abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_172464440
Etappe 15: Laissac-Sévérac l'Église - Le Puy-en-Velay, 189,5 km

De zaterdagrit richting Rodez was saai, helaas. Vroeg in de rit reden Roosen, De Gendt, Bouet en Voeckler weg, waar Reto Hollenstein nog naartoe wist te rijden. Een klein groepje, dan weet je tijdens deze Tour meteen al dat het lastig gaat worden. Vooral als BMC en Sunweb zich meteen op kop van het peloton zetten. Een van de weinige kansen voor Van Avermaet en Matthews om nog eens een rit te winnen, dus waren de vluchters voor de zoveelste keer kansloos. Thomas De Gendt wist nog wel de rest af te schudden en probeerde een mooie solo neer te zetten, maar tegen een jagend peloton had hij geen schijn van kans. Dus gingen we toewerken naar de volgende massasprint van de Tour, nu alleen eentje bergop. Het was wachten op de laatste 500 meter van de rit, daar zou alles pas gaan gebeuren. Oliver Naesen zette zich vlak voor het muurtje op kop en hij hielp daarmee vooral zijn landgenoten Gilbert en Van Avermaet. Gilbert overschatte zichzelf een beetje en probeerde het op 400 meter van de streep al. Ideaal voor Van Avermaet, die in zijn wiel zat. Greg kwam eruit en deed een poging om voor de tweede keer in Rodez te winnen, maar dat was buiten Matthews gerekend. Die reed Greg lachend voorbij en won met speels gemak. Daarachter zagen we al vrij snel Froome binnenkomen, maar Aru was nergens te bekennen. Hij zat voor de klim al slecht gepositioneerd en wist dat tijdens de klim niet meer goed te maken, hij verloor zelfs alleen nog maar meer tijd. Daardoor is de gele trui weer terug bij Froome, die zonder er heel veel voor te hoeven doen ineens een voorsprong van 18 seconde heeft in het klassement. We zijn dus weer terug bij af, maar misschien komt daar tijdens de volgende rit verandering in. Voor de rustdag krijgen we nog te maken met een atypische rit, een overgangsrit richting het Centraal Massief, met twee lastige beklimmingen onderweg en nog een paar minder zware klimmetjes. Het lijkt een rit voor de vluchters, maar de rit zou ook zomaar een heel verrassende uitkomst kunnen krijgen.

CARTE.jpg
PROFIL.png

De laatste rit van de tweede week start een kilometer of 25 ten oosten van Rodez. Voor het eerst is de Tour in Laissac-Sévérac l'Église, een nieuwe gemeente die pas in 2016 is ontstaan. Een samenvoeging van de kleine dorpjes Laissac en Sévérac l'Église, die vier kilometer van elkaar liggen. Sévérac l'Église, een dorp met amper 400 inwoners, mag je meteen weer vergeten. Hier is de start helemaal niet, de renners vertrekken vertrekken vanuit Laissac, een dorp waar iets meer dan 1500 mensen wonen. Het dorp is klein, maar niet zonder betekenis. In Laissac beschikken ze over de grootste veemarkt van Zuid-Frankrijk en na de veemarkt in Bourg-en-Bresse is het zelfs de grootste van Frankrijk. Daar komen de renners ook direct achter, want bij de start staan ze tussen de verschillende hallen en stallen van de markt. In Laissac draait het vooral om koeien en schapen, die kun je hier een aantal keer per jaar op de kop tikken. Het draait niet alleen om het kopen van dieren, er worden hele festivals georganiseerd, waarbij er heuse clinics worden gegeven over de veeteelt en dan kan je ook nog eens genieten van de lokale streekproducten. Desalniettemin is het wel behoorlijk uit de tijd, zo'n veemarkt. Kan eigenlijk niet meer allemaal, maar vooral in dit deel van Frankrijk lopen ze nogal achter de feiten aan. We zitten in een streek van boeren, waar weinig ontwikkeling te vinden is. Dat zie je ook in het kleine centrumpje, het is een beetje ouderwets allemaal. Wel een mooie kerk, dat is dan nog iets.

201409201817-full.jpg

Tijdens de eerste 12 kilometer van de rit zal het zo goed als vlak zijn, terwijl de renners over redelijk bochtige wegen door een glooiend landschap rijden. Ze passeren in deze kilometers Galinieres, waar nog een kicken kasteeltje te vinden is. Na 12 kilometer rijdt het peloton door Saint-Martin-de-Lenne, hier slaan ze linksaf en daarna gaat het vier kilometer naar beneden, over een brede, maar bochtige weg. Weinig lastige bochten, dus zou iedereen zonder problemen Saint-Geniez-d'Olt moeten kunnen bereiken. In dit pittoreske dorpje aan de Lot rijden de renners over een brug, waarna ze aan de andere kant van de rivier over een smallere weg gaan rijden. Deze weg begint ook al gelijk omhoog te lopen, want de eerste klim van de dag staat op het punt van beginnen. Twee kilometer lang rijden de renners langs de Lot en hier is het niet meer dan vals plat. Dat wordt een ander verhaal als de renners van de rivier wegdraaien, want dan begint de klim officieel. De Montée de Naves d'Aubrac is 8,9 kilometer lang en 6,4% gemiddeld, een klim van de eerste categorie. In totaal gaat het zelfs meer dan 10 kilometer omhoog, maar de uitloper van de klim heeft de organisatie niet meegerekend. Na 28 kilometer komen de renners boven op deze klim, die nog nooit eerder is voorgekomen in de Tour. Het is een behoorlijk onregelmatige klim, met enkele vlakke stroken tussendoor, waarna er dan weer wat steilere stroken volgen. De rennertjes rijden in het begin door een bos, maar richting de top wordt het terrein wat meer open en is er een mooi uitzicht over de omgeving. Na de klim is er een korte, maar niet zo lastige afdaling van twee kilometer en daarna is het voornamelijk vlak, tot de volgende klim van de dag. In de tussentijd gaat het twee keer kort omhoog, twee korte knikjes van een kilometer aan 5%. Na 38 kilometer rijden de renners door het nietige Vieurals en richting dit dorp loopt de weg licht omhoog. In Vieurals slaan we een smal weggetje in en hier gaat het 3,3 kilometer omhoog aan 5,9%, richting de top van de Côte de Vieurals. Net na de top van dit klimmetje van de derde categorie staat op de grens van Lozère en Aveyron de Croix de la Rode. Een kruis dat vaak wordt omgeven door zo ongeveer de enige inwoners van dit gebied, runderen.

saint-guilhem-j03-1278.jpg

Boven op de top gaat het niet direct naar beneden. We bevinden ons nu op het plateau van Aubrac en daar gaan we nog een tijd blijven. Over het smalle geitenpad gaat het licht naar beneden, waarna men na een aantal kilometer weer uitkomt op een grotere en brede weg. Door een landschap waar de agricultuur hoogtij viert is het tien kilometer min of meer vlak, tot de renners na 57 kilometer Nasbinals benaderen. Richting dit dorpje gaat het wel een drietal kilometer naar beneden, zonder een lastige bocht tegen te komen. Na de doortocht in het lichtelijk verloederde Nasbinals fietst men over dezelfde brede weg verder richting Malbouzon. Dit stuk van negen kilometer is zo goed als vlak, met alleen een strook vals plat voor Malbouzon. Buiten Malbouzon blijft het ook nog een aantal kilometer vlak, daarna gaat het een kilometer of acht licht naar beneden lopen, richting Aumont-Aubrac. De weg blijft hier steeds breed en het landschap op het plateau is steeds open, daarnaast kent dit deel in dalende lijn weinig moeilijke bochten. In Aumont-Abrac, waar de koers na 80 kilometer passeert, is het weer zo goed als vlak, met zelfs nog een klein knikje omhoog voor het dorp. Buiten Aumont nemen we toch maar eens afscheid van het plateau, we gaan een aantal kilometer verder dalen. Dit over een bochtige weg, door een bos. Na een tijd neemt de omgeving iets andere vormen aan, er verschijnen prachtige rotswanden langs de kant van de weg. Vooral in de buurt van Rimeize, na 88 kilometer, is er het nodige natuurschoon te zien. In Rimeize is het ondertussen ook weer vlak geworden en dat blijft zo tot de tussensprint, die na 96 kilometer volgt in Saint-Alban-sur-Limagnole. De weg richting Saint-Alban is nog best mooi. Brede wegen langs de rivier Truyère, met tussendoor langs de kant van de weg weer wat rotsen, maar vooral een bloeiend landschap.

73164751.jpg

Na de tussensprint in Saint-Alban is het direct tijd voor de volgende klim van de dag, hoewel er op deze klim geen punten voor de bergtrui te verdienen zijn. In totaal gaat het 12 kilometer omhoog en in die kilometers komen de renners 400 meter hoger uit. Gemiddeld gezien gaat het dus aan 3% omhoog, al bij al niet heel spannend. Wel rijdt men nu door een aardige omgeving, met veel mooie vergezichten. Langs de kant van de weg zien we vooral veel koeien, weer eens wat anders dan zonnebloemen of mais. Boven komen de renners na 107 kilometer, daarna gaat het een aantal kilometer in licht dalende lijn verder. Na 112 kilometer komt de koers door Chanaleilles, waar ze wat lastige bochten verstopt hebben, maar verder hoef je tijdens dit deel van de rit niet bepaald alert te zijn. Het blijft nog een aantal kilometer licht naar beneden lopen, tot Esplantas, een dorpje waar de renners linksaf slaan om vervolgens over een bijna volledig rechte weg door een open landschap richting Saugues te rijden. Hier komen ze na 126 kilometer aan, nadat ze een tijd over een licht glooiende weg hebben gereden, met erbarmelijk asfalt. Voorbij Sagues rijden ze nog even rechtdoor, over diezelfde weg. Het blijft nog een kilometer of vijf relatief vlak, met daarna een korte afdaling van een kilometer, gevolgd door een venijnige anderhalve kilometer omhoog aan een procentje of zeven. Eenmaal boven op dat knikje volgt een afdaling van zes kilometer richting Saint-Arcons-d'Allier. Deze afdaling is op sommige momenten nog best technisch, bijkomend nadeel is dat het asfalt ook pover blijft. In Saint-Arcons slaan de renners rechtsaf en rijden ze over de rivier Allier. Via Saint-Julien-des-Chazes rijden ze vervolgens richting Prades, steeds langs de Allier. Deze weg is zeven kilometer lang en relatief vlak, zeker als je bedenkt wat er na Prades gaat komen. Hoe de weg er precies uitziet weet ik niet, want dit gebied is zo obscuur dat de Googlemannetjes hier nooit met een wagentje rond hebben gereden. Wat ik wel weet is dat de Allier hier op sommige plaatsen een prachtige kloof heeft uitgesleten, zoals bij Prades. Hier passeren de renners na 148 kilometer.

