abonnement Unibet Coolblue
pi_172599253
Etappe 20: Marseille - Marseille, 22,5 km (ITT)

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk was er nog eens een ouderwetse overgangsrit, waar de vluchters een grote voorgift kregen van het peloton. De sprintersploegen hadden geen zin of kracht om nog eens te gaan achtervolgen, dus reed er een grote groep weg. In die groep zaten evenwel een aantal snelle jongens, zoals Nikias Arndt, Ben Swift, Edvald Boasson Hagen en Jens Keukeleire. Een sterke kopgroep, met veel erkende, gepatenteerde en getectyleerde hardrijders. Het werd wel een redelijk saaie rit, omdat er onderweg weinig gebeurde. Het peloton reed op het gemak achter de kopgroep aan, waardoor de kopgroep ook niet veel hoefde te ondernemen. Ze reden gegroepeerd verder, zonder dat er veel aanvallen kwamen. Pas op het laatste klimmetje van de dag schoten een aantal jongens in gang. De klim bleek alleen niet lastig genoeg om veel verschillen te creëren, dus bleef alles nog even bij elkaar. Uiteindelijk viel te beslissing pas later, op het vlakke. Na een aantal demarrages werd de kopgroep gehalveerd, zo ongeveer. In de laatste kilometers waren er veel aanvallen, maar niemand wist weg te komen. Pas op een kilometer of twee van de finish viel de beslissing. Er was een rotonde, met aan het eind daarvan een lichte bocht naar rechts. Logischerwijs moest je dus die rotonde aan de rechterkant nemen, maar dat wist niet iedereen. Alleen Boasson Hagen en Arndt waren op de hoogte. Zij gingen naar rechts, terwijl de rest aan de linkerkant reed. Meteen hadden ze een gat van een paar meter en dat was voor Boasson Hagen het sein om eens flink door te trekken. Hij reed zo hard dat Arndt reglementair uit het wiel werd gereden. Boasson Hagen viel niet meer stil en won zo na een aantal tweede en derde plaatsen eindelijk eens een rit. Eindelijk ook een succes voor Dimension Data, dat hadden ze na het wegvallen van Cavendish vast niet meer verwacht. Het peloton kwam 12 minuten later binnen, het was een ouderwetse snipperdag. Met het oog op rit 20 niet zo gek. Dit wordt de allesbeslissende rit, een tijdrit van 22 kilometer door de straten van Marseille. Een vlakke tijdrit, met onderweg een kort klimmetje. Op papier het meest geschikt voor Froome, dus het is maar de vraag in hoeverre het nog spannend gaat worden. Waarschijnlijk zien we alleen de nummer twee en drie van plaats wisselen, verder lijkt het behoorlijk vast te liggen. De vierde Tourwinst voor Froome is in aantocht en misschien kan hij dat bekronen met een ritzege.




De tijdrit start en eindigt bij het Stade Vélodrome in Marseille. Tegenwoordig heet dat voetbalstadion, met de verwarrende maar voor nu toepasselijke naam, Orange Vélodrome. Ja, Orange bestaat nog, wist ik ook niet. Het is de thuishaven van Olympique de Marseille, een van de grootste Franse clubs. Marseille is een club die al jaren weinig meer presteert en is tegenwoordig ook al in handen gevallen van buitenlandse investeerders. Het Stade Vélodrome, dat altijd al een opvallend stadion was, is speciaal voor het EK van 2016 totaal gerenoveerd en heeft nu een nog opvallender uiterlijk, met een gigantische capaciteit van liefst 67.000 mensen. Die zitten er overigens nooit, want volle stadions doen ze in Frankrijk niet aan. Geen sympathieke jongens overigens, de fans van Marseille. Houden wel van een robbertje matten. Als ik het goed heb begrepen starten de renners in het stadion zelf en eindigen ze daarna aan de andere kant van het stadion. Er zouden ook mensen op de tribune zitten, naar het schijnt. Een start bij het voetbalstadion is niet zo gek, want er is natuurlijk genoeg ruimte op de gigantische parkeerplaatsen in de omgeving en daarnaast is Marseille een echte voetbalstad. Er komen maar weinig grandioze wielrenners uit de stad, bekende voetballers heeft Marseille daarentegen genoeg. Wat te denken van ene Zinedine Zidane, om maar een willekeurig voorbeeld te noemen.



Na de start in het stadion rijden de renners over even over de grote parkeerplaats, waarna ze over een smal weggetje het terrein verlaten, langs een spoorburg. Na 400 meter slaan ze rechtsaf en tweehonderd meter later is er weer een bocht naar rechts, nu een behoorlijk scherpe. Vervolgens gaat het 700 meter rechtdoor over een vlakke weg, waarna er weer eens een bocht naar rechts is. Het gaat bijna een kilometer rechtdoor over een brede weg, waarna er bij een rotonde een makkelijke bocht naar links is. Aan de andere kant van de weg kunnen de renners nu eventueel enkele collega's tegenkomen, want dit deel van het parcours wordt aan het eind van de tijdrit in tegengestelde richting afgewerkt. Na 1,7 kilometer rechtdoor rijden over de Avenue du Prado volgt er een simpele bocht naar links, waarna het weer 800 meter rechtdoor gaat over een brede en rechte weg langs de kust. Aan het eind van deze weg is er een rotonde, waar de renners een bocht van 180 graden mogen maken. Na die rotonde rijden de coureurs weer 800 meter rechtdoor, maar nu dus aan de andere kant van de weg en in tegengestelde richting. Ze komen bij het punt uit dat ze eerder passeren, maar gaan nu rechtdoor. Langs een deeltje van de haven volgen ze de kustlijn, over een weg die af en toe een beetje omhoog begint te lopen. Een paar kleine stroken vals plat omhoog, met ook een paar stukjes waar het wat lichter naar beneden loopt, met mooi uitzicht over de zee. De weg langs de kust is bochtig, maar het zijn niet echt lastige bochten. De weg is ook behoorlijk breed, dus technisch is dit deel van de tijdrit zeker niet. Stampen op de grote plaat, voor de echte specialisten. Pas richting het eerste meetpunt, na 10,2 kilometer, wordt het wat technischer. De weg wordt even wat smaller en er is een lange bocht naar rechts, waarna er een lastigere bocht naar links volgt, over een bruggetje. Na deze bochten gaat het wel weer wat meer rechtdoor, met onderweg alleen een paar flauwe bochten. Richting het eerste tussenpunt is er wel weer een scherpe bocht naar links, waarna er vlak voor dat punt een lopende bocht naar rechts is. Palais du Pharo, zo heet het eerste meetpunt. Dit is een congrescentrum in een oud gebouwtje, een paar hectometer verderop.



