FOK!forum / General Chat / Het Roamler en Smartspotter topic #32
Bart2002woensdag 19 juli 2017 @ 20:41
535b945422bbe2b713e98c89cfd92fbb.png
0380d5af24aad77f90458162361cd3e8.png

Wat is Roamler?

Roamler is een app voor je telefoon waarbij het er om draait dat je opdrachten uitvoert voor de opdrachtgever. Hetzij voor geld hetzij voor de xp die je kan verdienen, waardoor je in een hoger lvl komt.

De bedragen die je per opdracht krijgt zijn zeer verschillend. In theorie variëren de bedragen van 2 tot 50 euro maar in de praktijk is 25 euro toch wel de max. Maar opdrachten van een euro of 2 a 3 zijn meer gangbaar, De prijzen lopen wel op maar het heeft er erg mee te maken wat voor opdracht het is. Is het een onderzoek naar een weekaanbieding en er wordt niet bij vermeld dat de inzending sluit als er genoeg opdrachten binnen zijn kan je er van uitgaan dat hij zaterdagmiddag meer waard is dan maandagochtend. Of je er op wilt wachten is aan jou, en houd er daarbij rekening mee dat zolang jij de opdracht niet reserveert, anderen hem kunnen claimen en hij dus weg is. Probeer voor jezelf te beredeneren wie de opdrachtgever is en welk gewin ze halen uit de gegevens va de opdracht en je kan beter inschatten hoe je een opdracht moet doen en of de beloning zal oplopen.

Er zijn verschillende soorten opdrachten,

*opdrachten die je thuis kan uitvoeren door iets creatief te doen. Voor deze opdrachten krijg je alleen xp's en geen geld
*opdrachten die je op straat kunt doen: een voorbeeld is fotografeer een skatespot, op deze manier brengen ze alle skatespots in kaart. Voor dit soort opdrachten krijg je ook geen geld maar wel xp's
*en als laatste de opdrachten voor geld en xp. Dit is natuurlijk waar het allemaal omdraait. Uiteindelijk kan iedereen wel wat geld gebruiken
Uitleg over de opdrachten voor geld
Een opdrachtgever kan heel veel verschillende opdrachten geven.

Wekelijks keert de ''babymelk check'' terug. Dit is een vrij simpele opdracht die ongeveer 3 minuten kost. Je maakt een foto van het schap en beantwoord de vragen die je op je scherm krijgt en telt de producten die aanwezig zijn.
Er zijn ook babymelk check + opdrachten, iets meer werk en iets meer beloning. Je begint net de babymelkcheck en als je klaar bent vraag je naar de voorraad bij de servicesbalie of het magazijn.

Nog een voorbeeld van een opdracht is, 'de kaascheck'. Vanmiddag was dit bijvoorbeeld een opdracht, het was de bedoeling om een foto te maken van een actiekoeling in de opgegeven AH en die naar Roamler te sturen.

Een ander voorbeeld zijn de terraschecks. Hier is het de bedoeling dat je om een drankje vraagt in de opgegeven locatie. Je moet dan een foto maken van de kaart en van het drankje. Zo controleren ze of een drankje wel in het juiste glas wordt geschonken. Je beloning is dan xp's geld en de vergoeding wat je voor het drankje kwijt was.
Voor sommige opdrachten heb je een toestemmingsbrief in je app voor andere opdrachten ben je anoniem.


Waarom doen bedrijven dit?

Bedrijven gebruiken liever Roamler-gebruikers als 'misteryshopper' dan dat ze een professioneel persoon moeten gaan inhuren. Op deze manieren zien ze op het hoofdkantoor heel gemakkelijk en snel hoe er in een vestiging wordt omgegaan met bepaalde producten.
Hoe word ik een Roamler?
Een Roamler kun je op 2 manieren worden.
1.Probeer een account aan te maken op een locatie waar nog maar weinig andere Roamlers zijn.
2. Een invite krijgen van een andere Roamler.
Dit lijkt heel simpel, je vraagt even aan een Roamler of hij/zij je even wilt inviten, maar zo gemakkelijk gaat dat niet. Als je lvl 3 bent op Roamler kun pas je iemand anders inviten. Maar je stuurt niet zomaar naar een willekeurig iemand een invite.

Waarom niet? Omdat met elke opdracht die de Roamler-gebruiker uitvoert diegene die de invite heeft verstuurd ook namelijk 2% van zijn inkomsten binnenkrijgt van Roamler zelf. Plus 2 euro wanneer deze persoon level 2 bereikt. Daarom is het belangrijk dat diegene die een invite weg kan geven zeker weet dat jij er echt gebruik van gaat maken omdat het anders zonde zou zijn. Invites weggeven in je eigen gebied is niet handig!

Invites
Je kunt een DM/PM sturen naar 1 van de volgende users als je een invite zou willen en er ook echt voor in wilt zetten om een actieve Roamler te zijn.

Wie hebben er momenteel een invite te vergeven?
- Tinos85
- loezzzje
- pl4kkie
- dekkered
- liesje1979
- eenjongen...
- IJsbeertje21
SPOILER
(wil je in of uit dit lijstje, DM dan even de TS of een aanwezige mod in het topic)
Lijst van critici:
Bart2002
....
..
..

SPOILER: screenshots
H7NHWAK.png
lmUkrcQ.png


[ Bericht 0% gewijzigd door Bart2002 op 19-07-2017 20:47:06 ]
Bart2002woensdag 19 juli 2017 @ 20:42
quote:
1s.gif Op woensdag 19 juli 2017 20:13 schreef bamibij het volgende:

[..]

Ik doe er zelf ook aan mee, als student is het gewoon een meer dan chille manier om dagelijks 3 euro op je boodschappen te besparen. En dat klinkt lullig maar is het niet.

MAAR wat wel zo is uiteraard, is dat professionele mysteryshoppers deels door '' ons '' verdreven worden.. Is dat erg? Weet ik niet.
Ja, eigenlijk snap ik het van beide kanten wel. Waarbij de aantekening dat dit ook 1 van de vele varianten is van verdienen aan de massa en zo u wilt "armen". Het is duidelijk weer een vorm van digitale herverdeling van arm naar rijk.

Al die mensen die voor anderhalve euro door hoepels springen.... Het lijkt me ook dat de kosten die je maakt niet opwegen tegen de "vergoeding". Het doet me denken aan die koeriers / studenten die auto's afleveren en terug reizen met gratis openbaar vervoer. En zo het verdienmodel van de uitgekookte baas sponsoren op kosten van de gemeenschap.
loezzzjewoensdag 19 juli 2017 @ 20:49
Daarom laat ik ook regelmatig het geld storten naar mijn rekening. Ik heb geen zin om 500 euro op mijn account te hebben staan, bedrijf vervolgens failliet gaat en ik kan fluiten naar mijn geld. Dat komt iets te vaak voor bij bedrijven. Better safe then sorry.
Bart2002woensdag 19 juli 2017 @ 20:59
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 20:49 schreef loezzzje het volgende:
Daarom laat ik ook regelmatig het geld storten naar mijn rekening. Ik heb geen zin om 500 euro op mijn account te hebben staan, bedrijf vervolgens failliet gaat en ik kan fluiten naar mijn geld. Dat komt iets te vaak voor bij bedrijven. Better safe then sorry.
Tja. Ik begrijp wel dat "men" cq arme student eraan meewerkt. Maar eigenlijk verdienen zij een boycot. Dan is het snel gebeurd met deze parasitaire digitale uitmelkers.

Ik weet niet of in deze reeks van alweer 32 delen dit kritische geluid al eerder te horen is geweest maar ik ben van mening dat dat wel nodig is om niet volledig af te glijden naar een maatschappij van slaven. Meneer Roamler en Mevrouw Smartspotter zullen me het niet in dank afnemen maar dat risico neem ik. :)
bamibijwoensdag 19 juli 2017 @ 21:34
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 20:42 schreef Bart2002 het volgende:


Al die mensen die voor anderhalve euro door hoepels springen.... Het lijkt me ook dat de kosten die je maakt niet opwegen tegen de "vergoeding".
Een smartphone met data-abbo heb ik toch. Boodschappen doen moet ik toch. De kosten die ik maak zijn een keer omfietsen en niet in mijn standaard winkel boodschappen doen.

Daarbij is dit voor fulltime werkenden een manier om hun inkomen (structureel!) te verhogen. Dus dat armen verhaal zie ik ook niet echt, dit is niet vechten om de kruimels mijns inziens.

Het beroep mystery shopper blijft ook bestaan voor het hogere segment.
bamibijwoensdag 19 juli 2017 @ 21:36
@Feestkabouter al een Ronde scooters gedaan bij SS? Of kan je deze wel veilig laten oplopen denk je? Zitten er hier 3 binnen 2 km, twijfel. Lijkt me een nare opdracht maar wel nu al 17.50
F0xywoensdag 19 juli 2017 @ 23:45
Ik ben student en verdien hier tot nu toe een aardig zakcentje aan. Dagelijks even 30-60 min mystery shoppen op een vrije dag levert mij al gauw ¤10-¤40 op, wat een beter uurloon is dan bij mijn bijbaan. De afgelopen 2 maanden heb ik dankzij SS en Roamler mijn inkomsten weten te verdubbelen.

Ik moet wel toegeven dat ik erg fanatiek ben en dat er weinig spotters in mijn woonomgeving zijn. Mijn casus is dus niet heel representatief voor de gemiddelde mystery shopper.

Ik maak geen kosten, omdat ik gratis met het OV kan reizen, voornamelijk fiets, en omdat ik de auto van mijn ouders (soms) gebruik en zij niet per se benzine geld van mij willen. De kosten aan de boodschappen die ik maak om niet te erg op te vallen, was ik toch al van plan.
Feestkabouterdonderdag 20 juli 2017 @ 00:41
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 21:36 schreef bamibij het volgende:
@Feestkabouter al een Ronde scooters gedaan bij SS? Of kan je deze wel veilig laten oplopen denk je? Zitten er hier 3 binnen 2 km, twijfel. Lijkt me een nare opdracht maar wel nu al 17.50
ik grijp deze vraag meteen even aan om mijn mening te geven over mystery-shoppen.
ja deze scooter-opdracht is er een voorbeeld van, maar het gros van de opdrachten bij Roamler en SS hebben natuurlijk weinig met mystery-shoppen te maken. het is meer mystery-spotten.

de weinige echte mystery-shopping opdrachten bij Roamler en SS vind ik over het algemeen (met een enkele uitzondering dus) echt dramatisch slecht opgezet!
de opdracht is vaak heel erg gericht op wat de opdrachtgever wil weten (wordt mijn merk geadviseerd), waardoor het scenario totaal niet aansluit bij het verkoop-scenario dat de verkopers hebben geleerd. extreem voorbeeld: alles bij de Mediamarkt!
in de praktijk gaan de verkopers/adviseurs altijd allerlei vragen aan jou stellen waarop je dan zelf maar weer antwoorden moet verzinnen. op zich niet erg, maar vervolgens moet je dit gehele verhaal dus weer op je kleine kut-toetsenbord op je telefoon gaan lopen intypen...... en daar heb ik dus een teringhekel aan. zeker omdat het ook anders kan.

ik denk ook dat Roamler en SS op het vlak van het echte mystery-shoppen maar een klein aandeel zullen behouden en geen gevaar vormen voor de echte mystery-shopping markt.

hier in mijn buurt staan nog een aantal scooter en meubel-opdrachten open (echt mystery-shoppen), maar ik vertik het om ze uit te voeren. er is met andere opdrachten veel makkelijker veel meer te verdienen.
Feestkabouterdonderdag 20 juli 2017 @ 00:48
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 20:59 schreef Bart2002 het volgende:

Ik weet niet of in deze reeks van alweer 32 delen dit kritische geluid al eerder te horen is geweest maar ik ben van mening dat dat wel nodig is om niet volledig af te glijden naar een maatschappij van slaven. Meneer Roamler en Mevrouw Smartspotter zullen me het niet in dank afnemen maar dat risico neem ik. :)
nou naast dat ik regelmatig heb laten blijken hoe lekker veel ik met deze klusjes verdien (positief dus, maar volgens sommigen ook weer TE positief), heb ik hier zelf ook regelmatig mijn kritische mening geuit over het uitmelken, het bieden van een te lage vergoeding voor bepaalde opdrachten (onder minimumloon), de oneerlijke situatie dat Roamler en SS zelf ook beoordelen of wij hun opdrachten goed uitvoeren, dat ze de instructies soms te slordig en ondoordacht formuleren, en meer van dat soort aspecten..... maar sommigen hier vinden mij vervolgens te negatief.

ja en soms vind ik ook dat de mensen hier in dit forum zich in kwesties met Roamler en SS te 'slaafs' opstellen en meer van zich af moeten bijten. ook dat heb ik wel vaker laten blijken.
Feestkabouterdonderdag 20 juli 2017 @ 00:49
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 20:49 schreef loezzzje het volgende:
Daarom laat ik ook regelmatig het geld storten naar mijn rekening. Ik heb geen zin om 500 euro op mijn account te hebben staan, bedrijf vervolgens failliet gaat en ik kan fluiten naar mijn geld. Dat komt iets te vaak voor bij bedrijven. Better safe then sorry.
op zich verstandig, maar geloof me: ze gaan allebei voorlopig echt niet failliet.
loezzzjedonderdag 20 juli 2017 @ 03:03
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 00:49 schreef Feestkabouter het volgende:

[..]

op zich verstandig, maar geloof me: ze gaan allebei voorlopig echt niet failliet.
Dat dacht men ook van de V&D :P Ik neem liever geen risico's in deze tijden.
Bart2002donderdag 20 juli 2017 @ 07:59
quote:
1s.gif Op woensdag 19 juli 2017 23:45 schreef F0xy het volgende:
Ik maak geen kosten, omdat ik gratis met het OV kan reizen, voornamelijk fiets, en omdat ik de auto van mijn ouders (soms) gebruik en zij niet per se benzine geld van mij willen.
Bedankt voor dit mooie voorbeeld. :) Dat is nou precies mijn bezwaar: het "verdienmodel" van deze hippe bedrijven wordt dus mede mogelijk gemaakt door: 1. de belastingbetaler waardoor jij "gratis" met het OV kunt reizen en 2. jouw ouders wiens auto jij "gratis" gebruikt... Die kosten voor jouw vervoer worden dus wel gemaakt maar door "anderen" die niets met deze firma's te maken hebben betaald. Als de deelnemers dit zelf zouden betalen kunnen die opdrachtjes financieel niet uit. Dat heb ik dus tegen deze bedrijven: zij schuiven de "externaliteiten" af op anderen. Zonder dat zouden ze w.s. niet eens kunnen bestaan.
Feestkabouterdonderdag 20 juli 2017 @ 09:38
Nou dat van de auto kosten is niet helemaal waar, want ik betaal mijn auto zelf een dat gaat prima. En het is zelfs andersom: ik rijd (en betaal mijn) auto dankzij deze opdrachten.
Kerodondonderdag 20 juli 2017 @ 10:27
Hallo allen, ik heb sinds een weekje Roamler en Smartspotter en was benieuwd of iemand de Kopstelling check AH al gedaan heeft. Die lijkt mij ontzettend veel gedoe, en als je per ongeluk een kopstelling vergeet, wordt die afgekeurd... Waar staat MV eigenlijk voor?
F0xydonderdag 20 juli 2017 @ 10:34
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:27 schreef Kerodon het volgende:
Hallo allen, ik heb sinds een weekje Roamler en Smartspotter en was benieuwd of iemand de Kopstelling check AH al gedaan heeft. Die lijkt mij ontzettend veel gedoe, en als je per ongeluk een kopstelling vergeet, wordt die afgekeurd... Waar staat MV eigenlijk voor?
Kopstellingen van AH, actieplekken etos, en groente check doe ik nooit. Groente check 1x gedaan bij ah en duurde 20min. Toen konden ze de prijs van 1 groente niet zien op de foto, werd hij afgekeurd...

MV = Multi-Value. Ook mystery shoppen, maar dan moet je een rapport schrijven ipv foto's maken. Helaas zijn daarvan maar weinig opdrachten in mijn woonplaats.
Feestkabouterdonderdag 20 juli 2017 @ 10:34
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 03:03 schreef loezzzje het volgende:

[..]

Dat dacht men ook van de V&D :P Ik neem liever geen risico's in deze tijden.
V&D is een slecht voorbeeld. Daarbij dacht men dit vanuit sentiment. Ik zeg het over SS en Roamler vanuit een financiële achtergrond
F0xydonderdag 20 juli 2017 @ 10:46
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 07:59 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Bedankt voor dit mooie voorbeeld. :) Dat is nou precies mijn bezwaar: het "verdienmodel" van deze hippe bedrijven wordt dus mede mogelijk gemaakt door: 1. de belastingbetaler waardoor jij "gratis" met het OV kunt reizen en 2. jouw ouders wiens auto jij "gratis" gebruikt... Die kosten voor jouw vervoer worden dus wel gemaakt maar door "anderen" die niets met deze firma's te maken hebben betaald. Als de deelnemers dit zelf zouden betalen kunnen die opdrachtjes financieel niet uit. Dat heb ik dus tegen deze bedrijven: zij schuiven de "externaliteiten" af op anderen. Zonder dat zouden ze w.s. niet eens kunnen bestaan.
Dat is niet heel reëel gezien.

De 'kosten' van mijn ov kaart haal ik er eigenlijk al uit door naar de universiteit te reizen. En net als Feestkabouter zegt, mocht ik de benzinekosten wel verrekenen met de opbrengst, zou ik nog steeds een mooi uurloon hebben van MS.

Maar ik ben het wel met je eens dat dit begint te lijken op slavernij :P. En ze vragen soms ook hele irriële dingen, maar die opdrachten voer ik dan ook niet uit.
bamibijdonderdag 20 juli 2017 @ 10:50
Koffiepads opdracht. _O_
F0xydonderdag 20 juli 2017 @ 11:17
Is SS helemaal gek geworden? 6*2 actieplekken fotograferen in de Spar als je de bonus foto niet hebt kunnen maken. De Spar hier is zo klein, dat er maar 4-6 actieplekken zijn...
bamibijdonderdag 20 juli 2017 @ 11:22
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 11:17 schreef F0xy het volgende:
Is SS helemaal gek geworden? 6*2 actieplekken fotograferen in de Spar als je de bonus foto niet hebt kunnen maken. De Spar hier is zo klein, dat er maar 4-6 actieplekken zijn...
3 * 2 hoor zoals altijd
F0xydonderdag 20 juli 2017 @ 11:24
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 11:22 schreef bamibij het volgende:

[..]

3 * 2 hoor zoals altijd
Niet bij Wasmiddel en Saus hoor ;-)
loezzzjedonderdag 20 juli 2017 @ 12:07
De Spar hier in Dongen is misschien net zo groot als mijn woonkamer :') dus die opdrachten laat ik idd vaak zitten. Maar ik moet zeggen dat het wel echt de makkelijkste opdrachten zijn MITS de actieplek aanwezig is.
bamibijdonderdag 20 juli 2017 @ 13:15
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 11:24 schreef F0xy het volgende:

[..]

Niet bij Wasmiddel en Saus hoor ;-)
had ik niet gezien, hier staat alleen koffiepads open, ff gedaan. 3 minuten werk voor ¤1.50 :P
Pinutsvrijdag 21 juli 2017 @ 19:55
Jeej, eindelijk een van mijn invite mensen die een beetje actief is. Hopelijk blijft dat zo.
loezzzjevrijdag 21 juli 2017 @ 22:49
Bij mij starten ze altijd heel fanatiek en dan uiteindelijk doen ze niks meer.

Vandaag nog een water opdracht gedaan voor 10 euro bij een hoogvliet waar ik vlakbij was. Goed te doen :)
Bart2002zaterdag 22 juli 2017 @ 01:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 22:49 schreef loezzzje het volgende:
Bij mij starten ze altijd heel fanatiek en dan uiteindelijk doen ze niks meer.

Vandaag nog een water opdracht gedaan voor 10 euro bij een hoogvliet waar ik vlakbij was. Goed te doen :)
Voor mijn beeldvorming: wat is precies een "wateropdracht" en wat moet je allemaal doen voor 10 euro?
loezzzjezaterdag 22 juli 2017 @ 09:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 01:32 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Voor mijn beeldvorming: wat is precies een "wateropdracht" en wat moet je allemaal doen voor 10 euro?
Het schap met water fotograferen. 1 overzichtsfoto, dan 1 foto per meter. Voorraad checken van een aantal producten. 5 minuten mee bezig geweest.
Spottertje73zaterdag 22 juli 2017 @ 09:44
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 00:48 schreef Feestkabouter het volgende:

[..]

nou naast dat ik regelmatig heb laten blijken hoe lekker veel ik met deze klusjes verdien (positief dus, maar volgens sommigen ook weer TE positief), heb ik hier zelf ook regelmatig mijn kritische mening geuit over het uitmelken, het bieden van een te lage vergoeding voor bepaalde opdrachten (onder minimumloon), de oneerlijke situatie dat Roamler en SS zelf ook beoordelen of wij hun opdrachten goed uitvoeren, dat ze de instructies soms te slordig en ondoordacht formuleren, en meer van dat soort aspecten..... maar sommigen hier vinden mij vervolgens te negatief.

ja en soms vind ik ook dat de mensen hier in dit forum zich in kwesties met Roamler en SS te 'slaafs' opstellen en meer van zich af moeten bijten. ook dat heb ik wel vaker laten blijken.
Te negatief haha ...ik gun je alles en als ik lees hoeveel kilometers en werk jij verricht voor hun dan verdien je er ook na :)
Ik denk dat Bart een beetje tegen het kapatilistisch systeem is en liever in een communistisch landje leeft.
Maar dat terzijde... te vaak discussies over gehad wat meestal eindigt dat er niks aan te veranderen is.

Smartspotter zou wel wat meer in PRO mogen steken.... ik heb pas 1 opdracht gehad en 1 opdracht werd later gecancelled (BCC)
F0xyzaterdag 22 juli 2017 @ 18:46
Rollende Actiedisplay vandaag voor ¤7,50, ¤10 en 2x ¤15 gedaan _O_

Misschien doe ik er straks nog 1 voor 15, maar is wel 2*4,5 km fietsen :')

[ Bericht 0% gewijzigd door F0xy op 22-07-2017 19:10:47 ]
MGKPzaterdag 22 juli 2017 @ 19:50
Als jullie een winkel in moeten voor foto's, kopen jullie dan ook altijd iets? Lijkt me ook zo om zonder iets te kopen de winkel weer uitlopen.
Kerodonzaterdag 22 juli 2017 @ 20:08
Hier ook 4x Rollende Actiedisplay voor ¤10 per stuk gedaan. :D Ik loop de winkel gewoon zo uit, maar word nooit vreemd aangekeken, hoor!
F0xyzaterdag 22 juli 2017 @ 20:14
40 minuten gefietst voor ¤20 rollende display check: afgekeurd |:(
Kerodonzaterdag 22 juli 2017 @ 20:20
Ai, waarom afgekeurd?
F0xyzaterdag 22 juli 2017 @ 20:23
Er was geen actiedisplay, maar ik dacht dat er wel een andere actieplek was. Ik daar een foto van maken, bleken dat 1,5L flessen te zijn ipv 1L. Omdat ik die "andere" actieplek had gefotografeerd, hoefde ik opeens geen overzichtsfoto's te maken van de winkel, dus zij konden nu niet zien dat het display er niet was, dus hebben ze hem afgekeurd.
F0xyzaterdag 22 juli 2017 @ 20:53
Als ze de foto van de 1,5L flessen konden verwijderen uit de inzending, kon hij wel goedgekeurd worden :'(
Feestkabouterzaterdag 22 juli 2017 @ 23:28
Ik stapte om 19 uur in mijn auto en keek of er nog iets te verdienen was. Moest 25 km rijden maar nog wel netjes voor 20 uur 2 keer 20 verdiend met de rollende actie displays en in totaal voor 21 uur nog 6 keer babymelk voor 7,50 per stuk. Waren weer 2 fijne uurtjes.

Over de babymelk: ik merk de laatste maand dat het bij veel winkels weer uit de schappen verdwijnt. 1 manager vertelde me vanavond ook dat het sinds een paar weken weer drama is qua diefstal en Chinese opkopers. Rot voor de winkels en Nutrilon, maar waarschijnlijk voor ons positief. Deze opdrachten zullen waarschijnlijk voorlopig nog wel effe blijven.
loezzzjezondag 23 juli 2017 @ 00:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 23:28 schreef Feestkabouter het volgende:
Over de babymelk: ik merk de laatste maand dat het bij veel winkels weer uit de schappen verdwijnt. 1 manager vertelde me vanavond ook dat het sinds een paar weken weer drama is qua diefstal en Chinese opkopers. Rot voor de winkels en Nutrilon, maar waarschijnlijk voor ons positief. Deze opdrachten zullen waarschijnlijk voorlopig nog wel effe blijven.
Dit viel mij ook al een paar weken op. Ik merk dat de schappen bij de AH & Jumbo weer ontzettend leeg zijn. En das jammer want dan doe ik hem niet. Ik vind dat zo irritant om naar de klantenservice te gaan.
Feestkabouterzondag 23 juli 2017 @ 00:42
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 00:06 schreef loezzzje het volgende:

[..]

Dit viel mij ook al een paar weken op. Ik merk dat de schappen bij de AH & Jumbo weer ontzettend leeg zijn. En das jammer want dan doe ik hem niet. Ik vind dat zo irritant om naar de klantenservice te gaan.
tja, maar als het overal zo was zoals jij het graag wil hebben is het voor ons snel afgelopen met de pret natuurlijk.
loezzzjezondag 23 juli 2017 @ 09:32
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 00:42 schreef Feestkabouter het volgende:

[..]

tja, maar als het overal zo was zoals jij het graag wil hebben is het voor ons snel afgelopen met de pret natuurlijk.
Het is een aantal maanden goed gegaan. Schappen goed gevuld, opdracht nog steeds in de app. Ik vind het ook niet heel erg om die extra voorraad te controleren van die andere babymelk, das zo gedaan. Tis gewoon vervelend dat de schappen nu weer bijna helemaal leeg zijn.
F0xyzondag 23 juli 2017 @ 09:52
Ik merkte dat laatst ook van die babymelk bij de AH. Roamlee vroeg nog expliciet: "Weet je zeker dat het niet nognergens anders staat? Het is zo leeg."

Je hoeft trouwens niet bij elke check na te vragen over de voorraad. Volgens mij hoefde het niet bij de DekaMarkt.

Vervelende situatie voor iedereen. In China is de kwaliteit belabberd waardoor ze de voeding uit andere landen moeten halen, en daardoor komem nu de Nederlandse baby's tekort :(.
Feestkabouterzondag 23 juli 2017 @ 10:03
Nou nee in China is de kwaliteit prima, maar het vertrouwen is er niet doordat het een paar jaar geleden een keer goed mis was
loezzzjezondag 23 juli 2017 @ 10:33
Bij de Plus moet je je sowieso melden, of er nou voorraad is of niet. Bij Jumbo, Emte & AH alleen als er geen voorraad is. Die doe ik dan ook niet. Etos & Kruidvat zijn het fijnste om te doen.
Feestkabouterzondag 23 juli 2017 @ 10:36
Vergeet nettorama niet, hogere vergoeding en je hoeft je niet te melden
loezzzjezondag 23 juli 2017 @ 11:27
Ohja idd, das ook een fijne. Heb hier 5 nettorama's in de directe omgeving en probeer ze elke week allemaal te doen. Is toch weer een leuke vergoeding.
bamibijzondag 23 juli 2017 @ 13:01
Promo check bij de Jumbo, maar die hier heeft maar 1 actie vriezer. Van wat maak ik dan de verplichte eindfoto's?
Kerodonzondag 23 juli 2017 @ 13:26
Vermelden bij de opmerkingen en foto's maken van actiekoelingen of overzichtsfoto's geloof ik.
Feestkabouterzondag 23 juli 2017 @ 13:38
Die instructie viel mij ook al op. Het is echt een extreem algemene tekst bij die controle foto's, copy en paste in elke nieuwe opdracht waar het gaat om actie plekken
Prh01zondag 23 juli 2017 @ 16:06
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 11:22 schreef bamibij het volgende:

[..]

3 * 2 hoor zoals altijd
Ik heb vanaf het begin altijd 1 kopstelling op de foto gezet bij de extra vraag.

Nog nooit 1 op afgekeurd.
aKboRzondag 23 juli 2017 @ 16:42
Wie invite me voor roamler?

reeds gedaan gelukt via fb

[ Bericht 30% gewijzigd door aKboR op 23-07-2017 16:59:12 ]
bamibijzondag 23 juli 2017 @ 19:16
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 16:42 schreef aKboR het volgende:

Wie invite me voor roamler?

reeds gedaan gelukt via fb
3 jaar nodig hebben om erachter te komen waarom je minder mystery shop werk hebt :')
Feestkabouterzondag 23 juli 2017 @ 19:17
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:16 schreef bamibij het volgende:

[..]

3 jaar nodig hebben om erachter te komen waarom je minder mystery shop werk hebt :')
uitleg?
bamibijzondag 23 juli 2017 @ 19:26
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:17 schreef Feestkabouter het volgende:

[..]

uitleg?
Dat stond er eerst, hij wordt ingehuurd door een of ander mystery shop bedrijf en ontdekte nu pas het bestaan van Roamler en SS. :P die zo te lezen opdrachten van zijn baas wegkapen :P

Een Roamler erbij dus. _O_
bamibijzondag 23 juli 2017 @ 19:28
Heb morgen overigens wel zin om weer eens uitgebreid op pad te gaan voor de '' kleine '' opdrachten met de nieuwe bonus aanbiedingen. Weet iemand of die altijd al zondagavond in de app staan of maandagochtend pas?
loezzzjezondag 23 juli 2017 @ 19:37
Die van emte & plus staan soms zondagavond al in de app, zoals nu de bier opdracht bij de plus. De rest komt meestal maandag. Bij die opdrachten moet je wel snel zijn want zijn vaak snel weg. Ik zet dus morgen maar weer de wekker ;)
bamibijzondag 23 juli 2017 @ 19:40
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:37 schreef loezzzje het volgende:
Die van emte & plus staan soms zondagavond al in de app, zoals nu de bier opdracht bij de plus. De rest komt meestal maandag. Bij die opdrachten moet je wel snel zijn want zijn vaak snel weg. Ik zet dus morgen maar weer de wekker ;)
Hoelaat staan ze er meestal in dan? 8:00?
bamibijzondag 23 juli 2017 @ 19:40
Geen Emte en Plus hier in de buurt trouwens, doe altijd rondje coop en ah
loezzzjezondag 23 juli 2017 @ 19:44
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:40 schreef bamibij het volgende:

[..]

Hoelaat staan ze er meestal in dan? 8:00?
Dat durf ik niet te zeggen maar gok zo rond die tijd ja. Misschien 9.00. Ik kan ook een aantal supermarkten niet doen nu door de kermis. Andere route maar uitstippelen morgen.
aKboRzondag 23 juli 2017 @ 20:24
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:16 schreef bamibij het volgende:

[..]

3 jaar nodig hebben om erachter te komen waarom je minder mystery shop werk hebt :')
Er waren genoeg aanbiedingen maar meer voor (bedrijfs)auto's en audits.
Niet echt mijn tak van spo(r)t.
Het gewone winkelwerk wat voor mij lucratief was, was verdwenen.

quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 19:17 schreef Feestkabouter het volgende:

[..]

uitleg?
Yep de oorspronkelijke tekst was langer zoals Bambibij al opmerkte.
Die heb ik weggehaald nadat ik via fb al een aanbod kreeg.
bamibijzondag 23 juli 2017 @ 20:39
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:24 schreef aKboR het volgende:

[..]

Er waren genoeg aanbiedingen maar meer voor (bedrijfs)auto's en audits.
Niet echt mijn tak van spo(r)t.
Het gewone winkelwerk wat voor mij lucratief was, was verdwenen.

[..]

Yep de oorspronkelijke tekst was langer zoals Bambibij al opmerkte.
Die heb ik weggehaald nadat ik via fb al een aanbod kreeg.
Ben blij voor je dat je dit gevonden hebt iig!
Feestkabouterzondag 23 juli 2017 @ 20:52
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:24 schreef aKboR het volgende:

Het gewone winkelwerk wat voor mij lucratief was, was verdwenen.

was het echt het checken van de service? (dus beschrijven van dienstverlening)
of ook het spotten van acties en materialen? (wat we bij SS en Roamler veel doen)
aKboRzondag 23 juli 2017 @ 21:24
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 20:52 schreef Feestkabouter het volgende:

[..]

was het echt het checken van de service? (dus beschrijven van dienstverlening)
of ook het spotten van acties en materialen? (wat we bij SS en Roamler veel doen)
Yep het complete verhaal van binnenkomst tot verlaten winkel.
Soms op specifieke artikelen zoals microfoons in muziekwinkels, elektrische fietsen, uitstalling van promo materiaal tot aan dagelijkse boodschappen en bezoeken / inschrijvingen bij uitzendbureaus, opticiens. Het leukste vond ik betaald restaurant bezoek. Gratis eten en nog geld toe krijgen ook.
Spottertje73maandag 24 juli 2017 @ 07:54
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 21:24 schreef aKboR het volgende:

[..]

Yep het complete verhaal van binnenkomst tot verlaten winkel.
Soms op specifieke artikelen zoals microfoons in muziekwinkels, elektrische fietsen, uitstalling van promo materiaal tot aan dagelijkse boodschappen en bezoeken / inschrijvingen bij uitzendbureaus, opticiens. Het leukste vond ik betaald restaurant bezoek. Gratis eten en nog geld toe krijgen ook.
Over welke mysteryshop bedrijf heb je het ?
I love free food haha


Iemand die aanstekers opdracht bij primera al doorgelezen ?
Lijkt me veel werk en ook rotwerk aangezien primera's vaak klein zijn haha
Burdiemaandag 24 juli 2017 @ 08:21
Zijn er mensen die de Etos actieplekken check doen voor ¤3? Het lijkt me nogal wat werk namelijk, brief uitprinten, je melden bij de bedrijfsleider en 15-25 foto's maken...
Spottertje73maandag 24 juli 2017 @ 08:29
quote:
1s.gif Op maandag 24 juli 2017 08:21 schreef Burdie het volgende:
Zijn er mensen die de Etos actieplekken check doen voor ¤3? Het lijkt me nogal wat werk namelijk, brief uitprinten, je melden bij de bedrijfsleider en 15-25 foto's maken...
Brief uitprinten ?? Haha je kan gewoon een printscreen laten zien of de foto op de app...
En als je de Etos kent duurt zo'n opdracht 10 tot 15 min.
loezzzjemaandag 24 juli 2017 @ 08:40
Die opdracht is te doen volgens mij, alleen de foto's bij de kassa maken kan een beetje tricky zijn. Maargoed als je toestemming vraagt hoeft dat geen probleem te zijn.

Die ice tea opdracht is wel redelijk makkelijk. Mits de actieplek & zonnebrillen aanwezig zijn natuurlijk.
Burdiemaandag 24 juli 2017 @ 09:17
quote:
1s.gif Op maandag 24 juli 2017 08:29 schreef Spottertje73 het volgende:

[..]

Brief uitprinten ?? Haha je kan gewoon een printscreen laten zien of de foto op de app...
En als je de Etos kent duurt zo'n opdracht 10 tot 15 min.
Oh haha, ik dacht dat je die echt moest printen :) dat scheelt weer ja. Het is alleen funest voor mijn anonimiteit bij de Etos in dit dorp :P.
bamibijmaandag 24 juli 2017 @ 09:25
Kan je Roamler alleen via PayPal laten uit betalen?
loezzzjemaandag 24 juli 2017 @ 09:34
quote:
0s.gif Op maandag 24 juli 2017 09:25 schreef bamibij het volgende:
Kan je Roamler alleen via PayPal laten uit betalen?
Ja

De ice tea opdracht is alweer weg :{
Feestkaboutermaandag 24 juli 2017 @ 09:51
quote:
0s.gif Op maandag 24 juli 2017 09:25 schreef bamibij het volgende:
Kan je Roamler alleen via PayPal laten uit betalen?
aanmaken en hebben van een Paypal-account is geheel gratis en als je je daar volgens de procedure registreert en ook je bankrekening vastlegt kun je het bedrag kosteloos overmaken naar je gewone bankrekening.
bamibijmaandag 24 juli 2017 @ 11:27
quote:
0s.gif Op maandag 24 juli 2017 09:51 schreef Feestkabouter het volgende:

[..]

aanmaken en hebben van een Paypal-account is geheel gratis en als je je daar volgens de procedure registreert en ook je bankrekening vastlegt kun je het bedrag kosteloos overmaken naar je gewone bankrekening.
thnks.
bamibijmaandag 24 juli 2017 @ 11:28
quote:
1s.gif Op maandag 24 juli 2017 09:34 schreef loezzzje het volgende:

[..]

Ja

De ice tea opdracht is alweer weg :{
Ja, heel snel. Ik ga hier zo even voor die boter-oodracht van SS. Maar als niet alles er is, is ie eigenlijk het geld al niet meer waard. Al die controle foto's voor 2 euro
aKboRmaandag 24 juli 2017 @ 12:34
quote:
1s.gif Op maandag 24 juli 2017 07:54 schreef Spottertje73 het volgende:

[..]

Over welke mysteryshop bedrijf heb je het ?
I love free food haha
NJH mysteryshoppings www.mysteryshoppings.eu
Maar daar zijn dus weinig tot geen mysteryshoppings meer
Toegespitst op auto gerelateerde shoppings de laatste tijd
De laatste opdracht 23 juni was
¤ 30,- per shop (offerte aanvraag en verkoopproces beoordelen)
¤ 15,- feedbackgesprek indien nodig
¤ 0,19 km vergoeding per shop
meerdere shops mogelijk

Niet mijn ding.

[ Bericht 6% gewijzigd door aKboR op 24-07-2017 12:49:05 (website toegevoegd) ]
F0xymaandag 24 juli 2017 @ 14:59
Vanavond weer de rollende displays :D. Heb net Koffie bij de ah gedaan en zag dat er bij 2/3 ah's geen display meer is :'(

Ps, doe de aanstekers opdracht niet! Poging gewaagd, maar zag nergens Back to school promotie en de verkopers houden je nauw in de gaten :'), dus hebbde opdracht maar geannuleerd.

[ Bericht 16% gewijzigd door F0xy op 24-07-2017 15:24:51 ]
F0xymaandag 24 juli 2017 @ 16:40
Hoe laat werden de vorige keer de rollende displays ¤20? Precies om 19:00 of (veel) later? Ik wil graag 4 ah's langs xD.

Ze werden om exact 18:00 ¤15 zaterdag ;-)
Kerodonmaandag 24 juli 2017 @ 16:59
Die aanstekers-opdracht leek mij ook al niets indd. Ik heb laatst een aantal Sticker-opdrachten gedaan omdat ik daar toch langs liep, maar dat is ook lastiger dan je denkt. Vaak zitten er mensen aan de bar voor het raam naar je te loeren of staan de bezorgers buiten te roken. Geen succes als ze geopend zijn.
F0xymaandag 24 juli 2017 @ 17:54
Geen display check voor mij, ze zijn weg :')

Edit: 1tje kunnen doen voor ¤15, maar kostte veel moeite omdat het display er niet was + het was de verste AH qua afstand.

[ Bericht 33% gewijzigd door F0xy op 24-07-2017 18:26:59 ]
loezzzjemaandag 24 juli 2017 @ 18:23
Ik heb een hele hoop koffie opdrachten gedaan bij AH, een paar bier opdrachten & 2 intertoys bezocht. En nog een ijsvriezer opdracht van 7,50. De koffie opdracht was goed te doen, heb maar 1x controlefoto's hoeven maken.
Miek95maandag 24 juli 2017 @ 19:33
Vandaag ook een paar displaychecks gedaan voor 10 euro per stuk. Lekker makkelijk verdienen :) Deze week iig een goed begin, vorige week was het mager qua opdrachten...
Miek95maandag 24 juli 2017 @ 21:13
quote:
1s.gif Op maandag 24 juli 2017 14:59 schreef F0xy het volgende:
Vanavond weer de rollende displays :D. Heb net Koffie bij de ah gedaan en zag dat er bij 2/3 ah's geen display meer is :'(

Ps, doe de aanstekers opdracht niet! Poging gewaagd, maar zag nergens Back to school promotie en de verkopers houden je nauw in de gaten :'), dus hebbde opdracht maar geannuleerd.
Inmiddels is er een toestemmingsbrief toegevoegd bij de aanstekers opdracht. Ik ga de opdracht denk ik wel uitvoeren, maar laat 'm eerst wat oplopen...
loezzzjemaandag 24 juli 2017 @ 21:22
Hopelijk komen er morgen weer wat opdrachtjes bij in de app. Sommige aanbiedingen gaan dinsdag in dus hoop op nieuwe opdrachten.
UncleSammaandag 24 juli 2017 @ 21:46
Zijn weer lekker wat shiftjes te doen. Vooral de luiers is goed te doen, die staan bijna niet op de koppen :')
Pinutsmaandag 24 juli 2017 @ 21:54
Mijn telefoon is helaas overleden, dus de afgelopen dagen geen Roamler voor mij :'( Maar hopelijk komt morgen mijn nieuwe :D
F0xymaandag 24 juli 2017 @ 22:06
quote:
0s.gif Op maandag 24 juli 2017 18:23 schreef loezzzje het volgende:
Ik heb een hele hoop koffie opdrachten gedaan bij AH, een paar bier opdrachten & 2 intertoys bezocht. En nog een ijsvriezer opdracht van 7,50. De koffie opdracht was goed te doen, heb maar 1x controlefoto's hoeven maken.
Waren de actiedisplays bij intertoys (makkelijk) te vinden of moest je de controle foto's maken?
loezzzjemaandag 24 juli 2017 @ 23:29
quote:
0s.gif Op maandag 24 juli 2017 22:06 schreef F0xy het volgende:

[..]

Waren de actiedisplays bij intertoys (makkelijk) te vinden of moest je de controle foto's maken?
Ik heb 3 opdrachten gedaan bij intertoys en hadden alle 3 een actieplek. Dit kan ook toeval zijn geweest. Ik had namelijk idd ook mijn twijfels. Heb de opdrachten ook pas geaccepteerd in de winkel toen ik zag dat ze de actieplek hadden.
Spottertje73dinsdag 25 juli 2017 @ 10:11
quote:
0s.gif Op maandag 24 juli 2017 22:06 schreef F0xy het volgende:

[..]

Waren de actiedisplays bij intertoys (makkelijk) te vinden of moest je de controle foto's maken?
Is dat voor roamler of smartspotter...
Miek95dinsdag 25 juli 2017 @ 10:13
quote:
0s.gif Op maandag 24 juli 2017 21:22 schreef loezzzje het volgende:
Hopelijk komen er morgen weer wat opdrachtjes bij in de app. Sommige aanbiedingen gaan dinsdag in dus hoop op nieuwe opdrachten.
Tot nu toe niets nieuws, dus duimen maar dat er straks nog wat bij komt. ;)
loezzzjedinsdag 25 juli 2017 @ 12:03
Anders ga ik nog wat speelgoed opdrachten doen maar hopelijk komt er nog wat bij ja. Gelukkig zijn mijn 4 shifts van gister ook goedgekeurd.
F0xydinsdag 25 juli 2017 @ 12:12
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 10:11 schreef Spottertje73 het volgende:

[..]

Is dat voor roamler of smartspotter...
SS. Naar mijn weten is er niets beschikbaar bij Intertoys van Roamler, of het moet verder dan 50km bij mij vandaan zijn :')

Pfff... Het regent hier pijpenstelen, dus blijf nog lekker ff binnen :)
Spottertje73dinsdag 25 juli 2017 @ 13:13
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 12:12 schreef F0xy het volgende:

[..]

SS. Naar mijn weten is er niets beschikbaar bij Intertoys van Roamler, of het moet verder dan 50km bij mij vandaan zijn :')

Pfff... Het regent hier pijpenstelen, dus blijf nog lekker ff binnen :)
Misschien een stomme vraag maar kun jij een printscreen maken van jou opdrachten van Smartspotter ?
Want die actiedisplays heb ik niet in mijn app staan ....
En ik heb soms het idee dat ik opdrachten misloop of bij mij niet in de app verschijnen ....

Ik zie alleen opdrachten van intertoys erin staan die heet : Speelgoed
bamibijdinsdag 25 juli 2017 @ 13:47
Iemand de bioscoop opdracht van Roamler gedaan? Wil toch nog naar Duinkirk dus overweeg het.
Skittlesdinsdag 25 juli 2017 @ 14:02
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 13:13 schreef Spottertje73 het volgende:

[..]

Misschien een stomme vraag maar kun jij een printscreen maken van jou opdrachten van Smartspotter ?
Want die actiedisplays heb ik niet in mijn app staan ....
En ik heb soms het idee dat ik opdrachten misloop of bij mij niet in de app verschijnen ....

Ik zie alleen opdrachten van intertoys erin staan die heet : Speelgoed
Het gaat denk ik ook om de Speelgoed opdracht van SS. Daar vragen ze om een actieplek van Star Wars.
De winkels waar ik ben gaan kijken was er geen actieplek, helaas.
loezzzjedinsdag 25 juli 2017 @ 14:07
Ik heb nou 4 winkels gehad maar ze het wel hadden dus het is denk ik toeval & geluk hebben.
F0xydinsdag 25 juli 2017 @ 14:50
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 13:13 schreef Spottertje73 het volgende:

[..]

Misschien een stomme vraag maar kun jij een printscreen maken van jou opdrachten van Smartspotter ?
Want die actiedisplays heb ik niet in mijn app staan ....
En ik heb soms het idee dat ik opdrachten misloop of bij mij niet in de app verschijnen ....

Ik zie alleen opdrachten van intertoys erin staan die heet : Speelgoed
Het gaat idd om de speelgoed opdr en dan de actiedisplays daarvan :)

Er was trouwens een poosje geleden een auto opdr in de SS app, en ik kreeg een paar keer bericht: 'de vergoeding van de auto opdr is verhoogd!'. Echter zag ik de opdr niet staan. Toen heb ik een mail gestuurd en hebben ze de vereiste sp punten verlaagd om hem uit te kunnen voeren.
Het kan dus best voorkomen dat wij niet alle opdrachten te zien krijgen :'(.
bamibijdinsdag 25 juli 2017 @ 15:41
Ik wist niet dat SS ook met een level systeem werkte.
Feestkabouterdinsdag 25 juli 2017 @ 16:29
Wel slordig dat ze zo'n bericht dan hebben gestuurd aan mensen die die opdracht helemaal niet kunnen zien!
loezzzjedinsdag 25 juli 2017 @ 18:02
Ik heb nog 5 speelgoedopdrachten gedaan vandaag. Bij eentje hadden ze geen actieplek maar de controlefoto's waren opzich zo gedaan. Het lijkt in eerste instantie meer werk dan het uiteindelijk is.
Prh01woensdag 26 juli 2017 @ 18:05
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 16:06 schreef Prh01 het volgende:

[..]

Ik heb vanaf het begin altijd 1 kopstelling op de foto gezet bij de extra vraag.

Nog nooit 1 op afgekeurd.
En nu natuurlijk gelijk 1 afgekeurd. Grrrr
Spottertje73woensdag 26 juli 2017 @ 20:54
Ik heb vandaag voor SecretView een opdracht bij de kapper gedaan... gratis was en knip beurt bij de ami kapper :) kostte 27,20.... ben ik blij dat ik een tondeuze heb en ik die weer in de toekomst ga gebruiken haha
bamibijwoensdag 26 juli 2017 @ 22:07
quote:
1s.gif Op woensdag 26 juli 2017 18:05 schreef Prh01 het volgende:

[..]

En nu natuurlijk gelijk 1 afgekeurd. Grrrr
Tja, ze lezen mee he... _O-
loezzzjedonderdag 27 juli 2017 @ 00:28
Ik kreeg ook laatst een waarschuwing dat er maar 1 kopstelling op stond. Echt serieus, soms kan het gewoon niet anders! Niet alle supermarkten hebben van die brede gangen dat je veel op de foto kan krijgen...
F0xydonderdag 27 juli 2017 @ 14:41
Iemand alweer een poging gewaagd voor die aanstekers opdracht?
Feestkabouterdonderdag 27 juli 2017 @ 18:28
Vanmiddag kort een andere Roamler gesproken, erg grappig. Ze wilde zo mooi recht van voor een kopstelling op de foto zetten, ik dacht dat kan maar 1 ding betekenen!
Deniesiedonderdag 27 juli 2017 @ 18:47
Heeft iemand de foto quiz (met duimpjes) van Roamler al gedaan? Het merendeel van de plekken zegt me niks...
Kerodonvrijdag 28 juli 2017 @ 16:21
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 14:41 schreef F0xy het volgende:
Iemand alweer een poging gewaagd voor die aanstekers opdracht?
Nope, jij wel? Misschien straks maar een poging wagen, er zijn weinig leuke opdrachtjes op het moment.
F0xyvrijdag 28 juli 2017 @ 16:45
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 16:21 schreef Kerodon het volgende:

[..]

Nope, jij wel? Misschien straks maar een poging wagen, er zijn weinig leuke opdrachtjes op het moment.
Nope. Ik moest even echt een pakketje opsturen en zag geen Back to school promotie, dus heb het niet gedaan.
Spottertje73zaterdag 29 juli 2017 @ 07:38
Die extra foto's bij primera stellen niks voor... en ze staan nu op 5 euro ...
ik zeg doen !! Hahaha😎
loezzzjezaterdag 29 juli 2017 @ 09:12
Ik doe liever die snoepgoed opdracht, die staat op 8 euro. Maar is er nog maar eentje in de buurt dus das beetje jammer.
Miek95zaterdag 29 juli 2017 @ 10:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 09:12 schreef loezzzje het volgende:
Ik doe liever die snoepgoed opdracht, die staat op 8 euro. Maar is er nog maar eentje in de buurt dus das beetje jammer.
Makkelijke opdracht inderdaad. Ik heb er 3 gedaan, maar helaas nergens het display aangetroffen.
F0xyzaterdag 29 juli 2017 @ 10:29
Er is helaas maar 1 Plus hier in de 'buurt' en daar had ik de snoepopdracht al voor ¤3+¤1 bonus gedaan. Had niet verwacht dat die opdracht zo hoog zou oplopen haha
Feestkabouterzaterdag 29 juli 2017 @ 10:33
het rotte is: als de vergoeding nog laag is staan de displays er wel, maar naarmate ze leeg verkocht worden groeit de kans dat ze weggehaald worden. Het restant gaat dan het reguliere schap in of naar een plank in een kopstelling. Dat kan soms echt al in 1 of 2 dagen gebeurd zijn, dat hoor ik regelmatig in de winkels waar ze me kennen.
In hoeverre SS en Roamler dit meenemen of in calculeren weet ik niet.

Het onderzoek van Coca Cola nu (rollende actie displays) gaat hier juist over, ze willen weten hoe snel die displays leeg worden verkocht..... In sommige winkels is 1 zo'n RAD binnen 1 dag helemaal leeg.... Terwijl, en dat is het smerige eraan, er volgens mij niet eens een actie prijs gold!! (tenminste niet in de winkels waar ik het display zag staan) Mensen DENKEN dat het wel een actie zal zijn en grijpen dan sneller naar zo'n product.
loezzzjezaterdag 29 juli 2017 @ 11:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 10:19 schreef Miek95 het volgende:

[..]

Makkelijke opdracht inderdaad. Ik heb er 3 gedaan, maar helaas nergens het display aangetroffen.
Ik heb er 3 gedaan voor 6 euro en gelukkig overal het display aangetroffen. Dadelijk nog even die andere doen als hij nog open staat. Is toch vlakbij een Aldi die ik vandaag moet bezoeken voor MV.
Miek95zaterdag 29 juli 2017 @ 11:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 11:00 schreef loezzzje het volgende:

[..]

Ik heb er 3 gedaan voor 6 euro en gelukkig overal het display aangetroffen. Dadelijk nog even die andere doen als hij nog open staat. Is toch vlakbij een Aldi die ik vandaag moet bezoeken voor MV.
Opdracht is niet meer beschikbaar helaas.
loezzzjezaterdag 29 juli 2017 @ 11:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 11:13 schreef Miek95 het volgende:

[..]

Opdracht is niet meer beschikbaar helaas.
dat is jammer. dan maar babymelk, mocht die dadelijk online komen.
MaJozaterdag 29 juli 2017 @ 15:48
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 14:41 schreef F0xy het volgende:
Iemand alweer een poging gewaagd voor die aanstekers opdracht?
Gisteren gedaan met toestemming :Y als geheime opdracht is het echt niet te doen.
F0xyzaterdag 29 juli 2017 @ 17:19
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 15:48 schreef MaJo het volgende:

[..]

Gisteren gedaan met toestemming :Y als geheime opdracht is het echt niet te doen.
Ik heb de opdracht nog een keer doorgenomen en zie idd dat het wel te doen is, maar of ik bekend wil staan als een raar iemand die foto's maakt is een tweede x'D... Als de er maandag nog zijn, doe ik wel een poging :)
Pinutszaterdag 29 juli 2017 @ 19:04
Degene die laatst een invite van mij had gekregen is echt goed bezig. Heeft zo'n 200 euro verdiend in twee weken. Hopelijk blijft ze dit tempo vasthouden. Zou ik tenminste eindelijk iemand hebben aan wie ik ook een beetje kan verdienen.
F0xyzondag 30 juli 2017 @ 00:50
Die persoon die mij uitgenodigd heeft, verdiend ook lekker :). Zelf is hij niet meer actief viel mij op.

Voor geïnteresseerden: ik heb nog 3 invites beschikbaar
Pinutszondag 30 juli 2017 @ 14:11
quote:
1s.gif Op zondag 30 juli 2017 00:50 schreef F0xy het volgende:
Die persoon die mij uitgenodigd heeft, verdiend ook lekker :). Zelf is hij niet meer actief viel mij op.

Voor geïnteresseerden: ik heb nog 3 invites beschikbaar
Nouja, als ie dan maar gewoon 1x per jaar even het geld dat ie aan jou verdiend eraf haalt.
Deniesiezondag 30 juli 2017 @ 19:22
Hoe lang sparen jullie meestal voordat jullie een uitbetaling aanvragen bij SS en Roamler?
loezzzjezondag 30 juli 2017 @ 19:47
Meestal laat ik het 1x in de week uitbetalen maar dan moet het geen 20 euro zijn. Meestal rond de 70-80 euro laat ik uitbetalen.
Pinutszondag 30 juli 2017 @ 20:43
quote:
0s.gif Op zondag 30 juli 2017 19:22 schreef Deniesie het volgende:
Hoe lang sparen jullie meestal voordat jullie een uitbetaling aanvragen bij SS en Roamler?
Totdat ik het bedrag bij elkaar heb voor hetgene waar ik op dat moment voor spaar.
F0xyzondag 30 juli 2017 @ 21:36
SmartSpotter heb ik op automatisch uitbetalen staan, dus zolang het boven de ¤20 is, krijg ik het iedere week uitbetaald.
Roamler laat ik rond de ¤80-¤100 uitbetalen.
Miek95maandag 31 juli 2017 @ 13:35
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 15:48 schreef MaJo het volgende:

[..]

Gisteren gedaan met toestemming :Y als geheime opdracht is het echt niet te doen.
Vandaag ook even één gedaan. Makkelijke opdracht, maar inderdaad gewoon even melden :)
Vanochtend 4 schoolcampuschecks gedaan ook een makkelijke check :)
loezzzjemaandag 31 juli 2017 @ 19:42
Ik heb een hele hoop bier opdrachten gedaan vandaag dus ik kan voorlopig ff geen kratten meer zien :P Zo'n hekel aan om die kratten te tellen, vooral als er heel veel staan :P
Miek95maandag 31 juli 2017 @ 19:46
Bier bij gall&gall laat ik mooi nog even oplopen. Vanmiddag en vanavond druk met shiften, vooral de lege plekken shifts zijn ideaal :)
loezzzjemaandag 31 juli 2017 @ 20:03
de gall & gall heb ik idd niet gedaan. alleen emte & plus, overal een actieplek dus 2 minuten werk per winkel. zo heb ik ze het liefst ;) ook nog een paar speelgoed opdrachten gedaan want ze hadden alle gevraagde actieplekken dus dan is het ook snel gedaan voor 3,50.
Miek95maandag 31 juli 2017 @ 20:11
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 20:03 schreef loezzzje het volgende:
de gall & gall heb ik idd niet gedaan. alleen emte & plus, overal een actieplek dus 2 minuten werk per winkel. zo heb ik ze het liefst ;) ook nog een paar speelgoed opdrachten gedaan want ze hadden alle gevraagde actieplekken dus dan is het ook snel gedaan voor 3,50.
Bij de speelgoed is een toestemmingsbrief zag ik, heb je daar gebruik van gemaakt? ;)
loezzzjemaandag 31 juli 2017 @ 20:33
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 20:11 schreef Miek95 het volgende:

[..]

Bij de speelgoed is een toestemmingsbrief zag ik, heb je daar gebruik van gemaakt? ;)
Niet gezien. Maar is ook niet nodig. Als de actieplekken er zijn dan is de opdracht zo gedaan. Nog geen 5 minuutjes werk.
UncleSammaandag 31 juli 2017 @ 21:07
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 19:46 schreef Miek95 het volgende:
Bier bij gall&gall laat ik mooi nog even oplopen. Vanmiddag en vanavond druk met shiften, vooral de lege plekken shifts zijn ideaal :)
Zijn dat die frisdrank opdrachten?
Miek95maandag 31 juli 2017 @ 21:20
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 21:07 schreef UncleSam het volgende:

[..]

Zijn dat die frisdrank opdrachten?
Ja
loezzzjemaandag 31 juli 2017 @ 21:23
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 19:46 schreef Miek95 het volgende:
Bier bij gall&gall laat ik mooi nog even oplopen. Vanmiddag en vanavond druk met shiften, vooral de lege plekken shifts zijn ideaal :)
ik kan heel veel nr's niet vinden in de lijst, heb jij dat ook? heb bijna het idee dat ik iets fout doe :P
UncleSammaandag 31 juli 2017 @ 21:24
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 21:23 schreef loezzzje het volgende:

[..]

ik kan heel veel nr's niet vinden in de lijst, heb jij dat ook? heb bijna het idee dat ik iets fout doe :P
Vooral huismerken en budget merken staan niet in de lijst, A-merken bijna altijd wel, maar beschrijving wisselt nogal. Soms in Nederlands soms in Engels.
Miek95maandag 31 juli 2017 @ 21:27
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 21:23 schreef loezzzje het volgende:

[..]

ik kan heel veel nr's niet vinden in de lijst, heb jij dat ook? heb bijna het idee dat ik iets fout doe :P
Klopt, o.a. producten van de merken Oké, First Choice en Plus staan niet in de lijst.
loezzzjemaandag 31 juli 2017 @ 21:27
ok nee dan is t goed. weet ik iig dat ik het wel goed aan het doen ben ;)
Miek95maandag 31 juli 2017 @ 21:30
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 21:27 schreef loezzzje het volgende:
ok nee dan is t goed. weet ik iig dat ik het wel goed aan het doen ben ;)
:) Ik ben nu met nummer 19 bezig, hoeveel heb jij er al gedaan?
loezzzjemaandag 31 juli 2017 @ 21:40
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 21:30 schreef Miek95 het volgende:

[..]

:) Ik ben nu met nummer 19 bezig, hoeveel heb jij er al gedaan?
2de pas :P ben pas net begonnen. maar het gaat redelijk vlot moet ik zeggen.
Miek95maandag 31 juli 2017 @ 21:43
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 21:40 schreef loezzzje het volgende:

[..]

2de pas :P ben pas net begonnen. maar het gaat redelijk vlot moet ik zeggen.
Ja, echt heerlijk snel. Ik ben binnen 5 minuten klaar met een shift. Makkelijk verdienen zo ;)
loezzzjemaandag 31 juli 2017 @ 22:06
Ja, ik ook een minuut of 8 per shift idd. Nou hopen dat het goedgekeurd wordt, anders al dat werk voor niks haha
F0xydinsdag 1 augustus 2017 @ 08:47
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 20:11 schreef Miek95 het volgende:

[..]

Bij de speelgoed is een toestemmingsbrief zag ik, heb je daar gebruik van gemaakt? ;)
Ik vermoed dat dit 1 van die fake toestemmingsbrieven is xD. Paar maanden terug kwam er iemand in de winkel met zo'n tekst en toen wist ik nog niets van SS en Roamler af. Er was geen enkel bericht te vinden in ons portaal destijds, maar we lieten hem wel gewoon fotograferen :)
loezzzjedinsdag 1 augustus 2017 @ 19:30
Super makkelijk, die douche opdracht bij etos. Bij sommige ook de verzorgingsopdracht meegenomen dus toch weer lekker verdiend vandaag.
Miek95dinsdag 1 augustus 2017 @ 19:59
Inderdaad een makkelijke opdracht :) Ik ben de hele middag bezig geweest met lege plekken shifts :-)
loezzzjedinsdag 1 augustus 2017 @ 20:58
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 augustus 2017 19:59 schreef Miek95 het volgende:
Inderdaad een makkelijke opdracht :) Ik ben de hele middag bezig geweest met lege plekken shifts :-)
Ik kon er vanochtend maar eentje doen, toen waren er geen meer beschikbaar. Wel vanochtend 22 euro gekregen van gisteren :) wel redelijk geestdodend werk moet ik zeggen :P
FrauMilenadinsdag 1 augustus 2017 @ 21:13
Tijdens shifts zet ik altijd (upbeat) muziek op, maakt het wat aangenamer.

Ik vind het eigenlijk best leuk om te doen, maar na +- 2 uur moet ik wel stoppen i.v.m. ingebrande ogen. :')
Miek95dinsdag 1 augustus 2017 @ 22:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 augustus 2017 21:13 schreef FrauMilena het volgende:
Tijdens shifts zet ik altijd (upbeat) muziek op, maakt het wat aangenamer.

Ik vind het eigenlijk best leuk om te doen, maar na +- 2 uur moet ik wel stoppen i.v.m. ingebrande ogen. :')
Ik hou af en toe een pauze, want anders krijg ik vierkante ogen. :P
loezzzjewoensdag 2 augustus 2017 @ 20:22
ik doe weer een avondje shifts, toch niks op tv :P heb nu jumbo, die is wel fijner dan de plus!
Feestkabouterwoensdag 2 augustus 2017 @ 20:26
Ik was net in een Jumbo, ik kijk even in de apps wat er te doen is: promotie-check Jumbo bij Roamler. Ik had geen zin in veel foto's, de omschrijving zegt 4-6. naief en positief-denkend als ik elke keer weer ben trap ik er weer in........ het werden er 9!!

Roamler, als het gaat om het aantal foto's dat we volgens de opdracht omschrijving moeten maken is inmiddels herhaaldelijk gebleken dat jullie SMERIGE ONEERLIJKE LEUGENAARS zijn!!

En op 1 of andere manier is het ook ALTIJD zo dat als het afwijkt ik MEER foto's moet maken dan jullie noemen, nooit minder. Dat bewijst dat het geen slordigheid is. Als het slordigheid was zou het in beide richtingen afwijkingen vertonen.
loezzzjewoensdag 2 augustus 2017 @ 20:31
Bedoelen ze niet als de actieplek er is? Ik had bij 1 Jumbo dat beide actieplekken er waren. 2x foto van beide schappen gemaakt, 2x actieplek & 2x actiestraat. Da's 6 foto's in totaal. Ik had er ook bij eentje dat er geen actieplekken waren, dan zijn het er meer ja, dat is ruk. Maar goed, ik heb dan zoiets van, ik ben toch al in de winkel, ik ben al bezig, ik maak die foto's wel ff snel. Anders vind ik het ook zonde van de tijd die ik er al in heb gestoken.
Feestkabouterwoensdag 2 augustus 2017 @ 20:49
quote:
0s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 20:31 schreef loezzzje het volgende:
Bedoelen ze niet als de actieplek er is? Ik had bij 1 Jumbo dat beide actieplekken er waren. 2x foto van beide schappen gemaakt, 2x actieplek & 2x actiestraat. Da's 6 foto's in totaal. Ik had er ook bij eentje dat er geen actieplekken waren, dan zijn het er meer ja, dat is ruk. Maar goed, ik heb dan zoiets van, ik ben toch al in de winkel, ik ben al bezig, ik maak die foto's wel ff snel. Anders vind ik het ook zonde van de tijd die ik er al in heb gestoken.
nee dat bedoelen ze niet.
het zijn sowieso al 4 of 5 foto's zonder de actieplekken, en dan dus minimaal 2 erbij als ze wel allebei op actieplekken staan.
dus in de omschrijving zou moeten staan: 6-9 foto's.

ja ik heb de opdracht ook afgemaakt, maar het gaat mij erom dat ze leugenaars zijn. ik heb een euro extra gevraagd.
het aantal vragen interesseert mij niet zoveel, het gaat om om het aantal foto's, daarop baseer ik mijn beslissing om een opdracht uit te voeren. ze doen mij een voorstel: maak maximaal 6 foto's en beantwoord wat vragen dan krijg je van ons 2 euro, ik accepteer dat voorstel dus dat wordt een overeenkomst........ en dan blijkt hun deel van de overeenkomst (zoals helaas wel vaker) weer niet te kloppen.
Miek95woensdag 2 augustus 2017 @ 20:57
quote:
0s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 20:22 schreef loezzzje het volgende:
ik doe weer een avondje shifts, toch niks op tv :P heb nu jumbo, die is wel fijner dan de plus!
Ja gaat een stuk sneller :-) Ik heb er al weer 20 klaar, ga nog wel even door.
loezzzjewoensdag 2 augustus 2017 @ 21:16
quote:
0s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 20:57 schreef Miek95 het volgende:

[..]

Ja gaat een stuk sneller :-) Ik heb er al weer 20 klaar, ga nog wel even door.
ik word steeds afgeleid door van alles hier thuis :P en ik heb nog maar 1 uur en 15 min over om de codes in te sturen. kan ik daarna weer een nieuwe opdracht accepteren, of verdwijnt deze dan uit mijn lijst? want ik moet natuurlijk wel in de gaten houden dat ik de codes voor die 3 uur afgelopen zijn in stuur.
Skittleswoensdag 2 augustus 2017 @ 21:21
quote:
0s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 21:16 schreef loezzzje het volgende:

[..]

ik word steeds afgeleid door van alles hier thuis :P en ik heb nog maar 1 uur en 15 min over om de codes in te sturen. kan ik daarna weer een nieuwe opdracht accepteren, of verdwijnt deze dan uit mijn lijst? want ik moet natuurlijk wel in de gaten houden dat ik de codes voor die 3 uur afgelopen zijn in stuur.
Kan prima!
Ik accepteer de opdracht enkel voor de code, daarna annuleer ik 'm zodat ik gewoon door kan gaan. Nadat ik klaar ben of de shifts op zijn, accepteer ik de opdracht weer en vul de codes in

Helaas is er Ajax op tv en is mijn scherm op de laptop gesneuveld. Nu kan ik de laptop niet op de tv aansluiten en dus geen shifts doen ;(
Miek95woensdag 2 augustus 2017 @ 21:26
quote:
1s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 21:21 schreef Skittles het volgende:

[..]

Kan prima!
Ik accepteer de opdracht enkel voor de code, daarna annuleer ik 'm zodat ik gewoon door kan gaan. Nadat ik klaar ben of de shifts op zijn, accepteer ik de opdracht weer en vul de codes in

Helaas is er Ajax op tv en is mijn scherm op de laptop gesneuveld. Nu kan ik de laptop niet op de tv aansluiten en dus geen shifts doen ;(
Ah balen zeg! Ik bundel de codes altijd zoveel mogelijk want anders krijgen ze bij Roamler een stuk of 30 losse inzendingen binnen. :P
Skittleswoensdag 2 augustus 2017 @ 21:28
quote:
0s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 21:26 schreef Miek95 het volgende:

[..]

Ah balen zeg! Ik bundel de codes altijd zoveel mogelijk want anders krijgen ze bij Roamler een stuk of 30 losse inzendingen binnen. :P
Ik gooi ook alle codes die ik dan heb gedaan erin. Veel makkelijker dan 30 losse voor beide kanten :P
loezzzjewoensdag 2 augustus 2017 @ 21:29
quote:
1s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 21:21 schreef Skittles het volgende:

[..]

Kan prima!
Ik accepteer de opdracht enkel voor de code, daarna annuleer ik 'm zodat ik gewoon door kan gaan. Nadat ik klaar ben of de shifts op zijn, accepteer ik de opdracht weer en vul de codes in

Helaas is er Ajax op tv en is mijn scherm op de laptop gesneuveld. Nu kan ik de laptop niet op de tv aansluiten en dus geen shifts doen ;(
maar als ik dat doe ben ik bang dat hij uit de lijst verdwijnt en ik de codes niet kan insturen. of gebeurd dat niet?
loezzzjewoensdag 2 augustus 2017 @ 21:30
ik kan hem trouwens ook annuleren en opnieuw accepteren, dan heb ik weer 3 uur :P
Miek95woensdag 2 augustus 2017 @ 21:30
quote:
0s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 21:30 schreef loezzzje het volgende:
ik kan hem trouwens ook annuleren en opnieuw accepteren, dan heb ik weer 3 uur :P
Of gewoon vast een deel insturen en dan weer accepteren :-)
Skittleswoensdag 2 augustus 2017 @ 21:34
Is me tot nu toe 1 keer gebeurd, maar toen kwam de opdracht na een uurtje terug. Waarschijnlijk waren ze aan het nakijken oid. De shifts blijven meestal nog wel even staan nadat ze allemaal gedaan zijn, toch?

Bij de leegshift1 was ik wel langer dan 3 uur bezig en vergeten de opdracht te annuleren/in te sturen. Heb ze een berichtje gestuurd of ze de opdracht er weer voor me in wilde zetten en daar doen ze totaal niet moeilijk over gelukkig
loezzzjewoensdag 2 augustus 2017 @ 21:34
quote:
0s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 21:30 schreef Miek95 het volgende:

[..]

Of gewoon vast een deel insturen en dan weer accepteren :-)
ja dat kan ook. maar ik dacht dat hij dan verdween uit de lijst omdat je hem al ingestuurd hebt, maar dat is dus niet zo :)
MaJowoensdag 2 augustus 2017 @ 21:50
Die lege plekken check is echt relaxed inderdaad _O_ ik had de shifts eigenlijk afgezworen maar op deze manier wil ik ze wel weer doen ^O^

Net 6 gedaan in een uur, ondertussen ook andere dingen gedaan.
loezzzjewoensdag 2 augustus 2017 @ 21:52
ja, ik begin niet eens meer aan die andere shifts. dit is echt makkelijk verdienen vergeleken met die andere :)
Miek95woensdag 2 augustus 2017 @ 22:56
En de shifts zijn op. :( Ik heb er 49 kunnen doen, dik tevreden ;)
loezzzjewoensdag 2 augustus 2017 @ 22:59
Ik zie het ja :{ Ik was nog wat andere dingen aan het doen, denk ga zo wel weer verder, niet dus :( Heb er maar 8 kunnen doen, ach ja tis weer 16 euro erbij.
Miek95woensdag 2 augustus 2017 @ 23:02
quote:
0s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 22:59 schreef loezzzje het volgende:
Ik zie het ja :{ Ik was nog wat andere dingen aan het doen, denk ga zo wel weer verder, niet dus :( Heb er maar 8 kunnen doen, ach ja tis weer 16 euro erbij.
Makkelijk verdienen ;) Het is momenteel wat rustig in de app met gewone opdrachten dus dit kon ik wel even gebruiken. Nu weer wachten op een lading nieuwe shifts :P
loezzzjewoensdag 2 augustus 2017 @ 23:27
quote:
0s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 23:02 schreef Miek95 het volgende:

[..]

Makkelijk verdienen ;) Het is momenteel wat rustig in de app met gewone opdrachten dus dit kon ik wel even gebruiken. Nu weer wachten op een lading nieuwe shifts :P
Is dit voor jou alleen van vanavond of de hele dag? Ik wilde vanochtend doen maar toen waren er geen shifts. Vanmiddag was ik niet thuis. Hopelijk morgen idd nieuwe shifts, even mijn auto thuis laten rusten voor een dagje haha
Miek95woensdag 2 augustus 2017 @ 23:32
quote:
1s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 23:27 schreef loezzzje het volgende:

[..]

Is dit voor jou alleen van vanavond of de hele dag? Ik wilde vanochtend doen maar toen waren er geen shifts. Vanmiddag was ik niet thuis. Hopelijk morgen idd nieuwe shifts, even mijn auto thuis laten rusten voor een dagje haha
Er waren alleen vanavond shifts. :) Mijn auto staat al sinds maandag stil ;)
loezzzjewoensdag 2 augustus 2017 @ 23:38
Wel goed om benzine uit te sparen. Ik heb met deze 3 dagen alweer bijna een halve tank op gereden. Maar ook best verdiend dus tis het waard ;)
Feestkabouterdonderdag 3 augustus 2017 @ 08:38
het lukt mij echt niet om meer dan 1 shift uit te voeren, mijn concentratie is echt een ramp. daarom is het zo lekker voor mij om op pad te zijn: winkel in, korte actie en dan weer de auto in op weg naar de volgende winkel.
loezzzjedonderdag 3 augustus 2017 @ 09:46
ik kan het ook het beste als ik alleen ben. gister werd ik constant afgeleid door iedereen dus daarom maar 8 kunnen doen. maar als het moet dan zou ik er ook gerust heel veel kunnen doen, maar idd op pad zijn is wel leuker ja.
Miek95donderdag 3 augustus 2017 @ 10:11
Iemand al wat energiedrankchecks gedaan? Ik heb vorige week even een Esso bezocht. Helaas was dit een hele kleine esso shop, waardoor ik me wel moest melden. Bij de opdracht stond dat de Esso shops op de hoogte zijn gebracht. Helaas bleek dit niet het geval te zijn. Uiteindelijk mocht ik de opdracht wel uitvoeren. Ik heb vanochtend contact opgenomen met Smartspotter met de vraag of ze het interne bericht als foto kunnen toevoegen. Nu blijkt dat vele Esso winkels helemaal niet op de hoogte zijn gebracht dus je moet de opdracht weer anoniem doen. (De tekst van opdracht is inmiddels al aangepast) Al met al leuke grap van Smartspotter. :(

Iemand nog tips om deze checks toch zoveel mogelijk anoniem uit te voeren?
loezzzjedonderdag 3 augustus 2017 @ 10:37
Ik was laatst bij een Esso aan de snelweg en die was best druk dus zou je de opdracht zo uit kunnen voeren zonder dat ze er erg in hebben, maar ze hadden veel van het promotiemateriaal niet dus had er geen zin in. Kan me voorstellen dat het wat moeilijker is als het zo'n kleine Esso is, dan is het bijna niet mogelijk om die anoniem te doen.
Kerodondonderdag 3 augustus 2017 @ 10:37
Ik doe die opdrachten bij tankstations eigenlijk nooit... Het lukt mij niet om fatsoenlijke foto's te maken in zo'n kleine shop waar je eigenlijk altijd de enige klant bent.

Lol, "voetbal uitslag"-opdracht bij Smartspotter. Kijk, dat vind ik leuk :P Niet dat ik er wat mee verdien, maar toch.
FrauMilenadonderdag 3 augustus 2017 @ 11:41
quote:
0s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 22:56 schreef Miek95 het volgende:
En de shifts zijn op. :( Ik heb er 49 kunnen doen, dik tevreden ;)
49! Ik was al trots/blij met m'n 16 shifts. :P

Ik hoop wel dat ze de lege plekken / EAN shifts op 30 foto's per shift houden. Met numpad ging ik er tussen de 5 en 9 minuten doorheen. :o
F0xydonderdag 3 augustus 2017 @ 12:40
Als we hier vermelden dat we per shift zo'n 8 min bezig zijn, dan zal Roamler het aantal foto's wel verhogen :')
loezzzjedonderdag 3 augustus 2017 @ 12:57
Vind het vooral vervelend als mensen hun foto's niet scherp stellen. Soms zaten er echt foto's bij die zo wazig waren dat ik zoiets had van, ga nog niet eens proberen om het te lezen :')
FrauMilenadonderdag 3 augustus 2017 @ 15:37
quote:
0s.gif Op donderdag 3 augustus 2017 12:40 schreef F0xy het volgende:
Als we hier vermelden dat we per shift zo'n 8 min bezig zijn, dan zal Roamler het aantal foto's wel verhogen :')
Kan, maar om die reden ga ik het niet expres stilhouden. En wellicht werken ze met analytics. :s)

quote:
0s.gif Op donderdag 3 augustus 2017 12:57 schreef loezzzje het volgende:
Vind het vooral vervelend als mensen hun foto's niet scherp stellen. Soms zaten er echt foto's bij die zo wazig waren dat ik zoiets had van, ga nog niet eens proberen om het te lezen :')
Inderdaad. Meestal probeer ik nog wel om via het merk te zoeken en dan te kijken of het EAN erop lijkt, maar soms is het echt niet te doen.
Pinutsdonderdag 3 augustus 2017 @ 16:00
Ik vond die bierkoelingen legen plekken shift wel zwaar klote. Had iedere keer dat bijvoorbeeld Heineken op 2/3 en 1/4 stond op een andere plank. Dan kwam je steeds zo vervelend uit.
MaJovrijdag 4 augustus 2017 @ 09:41
quote:
0s.gif Op donderdag 3 augustus 2017 10:11 schreef Miek95 het volgende:
Iemand al wat energiedrankchecks gedaan? Ik heb vorige week even een Esso bezocht. Helaas was dit een hele kleine esso shop, waardoor ik me wel moest melden. Bij de opdracht stond dat de Esso shops op de hoogte zijn gebracht. Helaas bleek dit niet het geval te zijn. Uiteindelijk mocht ik de opdracht wel uitvoeren. Ik heb vanochtend contact opgenomen met Smartspotter met de vraag of ze het interne bericht als foto kunnen toevoegen. Nu blijkt dat vele Esso winkels helemaal niet op de hoogte zijn gebracht dus je moet de opdracht weer anoniem doen. (De tekst van opdracht is inmiddels al aangepast) Al met al leuke grap van Smartspotter. :(

Iemand nog tips om deze checks toch zoveel mogelijk anoniem uit te voeren?
Ik heb het idee dat het vaak maar gewoon gezegd wordt dat het bekend is bij de filialen. Bijna altijd als ik moet melden hebben ze geen flauw idee. Daarom doe ik ook liever alleen de anonieme opdrachten. Heb er echt een hekel aan om me te melden en weer uit te moeten leggen waar het om gaat :X
loezzzjevrijdag 4 augustus 2017 @ 19:28
Tis klaar met de shifts denk ik ;(
Miek95vrijdag 4 augustus 2017 @ 20:41
quote:
1s.gif Op vrijdag 4 augustus 2017 19:28 schreef loezzzje het volgende:
Tis klaar met de shifts denk ik ;(
Ik denk het ook. Gelukkig zijn er nog genoeg andere opdrachten. Vanavond even een klein rondje gedaan o.a. aanstekerchecks uitgevoerd.
Miek95zaterdag 5 augustus 2017 @ 11:33
Rondje aan het doen feestkabouter?
Feestkabouterzaterdag 5 augustus 2017 @ 11:46
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 11:33 schreef Miek95 het volgende:
Rondje aan het doen feestkabouter?
Nope.
Heb soort van vakantie. Wel in eigen land, en als er wat leuks te verdienen is in de buurt doe ik wel even mee, maar nu even geen hele dagen op pad.
Miek95zaterdag 5 augustus 2017 @ 11:49
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 11:46 schreef Feestkabouter het volgende:

[..]

Nope.
Heb soort van vakantie. Wel in eigen land, en als er wat leuks te verdienen is in de buurt doe ik wel even mee, maar nu even geen hele dagen op pad.
Fijne vakantie! Hier in de buurt is iemand bezig met een hele grote ronde energiedrankchecks, die ik net wilde accepteren ;) dus dacht dat zal vast feestkabouter zijn, niet dus ;)
FrauMilenazaterdag 5 augustus 2017 @ 11:52
Deze maand plek 113, met minimale inspanning. Best knap. :+
F0xyzaterdag 5 augustus 2017 @ 14:02
29e plaats (3940XP)
Aantal punten nodig voor level 5: 910X
¤ 420,5
Je hebt ¤ 369,31 meer verdiend dan de gemiddelde level 4 Roamler
109 goedgekeurde opdrachten
Je hebt 99 opdracht(en) meer gedaan dan de gemiddelde level 4 Roamler

:D
Feestkabouterzaterdag 5 augustus 2017 @ 14:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 14:02 schreef F0xy het volgende:
29e plaats (3940XP)
Aantal punten nodig voor level 5: 910X
¤ 420,5
Je hebt ¤ 369,31 meer verdiend dan de gemiddelde level 4 Roamler
109 goedgekeurde opdrachten
Je hebt 99 opdracht(en) meer gedaan dan de gemiddelde level 4 Roamler

:D
oftewel als je die getallen bekijkt geeft dat de indruk dat veel Roamlers in level 4 zijn blijven steken..... of maar heel zelden een opdrachtje doen.

als je de app een tijdje niet gebruikt wordt je account inactief. ik vraag me af of ze de accounts die inactief zijn ook mee tellen.
FrauMilenazaterdag 5 augustus 2017 @ 14:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 14:07 schreef Feestkabouter het volgende:

[..]

oftewel als je die getallen bekijkt geeft dat de indruk dat veel Roamlers in level 4 zijn blijven steken..... of maar heel zelden een opdrachtje doen.

als je de app een tijdje niet gebruikt wordt je account inactief. ik vraag me af of ze de accounts die inactief zijn ook mee tellen.
Na 4 maanden wordt een account gedeactiveerd toch? Dat is nog best lang. Het zou m.i. logisch zijn om alleen Roamlers met minimaal één uitgevoerde opdracht (betaald of onbetaald) mee te nemen in het gemiddelde om vervuilde statistiek te voorkomen.... kan me echter niet herinneren of ik een plaats kreeg in de ranken tijdens m'n inactiviteit van een aantal maanden. :@

Toch vind ik ¤50 bij level 4 niet erg laag voor een gemiddeld maandelijkse opbrengst.
loezzzjezaterdag 5 augustus 2017 @ 14:31
Plaats 68 & ¤272 verdiend. Toch nog redelijk want zo heel veel was er niet te doen. Komt vast door die ijsopdracht die ik een stuk of 30 heb gedaan :P
Feestkabouterzaterdag 5 augustus 2017 @ 16:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 14:21 schreef FrauMilena het volgende:

[..]

Na 4 maanden wordt een account gedeactiveerd toch? Dat is nog best lang. Het zou m.i. logisch zijn om alleen Roamlers met minimaal één uitgevoerde opdracht (betaald of onbetaald) mee te nemen in het gemiddelde om vervuilde statistiek te voorkomen.... kan me echter niet herinneren of ik een plaats kreeg in de ranken tijdens m'n inactiviteit van een aantal maanden. :@

Toch vind ik ¤50 bij level 4 niet erg laag voor een gemiddeld maandelijkse opbrengst.
dat is dus de vraag: wie tellen ze wel en niet mee?
voor ons zou het het meest relevant zijn als ze alleen de mensen die in de betreffende maand ook daadwerkelijk minimaal 1 opdracht uitvoeren meetellen (en dan kun je het er ook nog over hebben of het dan minimaal 1 goedgekeurde opdracht moet zijn, of dat misschien 1 afgekeurde opdracht ook al voldoende is om te worden meegenomen in deze berekening). en misschien doen ze het ook zo. maar daar kom je nooit achter en ivm de concurrentie zullen ze daarover ook geen info geven denk ik. ze willen zich niet teveel in de kaarten laten kijken qua de omvang en de activiteit van de crowd, en dat is begrijpelijk.
Miek95zaterdag 5 augustus 2017 @ 16:59
16e plaats (5750XP)
Aantal punten nodig voor level 11: 17006XP
¤ 755,98
Je hebt ¤ 501,67 meer verdiend dan de gemiddelde level 10 Roamler
143 goedgekeurde opdrachten
Je hebt 89 opdracht(en) meer gedaan dan de gemiddelde level 10 Roamler

:D Ik kan merken sinds ik mijn rijbewijs heb dat ik veel meer opdrachten doe :)
Miek95zaterdag 5 augustus 2017 @ 17:54
Vandaag speciaal naar een drogisterij gereden voor een babymelkcheck van 14 euro. Ik had vooraf even de openingstijden opgezocht, las nergens wat over een vakantiesluiting dus dacht de drogist is open. Helaas kom ik daar is de drogist gesloten ;( Zo jammer dat Smartspotter niks uitbetaalt bij een gesloten winkel ;( Opdracht is vandaag voor 't laatst uit te voeren dus teruggaan is ook geen optie. Aan het eind van de middag ging mijn auto ook nog eens kapot, al met al een baaldag. ;(
loezzzjezaterdag 5 augustus 2017 @ 19:03
Mijne maakt ook een raar geluid, ook weer mee naar de garage helaas. Ben hard aan het sparen voor een nieuwe dus hoe meer opdrachten hoe beter ;)
FrauMilenazaterdag 5 augustus 2017 @ 20:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 16:16 schreef Feestkabouter het volgende:

[..]

dat is dus de vraag: wie tellen ze wel en niet mee?
voor ons zou het het meest relevant zijn als ze alleen de mensen die in de betreffende maand ook daadwerkelijk minimaal 1 opdracht uitvoeren meetellen (en dan kun je het er ook nog over hebben of het dan minimaal 1 goedgekeurde opdracht moet zijn, of dat misschien 1 afgekeurde opdracht ook al voldoende is om te worden meegenomen in deze berekening). en misschien doen ze het ook zo. maar daar kom je nooit achter en ivm de concurrentie zullen ze daarover ook geen info geven denk ik. ze willen zich niet teveel in de kaarten laten kijken qua de omvang en de activiteit van de crowd, en dat is begrijpelijk.
Daar heb je ook wel gelijk in denk ik; zullen ze niet zomaar naar buiten communiceren. Maar los van de berekeningen... het aantal opdrachten dat iemand doet zegt überhaupt niet zoveel door de experience opdrachten en shifts. Ik bundel veel shifts en kom vervolgens met een laag aantal opdrachten op een hoge totale beloning. :7

quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 16:59 schreef Miek95 het volgende:
16e plaats (5750XP)
Aantal punten nodig voor level 11: 17006XP
¤ 755,98
Je hebt ¤ 501,67 meer verdiend dan de gemiddelde level 10 Roamler
143 goedgekeurde opdrachten
Je hebt 89 opdracht(en) meer gedaan dan de gemiddelde level 10 Roamler

:D Ik kan merken sinds ik mijn rijbewijs heb dat ik veel meer opdrachten doe :)
Respect. :o

quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 17:54 schreef Miek95 het volgende:
Vandaag speciaal naar een drogisterij gereden voor een babymelkcheck van 14 euro. Ik had vooraf even de openingstijden opgezocht, las nergens wat over een vakantiesluiting dus dacht de drogist is open. Helaas kom ik daar is de drogist gesloten ;( Zo jammer dat Smartspotter niks uitbetaalt bij een gesloten winkel ;( Opdracht is vandaag voor 't laatst uit te voeren dus teruggaan is ook geen optie. Aan het eind van de middag ging mijn auto ook nog eens kapot, al met al een baaldag. ;(
Ah jeetje dat is inderdaad balen. -O-
Miek95zaterdag 5 augustus 2017 @ 22:24
Ja ik baal behoorlijk ;( Daar gaan mijn centen ;(
F0xymaandag 7 augustus 2017 @ 13:16
Pfff.. Sinds ik die leegshifts gedaan heb, vind ik de shifts van nu echt dood saai. Hopelijk komen die leegshifts ook voortaan eens per week :D, maar verwacht het niet
Feestkaboutermaandag 7 augustus 2017 @ 13:41
Beetje raar om dat zo te noemen/hopen: pas als de opdracht eerst in de winkels is uitgevoerd komen er weer van die shifts natuurlijk. En we weten dat dat echt niet wekelijks gaat gebeuren....
Skittlesmaandag 7 augustus 2017 @ 13:47
Waarom is het raar dat te noemen? Het waren gewoon fijne shifts. Realistisch is het natuurlijk niet, maar het zou m.i. pas raar zijn als hij het zou eisen.
F0xymaandag 7 augustus 2017 @ 13:49
quote:
0s.gif Op maandag 7 augustus 2017 13:41 schreef Feestkabouter het volgende:
Beetje raar om dat zo te noemen/hopen: pas als de opdracht eerst in de winkels is uitgevoerd komen er weer van die shifts natuurlijk. En we weten dat dat echt niet wekelijks gaat gebeuren....
Logische redenering vanaf jouw perspectief, maar ik heb daarentegen de opdrachten niet in de app gezien.
Daardoor wist ik niet dat die opdracht uitgevoerd was en weet ik nu dus ook de frequentie van de opdracht niet.
Feestkaboutermaandag 7 augustus 2017 @ 14:32
quote:
1s.gif Op maandag 7 augustus 2017 13:49 schreef F0xy het volgende:

[..]

Logische redenering vanaf jouw perspectief, maar ik heb daarentegen de opdrachten niet in de app gezien.
Daardoor wist ik niet dat die opdracht uitgevoerd was en weet ik nu dus ook de frequentie van de opdracht niet.
Ok, daar heb je een ontzettend goed punt.
Misschien is de opdracht pas vanaf een bepaald level beschikbaar geweest (al lijkt me dat gezien de inhoud van de opdracht niet erg waarschijnlijk; het was geen bijzonder werk, alleen wat veel soms).

Ik denk (vanuit mijn herinnering) dat de lege schappen opdracht ongeveer eens per kwartaal beschikbaar is geweest in het afgelopen jaar.

Maar tegelijk denk ik dan dat de frequentie van de shifts hetzelfde moet zijn geweest (ik kijk zelf nooit naar de shifts dus ik weet dat niet).

[ Bericht 0% gewijzigd door Feestkabouter op 07-08-2017 15:10:09 ]
Feestkaboutermaandag 7 augustus 2017 @ 14:34
quote:
0s.gif Op maandag 7 augustus 2017 13:47 schreef Skittles het volgende:
Waarom is het raar dat te noemen? Het waren gewoon fijne shifts. Realistisch is het natuurlijk niet, maar het zou m.i. pas raar zijn als hij het zou eisen.
Hopen op iets waarvan je weet dat het niet realistisch is vind ik persoonlijk raar.

Maar als je het niet weet (zoals nu is gebleken) dan is het al veel minder raar.
Skittlesmaandag 7 augustus 2017 @ 14:56
quote:
1s.gif Op maandag 7 augustus 2017 14:34 schreef Feestkabouter het volgende:

[..]

Hopen op iets waarvan je weet dat het niet realistisch is vind ik persoonlijk raar.

Maar als je het niet weet (zoals nu is gebleken) dan is het al veel minder raar.
Het waren nu 4 shifts in 4 dagen. Dat hadden dan ook 4 shifts over 4 weken kunnen zijn, bijvoorbeeld.
Elke week is onrealistisch, maar frequenter dan dat we nu gewend zijn zou best kunnen :)

En inderdaad is het minder raar als je nog maar pas met Roamler bezig bent.
Miek95maandag 7 augustus 2017 @ 19:44
Het duurt overigens meestal wel een maand of 2 voordat er shifts van de lege plekken checks verschijnen. Overigens zijn de AH shifts tegenwoordig snel op. Ik heb 't idee dat de
kopstelling check steeds minder uitgevoerd wordt.
Feestkaboutermaandag 7 augustus 2017 @ 20:37
quote:
0s.gif Op maandag 7 augustus 2017 19:44 schreef Miek95 het volgende:
Het duurt overigens meestal wel een maand of 2 voordat er shifts van de lege plekken checks verschijnen. Overigens zijn de AH shifts tegenwoordig snel op. Ik heb 't idee dat de
kopstelling check steeds minder uitgevoerd wordt.
ik weet wel dat ik sinds de grote aanpassing in de opdracht de kopstellingen check alleen nog maar uitvoer in mijn 'eigen' AH waar ik de situatie precies uit mijn hoofd ken, of voor een hogere vergoeding.

ik kan me voorstellen, en dat doen ze slim, dat ze de foto's die ze binnenkrijgen voor de kopstellingen opdracht, die in eerste instantie alleen voor Procter & Gamble werden uitgevoerd, ook voor andere doeleinden (klanten) gebruiken.
Spottertje73dinsdag 8 augustus 2017 @ 09:38
Smartspotter heeft vakantie ??
Weinig te doen en traag met nakijken .....

Maar ja ik heb ook vakantie :)
Hier nog mensen die ver weg gaan ?
Kerodondinsdag 8 augustus 2017 @ 11:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 augustus 2017 09:38 schreef Spottertje73 het volgende:
Smartspotter heeft vakantie ??
Weinig te doen en traag met nakijken .....

Maar ja ik heb ook vakantie :)
Hier nog mensen die ver weg gaan ?
Vakantie? Gister hadden ze mijn opdracht binnen 5 minuten nagekeken, haha.
Duurt nog een paar weken voor mijn vakantie, maar wij gaan naar het Zwarte Woud in Duitsland. Niet echt ver, maar wel mooi daar.
bamibijwoensdag 9 augustus 2017 @ 11:39
Die kopstellingencheck he, is die het waard voor 2 euro?! Lijkt me toch niet?
Feestkabouterwoensdag 9 augustus 2017 @ 12:49
quote:
0s.gif Op woensdag 9 augustus 2017 11:39 schreef bamibij het volgende:
Die kopstellingencheck he, is die het waard voor 2 euro?! Lijkt me toch niet?
in mijn 'eigen' winkel wel omdat ik precies weet hoe de koppen eruit zien.
misschien als ik nog eens in een kleine AH kom dat ik even zal kijken of deze opdracht daar nog open staat. maar in onbekende of grotere winkels ga ik niet voor 2 euro 4 keer de winkel rond.
bamibijwoensdag 9 augustus 2017 @ 14:07
quote:
0s.gif Op woensdag 9 augustus 2017 12:49 schreef Feestkabouter het volgende:

[..]

in mijn 'eigen' winkel wel omdat ik precies weet hoe de koppen eruit zien.
misschien als ik nog eens in een kleine AH kom dat ik even zal kijken of deze opdracht daar nog open staat. maar in onbekende of grotere winkels ga ik niet voor 2 euro 4 keer de winkel rond.
Loopt die meestal op of niet?
Pinutswoensdag 9 augustus 2017 @ 14:17
quote:
1s.gif Op woensdag 9 augustus 2017 14:07 schreef bamibij het volgende:

[..]

Loopt die meestal op of niet?
Eigenlijk nooit.

Wel rustig wat betreft opdrachten de laatste tijd...
Feestkabouterwoensdag 9 augustus 2017 @ 14:54
quote:
1s.gif Op woensdag 9 augustus 2017 14:07 schreef bamibij het volgende:

[..]

Loopt die meestal op of niet?
ik heb hem wel eens ergens voor 5 euro gedaan (oude versie van de opdracht), nieuwe versie loopt op tot 4 (voor zover ik het heb gezien)
Miek95vrijdag 11 augustus 2017 @ 20:32
En hebben jullie ook nog wat RW Glamour checks gedaan? Ik heb vanmiddag een paar uur doorgebracht in Utrecht en heb er 9 kunnen doen. :D
Burdievrijdag 11 augustus 2017 @ 20:42
Staan bij jullie ook allemaal cola checks op niet-bestaande locaties? Echt te makkelijk; 2 foto's maken en ¤6 scoren :).
Miek95vrijdag 11 augustus 2017 @ 20:44
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 augustus 2017 20:42 schreef Burdie het volgende:
Staan bij jullie ook allemaal cola checks op niet-bestaande locaties? Echt te makkelijk; 2 foto's maken en ¤6 scoren :).
Thanks voor de tip. Ik ga ook eens kijken in de app :-)
Pinutsvrijdag 11 augustus 2017 @ 20:49
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 augustus 2017 20:42 schreef Burdie het volgende:
Staan bij jullie ook allemaal cola checks op niet-bestaande locaties? Echt te makkelijk; 2 foto's maken en ¤6 scoren :).
Hoe werkt dit ?
Ik heb er namelijk 1 waarvan ik zeker weet dat de winkel gewoon niet bestaat. Een andere bestaat wel, maar staat op een verkeerd adres (verkeerde plaatsnaam).
Wat moet je precies doen ?
F0xyvrijdag 11 augustus 2017 @ 20:55
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 augustus 2017 20:42 schreef Burdie het volgende:
Staan bij jullie ook allemaal cola checks op niet-bestaande locaties? Echt te makkelijk; 2 foto's maken en ¤6 scoren :).
Wil ik ook wel graag weten! Wat moet je doen als het verkeerde adres staat aangegeven?

@Miek95, hier geen RW Glamour check te bekennen... Hoeveel levert het op per opdracht?
Miek95vrijdag 11 augustus 2017 @ 21:00
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 augustus 2017 20:55 schreef F0xy het volgende:

[..]

Wil ik ook wel graag weten! Wat moet je doen als het verkeerde adres staat aangegeven?

@Miek95, hier geen RW Glamour check te bekennen... Hoeveel levert het op per opdracht?
12,50 - 14,50 per opdracht.Het was op zich wel een makkelijke opdracht, maar vele winkels hadden geen wobbler van Glamour XL en daardoor moest ik vaak naar de servicebalie om te vragen of de wobbler soms nog in het magazijn lag. De meeste winkels werkte ook wel mee, maar het was vaak lang wachten op een teamleider of iets dergelijks. Al met al 116,50 verdiend, dus niet ontevreden :-)
Burdievrijdag 11 augustus 2017 @ 21:05
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 augustus 2017 20:49 schreef Pinuts het volgende:

[..]

Hoe werkt dit ?
Ik heb er namelijk 1 waarvan ik zeker weet dat de winkel gewoon niet bestaat. Een andere bestaat wel, maar staat op een verkeerd adres (verkeerde plaatsnaam).
Wat moet je precies doen ?
Je moet een foto maken van het hele huis, daarna geef je aan dat het een woning is die je niet kunt bezoeken, maak je een foto van het huisnummer en dat is het!
F0xyvrijdag 11 augustus 2017 @ 21:07
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 augustus 2017 21:05 schreef Burdie het volgende:

[..]

Je moet een foto maken van het hele huis, daarna geef je aan dat het een woning is die je niet kunt bezoeken, maak je een foto van het huisnummer en dat is het!
:o

Nu twijfel ik heel erg of ik nu nog ff op pad moet gaan of morgen na het werk.

quote:
0s.gif Op vrijdag 11 augustus 2017 21:00 schreef Miek95 het volgende:

[..]

12,50 - 14,50 per opdracht.Het was op zich wel een makkelijke opdracht, maar vele winkels hadden geen wobbler van Glamour XL en daardoor moest ik vaak naar de servicebalie om te vragen of de wobbler soms nog in het magazijn lag. De meeste winkels werkte ook wel mee, maar het was vaak lang wachten op een teamleider of iets dergelijks. Al met al 116,50 verdiend, dus niet ontevreden :-)
Klinkt goed. In mijn omgeving is er de afgelopen weinig/niets leuks bij zowel Roamler als SS.
Burdievrijdag 11 augustus 2017 @ 21:08
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 augustus 2017 21:07 schreef F0xy het volgende:

[..]

:o

Nu twijfel ik heel erg of ik nu nog ff op pad moet gaan of morgen na het werk.
Het begint wel donker te worden al... Maar ik heb er net nog twee gedaan, was binnen een kwartier weer terug thuis en hoefde er de auto niet voor uit.
F0xyvrijdag 11 augustus 2017 @ 21:13
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 augustus 2017 21:08 schreef Burdie het volgende:

[..]

Het begint wel donker te worden al... Maar ik heb er net nog twee gedaan, was binnen een kwartier weer terug thuis en hoefde er de auto niet voor uit.
Ohja... met daglicht gaan is beter!
1tje is wel maar 800m van mijn huis, maar ik laat het voor vandaag maar even. Ik kom er morgen ook langs als ik de babymelk ga doen :).
Een andere is sowieso makkelijker als ik vanuit het werk ga.
Feestkaboutervrijdag 11 augustus 2017 @ 21:24
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 augustus 2017 21:08 schreef Burdie het volgende:

[..]

Het begint wel donker te worden al... Maar ik heb er net nog twee gedaan, was binnen een kwartier weer terug thuis en hoefde er de auto niet voor uit.
Hé hé, foto's vanuit de auto mag niet hè!
Burdievrijdag 11 augustus 2017 @ 21:46
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 augustus 2017 21:24 schreef Feestkabouter het volgende:

[..]

Hé hé, foto's vanuit de auto mag niet hè!
Was bij wijze van spreken :*.
Pinutsvrijdag 11 augustus 2017 @ 23:56
En stel hé, want ik heb zo'n situatie, er staat horeca gelegenheid a, in de dorpsstraat in dorp b. Echter weet je dat deze in de dorpsstraat in dorp a ligt en dat b niet eens die straat heeft. Wat zou ik dan moeten doen? Gewoon naar de horeca gelegenheid op de verkeerde plek? Of aangeven dat deze straat niet bestaat?
Miek95zaterdag 12 augustus 2017 @ 09:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 augustus 2017 23:56 schreef Pinuts het volgende:
En stel hé, want ik heb zo'n situatie, er staat horeca gelegenheid a, in de dorpsstraat in dorp b. Echter weet je dat deze in de dorpsstraat in dorp a ligt en dat b niet eens die straat heeft. Wat zou ik dan moeten doen? Gewoon naar de horeca gelegenheid op de verkeerde plek? Of aangeven dat deze straat niet bestaat?
Roamler even een berichtje sturen, dan zetten ze de pin op de goede plek :)
Pinutszaterdag 12 augustus 2017 @ 10:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 augustus 2017 09:40 schreef Miek95 het volgende:

[..]

Roamler even een berichtje sturen, dan zetten ze de pin op de goede plek :)
Dan is het niet meer makkelijk verdienen :P
Skittleszaterdag 12 augustus 2017 @ 10:28
Kijken waar ze de pin op de kaart hebben gezet, daarheen gaan en dan de foto's maken met de opmerking dat de locatie niet klopt?
Feestkabouterzaterdag 12 augustus 2017 @ 10:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 augustus 2017 10:28 schreef Skittles het volgende:
Kijken waar ze de pin op de kaart hebben gezet, daarheen gaan en dan de foto's maken met de opmerking dat de locatie niet klopt?
Het adres (en dus niet de pin) is leidend. Maar als in het adres de verkeerde plaatsnaam staat dan hebben zij pech.

Maar dat hoort er ook bij. Het gaat ook om schoning van het adressen bestand.
loezzzjezaterdag 12 augustus 2017 @ 19:20
de pin staat niet altijd goed. je moet van het adres uitgaan. ik heb ook wel eens gehad dat hij zei dat ik te ver van de locatie was en dan was ik op het juiste adres. dan staat de pin gewoon niet goed.
F0xyzondag 13 augustus 2017 @ 16:53
5x de opdracht uitgevoerd waarvan ik wist dat er nu een woonhuis staat ipv kroeg oid. Alle 5 goedgekeurd :).

Ps, FAQ vam Roamler:
Q Wat moet ik doen als de locatie niet klopt?

A Een adres dat niet klopt en/of een opdracht waarbij de pin niet op de goede locatie staat, kun je via de inbox in de app doorgeven aan Roamler Support. We proberen zo snel mogelijk aanpassingen door te voeren.

Het adres dat in de opdracht genoemd wordt is, tenzij anders vermeld, leidend. Als de pin van de opdracht niet op de juiste locatie staat dan voer je de opdracht dus uit bij het genoemde adres. Meld het verschil tussen adres en locatiepin in de toelichting en geef aan wat je op de foto hebt gezet en waarom je geen foto bij de pin kon maken. Op deze manier kunnen we daar bij de beoordeling rekening mee houden. Mocht er op het genoemde adres een andere winkel zitten of een verbouwing plaatsvinden, maak dan een foto van de gevel van het gebouw waarop dit duidelijk te zien is. Foto's van de grond kunnen we bijvoorbeeld niet goedkeuren.
Burdiezondag 13 augustus 2017 @ 20:23
Volgens mij is deze opdracht idd om het bestand op te schonen, zoiets stond ook in de opdracht omschrijving. Dit is naar mijn weten dus niet standaard bij een foutief adres of verkeerde pin.
bamibijmaandag 14 augustus 2017 @ 11:19
Gaat iets mis bij SS. _O- Voor de vaat en deo opdracht moeten we op zoek naar de calve mayonaise.
Sunri5emaandag 14 augustus 2017 @ 11:36
quote:
7s.gif Op zondag 13 augustus 2017 20:23 schreef Burdie het volgende:
Volgens mij is deze opdracht idd om het bestand op te schonen, zoiets stond ook in de opdracht omschrijving. Dit is naar mijn weten dus niet standaard bij een foutief adres of verkeerde pin.
Het staat idd duidelijk in de opdracht dat er vreemde locaties tussen kunnen zitten. Ik vermoed dat ze misschien opzoek zijn naar illegale plekken waar horeca bedreven wordt?
bamibijmaandag 14 augustus 2017 @ 15:11
Die shifts lijken me best wel heel erg chill. Helaas nog geen level 3 :')
Miek95maandag 14 augustus 2017 @ 16:07
Iemand al aan de lampen shifts begonnen?
Sunri5emaandag 14 augustus 2017 @ 17:06
quote:
0s.gif Op maandag 14 augustus 2017 15:11 schreef bamibij het volgende:
Die shifts lijken me best wel heel erg chill. Helaas nog geen level 3 :')
Veel werk voor weinig + afkeurrisico.
Skittlesmaandag 14 augustus 2017 @ 17:17
quote:
0s.gif Op maandag 14 augustus 2017 16:07 schreef Miek95 het volgende:
Iemand al aan de lampen shifts begonnen?
Toen de eerste twee online kwamen heb ik ze geopend, bekeken wat de opdracht was en vervolgens snel weer geannuleerd :')
De andere lampenshifts heb ik niet bekeken
F0xymaandag 14 augustus 2017 @ 19:08
Ik had hetzelfde als Skittles xD -> shift geopend en direct weer gesloten.

Het risico dat je iets verkeerd doet, is te hoog.
Feestkaboutermaandag 14 augustus 2017 @ 23:03
quote:
0s.gif Op maandag 14 augustus 2017 11:36 schreef Sunri5e het volgende:

[..]

Het staat idd duidelijk in de opdracht dat er vreemde locaties tussen kunnen zitten. Ik vermoed dat ze misschien opzoek zijn naar illegale plekken waar horeca bedreven wordt?
dat kan ik me niet voorstellen, en hoe zou het in hun belang zijn?
het belang is (waarschijnlijk) meer: het is interessant om te weten als een horecazaak die ze wel kennen geen directe klant is van ze, want dan verdient een groothandel dus aan ze....... en dan is het interessanter als ze direct bij Coca Cola afnemen.
loezzzjedinsdag 15 augustus 2017 @ 08:42
De lege plekken shift is nog steeds het beste. Die mag weer online komen :P
Pinutsdinsdag 15 augustus 2017 @ 10:36
Tijdens die shifts verbaas ik me iedere keer hoeveel mensen toch echt slechte foto's maken.
En soms zou ik het fijn vinden als er een beetje een richtlijn komt wat bijv. bij gezichtsverzorging hoort. Van die plakstrips voor op de neus (?) uhm....
loezzzjedinsdag 15 augustus 2017 @ 11:13
Ik verbaas me erover hoe die uberhaupt goedgekeurd worden. Soms zijn ze een beetje onscherp maar met inzoomen kun je het nog goed lezen, andere foto's zijn gewoon heel wazig en dan heb ik zoiets van, hoe is deze ooit goedgekeurd?
Pinutsdinsdag 15 augustus 2017 @ 11:15
Echt he. En ik maar altijd als de foto een beetje wazig is een nieuwe maken...
FrauMilenadinsdag 15 augustus 2017 @ 11:59
Eén 'foute/wazige' foto binnen een shift, oké... maar had gisteren bij actiemanden een stuk of 5-10 foto's waarbij het actiemateriaal niet was meegefotografeerd. Hmm.

Bij sommige shifts (bijv. gezichtsverzorging) is het ook best belangrijk om te kunnen lezen wat er op een verpakking staat. Zat net ook weer 10 minuten naar de Nivea website te staren om te kijken welk het product het nou was. :o
Pinutsdinsdag 15 augustus 2017 @ 18:45
quote:
0s.gif Op zondag 13 augustus 2017 16:53 schreef F0xy het volgende:
5x de opdracht uitgevoerd waarvan ik wist dat er nu een woonhuis staat ipv kroeg oid. Alle 5 goedgekeurd :).

Ps, FAQ vam Roamler:
Q Wat moet ik doen als de locatie niet klopt?

A Een adres dat niet klopt en/of een opdracht waarbij de pin niet op de goede locatie staat, kun je via de inbox in de app doorgeven aan Roamler Support. We proberen zo snel mogelijk aanpassingen door te voeren.

Het adres dat in de opdracht genoemd wordt is, tenzij anders vermeld, leidend. Als de pin van de opdracht niet op de juiste locatie staat dan voer je de opdracht dus uit bij het genoemde adres. Meld het verschil tussen adres en locatiepin in de toelichting en geef aan wat je op de foto hebt gezet en waarom je geen foto bij de pin kon maken. Op deze manier kunnen we daar bij de beoordeling rekening mee houden. Mocht er op het genoemde adres een andere winkel zitten of een verbouwing plaatsvinden, maak dan een foto van de gevel van het gebouw waarop dit duidelijk te zien is. Foto's van de grond kunnen we bijvoorbeeld niet goedkeuren.

Dit gedaan vandaag bij die pepsi check. Krijg ik een opmerking terug dat ze het wel zo netjes vonden om van te voren even te melden als ik wist dat de locatie niet bestond? :')

[ Bericht 1% gewijzigd door Pinuts op 15-08-2017 18:51:03 ]
Pinutsdinsdag 15 augustus 2017 @ 18:45
Dubbel
Pinutsdinsdag 15 augustus 2017 @ 20:36
Huh, ik snap het even niet meer. Ik had vanmorgen 11 (!) gezichtsverzorging checks gedaan. Krijg ik net een berichtje dat ze allemaal zijn afgekeurd, omdat ik de gezichtsreinigers er niet bij had geteld. Die waren normaal toch altijd apart of niet ? Gezichtsreinigers (zeg maar die lotion dingen enzo) en de verzorging (die creme) ?? Of ben ik nu gek?

Edit: Oh volgens Roamler zijn er nooit twee aparte shifts geweest. Nu huil ik van binnen. Doei 22 euro :'(

In ieder geval als een gevolg van dit, zou het niet handiger zijn als Roamler per shift bij het instructiedocument vermeld wat wel en wat niet bij de te checken items hoort ? Want ik twijfel wel vaker of ik iets nu wel of niet moet meetellen...

[ Bericht 20% gewijzigd door Pinuts op 15-08-2017 20:50:42 ]
Skittlesdinsdag 15 augustus 2017 @ 21:18
Dat is gek. Ik heb ook nooit de reinigingsproducten meegeteld en ze zijn daar nooit om afgekeurd. Het gaat toch ook duidelijk om gezichtsverzorging en niet om gezichtsreiniging. Het staat zelfs apart op de actiekaartjes :?
(Deze ronde shifts overigens geen gezichtsverzorging gedaan, dus ik weet niet of het dan deze keer wel afgekeurd zou worden)

Gezichtsreiniging is inderdaad nooit een (aparte) shift geweest
Pinutsdinsdag 15 augustus 2017 @ 22:00
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 augustus 2017 21:18 schreef Skittles het volgende:
Dat is gek. Ik heb ook nooit de reinigingsproducten meegeteld en ze zijn daar nooit om afgekeurd. Het gaat toch ook duidelijk om gezichtsverzorging en niet om gezichtsreiniging. Het staat zelfs apart op de actiekaartjes :?
(Deze ronde shifts overigens geen gezichtsverzorging gedaan, dus ik weet niet of het dan deze keer wel afgekeurd zou worden)

Gezichtsreiniging is inderdaad nooit een (aparte) shift geweest
Dat dacht ik dus ook, dus ik heb duidelijk alleen de gezichtsverzorging geteld. En heb dit ook de vorige keren gedaan en toen was ie gewoon goedgekeurd.
Maarja, het waren er wel 11, dus baal er wel behoorlijk van.
Sunri5edinsdag 15 augustus 2017 @ 22:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 augustus 2017 11:59 schreef FrauMilena het volgende:
Eén 'foute/wazige' foto binnen een shift, oké... maar had gisteren bij actiemanden een stuk of 5-10 foto's waarbij het actiemateriaal niet was meegefotografeerd. Hmm.

Bij sommige shifts (bijv. gezichtsverzorging) is het ook best belangrijk om te kunnen lezen wat er op een verpakking staat. Zat net ook weer 10 minuten naar de Nivea website te staren om te kijken welk het product het nou was. :o
Daarom. Niet doen die shifts. Uitbuiterij.
Feestkabouterdinsdag 15 augustus 2017 @ 22:14
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 augustus 2017 18:45 schreef Pinuts het volgende:

[..]

Dit gedaan vandaag bij die pepsi check. Krijg ik een opmerking terug dat ze het wel zo netjes vonden om van te voren even te melden als ik wist dat de locatie niet bestond? :')
dat heb ik ooit eerder gedaan met een adres (het was als ik me niet vergis nota bene MIJN EIGEN voormalige adres, appartement op de 10e etage dat is gekocht door een ondernemer), maar hij bleef toch gewoon in de app staan.
klein kansje dat het toch een ander adres was (waar ik dan overigens net zo zeker van was).

erg inconsequent dus van ze. maar helaas maak ik dat soort dingen vaker mee bij Roamler (en ook SS).
maar ja, ik ben ook een mens en ook niet altijd even consequent.
Skittlesdinsdag 15 augustus 2017 @ 22:48
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 augustus 2017 22:00 schreef Pinuts het volgende:

[..]

Dat dacht ik dus ook, dus ik heb duidelijk alleen de gezichtsverzorging geteld. En heb dit ook de vorige keren gedaan en toen was ie gewoon goedgekeurd.
Maarja, het waren er wel 11, dus baal er wel behoorlijk van.
Inderdaad enorm balen! :{
Heb je ze ook gevraagd of ze dit sinds nu veranderd hebben? In zowel de tekst als instructiedocument zie ik 0 veranderingen. Dat zouden ze dan beter moeten communiceren (en jij je geld alsnog krijgen, vind ik :7 )
Pinutsdinsdag 15 augustus 2017 @ 22:50
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 augustus 2017 22:48 schreef Skittles het volgende:

[..]

Inderdaad enorm balen! :{
Heb je ze ook gevraagd of ze dit sinds nu veranderd hebben? In zowel de tekst als instructiedocument zie ik 0 veranderingen. Dat zouden ze dan beter moeten communiceren (en jij je geld alsnog krijgen, vind ik :7 )

Heb inderdaad gevraagd of ze in het vervolg duidelijk willen communiceren dat gezichtsreiniging bij verzorging hoort. Meisje was het ook wel met me eens. Ze geeft het door. Maarja... vaak hoor je daar toch niks meer van.
MaJodinsdag 15 augustus 2017 @ 23:00
quote:
0s.gif Op maandag 14 augustus 2017 16:07 schreef Miek95 het volgende:
Iemand al aan de lampen shifts begonnen?
Wat houdt dit in? Ik zag er inderdaad een hele boel tussen staan :D

Wat zijn jullie favoriete shifts?
MaJodinsdag 15 augustus 2017 @ 23:43
Net even de lampencheck bekeken en inderdaad snel weer gesloten, dat is toch niet te doen :')

Nog een actiemanden shift en een gezichtsverzorging shift gedaan. De andere shifts die openstonden waren helaas niet meer beschikbaar -O-
Burdiewoensdag 16 augustus 2017 @ 08:10
Wat is een shift precies? :@
Skittleswoensdag 16 augustus 2017 @ 08:21
Een shift is een opdracht die je op je laptop uitvoert. Je accepteert de shift in de app en dan krijg je een code. Deze voer je in op shift.roamler.com.
Als er nog shifts aanwezig zijn, kun je klikken op 'start een nieuwe shift'
Het ligt aan de shift wat je vervolgens ziet. De shifts tegenwoordig bestaan uit aangeven of er een actie aanwezig is (Etos) of uit hoeveel planken de kopstelling bestaat (AH), of de gevraagde merken/producten er staan, facings tellen en of het in een merkdisplay staat.
Dit kan heel snel gaan (luiershifts van Etos en AH) of langzaam als er veel te tellen is (verschilt per week. Soms is de mondhygiëne shift bijvoorbeeld heel uitgebreid omdat er veel merken staan en je dit apart moet tellen. Soms heb je enkel 1 merk die er steeds staat en ben je zo klaar).
Als er geen producten van het gevraagde merk staat, zoals vaak het geval is bij de luiershifts, dan beantwoord je enkel de vraag hoeveel planken de actiekopstelling heeft of de vraag of er een actie op de kopstelling staat en scroll je naar beneden om naar de volgende foto te gaan.

Je krijgt 2 euro per shift en 3 uur om het af te ronden. Na het inzenden van je codes komt de shiftopdracht gewoon weer terug in je lijst te staan, dus je kan doorgaan tot de shifts op zijn.

Een tip is wel om niet te beginnen met de lampenshifts die er nu staan :P
loezzzjewoensdag 16 augustus 2017 @ 09:17
Wat is de lampen shift dan precies? Heb er nog niet naar gekeken maar vertrouw wel op jullie dat ik hem niet hoef te doen :P
MaJowoensdag 16 augustus 2017 @ 10:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 augustus 2017 20:36 schreef Pinuts het volgende:
Huh, ik snap het even niet meer. Ik had vanmorgen 11 (!) gezichtsverzorging checks gedaan. Krijg ik net een berichtje dat ze allemaal zijn afgekeurd, omdat ik de gezichtsreinigers er niet bij had geteld. Die waren normaal toch altijd apart of niet ? Gezichtsreinigers (zeg maar die lotion dingen enzo) en de verzorging (die creme) ?? Of ben ik nu gek?

Edit: Oh volgens Roamler zijn er nooit twee aparte shifts geweest. Nu huil ik van binnen. Doei 22 euro :'(

In ieder geval als een gevolg van dit, zou het niet handiger zijn als Roamler per shift bij het instructiedocument vermeld wat wel en wat niet bij de te checken items hoort ? Want ik twijfel wel vaker of ik iets nu wel of niet moet meetellen...
Door dit bericht ben ik juist de reiniging mee gaan tellen. Krijg ik net een bericht dat mijn shift is afgekeurd omdat ik de reiniging heb meegeteld 8)7

Edit: ze houden voet bij stuk, de reiniging moet niet meegeteld worden. Ze gaan het document nu aanpassen. Maar je kunt je 11 checks dus alsnog claimen ^O^

[ Bericht 7% gewijzigd door MaJo op 16-08-2017 10:58:38 ]
Feestkabouterwoensdag 16 augustus 2017 @ 11:27
hoezo inconsequent?!?!?!?

en obv hun eerdere commentaar (ook al was dat aan een ander gericht) kun jij ook de checks claimen MaJo

en no way dat er ooit eens een echte 'sorry nu hebben we echt de plank misgeslagen' komt van ze.
Kerodonwoensdag 16 augustus 2017 @ 11:33
Lol, ik heb zonet ook nog maar een shift gedaan en de reiniging wél meegeteld. Die is gewoon goedgekeurd.
Feestkabouterwoensdag 16 augustus 2017 @ 11:39
quote:
1s.gif Op woensdag 16 augustus 2017 10:40 schreef MaJo het volgende:

Edit: ze houden voet bij stuk, de reiniging moet niet meegeteld worden. Ze gaan het document nu aanpassen. Maar je kunt je 11 checks dus alsnog claimen ^O^
ook zoiets: wel de conclusie trekken dat de instructie duidelijker moet, maar niet de verantwoordelijkheid nemen voor de fout. dat gebeurt vaak.
(en in eerlijkheid: soms gaat het ook anders. soms...)
MaJowoensdag 16 augustus 2017 @ 13:05
quote:
0s.gif Op woensdag 16 augustus 2017 11:33 schreef Kerodon het volgende:
Lol, ik heb zonet ook nog maar een shift gedaan en de reiniging wél meegeteld. Die is gewoon goedgekeurd.
Dit is echt schandalig -O-
MaJowoensdag 16 augustus 2017 @ 13:06
quote:
0s.gif Op woensdag 16 augustus 2017 11:39 schreef Feestkabouter het volgende:

[..]

ook zoiets: wel de conclusie trekken dat de instructie duidelijker moet, maar niet de verantwoordelijkheid nemen voor de fout. dat gebeurt vaak.
(en in eerlijkheid: soms gaat het ook anders. soms...)
Ik ben behoorlijk pissed nu...
Deniesiewoensdag 16 augustus 2017 @ 13:07
quote:
0s.gif Op woensdag 16 augustus 2017 11:33 schreef Kerodon het volgende:
Lol, ik heb zonet ook nog maar een shift gedaan en de reiniging wél meegeteld. Die is gewoon goedgekeurd.
Jep, ik ook en ook goedgekeurd.
MaJowoensdag 16 augustus 2017 @ 13:09
quote:
1s.gif Op woensdag 16 augustus 2017 13:07 schreef Deniesie het volgende:

[..]

Jep, ik ook en ook goedgekeurd.
Ik heb ze weer een bericht gestuurd dat ik het nu wel behoorlijk willekeurig vind worden.
Skittleswoensdag 16 augustus 2017 @ 13:12
Nou, dit is wel heel apart inderdaad :{
MaJowoensdag 16 augustus 2017 @ 13:30
En weer een reactie dat er wel eens dingen tussendoor slippen maar dat ze niet alsnog mijn check kunnen goedkeuren :X
bamibijwoensdag 16 augustus 2017 @ 16:56
:') :') :') _O-

jezus fucking christus Roamler :')_!!!
Pinutswoensdag 16 augustus 2017 @ 20:08
quote:
1s.gif Op woensdag 16 augustus 2017 10:40 schreef MaJo het volgende:

[..]

Door dit bericht ben ik juist de reiniging mee gaan tellen. Krijg ik net een bericht dat mijn shift is afgekeurd omdat ik de reiniging heb meegeteld 8)7

Edit: ze houden voet bij stuk, de reiniging moet niet meegeteld worden. Ze gaan het document nu aanpassen. Maar je kunt je 11 checks dus alsnog claimen ^O^
Meen je niet ? Oke, ga ze nu een berichtje sturen...

Edit: Oh wauw ! Zie dat ik net een berichtje van Roamler heb (voordat ik iets gestuurd had):
Hoi ...
Je had gelijk, gezichtsreiniging telt niet mee als gezichtsverzorging. Excuses voor de verwarring en bij deze keur ik je inzending alsnog goed !

Erg blij mee, maar wauw, wat slordig...
loezzzjewoensdag 16 augustus 2017 @ 20:10
Volgens mij hebben die reviewers het zelf niet helemaal goed begrepen. Ze weten waarschijnlijk zelf niet eens wat ze wel of niet moeten goedkeuren of waar ze op moeten letten.

Ik heb ook een keer dezelfde opdracht een paar keer gedaan die 2x afgekeurd was om dezelfde reden, de 3de was nagekeken door iemand anders en werd goedgekeurd.
Pinutswoensdag 16 augustus 2017 @ 20:11
Majo, ik kan je wel een screenshot van mijn bericht sturen, zodat je bewijs hebt dat het eerder vermeld was dat het niet moest ?
MaJowoensdag 16 augustus 2017 @ 20:12
quote:
0s.gif Op woensdag 16 augustus 2017 20:08 schreef Pinuts het volgende:

[..]

Meen je niet ? Oke, ga ze nu een berichtje sturen...

Edit: Oh wauw ! Zie dat ik net een berichtje van Roamler heb (voordat ik iets gestuurd had):
Hoi ...
Je had gelijk, gezichtsreiniging telt niet mee als gezichtsverzorging. Excuses voor de verwarring en bij deze keur ik je inzending alsnog goed !

Erg blij mee, maar wauw, wat slordig...
Laat je even weten hoe het afloopt? Als ze jouw checks nu niet alsnog goedkeuren dan is het echt belachelijk :X

quote:
0s.gif Op woensdag 16 augustus 2017 20:10 schreef loezzzje het volgende:
Volgens mij hebben die reviewers het zelf niet helemaal goed begrepen. Ze weten waarschijnlijk zelf niet eens wat ze wel of niet moeten goedkeuren of waar ze op moeten letten.

Ik heb ook een keer dezelfde opdracht een paar keer gedaan die 2x afgekeurd was om dezelfde reden, de 3de was nagekeken door iemand anders en werd goedgekeurd.
Mee eens :Y En in plaats van dat ze je gelijk geven houden ze altijd voet bij stuk. Ik ben er eigenlijk nog steeds behoorlijk pissig om :(
MaJowoensdag 16 augustus 2017 @ 20:13
quote:
0s.gif Op woensdag 16 augustus 2017 20:11 schreef Pinuts het volgende:
Majo, ik kan je wel een screenshot van mijn bericht sturen, zodat je bewijs hebt dat het eerder vermeld was dat het niet moest ?
Daar doen ze toch niks mee. Mij werd verteld dat ik niet af moet gaan op wat ik "op een forum lees" maar ze zelf had moeten benaderen met de vraag of ik het mee moest tellen of niet. Ze gaan me toch nooit gelijk geven, dat zit blijkbaar niet in hun systeem :X
Pinutswoensdag 16 augustus 2017 @ 20:13
quote:
0s.gif Op woensdag 16 augustus 2017 20:12 schreef MaJo het volgende:

[..]

Laat je even weten hoe het afloopt? Als ze jouw checks nu niet alsnog goedkeuren dan is het echt belachelijk :X

Alsnog goedgekeurd dus. 22 euro is binnen *O*
Netjes afgehandeld, maar wel enorm slordig.
MaJowoensdag 16 augustus 2017 @ 20:15
quote:
0s.gif Op woensdag 16 augustus 2017 20:13 schreef Pinuts het volgende:

[..]

Alsnog goedgekeurd dus. 22 euro is binnen *O*
Netjes afgehandeld, maar wel enorm slordig.
Dat is dan wel weer netjes ^O^ En terecht ook, hier konden ze echt niet meer onderuit.
Feestkabouterwoensdag 16 augustus 2017 @ 21:21
quote:
0s.gif Op woensdag 16 augustus 2017 20:15 schreef MaJo het volgende:

[..]

Dat is dan wel weer netjes ^O^ En terecht ook, hier konden ze echt niet meer onderuit.
Ik weet extremere voorbeelden.... Waar ze uiteindelijk niet hebben betaald
loezzzjewoensdag 16 augustus 2017 @ 23:21
quote:
0s.gif Op woensdag 16 augustus 2017 20:12 schreef MaJo het volgende:

Ik ben er eigenlijk nog steeds behoorlijk pissig om :(
Dat snap ik!!
Feestkabouterdonderdag 17 augustus 2017 @ 11:04
quote:
1s.gif Op woensdag 16 augustus 2017 13:06 schreef MaJo het volgende:

[..]

Ik ben behoorlijk pissed nu...
ik zit de berichten hierover even terug te lezen....

even om een mogelijk misverstand uit de weg te ruimen:
ik bedoelde dat het stom is van Roamler om wel de instructie te wijzigen (duidelijker te maken) maar niet de verantwoordelijkheid te nemen voor de fout.
dus ik hoop dat je pissigheid niet op mij gericht was.
Feestkabouterdonderdag 17 augustus 2017 @ 11:11
quote:
0s.gif Op woensdag 16 augustus 2017 20:13 schreef MaJo het volgende:

[..]

Daar doen ze toch niks mee. Mij werd verteld dat ik niet af moet gaan op wat ik "op een forum lees" maar ze zelf had moeten benaderen met de vraag of ik het mee moest tellen of niet. Ze gaan me toch nooit gelijk geven, dat zit blijkbaar niet in hun systeem :X
ik zou eens even flink voet bij stuk houden.
ten eerste was de instructie zodanig onduidelijk dat ze later hebben besloten om de instructie duidelijker te maken.
ten tweede krijg je van verschillende mensen te horen dat hun shifts zijn goedgekeurd als je het op die en die manier doet...... dan is toch duidelijk dat je het niet meer aan hen hoeft te vragen?
ze verwijzen in hun eigen communicatie nota bene naar fora zoals dit om invites te krijgen, accepteer dan als bedrijf ook dat je fouten daar worden besproken en accepteer de consequenties als je als bedrijf zelf een fout maakt!
Feestkabouterdonderdag 17 augustus 2017 @ 11:13
quote:
1s.gif Op woensdag 16 augustus 2017 10:40 schreef MaJo het volgende:

[..]

Door dit bericht ben ik juist de reiniging mee gaan tellen. Krijg ik net een bericht dat mijn shift is afgekeurd omdat ik de reiniging heb meegeteld 8)7

en daarbij: als ik het goed heb, heb jij niet zozeer hier de vraag gesteld aan ons hoe je de shift moet uitvoeren, maar las jij gewoon de berichten die hier staan en trok jij daaruit je conclusies.
als jij werkelijk de vraag had willen stellen hoe je de shift nou precies moest uitvoeren, had jij die (neem ik aan) wel direct aan Roamler gesteld.
loezzzjedonderdag 17 augustus 2017 @ 11:38
Het vervelende daaraan; (en dan voornamelijk SS want roamler gaat via de app dus werkt iets sneller) is dat als jij een vraag hebt over een opdracht die je aan het doen bent je niet direct antwoord krijgt. Roamler reageert ook niet binnen 5 minuten dus ik heb wel eens gehad dat ik al 5 opdrachten had gedaan eer hun eens met een antwoord kwamen, dan zit de kans er inmiddels al in dat ik die 5 opdrachten verkeerd heb gedaan. En om van SS al helemaal niet te spreken, daar heb ik regelmatig dat ze pas de volgende dag antwoord geven.
Feestkabouterdonderdag 17 augustus 2017 @ 12:27
quote:
0s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 11:38 schreef loezzzje het volgende:
Het vervelende daaraan; (en dan voornamelijk SS want roamler gaat via de app dus werkt iets sneller) is dat als jij een vraag hebt over een opdracht die je aan het doen bent je niet direct antwoord krijgt. Roamler reageert ook niet binnen 5 minuten dus ik heb wel eens gehad dat ik al 5 opdrachten had gedaan eer hun eens met een antwoord kwamen, dan zit de kans er inmiddels al in dat ik die 5 opdrachten verkeerd heb gedaan. En om van SS al helemaal niet te spreken, daar heb ik regelmatig dat ze pas de volgende dag antwoord geven.
idd, daar had ik nog niet eens bij stilgestaan
FrauMilenadonderdag 17 augustus 2017 @ 16:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 augustus 2017 22:07 schreef Sunri5e het volgende:

[..]

Daarom. Niet doen die shifts. Uitbuiterij.
Welke bedoel je nu?
---

Vreemd vehaal met die gezichtsverzorging shifts. In de smeerselwereld valt reiniger gewoon onder verzorging (bijv. Nivea: https://www.nivea.nl/advies/mooie-huid/gezichtsverzorging).

Bij mij werd gezichtsreiniger overigens goedgekeurd.
loezzzjedonderdag 17 augustus 2017 @ 16:38
quote:
0s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 12:27 schreef Feestkabouter het volgende:

[..]

idd, daar had ik nog niet eens bij stilgestaan
daarom lees ik wel eens nieuwe opdrachten thuis door en als ze dan niet duidelijk zijn dan stel ik mijn vraag. het heeft geen zin om dit in de winkel te doen want ik weet niet wanneer ik antwoord zal krijgen en dan kan ik niet verder.
MaJodonderdag 17 augustus 2017 @ 22:19
quote:
0s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 11:04 schreef Feestkabouter het volgende:

[..]

ik zit de berichten hierover even terug te lezen....

even om een mogelijk misverstand uit de weg te ruimen:
ik bedoelde dat het stom is van Roamler om wel de instructie te wijzigen (duidelijker te maken) maar niet de verantwoordelijkheid te nemen voor de fout.
dus ik hoop dat je pissigheid niet op mij gericht was.
Waarom zou ik pissig op jou zijn? :D Nee ik ben pissig op Roamler omdat ze het altijd zo weten te draaien dat de schuld niet bij hen ligt.

quote:
0s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 11:11 schreef Feestkabouter het volgende:

[..]

ik zou eens even flink voet bij stuk houden.
ten eerste was de instructie zodanig onduidelijk dat ze later hebben besloten om de instructie duidelijker te maken.
ten tweede krijg je van verschillende mensen te horen dat hun shifts zijn goedgekeurd als je het op die en die manier doet...... dan is toch duidelijk dat je het niet meer aan hen hoeft te vragen?
ze verwijzen in hun eigen communicatie nota bene naar fora zoals dit om invites te krijgen, accepteer dan als bedrijf ook dat je fouten daar worden besproken en accepteer de consequenties als je als bedrijf zelf een fout maakt!
Ik heb voet bij stuk gehouden maar het maakt toch niets uit, ze geven niet toe. Als ik zeg dat het bij andere Roamlers wel is goedgekeurd dan zijn die er "tussendoor geglipt". Ik heb eigenlijk geen zin meer om er energie in te steken, het gaat om 2 euro :') Daarom zou het hun ook sieren als ze me alsnog die vergoeding geven.
Feestkaboutervrijdag 18 augustus 2017 @ 03:01
quote:
0s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 22:19 schreef MaJo het volgende:

[..]

Waarom zou ik pissig op jou zijn?
eerder zijn wat mensen (en ik heb de namen niet onthouden) schijtziek van mij geworden omdat ik vaak zo negatief was over Roamler en SS, en ook omdat ik liet blijken dat ik vond dat men meer voor zichzelf moest opkomen.
en teruglezend dacht ik dat je mijn tekst misschien anders had kunnen lezen dan ik hem had bedoeld en dat je daarover pissig was op mij.
op zich dacht ik dat dat niet van toepassing was maar voor de zekerheid heb ik het even wat duidelijker gemaakt.

over dat klagen over Roamler: ik krijg de laatste tijd wel de indruk dat ik niet de enige meer ben bij wie Roamler het te bont heeft gemaakt.
Feestkaboutervrijdag 18 augustus 2017 @ 03:05
quote:
0s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 22:19 schreef MaJo het volgende:
Ik heb eigenlijk geen zin meer om er energie in te steken, het gaat om 2 euro
ja en dat is dus juist het funeste aan deze situatie, daar profiteren zij van. het gaat maar om zo weinig, dus ze kunnen het zich veroorloven om zo grof met de crowd om te gaan als ze zelf steken laten vallen. ze wentelen het risico van hun eigen fouten op deze manier af op de Roamlers.
het is waarschijnlijk een zakelijke overweging. maar anderzijds in hun communicatie zo jolig en gezellig en popiejopie proberen over te komen op de crowd (zo komt het tenminste op mij over)..... dat trek ik heel slecht.
Alan_Bastardvrijdag 18 augustus 2017 @ 08:35
Roamler is gewoon een te mijden bedrijf. Liegen je gewoon voor.
Skittlesvrijdag 18 augustus 2017 @ 08:43
quote:
0s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 16:38 schreef FrauMilena het volgende:

[..]

Welke bedoel je nu?
---

Vreemd vehaal met die gezichtsverzorging shifts. In de smeerselwereld valt reiniger gewoon onder verzorging (bijv. Nivea: https://www.nivea.nl/advies/mooie-huid/gezichtsverzorging).

Bij mij werd gezichtsreiniger overigens goedgekeurd.
Als je naar de producten gaat op dezelfde website, staat gezichtsverzorging en gezichtsreiniging wel apart. Daar ga ik altijd van uit
bamibijvrijdag 18 augustus 2017 @ 09:27
Makkelijke 30 euro in Barneveld en Zuthpen via SS!
Miek95vrijdag 18 augustus 2017 @ 10:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 09:27 schreef bamibij het volgende:
Makkelijke 30 euro in Barneveld en Zuthpen via SS!
Je bedoelt de etalage opdracht? Gisteren ook even 1 gedaan in Tiel voor 7,50 :) Afgelopen dagen heel veel bezig geweest voor Roamler Works, gezien er bij SS en Roamler maar weinig te doen was...
loezzzjevrijdag 18 augustus 2017 @ 10:51
Het lijkt mij dat het in dezelfde categorie hoort, gezichtsreiniging & verzorging. Maargoed als het op de site apart staat dan zal het wel. Ik vond het ook altijd moeilijk met die shifts om te kijken wat bij wasmiddel hoorde en wat bij wasverzorging (wasverzachter) hoorde. Die instructies waren ook niet altijd even duidelijk.
Feestkaboutervrijdag 18 augustus 2017 @ 12:09
Martijn, als ik een aantal negatieve dingen noem over Roamler en 1 daarvan klopt in jouw ogen niet, dan vind ik het prima dat je mij daarop wijst in een DM, maar erken dan tegelijk ook even dat de andere dingen die ik noem wel kloppen. dat is wel zo fair.

en trouwens: je zit ernaast (zoals veel vaker wanneer je zegt dat Roamler bepaalde dingen niet doet) want Roamler noemt wel ergens (niet in de FAQ maar wel in een blog of artikelen of zo) dat via fora (zonder Fok specifiek te noemen) en Facebook invites uitgewisseld worden.
loezzzjevrijdag 18 augustus 2017 @ 13:17
Ik heb mijn invite ook van facebook gehad toen ik begon. Stond ergens toen een code volgens mij.
WalkingDisastervrijdag 18 augustus 2017 @ 13:33
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 13:33 schreef WalkingDisaster het volgende:
Iemand een Roamler invite te vergeven?

Ik denk ik post het hier, makkelijker dan 5 of 6 gebruikers DM'en :P

SmartSpotter heb ik aangevraagd, maar daar moet ik even op wachten geloof ik..


Edit2: SmartSpotter al binnen :') Dat ging snel..
Feestkaboutervrijdag 18 augustus 2017 @ 13:34
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 13:33 schreef WalkingDisaster het volgende:
Iemand een Roamler invite te vergeven?

Ik denk ik post het hier, makkelijker dan 5 of 6 gebruikers DM'en :P
ik stuur je er direct 1

edit: zie je inbox op Fok
WalkingDisastervrijdag 18 augustus 2017 @ 13:35
Edit: Quote in plaats van wijzigen :')
Feestkaboutervrijdag 18 augustus 2017 @ 13:38
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 13:33 schreef WalkingDisaster het volgende:
[ afbeelding ] Op vrijdag 18 augustus 2017 13:33 schreef WalkingDisaster het volgende:

Edit2: SmartSpotter al binnen :') Dat ging snel..

dat is heel bijzonder!!!
wanneer heb je die aangevraagd?
WalkingDisastervrijdag 18 augustus 2017 @ 13:40
5 á 10 minuten geleden
Feestkaboutervrijdag 18 augustus 2017 @ 13:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 13:33 schreef WalkingDisaster het volgende:
[ afbeelding ] Op vrijdag 18 augustus 2017 13:33 schreef WalkingDisaster het volgende:
Iemand een Roamler invite te vergeven?

ik krijg ineens dit deuntje in mijn hoofd, heb jij enig idee hoe dat komt? :P :D

(hier gaan de anderen niets van begrijpen, dit is alleen even een dingetje tussen de wandelende ramp en mij)

[ Bericht 11% gewijzigd door Feestkabouter op 18-08-2017 13:49:59 ]
WalkingDisastervrijdag 18 augustus 2017 @ 13:48
Haha die hoor ik vaker ja :')
WalkingDisastervrijdag 18 augustus 2017 @ 13:55
En dicht.