aTouT8J.jpg

In Prades rijden ze over de smalle brug en passeren ze les Orgues de Prades, die zeer opvallende rotsformatie. Direct na de brug begint de volgende klim van de dag, met afstand de zwaarste van het stel. De Col de Peyra Taillade, wederom een debutant in de Tour. De klim van de eerste categorie is 8,3 kilometer lang en 7,4% gemiddeld, maar dat gemiddelde stijgingspercentage laat het makkelijker lijken dan het in feite is. De eerste kilometers van de klim rijden de renners over een smalle en bochtige weg door een bos, hier loopt het nog niet zo steil omhoog. De eerste helft van de klim stijgt het aan 6% gemiddeld, dat is goed te doen. De renners verlaten na een tijd het bos en rijden dan tussen de weilanden door richting Vergues, waar het even een aantal meter vlak wordt. In Vergues is er een bocht naar links en daarna rijden de renners rechtdoor, richting een extreem smalle weg. Nog smaller dan Mur de Péguère, maar net zo steil. Het gaat bijna twee kilometer aan meer dan 10% omhoog, met uitschieters richting 14%. Na dit steile en smalle deel wordt het weer wat makkelijker, een kilometer aan 4,5%. Aan het eind van deze makkelijkere strook rijden de renners door Le Bouchet, waar de weg even wat breder is, maar al snel slaan ze weer ergens een geitenpad in en daarna gaat het tijdens de laatste twee kilometer van deze klim aan meer dan 7% omhoog. Na 158 kilometer komen de renners boven op deze Col de Peyra Taillade, een behoorlijk interessante klim. Leuke ontdekking, dat zouden ze vaker moeten doen. Een groot deel van de klim is er een mooi uitzicht over de omgeving, dus ook op dat gebied lijkt het me een toevoeging. Na de top is het nog 30 kilometer tot de finish.

PROFILCOLSCOTES_1.png
defi-col-de-peyra-taillade_3319996.jpeg

De afzink van de Peyra Taillade is lang, maar niet zo lastig. Deze kant van de berg is niet zo steil, totaal niet te vergelijken met de andere kant. De eerste kilometers van de afdaling blijft de weg smal, wat het nog enigszins lastig maakt, maar er zijn niet veel scherpe bochten te vinden. Het gaat tien kilometer vrij gelijkmatig naar beneden, veel steile stroken zijn er niet bij. Na 167 kilometer rijden de renners door Chaspuzac en hier wordt de weg eindelijk weer eens wat breder. In de kilometers daarvoor is het steeds smal, met ook nog eens slecht asfalt. Hoewel ik niet uitsluit dat ze sommige wegen van deze rit een nieuw likje asfalt hebben gegeven, in het kader van deze rit. Na Chaspuzac is het zes kilometer zo goed als vlak, terwijl er over brede wegen gereden wordt, langs open velden. Na deze vlakke kilometers volgt er bij het gehucht Grazac een scherpe bocht naar rechts, waarna de coureurs opnieuw op een smalle weg belanden. Deze weg begint na een tijd naar beneden te lopen, er volgt dan richting de volgende klim van de dag nog een korte afdaling. Deze afdaling brengt ons door een bos en is met name door de smalle weg vrij pittig. Drie technische bochten achter elkaar, die lastig in te schatten zijn. Direct na deze afdaling gaat het weer omhoog, er wordt geklommen richting Saint-Vidal. Rare naam, want we weten allemaal dat Vidal bepaald geen heilige is. Enfin, de Côte de Saint-Vidal is twee kilometer lang en 6,8% gemiddeld. Redelijk klimmetje dus, vooral in het begin even heel steil, daarna vlakt het in het dorp wat af, maar buiten het dorp gaat het dan weer een stuk steiler omhoog, tot de top. Na 176 kilometer, op 13 kilometer van de streep, komen de renners boven op dit bergje van de vierde categorie. Saint-Vidal is overigens een dorp met een prima kasteeltje.

59027197.jpg

Na de top is het heel even vlak, daarna gaat het iets meer dan een kilometer stevig naar beneden, zonder bocht. Aan het eind van dit stuk is er een bocht naar rechts, waarna de renners op een brede weg terechtkomen. Deze weg loopt drie kilometer rechtdoor, maar in die kilometers gaat het wel nog twee keer vals plat omhoog. Na 181 kilometer, op acht kilometer van de streep, komen de coureurs bij een rotonde uit. Hier gaan ze naar links en vervolgens gaat het meer dan een kilometer naar beneden, over een brede weg met één lange lopende bocht naar rechts. We rijden nu Polignac binnen en het hoogtepunt van die stad zagen we een tijd. De burcht die hoog boven de stad uittorent is magnifiek. In de straten van Polignac loopt de weg nog 200 meter aan 8% omhoog, maar hierna gaat het al snel weer naar beneden, over een brede maar bochtige weg. Aan het eind van deze weg slaan de renners rechtsaf en daarna gaan ze op weg naar Le Puy-en-Velay. Op iets meer dan vijf kilometer van de streep komen ze bij een rotonde uit, hier gaan ze rechtdoor en daarna begint de weg vrijwel meteen omhoog te lopen. Eén kilometer gaat het omhoog, aan 6%. Na deze laatste klim van de dag gaat het meer dan een kilometer naar beneden, door het bochtige Le Puy-en-Velay. Veel korte en scherpe bochtjes, terwijl het overzicht niet al te best is. Op 3,5 kilometer van de streep wordt dat beter, de weg wordt een stuk breder en het begint ook weer wat vlakker te worden. In de laatste drie kilometer is er geen hoogteverschil meer te vinden. Wel genoeg bochten, zo is er op 2,5 kilometer van de streep een scherpe bocht naar links, die niet lang daarna gevolgd wordt door een minder scherpe, weer naar links. De renners rijden nu langs een indrukwekkende kapel, gebouwd op een flinke rotspartij, maar dat zal ze niet veel boeien. Interessanter zullen ze vinden dat de tweebaansweg hier een eenbaansweg wordt, hoewel dat niet lang zo is. Op 1,5 kilometer van de streep is er een rotonde, die aan beide kanten genomen mag worden. Daarna is er op iets meer dan één kilometer van de streep een scherpe bocht naar rechts, waarna het in de slotkilometer voornamelijk rechtdoor gaat. Een paar flauwe bochten nog, maar verder een makkelijke finish.

efJtq6y.png

Na 189,5 kilometer houdt de rit dan op, in Le Puy-en-Velay. Een stad met 19.000 inwoners in het departement Haute-Loire, regio Auvergne-Rhône-Alpes. Voor de vijfde keer maakt de stad deel uit van dit circus. Zo kwam hier in 1996 een rit aan, gewonnen door Pascal Richard. Nadat hij al Luik-Bastenaken-Luik en een rit in de Giro had gewonnen pakte hij in de Tour ook zijn zege mee, maar dat bleek niet eens zijn grootste succes van dat jaar te zijn. Niet lang na de Tour werd hij Olympisch kampioen, hij won de wegwedstrijd in Atlana. In 2005 kwam de Tour terug naar Le Puy-en-Velay, het zou een rit worden waarin een kopgroep van vier zou gaan strijden om de dagzege. Giuseppe Guerini reed in de absolute slotfase weg uit die kopgroep en zijn vluchtgenoten zagen hem pas na de finish weer terug. Le Puy-en-Velay is een sportieve stad, zo zijn hier in de loop der jaren enkele goede voetballers geboren. Jongens die het Franse nationale elftal hebben gehaald als Sidney Govou en Gregory Coupet, maar ook jongens die zo goed waren dat ze zelfs bij De Graafschap mochten voetballen. Niemand minder dan Hugo Bargas kwam hier ter wereld. Ze doen ook aan tennis in deze stad, de eerst viesdunne en daarna viesdikke Marion Bartoli is een Ponot, zoals ze de inwoners van deze plaats ook wel noemen. Le Puy-en-Velay is een mooie stad, vooral dankzij een aantal hogergelegen bouwwerken die van een afstand meteen alle aandacht opeisen. Er zijn twee enorme rotsen die hoog boven de stad uittorenen en op de ene rots is een kapel geplaats, vernoemd naar Saint-Michel d'Aiguilhe. Op de tweede rots, die van Corneille, is dan weer een standbeeld geplaatst van Maria, want het is nogal een gelovig stadje, dat Le Puy-en-Velay. Een ander opvallend gebouw is de kathedraal, die dan weer niet op een rots geplaatst is. Alsnog een imponerend gebouw, dat ook op de werelderfgoedlijst van UNESCO terug te vinden is. Jaarlijks verzamelen vele pelgrims zich hier, als ze van plan zijn om richting Santiago de Compostela te lopen.

1gtqAhD.jpg

Bij de start wordt het al meteen smerig warm, we schuren tegen de 30 graden. Totaal geen kans op neerslag en minder wind dan de vorige dag, wat eigenlijk wel jammer is aangezien we voornamelijk door open velden gaan rijden. In de finishplaats is het vermoedelijk iets minder warm, maar met 27 graden alsnog niet koud. Ook daar geen kans op regen, maar wel kans op iets meer wind. De laatste rit voor de laatste rustdag begint om 13:00, na een neutralisatie van tien minuten gaat het om 13:10 pas echt los. De NOS en Sporza zijn er een uur later pas bij, tegen die tijd is de eerste klim van de eerste categorie al lang geweest. Als je Eurosport 2 hebt zou je een poging kunnen wagen om daar vanaf het begin te kijken. Bij Eurosport 1 zou ik dan weer geen poging wagen, die zenden vrolijk tennis uit. HOME OF CYCLING.