Na het eerste meetpunt rijden de renners rechtdoor over een licht dalende weg, langs de vestingwerken van Marseille. Ze passeren het Fort Saint-Nicolas en daarna rijden ze Vieux-Port binnen, de oude haven. Aan de linkerkant zien ze alleen maar boten, zo ver het oog reikt. De weg is dan wel recht, maar dat wil niet zeggen dat de ondergrond ook gelijk blijft. We ruilen het asfalt in voor steentjes en over die steentjes gaat een aantal kilometer gereden worden. Na een kilometer is er een redelijk scherpe bocht naar links en 300 meter verderop nog een bocht naar links, maar nu minder scherp. Vervolgens gaat het 700 meter rechtdoor, terwijl halverwege de steentjes weer worden ingeruild voor asfalt. Een lopende bocht naar rechts volgt, waarna er 300 meter verderop een lastige bocht van 180 graden volgt. Na deze bocht rijden we weer terug naar de oude haven, die we net hadden verlaten. Aan de andere kant van de weg werken we hetzelfde stuk af. Een paar meter rechtdoor dus, om te beginnen, met daarna een lopende bocht naar links. Weer 700 meter rechtdoor, terwijl dan de steentjes weer terugkeren. Bocht naar rechts, en even verderop weer een bocht naar rechts, maar dan een scherpere. We volgen dan nog een paar meter dezelfde weg, maar daarna slaan de renners linksaf en gaan ze op weg naar de enige echte klim van de tijdrit. De weg begint direct omhoog te lopen, maar in het begin lijkt het nog mee te vallen. Na 300 meter is er bij een rotonde een bocht naar rechts en ook daar loopt het wel omhoog, maar niet enorm steil. 200 meter verderop wordt dat anders, er volgt dan een scherpe terugdraaiende bocht naar links, waar de weg ook wat smaller wordt. Vervolgens loopt het heel smerig omhoog. 300 meter aan meer dan 10%, maar dat is nog niet het zwaarste. Op 300 meter van de top is er eens stevige bocht naar links en in het smalle straatje waar we daarna uitkomen loopt het richting de 20% omhoog. Aan het eind van dit straatje slaat men linksaf en daarna gaat het nog 200 meter verder tot de top van dit klimmetje. Hier ligt ook het tweede meetpunt, voor de deur van de basiliek Notre-Dame de la Garde. In totaal is het 1,2 kilometer aan iets minder dan 10% omhoog gegaan, lekker klimmetje toch wel.



Boven op de heuvel heb je een prachtig uitzicht over de omgeving, maar daar gaan de renners weinig van merken. Na het tweede meetpunt gaan ze direct afdalen. Dit tweede meetpunt kwam na 15,6 kilometer, het is nu nog ongeveer zeven kilometer fietsen tot de finish. De afdaling die volgt is behoorlijk pittig. Direct na de top is er een stevige duik naar beneden, met al snel een scherpe bocht naar links en daarna een wat langere lopende bocht naar rechts, die aan het eind wat scherper wordt. Er staan stenen muurtjes langs de kant van de weg, dus niet echt een ideale plaats voor een matige inschatting. Na deze bocht wordt het even een aantal meter vlak, maar al snel gaat het verder naar beneden. Er is een redelijk simpele bocht naar links en daarna loopt het heel steil naar beneden, aan meer dan 10%, door een smal straatje in een woonwijk. In deze straat is er een zeer verraderlijke bocht naar rechts, die moeilijk in te schatten is. In het begin lijkt de bocht wel mee te vallen, maar door een huis aan de rechterkant van de weg zie je niet hoe de bocht loopt. Dat blijkt vrij scherp te zijn, terwijl het ook nog eens heel steil naar beneden loopt. Als je dat stukje niet verkent vlieg je grandioos het decor in en dan ga je dwars door de voorruit van een aftandse Franse keet heen. Dit is meteen wel de laatste lastige bocht van de korte afdaling, het gaat nog even rechtdoor naar beneden, maar al vrij snel wordt het vlak. Er volgt een scherpe bocht naar rechts bij een rotonde, en daarna rijden de renners langs een imponerende rotspartij aan beide kanten van de weg. Het gaat 500 meter behoorlijk rechtdoor, met aan het eind van deze weg een haakse bocht naar rechts, met daarna nog een bochtje naar rechts. Dan gaat het een kilometer zo goed als rechtdoor, waarna de renners weer de kust bereiken. Ze zijn nu op bekend terrein en weten dat het lang rechtdoor gaat, met alleen wat flauwe bochtjes onderweg. Op 2,7 kilometer van de streep is er pas weer een bocht, een makkelijke naar links. Daarna gaat het 1,8 kilometer rechtdoor over een brede en bekende weg, tot op iets minder dan een kilometer van de streep. Bij de rotonde op 900 meter van de streep passeren de renners aan de linkerkant. Ze rijden hier bijna een heel rondje, daarna gaat het rechtdoor tot in de buurt van het stadion. Als het Stade Vélodrome in zicht komt is er een bocht naar links en daarna rijden de renners het stadion binnen, waarna er in het stadion nog een laatste bochtje is, naar links. Na 22,5 kilometer zit het er dan op.



Een tijdritje in Marseille dus, een stad met een grote geschiedenis in de Tour. We zijn hier voor de 36e keer, hoewel het relatief lang geleden is dat de koers de stad nog eens aandeed. Voor het laatst in 2013, een vlakke rit zou eindigen in Marseille, wat trouwens de grootste havenstad van Frankrijk is. Die rit eindigde in een massasprint en werd gewonnen door Mark Cavendish. In de jaren daarvoor was Marseille toch meer een stad voor de vluchters, met onder meer Cédric Vasseur en Jakob Pill als winnaars. Het is een stad met 850.000 inwoners, daarmee is het na Parijs de grootste stad van Frankrijk. Marseille is de hoofdstad van de regio Provence-Alpes-Côte d'Azur en de hoofdstad van het departement Bouches-du-Rhône. Aan de Middellandse Zee gelegen, waardoor het klimaat zeer prettig is en het uitzicht ook. De stad trekt jaarlijks zeven miljoen toeristen en die toeristen komen onder andere op de oude haven af. Hier zijn naast veel boten ook veel kroegjes en barretjes, niks mis mee. Een ander hoogtepunt passeren de renners ook tijdens de rit, dat is de basiliek Notre-Dame de la Garde. Er zijn nog een paar kerkjes die wel de moeite waard zijn, waaronder de abdij van Saint-Victor, die de coureurs ook kunnen zien liggen als ze door de oude haven rijden. Daarnaast hebben ze in deze plaats ook nog twee paleisjes, een van die twee hebben we al gezien tijdens de rit. Er is in Marseille ook een spuuglelijk wooncomplex te vinden, ontworpen door Le Corbusier. Schijnen veel mensen een fan van te zijn, maar in feite heeft hij bijna alleen maar wanproducten afgeleverd. Voor de mensen die graag naar een museumpje gaan is er hier genoeg te doen, liefst 17 musea. Geen idee wat je er allemaal kan zien, maar dat doet er ook niet toe. Marseille is overigens ook de Europese sportstad van 2017, wat blijkbaar een officiële titel is. Of het klopt weet ik niet, tijdens deze tijdrit in ieder geval wel.



