abonnement Unibet Coolblue
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 13:39:28 #1
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_172525811
Etappe 17: La Mure - Serre-Chevalier, 183 km

Het begin van de 16e rit bleek toch lastig genoeg om enkele sprinters in problemen te brengen. Kittel, Groenewegen, Bouhanni, allemaal hadden ze moeite om het tempo in het peloton te volgen. Bouhanni wist later wel weer in z'n eentje terug te keren, razend knap. Na de snelle openingsfase moest George Bennett helaas opgeven, een behoorlijke tegenvaller voor de Nederlandse loterij. Ziek, net als Gilbert. Het zijn toch vooral de interessante renners die tijdens deze Tour moeite hebben om het einde te halen. Het tweede deel van de rit was vlak, terwijl het bijzonder hard waaide. Daardoor werd het al snel nerveus in het peloton en dat leverde uiteindelijk toch wat waaiertjes op. Enkele renners die hoog in het klassement staan, zoals Dan Martin, Meintjes en Contador, werden al snel op achterstand gereden. Verder gingen de meeste klassementsrenners goed om met de wind, wat eigenlijk wel jammer is. In de slotfase bleef er een groep van amper 30 man over, die zou gaan strijden om de dagwinst. In die groep zaten nog veel snelle mannen, met ook nog een aantal knechten. Op twee kilometer van de streep ging Bennati in de aanval en om hem terug te halen moest de loods van Boasson Hagen, Janse van Rensburg, vroeg in de achtervolging. Uiteindelijk zou dat Boasson Hagen de overwinning kosten, want hij had in de laatste meters van de rit niemand meer bij zich en hij liet zich daardoor wegdrummen in de laatste lastige bochten, dicht bij de streep. Matthews kon zich beter handhaven van voren en won op die manier de sprint, zijn tweede overwinning deze Tour. Hij deed wellicht de deur een beetje dicht voor Degenkolb, die na de finish extreem boos was. Zijn zoveelste ereplaats in de Tour, terwijl hij nog geen enkele keer een rit wist te winnen. Veel kansen gaat hij nu ook niet meer krijgen, we gaan de Alpen in. Het is tijd voor een lastige rit, met drie beroemde klimmen onderweg. Finish wederom na een afdaling, dat is bijna vaste prik tijdens deze Ronde van Frankrijk.




Voor het eerst start er een rit in La Mure, een dorp met 5000 inwoners in de Isère. Toch is de koers hier niet voor het eerst. De renners zijn al vaak genoeg langs dit dorp gereden, als ze over de Route Napoleon reden, de weg door de vallei die Grenoble en Gap met elkaar verbindt, over terrein waar Napoleon in vervlogen tijden nog wel eens een robbertje heeft staan te matten. Een andere koers van de ASO, de Dauphiné, is hier in 2014 nog geweest. Toen eindigde een rit in dit dorp en die rit werd gewonnen door een van de vreemdste renners van het peloton, Simon Spilak. La Mure heeft in het verleden twee renners van enige betekenis voortgebracht, Anatole Novak en Thierry Bourguignon. Novak was een verdienstelijke knecht die zelfs nog ooit een rit in de Tour wist te winnen, Bourguignon genoot in zijn tijd vooral veel bekendheid omdat hij als clown van het peloton geliefd was bij de supporters. In La Mure zelf is niet zo gek veel te beleven, maar het kan wel een goede uitvalsbasis zijn, want in de omgeving valt er genoeg te zien. Zo ligt La Mure niet ver van Notre-Dame de la Salette, een van de meest drukbezochte bedevaartsoorden van Frankrijk. Als je naar het meer van Monteynard gaat kom je daar in de buurt zo'n best wel toffe hangende brug tegen, speciaal voor de voetgangers. Vanuit La Mure heb je ook een uitstekend uitzicht op de bergen, waaronder La Pierre Percée, wat een opvallende verschijning is omdat er een gat in het midden zit. In La Mure kun je ook op de trein stappen, le Chemin de Fer de la Mure brengt je over een smalspoor door de bergen. In het voormalige mijnstadje, waar ze op zoek waren naar steenkool, staan ook nog een aantal musea. Daar vind je onder meer informatie over het verleden van het dorp en de streek. Gelukkig heeft La Mure ook nog een château, want anders tel je in Frankrijk niet mee.



In het begin van de rit rijden de renners over een brede weg door de vallei, in licht dalende lijn. Na een aantal kilometer wordt het vlak en niet lang daarna begint de weg voorzichtig omhoog te lopen. Richting Valbonnais gaat het twee kilometer omhoog aan 5%, maar vrij snel daarna is er ook weer een korte afdaling van twee kilometer. Na dat korte afdalinkje gaat het vervolgens een kilometer of 17 omhoog, waarvan het merendeel vals plat. Pas de laatste vijf kilometer van de 17 gaat het serieuzer omhoog. We zijn dan bezig aan de Col d'Ornon, een beklimming van de tweede categorie met een gemiddeld stijgingspercentage van 6,7%. Geen al te zware klim, maar alsnog wel vrij interessant, zo aan het begin van de rit. Net zwaar genoeg om toch al iets te forceren, maar als er geen actie op de klim is hebben we in ieder geval de omgeving nog, want de weg leidt ons langs allerlei prachtige bergen. Na 30 kilometers komen de renners boven op de Col d'Ornon en daarna gaan ze dalen richting het dorpje Ornon. Deze afdaling is niet bijzonder technisch. Er is nog wel een technische passage, met een aantal haarspeldbochten, maar verder is de afdaling behoorlijk recht, veel lange stroken waar je prima bij kunt trappen. Bovendien is de weg breed, dat is ook altijd wel handig. Het asfalt is alleen redelijk slecht, dat is wel hinderlijk. Voorbij Ornon gaat het nog een aantal kilometer verder naar beneden, de renners rijden dan langs een aantal fraaie rotswanden. Er zijn hier ook nog wel wat korte bochtjes, maar al bij al lijkt het me prima te doen. Eenmaal beneden komen de renners in een van de bekendste valleien van Frankrijk terecht. Als ze hier rechtsaf slaan rijden ze naar Bourg-d'Oisans, daar waar de voet van de Alpe d'Huez liggen. Die klim slaan we dit jaar gelukkig over. De renners slaan linksaf en rijden over een kaarsrechte en vlakke weg zeven kilometer rechtdoor, richting de tussensprint van de dag in Allemond. Dit dorpje, aan het meer van Verney, bereiken we na 47 kilometer.



Richting Allemond loopt de weg al even omhoog en aan het eind van het dorp zijn er nog wat haarspeldbochten, waar het vies omhoog loopt, om bij het meer te komen. Daarna is het wel weer even vlak, tot in Verney. Hier begint de volgende klim van de dag officieel, de Croix de Fer. De col van het ijzeren kruis is een bekende klim in de Tour, de koers is hier al een keer of 18 geweest. Voor het laatst in 2015, toen kwam de klim zelfs twee keer voor, in twee verschillende ritten. Tijdens de 19e rit, naar La Toussuire, kwam Pierre Rolland als eerste boven. Een dag later, in de rit naar Alpe d'Huez, was Alexandre Geniez degene die hier de punten mocht pakken. Veel zei dat uiteindelijk niet, in beide gevallen bleken ze aan het eind van de rit niet de winnaar te zijn. Andere renners die ooit als eerste boven wisten t komen zijn onder meer Michael Rasmussen, Bernard Hinault, Gert-Jan Theunisse, Fausto Coppi en Gino Bartali. Prima rijtje toch wel. Van deze kant is de Col de la Croix de Fer 24 kilometer lang en 5,2% gemiddeld. Een col van de buitencategorie, met een misleidend stijgingspercentage. Het is namelijk een behoorlijk onregelmatige beklimming, met tussendoor twee afdalingen van twee kilometer. De klim is vooral in het begin lastig, in de eerste zes kilometer gaat het onder meer drie kilometer aan 9% gemiddeld omhoog, met zelfs een kilometer aan 10% gemiddeld. Daarna zwakt het wat af, met twee makkelijkere kilometers en daarna volgt de eerste afdaling. Na die afdaling volgt er wel een enorm lastig stuk van zes kilometer, met onder meer een kilometer aan 11% gemiddeld en twee kilometer aan 9,5%. Na deze lastige strook wordt het weer wat vlakker en daarna volgt de tweede korte afdaling. Deze korte afdalinkjes zijn wel nog even listig, want de weg op de Croix de Fer is niet enorm breed, maar wel redelijk bochtig. Na deze afdaling gaat het nog vijf kilometer verder omhoog, met ook nog een kilometer aan 8%. Verder valt het qua percentages nog wel mee tot de top, het laatste stuk na de top van de Glandon lijkt minder zwaar te zijn, maar met meer dan 20 kilometer klimwerk in de benen kan het toch al gaan doorwegen. Na 78 kilometer, op meer dan 100 kilometer van de streep, komen de renners boven.




