abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_172546474




Chronologisch:

quote:
21.30 Militairen sluiten twee bruggen over de Bosporus in Istanbul af. Auto's en bussen krijgen de opdracht om te keren.

21.50 Gevechtsvliegtuigen en militaire helikopters scheren over Ankara. Er klinken schoten.

22.02 De Turkse premier Binali Yildirim meldt dat er een militaire coup aan de gang is en dat de regering de veiligheidstroepen heeft gevraagd de orde te herstellen.

22.25 In een verklaring zegt het leger (dat wil zeggen: de coupplegers) dat het de macht heeft overgenomen om de democratie te beschermen en de mensenrechten te handhaven.

22.38 De televisiezender CNN Türk meldt dat president Erdogan veilig is. Hij was op vakantie in de badplaats Bodrum.

22.47 Opstandige militairen gijzelen de stafchef van de Turkse strijdkrachten op het militaire hoofdkwartier in Ankara.

22.58 Militairen bezetten het kantoor van de staatstelevisie TRT in Ankara. Het personeel wordt even later gedwongen een verklaring van de militairen voor te lezen: het land wordt bestuurd door een 'Vredesraad'. In het hele land geldt een uitgaansverbod.

23.16 President Erdogan roept de Turken via Facetime op de straat op te gaan om te protesteren tegen wat hij een couppoging van een klein deel van het leger noemt.

Zaterdag
Premier Erdogan spreekt via Facetime met CNN Türk.
Premier Erdogan spreekt via Facetime met CNN Türk. © GETTY
00.08 Tanks omsingelen het Turkse parlementsgebouw in Ankara.

00.37 De eerste scheuren in de strijdkrachten: de commandant van het Eerste Leger zegt dat slechts een kleine groep militairen de couppoging steunt.

00.59 Een gevechtsvliegtuig schiet een helikopter van de muitende militairen neer.

01.04 Het staatspersbureau Anadolu meldt de dood van 17 politieagenten op het hoofdkwartier van de Turkse special forces.

01.05 President Obama spreekt zijn steun uit voor de gekozen regering en roept op tot kalmte.

01.13 De Gülen-beweging van de in ballingschap levende rivaal van Erdogan, Fethullah Gülen, keurt de coup af.

01.52 Turkse premier Yildirim meldt dat situatie onder controle is.

02.20 Erdogan keert terug in Istanbul. Het vliegveld is inmiddels door zijn aanhangers bevrijd.

02.45 Muitende militairen bezetten kantoor van tv-zender CNN Türk, maar op het Taksimplein geven de eerste muiters zich al over.

03.20 Erdogan belooft het leger te zuiveren van verraders.

05.39 Erdogan moedigt zijn aanhangers aan op straat te blijven totdat de situatie is gekalmeerd.

05.42 Muitende soldaten die een van de bruggen over de Bosporus in handen hadden, komen uit hun tanks en geven zich over. Zij worden later aangevallen door aanhangers van Erdogan.

07.10 Regeringsgetrouwe militairen hebben het militaire hoofdkwartier in Ankara weer in handen, maar sommige muiters verzetten zich nog.

07.29 De stafchef van de Turkse strijdkrachten Hulusi Akar, die door de muiters was gegijzeld, wordt bevrijd.

11.20 Premier Yildirim meldt dat de coup aan 161 mensen het leven heeft gekost, onder wie 104 coupplegers. Er zijn 1440 gewonden. Veiligheidstroepen hebben ruim 2800 militairen gearresteerd.

13.35 Turkse autoriteiten hebben 2.745 rechters op non-actief gezet.

14.43 Militaire hoofdkwartier weer helemaal in handen van regeringsgetrouwe troepen.

17.15 De Griekse justitie besluit de acht militairen die waren gevlucht uit Turkije en asiel hadden aangevraagd in Griekenland, uit te leveren aan Turkije. De Turkse regering had hierom gevraagd.