Voor de mannen gaan beginnen aan de tijdrit krijgen we eerst nog de vrouwen in beeld. Je kan om 12:55 Canvas inschakelen, of de NOS. Dan mogen we genieten van Annemiek van Vleuten die iedereen nog verder naar huis gaat fietsen dan ze afgelopen donderdag al deed. Na de achtervolging bij de vrouwen moet je dan rond 13:40 schakelen van Canvas richting één, want daar gaat Sporza dan verder met het uitzenden van de tijdrit. Kan ook zijn dat de tijdrit wat later begint. Het originele idee was dat de eerste renner om 13:45 zou starten, maar het is vooraf natuurlijk lastig in te schatten hoeveel renners er tijdens zo'n tijdrit nog in koers zijn. Chris Froome, de gele trui, vertrekt in ieder geval om 17:04 als laatste. Zijn finish wordt verwacht rond 17:32, men denkt dus dat hij voor deze tijdrit van 22 kilometer slechts 28 minuten nodig heeft. In Marseille gaat het tijdens de tijdrit heel warm worden, richting 30 graden. Geen kans op neerslag, maar wel veel kans op wind. Windkracht 3 à 4 in de middag, terwijl het 's ochtends en 's avonds minder hard waait. In het begin zal de wind tegen zijn, maar daarna zal het een groot deel van de rit schuin in de rug staan. Kan een rolletje spelen, vooral omdat er een tijd langs het water wordt gefietst, waar weinig beschutting is.

Goed, een vlakke tijdrit van 22 kilometer, met ondertussen een korte klim van iets meer dan een kilometer. Die klim is wel lastig en kan heel wat benen breken, maar verder is dit wel echt iets voor de jongens die op de grote plaat kunnen stampen. Voor het grootste deel niet overdreven technisch, dus vooral hard rammen. Iets voor de specialisten, maar daar zijn er niet zoveel van. De lichtgewichten in het peloton gaan hier wel veel tijd verliezen, mede door de wind. Voor Froome een prima tijdritje, die gaat nooit in de problemen komen. Dit wordt niet spannend, sorry.
1. Roglic. De grote favoriet, zeker na zijn indrukwekkende optreden in de rit over de Galibier. Won al een heleboel tijdritten dit jaar en het maakt hem echt niet uit hoe lang of lastig ze zijn. Het klimmetje onderweg is desondanks in zijn voordeel, daar kan hij zo overheen knallen. Afdalinkje daarna kan hij ook prima aan, dat heeft hij ondertussen ook wel bewezen. In de stukken tussendoor gaat de grote plaat aan en wordt er stevig gefietst. Het zal droog zijn, dus een glibberpartij zoals in Düsseldorf is nu vrij onwaarschijnlijk. Ook een paar rustdagen genomen na zijn ritwinst, dus wellicht iets frisser dan de goede tijdrijders onder de klassementsrenners.
2. Froome. Gaat zijn vierde Tourzege veilig stellen tijdens deze tijdrit. In Düsseldorf was zijn tijdrit redelijk goed, terwijl die eigenlijk net te kort voor hem was. Nu zijn er wat meer kilometers en is er nog een klimmetje onderweg, waardoor Froome beter tot z'n recht komt. Daar gaat voor zijn directe concurrenten niets aan te doen zijn. Voor de ritzege wordt het lastig, normaal gesproken. Hoewel Sky vaak niet aan normaal doet, dus je weet het nooit.
3. Tony Martin. Viel tegen in Düsseldorf, zoals hij eigenlijk het hele jaar al tegenvalt. In de weken na de eerste tijdrijt ook niet bijzonder vaak in beeld gereden. Een magere Tour, die na deze tijdrit iets minder mager moet zijn. Klimmetje onderweg is niet direct in zijn voordeel, terwijl een compleet vlakke tijdrit tegenwoordig ook al geen zekerheidje meer is. Wordt lastig dus, maar een plaats bij de eerste vijf komt er uiteraard alsnog.
4. Küng. Enorm goed in Düsseldorf, alleen Thomas was hem te snel af. Daarna vrij weinig gezien van Küng, wat zonde is. Kan een leuke en aanvallende renner zijn, maar daar is de afgelopen weken weinig van gebleken. Misschien heeft hij wel geprobeerd om zijn benen zoveel mogelijk te sparen met het oog op deze tijdrit.
5. Kwiatkowski. Lollerkowski heeft een lachwekkend sterke Tour gereden en om zijn mutantenvorm te bekronen gaat hij ongetwijfeld zichzelf nog een keer helemaal uit elkaar trekken tijdens deze tijdrit.
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 17:23:46 #2
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172599255
Dit is heel pijnlijk voor Bardet
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:23:52 #3
67174 Dos37
Come on Twente
pi_172599256
Het wil niet meer
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:23:56 #4
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172599258
Dit is extreem pijnlijk
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:23:57 #5
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172599259
Parkeermuntjes
pi_172599261
Dit ziet er echt niet uit van Bardet :D
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 17:24:04 #7
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172599263
Bardet mist alleen nog een sjuut voor een Rasmussentje.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172599264
Froome gaat hem pakken jongens. Stokbroodjes de mond gesnoerd.
pi_172599265
Dat duimpje naar beneden van die toeschouwer, toen Bardet voorbij reed. :D
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:24:14 #10
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172599266
pi_172599267
Zal Froome hem inhalen?
  Heeft over alles een mening 2022 zaterdag 22 juli 2017 @ 17:24:15 #12
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172599268
Doe nog even wat beelden van die kerk hee
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172599269
Surplace tijdens tijdtit _O_
pi_172599270
Totale vernedering van het Fransmannetje. Zou genot zijn.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:24:20 #15
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_172599271
Bardet en tijdrijden :'). Froome haalt hem zo nog in
AFCA
Qui audet adipiscitur
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:24:22 #16
67174 Dos37
Come on Twente
pi_172599273
Froome haalt de tijden van de Polen ook niet
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
pi_172599274
Landa moet nog 30 seconden goedmaken.
pi_172599276
Dit lijkt op Rasmussen qua tijdrit
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:24:27 #19
138547 VASND
Happen naar het baasje
pi_172599277
Flinke package wel die Bardet.
-|||---ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ---|||-
[b]Op woensdag 28 juli 2010 23:05 schreef Dromenvangertje het volgende:[/b]
het zou mij een eer zijn om alles voor u te doen wat uw hartje begeert.
pi_172599278
Bodnar wint de tijdrit.
pi_172599280
Ik had een slechte tijdrit verwacht. Maar dit is wel heel erg.
Die komt samen met Froome het stadion in.
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 17:24:36 #22
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172599281
Bodnar wint de rit.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:24:38 #23
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172599283
Froome uitfluiten :')
pi_172599284
Rij je dan, met je koelvest, watjes en oorwarmers.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 17:24:39 #25
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172599285
Bodnar gaat winnen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:24:48 #26
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172599287
Bodnar *O*
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 17:24:48 #27
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172599288
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:22 schreef kilon het volgende:
Toch altijd jammer, een tour die in etappe 1 al is beslist en het dan kunstmatig spannend wordt gehouden.
Etappe 9 werd ie beslist door de val van Porte.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172599293
Tuurlijk, lekker de tijdmeting overslaan van Froome
pi_172599294
Franse regie :')
pi_172599296
Prima regie. Prima.
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 17:25:02 #31
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172599297
Hebben ze geen tijdmeting :')

