FOK!forum / Tour de France 2019 / [Etappe 16] Le Puy-en-Velay - Romans-en-Isère #3
Tjackadinsdag 18 juli 2017 @ 17:09
Etappe 16: Le-Puy-en-Velay - Romans-sur-Isère, 165 km

De tweede week is voorbij en de Tour is nog niet beslist, dat is een hele geruststelling met het oog op de laatste week. Dat wil niet direct zeggen dat we een koers hebben gezien die altijd spannend was. Zo begon de tweede week met twee vlakke ritten, doodsaaie ritten. Twee keer een massasprint en twee keer winst voor Kittel, dat was niet al te interessant. Gelukkig gingen we daarna de bergen in, maar alsnog werd het niet direct heel fenomenaal. De rit naar Peyragudes was vooral in de laatste 300 meter interessant. Op de laatste steile strook ging het los, daar liepen de verschillen snel op. Winst voor Bardet, maar het ging vooral over Froome, die zijn leiderstrui verloor aan Fabio Aru. Lang kon Aru niet genieten van die trui. In de rit naar Foix ging het nog goed, hij verloor geen tijd op Froome. Die rit naar Foix was kort en spectaculair, hoewel er eigenlijk net te weinig gebeurde tussen de jongens die daadwerkelijk om het geel strijden. Contador ging in de aanval, dat was mooi, maar Bertje stond al op grote achterstand. Landa schoof mee en dat was wel interessant, hij leek een tijd op weg naar geel. Dat gebeurde uiteindelijk niet, maar het leverde genoeg voor voor discussie op. De overwinning ging naar Barguil, hij was in tegenstelling tot een aantal dagen daarvoor nu duidelijk de sterkste in de sprint. Een dag later gingen we bergop sprinten in Rodez en daar leverde Landa weer wat tijd in op Froome, die discussie schoof daardoor weer wat meer op de achtergrond. Het was echter vooral Aru die tijd verloor, hij zat geen moment op de goede plaats en ging kansloos ten onder. Froome weer terug in het geel, een vertrouwd gezicht. Na Rodez kregen we nog één rit, een rit voor de vluchters. Voor Nederland een mooie rit, Mollema ging al vroeg achter de eerste aanvallers van de dag aan, waarna alles uiteindelijk samenklonterde. In de slotfase ging Mollema solo en ze zagen hem nooit meer terug. Rechtdoor naar school en kantoor was nog nooit zo van toepassing. In de derde week hopen we nog veel meer aanvallen te zien, de koers kan nog alle kanten op. We beginnen de week alleen met een iets mindere rit. Een rit die beter in omgekeerde volgorde gereden had kunnen worden. Eerst wat bergen aan het begin en daarna een vlak einde, niet per definitie iets om heel vrolijk van te worden.

CARTE.jpg
PROFIL.png

De rit start in Le-Puy-en-Velay, de stad waar de 15e rit eindigde. Speciaal voor Bauke Mollema zijn we dus een paar dagen extra in zijn nieuwe favoriete stad. In het begin van de rit rijden de renners over brede en rechte wegen, die heel subtiel omhoog lopen. In de eerste 20 kilometer van de rit overbruggen de coureurs 600 hoogtemeters. Dan kom je uit op een gemiddelde van 3%. Het laatste deel van deze heuvel is het zwaarste en telt ook mee als officiële klim. De laatste 4,5 kilometer van deze omhooglopende brede weg noemen ze de Côte de Boussoulet en brengt ons naar het nietige gehucht Boussoulet. In die kilometers gaat het aan 6,3% omhoog, wat het een klimmetje van de derde categorie maakt. Na dit klimmetje rijden de renners verder over brede wegen, die licht naar beneden lopen. Totaal geen lastige afdaling, met tussendoor nog een paar venijnige stroken omhoog. In Le Chambon-sur-Lignon, na 36 kilometer, is dat licht dalen gedaan. Daarna loopt het richting Saint-André-en-Vivarais twee keer wat langer omhoog, eerst drie kilometer aan 3% en na een kort stukje in dalende lijn gaat het weer vier kilometer omhoog, ook aan een procentje of drie. Met dit klimmetje in de benen gaat het vervolgens vijf kilometer naar beneden, maar dat is niet echt een lastige afdaling. Buiten Saint-André-en-Vivarais rijden de coureurs nog langs een opvallende verschijning, er staan drie kruizen langs de kant van de weg. De weg loopt daarna weer een kilometertje omhoog, waarna het weer een aantal kilometer vlak zal zijn tot in Saint-Bonnet-le-Froid.

22450636.jpg

In Saint-Bonnet-le-Froid begint de volgende klim van de dag bijna, de Col du Rouvey. Het is nog vier kilometer vlak en daarna gaat het omhoog. Deze klim die nu volgt is 2,8 kilometer lang en 5,6% gemiddeld, een bergje van de vierde categorie. Na de Col du Rouvey gaat het maarliefst 20 kilometer naar beneden, over brede wegen. Het asfalt is niet overal even goed, maar dat is waarschijnlijk het enige nadeel van de afdaling. Verder is het prima te doen, weinig lastige bochten. Ook steeds goed overzicht, de renner hebben bovendien meer dan eens een mooi uitzicht over de omgeving. Na 85 kilometer komt het peloton door Saint-Félicien en hier stopt de afdaling voorlopig. De weg loopt zelfs bijna meteen weer omhoog, twee kilometer aan 5%. Daarna is het een aantal kilometer zo goed als vlak, voordat de afdaling weer verder gaat Nog een kilometer of 15 dalen richting de Rhône, met tussendoor nog wel een klein klimmetje. Het eind van de afdaling is nog even lastig, met wat haarspeld- en andere scherpe bochten, maar over het algemeen is het prima te doen. Als de afdaling afgelopen is gaat het een aantal kilometer over een vlakke en brede weg verder richting Tournon-sur-Rhône, wat nog best een leuk stadje is aan het water. Ze steken in deze stad de rivier over en rijden via Tain-l'Hermitage verder naar de tussensprint van de dag. Deze volgt na 121 kilometer in Chantemerle-les-Bles. Richting dit dorp rijden we weer over brede en behoorlijk rechte wegen, wel begint de weg heel lichtjes te hellen.