De afdaling van de Col de la Croix de Fer begint meteen met een aantal haarspeldbochten. De weg is niet al te breed en het wegdek is ook niet overal even goed. Voordeel van deze afdaling is dat het in het begin nogal overzichtelijk is. Iedere bocht komt ruim op tijd in beeld, dat maakt het geheel een stuk makkelijker. Na vijf kilometer in dalende lijn passeren de renners een dorpje, Saint-Sorlin-d'Arves, waar het allemaal wat minder overzichtelijk wordt. In dit dorpje liggen een paar gemene bochten, maar na het passeren van dit dorpje is de afdaling een aantal kilometer vrij makkelijk, het gaat een stuk minder steil naar beneden dan in het begin. Na een tijd wordt het wel weer wat lastiger. Als de renners in de buurt komen van La Toussuire wordt de afdaling weer wat bochtiger, met een reeks haarspeldbochten en ook nog tal van andere bochten. In principe ook allemaal nog wel te doen, het is allemaal wel in te schatten. Tussendoor is het ook nog een paar keer zo goed als vlak, ook deze kant van de Croix de Fer is niet zo regelmatig. De coureurs rijden ook nog door een aantal tunneltjes, met tussen die tunneltjes door een prachtig uitzicht over de omgeving. Na een afdaling van een kleine 30 kilometer komen ze uit in Saint-Jean-de-Maurienne, een dorp dat in de Tour van 2015 ontzettend vaak werd bezocht. Zo eindigde de 18e rit van die Tour in dit dorp, de overwinning ging toen naar Romain Bardet. Een dag later startte er een rit en nog een dag later werd Saint-Jean onderweg weer gepasseerd. Toen had ik het wel even gehad met Saint-Jean-de-Maurienne, en nu eigenlijk nog steeds. Snel door dus, de renners gaan een aantal kilometer door de vallei rijden. 13 kilometer gaat het grotendeels rechtdoor, langs een riviertje, met aan de zijkanten meerdere imponerende rotsblokken en bergtoppen. Van Saint-Jean-de-Maurienne gaat het verder richting Saint-Michel-de-Maurienne en in dit stuk loopt het een heel klein beetje vals plat omhoog. Na 119 kilometer, aan de voet van de volgende klim, bereiken de coureurs Saint-Michel.



In Saint-Michel-de-Maurienne verlaten we de vallei en begint direct de beklimming van de Col du Télégraphe. Deze klim van de eerste categorie is een echte klassieker, al meer dan 30 keer kwam de klim voor in de Tour. Als je de Galibier van deze kant wil beklimmen, moet je eerst over de Télegraphe. Het is alleen al even geleden dat de organisatie nog eens de Galibier wilde beklimmen. De laatste passage dateert van 2011. Gorka Izagirre kwam toen als eerste boven op de Télégraphe, in een rit met aankomst op Alpe d'Huez. Dit is pas de vijfde keer deze eeuw dat de Télégraphe in het parcours zit, in vergelijking met andere Alpenreuzen komt de klim er bekaaid vanaf. De Télégraphe is 12 kilometer lang en 7,1% gemiddeld. In tegenstelling tot de Croix de Fer een regelmatige klim, met vooral veel kilometers aan 7% en een enkele uitschieter richting 8%. Na 132 kilometer komen de renners boven op deze mooi en zware klim, daarna gaat het vijf kilometer redelijk licht naar beneden, over een brede en niet eens zo bochtige weg. Na 137 kilometer komt de koers door het bergdorpje Valloire en hier begint de laatste klim van de dag. De mythische Col du Galibier, een beklimming van de buitencategorie. Net als de Télégraphe sinds 2011 niet meer voorgekomen in de Tour, onder meer omdat er in 2015 nog een tunneltje op instorten stond. In 2011 kwam Andy Schleck hier als eerste boven, andere renners die hem voorgingen zijn onder meer Rasmussen, Soler, Vinokourov, Botero, Garzelli, Pantani en ga zo maar door. Bijna alleen maar legendarische klimmers, en Stefan Schumacher. De Galibier is van deze kant 17,7 kilometer lang en 6,9% gemiddeld. De klim is minder regelmatig dan de Télégraphe en is in het begin behoorlijk goed te doen. Pas in de laatste acht kilometer van de klim wordt het echt interessant, daar ligt het zwaartepunt. In die kilometers komt het niet meer onder 7,5%, met heel veel kilometers aan 8,5%. Richting de top loopt het steeds verder op, van negen naar uiteindelijk 10%.




Na 155 kilometer komen de renners boven op de Galibier. Op de top ligt voor de eerste renner die hier passeert nog een mooie prijs, de Galibier is dit jaar de hoogste top van de koers en daardoor wordt hier de Souvenir Henri Desgrange uitgereikt. Ook altijd prettig als dat op de Galibier gebeurt, want op de top staat een monument ter ere van de beste man, die lang geleden de Tour de France voor het eerst liet organiseren. Na de Col du Galibier hebben we alle klimmen gehad, het gaat nu in dalende lijn verder tot de finish. De eerste negen kilometer van de afdaling is het vrij lastig. De weg is niet ontzettend breed en het is vooral heel er bochtig. De nodige haarspeldbochten, maar ook genoeg andere bochten. We rijden door een prachtige omgeving, maar daar zal weinig aandacht voor zijn onder de renners. Het gaat ook nog redelijk steil naar beneden, hoewel de andere kant wel nog net een tikkeltje steiler is. Na negen kilometer in dalende lijn bereiken we de Col du Lautaret, hier is een bocht naar links, waarna de renners op een bredere weg terechtkomen. Vanaf dat moment wordt de afdaling steeds makkelijker. Deze weg is in het begin nog wel even bochtig, maar al snel gaat het toch voornamelijk rechtdoor. Erg steil gaat het ook niet meer naar beneden, richting het einde wordt het zelfs zo goed als vlak. Een ideale bijtrapafdaling, geen afdaling om veel verschil te maken. Een beetje een matige finale, denk ik. Gelukkig is de omgeving wel mooi. In de laatste kilometers gaat het rechtdoor en het is eigenlijk gewoon vlak. Pas in de slotkilometer is er weer een bocht, bij een rotonde op een meter of 400 van de streep. Na de rotonde, waar de renners naar rechts moeten, gaat het nog een aantal meter omhoog, een vals platte finish. Ook nog een flauw bochtje naar rechts in de laatste meters. Voor een sprint met een wat grotere groep wellicht weer wat onhandig allemaal.



