FOK!forum / Tour de France 2019 / [Etappe 20] Marseille - Marseille (ITT) #3 Schroeien met Maciej
Dale__Cooperzaterdag 22 juli 2017 @ 15:38
Etappe 20: Marseille - Marseille, 22,5 km (ITT)

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk was er nog eens een ouderwetse overgangsrit, waar de vluchters een grote voorgift kregen van het peloton. De sprintersploegen hadden geen zin of kracht om nog eens te gaan achtervolgen, dus reed er een grote groep weg. In die groep zaten evenwel een aantal snelle jongens, zoals Nikias Arndt, Ben Swift, Edvald Boasson Hagen en Jens Keukeleire. Een sterke kopgroep, met veel erkende, gepatenteerde en getectyleerde hardrijders. Het werd wel een redelijk saaie rit, omdat er onderweg weinig gebeurde. Het peloton reed op het gemak achter de kopgroep aan, waardoor de kopgroep ook niet veel hoefde te ondernemen. Ze reden gegroepeerd verder, zonder dat er veel aanvallen kwamen. Pas op het laatste klimmetje van de dag schoten een aantal jongens in gang. De klim bleek alleen niet lastig genoeg om veel verschillen te creëren, dus bleef alles nog even bij elkaar. Uiteindelijk viel te beslissing pas later, op het vlakke. Na een aantal demarrages werd de kopgroep gehalveerd, zo ongeveer. In de laatste kilometers waren er veel aanvallen, maar niemand wist weg te komen. Pas op een kilometer of twee van de finish viel de beslissing. Er was een rotonde, met aan het eind daarvan een lichte bocht naar rechts. Logischerwijs moest je dus die rotonde aan de rechterkant nemen, maar dat wist niet iedereen. Alleen Boasson Hagen en Arndt waren op de hoogte. Zij gingen naar rechts, terwijl de rest aan de linkerkant reed. Meteen hadden ze een gat van een paar meter en dat was voor Boasson Hagen het sein om eens flink door te trekken. Hij reed zo hard dat Arndt reglementair uit het wiel werd gereden. Boasson Hagen viel niet meer stil en won zo na een aantal tweede en derde plaatsen eindelijk eens een rit. Eindelijk ook een succes voor Dimension Data, dat hadden ze na het wegvallen van Cavendish vast niet meer verwacht. Het peloton kwam 12 minuten later binnen, het was een ouderwetse snipperdag. Met het oog op rit 20 niet zo gek. Dit wordt de allesbeslissende rit, een tijdrit van 22 kilometer door de straten van Marseille. Een vlakke tijdrit, met onderweg een kort klimmetje. Op papier het meest geschikt voor Froome, dus het is maar de vraag in hoeverre het nog spannend gaat worden. Waarschijnlijk zien we alleen de nummer twee en drie van plaats wisselen, verder lijkt het behoorlijk vast te liggen. De vierde Tourwinst voor Froome is in aantocht en misschien kan hij dat bekronen met een ritzege.

CARTE.jpg
PROFIL.png

De tijdrit start en eindigt bij het Stade Vélodrome in Marseille. Tegenwoordig heet dat voetbalstadion, met de verwarrende maar voor nu toepasselijke naam, Orange Vélodrome. Ja, Orange bestaat nog, wist ik ook niet. Het is de thuishaven van Olympique de Marseille, een van de grootste Franse clubs. Marseille is een club die al jaren weinig meer presteert en is tegenwoordig ook al in handen gevallen van buitenlandse investeerders. Het Stade Vélodrome, dat altijd al een opvallend stadion was, is speciaal voor het EK van 2016 totaal gerenoveerd en heeft nu een nog opvallender uiterlijk, met een gigantische capaciteit van liefst 67.000 mensen. Die zitten er overigens nooit, want volle stadions doen ze in Frankrijk niet aan. Geen sympathieke jongens overigens, de fans van Marseille. Houden wel van een robbertje matten. Als ik het goed heb begrepen starten de renners in het stadion zelf en eindigen ze daarna aan de andere kant van het stadion. Er zouden ook mensen op de tribune zitten, naar het schijnt. Een start bij het voetbalstadion is niet zo gek, want er is natuurlijk genoeg ruimte op de gigantische parkeerplaatsen in de omgeving en daarnaast is Marseille een echte voetbalstad. Er komen maar weinig grandioze wielrenners uit de stad, bekende voetballers heeft Marseille daarentegen genoeg. Wat te denken van ene Zinedine Zidane, om maar een willekeurig voorbeeld te noemen.

151119_velodrome.jpg

Na de start in het stadion rijden de renners over even over de grote parkeerplaats, waarna ze over een smal weggetje het terrein verlaten, langs een spoorburg. Na 400 meter slaan ze rechtsaf en tweehonderd meter later is er weer een bocht naar rechts, nu een behoorlijk scherpe. Vervolgens gaat het 700 meter rechtdoor over een vlakke weg, waarna er weer eens een bocht naar rechts is. Het gaat bijna een kilometer rechtdoor over een brede weg, waarna er bij een rotonde een makkelijke bocht naar links is. Aan de andere kant van de weg kunnen de renners nu eventueel enkele collega's tegenkomen, want dit deel van het parcours wordt aan het eind van de tijdrit in tegengestelde richting afgewerkt. Na 1,7 kilometer rechtdoor rijden over de Avenue du Prado volgt er een simpele bocht naar links, waarna het weer 800 meter rechtdoor gaat over een brede en rechte weg langs de kust. Aan het eind van deze weg is er een rotonde, waar de renners een bocht van 180 graden mogen maken. Na die rotonde rijden de coureurs weer 800 meter rechtdoor, maar nu dus aan de andere kant van de weg en in tegengestelde richting. Ze komen bij het punt uit dat ze eerder passeren, maar gaan nu rechtdoor. Langs een deeltje van de haven volgen ze de kustlijn, over een weg die af en toe een beetje omhoog begint te lopen. Een paar kleine stroken vals plat omhoog, met ook een paar stukjes waar het wat lichter naar beneden loopt, met mooi uitzicht over de zee. De weg langs de kust is bochtig, maar het zijn niet echt lastige bochten. De weg is ook behoorlijk breed, dus technisch is dit deel van de tijdrit zeker niet. Stampen op de grote plaat, voor de echte specialisten. Pas richting het eerste meetpunt, na 10,2 kilometer, wordt het wat technischer. De weg wordt even wat smaller en er is een lange bocht naar rechts, waarna er een lastigere bocht naar links volgt, over een bruggetje. Na deze bochten gaat het wel weer wat meer rechtdoor, met onderweg alleen een paar flauwe bochten. Richting het eerste tussenpunt is er wel weer een scherpe bocht naar links, waarna er vlak voor dat punt een lopende bocht naar rechts is. Palais du Pharo, zo heet het eerste meetpunt. Dit is een congrescentrum in een oud gebouwtje, een paar hectometer verderop.