101706269.jpg

We zijn al dicht in de buurt van de finishplaats, maar we rijden daar op een ietwat aparte manier naartoe. Richting Chantemerle-les-Bles rijden we al een aantal kilometer de verkeerde kant op en dat blijft daarna zo. Na een tijd slaan de renners rechtsaf en wordt er richting Saint-Donat-sur-l'Herbasse gereden, waarna men daar rechtsaf slaat om vervolgens op een lange, brede en vooral rechte weg terecht te komen. Richting Saint-Donat liep het een aantal kilometer vals plat omhoog, maar het is nu weer volledig vlak. In Saint-Donat is het nog 30 kilometer tot de finish en de eerste helft daarvan gaat het bijna volledig rechtdoor. Bij Châteauneuf-sur-Isère steken de renners de Isère over en daarna rijden ze een stukje verder richting het zuiden, over een iets bochtigere weg met wat meer rotondes. Het terrein is voornamelijk open en agrarisch, maar er staan ook wel wat boompjes langs de kant van de weg. Van Châteauneuf gaat het verder richting Alixan en in dit dorp, op ongeveer 10 kilometer van de streep, is er een bocht naar links. Na deze bocht gaat het bijna zes kilometer volledig rechtdoor, met als enige obstakel een aantal rotondes. Op 3,5 kilometer van de streep is er weer zo'n rotonde en daar moeten de renners naar rechts. Ze rijden dan Bourg-de-Péage binnen. In Bourg-de-Péage is er al snel een bocht naar rechts, maar daarna gaat het behoorlijk rechtdoor tot op een kilometer van de streep. In de slotkilometer rijden de renners over de Isère en betreden ze Romans-sur-Isère. Na de brug is er meteen een rotonde, die aan de rechterkant genomen moet worden. Een paar meter verderop ligt de volgende rotonde al, die dan weer aan de linkerkant genomen moet worden. Na deze rotonde begint de weg ook wat omhoog te lopen, in de laatste kilometer gaat het aan 2% omhoog. Niet lang na de rotonde is er een bocht naar links, daarna gaat het rechtdoor tot op een meter of 400 van de streep. Daar komen we weer een rotonde tegen, die aan de rechterkant gepasseerd moet worden. Vervolgens gaat het rechtdoor tot de finish.

stage-16-finish.jpg
PROFILKMS.png

Romans-sur-Isère is een stad zonder veel geschiedenis in de Tour. Toch was de koers hier niet al te lang geleden nog. In 2015 startte de 16e rit in Bourg-de-Péage, de stad aan de andere kant van de Isère die we tijdens de slotfase van deze rit doorkruisen. Tijdens die rit werd er naar Gap gereden en in het begin van de rit reed men van Bourg-de-Péage naar Romans-sur-Isère. Die rit werd uiteindelijk gewonnen door de dubieuze Ruben Plaza, maar het belangrijkste is dus dat Romans-sur-Isère niet een totaal onbekende plaats is voor de koers. Zeker omdat een andere koers van de ASO, Parijs-Nice, hier in het verleden enkele keren is aangekomen. In 2016 nog, toen won de door iedereen geliefde Nacer Bouhanni een massasprint in de straten van Romans. Dit jaar kende Parijs-Nice dan weer een aankomst aan de overkant, in Bourg-de-Péage. Het is een stad met 35.000 inwoners in het departement Drôme en een van de grootste Franse talenten komt hier vandaan. Pierre Latour, de man met de opvallende gele schoenen en ze eer opvallende rijstijl, werd hier geboren en getogen. Vorig jaar won Latour een rit in de Vuelta en dit jaar debuteert hij in de Tour, de sterke klimmer staat momenteel op een 14e plaats in het klassement. Verder is het niet echt een boeiende stad. De brug over de Isère is leuk en er staan in het centrum nog wel wat mooie gebouwen, maar verder is het vooral een grijze en grauwe industriestad.

1200px-Romans_sur_Is%C3%A8re.JPG

In Romans-sur-Isère gaat het heel warm worden, dik boven de 30 graden. Dat is niet het enige probleem, er wordt ook nog eens serieus veel wind verwacht. Windkracht 4, misschien wel windkracht 5. Het terrein waar de renners doorheen fietsen is met enige regelmaat open, dus de wind kan zeker een rol spelen. Waarschijnlijk staat het in de slotfase eerst een tijd tegen en in de laatste kilometers dan weer vol in de rug, maar ik laat het w-woord toch voorzichtig vallen. Kans op neerslag is er overigens niet. De rit start om 13:30 en tien minuten later begint de koers officieel. De uitzending begint uiteraard weer om 14:10, tegen die tijd zijn de renners zo ongeveer boven op de eerste klim van de dag. De finish wordt verwacht tussen 17:10 en 17:30.

Het is een vreemde, atypische rit. Een rit die lastig te voorspellen is. Gezien de lange en vlakke slotfase zou het ondanks alle bergen in het begin zomaar eens een massasprint kunnen worden. Het kan ook een dag voor de vluchters zijn en het kan door de wind ook helemaal uit elkaar geslagen worden. Ik heb geen idee en ik heb ook niet echt tijd om er echt over na te denken dus ga ik het kort houden. Ik neem aan dat Sunweb in het begin van de rit hard gaat rijden om mannen als Kittel en Groenewegen te lossen. Dat kan Sunweb ook makkelijk, want iedereen vliegt daar. Misschien krijgen ze daarbij wel hulp van een ploeg als BMC, omdat deze rit ook nog wel eens iets zou kunnen zijn voor Greg van Avermaet. Als Sunweb een goede rustdag heeft en net zo hard rijdt als voor de rustdag, kunnen zij de rit naar hun hand zetten. Dan wordt het vast een sprintje van een wat kleinere groep.
1. Boasson Hagen. Edvaldje rijdt een verrassend sterke Tour. De afgelopen jaren kwam hij er nooit aan te pas, maar nu toch al een aantal keer dicht bij de overwinning geweest. Met name dankzij zijn ploeggenoten, vooral Janse van Rensburg levert goed werk af. Tijdens deze rit kan dat weer zo zijn. Deze finish, licht oplopend, is ook goed voor hem.
2. Matthews. Een van de laatste kansen voor Matthews om het Kittel nog moeilijk te maken met betrekking tot de groene trui. Hij zal er tijdens deze rit alles aan moeten doen om Kittel te lossen. Kan best lukken, maar dan wordt het nog lastig om Kittel niet terug te laten keren. Ik heb zo'n idee dat deze rit, ook dankzij de finale, net wat te lastig voor Kittel gaat zijn. Daar profiteert Matthews niet ten volle van, hopelijk. Sunweb heeft wel genoeg gewonnen voorlopig.
3. Degenkolb. Die komt wel aardig over de heuvels en kan ook wel aardig sprinten.
4. Colbrelli. Die komt ook wel aardig over de heuvels en heeft zo nu en dan een aardig sprintje in de benen.
5. Kittel. Ja, misschien wel. Misschien ook niet.
TheArtdinsdag 18 juli 2017 @ 17:10
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:09 schreef Szura het volgende:
De Teun zit daar volgens mij nog
Nope, is Arndt.
Pino112dinsdag 18 juli 2017 @ 17:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:09 schreef TheArt het volgende:

[..]