Serre-Chevalier is een Frans skigebied, een overkoepelend geheel van 13 dorpjes. Het dorpje waar we nu eigenlijk finish heet La Salle les Alpes, maar vanwege economische redenen is het wat makkelijker om het op Serre-Chevalier te houden. Dit is namelijk een van de grootste skigebieden van Frankrijk, met meer dan 250 kilometer aan piste. Het is sowieso het belangrijkste skigebied van dit deel van de Alpen, mede daarom is de Tour hier ook al een aantal keer geweest. Zeven keer, volgens de organisatie. Dat is niet helemaal waar, want bij die zeven tellen ze twee aankomsten bergop in de omgeving mee. Daar trappen wij natuurlijk niet in, dus houden we het op vijf. Drie aankomsten in een van de dorpjes van het skigebied, tot nu toe. Voor het eerst in 1974, de Spanjaard Vicente Lopez Carril zou de eerste winnaar worden in deze gemeente. Een jaar later keerde de Tour al terug, toen ging de overwinning naar Bernard Thevenet, die later ook het algemeen klassement zou winnen. Daarna duurde het een tijd voor er weer eens een aankomst in Serre-Chevalier was, we noteren 1993. De Zwitser Tony Rominger reed toen een geweldig hard. Hij won twee ritten achter elkaar, eerst de rit met aankomst in Serre-Chevalier en een dag later ook nog eens de rit die vanuit dit gebied vertrok. Sindsdien is de Tour hier niet meer geweest, het mocht dus wel weer eens. In Serre-Chevalier kan je overigens meer doen dan alleen skiën of snowboarden, het is ook een gunstige omgeving voor fietsers. Logisch natuurlijk, met zoveel mythische beklimmingen in de buurt. Toch kan je het ook bij andere vormen van fietsen houden, zo passeren de renners op een aantal kilometer van de streep nog een BMX-baan. Weer eens wat anders.



In La Mure wordt het weer smeltendasfaltwarm. Tegen de 30 graden aan, met geen kans op neerslag. Wel weer kans op wat wind, maar minder dan tijdens de vorige rit en het is tijdens deze rit ook niet enorm relevant. In Serre-Chevalier is het wat minder warm, want dat ligt wat hoger dan La Mure, maar alsnog zal het ook daar niet koud zijn. In Serre-Chevalier en omgeving is er wat kans op neerslag in de middag, hoewel die kans niet enorm groot is. De wind zal daar wat minder had waaien, voor zover het boeit. Starten doen we om 12:20, nadat we om 12:10 zijn begonnen met de neutralisatie. Als je de start wil zien moet je waarschijnlijk weer uitwijken naar Eurosport. Eurosport 1, om precies te zijn. De HOME OF CYCLING is er normaliter op tijd bij, dat kunnen we van onze vrienden van Sporza en de NOS niet zeggen. Die zijn er om 14:10 pas, dan zijn de renners al bezig aan de beklimming van de Col de la Croix de Fer. De finish wordt verwacht tussen 17:17 en 17:57.



Het is een lastige bergrit en daar zijn er niet veel van, dus zouden de klassementsrenners zich moeten roeren. Ik heb alleen zo'n gevoel dat ze dat niet gaan doen. Ze gaan vast wachten tot de volgende rit, met aankomst bergop. Dat wil dus zeggen dat deze rit best wel eens voor wat sterke vluchters zou kunnen zijn, hoewel het grotendeels af zal hangen van de plannen van Sky. Een scenario zoals in de rit naar Foix sluit ik niet uit. Een aantal sterke klimmers op achterstand die zich al vroeg in de debatten mengen en weg weten te blijven. Prima rit voor Contador om nog eens iets te proberen, bijvoorbeeld.
1. Barguil. Sunweb is niet te stoppen en Barguil moet nog een keer wat punten voor de bergtrui binnen gaan halen. Hij gaat sowieso weer in de aanval en dan is hij niet te stoppen, want zo werkt dat tegenwoordig bij Sunweb. Een van de ploegen die symbool moet staan voor het nieuwe wielrennen, geinig.
2. Roglic. Primoz deed het de afgelopen dagen wat rustiger aan. Beentjes sparen voor een nieuwe vluchtpoging. Dan is dit een mooie gelegenheid om nog eens in de aanval te gaan, tenzij Sjorske hem heeft aangestoken.
3. Benoot. Tijdens deze Tour ook wel een redelijk veilige keuze als je iemand zoekt die graag in de aanval gaat. Komt er verder nog niet helemaal uit qua resultaten, maar met de instelling zit het alvast goed. Geen saaie renner, onze Tiesj.
4. Navarro. Die gaat ook altijd in de aanval, maar in de buurt van de overwinning komt ie dan weer niet.
5. Contador. Ik hoop dat hij nog één keer alles uit de kast gaat halen. Zeker nu zijn achterstand weer wat groter is omdat hij zich op het vlakke liet wegblazen door wat wind. Tijd voor een laatste kunstje.
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 13:39:55 #2
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172525824
De Capibara doet iets.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 13:40:11 #3
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172525832
En zjosee denkt dat Latour Gastauer is. :')
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172525835
Da's vroeg, leuk.
sig verwijderd door FA
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 13:40:15 #5
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_172525836
Quintana heeft zin in patat
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 13:40:17 #6
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172525838
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:39 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
De Capibara doet iets.
Nu nog ademen
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  woensdag 19 juli 2017 @ 13:40:19 #7
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172525840
Nairo in de aanval ^O^
pi_172525841
Nairo ruikt de hoogte.
pi_172525847
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:40 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
En zjosee denkt dat Latour Gastauer is. :')
Dan ben je hopeloos bezig.
pi_172525852
Jose vindt haar eigen verhaal weer interessanter dan de koers. Wat een minderwaardig mens.
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 19 juli 2017 @ 13:40:44 #11
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172525853
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_172525864
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:21 schreef TheArt het volgende:
Waarom laat Sky deze kopgroep niet helemaal lopen? Als er een perfecte kopgroep zou zijn voor die ploeg dan is het deze wel....
Ploegenklassement waarschijnlijk
pi_172525871
Quintana rijdt tien meter weg.
  woensdag 19 juli 2017 @ 13:41:34 #14
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172525880
quote:
Dat verhaal met die bijtende hond was beter.
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 13:41:36 #15
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172525882
De Kit aan het schokschouderen als een Mollema in het rood.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 19 juli 2017 @ 13:41:54 #16
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172525890
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:41 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Dat verhaal met die bijtende hond was beter.
Elk verhaal was beter.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_172525891
Kittel gaat het niet redden vandaag
  woensdag 19 juli 2017 @ 13:41:56 #18
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172525892
Mooie punch van Quintana... :')
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 13:41:59 #19
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172525893
Aanval van Quintana wordt geneutraliseerd door Rowe. Lekker man.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172525897
Rowe :')
  woensdag 19 juli 2017 @ 13:42:13 #21
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172525900
Kittel is aan het Mollemalen
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 13:42:31 #22
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172525912
Kristoff ziet er ook niet al te best uit.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172525913
Capibara gepakt door de voorlaatste uit het klassement
  woensdag 19 juli 2017 @ 13:43:16 #24
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172525922
Sky gaat alles controleren.

Gras is groen.

De Roog valt.

TDG valt aan.

Bling vliegt.
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_172525927
Goed moment _O-.
sig verwijderd door FA
pi_172525929
Bert valt aan en we gaan naar de reclame.
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 13:43:27 #27
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172525931
Contador en Quintana nu, net op het moment dat we naar de reclame gaan. :')!
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172525932
Contador en Nairo vallen aan.