128542653.jpg

Op papier is dit de ultieme overgangsrit, geschikt voor de vluchters. Papier hebben we tijdens deze Tour alleen geen donder aan, want tot nu toe zijn ritten voor vluchters steeds niet naar de vluchters gegaan. Zelfs zo'n rit naar Rodez wordt kapot gecontroleerd, dat zegt veel over deze Tour. Of deze rit wel voor de vluchters is durf ik ondertussen niet meer te zeggen. Het is de dag voor de rustdag, dus de mannen die voor het algemeen klassement gaan hoeven zich niet te sparen. Ze kunnen er een spektakel van maken, want er zijn onderweg nog wel wat lastige klimmetjes. De zware klim aan het begin is wellicht in het nadeel van de vluchters, die daardoor misschien te weinig tijd hebben om weg te rijden. Ligt ook aan Sky, die bepalen alles. Als ze weer gaan controleren heeft een vlucht weinig kans, maar het kan ook zijn dat ze een keer rustig aan gaan doen. Door het lange tussenstuk na de eerste zware klim denk ik dat deze rit toch voor de vluchters gaat zijn. Ik hoop het ook, want na twee weken koers hebben we pas twee keer een vlucht zien slagen, waarbij een van de twee dan ook nog eens een vlucht was van een aantal favorieten. Niet helemaal in balans, dus doe mij maar een ritje voor de rittenkapers.
1. Cummings. Het is weer zo'n dag. Cummings kiest altijd zijn ritten uit en deze heeft hij zonder twijfel aangestreept. Hij probeerde het al in de rit naar Peyragudes en zonder de controle van Sky had hij nog gewonnen ook. Dat Sky de boel zo strak controleerde stemde hem niet tot grote tevredenheid, hij begreep er ook helemaal niets van. Toch merk je aan alles dat hij nog wel een poging gaat wagen. In de rit naar Rodez liet hij ook ostentatief lopen en kwam hij in de bus binnen, tussen jongens als Kittel en Groenewegen. Optimaal gespaard, om nog een keer verschroeiend hard uit te halen.
2. Calmejane. Al een overwinning op zak en dat zal smaken naar meer. Dit is weer een uitgelezen kans om in de aanval te gaan en als Lilian wil, dan zit hij erbij. Met zo'n lastige aanloop zitten vaak ook meteen de sterke renners vooraan, dus als hij nog over goede benen beschikt zien we hem vanzelf in beeld.
3. Roglic. Hij liet het aan het eind van de rit naar Rodez helemaal lopen. Kwam binnen in de bus, op 13 minuten achterstand. Rogla heeft zijn beentjes gespaard, met het oog op deze rit. Dus mogen we verwachten dat hij een poging gaat wagen om in de kopgroep te belanden. Dan moet hij alleen wel even wat beter opletten dan tijdens zijn vorige pogingen, hij heeft nog wel eens wat krachten moeten verspillen omdat hij niet meteen mee was. Als hem dat nu beter afgaat kan hij een heel eind komen in de strijd om de ritzege.
4. Benoot. Tiesj met de flapperende oortjes zal wel wat opgevangen hebben. De onvrede van Thomas De Gendt, die het gevoel heeft dat hij alles alleen moet oplossen bij de ploeg. Thomas wil niet de enige zijn die in de aanval gaat, een subtiele hint dat zijn ploeggenoten een keer moeten volgen. Niet dat hij veel ploeggenoten heeft die in aanmerking komen. Het gaat warm worden, dus Tim Wellens is nu al aan het schreeuwen om zijn moeder. Blijven Gallopin en Benoot over. Van die twee heeft Benoot wat meer de gunfactor, dus staan we op de banken voor Tiesj.
5. Hardy. Ik wist niet eens dat ie nog in koers was, maar hij staat blijkbaar 30e in het klassement. Dan ben je toch niet slecht bezig en dan wordt het hoog tijd dat je een keer in de aanval gaat. Fortuneo is sowieso maar matig bezig, ik wil die jongens toch wel wat meer in beeld zien. Dus juichen wij voor Romain. Zijn naam staat al op iedere berg gekalkt, kan ons het schelen dat ze daarmee eigenlijk een andere Romain bedoelen.
pi_172464443
MOLLEMA *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* MOLLEMA *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* MOLLEMA *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* MOLLEMA *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* MOLLEMA *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* MOLLEMA *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* MOLLEMA *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* MOLLEMA *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O*
pi_172464445
Trots op BAUKE!
Zonder wrijving geen glans
  zondag 16 juli 2017 @ 17:50:15 #4
333483 Aguero
ooooooooo
pi_172464446
TT :')

Bauke *O*
Citius, Altius, Fortius.
pi_172464447
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:47 schreef Syntix het volgende:
Bokkema :r
AFGUNST O~)
pi_172464449
Goede tt wel
"the greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." -Stephen W. Hawking
pi_172464450
Zeer, zeer lelijk dit :r
  zondag 16 juli 2017 @ 17:50:24 #8
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172464452
1 2 3 niet in CM poul :(

4 en 5 wel
  zondag 16 juli 2017 @ 17:50:24 #9
184637 RedWhiteArmy1983
It's all about time...
pi_172464453
HET IS ZO'N DAG _O_ _O_ _O_
The only way you can be original, is to be yourself.
pi_172464454
mooie overwinning :)
pi_172464459
Die hele tour kan me werkelijk gestolen worden.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_172464461
:9~
pi_172464463
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:50 schreef Syntix het volgende:
Zeer, zeer lelijk dit :r
Zoveel afgunst :9
pi_172464464
Fantastisch gedaan vandaag
#flappieovermarsenbergkamprotop #hennieoprotten
  zondag 16 juli 2017 @ 17:50:42 #15
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172464465
Echt dikke klasse, had er eigenlijk vooraf 0.0% vertrouwen in.
pi_172464466
Lekker hoor!
Altijd fan geweest van king Mollema _O_ _O_
pi_172464468
8)7 8)7 8)7 8)7 8)7
pi_172464469
WTF
  zondag 16 juli 2017 @ 17:50:53 #19
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172464470
NOS :')
pi_172464471
Nos :')
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_172464473
Lekker kontje
pi_172464474
lol
[b]People tell me I'm crazy. "You take that 'Jesus-thing' too seriously."
Well, Christ took me really seriously, when he died for me on that cross.
† [/b]
<a href="http://i.imgur.com/Qp3fqXa.jpg" target="_blank" rel="nofollow">JanCees FOR ADMIN 2017</a>
pi_172464475
nos :')
pi_172464476
Uh oké nos?
hhhhh
  zondag 16 juli 2017 @ 17:50:58 #25
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172464477
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:50 schreef Syntix het volgende:
Zeer, zeer lelijk dit :r
Huilen :D :P
Wanneer was de laatste keer dat iemand hier bij het woord "subtiel" aan mij dacht?
PR: 2x2: 14,56 3x3: 48,67 4x4: 3:21,10 5x5: 6:56.20 2-5 relay: 12:50,72
pi_172464479
NOS zapt weg
  zondag 16 juli 2017 @ 17:51:01 #27
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172464480
NPO :')
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
pi_172464481
Wat een mongolen zender
pi_172464485
Wtf :')
Zonder wrijving geen glans
pi_172464487
NPO 2
  zondag 16 juli 2017 @ 17:51:08 #31
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172464488
Mollema:D _O_
Wanneer was de laatste keer dat iemand hier bij het woord "subtiel" aan mij dacht?
PR: 2x2: 14,56 3x3: 48,67 4x4: 3:21,10 5x5: 6:56.20 2-5 relay: 12:50,72
pi_172464491
Mollema. ^O^
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_172464493
Geen fan de Mol, maar mooie zege
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 16 juli 2017 @ 17:51:17 #34
184637 RedWhiteArmy1983
It's all about time...
pi_172464494
NOS gaat al naar de reclame terwijl D&D nog gewoon commentaar geven :') :') :') :') :') :')
The only way you can be original, is to be yourself.
  zondag 16 juli 2017 @ 17:51:17 #35
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172464495
Keihard lachen hier om NOS

Godverdomme :D
pi_172464496
Flikker effe een eind op zeg!
Op zondag 27 oktober 2013 15:47 schreef Pino112 het volgende:
K_S _O_ Baas.
pi_172464497
Stormloop topique!
  zondag 16 juli 2017 @ 17:51:17 #38
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172464498
#WerkenBijdeNOS
pi_172464499
NPO2!
pi_172464502
Effe zeggen voordat je wegzapt jongens.
pi_172464503
WE HEBBEN GEWONNEN
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  zondag 16 juli 2017 @ 17:51:22 #42
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_172464504
Mooi man! _O_
Xbox Live Gamertag : ThaD16
  zondag 16 juli 2017 @ 17:51:28 #43
181124 chufi
mas o menos
pi_172464507
Heeft ie het toch gelfickt ^O^
Cuando haya sol, hay <a href="https://i.imgur.com/90AYp0D.jpg" target="_blank" rel="nofollow">CHUFI</a>
Muziek, Music y Musica
Proud to be 40+
<a href="https://youtu.be/NOawBNIy224" target="_blank" rel="nofollow">Come On</a>
  zondag 16 juli 2017 @ 17:51:28 #44
427674 Toby56
Carpe Diem
pi_172464508
Maffe titel van dit topic: #MOLGOD.
pi_172464509
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:51 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:
NOS gaat al naar de reclame terwijl D&D nog gewoon commentaar geven :') :') :') :') :') :')
Npo 2 nu
  zondag 16 juli 2017 @ 17:51:34 #46
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_172464512
hoeren regie houdt hem niet in beeld
pi_172464514
Volop koers en we gaan weg naar de reclame :')
pi_172464517
quote:
14s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:51 schreef franklop het volgende:
Geen fan de Mol, maar mooie zege
Hoe kun je nu nog geen fan zijn :') Dit is nog nooit vertoond!
  Forum Admin zondag 16 juli 2017 @ 17:51:42 #49
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_172464519
Toch nog zoveel mensen die NOS kijken
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_172464520
quote:
14s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:51 schreef franklop het volgende:
Geen fan de Mol, maar mooie zege
Hij rijdt toch best aantrekkelijk deze ronde.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zondag 16 juli 2017 @ 17:51:45 #51
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172464521
zelfde stream gewoon toch _O_
Wanneer was de laatste keer dat iemand hier bij het woord "subtiel" aan mij dacht?
PR: 2x2: 14,56 3x3: 48,67 4x4: 3:21,10 5x5: 6:56.20 2-5 relay: 12:50,72
pi_172464525
MOLLEMAAAA _O_ _O_
  zondag 16 juli 2017 @ 17:51:57 #53
184637 RedWhiteArmy1983
It's all about time...
pi_172464526
Ja, want EK Vrouwenvoetbal.