Nooit naar Gio luisteren. Bardet rijdt op kop van de koers.
Kansloos. Dan de stream maar aan zetten.
Bugnodinsdag 18 juli 2017 @ 17:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:10 schreef TheArt het volgende:

[..]

Nope, is Arndt.
Lijken op elkaar

- Ducrot
Tjackadinsdag 18 juli 2017 @ 17:10
Martin in de mongolenwaaier
Dale__Cooperdinsdag 18 juli 2017 @ 17:10
Naesen is een goede piloot voor Bardet.
Szuradinsdag 18 juli 2017 @ 17:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:10 schreef TheArt het volgende:

[..]

Nope, is Arndt.
Hm jammer
vaarsuviusdinsdag 18 juli 2017 @ 17:10
Zit Boasson Hagen nog in grp 1?
marcodejdinsdag 18 juli 2017 @ 17:10
Jammer dat Aru net kon aanpikken.
LekkerWeertjedinsdag 18 juli 2017 @ 17:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:10 schreef vaarsuvius het volgende:
Zit Boasson Hagen nog in grp 1?
Jup.
Bugnodinsdag 18 juli 2017 @ 17:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:10 schreef vaarsuvius het volgende:
Zit Boasson Hagen nog in grp 1?
Yes
Aguerodinsdag 18 juli 2017 @ 17:11
Ik juich voor sterke John.
showtimerdinsdag 18 juli 2017 @ 17:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:10 schreef Dale__Cooper het volgende:
Naesen is een goede piloot voor Bardet.
Mensen hier beweren dat Van Baarle net zo goed is
Mani89dinsdag 18 juli 2017 @ 17:11
quote:
14s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:08 schreef Pino112 het volgende:
Bardet eraf aldus Gio??
34c9cff37e.jpg
Bugnodinsdag 18 juli 2017 @ 17:11
quote:
10s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:11 schreef showtimer het volgende:

[..]

Mensen hier beweren dat Van Baarle net zo goed is
Dat was ik :D
vaarsuviusdinsdag 18 juli 2017 @ 17:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:11 schreef LekkerWeertje het volgende:

[..]

Jup.
mooi, dan mag hij winnen als ze weg blijven
Szuradinsdag 18 juli 2017 @ 17:12
Martin gaat een minuut verliezen zo
kilondinsdag 18 juli 2017 @ 17:12
Had wel meer waaiers willen zien. Maar ja, dan moet de helft van het peleton er na de eerste bergjes ook niet meteen afgereden worden. En langere stukken in het open.
hhh38dinsdag 18 juli 2017 @ 17:13
Dusss:

Matthews, Degenkolb, EBH, Laporte, Van Avermaet, Bennati en ?
TheArtdinsdag 18 juli 2017 @ 17:13
Volgens mij zit Landa weer mee in groep 1.
Joezidinsdag 18 juli 2017 @ 17:13
Waar zit Uran?
Mani89dinsdag 18 juli 2017 @ 17:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:13 schreef hhh38 het volgende:
Dusss:

Matthews, Degenkolb, EBH, Laporte, Van Avermaet, Bennati en ?
Keukenla.
Dale__Cooperdinsdag 18 juli 2017 @ 17:13
quote:
10s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:11 schreef showtimer het volgende:

[..]