Reclame op Eurosport.
Citius, Altius, Fortius.
  woensdag 19 juli 2017 @ 13:43:30 #29
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_172525934
ES net naar de reclame bij een anval
AFCA
Qui audet adipiscitur
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 13:43:40 #30
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172525939
Hoereneurosport :r :r :r
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 19 juli 2017 @ 13:43:56 #32
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_172525946
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:43 schreef Ajacied422 het volgende:
Bert valt aan en we gaan naar de reclame.
Hey stijn! Waar ben jij geweest man :o. Zie je nauwelijks meer.
AFCA
Qui audet adipiscitur
  woensdag 19 juli 2017 @ 13:43:58 #33
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172525947
Wat een mensonterende knakenzender :r
pi_172525949
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:43 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Hoereneurosport :r :r :r
Op de player kan je nu gewoon kijken.
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 13:44:26 #35
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172525960
quote:
10s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:44 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Op de player kan je nu gewoon kijken.
Verkeerde account, heywoodu.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172525962
Latour auw :')
pi_172525974
quote:
1s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:43 schreef Smoofie het volgende:

[..]

Hey stijn! Waar ben jij geweewr man :o. Zie je nauwelijks meer.
Ik ben hier, soms daar, soms ergens.
pi_172525976
hoereneurosport
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 13:45:15 #39
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_172525978
Bertje komt niet ver weg
pi_172525984
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:44 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Verkeerde account, heywoodu.
Oeps, uh, topshow! Maar dat geheel terzijde.
  woensdag 19 juli 2017 @ 13:45:35 #41
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_172525987
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:45 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Ik ben hier, soms daar, soms ergens.
Je bent nog minder actief dan ik deze zomervakantie :{
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_172525994
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:45 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Ik ben hier, soms daar, soms ergens.
Toch niet iets met scheermesjes en het gebruiken waar het niet voor bedoeld is!?
pi_172525997
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:44 schreef showtimer het volgende:
Latour auw :')
Wat was er?
  woensdag 19 juli 2017 @ 13:46:02 #44
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172526002
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:45 schreef noodgang het volgende:
Bertje komt niet ver weg
Bert gaat zo muntjes nodig hebben.
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_172526003
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:43 schreef Van_Poppel het volgende:
Wat een mensonterende knakenzender :r
Ach, ze zenden nu in ieder geval al uit, in tegenstelling tot Sporza en NOS..

Al was deze onderbreking wel heel beroerd gekozen :D
  woensdag 19 juli 2017 @ 13:46:50 #46
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_172526024
Wat een absurd lange reclame
AFCA
Qui audet adipiscitur
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 13:47:02 #47
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_172526029
José vindt t zelf ook wat ongelukkig
pi_172526042
die groep ook al twee minuten achter Matthews en De Gendt :')
pi_172526046
Dit wordt gewoon voor de klassementsmannen, gezien deze verschillen.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172526057
Nu Mollema/Pantano laten afzakken?
pi_172526063
Contador
pi_172526071
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:48 schreef LetItBleed het volgende:
Nu Mollema/Pantano laten afzakken?
:')
  woensdag 19 juli 2017 @ 13:48:40 #53
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_172526077
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:48 schreef LetItBleed het volgende:
Nu Mollema/Pantano laten afzakken?
Alsof hij 7 min goedmaakt
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_172526082
Kittel is gelost uit het peloton.
  woensdag 19 juli 2017 @ 13:48:55 #55
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172526090
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:48 schreef LetItBleed het volgende:
Nu Mollema/Pantano laten afzakken?
Eerst maar afwachten of Bert ruimte krijgt.
pi_172526094
Die achtervolgende groep maakt er een toeristentochtje van
pi_172526102
quote:
1s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:48 schreef Smoofie het volgende:

[..]

Alsof hij 7 min goedmaakt
ze rijden maar 2,5 minuut achter de achtervolgende groep.
pi_172526112
quote:
1s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:48 schreef Smoofie het volgende:

[..]

Alsof hij 7 min goedmaakt
Bertje wil enkel voor een ritzege gaan, klassement boeit hem niet meer
  woensdag 19 juli 2017 @ 13:49:54 #59
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_172526118
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:49 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

ze rijden maar 2,5 minuut achter de achtervolgende groep.
Ik bedoelde meer, alsof contador nog kans maakt op het podium.
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_172526123
Trauma :'(
  woensdag 19 juli 2017 @ 13:50:12 #61
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172526124
Nairo :')
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 13:50:14 #62
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_172526126
Quintana :')
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 13:50:16 #63
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172526128
Bertje lost de Capibara. _O-
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Forum Admin / PR woensdag 19 juli 2017 @ 13:50:20 #64
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_172526130
Capibara :')
pi_172526132
Kientana verneukt het droomplan van Bert
pi_172526135
Nairoman, wat ben je slecht. :')
Citius, Altius, Fortius.
pi_172526136
Was er een chute?
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 13:50:31 #68
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172526137
Bert is MAD
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172526138
quote:
1s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:49 schreef Smoofie het volgende:

[..]

Ik bedoelde meer, alsof contador nog kans maakt op het podium.
dat klopt inderdaad.
pi_172526150
Bert kan beter in een keer naar die achtervolgers toe schroeien dan dit pathetische wachten op Nairo.
  woensdag 19 juli 2017 @ 13:51:08 #71
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172526153
Kientana is echt viesslecht _O-
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_172526160
Snap niet waarom hij Nairito er per se bij wil hebben als die hem toch niet kan volgen.
pi_172526163
Mooi hoe Bertje wacht op Quintana, heerlijke fairplay
pi_172526166
Quintana rijdt straks ook gewoon de Vuelta nog natuurlijk _O_
  woensdag 19 juli 2017 @ 13:52:00 #75
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172526179
Is dit het einde van het tijdperk Quintana?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172526181
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:51 schreef Marcoss het volgende:
Quintana rijdt straks ook gewoon de Vuelta nog natuurlijk _O_
De triologie voltooien
pi_172526186
In het peloton gaat het ook niet hard, Kiryienka op kop en zelfs Aru heeft nog een paar knechten.
Citius, Altius, Fortius.
pi_172526188
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:51 schreef johannes_vermeer het volgende:
Snap niet waarom hij Nairito er per se bij wil hebben als die hem toch niet kan volgen.
Alibi wachten, hij moet toch een verhaal hebben straks.
  Heeft over alles een mening 2022 woensdag 19 juli 2017 @ 13:52:35 #79
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172526192
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:51 schreef Marcoss het volgende:
Quintana rijdt straks ook gewoon de Vuelta nog natuurlijk _O_
Ook voor de spek-en-bonen-trui :Y
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 13:52:57 #80
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172526202
Waar is Quintana mee bezig dit hele jaar al
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172526204
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:51 schreef johannes_vermeer het volgende:
Snap niet waarom hij Nairito er per se bij wil hebben als die hem toch niet kan volgen.
Maar op de Mur de Péguère kwam Quintana toch op eigen kracht aansluiten bij Landa en Contador.
pi_172526211
Vamos Alberto.
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 13:53:14 #83
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172526212
Jezus joh, Nairo. :')
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172526213
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:52 schreef Mani89 het volgende:
Is dit het einde van het tijdperk Quintana?
Dit is voorbij.
  woensdag 19 juli 2017 @ 13:53:29 #85
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172526216
Zuur voor Bertje dat Nairo zulke slechte benen heeft.
pi_172526217
Nairo is eigenlijk gewoon een net-nietrennertje.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172526219
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:52 schreef Mani89 het volgende:
Is dit het einde van het tijdperk Quintana?
Nairo is stiekem al 36.
pi_172526221
Quintana is de vernedering op Oropa nooit meer te boven gekomen.
pi_172526224
quote:
14s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:52 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Ook voor de spek-en-bonen-trui :Y
Spek en bonen is best lekker
pi_172526229
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:53 schreef showtimer het volgende:

[..]