17.33 De vier grootste partijen van Turkije veroordelen de couppoging in een gezamenlijke verklaring voorgelezen in het parlement
De SMS van Erdogan - Oproep aan de bevolking om de straat op te gaan en op te komen voor de democratie, vrede, staat en het volk:

quote:
Turk Milletinin degerli evlatlari.Bu hareket Ankarada ve Istanbulda devletin zirhli araclarini ve silahlarini gasp etmis dar bir kadronun , 70 li yillardaki gibi davranarak millete karsi bir kalkismasidir. Serefli Turk milleti demokrasine ve huzuruna sahip cik. Turk milletini sindirecegini dusunen bu dar kadronun hareketine karsi sizleri sokaga ve milletinize sahip cikmaya cagiriyorum.

Devletine milletine sahip cik

Recep Tayyip Erdogan
Zie ook:
Staatsgreep in Turkije mislukt

quote:
Coupplegers in F-16 hadden Erdogan in het vizier
Luchtmachtpiloten die meededen aan de couppoging in Turkije zijn in de gelegenheid geweest president Erdogan te doden. Toen die vrijdagavond met een regeringstoestel van zijn vakantieadres in Marmaris naar Istanbul vloog, hadden twee F-16's hem in het vizier. Waarom ze niet hebben geschoten, is een raadsel, zegt een Turkse oud-militair in een reconstructie die persbureau Reuters van de gebeurtenissen maakte.
quote:
Plannen uitgelekt

Verschillende oud-militairen in Turkije zeggen dat de poging tot staatsgreep waarschijnlijk matig was voorbereid. "Vermoedelijk zijn ze eerder in actie gekomen dan de bedoeling was, omdat de plannen voor een staatsgreep waren uitgelekt. Ze merkten dat ze in de gaten werden gehouden en dat heeft ze er waarschijnlijk toe gebracht om snel tot actie over te gaan", zei een oud-militair.

Het was de bedoeling in hoog tempo het vliegveld van Istanbul, de belangrijkste brug over de Bosporus en het parlementsgebouw in Ankara in handen te krijgen en Erdogan en Yildirim te arresteren. Onder meer doordat Erdogan erin slaagde met een oproep op tv de bevolking te mobiliseren, slaagden de coupplegers niet in die opzet.
quote:
Erdogan: doodstraf snel weer invoeren
ISTANBUL - De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft zondag gezegd dat de doodstraf na de mislukte couppoging van militairen onverwijld weer moet worden ingevoerd. Hij zei dat de regering hierover in debat gaat met oppositiepartijen.

Erdogan sprak tegen aanhangers voor zijn huis in Istanbul die om de doodstraf riepen voor de coupplegers. ,,Wij kunnen deze eis niet negeren'', zei hij.
quote:
Staatsgreep Turkije lijkt mislukt

Het leger, of een groot deel daarvan, poogde de macht te grijpen. Het keerpunt lijkt het moment waarop het volk gehoord gaf aan de oproep van president Erdogan om protesterend de straat op te gaan.
quote:
Meer dan 2700 Turkse rechters op non-actief na mislukte couppoging

2745 Turkse rechters mogen hun functie niet meer uitoefenen na de mislukte coup gisteravond en vannacht. Dat heeft de Turkse Hoge Raad voor Rechters en Procureurs (HYSK) bekendgemaakt. Ook vijf leden van deze raad zijn volgens het staatspersbureau Anadolu ontslagen.

Bij het onderzoek naar de mislukte coup arresteerden de Turkse autoriteiten ook tien kantonrechters. 140 leden van het Hof van Cassatie worden nog gezocht.

De Hoge Raad kwam bijeen om te besluiten of rechters die volgens president Erdogan aanhanger zijn van de islamitische geestelijke Gülen op hun post konden blijven. Erdogan heeft gesuggereerd dat Gülen achter de mislukte staatsgreep zat.