Mensen hier beweren dat Van Baarle net zo goed is
Olly is een klasse beter.
Dagoduckdinsdag 18 juli 2017 @ 17:13
Het is nog omhoog toch bij de finish.
Bugnodinsdag 18 juli 2017 @ 17:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:13 schreef Joezi het volgende:
Waar zit Uran?
Vooraan
Houtenbeendinsdag 18 juli 2017 @ 17:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:13 schreef Joezi het volgende:
Waar zit Uran?
Groep Froome
LekkerWeertjedinsdag 18 juli 2017 @ 17:14
Landa is gewoon nog in de groep. _O_
Momodinsdag 18 juli 2017 @ 17:14
Ik hoop dat Froome nu lek rijdt
fetXdinsdag 18 juli 2017 @ 17:14
Colbrelli nog ergens? Of rijdt 'ie weer achteraan😂
opgebaardedinsdag 18 juli 2017 @ 17:14
Deze tour kijkt voor mongolen zoals ik wel lekker als ik niet continu zorgen hoef te maken hoe het met de Nederlanders zit
marcodejdinsdag 18 juli 2017 @ 17:14
Zijn er al beelden van Patje?
Mani89dinsdag 18 juli 2017 @ 17:14
Thwaites bewijst hier toch wel het gelijk van de DDD ploegleiding.
DeeBeedinsdag 18 juli 2017 @ 17:14
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:14 schreef Momo... het volgende:
Ik hoop dat Froome nu lek rijdt
Afgunst. :9
Zorrodinsdag 18 juli 2017 @ 17:14
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:14 schreef Momo... het volgende:
Ik hoop dat Froome nu lek rijdt
_O_
Mani89dinsdag 18 juli 2017 @ 17:15
Hahaha Meintjes.
Taglianodinsdag 18 juli 2017 @ 17:15
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:14 schreef opgebaarde het volgende:
Deze tour kijkt voor mongolen zoals ik wel lekker als ik niet continu zorgen hoef te maken hoe het met de Nederlanders zit
Zou je ook moeten doen als er wel Nederlanders meedoen :+
Dagoduckdinsdag 18 juli 2017 @ 17:15
Mollema op kop!
Momodinsdag 18 juli 2017 @ 17:16
quote:
9s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:14 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Afgunst. :9
Word het tenminste spannend
Joezidinsdag 18 juli 2017 @ 17:16
Contador die de eerst waaier begon :')
groenendinsdag 18 juli 2017 @ 17:16
Geen enkele Nederlander in de eerste waaier, Nederland waaierland. :')
Dagoduckdinsdag 18 juli 2017 @ 17:16
Quintana gaat winnen.
hhh38dinsdag 18 juli 2017 @ 17:16
Tijd voor een typische Bennati ontsnapping
johannes_vermeerdinsdag 18 juli 2017 @ 17:16
Toch wel matig dat Van Baarle hier niet bij zit.
Bugnodinsdag 18 juli 2017 @ 17:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:16 schreef groenen het volgende:
Geen enkele Nederlander in de eerste waaier, Nederland waaierland. :')
Nederlanders geven geen fuck
Taglianodinsdag 18 juli 2017 @ 17:16
quote:
9s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:14 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Afgunst. :9
Ga je de rol overnemen? :{
Momodinsdag 18 juli 2017 @ 17:17
Bennati yolo
Bugnodinsdag 18 juli 2017 @ 17:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:16 schreef hhh38 het volgende:
Tijd voor een typische Bennati ontsnapping
_O_ HHHGOD
Joezidinsdag 18 juli 2017 @ 17:17
De oude Benatti
Taglianodinsdag 18 juli 2017 @ 17:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:16 schreef groenen het volgende:
Geen enkele Nederlander in de eerste waaier, Nederland waaierland. :')
Welke Nederlander had je verwacht?
hhh38dinsdag 18 juli 2017 @ 17:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:16 schreef hhh38 het volgende:
Tijd voor een typische Bennati ontsnapping
DeeBeedinsdag 18 juli 2017 @ 17:17
Hopelijk wint er een onwijze nobuddie.
johannes_vermeerdinsdag 18 juli 2017 @ 17:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:16 schreef hhh38 het volgende:
Tijd voor een typische Bennati ontsnapping
Nou vooruit
Mani89dinsdag 18 juli 2017 @ 17:17
Wimderon krijgt nu flashbacks.
Dagoduckdinsdag 18 juli 2017 @ 17:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:16 schreef hhh38 het volgende:
Tijd voor een typische Bennati ontsnapping
:D
Szuradinsdag 18 juli 2017 @ 17:17
RIP Bennati voor de Zubeldia-trofee
Joezidinsdag 18 juli 2017 @ 17:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:16 schreef hhh38 het volgende:
Tijd voor een typische Bennati ontsnapping
zit ik ook aan te denken
Taglianodinsdag 18 juli 2017 @ 17:17
hhh38, waarzegger en medium _O_
marcodejdinsdag 18 juli 2017 @ 17:17
Bennati gaat mijn Premier League redden!
groenendinsdag 18 juli 2017 @ 17:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:17 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Welke Nederlander had je verwacht?
Allemaal, het zou de Nederlandse specialiteit moeten zijn.
Bugnodinsdag 18 juli 2017 @ 17:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:17 schreef marcodej het volgende:
Bennati gaat mijn Premier League redden!
Nee.
Taglianodinsdag 18 juli 2017 @ 17:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:17 schreef groenen het volgende:

[..]

Allemaal, het zou de Nederlandse specialiteit moeten zijn.
Dan vrees ik dat er iets mis is met je verwachtingspatroon
Dagoduckdinsdag 18 juli 2017 @ 17:18
Ze zijn er al joh.
Szuradinsdag 18 juli 2017 @ 17:18
40-45
Momodinsdag 18 juli 2017 @ 17:18
quote:
9s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:17 schreef DeeBee het volgende:
Hopelijk wint er een onwijze nobuddie.
Dagoduckdinsdag 18 juli 2017 @ 17:18
Sprint omhoog :')
kilondinsdag 18 juli 2017 @ 17:18
Lange sprint
TheArtdinsdag 18 juli 2017 @ 17:18
Thwaites nu vol.
skysherrifdinsdag 18 juli 2017 @ 17:18
matthews wint dit niet joh
Momodinsdag 18 juli 2017 @ 17:19
Olvarit
Bugnodinsdag 18 juli 2017 @ 17:19
OEHH
Dagoduckdinsdag 18 juli 2017 @ 17:19
Matthews wint.
Joezidinsdag 18 juli 2017 @ 17:19
8)7 8)7 8)7 8)7
marcodejdinsdag 18 juli 2017 @ 17:19
Zeg het maar jongens.
kilondinsdag 18 juli 2017 @ 17:19
Hagen!
Frozen-assassindinsdag 18 juli 2017 @ 17:19
D'n Krek
Szuradinsdag 18 juli 2017 @ 17:19
Matthews gaat zwaar van z'n lijn
Momodinsdag 18 juli 2017 @ 17:19
Ja Degenkolb oh EBH
b2pydinsdag 18 juli 2017 @ 17:19
0.003 cm
Bugnodinsdag 18 juli 2017 @ 17:19
Kloos hoor dit
groenendinsdag 18 juli 2017 @ 17:19
Eddy deze keer wel gewonnen. _O_
Taglianodinsdag 18 juli 2017 @ 17:19
Matthews week wel af van zijn lijn imo
Van_Poppeldinsdag 18 juli 2017 @ 17:19
Ik denk John
LekkerWeertjedinsdag 18 juli 2017 @ 17:19
Wie was het? :o
Joezidinsdag 18 juli 2017 @ 17:19
Degenkolb of Hagen
TheArtdinsdag 18 juli 2017 @ 17:19
Matthews mag van mij wel gedeklasseerd worden.
skysherrifdinsdag 18 juli 2017 @ 17:19
Hagen
Joezidinsdag 18 juli 2017 @ 17:19
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:19 schreef Dagoduck het volgende:
Matthews wint.
:')
marcodejdinsdag 18 juli 2017 @ 17:19
Als Matthews terug gezet wordt, zou het me niks verbazen.
Taglianodinsdag 18 juli 2017 @ 17:20
Duidelijk Matthews, maar hij week wel af
Frozen-assassindinsdag 18 juli 2017 @ 17:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:19 schreef TheArt het volgende:
Matthews mag van mij wel gedeklasseerd worden.
Ik proef hier CM-frustratie
Zorrodinsdag 18 juli 2017 @ 17:20
Matthews BOH en Degenkolb gelijk zou wel leuk zijn :P
Joezidinsdag 18 juli 2017 @ 17:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:20 schreef Tagliano het volgende:
Duidelijk Matthews, maar hij week wel af
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:19 schreef Momo... het volgende:
Ja Degenkolb oh EBH
Dagoduckdinsdag 18 juli 2017 @ 17:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:19 schreef Joezi het volgende:

[..]