Idioten joh
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172599298
Contador heeft die klim echt verreweg als snelste naar boven gereden.
Citius, Altius, Fortius.
pi_172599300
Bodnar wint!!!
pi_172599301
+3 seconden
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:25:13 #35
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172599302
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:24 schreef LetItBleed het volgende:
Tuurlijk, lekker de tijdmeting overslaan van Froome
Matige regie inderdaad
pi_172599303
Froome +0.03
pi_172599304
Ik vind dit wel pijnlijk voor Lollerkowski.
pi_172599307
HUP BODNAR
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 17:25:17 #39
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172599308
Volgend jaar openen we GIR en VUE in plaats van TDF hier
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172599315
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:24 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Bodnar gaat winnen.
Van ons lievelingsteam.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172599317
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:24 schreef CP360 het volgende:
Franse regie :')
Net te ver naar het zuiden hè. Vanaf beneden Vlaanderen kan men opeens helemaal niets meer.
pi_172599320
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:25 schreef Tagliano het volgende:
Volgend jaar openen we GIR en VUE in plaats van TDF hier
Zijn toch ook veel mooiere rondes
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 17:25:46 #43
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172599321
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:25 schreef Tagliano het volgende:
Volgend jaar openen we GIR en VUE in plaats van TDF hier
GDI en VAE dan wel natuurlijk.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:25:47 #44
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172599322
Ik ben blij dat ik slechts 5 etappes heb kunnen zien
pi_172599323
Rogla had hier iedereen de moeder geschroeid als Jan Boven z'n fiets niet verkeerd had afgesteld
pi_172599324
rip mijn beeld
pi_172599326
Beeld weg :D
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 17:25:59 #48
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172599328
Ho, daar gaan mijn beelden.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172599329
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:25 schreef Tagliano het volgende:
Volgend jaar openen we GIR en VUE in plaats van TDF hier
Ik zit met een idee om wIELren forum van dat te maken
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:26:04 #50
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172599331
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:25 schreef Tagliano het volgende:
Volgend jaar openen we GIR en VUE in plaats van TDF hier
Die verdienen net zoveel aandacht inderdaad
pi_172599332
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:25 schreef Tagliano het volgende:
Volgend jaar openen we GIR en VUE in plaats van TDF hier
En BIN natuurlijk.
pi_172599334
HO hier gaat iets mis.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 17:26:09 #53
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172599336
Goed beeld bij de Belg

ZAP naar de NOS
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 17:26:09 #54
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172599337
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:25 schreef LetItBleed het volgende:

[..]

Zijn toch ook veel mooiere rondes
Zeker dit jaar
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172599339
Dag Sporza.
Citius, Altius, Fortius.
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 17:26:20 #56
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172599346
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:25 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

GDI en VAE dan wel natuurlijk.
Noteer ik, R_R

Komt goed
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:26:27 #57
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172599349
Telefoonverbinding en nu geen beelden

Belgen _O_
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 17:26:35 #58
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172599352
Allemaal de schuld van Hannes.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172599358
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:26 schreef Mexicanobakker het volgende:
Goed beeld bij de Belg

ZAP naar de NOS
uit armoede eurosport hier
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 17:26:45 #60
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172599360
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:26 schreef capuchon_jongen het volgende:

[..]

Ik zit met een idee om wIELren forum van dat te maken
Dan zou ik niet gaan voor IEL
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172599365
NOS heeft gewoon beeld
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:27:03 #62
138547 VASND
Happen naar het baasje
pi_172599369
Ik kijk Eurosport
-|||---ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ---|||-
[b]Op woensdag 28 juli 2010 23:05 schreef Dromenvangertje het volgende:[/b]
het zou mij een eer zijn om alles voor u te doen wat uw hartje begeert.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:27:06 #63
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172599373
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:26 schreef capuchon_jongen het volgende:

[..]

uit armoede eurosport hier
Hebben jullie geen Nederlandse zenders?
pi_172599375
Belgen hebben het wel gezien met de Tour natuurlijk.
pi_172599377
Landa top10 tijdrit na twee grote ronden. Niks mis mee.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:27:14 #66
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172599378
Prima tijdrit van Landa
pi_172599384
Bardet moet 30,29 rijden om 3e te worden
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172599386
Echte wielerliefhebbers kijken altijd NOS
pi_172599387
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:26 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Dan zou ik niet gaan voor IEL
Ik bedoelde WIEL ofzo de W vergeten in hoofdletter
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 17:27:31 #70
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172599389
Gewoon applaus voor Landa, geen gezeik
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 17:27:31 #71
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172599390
Lollerlanda kan echt niet.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172599391
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:27 schreef kilon het volgende:
Belgen hebben het wel gezien met de Tour natuurlijk.
Depressie na de uitreiking van de superstrijdlust
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:27:36 #73
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_172599394
Bizar dat gebrek aan tussentijden. -O-
pi_172599402
Bardet moet 30.18 rijden voor het podium.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:28:06 #75
67174 Dos37
Come on Twente
pi_172599408
Jammer Froome gaat hem niet inhalen
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
pi_172599409
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:27 schreef Zwansen het volgende:
Bizar dat gebrek aan tussentijden. -O-
http://tissottiming.com/Stage/00030E0103010114FFFFFFFFFFFFFFFF
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172599410
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:27 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Hebben jullie geen Nederlandse zenders?
Ja maar weet even het nummer niet vanbuiten waar NPO1 staat
  FOK!fotograaf zaterdag 22 juli 2017 @ 17:28:08 #78
842 Zorro
Z
pi_172599411
quote:
3s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:27 schreef Joezi het volgende:
Echte wielerliefhebbers kijken altijd NOS
Heb jij alweer beeld, op Belgie?
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:28:08 #79
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172599412
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:27 schreef franklop het volgende:
Bardet moet 30,29 rijden om 3e te worden
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:27 schreef Dale__Cooper het volgende:
Bardet moet 30.18 rijden voor het podium.
Iets klopt hier niet
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 17:28:08 #80
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172599413
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:27 schreef Zwansen het volgende:
Bizar dat gebrek aan tussentijden. -O-
Normaal gesproken wel ja

Gelukkig maakt het voor de uitkomst van vandaag niet zoveel meer uit
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 17:28:08 #81
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172599414
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:27 schreef Zwansen het volgende:
Bizar dat gebrek aan tussentijden. -O-
Geen virtuele verschillen, helemaal niks.

Alsof we weer in 1970 zijn.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:28:18 #82
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172599420
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:27 schreef franklop het volgende:
Bardet moet 30,29 rijden om 3e te worden
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:27 schreef Dale__Cooper het volgende:
Bardet moet 30.18 rijden voor het podium.
:?
pi_172599421
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:27 schreef franklop het volgende:
Bardet moet 30,29 rijden om 3e te worden
30,19 toch?