DAT IS NOG 10 MINUTEN SLA DE STER DAN OVER :( :(

>> Sporza :)
The only way you can be original, is to be yourself.
  zondag 16 juli 2017 @ 17:51:59 #54
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172464527
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:51 schreef poiuytr het volgende:
Volop koers en we gaan weg naar de reclame :')
Reclameblokken waren al verkocht :P
  zondag 16 juli 2017 @ 17:51:59 #55
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172464528
Poffedikkie Mollema zeg _O_
Wanneer was de laatste keer dat iemand hier bij het woord "subtiel" aan mij dacht?
PR: 2x2: 14,56 3x3: 48,67 4x4: 3:21,10 5x5: 6:56.20 2-5 relay: 12:50,72
pi_172464530
Dalijk Mollema interview genot.
pi_172464536
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:51 schreef poiuytr het volgende:
Volop koers en we gaan weg naar de reclame :')
Op naar volgende succes!
  zondag 16 juli 2017 @ 17:52:13 #58
431178 McGrath
Intermezzo
pi_172464537
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:51 schreef Tagliano het volgende:
Toch nog zoveel mensen die NOS kijken
Chauvinistisch gezeik is mooi als er gepresteerd wordt
pi_172464538
Maar man man man

MOLLEMA JONGENS
Zonder wrijving geen glans
  zondag 16 juli 2017 @ 17:52:20 #60
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_172464539
Wat een bizar sterke solo zeg.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 16 juli 2017 @ 17:52:20 #61
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172464540
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:51 schreef Tagliano het volgende:
Toch nog zoveel mensen die NOS kijken
In de Tour: NOS > Sporza
pi_172464541
Bah op Sporza wordt alles weer dood gepraat,
  zondag 16 juli 2017 @ 17:52:24 #63
56749 BlaZ
Sit iucundus tibi dies
pi_172464542
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:51 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:
Ja, want EK Vrouwenvoetbal.

DAT IS NOG 10 MINUTEN SLA DE STER DAN OVER :( :(

>> Sporza :)
Gaan ze dat uitzenden 8)7
pi_172464543
BAUKE! *O*
  zondag 16 juli 2017 @ 17:52:31 #65
106732 Evertjan
PSN: Ysatia
pi_172464547
Friesland boven!!
Iemand die zijn of haar emoties laat heersen over logisch redeneren heeft of een groot hart of een klein brein...
pi_172464549
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:52 schreef raptorix het volgende:

[..]

Op naar volgende succes!
Het wordt een HOLLANDSE zondag
pi_172464553
De Gendt _O_
  Forum Admin zondag 16 juli 2017 @ 17:52:40 #68
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_172464555
quote:
99s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:52 schreef McGrath het volgende:

[..]

Chauvinistisch gezeik is mooi als er gepresteerd wordt
Kan ik begrijpen maar ik kies er niet voor :P
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
  zondag 16 juli 2017 @ 17:52:41 #69
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_172464556
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:51 schreef Toby56 het volgende:
Maffe titel van dit topic: #MOLGOD.
Dat gebeurt als je trollen niet aanpakt.
pi_172464557
Zo dan. Hier zijn wel even wat mondjes gesnoerd.
pi_172464560
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:51 schreef Felagund het volgende:

[..]

Hij rijdt toch best aantrekkelijk deze ronde.
Hij moet gewoon het klassement in de toekomst vergeten en voor etappe's gaan.
Top 3 in een grote ronde gaat toch niet lukken.
  zondag 16 juli 2017 @ 17:52:54 #73
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172464564
TT-change graag
pi_172464565
Z'n palmares op Wikipuhdia is al bijgewerkt.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Forum Admin zondag 16 juli 2017 @ 17:53:05 #75
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_172464566
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:52 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

In de Tour: NOS > Sporza
Bij een saaie etappe die er niet toe doet kan ik ook nog wel eens genieten van onze Hollandse keuvelaars
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
  zondag 16 juli 2017 @ 17:53:08 #76
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172464568
straks weer gortdroog commentaar "ja ik zag dat ze het moeilijk hadden, dus ik dacht ik rij maar door, en het ging lekker bwuuh bwuuh" :D
Wanneer was de laatste keer dat iemand hier bij het woord "subtiel" aan mij dacht?
PR: 2x2: 14,56 3x3: 48,67 4x4: 3:21,10 5x5: 6:56.20 2-5 relay: 12:50,72
pi_172464569
FroomeGOD gaat het zelf dichtrijden richting Martin _O_
pi_172464571
atpthrd.gif
pi_172464572
NPO2
pi_172464573
Ducrot: "Ik heb een hoop dom wielrennen gezien"
Ik: "Ik heb een hoop dom commentaar van je gehoord"
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_172464576
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:52 schreef Frozen-assassin het volgende:
TT-change graag
Die is sowieso aids, dus goed plan
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_172464579
Genot
Zonder wrijving geen glans
  zondag 16 juli 2017 @ 17:53:33 #83
221110 vaarsuvius
Follow the damn train CJ
pi_172464581
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:51 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:
NOS gaat al naar de reclame terwijl D&D nog gewoon commentaar geven :') :') :') :') :') :')
TV tijdperk is voorbij, iedereen kijkt streams en daar gaat de uitzending gewoon ononderbroken door
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_172464583
NPO 2!!!!!
  zondag 16 juli 2017 @ 17:53:49 #85
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172464586
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:53 schreef Syntix het volgende:
FroomeGOD gaat het zelf dichtrijden richting Martin _O_
Mocht je willen :')
Wanneer was de laatste keer dat iemand hier bij het woord "subtiel" aan mij dacht?
PR: 2x2: 14,56 3x3: 48,67 4x4: 3:21,10 5x5: 6:56.20 2-5 relay: 12:50,72
  zondag 16 juli 2017 @ 17:53:49 #86
427674 Toby56
Carpe Diem
pi_172464587
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:52 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Hij moet gewoon het klassement in de toekomst vergeten en voor etappe's gaan.
Top 3 in een grote ronde gaat toch niet lukken.
Hij heeft nu een etappe in Vuelta en Tour gewonnen.
Volgend jaar Giro.
pi_172464588
Tourdefrance17 twitterde op zondag 16-07-2017 om 17:49:29 BAUKE MOLLEMA @BaukeMollema THE HERO OF HOLLAND! He wins stage 15 of the #TDF2017 CONGRATULATIONS!!! #TDF reageer retweet
Held
Rip City
  zondag 16 juli 2017 @ 17:53:49 #88
431178 McGrath
Intermezzo
pi_172464589
Kut vrouwenvoetbal, wat gaat er met het klassement gebeuren?
  Forum Admin zondag 16 juli 2017 @ 17:53:56 #89
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_172464590
Vooral allemaal happen ook echt _O_
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_172464593
quote:
99s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:53 schreef McGrath het volgende:
Kut vrouwenvoetbal, wat gaat er met het klassement gebeuren?
Mollema geel.
Rip City
  zondag 16 juli 2017 @ 17:54:16 #91
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172464597
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:53 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Bij een saaie etappe die er niet toe doet kan ik ook nog wel eens genieten van onze Hollandse keuvelaars
Toch heerlijk dat ons Herbert dan drie uur voorleest uit het Grote Kastelenboek. _O_
pi_172464599
De kroon op zijn loopbaan aldus de NOS liveblog.
pi_172464600
matthews sprint zo ontzettend lelijk
  zondag 16 juli 2017 @ 17:54:49 #94
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_172464610
Lammertink _O-
  zondag 16 juli 2017 @ 17:54:57 #95
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172464613
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:54 schreef johannes_vermeer het volgende:
De kroon op zijn loopbaan aldus de NOS liveblog.
Vind Clasica San Sebastian dan toch mooier
pi_172464615
20045367_1656940187672861_865508262280838181_o.jpg?oh=fbce22d2ca1c638b5d64569353462907&oe=59C80E54