De twee zijn elkaars aartsvijand. Gülen woont in de Verenigde Staten in ballingschap. Hij veroordeelt de coup en zegt dat hij er niets mee te maken heeft.
quote:
Leger Turkije verklaart macht te hebben overgenomen

Het Turkse leger heeft de macht overgenomen in Turkije. Dat heeft het leger zelf zojuist bekendgemaakt. De Bosporusbrug en de Fatih Sultan Mehmetbrug in Istanbul zijn vanavond afgesloten door militairen. In Ankara zouden schoten zijn gehoord, melden ooggetuigen. Daar vliegen ook straaljagers en helikopters boven de stad.

Het leger zegt in de verklaring dat het tot een staatsgreep is overgegaan omdat de regering de democratie heeft uitgehold. Verder werd verklaard dat het land nu door een ,,vredesraad'' wordt geregeerd die de veiligheid van het volk garandeert.

De Turkse minister van Justitie stelt dat de beweging van de Turkse geestelijke Fethullah Gülen achter de staatsgreep zit. Gülen gold lange tijd als bondgenoot van Erdogan, maar volgens de Turkse pers raakten ze met elkaar in onmin toen de regering plannen maakte om de particuliere scholen te sluiten.

Erdogan heeft het volk opgeroepen om de straat op te gaan en zich te uiten tegen de militaire coup. De coupplegers zullen volgens hem zwaar worden gestraft
Andere meldingen
-Reuters: Turkse militairen hebben controle genomen over de regering
-Het vliegverkeer van en naar het vliegveld Ataturk bij Istanbul is gestaakt.
-Staatstelevisiezender TRT overgenomen door militairen
-Social Media o.a. Twitter, Facebook plat gelegd in Turkije
-Onder de gegijzelden in het militaire hoofdkwartier in Ankara is de hoogste militaire leider.
-De Turkse president Erdogan is in Mongolië voor een topoverleg tussen Europese en Aziatisch leiders. Andere bronnen beweren juist dat Erdogan in Bodrun is voor vakantie
-CNN Turkije meldt dat er mensen zijn gegijzeld in het hoofdkwartier van het leger in Ankara.
-CNN: Vierde militaire coup sinds 1960
-Griekenland zet leger in verhoogde staat van paraatheid na coup Turkije
-NOS: Amerikanen mogen niet meer opstijgen vanaf vliegbasis Incirlik
-NOS: Bulgaarse militairen naar grens met Turkije
-Merkel veroordeeld de coup
-Grieken geven helikopter terug, bemanning mag voorlopig blijven
-Premier Yildirim zei dat wordt overwogen om de grondwet opnieuw aan te passen.
-NOS: Criticaster Gülen ontkent betrokkenheid bij couppoging Turkije
-Coupplegers in F-16 hadden Erdogan in het vizier



CNN TURK live
NOS liveblog

Erdogan: doodstraf snel weer invoeren

Turks corruptieschandaal

Update 20-07-2016:
Drie maanden noodtoestand Turkije
pi_172546480
Jeutje, wat een outdated OP. Misschien later eens opleuken.
pi_172546497
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 11:41 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Gulen en Erdo waren nooit dikke matties, ze hebben elkaar hooguit gebruikt om hun eigen doelen te kunnen realiseren. Gulen om Turkije om te vormen tot een moderne en seculiere democratie met islamiitische normen en waarden, en Erdogan om het plan van zijn meesters te realiseren, namelijk het opdelen van Turkije. Dat laatste lijkt in ieder geval goed op weg.
Sappig verhaal.

Vertel meer! Vooral over de meesters van Erdo.
pi_172546512
Is er ooit iemand opgestaan eigenlijk en die gezegd heeft hoe dit gepland is allemaal en waarom ze het precies gedaan hebben?
pi_172546554
Hoorde ik iemand nou zeggen dat Gulen seculier is?
pi_172546587
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 11:45 schreef zarGon het volgende:

[..]

Sappig verhaal.

Vertel meer! Vooral over de meesters van Erdo.
Het antwoord zit in deze video. Laat je het weten als je het hebt uitgekeken?

pi_172546675
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 11:50 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Het antwoord zit in deze video. Laat je het weten als je het hebt uitgekeken?