Landa had 29,06 en verschil is 1,13
pi_172599423
Ik kijk alleen nog om te kijken of ze Froome ook uitfluiten nu hij op zeker wint en Bardet net zo goed ter plekke zijn carrière kan beëindigen.
pi_172599425
Op een goede fiets had Uran hier makkelijk gewonnen.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:28:29 #86
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172599431
Niemand zal zich over 3 jaar herinneren dat Uran deze Tour heeft gereden
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172599432
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172599433
Uran :'(
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 17:28:34 #89
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172599434
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:28 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Geen virtuele verschillen, helemaal niks.

Alsof we weer in 1970 zijn.
Mooi voor de spanning.

Bijna chute Uran
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172599435
hahaha
pi_172599437
Ha
hhhhh
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 17:28:39 #92
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172599438
Hahahaha _O-
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:28:43 #93
67174 Dos37
Come on Twente
pi_172599440
Uran 8)7
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 17:28:48 #94
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172599446
Lekker Rigo.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172599448
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:28 schreef Max23 het volgende:

[..]

30,19 toch?

Landa had 29,06 en verschil is 1,13
Ik las 29,16, my bad
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:28:52 #96
138547 VASND
Happen naar het baasje
pi_172599450
Uran verliest hier de Toer!11
-|||---ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ---|||-
[b]Op woensdag 28 juli 2010 23:05 schreef Dromenvangertje het volgende:[/b]
het zou mij een eer zijn om alles voor u te doen wat uw hartje begeert.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:28:54 #97
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172599453
Hahaha Sjakie Uran
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:28:54 #98
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172599454
:') :') :')
pi_172599455
Die Fransen juichen.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172599456
Uran zag weer eens een bekende in het publiek.
Jack does it in real time...
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 17:29:03 #101
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172599461
Dat is Uran Uran Uran Uran Uran Uran wel gegund
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Heeft over alles een mening 2022 zaterdag 22 juli 2017 @ 17:29:13 #102
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172599464
Urannetje nog even de hekken in :')
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:29:19 #103
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172599468
Mensen met Uran in het CM-team werden hier even MAD
pi_172599469
Die theorie van die mensonterend slechte fietsen kan dus ook de prullenbak in.
pi_172599470
Prima tijdrit van Uran. Stuk beter dan is Dusseldorf :')
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 17:29:20 #106
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172599471
daar lag ook dat gootje nog
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:29:25 #107
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172599473
Hoeveel zou hij betaald krijgen om de hekken in te rijden
pi_172599474
Geen slechte tijdrit van Uran.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:29:33 #109
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_172599477
Uran zag de portefeuille van Vino liggen.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_172599478
Dat stoepje daar ook though.
pi_172599481
Uran 7e :')
pi_172599482
Uran verliest hier de Toer!11
pi_172599490
Dat kan Froome dus ook gebeuren!!!!!1!
pi_172599491
Bardet even iinhalen op de streep.
pi_172599493
Froome wint de tijdrit doordat ie Bardet in zicht heeft
pi_172599495
Samen over de streep
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 17:30:06 #117
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172599496
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:29 schreef Dale__Cooper het volgende:
Uran 7e :')
beter dan ik had verwacht
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 17:30:11 #118
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172599500
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:29 schreef Dale__Cooper het volgende:
Uran 7e :')
Lachwekkendste prestatie van deze Tour. En dat is knap.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172599502
Kom op Froome!
pi_172599506
Saaie tour weer, niks gemist
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:30:21 #121
194695 franklop
Fran knock
pi_172599509
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:30 schreef CP360 het volgende:
Bardet even iinhalen op de streep.
Wat moet het publiek dan doen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172599512
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:29 schreef Van_Poppel het volgende:
Mensen met Uran in het CM-team werden hier even MAD
Idd! Was denk ik 4e geweest anders.
sig verwijderd door FA
  Hardste schreeuwer 2022 zaterdag 22 juli 2017 @ 17:30:30 #123
335263 freaky40
pi_172599514
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:30 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Kom op Froome!
Klap op je bek.
Allemaal cabaretteketet!
pi_172599515
Bardet blijft normaal wel op het podium en Bodnar wint lijkt me.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:30:47 #125
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172599520
Het verschil is 5 km/u ofzo :D
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:30:49 #126
138547 VASND
Happen naar het baasje
pi_172599521
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:29 schreef Joezi het volgende:
Uran verliest hier de Toer!11
kopieer je nou letterlijk mijn bericht. Gast.
-|||---ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ---|||-
[b]Op woensdag 28 juli 2010 23:05 schreef Dromenvangertje het volgende:[/b]
het zou mij een eer zijn om alles voor u te doen wat uw hartje begeert.
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 17:30:52 #127
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172599524
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:30 schreef opperkleurder het volgende:
Saaie tour weer, niks gemist
Straks gaan we weer zitten voor San Sebastian en de Vuelta, ja toch
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172599526
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:30 schreef CP360 het volgende:
Bardet even iinhalen op de streep.
Gaan ze dan juichen voor Bardet of fluiten voor Froome?
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 17:31:03 #129
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172599530
Podium wordt krap hoor..
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  FOK!fotograaf zaterdag 22 juli 2017 @ 17:31:03 #130
842 Zorro
Z
pi_172599531
Bardet gaat Froome een Sagannetje geven.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_172599532
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:30 schreef Columbiafan het volgende:
Bardet blijft normaal wel op het podium en Bodnar wint lijkt me.
froome wint
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:31:09 #132
194695 franklop
Fran knock
pi_172599535
Wordt krap aan
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172599537
Bardet houdt echt maar 5 seconden over _O-
pi_172599538
Moet lukken dit.
pi_172599541
Bardet gaat het net redden denk ik
pi_172599543
Bodnar wint.
  FOK!fotograaf zaterdag 22 juli 2017 @ 17:31:21 #137
842 Zorro
Z
pi_172599544
Froome haalt dit niet.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_172599545
Toch een leuk einde zo.
pi_172599546
Hopelijk haalt froome hem in
hhhhh
pi_172599548
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:30 schreef opperkleurder het volgende:
Saaie tour weer, niks gemist
leuke ettapes gezien , sowieso beter dan vorig jaar
  Heeft over alles een mening 2022 zaterdag 22 juli 2017 @ 17:31:26 #141
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172599549
quote:
99s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:29 schreef SaintOfKillers het volgende:
Uran zag de portefeuille van Vino liggen.
_O- :')
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:31:28 #142
194695 franklop
Fran knock
pi_172599551
Lekkere bocht Bardet
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172599552
Froome redt het ook niet.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172599556
Bodnar wint.
sig verwijderd door FA
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 17:31:33 #145
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172599557
Froome kan de etappe niet meer winnen denk ik.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172599559
quote:
10s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:30 schreef VASND het volgende:

[..]