109773276.jpg

Na het eerste meetpunt rijden de renners rechtdoor over een licht dalende weg, langs de vestingwerken van Marseille. Ze passeren het Fort Saint-Nicolas en daarna rijden ze Vieux-Port binnen, de oude haven. Aan de linkerkant zien ze alleen maar boten, zo ver het oog reikt. De weg is dan wel recht, maar dat wil niet zeggen dat de ondergrond ook gelijk blijft. We ruilen het asfalt in voor steentjes en over die steentjes gaat een aantal kilometer gereden worden. Na een kilometer is er een redelijk scherpe bocht naar links en 300 meter verderop nog een bocht naar links, maar nu minder scherp. Vervolgens gaat het 700 meter rechtdoor, terwijl halverwege de steentjes weer worden ingeruild voor asfalt. Een lopende bocht naar rechts volgt, waarna er 300 meter verderop een lastige bocht van 180 graden volgt. Na deze bocht rijden we weer terug naar de oude haven, die we net hadden verlaten. Aan de andere kant van de weg werken we hetzelfde stuk af. Een paar meter rechtdoor dus, om te beginnen, met daarna een lopende bocht naar links. Weer 700 meter rechtdoor, terwijl dan de steentjes weer terugkeren. Bocht naar rechts, en even verderop weer een bocht naar rechts, maar dan een scherpere. We volgen dan nog een paar meter dezelfde weg, maar daarna slaan de renners linksaf en gaan ze op weg naar de enige echte klim van de tijdrit. De weg begint direct omhoog te lopen, maar in het begin lijkt het nog mee te vallen. Na 300 meter is er bij een rotonde een bocht naar rechts en ook daar loopt het wel omhoog, maar niet enorm steil. 200 meter verderop wordt dat anders, er volgt dan een scherpe terugdraaiende bocht naar links, waar de weg ook wat smaller wordt. Vervolgens loopt het heel smerig omhoog. 300 meter aan meer dan 10%, maar dat is nog niet het zwaarste. Op 300 meter van de top is er eens stevige bocht naar links en in het smalle straatje waar we daarna uitkomen loopt het richting de 20% omhoog. Aan het eind van dit straatje slaat men linksaf en daarna gaat het nog 200 meter verder tot de top van dit klimmetje. Hier ligt ook het tweede meetpunt, voor de deur van de basiliek Notre-Dame de la Garde. In totaal is het 1,2 kilometer aan iets minder dan 10% omhoog gegaan, lekker klimmetje toch wel.

Q4WtLpI.jpg

Boven op de heuvel heb je een prachtig uitzicht over de omgeving, maar daar gaan de renners weinig van merken. Na het tweede meetpunt gaan ze direct afdalen. Dit tweede meetpunt kwam na 15,6 kilometer, het is nu nog ongeveer zeven kilometer fietsen tot de finish. De afdaling die volgt is behoorlijk pittig. Direct na de top is er een stevige duik naar beneden, met al snel een scherpe bocht naar links en daarna een wat langere lopende bocht naar rechts, die aan het eind wat scherper wordt. Er staan stenen muurtjes langs de kant van de weg, dus niet echt een ideale plaats voor een matige inschatting. Na deze bocht wordt het even een aantal meter vlak, maar al snel gaat het verder naar beneden. Er is een redelijk simpele bocht naar links en daarna loopt het heel steil naar beneden, aan meer dan 10%, door een smal straatje in een woonwijk. In deze straat is er een zeer verraderlijke bocht naar rechts, die moeilijk in te schatten is. In het begin lijkt de bocht wel mee te vallen, maar door een huis aan de rechterkant van de weg zie je niet hoe de bocht loopt. Dat blijkt vrij scherp te zijn, terwijl het ook nog eens heel steil naar beneden loopt. Als je dat stukje niet verkent vlieg je grandioos het decor in en dan ga je dwars door de voorruit van een aftandse Franse keet heen. Dit is meteen wel de laatste lastige bocht van de korte afdaling, het gaat nog even rechtdoor naar beneden, maar al vrij snel wordt het vlak. Er volgt een scherpe bocht naar rechts bij een rotonde, en daarna rijden de renners langs een imponerende rotspartij aan beide kanten van de weg. Het gaat 500 meter behoorlijk rechtdoor, met aan het eind van deze weg een haakse bocht naar rechts, met daarna nog een bochtje naar rechts. Dan gaat het een kilometer zo goed als rechtdoor, waarna de renners weer de kust bereiken. Ze zijn nu op bekend terrein en weten dat het lang rechtdoor gaat, met alleen wat flauwe bochtjes onderweg. Op 2,7 kilometer van de streep is er pas weer een bocht, een makkelijke naar links. Daarna gaat het 1,8 kilometer rechtdoor over een brede en bekende weg, tot op iets minder dan een kilometer van de streep. Bij de rotonde op 900 meter van de streep passeren de renners aan de linkerkant. Ze rijden hier bijna een heel rondje, daarna gaat het rechtdoor tot in de buurt van het stadion. Als het Stade Vélodrome in zicht komt is er een bocht naar links en daarna rijden de renners het stadion binnen, waarna er in het stadion nog een laatste bochtje is, naar links. Na 22,5 kilometer zit het er dan op.

1333027-28654176-1600-900.jpg

Een tijdritje in Marseille dus, een stad met een grote geschiedenis in de Tour. We zijn hier voor de 36e keer, hoewel het relatief lang geleden is dat de koers de stad nog eens aandeed. Voor het laatst in 2013, een vlakke rit zou eindigen in Marseille, wat trouwens de grootste havenstad van Frankrijk is. Die rit eindigde in een massasprint en werd gewonnen door Mark Cavendish. In de jaren daarvoor was Marseille toch meer een stad voor de vluchters, met onder meer Cédric Vasseur en Jakob Pill als winnaars. Het is een stad met 850.000 inwoners, daarmee is het na Parijs de grootste stad van Frankrijk. Marseille is de hoofdstad van de regio Provence-Alpes-Côte d'Azur en de hoofdstad van het departement Bouches-du-Rhône. Aan de Middellandse Zee gelegen, waardoor het klimaat zeer prettig is en het uitzicht ook. De stad trekt jaarlijks zeven miljoen toeristen en die toeristen komen onder andere op de oude haven af. Hier zijn naast veel boten ook veel kroegjes en barretjes, niks mis mee. Een ander hoogtepunt passeren de renners ook tijdens de rit, dat is de basiliek Notre-Dame de la Garde. Er zijn nog een paar kerkjes die wel de moeite waard zijn, waaronder de abdij van Saint-Victor, die de coureurs ook kunnen zien liggen als ze door de oude haven rijden. Daarnaast hebben ze in deze plaats ook nog twee paleisjes, een van die twee hebben we al gezien tijdens de rit. Er is in Marseille ook een spuuglelijk wooncomplex te vinden, ontworpen door Le Corbusier. Schijnen veel mensen een fan van te zijn, maar in feite heeft hij bijna alleen maar wanproducten afgeleverd. Voor de mensen die graag naar een museumpje gaan is er hier genoeg te doen, liefst 17 musea. Geen idee wat je er allemaal kan zien, maar dat doet er ook niet toe. Marseille is overigens ook de Europese sportstad van 2017, wat blijkbaar een officiële titel is. Of het klopt weet ik niet, tijdens deze tijdrit in ieder geval wel.

X4kPErS.jpg

Voor de mannen gaan beginnen aan de tijdrit krijgen we eerst nog de vrouwen in beeld. Je kan om 12:55 Canvas inschakelen, of de NOS. Dan mogen we genieten van Annemiek van Vleuten die iedereen nog verder naar huis gaat fietsen dan ze afgelopen donderdag al deed. Na de achtervolging bij de vrouwen moet je dan rond 13:40 schakelen van Canvas richting één, want daar gaat Sporza dan verder met het uitzenden van de tijdrit. Kan ook zijn dat de tijdrit wat later begint. Het originele idee was dat de eerste renner om 13:45 zou starten, maar het is vooraf natuurlijk lastig in te schatten hoeveel renners er tijdens zo'n tijdrit nog in koers zijn. Chris Froome, de gele trui, vertrekt in ieder geval om 17:04 als laatste. Zijn finish wordt verwacht rond 17:32, men denkt dus dat hij voor deze tijdrit van 22 kilometer slechts 28 minuten nodig heeft. In Marseille gaat het tijdens de tijdrit heel warm worden, richting 30 graden. Geen kans op neerslag, maar wel veel kans op wind. Windkracht 3 à 4 in de middag, terwijl het 's ochtends en 's avonds minder hard waait. In het begin zal de wind tegen zijn, maar daarna zal het een groot deel van de rit schuin in de rug staan. Kan een rolletje spelen, vooral omdat er een tijd langs het water wordt gefietst, waar weinig beschutting is.

