abonnement Unibet Coolblue
pi_172513715
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 21:07 schreef jakosi het volgende:

[..]

Hmm nee, je aanname:

"Namelijk de mogelijkheid om zoveel mogelijk rond te neuken en uiteindelijk te eindigen met een lief enigszins onderdanig vrouwtje met weinig seksuele ervaring, om kinderen mee te krijgen." is incorrect.

Ik bedoel dat heel veel mannen het niet kunnen krijgen door bepaalde ontwikkelingen, en de verzorgingsstaat, Hollywood en social media/smartphones zijn voorbeelden van zulke ontwikkelingen.

Vroeger kon een man met normaal werken een vrouw krijgen, maar nu moet hij naast normaal werken ook nog interessant en knap zijn. Je aanname (dat ze willen rondneuken) klopt gewoon niet, mannen komen in deze industrie terecht omdat ze keer op keer worden afgewezen, niet omdat ze ' rond willen neuken'.

Mijn punt is dan ook dat de seksuele markt 'meritocratisch' wordt als je een slecht sociaal vangnet hebt, dan moeten de meiden wel een normaal werkende kerel accepteren.
Seksuele waarde verdien je echter niet enkel door te werken. Dat was ook nooit zo. Buiten dat dat een beperkte opvatting is van mannelijke seksuele waarde, is het ook een androcentrische visie. Want vrouwen werden in die tijd ook niet aantrekkelijker door te werken. Dus volgens jouw visie dat een meritocratische seksuele markt moet betekenen dat je seksuele waarde enkel afhankelijk is van werken, was het voor 50% van de bevolking geen meritocratie.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')