Een jonge molkema
  Forum Admin zondag 16 juli 2017 @ 17:54:59 #97
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_172464616
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:54 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Toch heerlijk dat ons Herbert dan drie uur voorleest uit het Grote Kastelenboek. _O_
Nu nog een rennertje herkennen
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
pi_172464624
Yay
Whatever...
pi_172464628
Mollemagod. Wat was dat bloedstollend spannend.
pi_172464629
Martin is toch wel sterk hoor deze Tour.
pi_172464631
Dit is nog mooier dan de Giro winst van Dumoulin!!! MOLLEMA!!!!!!!!!!!!!!!!!
  zondag 16 juli 2017 @ 17:55:34 #102
106732 Evertjan
PSN: Ysatia
pi_172464632
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:54 schreef johannes_vermeer het volgende:
De kroon op zijn loopbaan aldus de NOS liveblog.
San Sebestiaan was mooier
Iemand die zijn of haar emoties laat heersen over logisch redeneren heeft of een groot hart of een klein brein...
pi_172464633
Lammertink. :D
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zondag 16 juli 2017 @ 17:55:36 #104
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_172464634
Schakel in bij NOS, na 10 seconden hoor ik dat Matthews sprint voor de (niet bestaande) punten en dat Lammertink een jonge snaak is.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 16 juli 2017 @ 17:55:42 #105
260839 vuvuzela
pwèèèèèp
pi_172464637
Waarom hebben ze nog altijd de borden van Vittel? Daar was toch de tweede etappe?
  zondag 16 juli 2017 @ 17:55:43 #106
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_172464638
Met z'n allen sprinten om Froome meer tijd aan te smeren.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_172464643
Sprintende Froome :')
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
pi_172464646
Contador deed ook JUICHEN
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 16 juli 2017 @ 17:56:03 #109
40566 Ericr
Livewrong
pi_172464648
Contador vuistje
pi_172464650
Dan Martin _O_
pi_172464654
daar zit ie!!
pi_172464656
Ducrot :')
  zondag 16 juli 2017 @ 17:56:18 #113
184637 RedWhiteArmy1983
It's all about time...
pi_172464657
_O_ *O* _O_ *O* _O_ MOLLEMA _O_ *O* _O_ *O* _O_
The only way you can be original, is to be yourself.
  zondag 16 juli 2017 @ 17:56:39 #114
13309 nostra
ask why
pi_172464668
DE GOD
pi_172464671
_O_ *O* _O_ *O* _O_ MOLLEMA _O_ *O* _O_ *O* _O_
  zondag 16 juli 2017 @ 17:56:46 #116
13309 nostra
ask why
pi_172464673
Dit is historie.
  zondag 16 juli 2017 @ 17:56:50 #118
427674 Toby56
Carpe Diem
pi_172464677
Weer een paar kutFransozen die boe roepen.
Die jonge Franse renners maken er een goeie Tour van in een mooi land, maar wat een kutvolk. Bah..
pi_172464679
quote:
10s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:53 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Mocht je willen :')
Afgunst :9
pi_172464683
mooi kerkje trouwens
  zondag 16 juli 2017 @ 17:56:57 #121
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172464684
360db22cb24128fbf1384132b01aad1b.png
pi_172464690
Nu krijgen we een winnaarsinterview met Han Cock?
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_172464691
Danny Nelissen, 0 emotie :')
pi_172464692
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:56 schreef Joezi het volgende:
_O_ *O* _O_ *O* _O_ MOLLEMA _O_ *O* _O_ *O* _O_
Goed he? Geen smileys genoeg voor _O_
pi_172464694
FroomeGOD _O_ _O_
pi_172464696
Echt genieten dit!
pi_172464703
Wat een prestatie!
  zondag 16 juli 2017 @ 17:57:36 #128
374695 Tjacka
wzawzdr
pi_172464707
Super knap
#flappieovermarsenbergkamprotop #hennieoprotten
  zondag 16 juli 2017 @ 17:57:40 #129
40566 Ericr
Livewrong
pi_172464710
Tijdritje hoor
  zondag 16 juli 2017 @ 17:57:40 #130
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_172464711
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:55 schreef Mani89 het volgende:
Schakel in bij NOS,
moet je ook niet doen
pi_172464717
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:57 schreef Syntix het volgende:
FroomeGOD _O_ _O_
En wat vind je van Mollema dan?
  zondag 16 juli 2017 @ 17:58:11 #132
181124 chufi
mas o menos
pi_172464726
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:52 schreef Evertjan het volgende:
Friesland boven!!
Bauke is Groninger :7
Cuando haya sol, hay <a href="https://i.imgur.com/90AYp0D.jpg" target="_blank" rel="nofollow">CHUFI</a>
Muziek, Music y Musica
Proud to be 40+
<a href="https://youtu.be/NOawBNIy224" target="_blank" rel="nofollow">Come On</a>
  zondag 16 juli 2017 @ 17:58:22 #133
427674 Toby56
Carpe Diem
pi_172464734
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:57 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

En wat vind je van Mollema dan?
Ik vond hem wel goed vandaag.
  zondag 16 juli 2017 @ 17:58:23 #134
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172464735
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:55 schreef Joezi het volgende:
Dit is nog mooier dan de Giro winst van Dumoulin!!! MOLLEMA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dit gaat wel wat ver :D
Wanneer was de laatste keer dat iemand hier bij het woord "subtiel" aan mij dacht?
PR: 2x2: 14,56 3x3: 48,67 4x4: 3:21,10 5x5: 6:56.20 2-5 relay: 12:50,72
pi_172464737
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:58 schreef chufi het volgende:

[..]

Bauke is Groninger :7
_O-
pi_172464738
Nu bij Han!
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 16 juli 2017 @ 17:58:45 #137
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172464745
Bauke + Ontlading = ?
Wanneer was de laatste keer dat iemand hier bij het woord "subtiel" aan mij dacht?
PR: 2x2: 14,56 3x3: 48,67 4x4: 3:21,10 5x5: 6:56.20 2-5 relay: 12:50,72
pi_172464753
"Ik dacht gewoon ik ga"

Bingo!
  zondag 16 juli 2017 @ 17:58:55 #139
427674 Toby56
Carpe Diem
pi_172464756
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:58 schreef chufi het volgende:

[..]

Bauke is Groninger :7
Met flink wat Fries bloed. Goeie combi.
pi_172464758
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:57 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Goed he? Geen smileys genoeg voor _O_
graphics-fanfare-459797.gif
pi_172464770
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:57 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

En wat vind je van Mollema dan?
Een mongool. Wss de meest lelijke renner qua stijl ooit en tevens een kneus qua karakter/persoonlijkheid.
  zondag 16 juli 2017 @ 17:59:35 #142
427674 Toby56
Carpe Diem
pi_172464775
Bauke heeft de neus van Coppi.

Maar dat is oud nieuws.
  zondag 16 juli 2017 @ 17:59:41 #143
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172464778
fuck dat, wat was het nog een eind zeg :o
Wanneer was de laatste keer dat iemand hier bij het woord "subtiel" aan mij dacht?
PR: 2x2: 14,56 3x3: 48,67 4x4: 3:21,10 5x5: 6:56.20 2-5 relay: 12:50,72
  zondag 16 juli 2017 @ 17:59:52 #144
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_172464784
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:59 schreef Syntix het volgende:

[..]

Een mongool. Wss de meest lelijke renner qua stijl ooit en tevens een kneus qua karakter/persoonlijkheid.
jezus, hater
pi_172464785
1 tourrit winnen en je wielercarrière is optimaal geslaagd _O_
  zondag 16 juli 2017 @ 17:59:56 #146
333483 Aguero
ooooooooo
pi_172464788
Is Nairo al binnen?
Citius, Altius, Fortius.
  zondag 16 juli 2017 @ 18:00:04 #147
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172464793
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:59 schreef Syntix het volgende:

[..]

Een mongool. Wss de meest lelijke renner qua stijl ooit en tevens een kneus qua karakter/persoonlijkheid.
Doe eens normaal of zo
Wanneer was de laatste keer dat iemand hier bij het woord "subtiel" aan mij dacht?
PR: 2x2: 14,56 3x3: 48,67 4x4: 3:21,10 5x5: 6:56.20 2-5 relay: 12:50,72
  zondag 16 juli 2017 @ 18:00:22 #148
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172464803
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:59 schreef Aguero het volgende:
Is Nairo al binnen?
Wie? :?
Wanneer was de laatste keer dat iemand hier bij het woord "subtiel" aan mij dacht?
PR: 2x2: 14,56 3x3: 48,67 4x4: 3:21,10 5x5: 6:56.20 2-5 relay: 12:50,72
  zondag 16 juli 2017 @ 18:00:30 #149
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_172464809
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:59 schreef THEFXR het volgende:

[..]

jezus, hater
Don't feed the house troll
pi_172464810
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:59 schreef Syntix het volgende:

[..]

Een mongool. Wss de meest lelijke renner qua stijl ooit en tevens een kneus qua karakter/persoonlijkheid.
Rot lekker op joh. Optyfen idioot
pi_172464812
quote:
5s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:59 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Dankje! _O_ hij verdient een famfare!
  Forum Admin zondag 16 juli 2017 @ 18:00:46 #152
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_172464817
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:59 schreef Syntix het volgende:

[..]

Een mongool. Wss de meest lelijke renner qua stijl ooit en tevens een kneus qua karakter/persoonlijkheid.
De vraag was niet om in de spiegel te kijken
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
  zondag 16 juli 2017 @ 18:00:52 #153
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172464822
Hopelijk gaat Mollema vanaf nu alleen maar rittenkapen.
pi_172464823
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:59 schreef Syntix het volgende:

[..]

Een mongool. Wss de meest lelijke renner qua stijl ooit en tevens een kneus qua karakter/persoonlijkheid.
  zondag 16 juli 2017 @ 18:00:55 #155
106732 Evertjan
PSN: Ysatia
pi_172464825
Ik ga ff juichen voor Jackie Groenen op NPO 1
Iemand die zijn of haar emoties laat heersen over logisch redeneren heeft of een groot hart of een klein brein...
  zondag 16 juli 2017 @ 18:01:07 #156
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_172464826
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:59 schreef Syntix het volgende:

[..]

Een mongool. Wss de meest lelijke renner qua stijl ooit en tevens een kneus qua karakter/persoonlijkheid.
Als er één kritiek is die jij niet mag uitdelen, dan is het die wel. Kijk eerst eens naar je GOD.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_172464828
Quintana kan ook voor de dagzeges gaan
pi_172464834
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:59 schreef Syntix het volgende:

[..]

Een mongool. Wss de meest lelijke renner qua stijl ooit en tevens een kneus qua karakter/persoonlijkheid.
Zegt de Froomefapper :')____!!!!!!!!!!!!!
  zondag 16 juli 2017 @ 18:01:25 #159
106732 Evertjan
PSN: Ysatia
pi_172464835
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:00 schreef Van_Poppel het volgende:
Hopelijk gaat Mollema vanaf nu alleen maar rittenkapen.
Zoals Gesink
Iemand die zijn of haar emoties laat heersen over logisch redeneren heeft of een groot hart of een klein brein...
pi_172464838
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:59 schreef Syntix het volgende:

[..]

Een mongool. Wss de meest lelijke renner qua stijl ooit en tevens een kneus qua karakter/persoonlijkheid.
Het ging over Mollema en niet over Froome.
  zondag 16 juli 2017 @ 18:01:38 #161
427674 Toby56
Carpe Diem
pi_172464839
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:59 schreef Syntix het volgende:

[..]

Een mongool. Wss de meest lelijke renner qua stijl ooit en tevens een kneus qua karakter/persoonlijkheid.
De meest lelijke renner qua stijl ooit was Robert Alban.
Karakter/persoonlijkheid te vergelijken met Zoetemelk.
Tot de dood aanklampen en, als het kan, er af en toe heel maf uitmuizen.

D'n Zoet was wel een een veel completere renner, dat moge duidelijk zijn.
pi_172464843
Zo, kunnen we weer wat jaren op teren. Dit was het.
Allemaal cabaretteketet!
pi_172464844
6 grote rondes op rij nu zege
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172464845
dopinghok in
pi_172464848
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:00 schreef Tagliano het volgende:

[..]