Nairo is stiekem al 36.
Dan kan hij altijd nog kermiskoersen in Colombia gaan winnen.
pi_172526233
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:53 schreef Van_Poppel het volgende:
Zuur voor Bertje dat Nairo zulke slechte benen heeft.
Wie is Bertje (Ik kijk nog niet)
pi_172526239
RIP Latour
pi_172526247
latour heeft zichzelf ook een beetje opgeblazen
pi_172526248
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:53 schreef marcodej het volgende:
Nairo is eigenlijk gewoon een net-nietrennertje.
Hoe hoog is zijn natuurlijke hematocriet?
pi_172526249
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:52 schreef Aguero het volgende:
In het peloton gaat het ook niet hard, Kiryienka op kop en zelfs Aru heeft nog een paar knechten.
Toch is die groep niet groot meer
  woensdag 19 juli 2017 @ 13:54:38 #96
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172526250
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:54 schreef Thezeurminator het volgende:

[..]

Wie is Bertje (Ik kijk nog niet)
Alberto Contador
pi_172526251
Latour heeft zich opgeblazen
pi_172526252
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:52 schreef Mani89 het volgende:
Is dit het einde van het tijdperk Quintana?
Is er ooit een tijdperk Quintana geweest?
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172526258
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:52 schreef Mani89 het volgende:
Is dit het einde van het tijdperk Quintana?
Unzue heeft gewoon gelijk dat De Capibara aan het regresseren is.
pi_172526263
Henao moet ook al weer lossen, Colombiaantjes kunnen er helemaal niks van.
Citius, Altius, Fortius.
  Forum Admin / PR woensdag 19 juli 2017 @ 13:55:08 #101
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_172526264
Henao ook al slecht. Dit is niet de Tour van de Colombiaantjes.
  woensdag 19 juli 2017 @ 13:55:17 #102
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172526267
Is Nairo Quintana de meest overschatte wielrenner allertijden?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172526274
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:55 schreef Sked het volgende:
Henao ook al slecht. Dit is niet de Tour van de Colombiaantjes.
Uran staat netjes hoor
  woensdag 19 juli 2017 @ 13:55:29 #104
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_172526276
Quintana kan er nog steeds niet bij dat hij verloren heeft van iemand die moest peopen voor/na de stelvio
AFCA
Qui audet adipiscitur
  woensdag 19 juli 2017 @ 13:55:32 #105
465903 Hamlapjes
Niet voor op de BBQ
pi_172526278
Henao er nu al af:')
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 13:55:36 #106
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172526280
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:55 schreef Sked het volgende:
Henao ook al slecht. Dit is niet de Tour van de Colombiaantjes.
De UCI is de Colombiaantjes kort aan het houden.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 19 juli 2017 @ 13:55:52 #107
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172526285
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:43 schreef Van_Poppel het volgende:
Wat een mensonterende knakenzender :r
De echte mensonterende kutzenders komen er pas twee uur na de start bij. Dat is pas falen.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  woensdag 19 juli 2017 @ 13:55:54 #108
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172526288
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:54 schreef wimderon het volgende:

[..]

Unzue heeft gewoon gelijk dat De Capibara aan het regresseren is.
Als hij uit Afrika zou komen had ik hier wel een verklaring voor.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172526295
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:55 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Als hij uit Afrika zou komen had ik hier wel een verklaring voor.
quote:
Albert Timmer est distancé
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 13:56:31 #110
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172526299
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:55 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Als hij uit Afrika zou komen had ik hier wel een verklaring voor.
In Zuid-Amerika zijn ze ook niet vies van een beetje leeftijdsfraude.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172526305
quote:
1s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:55 schreef Smoofie het volgende:
Quintana kan er nog steeds niet bij dat hij verloren heeft van iemand die moest peopen voor/na de stelvio
Nog geen poepverhalen deze tour helaas
pi_172526309
Bertgod met een Landisje
pi_172526310
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:55 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Als hij uit Afrika zou komen had ik hier wel een verklaring voor.
hij zag er op zijn 21e al wel uit alsof ie 43 is.
  woensdag 19 juli 2017 @ 13:56:59 #114
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172526313
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:56 schreef showtimer het volgende:

[..]

[..]

Hemelzijdank.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172526317
Bertje gaat lekker
  woensdag 19 juli 2017 @ 13:57:12 #117
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172526319
Bert slechts anderhalve minuut achter Pantano, Mollema en Gogl
  woensdag 19 juli 2017 @ 13:57:15 #118
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172526320
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:55 schreef Mani89 het volgende:
Is Nairo Quintana de meest overschatte wielrenner allertijden?
Nee, dat is Abraham Olano
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 13:57:36 #119
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172526328
Ik kom net binnen
Bert _O_ wat een baas
  Forum Admin / PR woensdag 19 juli 2017 @ 13:57:42 #120
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_172526331
Stop nou eens over dat groen, kutwijf
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 13:57:48 #121
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172526334
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:57 schreef Bugno het volgende:

[..]

Nee, dat is Abraham Olano
Wat?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172526335
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:57 schreef Momo... het volgende:
Ik kom net binnen
Bert _O_ wat een baas
Dit doen al die schooljongens zoals Bardet en Uran niet.
  woensdag 19 juli 2017 @ 13:58:01 #123
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172526338
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:57 schreef Sked het volgende:
Stop nou eens over dat groen, kutwijf
Nog een kwartiertje doorbijten, mien jong
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  woensdag 19 juli 2017 @ 13:58:23 #124
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172526348
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:57 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Wat?
Gebracht als dé opvolger van Indurain. Viel dat even tegen.
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_172526360
Ik zit met kippenvel naar Alberto te kijken, wat een stilo
pi_172526363
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:57 schreef Bugno het volgende:

[..]

Nee, dat is Abraham Olano
Uh, nee.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 13:59:19 #127
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172526369
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:58 schreef Bugno het volgende:

[..]

Gebracht als dé opvolger van Indurain. Viel dat even tegen.
Volgens mij alsnog wel een aardige carrière gehad.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172526380
Heerlijke nasynchronisatie van Jose
pi_172526392
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:00 schreef Joezi het volgende:
Heerlijke nasynchronisatie van Jose
Echt een vakvrouw pur sang.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 14:00:46 #130
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172526396
Jammer dat hij niet zich zelf zegt als die meid vraagt wie Froome's grootste concurrent is.
  woensdag 19 juli 2017 @ 14:00:47 #131
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172526397
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:59 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Volgens mij alsnog wel een aardige carrière gehad.
Ook nog een leuk koersje in Colombia gewonnen :Y
pi_172526400
Bert gaat veel te snel, gaat Bauke niet leuk vinden
  woensdag 19 juli 2017 @ 14:01:14 #133
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172526407
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:59 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Volgens mij alsnog wel een aardige carrière gehad.
Een hele Vuelta, paar keer Burgos, Tirrenootje en WK. Daar gaat Nairo moeiteloos overheen hoor.
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_172526411
Zo, ik zit er klaar voor. Net zelf een nogal beroerd rondje gefietst, dus ik weet een klein beetje hoe de jongens in de bus zich vandaag voelen.
Demain, on roule
pi_172526418
Pinot laatste in koers _O-
pi_172526422
Pinot :{
  Heeft over alles een mening 2022 woensdag 19 juli 2017 @ 14:01:46 #137
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172526423
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:54 schreef Thezeurminator het volgende:

[..]