Oeeh, na plaatjes is het nu tijd voor videooos.

Ja man, ik ga eventjes naar een video van 58 minuten kijken.

Laat het je weten hoor, schatje van me.
pi_172546687
ERDO HEEFT MEESTERS!!!

Oh ja, wie dan, vertel eens...

KIJK NAAR DEZE VIDEO VAN 58 MINUTEN.

ECHT, HELEMAAL TOPPIE, GOZER. 14.gif.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 20-07-2017 11:55:26 ]
pi_172546718
quote:
10s.gif Op donderdag 20 juli 2017 11:54 schreef zarGon het volgende:

[..]

Oeeh, na plaatjes is het nu tijd voor videooos.

Ja man, ik ga eventjes naar een video van 58 minuten kijken.

Laat het je weten hoor, schatje van me.
Je hebt gelijk, je kunt je 58 minuten beter besteden op Fok. Even vergeten dat Turken in het algemeen niet van onderzoek zijn en liever dingen krijgen voorgekauwd.
pi_172546867
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 11:56 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Je hebt gelijk, je kunt je 58 minuten beter besteden op Fok. Even vergeten dat Turken in het algemeen niet van onderzoek zijn en liever dingen krijgen voorgekauwd.
Ook een manier om discussie te voeren.

Eerst wat opmerkelijke dingetjes opnoemen.

Wachten totdat mensen vragen erover stellen.

Vervolgens met zo'n antwoord komen waarvan je weet dat ze geen moeite voor zullen nemen (EEN VIDEO VAN FUCKING 58 MINUTEN WANT GEWOON ANTWOORD GEVEN IS ZOOO 2016).

En wanneer je merkt dat de mensen geen zin hebben in je video, gewoon die persoon aanvallen, want ja, jij hebt al antwoord gegeven met je video van 58 minuten, toch.


Bedankt, Hans.
pi_172546884
IEDEREEN, CHECK DIE VIDEO VAN 58 MINUTEN. ALS JE DAT NIET DOET BEN JE EEN TURK DIE LIEVER ALLES VOORGEKAUWD KRIJGT.

EN DAT WIL JE NIET ZIJN, EEN TURK.
pi_172546933
Ik wacht wel op de samenvatting.
pi_172547050
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 12:07 schreef WammesWaggel het volgende:
Ik wacht wel op de samenvatting.
DIT IS EEN PERSOONLIJKE AANVAL OP JOU OMDAT JE GEEN VIDEO VAN 58 MINUTEN WIL BEKIJKEN.
pi_172547068
Tering, niveautje hier tegenwoordig.

[ Bericht 24% gewijzigd door #ANONIEM op 20-07-2017 12:14:18 ]
pi_172547178
quote:
14s.gif Op donderdag 20 juli 2017 12:12 schreef zarGon het volgende:

[..]

DIT IS EEN PERSOONLIJKE AANVAL OP JOU OMDAT JE GEEN VIDEO VAN 58 MINUTEN WIL BEKIJKEN.
Jamaar jamaar het verzwakken van Turkije levert mij maandelijks een leuke envelop van de Armeense ambassade op dus heb dat er wel voor over.
pi_172547247
Pfffff Turkai is faking warm man. Cekilmiyor. Vind je het gek dat ze zo oorlogszuchtig zijn.
pi_172547460
Vinden Erdoganaanhangers Erdogan groter/belangrijker dan Allah? Ik heb het idee dat Erdogan dit zelf wel vindt.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_172547670
quote:
14s.gif Op donderdag 20 juli 2017 12:04 schreef zarGon het volgende:
IEDEREEN, CHECK DIE VIDEO VAN 58 MINUTEN. ALS JE DAT NIET DOET BEN JE EEN TURK DIE LIEVER ALLES VOORGEKAUWD KRIJGT.

EN DAT WIL JE NIET ZIJN, EEN TURK.
quote:
14s.gif Op donderdag 20 juli 2017 12:12 schreef zarGon het volgende:

[..]