:')
Was toch duidelijk?
Dale__Cooperdinsdag 18 juli 2017 @ 17:20
Eddy weer nipt verloren dus?
TheArtdinsdag 18 juli 2017 @ 17:20
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:20 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Ik proef hier CM-frustratie
CM vul ik al 2 weken niet meer in.
trein2000dinsdag 18 juli 2017 @ 17:20
D&D geven hem aan Matthews.
Joezidinsdag 18 juli 2017 @ 17:20
Griepel -O-
Wombcatdinsdag 18 juli 2017 @ 17:21
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:20 schreef trein2000 het volgende:
D&D geven hem aan Matthews.
Dan heeft 'ie vast niet gewonnen.
Frozen-assassindinsdag 18 juli 2017 @ 17:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:20 schreef TheArt het volgende:

[..]

CM vul ik al 2 weken niet meer in.
En bedankt :{
Bugnodinsdag 18 juli 2017 @ 17:21
Bling reed Deeg bijna de hekken in
b2pydinsdag 18 juli 2017 @ 17:21
Matthews
Tjackadinsdag 18 juli 2017 @ 17:21
Onterecht
Joezidinsdag 18 juli 2017 @ 17:21
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:20 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Was toch duidelijk?
Dus toch!!!!
kilondinsdag 18 juli 2017 @ 17:21
Zegt nog niks, dat juichen. Zie Barguil/Uran
Dagoduckdinsdag 18 juli 2017 @ 17:21
Ruime voorsprong toch voor Matthews, waarom de twijfel?
Frozen-assassindinsdag 18 juli 2017 @ 17:21
Top-10 iemand?
Tjackadinsdag 18 juli 2017 @ 17:21
Week van lijn
skysherrifdinsdag 18 juli 2017 @ 17:21
Oke wel duidelijk matthews :P
kilondinsdag 18 juli 2017 @ 17:21
Oh ja, duidelijk.

Leuk voor de groene trui. Hebben we nog wat schijnspanning.
Dagoduckdinsdag 18 juli 2017 @ 17:21
Jullie zijn gewoon blind :')
Bugnodinsdag 18 juli 2017 @ 17:21
Deeg echt mad
opgebaardedinsdag 18 juli 2017 @ 17:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:21 schreef Tjacka het volgende:
Week van lijn
Niet te zuinig
Taglianodinsdag 18 juli 2017 @ 17:22
Aan de reactie van Degenkolb te zien misschien nog wel protest
Frozen-assassindinsdag 18 juli 2017 @ 17:22
Demaar week ook af van zijn lijn.

Oh wacht dat is een Fransman
hhh38dinsdag 18 juli 2017 @ 17:22
Gevalletje de streep had geen meter verder moeten liggen
ledlampdinsdag 18 juli 2017 @ 17:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:22 schreef Tagliano het volgende:
Aan de reactie van Degenkolb te zien misschien nog wel protest
wat een jankert hij was gewoon te traag
Joezidinsdag 18 juli 2017 @ 17:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:21 schreef Dagoduck het volgende:
Ruime voorsprong toch voor Matthews, waarom de twijfel?
niet op de streep gelet
Tjackadinsdag 18 juli 2017 @ 17:22
Weer sunwebgod
Dale__Cooperdinsdag 18 juli 2017 @ 17:22
Wel van linkerbaan naar rechterbaan
Taglianodinsdag 18 juli 2017 @ 17:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:22 schreef ledlamp het volgende:

[..]

wat een jankert hij was gewoon te traag
Hij wordt haast het publiek in gereden
Joezidinsdag 18 juli 2017 @ 17:22
-O- saai zeg
Frozen-assassindinsdag 18 juli 2017 @ 17:22
Anders dient QS wel eenprotest in :')
Columbiafandinsdag 18 juli 2017 @ 17:23
Arme Bo Hagen.
Bomenverzamelingdinsdag 18 juli 2017 @ 17:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:22 schreef Tagliano het volgende:
Aan de reactie van Degenkolb te zien misschien nog wel protest
Hij werd inderdaad wat weggeduwd door Matthews, maar of het zwaar genoeg is voor diskwalificatie weet ik zo niet...
marcodejdinsdag 18 juli 2017 @ 17:23
Alleen bij een hele goeie positie had Groenewegen hier nog wel kans gehad.
Taglianodinsdag 18 juli 2017 @ 17:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:23 schreef Bos81 het volgende:

[..]

Hij werd inderdaad wat weggeduwd door Matthews, maar of het zwaar genoeg is voor diskwalificatie weet ik zo niet...
Dat weet ik ook niet :P Een protest zou ik in ieder geval kunnen begrijpen
Bomenverzamelingdinsdag 18 juli 2017 @ 17:23
En dat Dijkstra dat niet zag.. :') :') :') :')
DeeBeedinsdag 18 juli 2017 @ 17:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:23 schreef Columbiafan het volgende:
Arme Bo Hagen.
Zit zelf gewoon te ver of timed verkeerd als je nog zo blijft versnellen tot op de streep...
Joezidinsdag 18 juli 2017 @ 17:24
Dylan
hhh38dinsdag 18 juli 2017 @ 17:24
1,2,3,6
Joezidinsdag 18 juli 2017 @ 17:24
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:23 schreef Bos81 het volgende:
En dat Dijkstra dat niet zag.. :') :') :') :')
Op de Belg riepen ze Degenkolb :')
Szuradinsdag 18 juli 2017 @ 17:24
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:22 schreef Dale__Cooper het volgende:
Wel van linkerbaan naar rechterbaan
180 linkerbaan
Joezidinsdag 18 juli 2017 @ 17:24
1,2,3,4,5,8,9
marcodejdinsdag 18 juli 2017 @ 17:24
DFBvWYDXkAUTlnK.jpg:large

Froome wint weer wat secondes denk ik.
LekkerWeertjedinsdag 18 juli 2017 @ 17:25
Bouhanni trouwens nergens te bekennen. :')
showtimerdinsdag 18 juli 2017 @ 17:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:24 schreef marcodej het volgende:
[ afbeelding ]