Wie is Bertje (Ik kijk nog niet)
Bertje Kontetor
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172526427
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:01 schreef TheArt het volgende:
Pinot laatste in koers _O-
Dat is niet om te lachuh
pi_172526434
gas er op NOS. De eerste klim zit er al weer bijna op :(
Geen dank voor mijn genade.
pi_172526440
Vino heeft zijn werk gedaan.
pi_172526445
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:02 schreef Rpol het volgende:
gas er op NOS. De eerste klim zit er al weer bijna op :(
Op eurosport zitten we met zn allen
pi_172526448
De Poerswievants staan gewoon stil joh.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 14:03:03 #143
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172526452
Bert gaat een Landisje doen gewoon mensen
pi_172526456
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:01 schreef TheArt het volgende:
Pinot laatste in koers _O-
Die rijdt ook echt een verschrikkelijk slechte Tour, net als Rolland. Mijn 2 troeven voor de bolletjestrui :')
pi_172526464
Wie gaat dit winnen? Ik geloof niet in Contador.
  woensdag 19 juli 2017 @ 14:03:37 #146
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172526466
Een oto :o
pi_172526469
Astana's hebben weer eens een goede rustdag gehad
pi_172526470
Mollema hoeft niet op te kop rijden. Kan hij nog beter dan stoempen!
De Tour is net als de gevangenis van Dendermonde, er zijn er 20 ontsnapt en weeral is er geen enkele Belg bij.
pi_172526472
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:03 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

Die rijdt ook echt een verschrikkelijk slechte Tour, net als Rolland. Mijn 2 troeven voor de bolletjestrui :')
Gelukkig heeft hij gisteren gezegd dat hij NOOIT meer Giro-Tour gaat doen. _O-
pi_172526474
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:01 schreef TheArt het volgende:
Pinot laatste in koers _O-
Waar zie je dat :o
  woensdag 19 juli 2017 @ 14:04:05 #151
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_172526477
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:03 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

Die rijdt ook echt een verschrikkelijk slechte Tour, net als Rolland. Mijn 2 troeven voor de bolletjestrui :')
Rolland, die heb je weinig gehoord zeg deze tour
AFCA
Qui audet adipiscitur
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 14:04:20 #152
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172526486
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:03 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

Die rijdt ook echt een verschrikkelijk slechte Tour, net als Rolland. Mijn 2 troeven voor de bolletjestrui :')
De combinatie van Giro en Tour is niet te doen dit jaar.

Behalve voor Landa, maar Landa is een mooie jongen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172526487
Ten Dam zit ook nog te chillen in het peloton na zijn werken van gisteren.
pi_172526495
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:03 schreef Max23 het volgende:

[..]

Waar zie je dat :o
Vertelde Joseeeee net.
pi_172526502
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:03 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

Die rijdt ook echt een verschrikkelijk slechte Tour, net als Rolland. Mijn 2 troeven voor de bolletjestrui :')
Zijn ook allebei niet fit, waren in een andere koers allang afgestapt, denk ik, maar het is wel heel treurig zo ja.
  woensdag 19 juli 2017 @ 14:04:51 #156
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_172526503
Bert god
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_172526507
Mollema balen die moet zo gaan knechten als een malle
pi_172526522
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 13:58 schreef Bugno het volgende:

[..]

Gebracht als dé opvolger van Indurain. Viel dat even tegen.
Maar dat geldt ook voor Bugno. Ik had juist van hem veel meer tegengas verwacht tegen Indurain
  woensdag 19 juli 2017 @ 14:06:10 #159
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_172526529
Onaangekondigde reclame
AFCA
Qui audet adipiscitur
  Heeft over alles een mening 2022 woensdag 19 juli 2017 @ 14:06:17 #160
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172526530
quote:
6 minuten geleden
119 km - De situatie

Matthews en De Gendt rijden aan kop. Op 1.50 rijdt een grote groep met vier Nederlanders: Mollema, Minnaard, Van Baarle en Timmer. Op 3.30 rijdt Contador in zijn eentje. Op 4.30 rijdt het inmiddels uitgedunde peloton.
Contador in de chasse patate dus :')
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172526541
quote:
10s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:06 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Contador in de chasse patate dus :')
Nee, komt wel aansluiten zo.
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 14:06:59 #162
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172526545
quote:
10s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:06 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Contador in de chasse patate dus :')
Je bent zelf een chasse patate
pi_172526548
quote:
10s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:06 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Contador in de chasse patate dus :')
Deze post :')
pi_172526549
McLay rijdt weer eens in z'n eentje helemaal achteraan. Vlak daarvoor Pinot, Vermote en De Saab.
pi_172526554
quote:
10s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:06 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Contador in de chasse patate dus :')
hij is bijna aangesloten
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 14:07:37 #166
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172526560
Die kleinzoon van Hitler in de reclame van Alpecin vind ik nu ook wel vermoeiend worden.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 19 juli 2017 @ 14:07:47 #167
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172526562
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:05 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Maar dat geldt ook voor Bugno. Ik had juist van hem veel meer tegengas verwacht tegen Indurain
Bugno was een van de grootste all rounders allertijden, joh. Hou op, schei uit.
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_172526589
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:07 schreef Bugno het volgende:

[..]

Bugno was een van de grootste all rounders allertijden, joh. Hou op, schei uit.
Was als klein kind ook altijd fan van bugno, waarom weet ik niet echt, zocht m altijd op in de uitslagen
pi_172526613
springplank alert!
  Heeft over alles een mening 2022 woensdag 19 juli 2017 @ 14:09:48 #170
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172526616
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:07 schreef Joezi het volgende:

[..]

hij is bijna aangesloten
Da's best knap dan :Y
Salivili hipput tupput tapput äppyt tipput hilijalleen
pi_172526632
Peloton is ook alweer aardig uitgedund.
pi_172526636
quote:
10s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:08 schreef Joezi het volgende:

[..]

Was als klein kind ook altijd fan van bugno, waarom weet ik niet echt, zocht m altijd op in de uitslagen
Zijn eerste Giro-overwinning was fantastisch. Ik dacht een nieuwe Hinault. Alleen kwam dat in de Tour er niet uit.
pi_172526637
Zelfs Aru heeft nog 3 man in dit uitgedunde peloton.
pi_172526649
Daniel Martin oogt ook niet bijzonder fris meer
  woensdag 19 juli 2017 @ 14:11:04 #175
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172526651
Quintana, wat een flopshow :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172526653
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:10 schreef TheArt het volgende:
Zelfs Aru heeft nog 3 man in dit uitgedunde peloton.
Niet verwacht
pi_172526662
quote:
1s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:11 schreef Maver24 het volgende:

[..]

Niet verwacht
Goede rustdag gehad.
Citius, Altius, Fortius.
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 14:12:27 #178
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172526677
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:11 schreef Aguero het volgende:

[..]

Goede rustdag gehad.
Veel brieven gehad van Vino
pi_172526680
Mooi dat Mollema niet hoeft te knechten.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  woensdag 19 juli 2017 @ 14:12:37 #180
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172526682
Regen *O*
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 19 juli 2017 @ 14:12:56 #181
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172526686
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:12 schreef Van_Poppel het volgende:
Regen *O*
Dat is onmogelijk, aldus de voorbeschouwing in de OP. Gezichtsbedrog dus.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  woensdag 19 juli 2017 @ 14:13:23 #182
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172526699
D&D zijn inmiddels ook live
pi_172526702
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:10 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Zijn eerste Giro-overwinning was fantastisch. Ik dacht een nieuwe Hinault. Alleen kwam dat in de Tour er niet uit.
Werd de Giro toen al uitgezonden? Waar keek je dat op?
pi_172526709
quote:
14s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:13 schreef Van_Poppel het volgende:
D&D zijn inmiddels ook live
Ik wacht wel tot alle verhalen uit de loopgraven voorbij zijn.
pi_172526712
Chavito is ook teringslecht.
pi_172526714
Chaves ook 0 verbetering
pi_172526721
Chavito :')
pi_172526722
Gogol wil omdraaien. _O-
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Forum Admin / PR woensdag 19 juli 2017 @ 14:14:32 #189
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_172526724
Chavito :')
pi_172526725
Tjaves :')
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 14:14:37 #191
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172526726
Chaves is nog steeds depressief. ;(
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 19 juli 2017 @ 14:14:39 #192
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172526727
De ondergang van Columbia.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 19 juli 2017 @ 14:14:56 #193
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172526734
CHAVITOOOO
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  woensdag 19 juli 2017 @ 14:15:10 #194
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172526736
Bert met een staaltje...Ducrot klapt voor hem.
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_172526739
Contador heeft dat gat heel knap dichtgereden. Alleen jammer dat de Sky trein aan het eind ook gewoon in de voorste groep zit.
pi_172526741
Dani Navarro maakt de sprong naar De Gendt en Matthews. Is dat al een seconde in beeld geweest? :')
pi_172526744
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:14 schreef Mani89 het volgende:
De ondergang van Columbia.
Opeens mis ik iemand in het topic die daar een uitgesproken mening over heeft.
  woensdag 19 juli 2017 @ 14:15:53 #198
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172526748
Colombia _O-
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172526765
Contador heeft gelunched met een biefstukje _O_
hardcoholic
pi_172526768
Pantano in de afdaling en dan Mollema op de Telegraphe.
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 14:17:32 #201
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172526784
SophieSmith86 twitterde op woensdag 19-07-2017 om 14:14:23 Dry conditions but wet road on Col du Telegraphe. #tdf2017 reageer retweet
pi_172526801
quote:
5s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:17 schreef Momo... het volgende:
SophieSmith86 twitterde op woensdag 19-07-2017 om 14:14:23 Dry conditions but wet road on Col du Telegraphe. #tdf2017 reageer retweet
Hallo Sophie.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172526804
Contador gaan we wel missen als die stopt.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_172526807
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:15 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Opeens mis ik iemand in het topic die daar een uitgesproken mening over heeft.
Maar afgelopen twee weken miste je hem niet in TdF?
pi_172526819
Timmergod
pi_172526820
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:18 schreef marcodej het volgende:

[..]

Hallo Sophie.
pi_172526832
quote:
9s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:19 schreef wimderon het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Echt een Britse.
pi_172526839
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:16 schreef Ferdii het volgende:
Contador heeft gelunched met een biefstukje _O_
pi_172526841
quote:
1s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:18 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Maar afgelopen twee weken miste je hem niet in TdF?
Als kiespijn hahaha!
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 14:20:51 #210
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172526852
Gelukkig, eindelijk is Sporza live.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 14:21:01 #211
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172526858
Abandon Pinot
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172526861
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:20 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Als kiespijn hahaha!
LOL! Blij dat ie er niet is
pi_172526863
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:19 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

Echt een Britse.
Is ze niet Australisch?
  woensdag 19 juli 2017 @ 14:21:23 #214
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172526864
Rip Pinot.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  woensdag 19 juli 2017 @ 14:21:47 #215
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_172526871
Pinot :o
AFCA
Qui audet adipiscitur
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 14:22:02 #216
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172526876
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:21 schreef Dagoduck het volgende:
Rip Pinot.
pi_172526879
Navarro zal vandaag ook wel in dienst van Contador rijden.
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 19 juli 2017 @ 14:22:21 #218
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_172526883
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:22 schreef Momo... het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Jammer voor de 121 mensen die hem hebben vandaag.
  woensdag 19 juli 2017 @ 14:22:26 #219
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172526886
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 14:22:27 #220
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172526887
Pinot ;(
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172526890
quote:
9s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:22 schreef wimderon het volgende:
Navarro zal vandaag ook wel in dienst van Contador rijden.
Waarom is dat 9.gif? :o
pi_172526893
quote:
9s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:19 schreef wimderon het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Niks mis mee inderdaad. Vooruit, misschien iets teveel tandvlees.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172526899
pi_172526905
FDJ heeft nog 3 man dus.
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 14:23:44 #225
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_172526910
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:22 schreef showtimer het volgende:

[..]

Waarom is dat [ afbeelding ]? :o
Navarro en Bert zijn BFFs
  woensdag 19 juli 2017 @ 14:23:54 #226
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_172526915
quote:
:D!
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_172526924
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:23 schreef TheArt het volgende:
FDJ heeft nog 3 man dus.
Kunnen ze bezuinigen op die dure bus en lekker mee in de ploegleiderswagen.
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 14:24:31 #228
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172526934
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:23 schreef TheArt het volgende:
FDJ heeft nog 3 man dus.
En dan te bedenken dat Le Gac er ook bijna mee was gestopt in het begin van de Tour. _O-

Zal wel gezellig zijn in de bus.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172526941
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:23 schreef Momo... het volgende:

[..]

Navarro en Bert zijn BFFs
Ja, maar daar word je niet treurig van toch? :)
pi_172526942
Mooi lacje
pi_172526955
Sky rijdt wel vrij hard door
Demain, on roule
pi_172526973
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:25 schreef Mykonos het volgende:
Sky rijdt wel vrij hard door
Ik ben bang voor Kwiatkowski in de afdaling en met name dat stuk vallei.
Citius, Altius, Fortius.
pi_172526979
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:25 schreef Mykonos het volgende:
Sky rijdt wel vrij hard door
Ja, wel apart. Die willen alles kapot controleren.
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 14:27:20 #234
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172526997
Matthews moet lossen? :o
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172527006
plakbidon!!
pi_172527034
Kittel gaat afstappen, u las het hier als eerst.
pi_172527036
Kittel lijkt me dus wel klaar vandaag.
pi_172527039
De ploegleiding vraagt of Kittel wil opgeven. Dat is geen goed teken.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172527044
Carl houdt van drama hoor
pi_172527045
Warum¿ houdt Sky het gat redelijk kort? Als de bonificatieseconden aan de finish weg zijn, is dat toch in het voordeel van Froome?
pi_172527048
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:29 schreef Nober het volgende:
Kittel gaat afstappen, u las het hier als eerst.
Gunstig voor onze Dylan
pi_172527061
Minnaard gaat ondertussen ook lekker.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172527068
quote:
6s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:29 schreef Joezi het volgende:

[..]

Gunstig voor onze Dylan
Schijnbaar ook voor Matthews
pi_172527070
quote:
6s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:29 schreef Joezi het volgende:

[..]

Gunstig voor onze Dylan
Haha, dat Dylan ineens een etappe wint. De dag waarvan je wist dat die zou komen.
pi_172527081
Vermote en Sabatini doen dus zo ook een FDJ'tje.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172527090
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:30 schreef marcodej het volgende:
Minnaard gaat ondertussen ook lekker.
Die rijdt stiekem best een aardige Tour. Alleen een beetje onopvallend.
pi_172527094
6km achterstand voor Kittel. Dat is dus een half uurtje.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  woensdag 19 juli 2017 @ 14:32:23 #248
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172527101
Wat is dat voor duivelsberg in de achtergrond?
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_172527104
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:32 schreef marcodej het volgende:
6km achterstand voor Kittel. Dat is dus een half uurtje.
Eerder 25 minuten?
pi_172527111
Mollema gaat dus voor Contador rijden.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172527112
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:32 schreef marcodej het volgende:
6km achterstand voor Kittel. Dat is dus een half uurtje.
Ze doen geen 5 minuten over een kilometer. Eerder 3 minuten.
pi_172527117
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:32 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Eerder 25 minuten?
Een half uurtje inderdaad.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 14:33:11 #253
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172527119
quote:
15s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:32 schreef marcodej het volgende:
Mollema gaat dus voor Contador rijden.
Wat dacht jij dan?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172527126
De groep Kittel, hoeveel man zitten daar in en vol met knechten voor Kittel?

Wordt niet vermeld op de live ticker
  woensdag 19 juli 2017 @ 14:33:28 #255
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172527127
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:32 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Eerder 25 minuten?
Nog iets minder, het is hier niet supersteil.
pi_172527132
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:33 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Wat dacht jij dan?
Een unaniem belachelijk groot succes voor Bauke.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  woensdag 19 juli 2017 @ 14:33:57 #257
40566 Ericr
Livewrong
pi_172527133
quote:
And Matthews is dropped. Another brave ride from the Australian as we watch him weave up the climb. He doesnt have to worry about his line right now, Degenkolb is nowhere to be seen.
CN ook weer lekker aan het trollen.
pi_172527146
een stoeltjeslift
pi_172527148
Matthews wint groen dus :{ Heb het wel volledig gehad met die ploeg Sunweb.
pi_172527149
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:33 schreef Ericr het volgende:

[..]

