Graf..Coudenhove..Kalergi | woensdag 19 juli 2017 @ 01:46 |
Ik zie tot mijn schrik dat de Moink Balls nog niet genoemd zijn | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | woensdag 19 juli 2017 @ 01:48 |
http://www.slapyodaddybbq.com/2012/06/bbq-moink-balls/ | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | woensdag 19 juli 2017 @ 01:48 |
PierreTT | woensdag 19 juli 2017 @ 08:08 |
Achterhoker | woensdag 19 juli 2017 @ 14:16 |
Zoiets heet gewoon een slavink. | |
PierreTT | woensdag 19 juli 2017 @ 14:26 |
En halve slavink dan wel. En iets ronder. Een slavink is overigens met varkensgehakt of half-om-half, maar zal ook wel te maken zijn met rundergehakt. Of heb je dan een blinde vink? | |
Rickocum | woensdag 19 juli 2017 @ 17:25 |
Ziet er wel droog uit in OP. Ik wil wel sappige ballen | |
praadje | woensdag 19 juli 2017 @ 20:28 |
Hier zien ze er sappiger uit. Komt door de saus. http://www.savorysweets.nl/voor-op-de-barbecue/recept-moinkballs/ | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | donderdag 20 juli 2017 @ 02:51 |
NEEN! Die maak je in een braadpan ... Moinkbals in de BBQ | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | donderdag 20 juli 2017 @ 02:53 |
Half Half is prima! Rund ook maar wat droog dus beter om te mengen met vettere vleessoorten |