kopieer je nou letterlijk mijn bericht. Gast.
alles wat ik post is copy/paste
pi_172599560
Bardet alsof de dood hem op de hielen zit.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:31:46 #148
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_172599561
Door Bardet wint ie alsnog de etappe. _O-
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:31:51 #149
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172599563
Froome :D
pi_172599565
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:30 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Straks gaan we weer zitten voor San Sebastian en de Vuelta, ja toch
Dan gaat het echte fietsen weer beginnen ja.
pi_172599566
Door Bardet wint ie alsnog de etappe. _O-
pi_172599568
Landa 3 in het eindklassement
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:31:57 #153
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_172599570
Hahaha
AFCA
Qui audet adipiscitur
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:32:01 #154
67174 Dos37
Come on Twente
pi_172599571
Haha hij pakt hem toch nog
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
pi_172599572
Froome op de brommer
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:32:03 #156
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172599573
Bardet _O-
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172599575
Wat een held die Froome
"the greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." -Stephen W. Hawking
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:32:14 #158
194695 franklop
Fran knock
pi_172599579
Hij wordt net aan derde
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172599583
Bodnar wint tijdrit
pi_172599584
Bsrdet moet froome tackelen
"This is your life and it's ending one minute at a time." - Tyler Durden
"Sand is overrated. It's just tiny, little rocks." - Joel
pi_172599587
Mooi dat gejuich voor Froome!
pi_172599588
Bardet heeft de eierschaal van Wuyts op zijn hoofd.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:32:39 #163
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172599592
Wat een einde :D
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:32:40 #164
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172599593
Die belachelijke Fransen :')
pi_172599595
Gvd jammer, had landa het wel gegunt
hhhhh
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 17:32:44 #166
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172599596
Landa moet morgen nog effe aanvallen in Parijs..
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:32:44 #167
67174 Dos37
Come on Twente
pi_172599597
Tijd van Froome ziet niemand
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
pi_172599598
1 seconde over :o
  Moderator / Redactie FP + Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 17:32:45 #169
408813 crew  trein2000
pi_172599599
Geen tijd froome :')
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_172599601
Bardet :D
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 17:32:49 #171
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172599602
FLOPREGIE

Jezus
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:32:50 #172
194695 franklop
Fran knock
pi_172599603
Froome 3e

+0,06
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:32:53 #173
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172599605


[ Bericht 100% gewijzigd door Van_Poppel op 22-07-2017 17:33:33 (Laat maar :')) ]
pi_172599607
Bardet is belangrijker jongens
pi_172599608
En weer geen tijden.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172599609
Erg jammer. In het stadion inhalen zou fantastisch zijn geweest.
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 17:33:02 #177
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172599610
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:32 schreef franklop het volgende:
Froome 3e
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:32 schreef Van_Poppel het volgende:
Froome wint de etappe
...
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  FOK!fotograaf zaterdag 22 juli 2017 @ 17:33:02 #178
842 Zorro
Z
pi_172599611
Die Herbert is echt dom he?
Bardet is meer dan 2 min langzamer, Froome komt er nog achter en hij denkt dat Froome misschien gewonnen heeft...
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_172599612
Froome heeft net geen 2 minuten goedgemaakt. Dus 3e
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:33:03 #180
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172599613
Regie :')

Zo slecht
pi_172599616
Herbert heeft niet door dat ie gewoon -2 minuten kan doen
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:33:11 #182
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172599618
Mooi, Froome wint niet ^O^
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172599619
Bodnar :r :r :r :r
pi_172599620
Jammer dat Bardet nog net zijn derde plaats houdt en voor Froome blijft.
Het zou echt hilarisch zijn geweest als hij werd ingehaald. Kut Fransen.
Citius, Altius, Fortius.
pi_172599621
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:32 schreef Van_Poppel het volgende:
Froome wint de etappe
pi_172599622
ZEI HET TOCH !!!BODNAR WINT!!!!!!
pi_172599623
Ze hadden niet eens tijd om Froome uit te fluiten.
Onsportief van hem.
pi_172599624
Ik had toch veel liever Kwiatkowski zien winnen.
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 17:33:17 #189
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172599625
Gelukkig maar dat Landa geen 3e wordt, zou het aidspodium wel compleet maken.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:33:22 #190
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_172599628
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:31 schreef Zwansen het volgende:
Door Bardet wint ie alsnog de etappe. _O-
quote:
10s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:31 schreef Joezi het volgende:
Door Bardet wint ie alsnog de etappe. _O-
Allebei fout. :')
pi_172599629
Polen 1 en 2
pi_172599631
Vieze stinkpool!
pi_172599633
Kwiatkowski was in de laatste kilometer 6 seconden sneller dan Bardet.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:33:38 #194
194695 franklop
Fran knock
pi_172599634
Als Bardet op 30,18 finisht en Froome zit erachter, dan weet je toch dat hij de rit niet wint ;)
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:33:39 #195
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_172599636
Kan landa geen 2 sec pakken morgen?
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_172599637
1 seconde :D
pi_172599639
Landa gaat morgen boni's pakken.
Citius, Altius, Fortius.
pi_172599642
JUICHEN VOOR PLEK 3 JAAAAAAAAAAAAAA
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 17:33:55 #199
351614 crew  ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_172599645
Matige registratie dit jaar.
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
pi_172599646
1 seconde, die heeft Landa wel een keer of 10 onnodig laten liggen.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:33:58 #201
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172599647
Landa moet morgen ff een tussensprint koppen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172599649
1 seconde!
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:34:01 #203
194695 franklop
Fran knock
pi_172599650
Landa morgen tussensprint winnen zal genot zijn
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172599653
1 seconde :')
  Hardste schreeuwer 2022 zaterdag 22 juli 2017 @ 17:34:04 #205
335263 freaky40
pi_172599654
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:33 schreef Szura het volgende:
Mooi, Froome wint niet ^O^
En terecht!
Allemaal cabaretteketet!
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:34:05 #206
416657 SlechteWoordgrappen
Voormalig keelgrijper A Lewis
pi_172599655
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:33 schreef PSVCL het volgende:
ZEI HET TOCH !!!BODNAR WINT!!!!!!
BodnarCL
Ik had toch even het idee, het valt lekker, het valt goed. Ja en daarna, gaan ze zoals altijd bovenaards gooien tegen mij en dan missen ze gewoon niks meer.
  FOK!fotograaf zaterdag 22 juli 2017 @ 17:34:05 #207
842 Zorro
Z
pi_172599656
Morgen aanval om plaats 3 *O*
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_172599659
Wat sneu voor die Fransen.
Froome zat zo dicht achter Bardet dat ze nauwelijks nog BOE BOE BOE konden roepen.
Ik doe het ff rustig aan.
pi_172599660
Nouja het was dus niet alleen voor de dames die slechte regie etc, zoals Danny meen ik daarstraks suggereerde.
pi_172599661
Landa zal balen.
pi_172599662
echt een gênant slechte tijdrit van Bardet.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:34:12 #212
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172599663
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:33 schreef franklop het volgende:
Als Bardet op 30,18 finisht en Froome zit erachter, dan weet je toch dat hij de rit niet wint ;)
Klopt :@
pi_172599666
Parijs is nog ver
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 17:34:16 #214
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172599667
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:33 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
1 seconde, die heeft Landa wel een keer of 10 onnodig laten liggen.
Bardet heeft ook wel wat seconden laten liggen hoor.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172599669
1 seconde.
Landa gaat voor de bonificatieseconden.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:34:26 #216
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172599672
Morgen coup Team Sky om Landa op plek 3 te krijgen
pi_172599673
Bardet 2 sec boni op Izoard levert hem podium op.
pi_172599674
1 seconde. Waar ga je dat goedmaken
  Heeft over alles een mening 2022 zaterdag 22 juli 2017 @ 17:34:37 #219
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172599677
Landa gaat Bardet morgen nog flikken _O-
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172599678
quote:
6s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:34 schreef Zorro het volgende:
Morgen aanval om plaats 3 *O*
geloof je het zelf
Geen mobiele telefoon en nog nooit ge-sms't.
Heerlijk tegen de stroom in
pi_172599680
Mooi dat Froome andere de etappewinsten gunt
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 17:34:45 #222
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172599681
Bardet zal ook wel rijden voor de boni's morgen natuurlijk.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:34:50 #223
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172599683
Rowe en Knees mogen hun waarde gaan bewijzen morgen
pi_172599684
quote:
7s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:34 schreef SlechteWoordgrappen het volgende:

[..]