Goed, een vlakke tijdrit van 22 kilometer, met ondertussen een korte klim van iets meer dan een kilometer. Die klim is wel lastig en kan heel wat benen breken, maar verder is dit wel echt iets voor de jongens die op de grote plaat kunnen stampen. Voor het grootste deel niet overdreven technisch, dus vooral hard rammen. Iets voor de specialisten, maar daar zijn er niet zoveel van. De lichtgewichten in het peloton gaan hier wel veel tijd verliezen, mede door de wind. Voor Froome een prima tijdritje, die gaat nooit in de problemen komen. Dit wordt niet spannend, sorry.
1. Roglic. De grote favoriet, zeker na zijn indrukwekkende optreden in de rit over de Galibier. Won al een heleboel tijdritten dit jaar en het maakt hem echt niet uit hoe lang of lastig ze zijn. Het klimmetje onderweg is desondanks in zijn voordeel, daar kan hij zo overheen knallen. Afdalinkje daarna kan hij ook prima aan, dat heeft hij ondertussen ook wel bewezen. In de stukken tussendoor gaat de grote plaat aan en wordt er stevig gefietst. Het zal droog zijn, dus een glibberpartij zoals in Düsseldorf is nu vrij onwaarschijnlijk. Ook een paar rustdagen genomen na zijn ritwinst, dus wellicht iets frisser dan de goede tijdrijders onder de klassementsrenners.
2. Froome. Gaat zijn vierde Tourzege veilig stellen tijdens deze tijdrit. In Düsseldorf was zijn tijdrit redelijk goed, terwijl die eigenlijk net te kort voor hem was. Nu zijn er wat meer kilometers en is er nog een klimmetje onderweg, waardoor Froome beter tot z'n recht komt. Daar gaat voor zijn directe concurrenten niets aan te doen zijn. Voor de ritzege wordt het lastig, normaal gesproken. Hoewel Sky vaak niet aan normaal doet, dus je weet het nooit.
3. Tony Martin. Viel tegen in Düsseldorf, zoals hij eigenlijk het hele jaar al tegenvalt. In de weken na de eerste tijdrijt ook niet bijzonder vaak in beeld gereden. Een magere Tour, die na deze tijdrit iets minder mager moet zijn. Klimmetje onderweg is niet direct in zijn voordeel, terwijl een compleet vlakke tijdrit tegenwoordig ook al geen zekerheidje meer is. Wordt lastig dus, maar een plaats bij de eerste vijf komt er uiteraard alsnog.
4. Küng. Enorm goed in Düsseldorf, alleen Thomas was hem te snel af. Daarna vrij weinig gezien van Küng, wat zonde is. Kan een leuke en aanvallende renner zijn, maar daar is de afgelopen weken weinig van gebleken. Misschien heeft hij wel geprobeerd om zijn benen zoveel mogelijk te sparen met het oog op deze tijdrit.
5. Kwiatkowski. Lollerkowski heeft een lachwekkend sterke Tour gereden en om zijn mutantenvorm te bekronen gaat hij ongetwijfeld zichzelf nog een keer helemaal uit elkaar trekken tijdens deze tijdrit.
Frozen-assassinzaterdag 22 juli 2017 @ 15:38
Heeft R_R eens gelijk _O_
Aguerozaterdag 22 juli 2017 @ 15:38
Bodnar heeft echt ongehoord hard gereden.
hhh38zaterdag 22 juli 2017 @ 15:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:37 schreef TheArt het volgende:

[..]

Arndt kan echt prima tijdrijden hoor, altijd al gekund.
Over meer dan 20 kilometer na een etappe in de kopgroep?
Columbiafanzaterdag 22 juli 2017 @ 15:38
Küng, dat is ronduit tegenvallen.
Taglianozaterdag 22 juli 2017 @ 15:38
Wuyts is ook geen fan van de tijdsaanduiding zo blijkt
LetItBleedzaterdag 22 juli 2017 @ 15:38
Volgens Herbert is Sagan de man achter de goede tijd van Bodnar :D
Chiappuccizaterdag 22 juli 2017 @ 15:38
Wie is Majiec?
Dale__Cooperzaterdag 22 juli 2017 @ 15:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:38 schreef Columbiafan het volgende:
Küng, dat is ronduit tegenvallen.
inderdaad, had verwacht dat ie om de zege ging strijden.
Mexicanobakkerzaterdag 22 juli 2017 @ 15:39
Kung had ik wel korter verwacht dan 30 seconden daar.
Chiappuccizaterdag 22 juli 2017 @ 15:39
Castro gaat weer eens onderuit.
Aguerozaterdag 22 juli 2017 @ 15:39
Hup Kwiato.
Rellende_Rotscholierzaterdag 22 juli 2017 @ 15:39
D'n Loller gaat episch lolleren.
Chiappuccizaterdag 22 juli 2017 @ 15:39
Arndt is volgens mij geen seconde in beeld geweest :')
Dale__Cooperzaterdag 22 juli 2017 @ 15:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:38 schreef Chiappucci het volgende:
Wie is Majiec?
ah, Maciej had het moeten zijn :X
Bonobo11zaterdag 22 juli 2017 @ 15:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:38 schreef Chiappucci het volgende:
Wie is Majiec?
bodnar toch?
Taglianozaterdag 22 juli 2017 @ 15:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:39 schreef Chiappucci het volgende:
Arndt is volgens mij geen seconde in beeld geweest :')
De finish
Columbiafanzaterdag 22 juli 2017 @ 15:40
Blij dat die Sunwebshow er morgen ook weer op zit.
TheArtzaterdag 22 juli 2017 @ 15:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:38 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Over meer dan 20 kilometer na een etappe in de kopgroep?
Dat is wel een heel specifieke beschrijving :') Tijdrit in Zwitserland vorige maand was ie op een gelijkaardig parcours 13e.
Columbiafanzaterdag 22 juli 2017 @ 15:40
Lollerkowskigenot ^O^
LekkerWeertjezaterdag 22 juli 2017 @ 15:40
Greg neemt het ervan.
Rellende_Rotscholierzaterdag 22 juli 2017 @ 15:41
Edvald BOasson Hagen
Taglianozaterdag 22 juli 2017 @ 15:42
Sinds wanneer is het BOasson Hagen?
hhh38zaterdag 22 juli 2017 @ 15:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:41 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Edvald BOasson Hagen
_O-
Dale__Cooperzaterdag 22 juli 2017 @ 15:42
Matthews op 1 minuut, die heeft de Sunweb-brommer een keer niet aangezet.
Taglianozaterdag 22 juli 2017 @ 15:42
Toch ook apart dat zijn naam net de hele tijd wel goed stond :')
franklopzaterdag 22 juli 2017 @ 15:42
Moreno Bazan 1 seconde trager van Van Vleuten ook
Rellende_Rotscholierzaterdag 22 juli 2017 @ 15:43
quote:
10s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:42 schreef franklop het volgende:
Moreno Bazan 1 seconde trager van Van Vleuten ook
Die won ooit nog een tijdrit in Andalucia.

Het is blijkbaar lastiger als je niet bij de motard op schoot mag.
Columbiafanzaterdag 22 juli 2017 @ 15:43
Michal staat scherp zeg :D
hhh38zaterdag 22 juli 2017 @ 15:43
Ik verwacht een ouderwetse Lollershow van Kwiat
IbanMayozaterdag 22 juli 2017 @ 15:44
Jantje Boven is de coach van dienst vandaag, dit kan niet meer misgaan mensen
Frozen-assassinzaterdag 22 juli 2017 @ 15:44
Matthews rijdt door rood
TheArtzaterdag 22 juli 2017 @ 15:44
Komt Küng nog binnen of wat?
THEFXRzaterdag 22 juli 2017 @ 15:44
waar is de nieuwe indurain?, die iedereen vernietigde met 3 min verschil
LekkerWeertjezaterdag 22 juli 2017 @ 15:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:44 schreef IbanMayo het volgende:
Jantje Boven is de coach van dienst vandaag, dit kan niet meer misgaan mensen
Hier kun je toch niet veel aan verpesten? :o
showtimerzaterdag 22 juli 2017 @ 15:45
Overschoenen tot boven de kuiten :+
hhh38zaterdag 22 juli 2017 @ 15:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:44 schreef TheArt het volgende:
Komt Küng nog binnen of wat?
Daar
Rellende_Rotscholierzaterdag 22 juli 2017 @ 15:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:45 schreef LekkerWeertje het volgende:

[..]