Froome wint weer wat secondes denk ik.
Nope
Joezidinsdag 18 juli 2017 @ 17:25
Matthews DQ!?!?!?
Frozen-assassindinsdag 18 juli 2017 @ 17:25
1 t/m 4 en geen dure Kittel.
Maver24dinsdag 18 juli 2017 @ 17:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:24 schreef marcodej het volgende:
[ afbeelding ]

Froome wint weer wat secondes denk ik.
Nee niets
hhh38dinsdag 18 juli 2017 @ 17:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:25 schreef Frozen-assassin het volgende:
1 t/m 4 en geen dure Kittel.
Vooral dit ja, ook geen Greipel, Kristoff, Bouhanni en Groenewegen?
OProgdinsdag 18 juli 2017 @ 17:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:25 schreef LekkerWeertje het volgende:
Bouhanni trouwens nergens te bekennen. :')
Die lag er dan ook al 15 kilometer af.
Houtenbeendinsdag 18 juli 2017 @ 17:26
Sunweb-Tactics _O_ _O_ _O_
marcodejdinsdag 18 juli 2017 @ 17:27
Ik ga even spaghetti maken.
Frozen-assassindinsdag 18 juli 2017 @ 17:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:26 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Vooral dit ja, ook geen Greipel, Kristoff, Bouhanni en Groenewegen?
Ook geen Greipel. Andere 3 wel maar helaas loste Kristoff
Frozen-assassindinsdag 18 juli 2017 @ 17:28
Maar dit gaat leuk worden. Matthews zal nog wel keer meegaan in vlucht voor tussensprint en dan Champs Elysees
Joezidinsdag 18 juli 2017 @ 17:28
Kijk naar Trek, kijk naar Quick Step. Je kunt geen podium in grote rondes meer rijden als je ook gokt op een sprinter in de ploeg.
marcodejdinsdag 18 juli 2017 @ 17:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:28 schreef Joezi het volgende:
Kijk naar Trek, kijk naar Quick Step. Je kunt geen podium in grote rondes meer rijden als je ook gokt op een sprinter in de ploeg.
Bedankt Thijs.
Houtenbeendinsdag 18 juli 2017 @ 17:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:28 schreef Joezi het volgende:
Kijk naar Trek, kijk naar Quick Step. Je kunt geen podium in grote rondes meer rijden als je ook gokt op een sprinter in de ploeg.
Hallo Sunfield :W :W
hhh38dinsdag 18 juli 2017 @ 17:29
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:27 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Ook geen Greipel. Andere 3 wel maar helaas loste Kristoff
Ik had wat andere krabbelaars, helaas zaten Colbrelli, Swift, Cimolai, Petit en Smith er ook niet meer bij
Wombcatdinsdag 18 juli 2017 @ 17:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:28 schreef Joezi het volgende:
Kijk naar Trek, kijk naar Quick Step. Je kunt geen podium in grote rondes meer rijden als je ook gokt op een sprinter in de ploeg.
De kopman van Trek is ook gewoon echt niet goed genoeg voor podium.
Die van QS waarschijnlijk ook niet.
Frozen-assassindinsdag 18 juli 2017 @ 17:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:29 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Ik had wat andere krabbelaars, helaas zaten Colbrelli, Swift, Cimolai, Petit en Smith er ook niet meer bij
Eerste 3 had ik ook ja. Helaas.
Frozen-assassindinsdag 18 juli 2017 @ 17:30
Ik vind dit meevallen. Weg loopt ook beetje naar rechts
marcodejdinsdag 18 juli 2017 @ 17:30
EBH komt echt hard.
Joezidinsdag 18 juli 2017 @ 17:31
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:29 schreef Wombcat het volgende:

[..]

De kopman van Trek is ook gewoon echt niet goed genoeg voor podium.
Die van QS waarschijnlijk ook niet.
nahja als de hele ploeg werkt om de kopman voorin te houden of de sprinter
Mani89dinsdag 18 juli 2017 @ 17:31
Hebben we al een reactie van Don Pat?
kilondinsdag 18 juli 2017 @ 17:31
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:28 schreef Frozen-assassin het volgende:
Maar dit gaat leuk worden. Matthews zal nog wel keer meegaan in vlucht voor tussensprint en dan Champs Elysees
Morgen kan, moet hij enkel een 2e categorie overleven. En anders is donderdag een goede mogelijkheid voor de tussensprint.
Vrijdag wordt een sprintetappe, dan is de vraag of Kittel fit is en Matthews nog een vaatje energie heeft liggen.

Kortom, alles is mogelijk.
Joezidinsdag 18 juli 2017 @ 17:32
Laurenzo
Ajacied422dinsdag 18 juli 2017 @ 17:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:31 schreef Mani89 het volgende:
Hebben we al een reactie van Don Pat?
Meintjes zat in de mongolenwaaier. Graag jouw reactie.
Columbiafandinsdag 18 juli 2017 @ 17:34
Morgen Barguil weer.
Frozen-assassindinsdag 18 juli 2017 @ 17:35
Podiumceremonie. Straks bijna een. Barguiltje als EBH toch wint.
Taglianodinsdag 18 juli 2017 @ 17:35
Morgen wordt leuk
Haagsdinsdag 18 juli 2017 @ 17:36
Heb alles gemist vandaag. Was het Leuk?
Columbiafandinsdag 18 juli 2017 @ 17:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:36 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Heb alles gemist vandaag. Was het Leuk?
Niet echt.
LekkerWeertjedinsdag 18 juli 2017 @ 17:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:36 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Heb alles gemist vandaag. Was het Leuk?
Het begin en het eind waren leuk.
Mani89dinsdag 18 juli 2017 @ 17:38
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:33 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Meintjes zat in de mongolenwaaier. Graag jouw reactie.
Dat heb ik al uitgebreid gevierd in dit topic.
Taglianodinsdag 18 juli 2017 @ 17:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:36 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Heb alles gemist vandaag. Was het Leuk?
Wel oke
Haagsdinsdag 18 juli 2017 @ 17:40
Bedankt jongens. Morgen kijk ik mee :)
marcodejdinsdag 18 juli 2017 @ 17:43
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:40 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Bedankt jongens. Morgen kijk ik mee :)
We zitten er niet op te wachten en dringen er niet op aan!
Max23dinsdag 18 juli 2017 @ 17:44
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:26 schreef OProg het volgende:

[..]