BodnarCL
Heil Bodnar.

Morgen gaat Froome vol op zijn bek
pi_172599686
Ik hoop dat heel Sky morgen voor het podium van Landa gaat rijden.
Ik doe het ff rustig aan.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:35:03 #226
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_172599692
Geblokte :r
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:35:07 #227
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172599694
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:34 schreef CP360 het volgende:
Bardet 2 sec boni op Izoard levert hem podium op.
Dat waren er 4
pi_172599695
De registratie van deze rit verdient een Grammy.
Jack does it in real time...
  Heeft over alles een mening 2022 zaterdag 22 juli 2017 @ 17:35:12 #229
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172599697
Hee mooie kerk zeg :o Wisten jullie dat al?
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172599698
Tissot stuurt een pushbericht dat Phinney de tijdrit heeft gewonnen _O-
pi_172599699
De sterke geblokte Noor Pool.
pi_172599700
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:34 schreef Wilskracht het volgende:

[..]

geloof je het zelf
Helaas, niet. Jammer dat er, behalve voor de sprint, nooit gekoerst wordt op zondag.
pi_172599701
Hoeveel verloor Uran op Froome in de openingstijdrit?
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Hardste schreeuwer 2022 zaterdag 22 juli 2017 @ 17:35:20 #234
335263 freaky40
pi_172599702
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:34 schreef PSVCL het volgende:

[..]

Heil Bodnar.

Morgen gaat Froome vol op zijn bek
Hopelijk regen op de Champs.
Allemaal cabaretteketet!
pi_172599703
Top 10 binnen de 10 minuten. Om een idee te geven in 2014 Zat de top 4 maar in de eerste 10 minuten
  FOK!fotograaf zaterdag 22 juli 2017 @ 17:35:22 #236
842 Zorro
Z
pi_172599704
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:34 schreef Wilskracht het volgende:

[..]

geloof je het zelf
Laat me nou mezelf wijsmaken dat er nog IETS leuks in deze flopTour gebeurt.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 17:35:42 #237
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172599708
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:35 schreef TheArt het volgende:
Tissot stuurt een pushbericht dat Phinney de tijdrit heeft gewonnen _O-
:') :D
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 17:35:48 #238
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172599709
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:35 schreef capuchon_jongen het volgende:
Top 10 binnen de 10 minuten. Om een idee te geven in 2014 Zat de top 4 maar in de eerste 10 minuten
Is ook niet heel gek met nauwelijks plekken om het verschil te maken natuurlijk
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172599711
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:34 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Bardet heeft ook wel wat seconden laten liggen hoor.
Vooral door een flapdrol te zijn, Landa meer buiten zijn schuld.
pi_172599712
Waar moet Landa morgen die seconde vandaan gaan halen
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:35:52 #241
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172599713
Krijg je bonusseconden voor de tussensprints dan?
pi_172599714
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:35 schreef capuchon_jongen het volgende:
Top 10 binnen de 10 minuten. Om een idee te geven in 2014 Zat de top 4 maar in de eerste 10 minuten
Parcours, parcours, parcours....
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:36:11 #243
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_172599717
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:35 schreef hhh38 het volgende:
Krijg je bonusseconden voor de tussensprints dan?
Nee.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_172599722
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:35 schreef hhh38 het volgende:
Krijg je bonusseconden voor de tussensprints dan?
Jeps
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 17:36:22 #245
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172599723
Allemaal op naar EKV! *O*
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172599726
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:36:33 #247
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172599729
Kutste Tour in jaren verder.
- Kutparcours met veel lange saaie ritten
- Teveel klassementsrenners en baas Sagan die vroeg naar huis moesten
- Sky zoals elk jaar :r
- Laffe herders galore voorin
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 17:36:39 #248
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172599731
Stadion leeg, GENOT.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Heeft over alles een mening 2022 zaterdag 22 juli 2017 @ 17:36:53 #249
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172599738
Wat een kuttour ook zeg. Froom te slecht in de bergen, wint geen van beide tijdritten, wint niks op het vlakke, maar wint wel het klassement 8)7 Dan klopt de opzet van de wedstrijd gewoon niet :N
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172599739
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:35 schreef TheArt het volgende:
Tissot stuurt een pushbericht dat Phinney de tijdrit heeft gewonnen _O-
Die waren ook lekker bezig vandaag. :D Waarschijnlijk een automatisch verstuurd bericht met een oude tussenstand?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:37:00 #251
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_172599740
Waardeloze tijdrit, waardeloze Tour weer. Snel vergeten.
pi_172599745
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:37:07 #253
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172599748
Dit was een rare middag
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 17:37:08 #254
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172599750
Kunstmatig spannende tour, maar uiteindelijk toch een SHIT SHOW.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 17:37:10 #255
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172599755
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:36 schreef Szura het volgende:
Kutste Tour in jaren verder.
- Kutparcours met veel lange saaie ritten
- Teveel klassementsrenners en baas Sagan die vroeg naar huis moesten
- Sky zoals elk jaar :r
- Laffe herders galore voorin
Als ze al voorin zaten, dat laatste. Vlakke etappes met 1 man in de ontsnapping
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  FOK!fotograaf zaterdag 22 juli 2017 @ 17:37:11 #256
842 Zorro
Z
pi_172599756
Ze hebben toch een opvolger van Hinault? Die verloor ook ooit een Tour.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:37:15 #257
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172599757
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:35 schreef TheArt het volgende:
Tissot stuurt een pushbericht dat Phinney de tijdrit heeft gewonnen _O-
Waarom krijg je daar pushes van
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172599758
velofacts twitterde op zaterdag 22-07-2017 om 17:29:39 Fastest times on the middle section ending on top of the climb https://t.co/xyc0ITdThi reageer retweet
Citius, Altius, Fortius.
  User die overal opduikt 2022 zaterdag 22 juli 2017 @ 17:37:22 #259
186611 Haags
pi_172599760
Was het leuk?
Zonder wrijving geen glans
pi_172599761
Landa slachtoffer van bidongate :'(
pi_172599765
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:36 schreef Szura het volgende:
Kutste Tour in jaren verder.
- Kutparcours met veel lange saaie ritten
- Teveel klassementsrenners en baas Sagan die vroeg naar huis moesten
- Sky zoals elk jaar :r
- Laffe herders galore voorin
Mooiste tour sinds jaren juist
pi_172599766
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:36 schreef wimderon het volgende:
[ afbeelding ]
Zo matig zijn en toch de Tour winnen, opnieuw een kunststukje hoor.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:37:46 #263
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_172599773
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:37 schreef Joezi het volgende:
[ afbeelding ]
Slecht zeg. Hij kijkt niet eens naar zijn wattagemeter.
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 17:37:48 #264
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172599775
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:37 schreef showtimer het volgende:
Landa slachtoffer van bidongate :'(
:?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172599781
Vond de Tour leuker dan de Giro zelfs, dat is toch een beetje B garnituur
pi_172599782
Goed, nu weer nuttige dingen doen. Tot volgend jaar. :W
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:38:01 #267
194695 franklop
Fran knock
pi_172599784
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:37 schreef Aguero het volgende:
velofacts twitterde op zaterdag 22-07-2017 om 17:29:39 Fastest times on the middle section ending on top of the climb https://t.co/xyc0ITdThi reageer retweet
[ afbeelding ]
Roglic inclusief fietswissel
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:38:08 #268
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_172599785
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:37 schreef Joezi het volgende:

[..]

Mooiste tour sinds jaren juist
Wat was er precies mooi dan?
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 17:38:10 #269
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172599786
Stelling: Deze Tour was alsnog de leukste van de afgelopen 6 jaar
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172599791
betere tour dan vorig jaar
pi_172599792
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:37 schreef kilon het volgende:
Goed, nu weer nuttige dingen doen. Tot volgend jaar. :W
het zwarte gat
pi_172599795
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:38 schreef Mexicanobakker het volgende:
Stelling: Deze Tour was alsnog de leukste van de afgelopen 6 jaar
Oneens
pi_172599796
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:37 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

:?
Had gewoon die straf moeten krijgen.
pi_172599797
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:37 schreef Joezi het volgende:
Vond de Tour leuker dan de Giro zelfs, dat is toch een beetje B garnituur
giro is voor de losers
pi_172599799
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:38 schreef Mexicanobakker het volgende:
Stelling: Deze Tour was alsnog de leukste van de afgelopen 6 jaar
Mijn geheugen gaat maar 7 maanden -O-
pi_172599804
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:38 schreef Mexicanobakker het volgende:
Stelling: Deze Tour was alsnog de leukste van de afgelopen 6 jaar
oneens, nivellering is ook niet alles.
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 17:38:54 #277
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172599806
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:38 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Oneens
Welke Tour was leuker?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:38:54 #278
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172599807
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:38 schreef Mexicanobakker het volgende:
Stelling: Deze Tour was alsnog de leukste van de afgelopen 6 jaar
Nee.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172599811
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:38 schreef PSVCL het volgende:

[..]

giro is voor de losers
Meer een kermiskoersje
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 17:39:03 #280
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172599812
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:38 schreef Mexicanobakker het volgende:
Stelling: Deze Tour was alsnog de leukste van de afgelopen 6 jaar
Ik heb me weinig vermaakt omdat de "spanning" puur kunstmatig was en de nummer 2 van het klassement nooit een aanval op de winnaar gedaan heeft
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:39:07 #281
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_172599814
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:38 schreef Mexicanobakker het volgende:
Stelling: Deze Tour was alsnog de leukste van de afgelopen 6 jaar
:')
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:39:07 #282
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_172599815
Uran gaat dus binnen het minuutje van Froome blijven. Zonder laffe wezel instelling was Tourwinst dus echt mogelijk geweest.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:39:10 #283
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172599817
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:38 schreef Mexicanobakker het volgende:
Stelling: Deze Tour was alsnog de leukste van de afgelopen 6 jaar
Wel leuker dan de afgelopen 2 jaar inderdaad
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 17:39:11 #284
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172599818
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:38 schreef showtimer het volgende:

[..]

Had gewoon die straf moeten krijgen.
Oja die 20s
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172599822
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:37 schreef showtimer het volgende:
Landa slachtoffer van bidongate :'(
En geprofiteerd van het feit dat hij bij Sky zit.
pi_172599824
volgend jaar landa vs froome
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:39:24 #287
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172599827
Persbericht 25 juli: Uran naar Sky
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172599835
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:36 schreef wimderon het volgende:
[ afbeelding ]
Deze act. _O- Lekker gek, wim!

Eigenlijk vrij raar, Froome was matiger dan ooit in de Tour, maar is geen moment écht bedreigd geweest.
Jack does it in real time...
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:39:47 #289
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_172599836
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:38 schreef Mexicanobakker het volgende:
Stelling: Deze Tour was alsnog de leukste van de afgelopen 6 jaar
Iig. beter dan die kut-Tour van Nibali.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_172599838
Persbericht 25 juli: Danny Nelissen naar SBS6
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:40:13 #291
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172599842
Ongelofelijk zonde voor Landa. Die had hier de Tour kunnen winnen maar haalt nu niet eens het podium.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 17:40:13 #292
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172599843
Hoezo was die spanning kunstmatig. Froome zag er op Peyragudes gewoon zwak uit
  FOK!fotograaf zaterdag 22 juli 2017 @ 17:40:15 #293
842 Zorro
Z
pi_172599845
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:38 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Welke Tour was leuker?
2014. Nibali *O*
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_172599849
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:39 schreef wimderon het volgende:

[..]

En geprofiteerd van het feit dat hij bij Sky zit.
Dus? :')
  Redactie Sport zaterdag 22 juli 2017 @ 17:40:32 #295
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172599856
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:39 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Wel leuker dan de afgelopen 2 jaar inderdaad
2014 was ook onthoofd en daardoor weinig aan, 2015 vond ik eigenlijk wel leuk, prima strijd tussen Quintana en Froome, beetje vergelijkbaar met dit jaar.

2012, 2013 en 2016 waren echt geen FUCK aan.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172599857
quote:
6s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:40 schreef Zorro het volgende:

[..]

2014. Nibali *O*
:r :r :r :r dat vond ik de saaiste ooit
pi_172599863
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:38 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Welke Tour was leuker?
2012 en 2015
pi_172599867
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:38 schreef PSVCL het volgende:

[..]

giro is voor de losers
Zeker. Derde rangs kluners
  Moderator zaterdag 22 juli 2017 @ 17:40:51 #299
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172599869
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:40 schreef showtimer het volgende:

[..]

Dus? :')
wim wil ons graag laten geloven dat Landa er eigenlijk helemaal niks van kan. Niveautje Gerrans.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172599871
Froome dadelijk nog even de Vuelta meepakken.
  FOK!fotograaf zaterdag 22 juli 2017 @ 17:41:13 #301
842 Zorro
Z
pi_172599883
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 17:40 schreef Joezi het volgende:

[..]

:r :r :r :r dat vond ik de saaiste ooit
Omdat Froome niet won zeker. Dat maakte het juist zo mooi.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')