Hier kun je toch niet veel aan verpesten? :o
Hop hop hop goede bocht he kom op he tak tak tak
franklopzaterdag 22 juli 2017 @ 15:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:44 schreef TheArt het volgende:
Komt Küng nog binnen of wat?
U vraagt, wij draaien
Joezizaterdag 22 juli 2017 @ 15:45
Voeckler inhalen, dan heb je geen respect
Mani89zaterdag 22 juli 2017 @ 15:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:44 schreef THEFXR het volgende:
waar is de nieuwe indurain?, die iedereen vernietigde met 3 min verschil
Pecharroman?
hhh38zaterdag 22 juli 2017 @ 15:46
Net voor Bauer
hhh38zaterdag 22 juli 2017 @ 15:46
Fransen juichen alleen voor Titi _O-
Columbiafanzaterdag 22 juli 2017 @ 15:46
De Gendt, ik ben benieuwd.
franklopzaterdag 22 juli 2017 @ 15:46
1,2,4,9 en 63 tot nu toe
Frozen-assassinzaterdag 22 juli 2017 @ 15:47
Ik wil graag de mening van R_R over Thomas de Gendt
franklopzaterdag 22 juli 2017 @ 15:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:46 schreef Columbiafan het volgende:
De Gendt, ik ben benieuwd.
DFU9YgDW0AESSrX.jpg

Zijn schema van vandaag
Mexicanobakkerzaterdag 22 juli 2017 @ 15:47
Impey gaat ontzettend schroeien vandaag.
showtimerzaterdag 22 juli 2017 @ 15:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:46 schreef Columbiafan het volgende:
De Gendt, ik ben benieuwd.
Na 8 orval en een paar honderd gram M&Ms?
Rellende_Rotscholierzaterdag 22 juli 2017 @ 15:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:47 schreef Frozen-assassin het volgende:
Ik wil graag de mening van R_R over Thomas de Gendt
Mooie jongen.
marcodejzaterdag 22 juli 2017 @ 15:47
Bodnar gaat dit gewoon winnen.
ijs_beerzaterdag 22 juli 2017 @ 15:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:45 schreef LekkerWeertje het volgende:

[..]

Hier kun je toch niet veel aan verpesten? :o
Dan ken jij Jan Boven nog niet.
hhh38zaterdag 22 juli 2017 @ 15:48
1, 2, 4 en 6
showtimerzaterdag 22 juli 2017 @ 15:48
Tissot is terug
Joezizaterdag 22 juli 2017 @ 15:49
Voor wie zijn we eigenlijk met zn allen?
opperkleurderzaterdag 22 juli 2017 @ 15:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:49 schreef Joezi het volgende:
Voor wie zijn we eigenlijk met zn allen?
Jos van Emden
franklopzaterdag 22 juli 2017 @ 15:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:49 schreef Joezi het volgende:
Voor wie zijn we eigenlijk met zn allen?
Boogerd
hhh38zaterdag 22 juli 2017 @ 15:50
Nog 9 minuten tot Roglic

w/
Dale__Cooperzaterdag 22 juli 2017 @ 15:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:49 schreef Joezi het volgende:
Voor wie zijn we eigenlijk met zn allen?
De Roog
Rellende_Rotscholierzaterdag 22 juli 2017 @ 15:51
Wow, Brajkovic bestaat nog.
marcodejzaterdag 22 juli 2017 @ 15:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:49 schreef Joezi het volgende:
Voor wie zijn we eigenlijk met zn allen?
Vjatsjeslav Ekimov.
Van_Poppelzaterdag 22 juli 2017 @ 15:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:49 schreef Joezi het volgende:
Voor wie zijn we eigenlijk met zn allen?
Aru
Columbiafanzaterdag 22 juli 2017 @ 15:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:49 schreef Joezi het volgende:
Voor wie zijn we eigenlijk met zn allen?
Pierre Latour
Aguerozaterdag 22 juli 2017 @ 15:51
Kwiatkowski zou nu bij het eerste tussenpunt moeten zijn.
noodgangzaterdag 22 juli 2017 @ 15:51
Doet Brajkovic mee ja? :o
Chiappuccizaterdag 22 juli 2017 @ 15:51
Nee Herbert, zo spreek je Maciej niet uit :')
heywooduzaterdag 22 juli 2017 @ 15:51
Ik kom er nu achter dat Brajkovic meedoet.
Rellende_Rotscholierzaterdag 22 juli 2017 @ 15:51
Snelste tijd Kwiat. _O-
TheArtzaterdag 22 juli 2017 @ 15:51
Kwiat _O-
Dale__Cooperzaterdag 22 juli 2017 @ 15:51
Michal _O_
Columbiafanzaterdag 22 juli 2017 @ 15:52
Lollerkowski _O_ _O_ Wordt het zo'n dag voor de Polen? :D
Van_Poppelzaterdag 22 juli 2017 @ 15:52
KwiatGod _O_
franklopzaterdag 22 juli 2017 @ 15:52
Goede wissel om Sutterlin eruit te halen dus
Joezizaterdag 22 juli 2017 @ 15:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:50 schreef franklop het volgende:

[..]

Boogerd
Ben in dat boek van Thomas Dekker begonnen, vind t maar matig geraaskal :O
Chiappuccizaterdag 22 juli 2017 @ 15:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:52 schreef Joezi het volgende:

[..]

Ben in dat boek van Thomas Dekker begonnen, vind t maar matig geraaskal :O
Wordt nog wel leuker.
Szurazaterdag 22 juli 2017 @ 15:52
Lollerkowski
Dale__Cooperzaterdag 22 juli 2017 @ 15:52
Stelling: Kwiatkowski is de sterkste renner in deze Tour.
Felagundzaterdag 22 juli 2017 @ 15:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:51 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Wow, Brajkovic bestaat nog.
Wist niet eens dat hij meedeed.
Rellende_Rotscholierzaterdag 22 juli 2017 @ 15:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:52 schreef Dale__Cooper het volgende:
Stelling: Kwiatkowski is de sterkste renner in deze Tour.
Landa.
Tjackazaterdag 22 juli 2017 @ 15:53
Lollerkowskie
DeeBeezaterdag 22 juli 2017 @ 15:53
Loller lollert lollerhard.

quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:39 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
D'n Loller gaat episch lolleren.
R_R begint er verstand van te krijgen. :o
franklopzaterdag 22 juli 2017 @ 15:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:52 schreef Dale__Cooper het volgende:
Stelling: Kwiatkowski is de sterkste renner in deze Tour.
Kingflopland
Mexicanobakkerzaterdag 22 juli 2017 @ 15:53
Loller wint de tijdrit.
komradzaterdag 22 juli 2017 @ 15:53
Lolleren _O_
Van_Poppelzaterdag 22 juli 2017 @ 15:54
Tegenpolen :D
b2pyzaterdag 22 juli 2017 @ 15:54
Tegenpolen - D&D 2017
heywooduzaterdag 22 juli 2017 @ 15:54
Godverdomme Herbert
Max23zaterdag 22 juli 2017 @ 15:54
Tegenpolen :') :') :') :')
Joezizaterdag 22 juli 2017 @ 15:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:52 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

