanks een matige fysiek.
Soms zijn er wel 5 potige agenten nodig om 1 mannetje met een psychose in bedwang te houden.

Gaarne bronvermelding smoren met handdoek verhaal. BVD.
  dinsdag 25 juli 2017 @ 13:37:21 #48
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172665584
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 13:11 schreef Za het volgende:

[..]

Mensen die geestelijk doorslaan kunnen op zo'n moment enorm sterk zijn ondanks een matige fysiek.
Soms zijn er wel 5 potige agenten nodig om 1 mannetje met een psychose in bedwang te houden.

Gaarne bronvermelding smoren met handdoek verhaal. BVD.
Gisterenmiddag hier besproken, lees je niet de linken in de posts? Dan schiet het niet echt op met meeposten Za... :{

NWS / Koen Everink dood gevonden in woning Bilthoven #10, post #257. De link staat er kant en klaar in een quote.
Hier de verse bron uit de post:
http://www.ad.nl/binnenla(...)ord-hebben~abe31ceb/

en de specifieke zin in de bron:
quote:
Volgens Marks familie zijn er veel aanwijzingen die duiden op een ander scenario: Getuigen die die avond een zwarte auto hard zagen wegrijden, de buurman die stemmen achter de heg heeft gehoord, de nooit beantwoorde vraag waarom er minstens twee messen zijn gebruikt, de aanwijzingen dat geprobeerd is Everink te smoren met een handdoek (waarvoor minstens twee daders nodig zijn) en vooral die dna-kenmerken van onbekenden die in april 2017 op Everinks kleding, keukenhanddoeken en in Marks auto zijn gevonden. ,,Justitie weigert dat verder te onderzoeken,’’ zegt Dirk. ,,De reden ook waarom Marks advocaat ermee is gestopt en de zaak is vertraagd.’’
Zo Za, en nu niet meer zo flauw gaan zitten doen met dat getrol.
  dinsdag 25 juli 2017 @ 13:43:59 #49
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_172665738
quote:
Het schoenspoor zou wel in die richting wijzen, vindt zijn advocaat. Het spoor zou wijzen naar Nike Air schoenen die Mark de J niet heeft. Maar justitie vermoedt dat De J dergelijke schoenen n de schoenendozen heeft proberen kwijt te maken.
http://www.limburger.nl/c(...)in-moordzaak-everink

Ik ben even aan kijken hoe sterk ze staan met die schoenafdruk op de enveloppe. Verdediging zegt dat die niet van Mark kunnen zijn, OM "vermoed" van wel. Maar dat moeten ze wel kunnen bewijzen.
Is er een getuige die Mark de schoenen heeft zien weggooien of is er een foto waarop te zien is dat Mark Nike Air schoenen draagt?
pi_172666191
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 13:37 schreef ootjekatootje het volgende:

Gisterenmiddag hier besproken, lees je niet de linken in de posts? Dan schiet het niet echt op met meeposten Za... :{

NWS / Koen Everink dood gevonden in woning Bilthoven #10, post #257. De link staat er kant en klaar in een quote.
Hier de verse bron uit de post:
http://www.ad.nl/binnenla(...)ord-hebben~abe31ceb/

en de specifieke zin in de bron:

[..]

Zo Za, en nu niet meer zo flauw gaan zitten doen met dat getrol.
Jij zegt "waarmee hij Koen Everink zou hebben gesmoord". Dat klinkt als een aanname.
Dan vraag je hoe het daarmee zit (ik quote: "En hoe zit het met die handdoek dan?").
Hoe kun je antwoorden verwachten als je zulke posts schrijft? Ik reageer gewoon inhoudelijk.

Maar goed het is dus een aanname van de broer en vader van Mark de J. en geen feit, dus niet relevant.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')