Die lag er dan ook al 15 kilometer af.
Om 60 km voor het einde weer aan te sluiten na het gat samen met Politt dicht gereden te hebben.
Marcossdinsdag 18 juli 2017 @ 17:45
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:29 schreef Wombcat het volgende:

[..]

De kopman van Trek is ook gewoon echt niet goed genoeg voor podium.
Die van QS waarschijnlijk ook niet.
Werd vandaag wel duidelijk dat Kittel prioriteit heeft binnen de ploeg en niet Martin.. Als hij vandaag Vermote of Stybar nog bij zich had gehad in de finale, was hij niet gelost, denk ik..

(verder wel eens ja)
wimderondinsdag 18 juli 2017 @ 17:50
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:45 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Werd vandaag wel duidelijk dat Kittel prioriteit heeft binnen de ploeg en niet Martin.. Als hij vandaag Vermote of Stybar nog bij zich had gehad in de finale, was hij niet gelost, denk ik..

(verder wel eens ja)
Denk dat ze erop gokten dat ze het gat na de eerste top wel dicht konden rijden. Was toen ook nog vrij klein.
Columbiafandinsdag 18 juli 2017 @ 18:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:50 schreef wimderon het volgende:

[..]

Denk dat ze erop gokten dat ze het gat na de eerste top wel dicht konden rijden. Was toen ook nog vrij klein.
Schijnt dat Vermote en Stybar gevallen zijn in de afdaling. Althans dat zei Pat in een interview na de finish bij Sporza Radio.
Ericrdinsdag 18 juli 2017 @ 18:16
Dan Martin is/was ziek, Pat toch de zakken wat te lang in het dashboardkastje laten liggen aangezien er meer ziek waren/zijn in de ploeg.
Chiappuccidinsdag 18 juli 2017 @ 18:18
Had het Boasson Hagen wel gegund. Al de 2e keer dat hij net tekort komt.
hhh38dinsdag 18 juli 2017 @ 18:30
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 18:18 schreef Chiappucci het volgende:
Had het Boasson Hagen wel gegund. Al de 2e keer dat hij net tekort komt.
Heeft sinds z'n 2 ritzeges in 2011 al 10x top 3 gereden en steeds niet gewonnen. Best zuur.
Marcossdinsdag 18 juli 2017 @ 18:53
thijszonneveld twitterde op dinsdag 18-07-2017 om 18:44:51 Straf voor Bouhanni. Plakbidon. Je verwacht het niet. Honderd Zwitserse francs boete (ja, dat is weer huilen). reageer retweet
thijszonneveld twitterde op dinsdag 18-07-2017 om 18:45:58 Kittel bestraft voor schelden tegen een wedstrijdcommissaris. Tweehonderd Zwitserse francs. reageer retweet
hhh38dinsdag 18 juli 2017 @ 18:55
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 18:53 schreef Marcoss het volgende:
thijszonneveld twitterde op dinsdag 18-07-2017 om 18:44:51 Straf voor Bouhanni. Plakbidon. Je verwacht het niet. Honderd Zwitserse francs boete (ja, dat is weer huilen). reageer retweet
thijszonneveld twitterde op dinsdag 18-07-2017 om 18:45:58 Kittel bestraft voor schelden tegen een wedstrijdcommissaris. Tweehonderd Zwitserse francs. reageer retweet
Benieuwd wat Kittel dan gezegd heeft :P
Pino112dinsdag 18 juli 2017 @ 18:55
Haha Bouhanni. Anders was ie helemaal niet teruggekomen zeker.
Marcossdinsdag 18 juli 2017 @ 18:56
job_dusoleil twitterde op dinsdag 18-07-2017 om 18:12:16 Michael Matthews: "John Degenkolb greep me na de finish bij de keel. Voor de ogen van een official." #TDF #TourDuJour reageer retweet
Gezellig :P
hhh38dinsdag 18 juli 2017 @ 18:56
quote:
10s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 18:55 schreef Pino112 het volgende:
Haha Bouhanni. Anders was ie helemaal niet teruggekomen zeker.
Gelukkig heeft ie niet gewonnen
showtimerdinsdag 18 juli 2017 @ 18:57
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 18:56 schreef Marcoss het volgende:
job_dusoleil twitterde op dinsdag 18-07-2017 om 18:12:16 Michael Matthews: "John Degenkolb greep me na de finish bij de keel. Voor de ogen van een official." #TDF #TourDuJour reageer retweet
Gezellig :P
hhh38dinsdag 18 juli 2017 @ 18:58
quote:
Mad.
Columbiafandinsdag 18 juli 2017 @ 18:59
Degenkolb is gewoon een beetje een lul, dat wisten we al langer dan vandaag. Matig, matig. Ook matig dat NacerGOD de strijdlust niet kreeg.
Marcossdinsdag 18 juli 2017 @ 18:59
Degenkolb zal wel vooral balen dat hij (weer) een grote kans laat liggen op een ritzege in de Tour. Die heeft al een heleboel ereplaatsen zonder ritzege..
showtimerdinsdag 18 juli 2017 @ 19:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 18:16 schreef Ericr het volgende:
Dan Martin is/was ziek,
Bron?
Idisromdinsdag 18 juli 2017 @ 19:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 18:53 schreef Marcoss het volgende:
thijszonneveld twitterde op dinsdag 18-07-2017 om 18:44:51 Straf voor Bouhanni. Plakbidon. Je verwacht het niet. Honderd Zwitserse francs boete (ja, dat is weer huilen). reageer retweet
thijszonneveld twitterde op dinsdag 18-07-2017 om 18:45:58 Kittel bestraft voor schelden tegen een wedstrijdcommissaris. Tweehonderd Zwitserse francs. reageer retweet
Wat is een plakbidon?
Chiappuccidinsdag 18 juli 2017 @ 19:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 19:12 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Wat is een plakbidon?
Een bidon aanpakken van de ploegleiderswagen en dan even erachter blijven hangen, zodat je meer snelheid maakt.
Idisromdinsdag 18 juli 2017 @ 19:14
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 19:13 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

Een bidon aanpakken van de ploegleiderswagen en dan even erachter blijven hangen, zodat je meer snelheid maakt.
Dank je, ^O^ ik kon me er even geen voorstelling van maken.
Marcossdinsdag 18 juli 2017 @ 19:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 19:14 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Dank je, ^O^ ik kon me er even geen voorstelling van maken.
Gedemonstreerd door Nibali in de Vuelta van 2015


(al denk ik dat daar geen bidon aan te pas kwam :P )
wimderondinsdag 18 juli 2017 @ 19:48
DFCOSYOXoAALBEr.jpg:large
heywoodudinsdag 18 juli 2017 @ 19:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 19:48 schreef wimderon het volgende:
[ afbeelding ]
Gezond stel beentjes van deze BORA-renner.