Wordt nog wel leuker.
Af en toe ff een zinnetje erin om te choqueren
Zorrozaterdag 22 juli 2017 @ 15:54
Wat heeft Sky toch een geluk he. Vorig jaar was Poels de meesterknecht en heel toevallig reed die de tour van zijn leven. Nu is Lollerkowski meesterknecht en rijdt DIE de tour van zijn leven. Wat een meevaller zeg.
Pedrosozaterdag 22 juli 2017 @ 15:55
Kwiat gaat ook vliegend het bergje op. Nr.1 + 2 zijn bekend, Froome en Kwiat (in willekeurige volgorde).
Bomenverzamelingzaterdag 22 juli 2017 @ 15:55
Hulde voor Dijkstra. DE woordspeling van vandaag Tegenpolen. Geniaal bedacht hoor
Zelvazaterdag 22 juli 2017 @ 15:55
Wat een circus.
Max23zaterdag 22 juli 2017 @ 15:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:55 schreef Pedroso het volgende:
Kwiat gaat ook vliegend het bergje op. Nr.1 + 2 zijn bekend, Froome en Kwiat (in willekeurige volgorde).
Roglic?
Dale__Cooperzaterdag 22 juli 2017 @ 15:55
quote:
6s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:54 schreef Zorro het volgende:
Wat heeft Sky toch een geluk he. Vorig jaar was Poels de meesterknecht en heel toevallig reed die de tour van zijn leven. Nu is Lollerkowski meesterknecht en rijdt DIE de tour van zijn leven. Wat een meevaller zeg.
Kwiatkowski is een wereldtopper, weinig geluk aan.
Rellende_Rotscholierzaterdag 22 juli 2017 @ 15:56
800.000 betalen voor een Tourrit. :')

De mensen bij de ASO worden echt lachend rijk.
Zelvazaterdag 22 juli 2017 @ 15:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:55 schreef Max23 het volgende:

[..]

Roglic?
Kansloos tegen de Sky-goden. Marginal gains for the win.
Mexicanobakkerzaterdag 22 juli 2017 @ 15:56
quote:
6s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:54 schreef Zorro het volgende:
Wat heeft Sky toch een geluk he. Vorig jaar was Poels de meesterknecht en heel toevallig reed die de tour van zijn leven. Nu is Lollerkowski meesterknecht en rijdt DIE de tour van zijn leven. Wat een meevaller zeg.
Sky heeft vooral een fiks budget dat ze zo'n loller en landa (en thomas) hier even neer kunnen pleuren om voor froome te fietsen
DeeBeezaterdag 22 juli 2017 @ 15:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:56 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
800.000 betalen voor een Tourrit. :')

De mensen bij de ASO worden echt lachend rijk.
Komende jaren nooit meer bergop finishes
Pedrosozaterdag 22 juli 2017 @ 15:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:55 schreef Max23 het volgende:

[..]

Roglic?
Die gaat er wel dichtbij zijn maar ben bang dat ie net tekort gaat komen op deze 2 Supermannen.
wimderonzaterdag 22 juli 2017 @ 15:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:53 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Landa.
Op alle terreinen tijd prijsgeven op de top 3 is wel sterk ja.
hhh38zaterdag 22 juli 2017 @ 15:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:56 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
800.000 betalen voor een Tourrit. :')

De mensen bij de ASO worden echt lachend rijk.
Dit levert Marseille meer op dan de Grand Départ heeft gedaan voor Düsseldorf denk ik
Joezizaterdag 22 juli 2017 @ 15:57
Boek van Tyler Hamilton is tot nu toe mn favoriete dopingboek
Zorrozaterdag 22 juli 2017 @ 15:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:55 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Kwiatkowski is een wereldtopper, weinig geluk aan.
Oh, je bedoelt wereldtopper. Dat die heel goed is. Zoals Armstrong?
Rellende_Rotscholierzaterdag 22 juli 2017 @ 15:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:57 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Dit levert Marseille meer op dan de Grand Départ heeft gedaan voor Düsseldorf
Utrecht had pas stevig veel verlies geleden. _O-
TheArtzaterdag 22 juli 2017 @ 15:58
Ze gaan de start van de Roog missen? :')
hhh38zaterdag 22 juli 2017 @ 15:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:58 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Utrecht had pas stevig veel verlies geleden. _O-
En dan was het nog fantastisch goed weer
Joezizaterdag 22 juli 2017 @ 15:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:58 schreef TheArt het volgende:
Ze gaan de start van de Roog missen? :')
Lekker belangrijk de start
wimderonzaterdag 22 juli 2017 @ 15:59
De Gendt schroeit niet.
Joezizaterdag 22 juli 2017 @ 15:59
33e :') slecht zeg!
heywooduzaterdag 22 juli 2017 @ 15:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:58 schreef TheArt het volgende:
Ze gaan de start van de Roog missen? :')
:Y
Mexicanobakkerzaterdag 22 juli 2017 @ 15:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:59 schreef wimderon het volgende:
De Gendt schroeit niet.
Zoals verwacht
Rellende_Rotscholierzaterdag 22 juli 2017 @ 15:59
Bodnar is zo hard gegaan op die klim. :o

Hoe kan dat überhaupt?
Dale__Cooperzaterdag 22 juli 2017 @ 15:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:58 schreef hhh38 het volgende:

[..]

En dan was het nog fantastisch goed weer
qua aantal mensen kan dat niet tegengevallen zijn.
franklopzaterdag 22 juli 2017 @ 15:59
Oei lollerowski gaat krap zitten
heywooduzaterdag 22 juli 2017 @ 15:59
Dit gaat Kwiat niet halen
Szurazaterdag 22 juli 2017 @ 15:59
Bodnargod ^O^
Aguerozaterdag 22 juli 2017 @ 15:59
Het wordt echt heel close.
Columbiafanzaterdag 22 juli 2017 @ 15:59
Kwiatko moet dit kunnen pakken _O_ _O_
komradzaterdag 22 juli 2017 @ 15:59
Bergop lollert lollerkovski minder hard
wimderonzaterdag 22 juli 2017 @ 15:59
Impij met een redelijke tussentijd.
Mexicanobakkerzaterdag 22 juli 2017 @ 15:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:59 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Bodnar is zo hard gegaan op die klim. :o

Hoe kan dat überhaupt?
Bizar ja, die kan toch helemaal niet klimmen? _O-
hhh38zaterdag 22 juli 2017 @ 15:59
Kwiat wint wel weer 20 seconden in de afdaling
Taglianozaterdag 22 juli 2017 @ 15:59
Tijdmeting weer niet stil
Van_Poppelzaterdag 22 juli 2017 @ 16:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:59 schreef heywoodu het volgende:
Dit gaat Kwiat niet halen
Denk het wel, Kwiat kan prima afdalen
Rellende_Rotscholierzaterdag 22 juli 2017 @ 16:00
De start van Roglic missen en dan Gastauer in beeld brengen. :D :D :D
Columbiafanzaterdag 22 juli 2017 @ 16:00
Bodnar zat dus wel flink op de brommer op die klim.
heywooduzaterdag 22 juli 2017 @ 16:00
En dan wel Gastauer laten zien :')
Mani89zaterdag 22 juli 2017 @ 16:00
Zou me niet verbazen als Landa straks ook in de tijdrit de beste van de klassementsrenners is.
komradzaterdag 22 juli 2017 @ 16:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:00 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
De start van Roglic missen en dan Gastauer in beeld brengen. :D :D :D
compensatie :D
LetItBleedzaterdag 22 juli 2017 @ 16:00
Geen beelden van Roglic, wat een grap.
hhh38zaterdag 22 juli 2017 @ 16:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:00 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
De start van Roglic missen en dan Gastauer in beeld brengen. :D :D :D
Wilde het net zeggen _O-
Frozen-assassinzaterdag 22 juli 2017 @ 16:00
Dit is echt intens slechte regie
Dale__Cooperzaterdag 22 juli 2017 @ 16:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:59 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Bizar ja, die kan toch helemaal niet klimmen? _O-
vanuit het zadel op een tijdritfiets waarschijnlijk wel. Dumoulin is ook altijd bizar sterk op heuvels op zijn tijdritfiets.
komradzaterdag 22 juli 2017 @ 16:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:00 schreef Mani89 het volgende:
Zou me niet verbazen als Landa straks ook in de tijdrit de beste van de klassementsrenners is.
die vliegt die klim op, remmen in de bochten enzo
CP360zaterdag 22 juli 2017 @ 16:00
Froome gaat iedereen oprollen dadelijk.
Columbiafanzaterdag 22 juli 2017 @ 16:00
Gaan ze de verkeerde Sloveen in beeld brengen :')
hhh38zaterdag 22 juli 2017 @ 16:00
Brajkovic in beeld :')
Taglianozaterdag 22 juli 2017 @ 16:00
Als ze geen beelden hebben Roglic hoop ik wel bijzonder hard dat hij wint
Rellende_Rotscholierzaterdag 22 juli 2017 @ 16:00
Ik vermoed dat er ook helemaal geen tv-motor bij Roglic zit.
b2pyzaterdag 22 juli 2017 @ 16:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:59 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Bodnar is zo hard gegaan op die klim. :o