DIT IS EEN PERSOONLIJKE AANVAL OP JOU OMDAT JE GEEN VIDEO VAN 58 MINUTEN WIL BEKIJKEN.
Je vergat je capslock toets uit te zetten.

Maar inderdaad, als je bij elke discussie bij gevoerde argumenten een video van een uur moet gaan kijken kunnen we allemaal onze baan opzeggen.
  donderdag 20 juli 2017 @ 13:04:20 #19
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_172547958
Deutschland uber alles
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_172548031
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 12:03 schreef zarGon het volgende:

[..]

Ook een manier om discussie te voeren.

Eerst wat opmerkelijke dingetjes opnoemen.

Wachten totdat mensen vragen erover stellen.

Vervolgens met zo'n antwoord komen waarvan je weet dat ze geen moeite voor zullen nemen (EEN VIDEO VAN FUCKING 58 MINUTEN WANT GEWOON ANTWOORD GEVEN IS ZOOO 2016).

En wanneer je merkt dat de mensen geen zin hebben in je video, gewoon die persoon aanvallen, want ja, jij hebt al antwoord gegeven met je video van 58 minuten, toch.

Bedankt, Hans.
Geeft niet

pi_172548070
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 13:08 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Geeft niet

[ afbeelding ]
Oh, weer terug naar plaatjes.

Joepie.

KirmiziBeyaz heeft meesters.

Wil je weten wie?

Check onderstaande video voor antwoorden!


Wel afkijken eh!

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 20-07-2017 13:10:19 ]
pi_172548123
Gister op het vliegveld van Istanboel is mijn dinosaurus bot in beslag genomen door de douane.
pi_172548133
quote:
13s.gif Op donderdag 20 juli 2017 13:12 schreef fukforce het volgende:
Gister op het vliegveld van Istanboel is mijn dinosaurus bot in beslag genomen door de douane.
Jammer dat ze je bot hebben behandeld, maar eh, hoe kom je aan die dinosaurus?
pi_172548147
Altijd die Turken weer. Valt geen discussies mee te voeren, ze kijken niet eens naar 58 minuten durende video's. En daar win ik veel discussies mee. :D.

Om te vieren dat ik heb gewonnen, het overwinningsplaatje:


[ Bericht 18% gewijzigd door #ANONIEM op 20-07-2017 13:14:58 ]
pi_172548329
Atatürk draait zich om in zijn graf met deze leipo aan het roer in Turkije. Opvallend hoe pro Erdo Turken zijn in Nederland. Als ik met Turken uit Turkije praat merk ik toch dat deze meer relativeringsvermogen hebben dan die gastarbeiders hier.

Maar waarom zou je ook druk maken om de situatie van je Turkse broeders in Turkije! Als je bijstandsuitkering elke maand door de Nederlandse belastingbetaler wordt overgemaakt. En je met je Hollandse Euro's 6 weken per jaar de koning kan uithangen in Turkije, terwijl je in Nederland geen geld hebt voor een nieuw behangetje aan de muur in je sociale huurwoning.
pi_172548853
quote:
13s.gif Op donderdag 20 juli 2017 13:23 schreef fukforce het volgende:
Atatürk draait zich om in zijn graf met deze leipo aan het roer in Turkije. Opvallend hoe pro Erdo Turken zijn in Nederland. Als ik met Turken uit Turkije praat merk ik toch dat deze meer relativeringsvermogen hebben dan die gastarbeiders hier.
3% van de schone energie in Turkije is afkomstig van de rondspinnende Atatürk.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 20-07-2017 13:45:36 ]
pi_172548915
quote:
13s.gif Op donderdag 20 juli 2017 13:12 schreef fukforce het volgende:
Gister op het vliegveld van Istanboel is mijn dinosaurus bot in beslag genomen door de douane.
Na de Amerikas heeft de Turkse staat nu dus ook de dinosaurus ontdekt.
pi_172549200
quote:
Duitsland gaat niet langer 'bezonnen en bezorgd' reageren in de conflicten met Turkije. De minister van Buitenlandse Zaken Sigmar Gabriel kondigde donderdag aan dat de regering zich niet meer beperkt tot het uiten van bezorgdheid over mensenrechtenschendingen in Turkije.
Het reisadvies voor Turkije wordt aangescherpt en de exportverzekering die de overheid geeft voor de uitvoer van producten naar of investeringen in Turkije wordt heroverwogen, aldus Gabriel.

