Spanje is misschien een goed idee!quote:
Ik weenie, iets van nooit terugkijken over je schouder.....quote:Op zaterdag 22 juli 2017 19:37 schreef liedetector het volgende:
[..]
wrom niet terug naar peking...wat een coo plan (wil fotoverslag!!!)
VroagAH thuis aten we best wel eens hutspot...geen idee wat daar mis ging (nu geen last meer van kan ook), maar dan at ik nog 2 dagen gekookte ui @naar boven komen.... dus geen favo neequote:Op zaterdag 22 juli 2017 19:43 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, dat wel. Hutspot gaat er uberhaupt slecht in bij mij.
Maar met een smaakvol vis of vleesgerecht wel beter.
Mijn favo combi is rendang met hutspot. Maar dan nog is mijn mindset zodanig "hutspot is mweh" dat ik het eigenlijk nooit maak. Terwijl het echt een briljante combi is.
dan ga je voor de stad en het eten toch? niet voor je collegeaquote:Op zaterdag 22 juli 2017 19:44 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik weenie, iets van nooit terugkijken over je schouder.....
En verder ben ik een kutwijf, want nooit contact gehouden met mijn collega's daar.
Nou ja, dat doe ik nooit, maar dit voelt dat weer anders.
Boel eetclubjes?quote:Op zaterdag 22 juli 2017 19:16 schreef Kaatje1 het volgende:
Bbrrr hutspot. Hier was het (weer) stamppot rauwe andijvie maar nu met gegrilde kalfsspiesjes.
Morgen eetclub hier (een ander, eigenlijk allemaal vrienden die ik al lang ken), dan gaat het bobotie worden. Maar niet uit een pakje met sperziebonen
wel eens iets geks met bonen (geloof kikkerewten trouwens) en pindas gemaakt wat best heel tof was....geloof boboti nooit gemaakt (opgezocht...melk, valt af dus)quote:Op zaterdag 22 juli 2017 19:51 schreef RobinOok het volgende:
Bobotie, bluh, lijkt me echt zo helemaal niks.
2 maar, 1 echte en die van morgen hebben we ingesteld omdat we elkaar anders nooit onder ons zien, maar alleen op feestjes en uitvaarten.quote:Op zaterdag 22 juli 2017 19:46 schreef liedetector het volgende:
[..]
dan ga je voor de stad en het eten toch? niet voor je collegea
Ik gebruik 1 dl en ooit eens lactosevrije melkquote:Op zaterdag 22 juli 2017 19:54 schreef liedetector het volgende:
[..]
wel eens iets geks met bonen (geloof kikkerewten trouwens) en pindas gemaakt wat best heel tof was....geloof boboti nooit gemaakt (opgezocht...melk, valt af dus)
Het zelfde doen Japanners met vis. Openknippen en opengevouwen roosteren/bakken of drogen.quote:Op zaterdag 22 juli 2017 20:45 schreef RobinOok het volgende:
Ik ben fan aan het worden van opengeknipte kip (spatchcocked chicken) in yoghurtmarinade. Nu een paar keer gegeten, met zelfbedacht kruidenmengsel en vanavond met die van Atul Kochnar en elke keer superlekker en supermals. Met kippetje van de Turk, kost geen drol.
Goeie techniek voor de bbq!quote:Op zaterdag 22 juli 2017 20:55 schreef z80 het volgende:
[..]
Het zelfde doen Japanners met vis. Openknippen en opengevouwen roosteren/bakken of drogen.
Zaterdagavondplannen?quote:Op zaterdag 22 juli 2017 21:12 schreef FranticDJ het volgende:
Wat zijn jullie zaterdagavond plannen?
Lui op de bank hangen en tv kijken wat ik de afgelopen tijd had opgenomenquote:Op zaterdag 22 juli 2017 21:12 schreef FranticDJ het volgende:
Wat zijn jullie zaterdagavond plannen?
grapsok!!! zo lekker pitten, ben al vanaf 2 uur vanacht op en nu ook beetje op opquote:Op zaterdag 22 juli 2017 21:12 schreef FranticDJ het volgende:
Wat zijn jullie zaterdagavond plannen?
2 uur???? Toen lag ik er net inquote:Op zaterdag 22 juli 2017 21:51 schreef liedetector het volgende:
[..]
grapsok!!! zo lekker pitten, ben al vanaf 2 uur vanacht op en nu ook beetje op op
Naar een vage disco gaan waar veel te veel lawaai is om te denken, laat staan een gesprek te voeren en me daar terwijl ik wacht op sluitingstijd te bezatten. Daarna buiten te kijken naar de vechtpartij tussen Sjonnie en Bennie om dan naar huis te gaan om the landscape channel te kijken tot het licht wordt.quote:Op zaterdag 22 juli 2017 21:12 schreef FranticDJ het volgende:
Wat zijn jullie zaterdagavond plannen?
De allerlekkerste Döner heb ik in Duitsland gehad en ik vraag me gewoon af waarom de Nederlandse Turken het niet net zo lekker krijgen. Zijn Nederlanders met minder tevreden, wat is dat?quote:Op zaterdag 22 juli 2017 19:18 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Een goeie is echt lekker.
Kalfsvlees, koolsla, ui, sla, kommer, tomaat, feta, peperoni met knoflookjoghurt en chilivlokken in een getoast stuk turks brood.
Geen idee.quote:Op zaterdag 22 juli 2017 22:53 schreef Isabeau het volgende:
[..]
De allerlekkerste Döner heb ik in Duitsland gehad en ik vraag me gewoon af waarom de Nederlandse Turken het niet net zo lekker krijgen. Zijn Nederlanders met minder tevreden, wat is dat?
quote:Op zaterdag 22 juli 2017 22:40 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Naar een vage disco gaan waar veel te veel lawaai is om te denken, laat staan een gesprek te voeren en me daar terwijl ik wacht op sluitingstijd te bezatten. Daarna buiten te kijken naar de vechtpartij tussen Sjonnie en Bennie om dan naar huis te gaan om the landscape channel te kijken tot het licht wordt.
In een leren broek?quote:Op zaterdag 22 juli 2017 22:40 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Naar een vage disco gaan waar veel te veel lawaai is om te denken, laat staan een gesprek te voeren en me daar terwijl ik wacht op sluitingstijd te bezatten. Daarna buiten te kijken naar de vechtpartij tussen Sjonnie en Bennie om dan naar huis te gaan om the landscape channel te kijken tot het licht wordt.
Uiteraardquote:
Nu stel ik me Piet voor als 1 vd Village Peoplequote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |