abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_172535430



Wat is Roamler?

Roamler is een app voor je telefoon waarbij het er om draait dat je opdrachten uitvoert voor de opdrachtgever. Hetzij voor geld hetzij voor de xp die je kan verdienen, waardoor je in een hoger lvl komt.

De bedragen die je per opdracht krijgt zijn zeer verschillend. In theorie variëren de bedragen van 2 tot 50 euro maar in de praktijk is 25 euro toch wel de max. Maar opdrachten van een euro of 2 a 3 zijn meer gangbaar, De prijzen lopen wel op maar het heeft er erg mee te maken wat voor opdracht het is. Is het een onderzoek naar een weekaanbieding en er wordt niet bij vermeld dat de inzending sluit als er genoeg opdrachten binnen zijn kan je er van uitgaan dat hij zaterdagmiddag meer waard is dan maandagochtend. Of je er op wilt wachten is aan jou, en houd er daarbij rekening mee dat zolang jij de opdracht niet reserveert, anderen hem kunnen claimen en hij dus weg is. Probeer voor jezelf te beredeneren wie de opdrachtgever is en welk gewin ze halen uit de gegevens va de opdracht en je kan beter inschatten hoe je een opdracht moet doen en of de beloning zal oplopen.

Er zijn verschillende soorten opdrachten,

*opdrachten die je thuis kan uitvoeren door iets creatief te doen. Voor deze opdrachten krijg je alleen xp's en geen geld
*opdrachten die je op straat kunt doen: een voorbeeld is fotografeer een skatespot, op deze manier brengen ze alle skatespots in kaart. Voor dit soort opdrachten krijg je ook geen geld maar wel xp's
*en als laatste de opdrachten voor geld en xp. Dit is natuurlijk waar het allemaal omdraait. Uiteindelijk kan iedereen wel wat geld gebruiken
Uitleg over de opdrachten voor geld
Een opdrachtgever kan heel veel verschillende opdrachten geven.

Wekelijks keert de ''babymelk check'' terug. Dit is een vrij simpele opdracht die ongeveer 3 minuten kost. Je maakt een foto van het schap en beantwoord de vragen die je op je scherm krijgt en telt de producten die aanwezig zijn.
Er zijn ook babymelk check + opdrachten, iets meer werk en iets meer beloning. Je begint net de babymelkcheck en als je klaar bent vraag je naar de voorraad bij de servicesbalie of het magazijn.

Nog een voorbeeld van een opdracht is, 'de kaascheck'. Vanmiddag was dit bijvoorbeeld een opdracht, het was de bedoeling om een foto te maken van een actiekoeling in de opgegeven AH en die naar Roamler te sturen.

Een ander voorbeeld zijn de terraschecks. Hier is het de bedoeling dat je om een drankje vraagt in de opgegeven locatie. Je moet dan een foto maken van de kaart en van het drankje. Zo controleren ze of een drankje wel in het juiste glas wordt geschonken. Je beloning is dan xp's geld en de vergoeding wat je voor het drankje kwijt was.
Voor sommige opdrachten heb je een toestemmingsbrief in je app voor andere opdrachten ben je anoniem.


Waarom doen bedrijven dit?

Bedrijven gebruiken liever Roamler-gebruikers als 'misteryshopper' dan dat ze een professioneel persoon moeten gaan inhuren. Op deze manieren zien ze op het hoofdkantoor heel gemakkelijk en snel hoe er in een vestiging wordt omgegaan met bepaalde producten.
Hoe word ik een Roamler?
Een Roamler kun je op 2 manieren worden.
1.Probeer een account aan te maken op een locatie waar nog maar weinig andere Roamlers zijn.
2. Een invite krijgen van een andere Roamler.
Dit lijkt heel simpel, je vraagt even aan een Roamler of hij/zij je even wilt inviten, maar zo gemakkelijk gaat dat niet. Als je lvl 3 bent op Roamler kun pas je iemand anders inviten. Maar je stuurt niet zomaar naar een willekeurig iemand een invite.

Waarom niet? Omdat met elke opdracht die de Roamler-gebruiker uitvoert diegene die de invite heeft verstuurd ook namelijk 2% van zijn inkomsten binnenkrijgt van Roamler zelf. Plus 2 euro wanneer deze persoon level 2 bereikt. Daarom is het belangrijk dat diegene die een invite weg kan geven zeker weet dat jij er echt gebruik van gaat maken omdat het anders zonde zou zijn. Invites weggeven in je eigen gebied is niet handig!

Invites
Je kunt een DM/PM sturen naar 1 van de volgende users als je een invite zou willen en er ook echt voor in wilt zetten om een actieve Roamler te zijn.

Wie hebben er momenteel een invite te vergeven?
- Tinos85
- loezzzje
- pl4kkie
- dekkered
- liesje1979
- eenjongen...
- IJsbeertje21
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Lijst van critici:
Bart2002
....
..
..

SPOILER: screenshots
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 0% gewijzigd door Bart2002 op 19-07-2017 20:47:06 ]
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_172535459
quote:
1s.gif Op woensdag 19 juli 2017 20:13 schreef bamibij het volgende:

[..]

Ik doe er zelf ook aan mee, als student is het gewoon een meer dan chille manier om dagelijks 3 euro op je boodschappen te besparen. En dat klinkt lullig maar is het niet.

MAAR wat wel zo is uiteraard, is dat professionele mysteryshoppers deels door '' ons '' verdreven worden.. Is dat erg? Weet ik niet.
Ja, eigenlijk snap ik het van beide kanten wel. Waarbij de aantekening dat dit ook 1 van de vele varianten is van verdienen aan de massa en zo u wilt "armen". Het is duidelijk weer een vorm van digitale herverdeling van arm naar rijk.

Al die mensen die voor anderhalve euro door hoepels springen.... Het lijkt me ook dat de kosten die je maakt niet opwegen tegen de "vergoeding". Het doet me denken aan die koeriers / studenten die auto's afleveren en terug reizen met gratis openbaar vervoer. En zo het verdienmodel van de uitgekookte baas sponsoren op kosten van de gemeenschap.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_172535670
Daarom laat ik ook regelmatig het geld storten naar mijn rekening. Ik heb geen zin om 500 euro op mijn account te hebben staan, bedrijf vervolgens failliet gaat en ik kan fluiten naar mijn geld. Dat komt iets te vaak voor bij bedrijven. Better safe then sorry.
pi_172535984
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 20:49 schreef loezzzje het volgende:
Daarom laat ik ook regelmatig het geld storten naar mijn rekening. Ik heb geen zin om 500 euro op mijn account te hebben staan, bedrijf vervolgens failliet gaat en ik kan fluiten naar mijn geld. Dat komt iets te vaak voor bij bedrijven. Better safe then sorry.
Tja. Ik begrijp wel dat "men" cq arme student eraan meewerkt. Maar eigenlijk verdienen zij een boycot. Dan is het snel gebeurd met deze parasitaire digitale uitmelkers.

Ik weet niet of in deze reeks van alweer 32 delen dit kritische geluid al eerder te horen is geweest maar ik ben van mening dat dat wel nodig is om niet volledig af te glijden naar een maatschappij van slaven. Meneer Roamler en Mevrouw Smartspotter zullen me het niet in dank afnemen maar dat risico neem ik. :)
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_172537206
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 20:42 schreef Bart2002 het volgende:


Al die mensen die voor anderhalve euro door hoepels springen.... Het lijkt me ook dat de kosten die je maakt niet opwegen tegen de "vergoeding".
Een smartphone met data-abbo heb ik toch. Boodschappen doen moet ik toch. De kosten die ik maak zijn een keer omfietsen en niet in mijn standaard winkel boodschappen doen.

Daarbij is dit voor fulltime werkenden een manier om hun inkomen (structureel!) te verhogen. Dus dat armen verhaal zie ik ook niet echt, dit is niet vechten om de kruimels mijns inziens.

Het beroep mystery shopper blijft ook bestaan voor het hogere segment.
pi_172537255
@Feestkabouter al een Ronde scooters gedaan bij SS? Of kan je deze wel veilig laten oplopen denk je? Zitten er hier 3 binnen 2 km, twijfel. Lijkt me een nare opdracht maar wel nu al 17.50
pi_172540906
Ik ben student en verdien hier tot nu toe een aardig zakcentje aan. Dagelijks even 30-60 min mystery shoppen op een vrije dag levert mij al gauw ¤10-¤40 op, wat een beter uurloon is dan bij mijn bijbaan. De afgelopen 2 maanden heb ik dankzij SS en Roamler mijn inkomsten weten te verdubbelen.

Ik moet wel toegeven dat ik erg fanatiek ben en dat er weinig spotters in mijn woonomgeving zijn. Mijn casus is dus niet heel representatief voor de gemiddelde mystery shopper.

Ik maak geen kosten, omdat ik gratis met het OV kan reizen, voornamelijk fiets, en omdat ik de auto van mijn ouders (soms) gebruik en zij niet per se benzine geld van mij willen. De kosten aan de boodschappen die ik maak om niet te erg op te vallen, was ik toch al van plan.
VERWIJDER DIT ACCOUNT
  † In Memoriam † donderdag 20 juli 2017 @ 00:41:25 #8
21636 Feestkabouter
pi_172541609
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 21:36 schreef bamibij het volgende:
@Feestkabouter al een Ronde scooters gedaan bij SS? Of kan je deze wel veilig laten oplopen denk je? Zitten er hier 3 binnen 2 km, twijfel. Lijkt me een nare opdracht maar wel nu al 17.50
ik grijp deze vraag meteen even aan om mijn mening te geven over mystery-shoppen.
ja deze scooter-opdracht is er een voorbeeld van, maar het gros van de opdrachten bij Roamler en SS hebben natuurlijk weinig met mystery-shoppen te maken. het is meer mystery-spotten.

de weinige echte mystery-shopping opdrachten bij Roamler en SS vind ik over het algemeen (met een enkele uitzondering dus) echt dramatisch slecht opgezet!
de opdracht is vaak heel erg gericht op wat de opdrachtgever wil weten (wordt mijn merk geadviseerd), waardoor het scenario totaal niet aansluit bij het verkoop-scenario dat de verkopers hebben geleerd. extreem voorbeeld: alles bij de Mediamarkt!
in de praktijk gaan de verkopers/adviseurs altijd allerlei vragen aan jou stellen waarop je dan zelf maar weer antwoorden moet verzinnen. op zich niet erg, maar vervolgens moet je dit gehele verhaal dus weer op je kleine kut-toetsenbord op je telefoon gaan lopen intypen...... en daar heb ik dus een teringhekel aan. zeker omdat het ook anders kan.

ik denk ook dat Roamler en SS op het vlak van het echte mystery-shoppen maar een klein aandeel zullen behouden en geen gevaar vormen voor de echte mystery-shopping markt.

hier in mijn buurt staan nog een aantal scooter en meubel-opdrachten open (echt mystery-shoppen), maar ik vertik het om ze uit te voeren. er is met andere opdrachten veel makkelijker veel meer te verdienen.
  † In Memoriam † donderdag 20 juli 2017 @ 00:48:37 #9
21636 Feestkabouter
pi_172541684
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 20:59 schreef Bart2002 het volgende:

Ik weet niet of in deze reeks van alweer 32 delen dit kritische geluid al eerder te horen is geweest maar ik ben van mening dat dat wel nodig is om niet volledig af te glijden naar een maatschappij van slaven. Meneer Roamler en Mevrouw Smartspotter zullen me het niet in dank afnemen maar dat risico neem ik. :)
nou naast dat ik regelmatig heb laten blijken hoe lekker veel ik met deze klusjes verdien (positief dus, maar volgens sommigen ook weer TE positief), heb ik hier zelf ook regelmatig mijn kritische mening geuit over het uitmelken, het bieden van een te lage vergoeding voor bepaalde opdrachten (onder minimumloon), de oneerlijke situatie dat Roamler en SS zelf ook beoordelen of wij hun opdrachten goed uitvoeren, dat ze de instructies soms te slordig en ondoordacht formuleren, en meer van dat soort aspecten..... maar sommigen hier vinden mij vervolgens te negatief.

ja en soms vind ik ook dat de mensen hier in dit forum zich in kwesties met Roamler en SS te 'slaafs' opstellen en meer van zich af moeten bijten. ook dat heb ik wel vaker laten blijken.
  † In Memoriam † donderdag 20 juli 2017 @ 00:49:13 #10
21636 Feestkabouter
pi_172541693
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 20:49 schreef loezzzje het volgende:
Daarom laat ik ook regelmatig het geld storten naar mijn rekening. Ik heb geen zin om 500 euro op mijn account te hebben staan, bedrijf vervolgens failliet gaat en ik kan fluiten naar mijn geld. Dat komt iets te vaak voor bij bedrijven. Better safe then sorry.
op zich verstandig, maar geloof me: ze gaan allebei voorlopig echt niet failliet.
pi_172542234
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 00:49 schreef Feestkabouter het volgende:

[..]

op zich verstandig, maar geloof me: ze gaan allebei voorlopig echt niet failliet.
Dat dacht men ook van de V&D :P Ik neem liever geen risico's in deze tijden.
pi_172543155
quote:
1s.gif Op woensdag 19 juli 2017 23:45 schreef F0xy het volgende:
Ik maak geen kosten, omdat ik gratis met het OV kan reizen, voornamelijk fiets, en omdat ik de auto van mijn ouders (soms) gebruik en zij niet per se benzine geld van mij willen.
Bedankt voor dit mooie voorbeeld. :) Dat is nou precies mijn bezwaar: het "verdienmodel" van deze hippe bedrijven wordt dus mede mogelijk gemaakt door: 1. de belastingbetaler waardoor jij "gratis" met het OV kunt reizen en 2. jouw ouders wiens auto jij "gratis" gebruikt... Die kosten voor jouw vervoer worden dus wel gemaakt maar door "anderen" die niets met deze firma's te maken hebben betaald. Als de deelnemers dit zelf zouden betalen kunnen die opdrachtjes financieel niet uit. Dat heb ik dus tegen deze bedrijven: zij schuiven de "externaliteiten" af op anderen. Zonder dat zouden ze w.s. niet eens kunnen bestaan.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  † In Memoriam † donderdag 20 juli 2017 @ 09:38:28 #13
21636 Feestkabouter
pi_172544219
Nou dat van de auto kosten is niet helemaal waar, want ik betaal mijn auto zelf een dat gaat prima. En het is zelfs andersom: ik rijd (en betaal mijn) auto dankzij deze opdrachten.
pi_172545050
Hallo allen, ik heb sinds een weekje Roamler en Smartspotter en was benieuwd of iemand de Kopstelling check AH al gedaan heeft. Die lijkt mij ontzettend veel gedoe, en als je per ongeluk een kopstelling vergeet, wordt die afgekeurd... Waar staat MV eigenlijk voor?
pi_172545185
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:27 schreef Kerodon het volgende:
Hallo allen, ik heb sinds een weekje Roamler en Smartspotter en was benieuwd of iemand de Kopstelling check AH al gedaan heeft. Die lijkt mij ontzettend veel gedoe, en als je per ongeluk een kopstelling vergeet, wordt die afgekeurd... Waar staat MV eigenlijk voor?
Kopstellingen van AH, actieplekken etos, en groente check doe ik nooit. Groente check 1x gedaan bij ah en duurde 20min. Toen konden ze de prijs van 1 groente niet zien op de foto, werd hij afgekeurd...

MV = Multi-Value. Ook mystery shoppen, maar dan moet je een rapport schrijven ipv foto's maken. Helaas zijn daarvan maar weinig opdrachten in mijn woonplaats.
VERWIJDER DIT ACCOUNT
  † In Memoriam † donderdag 20 juli 2017 @ 10:34:13 #16
21636 Feestkabouter
pi_172545186
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 03:03 schreef loezzzje het volgende:

[..]

Dat dacht men ook van de V&D :P Ik neem liever geen risico's in deze tijden.
V&D is een slecht voorbeeld. Daarbij dacht men dit vanuit sentiment. Ik zeg het over SS en Roamler vanuit een financiële achtergrond
pi_172545408
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 07:59 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Bedankt voor dit mooie voorbeeld. :) Dat is nou precies mijn bezwaar: het "verdienmodel" van deze hippe bedrijven wordt dus mede mogelijk gemaakt door: 1. de belastingbetaler waardoor jij "gratis" met het OV kunt reizen en 2. jouw ouders wiens auto jij "gratis" gebruikt... Die kosten voor jouw vervoer worden dus wel gemaakt maar door "anderen" die niets met deze firma's te maken hebben betaald. Als de deelnemers dit zelf zouden betalen kunnen die opdrachtjes financieel niet uit. Dat heb ik dus tegen deze bedrijven: zij schuiven de "externaliteiten" af op anderen. Zonder dat zouden ze w.s. niet eens kunnen bestaan.
Dat is niet heel reëel gezien.

De 'kosten' van mijn ov kaart haal ik er eigenlijk al uit door naar de universiteit te reizen. En net als Feestkabouter zegt, mocht ik de benzinekosten wel verrekenen met de opbrengst, zou ik nog steeds een mooi uurloon hebben van MS.

Maar ik ben het wel met je eens dat dit begint te lijken op slavernij :P. En ze vragen soms ook hele irriële dingen, maar die opdrachten voer ik dan ook niet uit.
VERWIJDER DIT ACCOUNT
pi_172545483
Koffiepads opdracht. _O_
pi_172545960
Is SS helemaal gek geworden? 6*2 actieplekken fotograferen in de Spar als je de bonus foto niet hebt kunnen maken. De Spar hier is zo klein, dat er maar 4-6 actieplekken zijn...
VERWIJDER DIT ACCOUNT
pi_172546041
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 11:17 schreef F0xy het volgende:
Is SS helemaal gek geworden? 6*2 actieplekken fotograferen in de Spar als je de bonus foto niet hebt kunnen maken. De Spar hier is zo klein, dat er maar 4-6 actieplekken zijn...
3 * 2 hoor zoals altijd
pi_172546069
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 11:22 schreef bamibij het volgende:

[..]

3 * 2 hoor zoals altijd
Niet bij Wasmiddel en Saus hoor ;-)
VERWIJDER DIT ACCOUNT
pi_172546942
De Spar hier in Dongen is misschien net zo groot als mijn woonkamer :') dus die opdrachten laat ik idd vaak zitten. Maar ik moet zeggen dat het wel echt de makkelijkste opdrachten zijn MITS de actieplek aanwezig is.
pi_172548168
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 11:24 schreef F0xy het volgende:

[..]

Niet bij Wasmiddel en Saus hoor ;-)
had ik niet gezien, hier staat alleen koffiepads open, ff gedaan. 3 minuten werk voor ¤1.50 :P
pi_172581264
Jeej, eindelijk een van mijn invite mensen die een beetje actief is. Hopelijk blijft dat zo.
pi_172586205
Bij mij starten ze altijd heel fanatiek en dan uiteindelijk doen ze niks meer.

Vandaag nog een water opdracht gedaan voor 10 euro bij een hoogvliet waar ik vlakbij was. Goed te doen :)
pi_172589460
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 22:49 schreef loezzzje het volgende:
Bij mij starten ze altijd heel fanatiek en dan uiteindelijk doen ze niks meer.

Vandaag nog een water opdracht gedaan voor 10 euro bij een hoogvliet waar ik vlakbij was. Goed te doen :)
Voor mijn beeldvorming: wat is precies een "wateropdracht" en wat moet je allemaal doen voor 10 euro?
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_172590945
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 01:32 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Voor mijn beeldvorming: wat is precies een "wateropdracht" en wat moet je allemaal doen voor 10 euro?
Het schap met water fotograferen. 1 overzichtsfoto, dan 1 foto per meter. Voorraad checken van een aantal producten. 5 minuten mee bezig geweest.
  zaterdag 22 juli 2017 @ 09:44:42 #28
464660 Spottertje73
Roamler , smartspotter
pi_172591274
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 00:48 schreef Feestkabouter het volgende:

[..]

nou naast dat ik regelmatig heb laten blijken hoe lekker veel ik met deze klusjes verdien (positief dus, maar volgens sommigen ook weer TE positief), heb ik hier zelf ook regelmatig mijn kritische mening geuit over het uitmelken, het bieden van een te lage vergoeding voor bepaalde opdrachten (onder minimumloon), de oneerlijke situatie dat Roamler en SS zelf ook beoordelen of wij hun opdrachten goed uitvoeren, dat ze de instructies soms te slordig en ondoordacht formuleren, en meer van dat soort aspecten..... maar sommigen hier vinden mij vervolgens te negatief.

ja en soms vind ik ook dat de mensen hier in dit forum zich in kwesties met Roamler en SS te 'slaafs' opstellen en meer van zich af moeten bijten. ook dat heb ik wel vaker laten blijken.
Te negatief haha ...ik gun je alles en als ik lees hoeveel kilometers en werk jij verricht voor hun dan verdien je er ook na :)
Ik denk dat Bart een beetje tegen het kapatilistisch systeem is en liever in een communistisch landje leeft.
Maar dat terzijde... te vaak discussies over gehad wat meestal eindigt dat er niks aan te veranderen is.

Smartspotter zou wel wat meer in PRO mogen steken.... ik heb pas 1 opdracht gehad en 1 opdracht werd later gecancelled (BCC)
pi_172601234
Rollende Actiedisplay vandaag voor ¤7,50, ¤10 en 2x ¤15 gedaan _O_

Misschien doe ik er straks nog 1 voor 15, maar is wel 2*4,5 km fietsen :')

[ Bericht 0% gewijzigd door F0xy op 22-07-2017 19:10:47 ]
VERWIJDER DIT ACCOUNT
pi_172602640
Als jullie een winkel in moeten voor foto's, kopen jullie dan ook altijd iets? Lijkt me ook zo om zonder iets te kopen de winkel weer uitlopen.
pi_172603173
Hier ook 4x Rollende Actiedisplay voor ¤10 per stuk gedaan. :D Ik loop de winkel gewoon zo uit, maar word nooit vreemd aangekeken, hoor!
pi_172603357
40 minuten gefietst voor ¤20 rollende display check: afgekeurd |:(
VERWIJDER DIT ACCOUNT
pi_172603529
Ai, waarom afgekeurd?
pi_172603650
Er was geen actiedisplay, maar ik dacht dat er wel een andere actieplek was. Ik daar een foto van maken, bleken dat 1,5L flessen te zijn ipv 1L. Omdat ik die "andere" actieplek had gefotografeerd, hoefde ik opeens geen overzichtsfoto's te maken van de winkel, dus zij konden nu niet zien dat het display er niet was, dus hebben ze hem afgekeurd.
VERWIJDER DIT ACCOUNT
pi_172604522
Als ze de foto van de 1,5L flessen konden verwijderen uit de inzending, kon hij wel goedgekeurd worden :'(
VERWIJDER DIT ACCOUNT
  † In Memoriam † zaterdag 22 juli 2017 @ 23:28:10 #36
21636 Feestkabouter
pi_172609169
Ik stapte om 19 uur in mijn auto en keek of er nog iets te verdienen was. Moest 25 km rijden maar nog wel netjes voor 20 uur 2 keer 20 verdiend met de rollende actie displays en in totaal voor 21 uur nog 6 keer babymelk voor 7,50 per stuk. Waren weer 2 fijne uurtjes.

Over de babymelk: ik merk de laatste maand dat het bij veel winkels weer uit de schappen verdwijnt. 1 manager vertelde me vanavond ook dat het sinds een paar weken weer drama is qua diefstal en Chinese opkopers. Rot voor de winkels en Nutrilon, maar waarschijnlijk voor ons positief. Deze opdrachten zullen waarschijnlijk voorlopig nog wel effe blijven.
pi_172610409
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 23:28 schreef Feestkabouter het volgende:
Over de babymelk: ik merk de laatste maand dat het bij veel winkels weer uit de schappen verdwijnt. 1 manager vertelde me vanavond ook dat het sinds een paar weken weer drama is qua diefstal en Chinese opkopers. Rot voor de winkels en Nutrilon, maar waarschijnlijk voor ons positief. Deze opdrachten zullen waarschijnlijk voorlopig nog wel effe blijven.
Dit viel mij ook al een paar weken op. Ik merk dat de schappen bij de AH & Jumbo weer ontzettend leeg zijn. En das jammer want dan doe ik hem niet. Ik vind dat zo irritant om naar de klantenservice te gaan.
  † In Memoriam † zondag 23 juli 2017 @ 00:42:01 #38
21636 Feestkabouter
pi_172611388
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 00:06 schreef loezzzje het volgende:

[..]

Dit viel mij ook al een paar weken op. Ik merk dat de schappen bij de AH & Jumbo weer ontzettend leeg zijn. En das jammer want dan doe ik hem niet. Ik vind dat zo irritant om naar de klantenservice te gaan.
tja, maar als het overal zo was zoals jij het graag wil hebben is het voor ons snel afgelopen met de pret natuurlijk.
pi_172614216
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 00:42 schreef Feestkabouter het volgende:

[..]

tja, maar als het overal zo was zoals jij het graag wil hebben is het voor ons snel afgelopen met de pret natuurlijk.
Het is een aantal maanden goed gegaan. Schappen goed gevuld, opdracht nog steeds in de app. Ik vind het ook niet heel erg om die extra voorraad te controleren van die andere babymelk, das zo gedaan. Tis gewoon vervelend dat de schappen nu weer bijna helemaal leeg zijn.
pi_172614481
Ik merkte dat laatst ook van die babymelk bij de AH. Roamlee vroeg nog expliciet: "Weet je zeker dat het niet nognergens anders staat? Het is zo leeg."

Je hoeft trouwens niet bij elke check na te vragen over de voorraad. Volgens mij hoefde het niet bij de DekaMarkt.

Vervelende situatie voor iedereen. In China is de kwaliteit belabberd waardoor ze de voeding uit andere landen moeten halen, en daardoor komem nu de Nederlandse baby's tekort :(.
VERWIJDER DIT ACCOUNT
  † In Memoriam † zondag 23 juli 2017 @ 10:03:44 #41
21636 Feestkabouter
pi_172614649
Nou nee in China is de kwaliteit prima, maar het vertrouwen is er niet doordat het een paar jaar geleden een keer goed mis was
pi_172615180
Bij de Plus moet je je sowieso melden, of er nou voorraad is of niet. Bij Jumbo, Emte & AH alleen als er geen voorraad is. Die doe ik dan ook niet. Etos & Kruidvat zijn het fijnste om te doen.
  † In Memoriam † zondag 23 juli 2017 @ 10:36:51 #43
21636 Feestkabouter
pi_172615220
Vergeet nettorama niet, hogere vergoeding en je hoeft je niet te melden
pi_172616456
Ohja idd, das ook een fijne. Heb hier 5 nettorama's in de directe omgeving en probeer ze elke week allemaal te doen. Is toch weer een leuke vergoeding.
pi_172618260
Promo check bij de Jumbo, maar die hier heeft maar 1 actie vriezer. Van wat maak ik dan de verplichte eindfoto's?
pi_172618792
Vermelden bij de opmerkingen en foto's maken van actiekoelingen of overzichtsfoto's geloof ik.
  † In Memoriam † zondag 23 juli 2017 @ 13:38:16 #47
21636 Feestkabouter
pi_172619073
Die instructie viel mij ook al op. Het is echt een extreem algemene tekst bij die controle foto's, copy en paste in elke nieuwe opdracht waar het gaat om actie plekken
pi_172622184
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 11:22 schreef bamibij het volgende:

[..]

3 * 2 hoor zoals altijd
Ik heb vanaf het begin altijd 1 kopstelling op de foto gezet bij de extra vraag.

Nog nooit 1 op afgekeurd.
pi_172622867
Wie invite me voor roamler?

reeds gedaan gelukt via fb

[ Bericht 30% gewijzigd door Rob op 23-07-2017 16:59:12 ]
pi_172626214
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 16:42 schreef aKboR het volgende:

Wie invite me voor roamler?

reeds gedaan gelukt via fb
3 jaar nodig hebben om erachter te komen waarom je minder mystery shop werk hebt :')
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')