Gabriel was van zijn vakantie aan de Noordzee terug naar Berlijn gekomen omdat de spanningen tussen Duitsland en Turkije naar een nieuw hoogtepunt oplopen. De sociaaldemocraat Gabriel heeft voor hij donderdag de pers te woord stond, het Turkije-beleid afgestemd met de christendemocratische bondskanselier Angela Merkel en de voorzitter van de sociaaldemocratische SDP, Martin Schulz.

De Groenen hebben geëist dat het Europees-Turkse vluchtelingenakkoord wordt opgezegd ''omdat de Turkse president Recep Tayyip Erdogan ons daarmee afperst''. De Beierse christendemocraten hebben donderdag tot strenge financiële sancties tegen Turkije opgeroepen.

Een woordvoerder van Erdogan laat weten dat Turkije niet zal accepteren dat Duitsland economische maatregelen neemt gebaseerd op een politiek geschil. "We hopen dat ze hierop terugkomen."

Onacceptabel
​De Turkse regering liet Berlijn donderdagochtend weten het onacceptabel te vinden dat Duitsland zich met de binnenlandse aangelegenheden van Turkije bemoeit. Turkije reageerde hiermee op de eis van de Duitsers dat Turkije een Duitse mensenrechtenactivist vrijlaat

De Turkse ambassadeur in Berlijn werd hier woensdag voor op het matje geroepen. De Duitser Peter Steudtner en negen andere mensenrechtenactivisten zijn woensdag 5 juli in Istanbul opgepakt. Ze worden beschuldigd van "steun aan een gewapende terroristische organisatie". Vier van de activisten zijn vrijgelaten in afwachting van de rechtszaak. De anderen zitten vast.

Tja, verkiezingstijd he. Kijken of ze ook na de verkiezingen zulke stoere taal hebben.

[ Bericht 4% gewijzigd door KirmiziBeyaz op 20-07-2017 14:14:18 (oeps) ]
pi_172549254
quote:
2s.gif Op donderdag 20 juli 2017 13:45 schreef zarGon het volgende:

[..]

3% van de schone energie in Turkije is afkomstig van de rondspinnende Atatürk.
:') dude
pi_172549338
Turkije en Duitsland hebben gewoon behoefte aan een soort rijdende rechter :')
Kleine kinderen die figuren allemaal.
pi_172549614
quote:
Geen ondertiteling, maar wel een nieuwsbericht in het Nederlands waar hij helemaal niet in vermeld wordt.

Waar rook is, is het Dumanlı.
pi_172549683
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 14:11 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
Was July 15 Turkey's Reichstag Fire?

Mooie about heeft dat account:
quote:
The Alliance for Shared Values (AfSV) is a non-profit organization serving as a centralized platform for collaboration and a unifying voice for cultural, civic, and service organizations associated with the Hizmet social movement in the United States.
Alliance for Shared Values is inspired by the work of Mr. Fethullah Gulen, the Alliance for Shared Values is an umbrella non-profit organization serving as a voice for civic, culture and service organizations around the U.S dedicated to promoting community service, education and interfaith dialogue. The Alliance's member organizations are founded by individuals who are participants in the Hizmet social initiative. The Alliance works with people and organizations of all backgrounds and faiths to promote greater understanding, cooperate on meaningful projects, and build stronger bonds.
BEN BENIEUWD WAT GÜLEN EROVER TE ZEGGEN HEEFT.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 20-07-2017 14:15:18 ]
pi_172549750
Ook 10 minuten is te veel voor je he? :')

Ach, het is ook niet voor Turken bedoeld gezien de Engelse uitleg.

"I asked the head of the National Intelligence Organization (MIT) but was unable to get a satisfying answer" Dit was de premier, for crying out loud!
pi_172549778
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 14:17 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
Ook 10 minuten is te veel voor je he? :')
Ja, ik heb dit keer inderdaad iets over de duur van je video gezegd. :').
pi_172549785
Direct deporteren die gestoorde lui.
"magis quam dimidium convertit in omni tempore."
"In praeteritum fuerit, discere est. In posterum venturus est: compararim in ea. In praesens adest, frui."
"Acuto homine nobis opus est, qui pervestiget quid sui cives cogitent."
pi_172549793
quote:
10s.gif Op donderdag 20 juli 2017 14:15 schreef zarGon het volgende:

[..]

Mooie about heeft dat account:

[..]

BEN BENIEUWD WAT GÜLEN EROVER TE ZEGGEN HEEFT.
Best wel open voor een ala vrijmetselaar beweging
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_172549826
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 14:18 schreef DoubleUU het volgende:
Direct deporteren die gestoorde lui.
Weet je wie ook fan was van deportaties?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 20-07-2017 14:21:15 ]
pi_172549827
Gulen wil erdolf in de bek spugen zei 'ie in een interview... ik mag die vent wel.
"magis quam dimidium convertit in omni tempore."
"In praeteritum fuerit, discere est. In posterum venturus est: compararim in ea. In praesens adest, frui."
"Acuto homine nobis opus est, qui pervestiget quid sui cives cogitent."
pi_172549836
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 14:20 schreef zarGon het volgende:

[..]

Weet je wie ook fan was van deportaties?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Jazeker. Wat is je punt?
Denk maar niet dat ik in ga dimmen voor islamitische geretardeerde mensen. Wij rationele Nederlanders hebben last van dat tuig. Je kan het racistisch vinden wat ik zeg, veeg ik mn reet mee af. Je kan me blocken, zoek ik een ander forum. Ik maak de waarheid niet, dat doen die talloze moslims met hun achterlijke gedrag en hun achterlijke geloof. Hier in Nederland mag je zeggen wat je wilt en ik zeg zoals het is. Als ik jou was zou ik Mohammed de pedofiel vragen of hij me doodmaakt, dan weet je gelijk offie bestaat.

[ Bericht 28% gewijzigd door DoubleUU op 20-07-2017 14:27:00 ]
"magis quam dimidium convertit in omni tempore."
"In praeteritum fuerit, discere est. In posterum venturus est: compararim in ea. In praesens adest, frui."
"Acuto homine nobis opus est, qui pervestiget quid sui cives cogitent."
pi_172549976
Wat hebben generaal Zekai Aksalli, hoofd van de legerlleiding Hulusi Akar en hoofd van MIT Hakan Fidan met elkaar besproken op 14 Juli? Waarom zijn deze mensen niet bevraagd in de commissie die onderzoek deed naar de 'coup'? Waarom hield de AKP elke vorm van dieper onderzoek tegen?
pi_172550001
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 14:27 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
Wat hebben generaal Zekai Aksalli, hoofd van de legerlleiding Hulusi Akar en hoofd van MIT Hakan Fidan met elkaar besproken op 14 Juli? Waarom zijn deze mensen niet bevraagd in de commissie die onderzoek deed naar de 'coup'? Waarom hield de AKP elke vorm van dieper onderzoek tegen?
Wat hebben al die mensen gemeen?
"magis quam dimidium convertit in omni tempore."
"In praeteritum fuerit, discere est. In posterum venturus est: compararim in ea. In praesens adest, frui."
"Acuto homine nobis opus est, qui pervestiget quid sui cives cogitent."
  donderdag 20 juli 2017 @ 14:32:13 #43
438758 zeer
Opritsjniki
pi_172550080
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 14:21 schreef DoubleUU het volgende:

[..]

Jazeker. Wat is je punt?
Denk maar niet dat ik in ga dimmen voor islamitische geretardeerde mensen. Wij rationele Nederlanders hebben last van dat tuig. Je kan het racistisch vinden wat ik zeg, veeg ik mn reet mee af. Je kan me blocken, zoek ik een ander forum. Ik maak de waarheid niet, dat doen die talloze moslims met hun achterlijke gedrag en hun achterlijke geloof. Hier in Nederland mag je zeggen wat je wilt en ik zeg zoals het is. Als ik jou was zou ik Mohammed de pedofiel vragen of hij me doodmaakt, dan weet je gelijk offie bestaat.
even voor de duidelijkheid, als zarGon jou blocked, dan ga je hier weg?
pi_172550128
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 14:32 schreef zeer het volgende:

[..]

even voor de duidelijkheid, als zarGon jou blocked, dan ga je hier weg?
Even voor de duidelijkheid, nee. Als ik hier gebanned wordt door een admin, dan vertrek ik,
"magis quam dimidium convertit in omni tempore."
"In praeteritum fuerit, discere est. In posterum venturus est: compararim in ea. In praesens adest, frui."
"Acuto homine nobis opus est, qui pervestiget quid sui cives cogitent."
  donderdag 20 juli 2017 @ 14:35:20 #45
438758 zeer
Opritsjniki
pi_172550162
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 14:34 schreef DoubleUU het volgende:

[..]

Even voor de duidelijkheid, nee. Als ik hier gebanned wordt door een admin, dan vertrek ik,
ok duidelijk
pi_172550214
Zargon mag hem niet blokken, omdat hij hier post. Een andere mod doet dat dan.
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_172550574
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 14:21 schreef DoubleUU het volgende:

[..]

Jazeker. Wat is je punt?
Denk maar niet dat ik in ga dimmen voor islamitische geretardeerde mensen. Wij rationele Nederlanders hebben last van dat tuig. Je kan het racistisch vinden wat ik zeg, veeg ik mn reet mee af. Je kan me blocken, zoek ik een ander forum. Ik maak de waarheid niet, dat doen die talloze moslims met hun achterlijke gedrag en hun achterlijke geloof. Hier in Nederland mag je zeggen wat je wilt en ik zeg zoals het is. Als ik jou was zou ik Mohammed de pedofiel vragen of hij me doodmaakt, dan weet je gelijk offie bestaat.
Ik heb alleen dit tegen je te zeggen:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_172550601
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 14:27 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
Wat hebben generaal Zekai Aksalli, hoofd van de legerlleiding Hulusi Akar en hoofd van MIT Hakan Fidan met elkaar besproken op 14 Juli? Waarom zijn deze mensen niet bevraagd in de commissie die onderzoek deed naar de 'coup'? Waarom hield de AKP elke vorm van dieper onderzoek tegen?
Het mocht niet van de meesters van Erdo.

Zie filmpje van 58 minuten.
pi_172550629
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 14:34 schreef DoubleUU het volgende:

[..]

Even voor de duidelijkheid, nee. Als ik hier gebanned wordt door een admin, dan vertrek ik,
:').

Oeh, eentje in de trant van "als ik ontslagen word, ga ik hier weg" tegen je werkgever zeggen.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 20-07-2017 14:59:38 ]
pi_172550669
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 14:21 schreef DoubleUU het volgende:

[..]

Jazeker. Wat is je punt?
Denk maar niet dat ik in ga dimmen voor islamitische geretardeerde mensen. Wij rationele Nederlanders hebben last van dat tuig. Je kan het racistisch vinden wat ik zeg, veeg ik mn reet mee af. Je kan me blocken, zoek ik een ander forum. Ik maak de waarheid niet, dat doen die talloze moslims met hun achterlijke gedrag en hun achterlijke geloof. Hier in Nederland mag je zeggen wat je wilt en ik zeg zoals het is. Als ik jou was zou ik Mohammed de pedofiel vragen of hij me doodmaakt, dan weet je gelijk offie bestaat.
Mocht iemand deze woedeuitbarsting snappen: ik hoor je uitleg graag.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')