CN ook weer lekker aan het trollen.
wtf
pi_172527163
quote:
13s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:34 schreef Columbiafan het volgende:
Matthews wint groen dus :{ Heb het wel volledig gehad met die ploeg Sunweb.
Ja die zijn nog erger dan Sky joh, wat een robots
pi_172527165
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:33 schreef opgebaarde het volgende:
De groep Kittel, hoeveel man zitten daar in en vol met knechten voor Kittel?

Wordt niet vermeld op de live ticker
Sabatini en Vermote alleen, Mclay schijnt daar nog voor te rijden.
pi_172527166
quote:
10s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:34 schreef Joezi het volgende:
een stoeltjeslift
Zou toch leuk zijn als er ineens een wielrenner in zit. Haha
pi_172527170
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:33 schreef opgebaarde het volgende:
De groep Kittel, hoeveel man zitten daar in en vol met knechten voor Kittel?

Wordt niet vermeld op de live ticker
Ik denk geen knechten. Ik het begin toen ze losten uit het peloton, zaten Kristoff en Degenkolb er wel bij.
  Redactie Sport woensdag 19 juli 2017 @ 14:36:09 #265
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172527175
Bert bieflap doet een Landisje?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172527182
quote:
13s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:35 schreef Joezi het volgende:

[..]

Ja die zijn nog erger dan Sky joh, wat een robots
Maar Sunweb is volgens Sunfield uiterst geloofwaardig. ;(
  woensdag 19 juli 2017 @ 14:36:31 #267
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172527184
quote:
13s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:34 schreef Columbiafan het volgende:
Matthews wint groen dus :{ Heb het wel volledig gehad met die ploeg Sunweb.
Ga je nog juichen voor Sam en Lennard? :@
  Redactie Sport woensdag 19 juli 2017 @ 14:36:46 #268
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172527190
Vanwaar die haat op Sunwep?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172527191
quote:
1s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:35 schreef Maver24 het volgende:

[..]

Zou toch leuk zijn als er ineens een wielrenner in zit. Haha
Kittel stiekem in de stoeltjeslift vermomd als een skiër
pi_172527203
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:36 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Maar Sunweb is volgens Sunfield uiterst geloofwaardig. ;(
Ja die laten zich zelfs door journalisten prikken
pi_172527205
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:36 schreef Mexicanobakker het volgende:
Vanwaar die haat op Sunwep?
Dominantie wordt nooit zo gewaardeerd blijkbaar.
  woensdag 19 juli 2017 @ 14:38:30 #272
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172527224
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:36 schreef Mexicanobakker het volgende:
Vanwaar die haat op Sunwep?
Met Dumoulin, Bling en Barguil wordt het nu een beetje ongeloofwaardig.
  Moderator woensdag 19 juli 2017 @ 14:38:30 #273
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172527225
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:36 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Maar Sunweb is volgens Sunfield uiterst geloofwaardig. ;(
Sunfield is lachwekkend.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport woensdag 19 juli 2017 @ 14:38:44 #274
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172527231
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:37 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

Dominantie wordt nooit zo gewaardeerd blijkbaar.
Ik vond ze ook leuker toen ze nog Vacansoleil heetten ja.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172527240
quote:
9s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:38 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik vond ze ook leuker toen ze nog Vacansoleil heetten ja.
Skil-Shimano bedoel je.
  woensdag 19 juli 2017 @ 14:39:49 #276
40566 Ericr
Livewrong
pi_172527251
quote:
9s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:38 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik vond ze ook leuker toen ze nog Vacansoleil heetten ja.
Was helemaal hilarisch, koekenbakkers die opeens vlogen alsof ze in een Portugese B-koers reden.
pi_172527266
quote:
9s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:38 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik vond ze ook leuker toen ze nog Vacansoleil heetten ja.
Skill shimano toch :?
  Redactie Sport woensdag 19 juli 2017 @ 14:40:34 #278
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172527267
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:39 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

Skil-Shimano bedoel je.
Dat vond ik altijd al een flutploeg.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 19 juli 2017 @ 14:40:49 #279
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172527272
2012 is 5 jaar geleden?! :o Wat een nieuws.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_172527273
quote:
9s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:38 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik vond ze ook leuker toen ze nog Vacansoleil heetten ja.
Je haalt nu wat dingetjes door elkaar.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  woensdag 19 juli 2017 @ 14:41:15 #281
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172527282
quote:
10s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:40 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Dat vond ik altijd al een flutploeg.
Ik heb er nog een shirtje van.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Redactie Sport woensdag 19 juli 2017 @ 14:41:36 #282
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172527286
Ik moet mijn bewuste versprekingen blijkbaar geloofwaardiger brengen. Nu moet ik een GGMM'etje doen om mijn gezicht te redden.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172527295
quote:
10s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:40 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Dat vond ik altijd al een flutploeg.
Piet Rooijakkers en Kenny van Hummel _O_
pi_172527298
quote:
6s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:41 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Ik heb er nog een shirtje van.
maak eens een selfie in dat shirtje?
  woensdag 19 juli 2017 @ 14:42:13 #285
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172527301
Gaan jullie nou serieus reageren op die vakantieploegen-grap? :')
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  woensdag 19 juli 2017 @ 14:42:40 #286
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172527310
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:42 schreef Joezi het volgende:

[..]

maak eens een selfie in dat shirtje?
Misschien morgen.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_172527313
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:42 schreef Dagoduck het volgende:
Gaan jullie nou serieus reageren op die vakantieploegen-grap? :')
Bij sommige mensen weet je het nooit zeker of ze aan het trollen zijn.
pi_172527317
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:42 schreef Dagoduck het volgende:
Gaan jullie nou serieus reageren op die vakantieploegen-grap? :')
Wat is de grap?
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172527327
ik fiets altijd in wapperende kleding, lachen om dan die strakpak mietjes in te halen
  woensdag 19 juli 2017 @ 14:44:58 #290
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172527336
Blijft wel een onzinnige sport dit, met een mountainbike kun je gewoon buiten de paden de berg af.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  woensdag 19 juli 2017 @ 14:45:34 #291
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172527349
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:44 schreef Joezi het volgende:
ik fiets altijd in wapperende kleding, lachen om dan die strakpak mietjes in te halen
Ik rij meestal in mijn Pinkpopfietsshirt.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_172527354
quote:
1s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:45 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Ik rij meestal in mijn Pinkpopfietsshirt.
Bier in je bidon _O_
  Redactie Sport woensdag 19 juli 2017 @ 14:46:18 #293
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172527355
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:42 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

Bij sommige mensen weet je het nooit zeker of ze aan het trollen zijn.
Mes, steek, pijn.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 19 juli 2017 @ 14:47:07 #294
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172527364
De Gendt wordt viesmad als hij niet het rooie rugnummer krijgt
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172527379
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:42 schreef Dagoduck het volgende:
Gaan jullie nou serieus reageren op die vakantieploegen-grap? :')
Tijd voor een rebus.



de

pi_172527405
Wat duur het lang voordat ze De Gendt en co. hebben.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  woensdag 19 juli 2017 @ 14:50:40 #297
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172527410
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:48 schreef Casual-T het volgende:

[..]

Tijd voor een rebus.

[ afbeelding ]

de

[ afbeelding ]
Die naam van die berg.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_172527426
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 14:48 schreef Casual-T het volgende:

[..]

Tijd voor een rebus.

[ afbeelding ]

de

[ afbeelding ]
Moet nog een Frans vlaggetje bij het kruis.
pi_172527432
leuk bergbeekje zeg
pi_172527436
Herbert maakt zich weer erg druk om Mollema.
pi_172527466
De benen :')
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')