Hoe kan dat überhaupt?
Dat hoeven we in de wielerwereld niet uit te leggen toch? :P
franklopzaterdag 22 juli 2017 @ 16:01
Calmejane _O_
Rellende_Rotscholierzaterdag 22 juli 2017 @ 16:01
Ah, toch wel.
TheArtzaterdag 22 juli 2017 @ 16:01
Castro is best redelijk bezig. 11e bij het tweede tussenpunt mét val.
Mexicanobakkerzaterdag 22 juli 2017 @ 16:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:00 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

vanuit het zadel op een tijdritfiets waarschijnlijk wel. Dumoulin is ook altijd bizar sterk op heuvels op zijn tijdritfiets.
Maar Dumoulin kan ook op een gewone fiets prima klimmen.
hhh38zaterdag 22 juli 2017 @ 16:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:00 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Ik vermoed dat er ook helemaal geen tv-motor bij Roglic zit.
Daar is ie _O_
b2pyzaterdag 22 juli 2017 @ 16:01
Roglic in beeld
DeeBeezaterdag 22 juli 2017 @ 16:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:00 schreef Frozen-assassin het volgende:
Dit is echt intens slechte regie
Al 40x dat pleuriskasteel gezien ipv renners. Pas twee keer een afdaling gevolgd ofzo...
Aguerozaterdag 22 juli 2017 @ 16:01
ROGLA *O*
franklopzaterdag 22 juli 2017 @ 16:01
De Roog!
Columbiafanzaterdag 22 juli 2017 @ 16:01
Daar is ie _O_
Felagundzaterdag 22 juli 2017 @ 16:02
Roglic. *O*
DeeBeezaterdag 22 juli 2017 @ 16:02
Hij vliegt.
Zelvazaterdag 22 juli 2017 @ 16:02
Sodemieter op met die Van Baarle.
Szurazaterdag 22 juli 2017 @ 16:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:00 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Ik vermoed dat er ook helemaal geen tv-motor bij Roglic zit.
Doe dat maar niet meer
Dale__Cooperzaterdag 22 juli 2017 @ 16:02
Talansky 27e, Wuyts is hevig teleurgesteld
Bomenverzamelingzaterdag 22 juli 2017 @ 16:03
En nu is Bodnar een landgenote van kwiat :o :o
Rellende_Rotscholierzaterdag 22 juli 2017 @ 16:04
Skivliegen genoemd, heywoodu vindt dit leuk.
_-_ratjetoe_-_zaterdag 22 juli 2017 @ 16:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:59 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

qua aantal mensen kan dat niet tegengevallen zijn.
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:58 schreef hhh38 het volgende:

[..]

En dan was het nog fantastisch goed weer
Er was te goed weer voorspeld, met 35 graden is het toch wel onprettig om daar te staan. En in de zomer is Utrecht aardig verlaten. Volgens mij hadden ze begroot op zo'n miljoen bezoekers, en kwamen er een paar honderdduizend.
Columbiafanzaterdag 22 juli 2017 @ 16:04
Wuyts kent het verschil tussen skivliegen en schansspringen _O_ _O_ _O_
LetItBleedzaterdag 22 juli 2017 @ 16:05
Jezus, wat een kutregie. Ik heb al die gebouwen nu al tig keer voorbij zien komen.
Dale__Cooperzaterdag 22 juli 2017 @ 16:05
Ik heb Planica ooit bezocht. Het succes van Roglic komt nu wel erg dichtbij.
Mykonoszaterdag 22 juli 2017 @ 16:05
Zo, ik kijk ook.

Heb zelf ook even flink geschroeid, maar deze jongens gaan alsnog bijna twee keer zo hard :{
Dr_Flashzaterdag 22 juli 2017 @ 16:05
Brajkovic? Wie?
Van_Poppelzaterdag 22 juli 2017 @ 16:06
Kwiat haalt dit wel
Columbiafanzaterdag 22 juli 2017 @ 16:06
Wordt nog krap dit.
DeeBeezaterdag 22 juli 2017 @ 16:06
Chaves. Colombiaantjes. :')_
Rellende_Rotscholierzaterdag 22 juli 2017 @ 16:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:06 schreef Van_Poppel het volgende:
Kwiat haalt dit wel
Laatste bochtjes zijn wel slecht voor het tempo.
trein2000zaterdag 22 juli 2017 @ 16:07
Nee
franklopzaterdag 22 juli 2017 @ 16:07
Wordt krap
Rellende_Rotscholierzaterdag 22 juli 2017 @ 16:07
Bohhh
Szurazaterdag 22 juli 2017 @ 16:07
Lekker voor m
noodgangzaterdag 22 juli 2017 @ 16:07
Sow
Dale__Cooperzaterdag 22 juli 2017 @ 16:07
zonde
#ANONIEMzaterdag 22 juli 2017 @ 16:07
choke
Van_Poppelzaterdag 22 juli 2017 @ 16:07
Net niet dus :(
Columbiafanzaterdag 22 juli 2017 @ 16:07
Flopshow dit -O-
Mexicanobakkerzaterdag 22 juli 2017 @ 16:07
Oe.

Bodnar _O_
IbanMayozaterdag 22 juli 2017 @ 16:07
Yes
StephanLzaterdag 22 juli 2017 @ 16:07
Tegenpolen :D
Joezizaterdag 22 juli 2017 @ 16:07
8)7 8)7 8)7
De-iets-tedikkewielrennerzaterdag 22 juli 2017 @ 16:07
Een meter
Zorrozaterdag 22 juli 2017 @ 16:07
Mooi.
Aguerozaterdag 22 juli 2017 @ 16:07
Jammer.
Tjackazaterdag 22 juli 2017 @ 16:07
BodGOD
Columbiafanzaterdag 22 juli 2017 @ 16:08
Hoop wel dat de Roog die lollerpool nog even op z'n nummer zet.
Zelvazaterdag 22 juli 2017 @ 16:08
*O*
franklopzaterdag 22 juli 2017 @ 16:08
Impey gaat schroeien. wimderon wist dit
Max23zaterdag 22 juli 2017 @ 16:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:55 schreef Pedroso het volgende:
Kwiat gaat ook vliegend het bergje op. Nr.1 + 2 zijn bekend, Froome en Kwiat (in willekeurige volgorde).
Oke, sta jij even voor paal :P ;)
TheArtzaterdag 22 juli 2017 @ 16:08
Impey 3e op 9 sec op punt 2. Die heeft dus tijd goed gemaakt :o
Rellende_Rotscholierzaterdag 22 juli 2017 @ 16:08
Impey is hard gegaan op de klim.
DeeBeezaterdag 22 juli 2017 @ 16:08
De Gendt rijdt weer eens als een toerist. :')
Dr_Flashzaterdag 22 juli 2017 @ 16:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:06 schreef Van_Poppel het volgende:
Kwiat haalt dit wel
Bijna :Y
Dale__Cooperzaterdag 22 juli 2017 @ 16:08
Wimderon had dit weer voorzien
franklopzaterdag 22 juli 2017 @ 16:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:08 schreef TheArt het volgende:
Impey 3e op 9 sec op punt 2. Die heeft dus tijd goed gemaakt :o
Dat was op Kwiat, dat deed Bodnar ook al
TheArtzaterdag 22 juli 2017 @ 16:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:08 schreef franklop het volgende:

[..]