De vraag was niet om in de spiegel te kijken
De vraag wat ik van Mollema vond. Ik vind Mollema echt een kneus. Itt andere NL wielrenners.
pi_172464850
quote:
14s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:02 schreef franklop het volgende:
6 grote rondes op rij nu zege
^O^.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_172464852
quote:
14s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:02 schreef franklop het volgende:
6 grote rondes op rij nu zege
heb jij een overzichtje?
  zondag 16 juli 2017 @ 18:02:37 #168
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172464855
quote:
1s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:01 schreef Evertjan het volgende:

[..]

Zoals Gesink
:Y een hele Gesink zou in deze Tour 3 of 4 kansen hebben gekregen.
  zondag 16 juli 2017 @ 18:02:44 #169
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172464858
Hoeveel puntjes pakt Bling nou nog op de streep?
Wanneer was de laatste keer dat iemand hier bij het woord "subtiel" aan mij dacht?
PR: 2x2: 14,56 3x3: 48,67 4x4: 3:21,10 5x5: 6:56.20 2-5 relay: 12:50,72
  Redactie Sport zondag 16 juli 2017 @ 18:02:51 #170
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_172464861
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:00 schreef Van_Poppel het volgende:
Hopelijk gaat Mollema vanaf nu alleen maar rittenkapen.
Precies ja
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_172464863
Mooi al die haters / happers hier _O-
  zondag 16 juli 2017 @ 18:03:26 #172
427674 Toby56
Carpe Diem
pi_172464878
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:02 schreef Syntix het volgende:

[..]

De vraag wat ik van Mollema vond. Ik vind Mollema echt een kneus. Itt andere NL wielrenners.
Iedereen heeft recht op een mening.
Het is echter wetenschappelijk aangetoond dat een kneus nooit een Tourrit zal kunnen winnen.
pi_172464883
Danny, AG2r was al in de aanval... hele andere situatie
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172464884
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:02 schreef Syntix het volgende:
Mooi al die haters / happers hier _O-
noiconn.pngnoiconn.pngnoiconn.pngnoiconn.pngnoiconn.pngnoiconn.png
  zondag 16 juli 2017 @ 18:03:49 #175
427674 Toby56
Carpe Diem
pi_172464891
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:02 schreef Syntix het volgende:
Mooi al die haters / happers hier _O-
Fijn dat jij dan ook nog kunt genieten vandaag. Carpe diem.
pi_172464895
quote:
3s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:02 schreef Joezi het volgende:

[..]

heb jij een overzichtje?
2x Dumoulin, BJ Lindeman en Van Poppel dacht in in de Vuelta 2015
Dumoulin in giro 2016
Dumoulin vorig jaar 2x in de Tour
Gesine vuelta 2016
2xDumoulin in Giro dit jaar
Mollema dit jaar in de Tour

Weet ik niet of ik nog wat vergeet.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zondag 16 juli 2017 @ 18:04:29 #177
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_172464908
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:02 schreef Syntix het volgende:

[..]

De vraag wat ik van Mollema vond. Ik vind Mollema echt een kneus. Itt andere NL wielrenners.
hij wint en jij zit op zolder te haten
pi_172464911
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:04 schreef Felagund het volgende:

[..]

2x Dumoulin, BJ Lindeman en Van Poppel dacht in in de Vuelta 2015
Dumoulin in giro 2016
Dumoulin vorig jaar 2x in de Tour
2xDumoulin in Giro dit jaar
Mollema dit jaar in de Tour

Weet ik niet of ik nog wat vergeet.
Vuelta 2016 Gesink....
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 16 juli 2017 @ 18:04:42 #179
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_172464913
quote:
14s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:02 schreef Dr_Flash het volgende:
Hoeveel puntjes pakt Bling nou nog op de streep?
0
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  zondag 16 juli 2017 @ 18:04:43 #180
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172464914
quote:
3s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:02 schreef Joezi het volgende:

[..]

heb jij een overzichtje?
Vuelta 2015: Van Poppel, Dumoulin, Breakaway Bert
Giro 2016: Dumoulin
Tour 2016: Dumoulin
Vuelta 2016: Gesink
Giro: 2017: Dumoulin, Djos
Tour 2017: Mollema
pi_172464915
NOS die de beelden van Froome niet chronologisch laten zien :')
pi_172464916
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:04 schreef franklop het volgende:

[..]

Vuelta 2016 Gesink....
Ja, daar was ik zelf al achtergekomen. ;)
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_172464919
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:59 schreef Syntix het volgende:

[..]

Een mongool. Wss de meest lelijke renner qua stijl ooit en tevens een kneus qua karakter/persoonlijkheid.
Ik zou zweren dat deze post over Froome ging.
pi_172464920
Hopelijk einde tijdperk Quintana
  zondag 16 juli 2017 @ 18:05:01 #185
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172464922
Caruso top-10 binnen inderdaad _O_
Wanneer was de laatste keer dat iemand hier bij het woord "subtiel" aan mij dacht?
PR: 2x2: 14,56 3x3: 48,67 4x4: 3:21,10 5x5: 6:56.20 2-5 relay: 12:50,72
pi_172464930
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:04 schreef Felagund het volgende:

[..]

2x Dumoulin, BJ Lindeman en Van Poppel dacht in in de Vuelta 2015
Dumoulin in giro 2016
Dumoulin vorig jaar 2x in de Tour
Gesine vuelta 2016
2xDumoulin in Giro dit jaar
Mollema dit jaar in de Tour

Weet ik niet of ik nog wat vergeet.
Van Emden in de Giro.
pi_172464933
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:04 schreef Felagund het volgende:

[..]

Ja, daar was ik zelf al achtergekomen. ;)
En Djos
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172464936
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:04 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Vuelta 2015: Van Poppel, Dumoulin, Breakaway Bert
Giro 2016: Dumoulin
Tour 2016: Dumoulin
Vuelta 2016: Gesink
Giro: 2017: Dumoulin, Djos
Tour 2017: Mollema
Djos ook nog vergeten
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_172464937
quote:
1s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:04 schreef kaasplankje het volgende:

[..]

hij wint en jij zit op zolder te haten
Heeft waarschijnlijk maar weinig daglicht gezien in zn leven
  zondag 16 juli 2017 @ 18:05:30 #190
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172464940
quote:
99s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:04 schreef SaintOfKillers het volgende:

[..]

0
Echt? Waar maakte hij dan zo'n haast voor -O-
Wanneer was de laatste keer dat iemand hier bij het woord "subtiel" aan mij dacht?
PR: 2x2: 14,56 3x3: 48,67 4x4: 3:21,10 5x5: 6:56.20 2-5 relay: 12:50,72
pi_172464944
DE3ksuFWsAE_hc6.jpg:large
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  zondag 16 juli 2017 @ 18:06:14 #192
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_172464954
quote:
11s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:05 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Echt? Waar maakte hij dan zo'n haast voor -O-
Het was wel nipt, hij was de eerste die buiten de punten viel.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  zondag 16 juli 2017 @ 18:06:46 #193
427674 Toby56
Carpe Diem
pi_172464965
NL heeft z'n etappe te pakken en met deze man is ze dat van harte gegund (Wuyts).
  zondag 16 juli 2017 @ 18:06:57 #194
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172464975
quote:
99s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:06 schreef SaintOfKillers het volgende:

[..]

Het was wel nipt, hij was de eerste die buiten de punten viel.
Oh jammer zeg.
Wanneer was de laatste keer dat iemand hier bij het woord "subtiel" aan mij dacht?
PR: 2x2: 14,56 3x3: 48,67 4x4: 3:21,10 5x5: 6:56.20 2-5 relay: 12:50,72
pi_172464976
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:05 schreef marcodej het volgende:
[ afbeelding ]
O+ O+ O+ O+ O+ O+ O+ O+ O+
  zondag 16 juli 2017 @ 18:08:38 #196
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172465012
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:06 schreef Toby56 het volgende:
NL heeft z'n etappe te pakken en met deze man is ze dat van harte gegund (Wuyts).
Waarheid :Y
Wanneer was de laatste keer dat iemand hier bij het woord "subtiel" aan mij dacht?
PR: 2x2: 14,56 3x3: 48,67 4x4: 3:21,10 5x5: 6:56.20 2-5 relay: 12:50,72
  zondag 16 juli 2017 @ 18:09:02 #197
427674 Toby56
Carpe Diem
pi_172465020
Zie nog even de herhaling met een juichende Bertje.
Mooi.
pi_172465024
Barguil nog maar op 8 minuten nu. Die kan met die wonderbenen nog wel voor top 10 gaan.
  zondag 16 juli 2017 @ 18:09:24 #199
221110 vaarsuvius
Follow the damn train CJ
pi_172465029
Kunnen die leeuwinnen nog een beetje ballen of zal ik maar gaan koken?
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_172465043
M7QHl3b.gif
  zondag 16 juli 2017 @ 18:11:25 #201
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172465073
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:09 schreef Dale__Cooper het volgende:
Barguil nog maar op 8 minuten nu. Die kan met die wonderbenen nog wel voor top 10 gaan.
Zal nu niet veel ruimte meer krijgen in de vlucht.
  zondag 16 juli 2017 @ 18:12:11 #202
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172465079
30km solo in de Tour is ook wel een tijdje geleden lijkt me?
pi_172465093
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:10 schreef Joezi het volgende:
[ afbeelding ]
Mooi!!!
pi_172465103
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:11 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Zal nu niet veel ruimte meer krijgen in de vlucht.
Nope, maar renners als Quintana, Bennett, Caruso kan ie zeker voorbij.
  zondag 16 juli 2017 @ 18:13:17 #205
427674 Toby56
Carpe Diem
pi_172465104
Mooi verhaal van Benoot: chapeau voor Mollema. Demarreerde toen niemand het had verwacht. En iedereen zat stuk. Hij was heel erg sterk.
  zondag 16 juli 2017 @ 18:13:18 #206
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172465105
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:11 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Zal nu niet veel ruimte meer krijgen in de vlucht.
Bolletjes is het doel en dat klinkt realistisch.
Wanneer was de laatste keer dat iemand hier bij het woord "subtiel" aan mij dacht?
PR: 2x2: 14,56 3x3: 48,67 4x4: 3:21,10 5x5: 6:56.20 2-5 relay: 12:50,72
pi_172465112
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:11 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Zal nu niet veel ruimte meer krijgen in de vlucht.
Hij kan zelfs bij de toppers met deze benen bollenpunten pakken. :P
  zondag 16 juli 2017 @ 18:14:14 #208
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172465130
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:13 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Nope, maar renners als Quintana, Bennett, Caruso kan ie zeker voorbij.
Quintana wat een grijze muis. Het kwadraat van de wieltjesplakker die Cadel Evans ooit was :r
Wanneer was de laatste keer dat iemand hier bij het woord "subtiel" aan mij dacht?
PR: 2x2: 14,56 3x3: 48,67 4x4: 3:21,10 5x5: 6:56.20 2-5 relay: 12:50,72
pi_172465182
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:10 schreef Joezi het volgende:
[ afbeelding ]
zeer tevreden man ^O^
  zondag 16 juli 2017 @ 18:17:07 #210
427674 Toby56
Carpe Diem
pi_172465199
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:14 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Quintana wat een grijze muis. Het kwadraat van de wieltjesplakker die Cadel Evans ooit was :r
Nou nou.
Als er iemand is waar Mollema mij aan doet denken uit het redelijk recente verleden, dan is het Evans. Aanklampen tot de dood in een aartslelijke stijl, en als het kan: toch proberen weg te muizen.
Ben je zijn wereldtitel vergeten?
pi_172465206
Yates ziet er nog goed uit :)
  zondag 16 juli 2017 @ 18:17:42 #212
427674 Toby56
Carpe Diem
pi_172465214
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:17 schreef showtimer het volgende:
Yates ziet er nog goed uit :)
Al die jonkies ogen nog fris.
  zondag 16 juli 2017 @ 18:17:59 #213
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172465221
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:17 schreef Toby56 het volgende:

[..]

Nou nou.
Als er iemand is waar Mollema mij aan doet denken uit het redelijk recente verleden, dan is het Evans. Aanklampen tot de dood in een aartslelijke stijl, en als het kan: toch proberen weg te muizen.
Ben je zijn wereldtitel vergeten?
Ik denk het :Y
Wanneer was de laatste keer dat iemand hier bij het woord "subtiel" aan mij dacht?
PR: 2x2: 14,56 3x3: 48,67 4x4: 3:21,10 5x5: 6:56.20 2-5 relay: 12:50,72
  zondag 16 juli 2017 @ 18:18:32 #214
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_172465233
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:17 schreef Toby56 het volgende:

[..]

Nou nou.
Als er iemand is waar Mollema mij aan doet denken uit het redelijk recente verleden, dan is het Evans. Aanklampen tot de dood in een aartslelijke stijl, en als het kan: toch proberen weg te muizen.
Ben je zijn wereldtitel vergeten?
Evans was een zeer aanvallende renner juist, alleen niet in de Tour omdat ie daar heel vaak op zijn limiet zat.
  zondag 16 juli 2017 @ 18:18:48 #215
427674 Toby56
Carpe Diem
pi_172465239
De Mol komt zijn rode rugnummer ophalen.
  zondag 16 juli 2017 @ 18:19:39 #216
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172465278
Ennog steeds grote schande dat NPO niet ook maar een stream had vanaf de start. Een uur na de start moesten we eerst opgewarmd worden met nikszeggende interviews en slap genuil, terwijl er gewoon een Cat 1 klim gemist was. Waardeloos.
Wanneer was de laatste keer dat iemand hier bij het woord "subtiel" aan mij dacht?
PR: 2x2: 14,56 3x3: 48,67 4x4: 3:21,10 5x5: 6:56.20 2-5 relay: 12:50,72
pi_172465287
quote:
13s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:19 schreef Dr_Flash het volgende:
Ennog steeds grote schande dat NPO niet ook maar een stream had vanaf de start. Een uur na de start moesten we eerst opgewarmd worden met nikszeggende interviews en slap genuil, terwijl er gewoon een Cat 1 klim gemist was. Waardeloos.
NPO heeft die rechten niet
pi_172465329
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  zondag 16 juli 2017 @ 18:22:26 #219
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172465335
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:20 schreef showtimer het volgende:

[..]

NPO heeft die rechten niet
-O-
Wanneer was de laatste keer dat iemand hier bij het woord "subtiel" aan mij dacht?
PR: 2x2: 14,56 3x3: 48,67 4x4: 3:21,10 5x5: 6:56.20 2-5 relay: 12:50,72
pi_172465341
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:20 schreef showtimer het volgende:

[..]

NPO heeft die rechten niet
Is het een rechtenkwestie?
  zondag 16 juli 2017 @ 18:23:31 #221
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172465359
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:22 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Is het een rechtenkwestie?
Ik betwijfel het ook, lijkt me eerder een journalistieke keuze niet alles van km 0 uit te zenden.
pi_172465368
quote:
13s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:19 schreef Dr_Flash het volgende:
Ennog steeds grote schande dat NPO niet ook maar een stream had vanaf de start. Een uur na de start moesten we eerst opgewarmd worden met nikszeggende interviews en slap genuil, terwijl er gewoon een Cat 1 klim gemist was. Waardeloos.
Eurosport heeft de rechten. Komende week de hele etappes live op eurosport 1.
Geen mobiele telefoon en nog nooit ge-sms't.
Heerlijk tegen de stroom in
  zondag 16 juli 2017 @ 18:25:52 #223
427674 Toby56
Carpe Diem
pi_172465419
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:18 schreef Zelva het volgende:

[..]

Evans was een zeer aanvallende renner juist, alleen niet in de Tour omdat ie daar heel vaak op zijn limiet zat.
Hm, ik herinner me hem niet als een zeer aanvallend ingestelde renner, maar dat kan aan mij liggen. Hij viel wel aan als het kon. En hij was ontzettend weerbaar. Wie de Tour wint op z'n 34e, is sowieso een taaie rakker.
Ik herinner me nog dat-ie in z'n regenboogtrui ten aanval trok in de Giro, in gigantisch pokkenweer. Dat was een spectaculaire etappe.

Bovendien kon Evans een klassieker winnen.
Dat moet Bauke nog bewijzen natuurlijk. :)
  zondag 16 juli 2017 @ 18:29:31 #224
106732 Evertjan
PSN: Ysatia
pi_172465491
wat dat betreft leven we in weelde qua ritoverwinningen in grote rondes van Nederlanders. De jaren zijn voorbij dat we teerde op Weening als laatste winnaar
Iemand die zijn of haar emoties laat heersen over logisch redeneren heeft of een groot hart of een klein brein...
pi_172465496
quote:
15s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:22 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

-O-
Ze raken alles kwijt aan eurosport
  zondag 16 juli 2017 @ 18:31:03 #226
333483 Aguero
ooooooooo
pi_172465526
quote:
2s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:29 schreef Evertjan het volgende:
wat dat betreft leven we in weelde qua ritoverwinningen in grote rondes van Nederlanders. De jaren zijn voorbij dat we teerde op Weening als laatste winnaar
De Vuelta wordt één groot Oranje feest.
Citius, Altius, Fortius.
pi_172465545
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:23 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Ik betwijfel het ook, lijkt me eerder een journalistieke keuze niet alles van km 0 uit te zenden.
Dat ook, maar dat extra pakket vanaf dit jaar was niet gratis. Eurosport heeft daar een nieuwe deal voor moeten sluiten.
  zondag 16 juli 2017 @ 18:32:02 #228
106732 Evertjan
PSN: Ysatia
pi_172465548
edit
Iemand die zijn of haar emoties laat heersen over logisch redeneren heeft of een groot hart of een klein brein...
  zondag 16 juli 2017 @ 18:32:17 #229
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172465555
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:23 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Ik betwijfel het ook, lijkt me eerder een journalistieke keuze niet alles van km 0 uit te zenden.
Dat lijkt me op een dag als deze niet te rechtvaardigen.
Wanneer was de laatste keer dat iemand hier bij het woord "subtiel" aan mij dacht?
PR: 2x2: 14,56 3x3: 48,67 4x4: 3:21,10 5x5: 6:56.20 2-5 relay: 12:50,72
pi_172465588
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:31 schreef showtimer het volgende:

[..]

Dat ook, maar dat extra pakket vanaf dit jaar was niet gratis. Eurosport heeft daar een nieuwe deal voor moeten sluiten.
sporza heeft dat ook niet gedaan iig
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172465626
quote:
1s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:34 schreef franklop het volgende:

[..]