Een naam zou het wel compleet maken overigens :P
wimderondinsdag 18 juli 2017 @ 19:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 19:53 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Gezond stel beentjes van deze BORA-renner.

Een naam zou het wel compleet maken overigens :P
Poljanski.
heywoodudinsdag 18 juli 2017 @ 19:54
Misgeprikt?

70df0168e6.jpg
franklopdinsdag 18 juli 2017 @ 19:58
thijszonneveld twitterde op dinsdag 18-07-2017 om 16:02:00 Zou graag een beeld zien van hoe Bouhanni uit de groep gelosten is weggereden en in no time anderhalve minuut heeft dichtgepoeft. reageer retweet
OliverNaesen twitterde op dinsdag 18-07-2017 om 18:48:40 @thijszonneveld Volgens onze ploegleiders puur op pedal power. Geen volgwagens, geen moto's, enkel een jury erachter. reageer retweet
thijszonneveld twitterde op dinsdag 18-07-2017 om 18:49:24 @OliverNaesen Serieus? Straffe kost. Maar waar is die boete dan voor? reageer retweet
OliverNaesen twitterde op dinsdag 18-07-2017 om 18:55:11 @thijszonneveld Geen idee, misschien een sticky bottle die 1sec oplevert maar niks heel stouts volgens onze mannen reageer retweet
showtimerdinsdag 18 juli 2017 @ 19:59
Degenkolb helemaal geen boete of straf?
vaarsuviusdinsdag 18 juli 2017 @ 20:00
quote:
9s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 19:54 schreef heywoodu het volgende:
Misgeprikt?

[ afbeelding ]
Muggen! Hele grote muggen :@
Mani89dinsdag 18 juli 2017 @ 20:02
quote:
14s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 19:58 schreef franklop het volgende:
thijszonneveld twitterde op dinsdag 18-07-2017 om 16:02:00 Zou graag een beeld zien van hoe Bouhanni uit de groep gelosten is weggereden en in no time anderhalve minuut heeft dichtgepoeft. reageer retweet
OliverNaesen twitterde op dinsdag 18-07-2017 om 18:48:40 @thijszonneveld Volgens onze ploegleiders puur op pedal power. Geen volgwagens, geen moto's, enkel een jury erachter. reageer retweet
thijszonneveld twitterde op dinsdag 18-07-2017 om 18:49:24 @OliverNaesen Serieus? Straffe kost. Maar waar is die boete dan voor? reageer retweet
OliverNaesen twitterde op dinsdag 18-07-2017 om 18:55:11 @thijszonneveld Geen idee, misschien een sticky bottle die 1sec oplevert maar niks heel stouts volgens onze mannen reageer retweet
De San Remo overwinning van Deemaar was geloofwaardiger.
franklopdinsdag 18 juli 2017 @ 20:03
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 20:02 schreef Mani89 het volgende:

[..]

De San Remo overwinning van Deemaar was geloofwaardiger.
Tsja, Naesen is toch echt van een andere ploeg he.
Mani89dinsdag 18 juli 2017 @ 20:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 20:03 schreef franklop het volgende:

[..]

Tsja, Naesen is toch echt van een andere ploeg he.
Dat is een deb.
Zorrodinsdag 18 juli 2017 @ 21:06
Edit: Dat was stom

[ Bericht 88% gewijzigd door Zorro op 18-07-2017 21:19:38 ]
wimderondinsdag 18 juli 2017 @ 21:30
596e619bbe779-bdfzge56a3ez.gif
Taglianodinsdag 18 juli 2017 @ 21:31
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 21:30 schreef wimderon het volgende:
[ afbeelding ]
Verdomme _O-
OProgdinsdag 18 juli 2017 @ 21:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 17:44 schreef Max23 het volgende:

[..]

Om 60 km voor het einde weer aan te sluiten na het gat samen met Politt dicht gereden te hebben.
Zoals ik zei: die lag er op de finish al 15 km af. Vloog vrij snel weg toen Sky op het gas ging op 16km voor het einde.
Frozen-assassindinsdag 18 juli 2017 @ 22:06
Erg benieuwd naar morgen. Wel jammer van laatste afdaling. Weet iemand hoe lastig die is?
Pino112dinsdag 18 juli 2017 @ 22:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 22:06 schreef Frozen-assassin het volgende:
Erg benieuwd naar morgen. Wel jammer van laatste afdaling. Weet iemand hoe lastig die is?
Volgens DeThijs niet dus.
Wombcatdinsdag 18 juli 2017 @ 22:49
quote:
14s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 22:21 schreef Pino112 het volgende:

[..]

Volgens DeThijs niet dus.
Van de top van de Galibier tot de Lautaret (dus de 1e 7 km) is 'ie smal en vrij steil.
Vanaf de Lautaret wordt de weg breed en minder steil.
Ericrdinsdag 18 juli 2017 @ 23:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 19:04 schreef showtimer het volgende:

[..]

Bron?
quote:
I was a bit sick yesterday and then some of the other guys have been sick as well.
Stybar has been sick and Vermote has been sick. The team’s really struggling today.
http://www.cyclingnews.co(...)inish-line-quotes-1/
showtimerdinsdag 18 juli 2017 @ 23:39
quote:
Dank, Pat en Fitte beweerden het tegenovergestelde, maar dat zien we wel vaker.
Dale__Cooperdinsdag 18 juli 2017 @ 23:46
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 22:49 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Van de top van de Galibier tot de Lautaret (dus de 1e 7 km) is 'ie smal en vrij steil.
Vanaf de Lautaret wordt de weg breed en minder steil.
En tegenwind
Dagoduckdinsdag 18 juli 2017 @ 23:48
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 21:30 schreef wimderon het volgende:
[ afbeelding ]
_O-