Dat was op Kwiat, dat deed Bodnar ook al
Oh ja verrek, dat is waar.
Dr_Flashzaterdag 22 juli 2017 @ 16:08
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:08 schreef DeeBee het volgende:
De Gendt rijdt weer eens als een toerist. :')
Heeft ie nou die stinkprijs waar hij gisteren zo om liep te huilen? :')
Mexicanobakkerzaterdag 22 juli 2017 @ 16:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:08 schreef franklop het volgende:
Impey gaat schroeien. wimderon wist dit
rondewimgod
Aguerozaterdag 22 juli 2017 @ 16:08
Dat is de verkeerde Sloveen.
THEFXRzaterdag 22 juli 2017 @ 16:09
de 3de week :D :D :D
CP360zaterdag 22 juli 2017 @ 16:09
Wuyts kan niet lezen.
Taglianozaterdag 22 juli 2017 @ 16:09
Ik wil beelden van De Roog.
IbanMayozaterdag 22 juli 2017 @ 16:10
Flikker op met die Gastauer
LetItBleedzaterdag 22 juli 2017 @ 16:10
Heh fijn dit. Ik zat echt te snakken naar beelden van Gastauer
marcodejzaterdag 22 juli 2017 @ 16:10
De regie gelooft niet in De Roog.
TheArtzaterdag 22 juli 2017 @ 16:10
Wat moet je in godsnaam met Gastauer in beeld :')
capuchon_jongenzaterdag 22 juli 2017 @ 16:10
Jose is de draad kwijt. Niet de organisatie :P
franklopzaterdag 22 juli 2017 @ 16:10
Roog moet bijna bij tp1 zijn
Aguerozaterdag 22 juli 2017 @ 16:10
Gastauer. :')
Mexicanobakkerzaterdag 22 juli 2017 @ 16:10
Wie is Gastauer jongens?
Taglianozaterdag 22 juli 2017 @ 16:10
JAA
Dale__Cooperzaterdag 22 juli 2017 @ 16:10
moet nog een stukje
hhh38zaterdag 22 juli 2017 @ 16:10
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:04 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

[..]

Er was te goed weer voorspeld, met 35 graden is het toch wel onprettig om daar te staan. En in de zomer is Utrecht aardig verlaten. Volgens mij hadden ze begroot op zo'n miljoen bezoekers, en kwamen er een paar honderdduizend.
Ik weet het, woon er zelf ook. Ik vond het goed uit te houden, maar heb alleen de laatste anderhalf uur langs de kant gestaan vlakbij een plek waar je drinken kon halen. Snap wel dat de hitte effect heeft gehad
Rellende_Rotscholierzaterdag 22 juli 2017 @ 16:10
De Roog gaat matig.
Mexicanobakkerzaterdag 22 juli 2017 @ 16:11
De Roog geen toptijd denk ik.
franklopzaterdag 22 juli 2017 @ 16:11
Atapuma gaat meedoen om de Annemiek van Vleuten award
Van_Poppelzaterdag 22 juli 2017 @ 16:11
Rogla tegenvallend
Columbiafanzaterdag 22 juli 2017 @ 16:11
Wereldrecord zit boven de 250 meter Wuyts.
Taglianozaterdag 22 juli 2017 @ 16:11
Impey schroeit wel lekker
TheArtzaterdag 22 juli 2017 @ 16:11
Roog 9e op 25 sec.
b2pyzaterdag 22 juli 2017 @ 16:12
Kwiatkovski had geen aerodynamische bidon maar gewoon een ronde..
Dale__Cooperzaterdag 22 juli 2017 @ 16:12
9e + 0.25
marcodejzaterdag 22 juli 2017 @ 16:12
Ik snapte het algehele vertrouwen in De Roog ook niet, alsof het de nieuwe Cancellara is.
Rellende_Rotscholierzaterdag 22 juli 2017 @ 16:12
Dat is echt onbegrijpelijk slecht.
capuchon_jongenzaterdag 22 juli 2017 @ 16:12
Matige tijd
Dale__Cooperzaterdag 22 juli 2017 @ 16:12
De Roog heeft zich waarschijnlijk al helemaal naar de tering gezopen.
Mexicanobakkerzaterdag 22 juli 2017 @ 16:12
Brajko staat aardig geparkeerd voor mijn gevoel.
Columbiafanzaterdag 22 juli 2017 @ 16:12
Wie kan Bodnar nog kloppen? Froomey, maar verder?
Frozen-assassinzaterdag 22 juli 2017 @ 16:12
Brajkovic gaat achteruit, koekoek
Rellende_Rotscholierzaterdag 22 juli 2017 @ 16:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:12 schreef marcodej het volgende:
Ik snapte het algehele vertrouwen in De Roog ook niet, alsof het de nieuwe Cancellara is.
Zijn tijdritten van dit jaar gemist?
Joezizaterdag 22 juli 2017 @ 16:12
Gejuich voor inrijdende mollema
Taglianozaterdag 22 juli 2017 @ 16:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:12 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Dat is echt onbegrijpelijk slecht.
Twee woorden

Jan Boven

Opgelost, slotje, licht uit, weg ermee
Frozen-assassinzaterdag 22 juli 2017 @ 16:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:12 schreef marcodej het volgende:
Ik snapte het algehele vertrouwen in De Roog ook niet, alsof het de nieuwe Cancellara is.
marco pls
Scorpion_17zaterdag 22 juli 2017 @ 16:13
Impey moet wel de best geplaatste sprinter zijn in het klassement?
Dr_Flashzaterdag 22 juli 2017 @ 16:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:09 schreef THEFXR het volgende:
de 3de week :D :D :D
Je meent het ;(
capuchon_jongenzaterdag 22 juli 2017 @ 16:13
Froome er misschien overheen?
Columbiafanzaterdag 22 juli 2017 @ 16:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:13 schreef Scorpion_17 het volgende:
Impey moet wel de best geplaatste sprinter zijn in het klassement?
Impey is geen sprinter.
Joezizaterdag 22 juli 2017 @ 16:13
Roglic netjes hoor
Dale__Cooperzaterdag 22 juli 2017 @ 16:13
Het wordt dus Bodnar of Froome.
Chiappuccizaterdag 22 juli 2017 @ 16:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:13 schreef Scorpion_17 het volgende:
Impey moet wel de best geplaatste sprinter zijn in het klassement?
Impey is niet echt een sprinter. Meer een echte allrounder.
Scorpion_17zaterdag 22 juli 2017 @ 16:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:13 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Impey is geen sprinter.
Wel. In vroegere jaren geregeld deelgenomen aan massasprints. Beetje a la Robert Hunter vroeger en Rojas.
CP360zaterdag 22 juli 2017 @ 16:14
Froome zet Bodnar op een minuut dadelijk. Bergop remmend in de bochten jwz.
franklopzaterdag 22 juli 2017 @ 16:14
Ah Primoz in beeld, die is nu natuurlijk favoriet
Immerdebestebobzaterdag 22 juli 2017 @ 16:14
quote:
10s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:14 schreef CP360 het volgende:
Froome zet Bodnar op een minuut dadelijk. Bergop remmend in de bochten jwz.
_O_
hhh38zaterdag 22 juli 2017 @ 16:15
Latour, mijn joker _O_

De laatste tijdrit in een grote ronde van de Franse kampioen was alleen niet zo best ;(
Mani89zaterdag 22 juli 2017 @ 16:15
De regie had dus gewoon gelijk.
Mexicanobakkerzaterdag 22 juli 2017 @ 16:15
Als Impey een sprinter is dan is Greg van Avermaet een sprinter en Ollie Naesen ook.
Immerdebestebobzaterdag 22 juli 2017 @ 16:15
Zou wat zijn als Froome geen geel haalt.
marcodejzaterdag 22 juli 2017 @ 16:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:12 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Zijn tijdritten van dit jaar gemist?
Nee, maar er wordt gedaan alsof het Roog De Onverslaanbare is.
Rellende_Rotscholierzaterdag 22 juli 2017 @ 16:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:15 schreef marcodej het volgende:

[..]