sporza heeft dat ook niet gedaan iig
Klopt, maar de Walen wel. Formule 1 is daar ook gewoon bij de openbare omroep. :D
pi_172465743
Mollema
  zondag 16 juli 2017 @ 18:47:28 #233
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172465856
quote:
10s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:42 schreef Joezi het volgende:
Mollema
Ja klopt
Wanneer was de laatste keer dat iemand hier bij het woord "subtiel" aan mij dacht?
PR: 2x2: 14,56 3x3: 48,67 4x4: 3:21,10 5x5: 6:56.20 2-5 relay: 12:50,72
  zondag 16 juli 2017 @ 18:53:28 #234
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_172465971
morgen rustdag, doen ze goed op een maandag
  zondag 16 juli 2017 @ 18:55:33 #235
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_172466010
woe,do, moordend, vrij saai
pi_172466071
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:46 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Mollema is een ontzettend laffe renner die niemand hier zou mogen mocht het geen Nederlander zijn.
Een ontzettend laffe renner valt nooit aan. Niet af en toe.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_172466083
Zou Kwiatkowski eigenlijk ook de handigste jongen zijn om zsm een wiel te wisselen?
pi_172466295
quote:
11s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:59 schreef showtimer het volgende:
Zou Kwiatkowski eigenlijk ook de handigste jongen zijn om zsm een wiel te wisselen?
Sowieso handiger dan Froome.
  zondag 16 juli 2017 @ 19:08:38 #239
62913 Blik
The one and Only!
pi_172466310
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:58 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Een ontzettend laffe renner valt nooit aan. Niet af en toe.
Eens, een laffe renner had dit niet gedaan en uberhaupt niet in die positie gezeten
  zondag 16 juli 2017 @ 19:10:36 #241
241690 kibo
communistenjager
pi_172466370
Maarten hangt helemaal niet uit het raam : fake
  zondag 16 juli 2017 @ 19:12:53 #242
241690 kibo
communistenjager
pi_172466439
Overigens bewees Froome vandaag zijn superioriteit.
Aru en Bardet waren niet meer dan laffe volgers.
Froome gaat deze Tour winnen.
pi_172466483
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 19:08 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Sowieso handiger dan Froome.
Jah, maar hij had ook een wiel nodig. :P Er zaten daar nog een stuk of 6 Sky's, ik zou dan toch iemand anders laten stoppen tenzij de rest twee linkerhanden heeft.
  zondag 16 juli 2017 @ 19:14:23 #244
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172466498
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 19:10 schreef kibo het volgende:
Maarten hangt helemaal niet uit het raam : fake
Dat raam kan helemaal niet open. Veel te bang voor buitenlanders die gek gaan doen en zo.
Wanneer was de laatste keer dat iemand hier bij het woord "subtiel" aan mij dacht?
PR: 2x2: 14,56 3x3: 48,67 4x4: 3:21,10 5x5: 6:56.20 2-5 relay: 12:50,72
  zondag 16 juli 2017 @ 19:15:18 #245
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_172466531
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 19:12 schreef kibo het volgende:
Overigens bewees Froome vandaag zijn superioriteit.
Dat was Landa hoor, waar jij mee in de war bent :P
Wanneer was de laatste keer dat iemand hier bij het woord "subtiel" aan mij dacht?
PR: 2x2: 14,56 3x3: 48,67 4x4: 3:21,10 5x5: 6:56.20 2-5 relay: 12:50,72
pi_172466878
georgenbennett twitterde op zondag 16-07-2017 om 18:54:20 . @UCI_cycling comms have a cry over taking water from a spectator but turn a blind eye to teams riding on the back of the tv moto?? reageer retweet
Olli had een derny? :)
  zondag 16 juli 2017 @ 19:28:46 #247
62913 Blik
The one and Only!
pi_172466999
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 19:25 schreef showtimer het volgende:
georgenbennett twitterde op zondag 16-07-2017 om 18:54:20 . @UCI_cycling comms have a cry over taking water from a spectator but turn a blind eye to teams riding on the back of the tv moto?? reageer retweet
Olli had een derny? :)
Over wie heeft die het?
pi_172467101
quote:
1s.gif Op zondag 16 juli 2017 19:28 schreef Blik het volgende:

[..]

Over wie heeft die het?
Ik neem aan de zwarte broek onder de bruinbroeken.
pi_172467252
Nou ja, dat is niet het probleem van AG2R natuurlijk.
  zondag 16 juli 2017 @ 20:36:38 #250
42322 MCH
Voyage Voyage
pi_172469433
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:13 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Bolletjes is het doel en dat klinkt realistisch.
Okay Mart, bedankt voor de open deur
I ALWAYS FELT CLOSER TO KLB THAN I DID TO CUL!!!
pi_172472313
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:25 schreef Toby56 het volgende:

[..]

Hm, ik herinner me hem niet als een zeer aanvallend ingestelde renner, maar dat kan aan mij liggen. Hij viel wel aan als het kon. En hij was ontzettend weerbaar. Wie de Tour wint op z'n 34e, is sowieso een taaie rakker.
Ik herinner me nog dat-ie in z'n regenboogtrui ten aanval trok in de Giro, in gigantisch pokkenweer. Dat was een spectaculaire etappe.

Bovendien kon Evans een klassieker winnen.
Dat moet Bauke nog bewijzen natuurlijk. :)
San Sebastian is niet klassiek genoeg?
  zondag 16 juli 2017 @ 22:25:07 #252
62913 Blik
The one and Only!
pi_172472762
quote:
1s.gif Op zondag 16 juli 2017 22:07 schreef DavetheNL het volgende:

[..]

San Sebastian is niet klassiek genoeg?
Waalse Pijl is natuurlijk veel beter, want in het voorjaar... :')

Dit was gewoon een grandioze overwinning, de eerste berg zat die al op kop te sleuren om de kopgroep weer in te lopen en vervolgens wint die nog met een solo van 30 km. Knap staaltje!
pi_172472810
quote:
1s.gif Op zondag 16 juli 2017 22:25 schreef Blik het volgende:

[..]

Waalse Pijl is natuurlijk veel beter, want in het voorjaar... :')

Dit was gewoon een grandioze overwinning, de eerste berg zat die al op kop te sleuren om de kopgroep weer in te lopen en vervolgens wint die nog met een solo van 30 km. Knap staaltje!
Ah ja. Dat ik daar niet aan dacht :')
Net een lange samenvatting terug gekeken. Heel sterk gereden vandaag ja!
  zondag 16 juli 2017 @ 22:40:33 #254
220624 Chiappucci
Il Diavolo
pi_172473035
Ik vind Rellende_Rotscholier trouwens wel opvallend afwezig vandaag. Zou het iets met de winnaar te maken hebben?
pi_172474414
Jack Bauer heeft een boete gekregen voor een plakbidon. Zn DS ook overigens :')
http://www.letour.fr/le-t(...)00_Press_Release.pdf
Blz 14
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  maandag 17 juli 2017 @ 00:10:34 #256
372780 99.999
Komt voor 100.000
pi_172475126
Hele mooie zege van Mollema _O_
Ik kan tellen
pi_172477307
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 22:40 schreef Chiappucci het volgende:
Ik vind Rellende_Rotscholier trouwens wel opvallend afwezig vandaag. Zou het iets met de winnaar te maken hebben?
Hij is meer bezig van middernacht tot 's morgens vijf uur.
Het volgen van de Ronde van Guangxi is ideaal voor hem
Voor mij trouwens ook i.v.m. mijn werk.
pi_172477908
Enorme gemiste kans voor de klassementsmannen. Als ze hadden samengewerkt en Froome alleen boven was gekomen hadden ze hem minuten aan kunnen smeren.
pi_172477973
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 22:40 schreef Chiappucci het volgende:
Ik vind Rellende_Rotscholier trouwens wel opvallend afwezig vandaag. Zou het iets met de winnaar te maken hebben?
Dat is hoe mondjes snoeren werkt he.
  maandag 17 juli 2017 @ 13:16:15 #260
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172482128
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 22:40 schreef Chiappucci het volgende:
Ik vind Rellende_Rotscholier trouwens wel opvallend afwezig vandaag. Zou het iets met de winnaar te maken hebben?
Gisteren zat ik de hele dag in Nijmegen aan het bier, voor zover ik mezelf überhaupt moet verantwoorden.

Goed om te zien dat Mollema mijn opbouwende kritiek serieus heeft genomen.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 17 juli 2017 @ 13:28:53 #261
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_172482355
quote:
1s.gif Op maandag 17 juli 2017 13:16 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Gisteren zat ik de hele dag in Nijmegen aan het bier, voor zover ik mezelf überhaupt moet verantwoorden.

Goed om te zien dat Mollema mijn opbouwende kritiek serieus heeft genomen.
Vierdaagsefeestje? Wel een beetje aan de vroege kant daarvoor. :P

Ik ga vrijdag die kant op, een goede vriend van mij gaat 'm lopen dus ik ga hem door de moeilijke laatste kilometers heen helpen ^O^
  maandag 17 juli 2017 @ 13:41:13 #262
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172482599
quote:
0s.gif Op maandag 17 juli 2017 13:28 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Vierdaagsefeestje? Wel een beetje aan de vroege kant daarvoor. :P

Ik ga vrijdag die kant op, een goede vriend van mij gaat 'm lopen dus ik ga hem door de moeilijke laatste kilometers heen helpen ^O^
De vierdaagsefeesten duren een week, die mafkezen beginnen op zaterdag al met zuipen. _O-
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 17 juli 2017 @ 13:44:16 #263
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_172482658
quote:
1s.gif Op maandag 17 juli 2017 13:41 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

De vierdaagsefeesten duren een week, die mafkezen beginnen op zaterdag al met zuipen. _O-
Ik ga er voor het gemak vanuit dat dat niet dezelfde mensen zijn die de Vierdaagse ook daadwerkelijk lopen. :P

Hoewel de vriend in kwestie afgelopen zaterdag ook flink aan de zuip is gegaan (en dappere semi-succesvolle pogingen deed om mij even dronken te voeren).
  dinsdag 18 juli 2017 @ 06:08:37 #264
427674 Toby56
Carpe Diem
pi_172497727
quote:
1s.gif Op zondag 16 juli 2017 22:07 schreef DavetheNL het volgende:

[..]

San Sebastian is niet klassiek genoeg?
Een ernstige leemte in mijn geheugen. 8)7
Mijn verontschuldigingen.
  dinsdag 18 juli 2017 @ 07:57:56 #265
62913 Blik
The one and Only!
pi_172498330
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 06:08 schreef Toby56 het volgende:

[..]

Een ernstige leemte in mijn geheugen. 8)7
Mijn verontschuldigingen.
Het is toch echt niet zo heel lang geleden
pi_172498506
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 06:08 schreef Toby56 het volgende:

[..]

Een ernstige leemte in mijn geheugen. 8)7
Mijn verontschuldigingen.
Kan gebeuren. Het is ook op een afwijkend moment in vergelijking met veel andere klassiekers.
  dinsdag 18 juli 2017 @ 18:49:55 #267
427674 Toby56
Carpe Diem
pi_172509836
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 07:57 schreef Blik het volgende:

[..]

Het is toch echt niet zo heel lang geleden
Vandaar 'ernstig'. ;)

Overigens: hoe langer iets is geleden in de Tour, of in het wielrennen in het algemeen, of misschien wel in alles, des te groter de kans dat ik het onthoud. Sterker nog: alles wat ver voor mijn tijd is gebeurd, of alle informatie waar een mens helemaal niets mee kan, heeft mijn overdreven :P interesse.
  dinsdag 18 juli 2017 @ 18:50:58 #268
427674 Toby56
Carpe Diem
pi_172509864
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 08:24 schreef DavetheNL het volgende:

[..]

Kan gebeuren. Het is ook op een afwijkend moment in vergelijking met veel andere klassiekers.
Het is wel zo inderdaad, dat San Sebastian vaak grotendeels langs mij heen gaat.
Na voorjaarsklassiekers, Giro en Tour verslapt mijn aandacht een beetje.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')