Nee, maar er wordt gedaan alsof het Roog De Onverslaanbare is.
Met deze concurrentie klopt dat eigenlijk wel. Alles anders dan een overwinning is een teleurstelling in dit veld.
vaarsuviuszaterdag 22 juli 2017 @ 16:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:56 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
800.000 betalen voor een Tourrit. :')

De mensen bij de ASO worden echt lachend rijk.
Bij de FIFA lachen ze om die stumpertjes van de ASO :D
Dale__Cooperzaterdag 22 juli 2017 @ 16:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:15 schreef marcodej het volgende:

[..]

Nee, maar er wordt gedaan alsof het Roog De Onverslaanbare is.
hij was de favoriet bij de bookmakers.
Dr_Flashzaterdag 22 juli 2017 @ 16:16
Impey dat scheelde weinig :')
franklopzaterdag 22 juli 2017 @ 16:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:15 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Met deze concurrentie klopt dat eigenlijk wel. Alles anders dan een overwinning is een teleurstelling in dit veld.
Na 3 weken koers liggen de verhoudingen toch vaak net anders.

Spartacus werd ook wel eens verslagen door Contador
Columbiafanzaterdag 22 juli 2017 @ 16:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:15 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Met deze concurrentie klopt dat eigenlijk wel. Alles anders dan een overwinning is een teleurstelling in dit veld.
Mwuah tegen een Froome in mutantenvorm zie ik Rogla niet snel winnen.
Immerdebestebobzaterdag 22 juli 2017 @ 16:17
Chavanel stelde ik altijd op in tourpooltjes als klassementsrenner :@
Mexicanobakkerzaterdag 22 juli 2017 @ 16:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:15 schreef hhh38 het volgende:
Latour, mijn joker _O_

De laatste tijdrit in een grote ronde van de Franse kampioen was alleen niet zo best ;(
Dit is ook mijn sportpoolsjoker, bakt er alleen geen biet van.
capuchon_jongenzaterdag 22 juli 2017 @ 16:18
Gaat Froome met minuten gooien naar Bardet en Uran
Van_Poppelzaterdag 22 juli 2017 @ 16:18
RIP Roglic
Joezizaterdag 22 juli 2017 @ 16:18
Roglic
Rellende_Rotscholierzaterdag 22 juli 2017 @ 16:18
Hij heeft ook nog een problemen gehad. :')
trein2000zaterdag 22 juli 2017 @ 16:18
Kansloos
CP360zaterdag 22 juli 2017 @ 16:18
Roglic asfalt weer gekopt.
marcodejzaterdag 22 juli 2017 @ 16:18
Alle ballen op Dylan morgen.
Mexicanobakkerzaterdag 22 juli 2017 @ 16:18
On voor stel baar.
Szurazaterdag 22 juli 2017 @ 16:18
Het is niet de tijdrit van de Roog
franklopzaterdag 22 juli 2017 @ 16:18
De Roog lek :')
skysherrifzaterdag 22 juli 2017 @ 16:18
he gvd
Mani89zaterdag 22 juli 2017 @ 16:18
Roglic knalt die klim op.
Rellende_Rotscholierzaterdag 22 juli 2017 @ 16:18
Ik heb het weer gejinxt natuurlijk.

Mijn excuses aan Jan Boven en co.
Taglianozaterdag 22 juli 2017 @ 16:19
Uit de bocht gevlogen bergop zeker

Arme Roog
StephanLzaterdag 22 juli 2017 @ 16:19
Goed materiaal daar.
Dr_Flashzaterdag 22 juli 2017 @ 16:19
Graf tyfus regie :r Teringfransozen krijg aids
wimderonzaterdag 22 juli 2017 @ 16:19
franklopzaterdag 22 juli 2017 @ 16:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:18 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Ik heb het weer gejinxt natuurlijk.

Mijn excuses aan Jan Boven en co.
Zet je morgen Dielan even buiten de top 5?
TheArtzaterdag 22 juli 2017 @ 16:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:19 schreef StephanL het volgende:
Goed materiaal daar.
Bazenmateriaal zelfs _O_
Zelvazaterdag 22 juli 2017 @ 16:19
Herbert is nog aan het hopen :')
marcodejzaterdag 22 juli 2017 @ 16:19
Hij gaat niet onaardig omhoog.
Rellende_Rotscholierzaterdag 22 juli 2017 @ 16:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:19 schreef franklop het volgende:

[..]

Zet je morgen Dielan even buiten de top 5?
De Greip gaat op 1.
Columbiafanzaterdag 22 juli 2017 @ 16:20
Sterk klimmetje.
franklopzaterdag 22 juli 2017 @ 16:20
Toch nog een goede tijd hoor, als hij eerst 25 seconden achter lag _O-
CP360zaterdag 22 juli 2017 @ 16:20
De hamvraag is of Froome Bardet in gaat halen natuurlijk. Twee minuten verschil maar in starttijd. Mooi richtpunt na km of zes. :')
LetItBleedzaterdag 22 juli 2017 @ 16:20
Zonder fietswissel had de Roog dik tijd goedgemaakt
skysherrifzaterdag 22 juli 2017 @ 16:20
13 seconden meer verloren na lekrijden oid, was dus wel iets beter bezig
DeeBeezaterdag 22 juli 2017 @ 16:20
De Roog schroeit wel op het klimmetje verder, want verliest 'maar' 13 sec inclusief problemen. :{
marcodejzaterdag 22 juli 2017 @ 16:20
Maar 13 seconden verloren tussen TP1 en TP 2
LekkerWeertjezaterdag 22 juli 2017 @ 16:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 15:45 schreef LekkerWeertje het volgende:

[..]

Hier kun je toch niet veel aan verpesten? :o
Godverdomme. :')
hhh38zaterdag 22 juli 2017 @ 16:20
Zonder lek waarschijnlijk ingelopen
Frozen-assassinzaterdag 22 juli 2017 @ 16:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:19 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

De Greip gaat op 1.
Zo pijnlijk vorig jaar. Alle sprints weer geen kut gepresteerd maar toch is Tour geslaagd omdat ze op Champs Elysees winnen
Marcosszaterdag 22 juli 2017 @ 16:21
Wel goed deel 2 ondanks de fietswissel
StephanLzaterdag 22 juli 2017 @ 16:21
LOL Bardet :D
Columbiafanzaterdag 22 juli 2017 @ 16:21
Pantano, Atapuma en Chaves.
Dr_Flashzaterdag 22 juli 2017 @ 16:21
Ik kan beter zelf die Tour gaan organiseren. Honderd jaar ervaring en dan dit geklungel, man man man :N
marcodejzaterdag 22 juli 2017 @ 16:21
Bardet :')
Rellende_Rotscholierzaterdag 22 juli 2017 @ 16:21
Net voor de lastigste bocht van het parcours schakelt de regie naar iemand die aan het inrijden is.
Joezizaterdag 22 juli 2017 @ 16:21
quote:
Szurazaterdag 22 juli 2017 @ 16:21
Bardet ziet eruit als een of andere junk
Van_Poppelzaterdag 22 juli 2017 @ 16:21
Bardet met oorwarmers met hiphopmuziek
CP360zaterdag 22 juli 2017 @ 16:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:20 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Zo pijnlijk vorig jaar. Alle sprints weer geen kut gepresteerd maar toch is Tour geslaagd omdat ze op Champs Elysees winnen
Lotto BE is nog slechter dan Lotto NL.
franklopzaterdag 22 juli 2017 @ 16:22
Calmejane _O_ .
Frozen-assassinzaterdag 22 juli 2017 @ 16:22
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 16:21 schreef CP360 het volgende:

[..]

Lotto BE is nog slechter dan Lotto NL.
Dat is ook niet zo lastig met Marc Sergeant