abonnement Unibet Coolblue
pi_172413715
Etappe 13: Saint-Girons - Foix, 101 km

Na een aantal saaie ritten gingen we eindelijk weer de bergen in. Een rit door de Pyreneeën, die op papier vooral geschikt voor vluchters leek. Dat bleek in de praktijk nogal tegen te vallen. Er reed een groep weg met erkende rittenkapers als Thomas De Gendt en Steve Cummings, maar ze kregen nooit een grote voorsprong. Vooral dankzij Sky, die ploeg ging weer eens ouderwets de hele rit de boel controleren. Daardoor kregen we uiteindelijk toch een duel tussen de klassementsrenners, hoewel het de vraag is in hoeverre je echt van een duel mag spreken. Cummings was vooraan weggereden en deed een poging om voor het derde jaar op rij een rit te winnen, maar het treintje van Sky reed zo hard dat hij ruim voor de meet ingerekend werd. Kwiatkowski had weer wonderbenen en bleef maar op kop rijden. In de tussentijd reed Mikel Nieve dan nog wel even het skoekeloen in, met Froome en Aru achter hem aan. Daar profiteerde de rest niet van en dus kon Nieve vrolijk op kop gaan rijden nadat de werken van Kwiatkowski gedaan waren. Nieve bracht een uitgedund groepje der favorieten richting de top van de Peyresourde. In dat groepje bleven renners als Meintjes, Bennet en Yates over, terwijl grote namen als Contador en Quintana moesten lossen. Op het slotklimmetje richting Peyragudes ging Nieve van kop af en toen mocht de laatste knecht van Sky, Landa, het laatste stuk op kop rijden. Niemand durfde of kon ondertussen aanvallen, iedereen was aan het wachten op het laatste steile stuk. Bennett opende de finale op een meter of 600 van de streep, maar werd al snel weer bijgehaald door Landa en daarna, met amper 400 meter te gaan, ontplofte de koers pas. Een aanval van Aru, Froome die moest passen, de afgezakte Landa die weer naar voren reed en Bardet die uiteindelijk nog over Aru wist te wippen, wat Dan Martin dan weer niet lukte. Die laatste kilometer leek een eeuwigheid te duren en daardoor was er toch nog wat spanning aan het eind van de middag, maar in principe was het gewoon weer een zaadetappe van jewelste. Door de controle van Sky durft niemand iets te ondernemen. Daar gaat tijdens de volgende rit hopelijk verandering in komen. Froome raakte de gele trui kwijt aan Aru en Bardet pakte in een aantal meter naast de ritzege ook nog eens 20 seconden op Froome. Die gewonnen tijd had hij overigens direct weer moeten verliezen, want hij pakte net als Uran en Bennett een bidon aan in de laatste tien kilometer. Uran en Bennett kregen een tijdstraf, maar Bardet niet. Voor de zoveelste keer een dubieus besluit van de jury, die mensen maken geen al te beste Tour door. Er is nog hoop op een spannende Tour, maar dan moeten de renners er wel eerder aan gaan beginnen. Die mogelijkheid krijgen ze tijdens de tweede Pyreneeënrit wel. 101 kilometer, de kortste rit sinds de tijd van twee etappes op een dag. Kort, explosief, spanning en sensatie. Het kan zomaar een keer echt leuk gaan worden.




De volgende Pyreneeënrit start in Saint-Girons, een dorp met 6300 inwoners in het departement Ariège, regio Midi-Pyrenées. Saint-Girons is een niet zo boeiende stad aan de oevers van de Salat, een zijrivier van de Garonne. In het centrumpje staan een aantal redelijke gebouwen, waaronder de lokale kerk. De brug over de rivier is ook het aanzien waard, lijkt gebouwd te zijn in Romeinse stijl. Saint-Girons is een redelijk bekende plaats in de Tour. Het wordt de zevende keer dat de grootste grote ronde hier passeert. Het dorp wordt vooral gebruikt als startplaats voor epische ritten door de Pyreneeën, slechts één keer was Saint-Girons een finishplaats. Dat was in 2009, toen ging de 8e rit over een aantal zware cols richting dit dorp. Het werd best een floprit voor het klassement, want de finish lag te ver van de laatste klim om grote verschillen te creëren. De overwinning ging naar Luis Leon Sanchez, die in de vroege vlucht zat en aan de meet onder meer Sandy Casar en Mikel Astarloza wist te kloppen. In 2013 waren we voor het laatst in Saint-Girons, toen voor een rit richting Bagnères-de-Bigorre, met vijf zware Pyreneeëncols onderweg. Dat was ook een vrij laffe rit en daar wisten Dan Martin en Jakob Fuglsang van de profiteren. Zij reden op de laatste klim van de dag weg en werden in de laatste afdaling niet meer teruggepakt, waarna Dan Martin strijkijzer Fuglsang wist te kloppen. Als je nog cultureel en historisch verantwoord bezig wil zijn moet je in Saint-Girons zeker La Maison du Chemin de la Liberté bezoeken. In dit museum kom je alles tegen over het 'vrijheidspad', een route dwars door de Pyreneeën die werd bedacht door de bewoners en geallieerden in het uiterste zuiden van Frankrijk, om aan de Duitse bezetters te ontsnappen richting Andorra en Spanje. Omdat er in die tijd nogal veel grenscontroles waren moesten er nogal wat onherbergzame wegen genomen worden om mensen en informatie van het ene naar het andere land te krijgen. Je kan na een bezoek aan het museum ook nog deelnemen aan een tour, waarbij je zelf een deel van deze route kan afwerken. De renners starten aan de rand van het dorp en rijden daarna langs het museum richting het zuiden.



Tijdens de eerste kilometers van de rit rijden de renners langs de Salat, over een brede weg die steeds een klein beetje omhoog loopt. De weg is wel redelijk bochtig, maar verder is het een redelijk eenvoudig begin van de rit. In de eerste 13 kilometer komen we iets meer dan 100 meter hoger uit, dus bijzonder steil wordt het nooit. Na 13 kilometer is het ook al tijd voor de tussensprint van de dag, in het dorpje Seix. Dit kan zomaar weer een prooi zijn voor Kittel, aangezien het tot de tussensprint bepaald niet lastig is. Een paar rotondes zijn nog wel de grootste uitdagingen tot dit punt. Hoewel het in de kilometer richting de tussensprint wel nog een beetje omhoog loopt, maar ook dat is voor Kittel geen probleem. Al is die groene trui al lang binnen, maar dat terzijde. Enfin, na de tussensprint blijft het een beetje vals plat verder omhoog lopen, terwijl de renners nog een tijd door de vallei fietsen. Zes kilometer na de tussensprint verlaten de renners de Salat en slaan ze linksaf, waar de weg direct iets steviger omhoog begint te lopen. Na een tijd vlakt het weer wat af en gaat het via het inmiddels bekende vals plat verder richting de eerste echte klim van de dag. Ondertussen rijden we wel door een mooie omgeving, met kabbelende stroompjes, rotswanden langs de kant van de weg en een aantal kleine bergdorpjes. Na 25 kilometer rijden de renners door zo'n bergdorpje, Sérac. Hier ligt de voet van de Col de Latrape, een klim van de eerste categorie die 5,6 kilometer lang is en 7,3% gemiddeld. In totaal wordt er na de tussensprint in Seix 17 kilometer geklommen aan 3,4% gemiddeld, maar vooral het deel na Sérac is dus interessant. Het gaat eerst omhoog aan een procentje of vijf, maar daarna krijgen de renners een aantal kilometer aan 8% voorgeschoteld, voor het richting de top weer wat makkelijker wordt, het zwakt dan af richting 5%. De klim heeft in het begin een aantal haarspeldbochten, maar daarna gaat het over een brede en rechte weg verder richting de top, die na 31 kilometer bereikt wordt.




De Col de Latrape is niet eens zo heel vaak gebruikt in de Tour, dit is pas de zevende keer. Voor het laatste in 2011, in de 14e rit richting Plateau de Beille, waar de extreem lachwekkende Jelle Vanendert toen won. Sandy Casar, met net iets minder TB500 in z'n mik, kwam toentertijd als eerste boven op de Latrape. Ook in die rit ging de Col de Latrape vooraf aan de Col d'Agnes, de klim waar we na de afdaling aan gaan beginnen. Deze afdaling is vijf kilometer lang en niet enorm lastig. Wel bochtig, met onder meer vijf haarspeldbochten, maar de weg is breed en het gaat ook niet overal even steil naar beneden. Een paar steilere stroken, maar in principe zou dit toch prima te doen moeten zijn. We hebben al lastigere afdalingen meegemaakt tijdens deze Tour. Na 36 kilometer zijn de renners beneden en rijden ze door Aulus-les-Bains, waar meteen de voet van de volgende klim ligt. De Col d'Agnes gaat direct beginnen en deze col van de eerste categorie is 10 kilometer lang, terwijl het gemiddeld aan 8,2% omhoog gaat. Een pittige klim van de eerste categorie, met het zwaartepunt in het begin. De eerste kilometer gaat het omhoog aan 8,5%, met daarna kilometers aan 10 en 9%. Daarna nog een viertal kilomter aan 8%, waarna het richting de top wat makkelijker wordt met twee kilometer aan 6%. Het laatste stuk richting de top stijgt het wel weer aan 8%, waarna men na 46,5 kilometer boven komt. De klim is in het begin niet zo bochtig, maar richting de top komen de renners talloze haarspeldbochten tegen. Ondertussen hebben ze wel steeds een prachtig uitzicht over de omgeving. In de Tour is deze klim al een aantal keer voorgekomen, vijf keer om precies te zijn. Enkele grote namen zijn hier in het verleden ooit als eerste bovengekomen, zoals Robert Millar, Marco Pantani en Michael Rasmussen. Ook de Baskische god Mikel Astarloza wist hier eens als eerste boven te komen en in 2011 was Sylvain Chavanel de laatste dit dat lukte, wederom in de rit naar Plateau de Beille, gewonnen door de Alien van Neerpelt.




De afdaling van de Col d'Agnes is best lang, liefst 17 kilometer gaat het naar beneden. Het begin van de afdaling is best pittig, want het is direct extreem bochtig. Een aantal onorthodoxe bochten ook, hoewel het vrij snel weer wat normaler wordt. Door een idyllische omgeving, met koeien langs de kant van de weg, gaat het verder richting het meer van Lers. In de buurt van dit meer, na vier kilometer dalen, loopt de weg ook even kort omhoog, want we zijn nu in de buurt van Port de Lers. Deze klim, ook al een aantal keer voorgekomen in de Tour, breken we af voor we er goed en wel aan beginnen. Na het meer slaan de coureurs linksaf en wordt er verder gedaald richting Le Port en Massat. Dit tweede deel van de afdaling begint direct weer lastig, met een aantal flinke haarspeldbochten. Het is hier steil, maar het terrein is wel open en daardoor zouden die bochten toch goed in te schatten moeten zijn. Na een aantal kilometer dalen verdwijnen de haarspeldbochten en daarna is het makkelijk verder dalen. Bijna geen vervelende bochten en het loopt ook steeds minder steil naar beneden. Na 60 kilometer rijden de renners door Le Port en even verderop passeren ze Massat, waar de laatste klim van de dag gaat beginnen. Tussen Le Port en Massat gaat het bijna niet naar beneden, maar na Massat gaat het wel omhoog. Mur de Péguère staat op het programma, een klim van de eerste categorie die negen kilometer lang is en 8% gemiddeld. Door een donker bos rijden de renners over een kronkelige, niet al te brede weg naar boven, hoewel ik nu vooral het tweede deel van de klim beschrijf. Het eerste deel val al bij al mee, met vijf kilometer aan 6% en tussendoor een vlakkere kilometer aan 3%. Op iets meer dan drie kilometer van de top rijden de renners door Boussenac en na dit gehucht slaan ze linksaf en komen ze op een veredeld geitenpad terecht. Het is hier smal, donker en vooral heel erg steil. Drie kilometer aan meer dan 10%, waarvan de eerste van de drie zelfs aan 13% gemiddeld omhoog gaat, met een piek van 18%. In de laatste twee kilometer van de klim blijft het steil, 11% gemiddeld in de laatste kilometer voor de top, met her en der nog een uitschieter richting 16%. Op 26 kilometer van de streep bereiken we de top van Mur de Péguère.




Mur de Péguère is pas één keer eerder gebruikt in de Tour. Dat was in 2012, ook in een rit richting Foix. Sandy Casar kwam toen als eerste boven, hoewel hij daar uiteindelijk niet veel aan had. Een omvangrijke kopgroep was weggereden, met onder meer een duo van Rabobank. Steven Kruijswijk en Luis Leon Sanchez hadden het ruime sop gekozen en vooral Sanchez had weer eens een goede dag. Desondanks moest hij lossen op Mur de Péguère, maar in de afdaling wist hij terug te keren. De afdaling is op zichzelf niet zo lastig, maar in 2012 hadden een aantal onverlaten het extra moeilijk gemaakt. Dit was de beruchte afdaling van de punaises. Het regende lekke banden in het achtervolgende peloton en de onfortuinlijke Robert Kiserlovski ging door een lekke band hard onderuit, waarbij hij zijn sleutelbeen brak. Het is te hopen dat het nu wat beter gaat, want dat waren vervelende taferelen. Zo'n beetje alle grote namen hadden een lekke band en dan muisde Pierre Rolland er ook nog eens vanonder, dat leverde hem weinig sympathiepunten op. Hoe dan ook, de laatste kilometers van de klim rijden de renners over een smal weggetje, maar op de top komen ze uit op een grotere weg en die brengt ze rechtstreeks naar Foix. De afdaling is dus, op mogelijke punaises na, niet lastig. Er zijn bijna geen lastige bochten te vinden en het gaat ook niet verduiveld steil naar beneden. Een ideale afdaling voor Froome, hier kan hij weer met z'n ballen op de buis gaan zitten om dan vervolgens zijn koffiemolentje helemaal aan gort te hatseflatsen. Pas in de buurt van Burret, na 13 kilometer dalen en op 14 kilomeer van de streep, ontwaar ik een paar scherpere bochten die niet helemaal lekker in te schatten zijn. Tegen die tijd zitten we wel al bijna aan het eind van de afdaling, want in de laatste tien kilometer van de rit wordt het steeds vlakker. Het laatste stuk richting Foix gaat het maar heel licht naar beneden, bijna niet waarneembaar. Na 92 kilometer rijden we door La Coupière, waar het vlak is. We passeren de plaats waar Luis Leon Sanchez in 2012 zijn vluchtgenoten wist te verrassen met een late demarrage. Vanaf dit moment is het op de grote plaat tot de finish stampen, zonder problemen. Pas bij het binnenrijden van Foix liggen er nog wat grote obstakels in het parcours. Zo komen de renners in de laatste kilometer nog een bocht naar rechts tegen en daarna bij een rotonde een bocht naar links. Vervolgens gaat het wel redelijk rechtdoor richting de rand van de stad, tot op 300 meter van de streep, want dan volgt er een leuke bocht van 180 graden, terug de stad in. In de laatste meters gaat het dan wel weer rechtdoor tot de finish.



Foix is een stad met 10.000 inwoners, waar de Tour al een aantal keer is geweest. In 2012 uiteraard, daar heb ik het al uitgebreid over gehad. In de rit waarin de Mur de Péguère debuteerde gingen we uiteindelijk naar beneden richting Foix, hoewel de finale toen totaal anders was. Nog een extra vlakke lus rond Foix, die ongein slaan we nu gelukkig over. Luis Leon Sanchez was bergop niet de sterkste, hij was eigenlijk zelfs zwak. Niet zo erkende klimmers als Sagan en Gilbert gingen beter omhoog, maar Sanchez ging dan weer hard naar beneden. Samen met Gilbert reed hij naar een groepje met onder meer Sagan, Gorka Izagirre en Sandy Casar toe. Op het moment dat het even stil dreigde te vallen ging Sanchez er meteen vandoor en in die tijd wist je dan dat de vogel gaan vliegen was. Lulu bezorgde het geplaagde Rabobank toen een broodnodige overwinning, want verder leek hun Tour helemaal nergens op. Ze waren nog met vier man in koers, vooral dankzij het slagveld in de rit naar Metz. Wat was men toen blij met Sanchez, een paar maanden later zou dat een compleet ander verhaal zijn. Ook in 2008 was Foix een aankomstplaats, toen ging de overwinning naar Kurt Asle Arvesen. In 2001 en 2007 was Foix dan weer een startplaats, dus op basis van slechts twee aankomsten in de stad moeten we voorlopig tot de conclusie komen dat het een stad is die gunstig zou moeten zijn voor vluchters. Foix is overigens een stad die het vooral moet hebben van het lokale kasteel. Dat torent hoog boven de stad uit en is daarmee de absolute blikvanger. Je kan ook nog wel wat mooie plaatjes schieten langs de Ariège, die Foix doorkruist, maar daarna heb je de hoogtepunten van Foix snel gehad. Hoewel je misschien het geluk hebt dat je Miss France 2009 hier tegen het lijf loopt. Chloé Mortaud, zo heet ze. Voor de viespeuken onder ons misschien wel genoeg reden om naar Foix te trekken. Daarnaast komt Eric Carrière hier ook nog eens vandaan. Een voetballer, die zelfs nog Frans international is geweest. Met zijn carrière ging het dus wel goed.



Warm gaat het wederom niet worden. In Foix hooguit 23 graden, in Saint-Girons zal dat niet veel anders zijn. In de ochtend is er veel kans op regen, maar in de middag zou het droog moeten zijn. Er zal wat meer wind zijn dan tijdens de afgelopen dagen, maar een grote rol gaat dat niet spelen. Deze extreem korte rit begint pas heel laat. 14:35 staan de mannen aan het vertrek, een uur of vier later dan een dag eerder. Daar gaat het ritme van de renners, arme jongens. Aangezien de rit pas zo laat begint zal de rit volledig worden uitgezonden. Je hoeft dus niet uit te wijken naar Eurosport, gewoon meteen Sporza op je tv sodemieteren. De finish wordt verwacht tussen 17:15 en 17:33, wat later dan tijdens de vorige rit. Het is een superkorte rit en die staan vaak garant voor spektakel, daarom is het mijn advies om vanaf 14:30 voor de tv te zitten. Moet wel heel raar lopen wil dit een flopshow worden.



Aanvankelijk leek dit mij een rit voor de klassementsmannen. Op papier is het een goede rit, zeker als je bedenkt dat de vorige rit extreem zwaar en lang was. Korte, explosieve ritten werken vaak het beste als de ritten daarvoor wat langer en zwaarder waren. Kritiek op de parcoursbouwers is bijna altijd terecht, maar dit hebben ze nog best aardig gedaan. De vorige rit liep alleen niet helemaal zoals gedacht, want Froome raakte zijn gele trui kwijt. Nu staat Astana ineens aan de leiding en het is maar de vraag of zij in staat zijn om de hele dag de koers te controleren en of ze dat überhaupt willen. Doordat Sky niet meer hoeft te controleren stijgen de kansen voor de vluchters, zeker als je bedenkt dat de zege in Foix tot nu toe altijd naar de vluchters is gegaan. Helaas is Luis Leon Sanchez er niet bij. Hij won in Saint-Girons en in Foix, daar had je tijdens deze rit dus met een gerust hart al je eigendommen op in kunnen zetten. Zonder Sanchez blijven er nog genoeg renners over die een poging willen wagen om een rit te pakken, vooral omdat er nog steeds maar één kans voor de vluchters is geweest. Toch lijkt deze rit niet heel geschikt voor de vluchters, want het is heel kort en zodra een ploeg op het idee komt om tempo te maken is er al bijna geen gelegenheid meer om een grote voorsprong te vergaren. Sky zal ook wel gebrand zijn op revanche, ze zullen zich niet zo willen laten verrassen als tijdens de Vuelta en ze zullen de gele trui ook wel weer willen heroveren. Daarom ga ik toch maar uit van een strijd tussen de klassementsmannen. Ik hoop het ook, want uiteindelijk hebben we nog steeds vrij weinig strijd gezien. De tijdsverschillen zijn gering, maar veel spektakel hebben we niet gehad.
1. Landa. Sky heeft Landa boos gemaakt en dat moet je niet doen. Ze hebben Mikel al zo vaak in de maling proberen te nemen, daar trapt hij niet meer in. Ze kunnen allemaal z'n rug op. Als het niet gaat zoals Landa wil kan hij nog wel eens gekke dingen gaan doen en dat gekke ding kan nu zomaar zijn dat hij gaat aanvallen. Zijn vorm is zo goed dat hij op het moment misschien wel de beste klimmer is. Hij kan dus wegrijden op Mur de Péguère, als hij wil. Ik hoop dat hij dat doet, want dat zorgt voor meer drama en dat is altijd beter.
2. Dan Martin. Bergop niet de beste, maar als het eindigt in een vlakke sprint is hij waarschijnlijk met Uran de snelste. Maar Uran negeer ik, want zo'n lachwekkend Colombiaantje dat even een nieuw contract moet scoren nemen we niet serieus. Martin doet er verder wel alles aan om niet te winnen, dus hij gaat vast het sprintje winnen terwijl er nog iemand voorop rijdt. Landa, hopelijk.
3. Bardet. Afdaling is niet echt lastig genoeg voor hem en in de sprint gaat hij ook al niet winnen, dus dit gaat geen tweede overwinning op rij worden voor Romain. Wel weer aan een bijzonder knappe Tour bezig, alleen moet hij nog even wat meer initiatief gaan nemen. Zo'n sprintje aan het eind is natuurlijk leuk, maar met een beetje meer lef maak je kans om meer tijd te winnen.
4. Aru. Gele trui geeft vleugels, maar waarschijnlijk niet genoeg om hier met de overwinning aan de haal te gaan. Niet echt in zijn voordeel, deze rit. Zijn ploeg is ook niet zo sterk, zeker niet nu Cataldo is uitgevallen en Fuglsang zwaar gehavend is. Lijkt mij dat andere ploegen hier initatief gaan nemen en dat Aru gaat volgen. Als hij zijn voorsprong wil uitbouwen zal hij waarschijnlijk op andere ritten mikken, volgende week in de Alpen.
5. Froome. Deze rit heeft wel wat weg van de rit naar Bagnères-de-Luchon van vorig jaar en daar won hij. Dus kan hij deze rit ook wel eens winnen, vooral omdat de afdaling ideaal is voor zijn manier van dalen. Ik hoop alleen dat de tegenstand nu bloed ruikt en probeert om hem op Mur de Péguère te lossen. Hij is blijkbaar kwetsbaar op de steile stroken, dan gaan die laatste drie kilomeer van de muur wel lachen worden.

pi_172413722
heb m gelijk even gereekst :)
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 juli 2017 @ 14:53:39 #3
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172413723
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 14:50 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

is het topic al gereekst?
Twee seconden voor 'ie vol zat nog even gedaan :7
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_172413727
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 14:53 schreef Joezi het volgende:
heb m gelijk even gereekst :)
Goedzo, jij zou een goede mod zijn.
  vrijdag 14 juli 2017 @ 14:54:30 #5
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172413733
Voeckler al vol in de bekkentrekmodus
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_172413735
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 14:52 schreef Bugno het volgende:

[..]

Je bent zelf een vrouwenkoers
stoer
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 14:54:58 #7
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_172413743
quote:
10s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 14:53 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Twee seconden voor 'ie vol zat nog even gedaan :7
Sow
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Moderator vrijdag 14 juli 2017 @ 14:55:12 #8
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172413746
Titi is weer bezig. _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 juli 2017 @ 14:55:38 #9
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172413752
Van Keirsbulck heeft er ook weer zin in
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_172413755
zo makkelijk is het niet om weg te komen
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 juli 2017 @ 14:56:07 #11
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172413759
Voeckler zit weer eens in zichzelf te praten
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_172413760
barguil en voeckler zijn zich wel kapot aan het rijden, denk dat ze met de sprint weer gegrepen worden.
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 14:56:57 #13
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172413772
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 14:56 schreef Dale__Cooper het volgende:
barguil en voeckler zijn zich wel kapot aan het rijden, denk dat ze met de sprint weer gegrepen worden.
mooi die heb ik niet in cm
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 14 juli 2017 @ 14:57:00 #14
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_172413773
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 14:56 schreef Dale__Cooper het volgende:
barguil en voeckler zijn zich wel kapot aan het rijden, denk dat ze met de sprint weer gegrepen worden.
Denk dat Barguil doorgaat, voor de bollen.
pi_172413790
heerlijk bergmeertje
pi_172413793
Hi ha ho penismeertje
  vrijdag 14 juli 2017 @ 14:58:59 #17
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172413804
Hoe kan het toch altijd dat geijkte vluchters als Navarro, Barguil, Rolland etc altijd meerdere keren mee kunnen zitten en dat dit NL'ers als Mollema altijd maar 1 keer lukt.
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  Moderator vrijdag 14 juli 2017 @ 14:59:15 #18
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172413808
Pleur nou eens een teringeind op met die pleuriscarl
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Forum Admin / PR vrijdag 14 juli 2017 @ 14:59:30 #19
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_172413814
Carl :r
  vrijdag 14 juli 2017 @ 14:59:39 #20
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172413820
Ik krijg maagproblemen van Carl.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 14 juli 2017 @ 14:59:41 #21
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172413821
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 14:59 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Pleur nou eens een teringeind op met die pleuriscarl
Sporza kijken :')
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_172413822
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 14:58 schreef Bugno het volgende:
Hoe kan het toch altijd dat geijkte vluchters als Navarro, Barguil, Rolland etc altijd meerdere keren mee kunnen zitten en dat dit NL'ers als Mollema altijd maar 1 keer lukt.
zal wel een stukje ervaring zijn.
pi_172413826
Ducrot, leuke anekdote ^O^
pi_172413828
Nu al Carl, man man man
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 juli 2017 @ 14:59:55 #25
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172413829
De NOS heeft geen Carl.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator vrijdag 14 juli 2017 @ 15:00:00 #26
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172413833
Vichot gaat voor een OTL.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:00:20 #27
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172413839
quote:
7s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 14:59 schreef heywoodu het volgende:
De NOS heeft geen Carl.
heerlijk ja
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172413844
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 14:59 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Pleur nou eens een teringeind op met die pleuriscarl
Kwebbelen met de Radiomeneertjes staat nog op de agenda, hoop ik.
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:01:02 #29
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172413849
Bedankt Carl
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172413851
Ik hoop alleen niet dat Henao mee gaat zitten ;(
pi_172413856
Wellicht even tot na de sprint wachten
pi_172413860
Welke Carl is er eigenlijk, ik kijk gewoon NOSgod.
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:01:36 #33
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_172413861
Dit is eigenlijk maar een doelloze tussensprint.
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:01:37 #34
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172413862
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:01 schreef silverhill het volgende:
Ik hoop alleen niet dat Henao mee gaat zitten ;(
Liever dan Lollerlanda of Nieve :{ :{ :{
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 juli 2017 @ 15:02:03 #35
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172413876
quote:
14s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:01 schreef MrBanaan1 het volgende:
Dit is eigenlijk maar een doelloze tussensprint.
Zoals alle tussensprints in deze Tour nu Sagan weg is en Kittel domineert: het gaat louter om het geld :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:02:05 #36
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172413877
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:01 schreef johannes_vermeer het volgende:
Welke Carl is er eigenlijk, ik kijk gewoon NOSgod.
Barteele :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172413883
Gaatje hoor
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:02:42 #38
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172413888
Dit zou een kut kopgroep zijn
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 juli 2017 @ 15:02:57 #39
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172413893
Chavanel gaat uit eten.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_172413898
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 14:58 schreef Bugno het volgende:
Hoe kan het toch altijd dat geijkte vluchters als Navarro, Barguil, Rolland etc altijd meerdere keren mee kunnen zitten en dat dit NL'ers als Mollema altijd maar 1 keer lukt.
Omdat Mollema nooit "erkend vluchten" heeft geoefend, hij ging altijd voor een klassement, nu moet ie een keer meezitten en timet compleet verkeerd. Timmer en De Kort,
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:03:26 #41
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172413901
Ontsnapping gaat op La Trappe.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172413911
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:01 schreef johannes_vermeer het volgende:
Welke Carl is er eigenlijk, ik kijk gewoon NOSgod.
_O_ echte liefhebbers kijken op de NOS
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:03:41 #43
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172413913
Crevaison Vichot
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172413915
Doeg Vichot
  Moderator vrijdag 14 juli 2017 @ 15:03:50 #45
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172413917
Geen OTL voor Vichot, maar een DNF.

FDJ blijft met 4 over. _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:03:55 #46
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172413920
ABANDON
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Forum Admin / PR vrijdag 14 juli 2017 @ 15:04:00 #47
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_172413923
Adieu Vichot
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:04:05 #48
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172413924
LollerFDJ
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:04:19 #49
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172413926
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:03 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Geen OTL voor Vichot, maar een DNF.

FDJ blijft met 4 over. _O_
Mazzel dat Le Gac het nog heeft gered in die eerste week.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:04:19 #50
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172413927
Wordt zo lekker rustig aan de ontbijttafel bij FDJ.
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:04:31 #51
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_172413931
Was Vichot al eerder gevallen ofzo?
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:05:23 #52
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172413945
quote:
14s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:04 schreef MrBanaan1 het volgende:
Was Vichot al eerder gevallen ofzo?
Ja was toen viesmad
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 juli 2017 @ 15:06:34 #53
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172413962
Wie heeft PCS kapot gemaakt?
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:07:01 #54
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172413972
Was dit het?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172413976
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:07 schreef Mexicanobakker het volgende:
Was dit het?
nee, krijgen wel tegenaanvallen op de klim
pi_172413984
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:06 schreef heywoodu het volgende:
Wie heeft PCS kapot gemaakt?
Stephan heeft de website uit de lucht gehaald na aanhoudende kritiek van R_R.
pi_172413989
Jaaaaa. Mijn adoptierenner _O_
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:08:15 #58
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_172413994
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:07 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

nee, krijgen wel tegenaanvallen op de klim
En Scorito is ook stuk.
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:08:24 #59
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172413999
Jaaaaa, niemand uit mijn CM
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172414010
Deze verhalen van Herbert heb ik al duizend keer gehoord.
pi_172414013
Vraag me af of er ooit eens een ploeg uit de Tour is verdweden puur door opgaves.
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:08:51 #62
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172414015
Genottelijke burcht daar _O_
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_172414018
Saaie kopgroep zeg
pi_172414024
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:08 schreef Mexicanobakker het volgende:
Jaaaaa, niemand uit mijn CM
Ach, deze gasten gaan geen van allen lang vooruit blijven.
pi_172414032
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:08 schreef Mexicanobakker het volgende:
Jaaaaa, niemand uit mijn CM
Ik geloof dat er users zijn die een beetje mad worden als je hier de hele tijd over je CM praat.
pi_172414035
Burghardt, mooie renner
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 juli 2017 @ 15:09:36 #67
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172414038
BurghardtGOD en PoljanskiGOD in de chasse patate
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:09:52 #68
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172414049
Dit is trouwens de mooiste burcht in de Pyrenneen:

https://nl.wikipedia.org/wiki/Kasteel_van_Peyrepertuse

Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:09:59 #69
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172414052
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:09 schreef silverhill het volgende:

[..]

Ach, deze gasten gaan geen van allen lang vooruit blijven.
ja, dan gaat geen enkele kopgroep lang vooruit blijven ;(
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172414056
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:08 schreef capuchon_jongen het volgende:
Vraag me af of er ooit eens een ploeg uit de Tour is verdweden puur door opgaves.
pdm in 91
pi_172414073
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:09 schreef Bugno het volgende:
Dit is trouwens de mooiste burcht in de Pyrenneen:

https://nl.wikipedia.org/wiki/Kasteel_van_Peyrepertuse

[ afbeelding ]
De Katharen konden wel bouwen op hoogte :Y
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:11:34 #72
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172414082
er worden 4 groepen gegeven
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172414089
meh, had gehoopt dat het zou duren tot op de klim.
pi_172414090
Helemaal geen controle van Astana in het peloton en Sky controleert ook niet _O_
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 juli 2017 @ 15:12:27 #76
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172414098
Rolland, wat een verrassing.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator vrijdag 14 juli 2017 @ 15:12:29 #77
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172414099
De Roog in de tegenaanval.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:12:34 #78
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172414101
Roglic?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:12:52 #79
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172414110
Springen _O_
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_172414112
De Roog heeft wel weer te lang gewacht
  Moderator vrijdag 14 juli 2017 @ 15:14:05 #81
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172414136
Nou, die tegenaanval gaat niet slagen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:14:31 #82
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172414150
BOKKEMA gespot.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:14:55 #83
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172414158
Calmejane _O_
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_172414160
Ook Mollema en Maurits hebben trek in frieten. Vanavond bij ons op het plein is een goede frietkraam. Patatje van Matje.
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_172414166
Er was eens een Belg, een Fransman en een Italiaan.
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:15:17 #86
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172414169
Die groep in het midden kan best wegblijven hoor.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172414170
MOLLEMAA!!!
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:15:58 #88
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172414179
Groep met Rogla gaat t wel lastig krijgen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172414191
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:15 schreef Mexicanobakker het volgende:
Groep met Rogla gaat t wel lastig krijgen.
die zijn alweer ingerekend volgens mij.
pi_172414196
LAMMERTINK!
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:16:52 #91
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172414198
Pasqualon gespot
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172414210
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:16 schreef Joezi het volgende:
LAMMERTINK!
JA.JA.JA.JAAAAAA
pi_172414213
In het wiel van Calmejane voor de Nederlanders :D
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:18:06 #94
194695 franklop
Fran knock
pi_172414218
Zie weinig namen van mijn CM voorbij komen

Ow wel Calmejane!
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172414224
Alpe d'Huez wordt standaard geterroriseerd door dagjesmensen bedoelt José.
pi_172414229
Feillu weer veel te laat :')
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:18:33 #97
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172414231
quote:
9s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:18 schreef franklop het volgende:
Zie weinig namen van mijn CM voorbij komen

Ow wel Calmejane!
Ik heb alleen Calmejane en Mollema.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:18:39 #98
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172414234
Mollemaatje ziet er sterk uit hoor
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:18:54 #99
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172414241
Vogelengezang opgeschoven :o
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:19:24 #100
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172414256
Tijd voor een La Trappe.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:19:59 #101
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172414265
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:19 schreef Mexicanobakker het volgende:
Tijd voor een La Trappe.
:9~

Ik doe voorlopig rustig aan..feestje vanavond
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:20:14 #102
194695 franklop
Fran knock
pi_172414271
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:18 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik heb alleen Calmejane en Mollema.
De Mol had ik ook volgens mij. Wie nog meer daar?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172414284
de zwanenzang van vogelenzang
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:21:02 #104
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172414290
Calmejane niet zo hard graag ;(
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:21:06 #105
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172414293
Hoe lang gaat Voelzang het blijven proberen
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:21:46 #106
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172414306
Stap toch af Fuglsang
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172414317
harken!
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:22:15 #108
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_172414318
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:19 schreef Mexicanobakker het volgende:
Tijd voor een La Trappe.
Net een La Trappe Tripel en Affligem Tripel gehaald.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_172414325
Molemma gaat vandaag winnen
pi_172414336
Doe mij maar een karmeliet
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:22:52 #111
194695 franklop
Fran knock
pi_172414339
Wie zitten er bij die 9 man?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:22:57 #112
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172414345
Grivko moet ook lossen.

Goed team dat Astana _O_
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172414346
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:22 schreef PSVCL het volgende:
Molemma gaat vandaag winnen
Maurits FTW
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  Moderator vrijdag 14 juli 2017 @ 15:23:01 #114
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172414347
Grivko heeft ook wel eens wat harder gefietst.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172414348
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:19 schreef Bugno het volgende:

[..]

:9~

Ik doe voorlopig rustig aan..feestje vanavond
Hier bij ons tien dagen na elkaar feest :{
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:23:14 #116
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172414352
Aru nu al geïsoleerd ;(
pi_172414353
Wordt niks met dat Astana deze tour.
pi_172414354
kriefkow
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:23:29 #119
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172414365
Alles schuift zo in elkaar. Calmejane natuurlijk alweer teveel gegeven :')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator vrijdag 14 juli 2017 @ 15:23:33 #120
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172414368
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:23 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Hier bij ons tien dagen na elkaar feest :{
Gentse Feesten?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172414371
Parkeermuntjes voor Astana, Aru gaat vandaag ervaren wat hij in 2015 Dumoulin heeft aangedaan
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:23:50 #122
66110 Ambrosius
SportFreak
pi_172414374
Rolland _O-.
sig verwijderd door FA
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:23:53 #123
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_172414377
Al het goede spul is gereserveerd voor Aru
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_172414379
Demarrage aan de achterkant van het peloton
pi_172414381
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:23 schreef Van_Poppel het volgende:
Aru nu al geïsoleerd ;(
We hebben Kozhatayev nog _O_
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:24:06 #126
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172414383
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:23 schreef Ambrosius het volgende:
Rolland _O-.
Wat een bronchitisje al niet doet.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172414385
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:23 schreef Van_Poppel het volgende:
Aru nu al geïsoleerd ;(
gewoon in het wiel kruipen van Froome en niets aan de hand
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:24:08 #128
62913 Blik
The one and Only!
pi_172414386
Wie had er 10 euro op Rolland ingezet? :')
pi_172414390
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:23 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Gentse Feesten?
:Y
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:24:24 #130
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172414398
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:24 schreef TheArt het volgende:

[..]

We hebben Kozhatayev nog _O_
Kozhatayev en Valgren moeten het doen denk ik :')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172414401
wie had er nou 10 euro op Lolland gezet? _O_
pi_172414405
Stop dan gewoon vogelzang
pi_172414409
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:24 schreef Lucyintheafternoon het volgende:
wie had er nou 10 euro op Lolland gezet? _O_
daar moest ik ook aan denken ja :D
  Moderator vrijdag 14 juli 2017 @ 15:24:53 #134
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172414413
Wat Fuglsang doet heeft toch allemaal geen zin jongens. Hoe wil je nou ook naar beneden rijden als je niet eens goed je stuur vast kan houden?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172414415
Fuglsang gaat noodgedwongen straks ook met losse handen dalen
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_172414417
griefko de grafkop, kreeg vorig jaar ruzie met Luis Leon Sanchez omdat ie zo hard omhoog reed dat zijn kopman Aru het niet kon volgen en een hongerklop kreeg. Griefko verklaarde dat hij het Engels van Sanchez niet verstond, maar Sanchez SPREEKT GEENEENS ENGELS!
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:25:01 #137
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172414418
Gilbert moet lossen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172414429
Heeft Demarchi zijn lollervorm gevonden?
pi_172414432
De Marchi eigenlijk weer een goede dag *O*
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_172414434
Floyd De Marchi
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:26:11 #141
333483 Aguero
oooooooo
pi_172414446
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:24 schreef Lucyintheafternoon het volgende:
wie had er nou 10 euro op Lolland gezet? _O_
Zelfs Kittel bleef er langer aan hangen. _O-
Citius, Altius, Fortius.
pi_172414451
ze gaan nu al schroeien bij sky
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_172414453
Mollema en Liliane hebben echt heel erg trek in patat
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:26:36 #144
62913 Blik
The one and Only!
pi_172414456
Theplaneteer had 10 euro op Rolland
  Moderator vrijdag 14 juli 2017 @ 15:26:50 #145
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172414462
Kijk mama, zonder handen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:26:50 #146
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172414464
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:26 schreef Sabata het volgende:
Mollema en Liliane hebben echt heel erg trek in patat
Zit maar 1 mannetje voor he.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:26:52 #147
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172414465
Sky ruikt bloed nu Aru al geïsoleerd is zowat
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:26:58 #148
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172414469
Wat doet Grivko daar :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172414475
wowglic!
pi_172414478
De Luts wordt ook al gelost.
pi_172414479
Fulgsang heeft toch wel een sterk karakter :')
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:28:06 #152
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172414502
Hayman in beeld :o
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 juli 2017 @ 15:28:28 #153
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172414511
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:28 schreef Mexicanobakker het volgende:
Hayman in beeld :o
Verdomme
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:28:31 #154
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172414513
Knees er ook al af.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:28:49 #155
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172414517
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:28 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Verdomme
Claeys en Smith ook gezien, maar wel minder duidelijk.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172414519
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:27 schreef capuchon_jongen het volgende:
Fulgsang heeft toch wel een sterk karakter :')
sado masochist noem je dat
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:29:09 #157
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172414526
De schansspringer heeft er zin an
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:29:23 #158
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172414530
Knees gaat in derde week schroeien
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:29:31 #159
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172414535
Talansky :')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator vrijdag 14 juli 2017 @ 15:29:31 #160
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172414536
Talansky buiten Amerika. _O- _O-
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:30:01 #161
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172414545
Al die aanvallers die alweer lossen _O-
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:30:04 #162
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172414549
Chavanel en Gilbert al ingerekend.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172414554
behoorlijk groepje erachter nu.
  Moderator vrijdag 14 juli 2017 @ 15:30:29 #164
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172414559
Voor Wellensgod ook weer te warm. En dan is het nog maar 22 graden.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172414568
Kwiat nu mee!?
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_172414577
Valgren lost ook, hij heeft nu al niemand meer. Vuelta 2015 karma is a bitch
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  Moderator vrijdag 14 juli 2017 @ 15:31:10 #167
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172414578
Valgren ook eraf. Hoeveel man heeft Aru dan nog over? Alleen Zeits en Kozhatayev zo ongeveer. :')
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:31:28 #168
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_172414587
En dit na pas 30km :D
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:31:29 #169
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172414588
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:31 schreef komrad het volgende:
Valgren lost ook, hij heeft nu al niemand meer. Vuelta 2015 karma is a bitch
Alleen Kohozatayev denk ik
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:32:06 #170
194695 franklop
Fran knock
pi_172414602
Wie zitten er nou in groepje achter De Marchi? Race center van de Tour geeft die info niet
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:32:11 #171
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172414607
Aru moet nu mannetjes meesturen in de ontsnapping.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator vrijdag 14 juli 2017 @ 15:32:13 #172
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172414608
Wie was die Djumbo bij Fuglsang?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:32:18 #173
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172414610
Voelzang haalt toch wel wat jongens in.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:32:22 #174
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172414612
Toch voor 9 klassementsrenners moeten gaan in CM
pi_172414619
Dan Martin zit mee in die groep.
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:32:46 #176
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172414620
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:32 schreef Frozen-assassin het volgende:
Toch voor 9 klassementsrenners moeten gaan in CM
Jup :{ Ik heb er maar 2 ;( Vrije val genot
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172414621
Sky heeft de gele trui niet en meteen is het drie keer niks. Toeval?
pi_172414625
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:31 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Valgren ook eraf. Hoeveel man heeft Aru dan nog over? Alleen Zeits en Kozhatayev zo ongeveer. :')
Hij hoeft alleen maar achter de sky ploeg aan te rijden.... die rijden voor alle kopmannen;)
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:32:57 #179
333483 Aguero
oooooooo
pi_172414629
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:32 schreef baggerbaas het volgende:
Dan Martin zit mee in die groep.
Aru ook.
Citius, Altius, Fortius.
  Moderator vrijdag 14 juli 2017 @ 15:33:12 #180
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172414637
Henao mag niet meer te dicht bij de zon vliegen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:33:16 #181
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172414639
Henao :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 juli 2017 @ 15:33:24 #182
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172414641
BERT
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:33:25 #183
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172414642
Dat lijkt Bertje.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator vrijdag 14 juli 2017 @ 15:33:26 #184
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172414643
Bertje in de aanval. _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:33:30 #185
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172414648
Dansende Bert
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:33:32 #186
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172414650
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:32 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Jup :{ Ik heb er maar 2 ;( Vrije val genot
Mis alleen Meintjes en Bennett. Wel Barguil en Benoot.
pi_172414655
Landa?
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:33:41 #188
333483 Aguero
oooooooo
pi_172414657
Alberto Attack!
Citius, Altius, Fortius.
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:33:44 #189
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172414658
Bertje _O_
pi_172414659
BERT
pi_172414665
Bert
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:33:56 #192
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172414666
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:33 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Mis alleen Meintjes en Bennett. Wel Barguil en Benoot.
Alleen Uran en Bardet gespeeld :)
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172414668
Knotsgekke etappe
  Moderator vrijdag 14 juli 2017 @ 15:34:17 #194
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172414680
Het is Landa. :D

Wat een GOD.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172414681
Jaa, mikel _O_
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 juli 2017 @ 15:34:19 #196
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172414684
Landa :D
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:34:26 #197
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172414689
Lollerlanda
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172414690
Landa is mee, nou Aru daar ga je

Landagod voor geel _O_
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:34:38 #199
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172414694
Jaaaa Landa :D
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:34:41 #200
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172414695
Hier wint Landa de Tour :o
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:34:42 #201
333483 Aguero
oooooooo
pi_172414697
Contador in dienst van Landa, samen tegen Sky.
Citius, Altius, Fortius.
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:34:43 #202
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172414698
Gadverdamme, ik heb liever Froome dan die walgelijke Landa.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:34:50 #203
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_172414702
Landa en Albertooo _O_
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:34:57 #204
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172414706
Spaanse armada.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172414708
Landa als sprinkplank voor Froome
  Moderator vrijdag 14 juli 2017 @ 15:34:59 #206
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172414710
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:34 schreef Mexicanobakker het volgende:
Gadverdamme, ik heb liever Froome dan die walgelijke Landa.
Mad jelly huilen
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172414712
omijngod
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:35:05 #208
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172414714
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:34 schreef Mexicanobakker het volgende:
Gadverdamme, ik heb liever Froome dan die walgelijke Landa.
:')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172414715
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:34 schreef Mexicanobakker het volgende:
Gadverdamme, ik heb liever Froome dan die walgelijke Landa.
mad
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 juli 2017 @ 15:35:11 #210
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172414720
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:34 schreef Mexicanobakker het volgende:
Gadverdamme, ik heb liever Froome dan die walgelijke Landa.
Haha
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_172414723
Wahahaha, Landa doet een Sastre. Come on!
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:35:28 #212
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172414727
Landa is miljoen keer leuker dan Froome
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:35:29 #213
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172414728
Flikker nou eens op met je Carl
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172414729
Weet iemand wat voor GoPro beugel die Barquil op zijn fiets heeft?
The Older I Get, The Better I Was
pi_172414730
Ik zei toch dat iedereen die Aru haat, kijk ze eens aanvallen
pi_172414735
Heerlijk dat sky gewoon Landa meestuurt
"the greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." -Stephen W. Hawking
pi_172414736
CARL IK WIL NIET WETEN WAAR THOMAS SPRENGERS RIJDT OPROTTEN VETKLEP
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 14 juli 2017 @ 15:35:52 #218
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_172414742
Wie de fuck is Carl
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:36:04 #219
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172414744
Nou, dan zal Bardet wel gaan rijden.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 juli 2017 @ 15:36:08 #220
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172414746
Paar euro op tourwinst voor Landa gezet @ 60, omdat het kan :@
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_172414753
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:20 schreef Dale__Cooper het volgende:
de zwanenzang van vogelenzang
Dat valt mij nog mee qua tijd, nog maar zo'n 2½ minuut.
  Moderator vrijdag 14 juli 2017 @ 15:36:27 #222
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172414754
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:36 schreef heywoodu het volgende:
Paar euro op tourwinst voor Landa gezet @ 60, omdat het kan :@
Gokverslaving.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172414756
ben ook geen fan van Landa, maar liever hem dan Vroem en zou op deze manier weergaloos zijn _O_
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:36:38 #224
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172414757
Dit wordt een vroege finish helaas voor mij
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:36:39 #225
333483 Aguero
oooooooo
pi_172414758
Als ik Landa was zou ik m'n oortje nu lekker uit doen.
Citius, Altius, Fortius.
pi_172414761
Dat hoort gewoon bij de tactiek van Sky

Landa vooruit sturen
pi_172414766
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:35 schreef IbanMayo het volgende:
CARL IK WIL NIET WETEN WAAR THOMAS SPRENGERS RIJDT OPROTTEN VETKLEP
Gebruiksaanwijzing tegen stress:
- nos.nl livestream starten
- geluid uit
- radio tour aan

Carl begone!
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 14 juli 2017 @ 15:36:59 #228
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_172414771
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:36 schreef heywoodu het volgende:
Paar euro op tourwinst voor Landa gezet @ 60, omdat het kan :@
Ik DM je mijn IBAN even, kan je wat euro's overmaken. Omdat het kan
pi_172414772
Lekker op de monsterverzet omhoog rammen straks _O_
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:37:09 #230
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172414777
Landa heb ik wel overwogen :{

Ik baal.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 14 juli 2017 @ 15:37:11 #231
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172414781
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:36 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Gokverslaving.
Ja, en als je drie biertjes in een maand drinkt ben je alcoholist :Y
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_172414790
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:36 schreef Aguero het volgende:
Als ik Landa was zou ik m'n oortje nu lekker uit doen.
pi_172414799
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:36 schreef Aguero het volgende:
Als ik Landa was zou ik m'n oortje nu lekker uit doen.
AG2R had vroeger Cyril Dessel, die kon zijn oortje sowieso niet horen omdat ie voor driekwart doof was
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:38:01 #234
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172414802
Welke kneus zette er geld op Rolland? :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:38:28 #235
192592 SureD1
------------------------------
pi_172414812
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:36 schreef Aguero het volgende:
Als ik Landa was zou ik m'n oortje nu lekker uit doen.
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:38:29 #236
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172414813
Als ... zijnde
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:38:37 #237
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172414815
Denk dat AG2R wel moet rijden nu, die zien een gevaar voor het podium en hebben als enige mensen die kunnen rijden.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 14 juli 2017 @ 15:39:15 #238
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_172414826
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:38 schreef Szura het volgende:
Welke kneus zette er geld op Rolland? :')
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 10:19 schreef ThePlaneteer het volgende:
Zo ik heb een tientje ingezet op Pierre Rolland.

Maak me trots.
Hahahaha
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:39:22 #239
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172414830
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:38 schreef Mexicanobakker het volgende:
Denk dat AG2R wel moet rijden nu, die zien een gevaar voor het podium en hebben als enige mensen die kunnen rijden.
Haha fuck dat. Laat Sky het lekker uitzoeken met die toptrein.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172414832
quote:
6s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:37 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ja, en als je drie biertjes in een maand drinkt ben je alcoholist :Y
Dat is puur medicinaal.
pi_172414834
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:36 schreef heywoodu het volgende:
Paar euro op tourwinst voor Landa gezet @ 60, omdat het kan :@
als Aru laat lopen, zou het zo maar kunnen :D Niemand wil hier achter gaan rijden behalve Bardet en co misschien
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_172414835
Vergadering afgelopen, vakantie begint volgende week maandag nu.
Demain, on roule
pi_172414836
Jullie zeggen Landa dit en dat. Maar volgens mij hoort het gewoon bij de tactiek van Sky.

Straks valt Froome aan vanuit het peloton en gebruikt Landa als sprinkplank.
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:39:39 #244
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172414838
Geld inzetten op een Cannondale renner :')
  Moderator vrijdag 14 juli 2017 @ 15:40:05 #245
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172414848
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:39 schreef Mykonos het volgende:
Vergadering afgelopen, vakantie begint volgende week maandag nu.
Lekker pik.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172414853
Ik vind dit best een leuke etappe
  Moderator vrijdag 14 juli 2017 @ 15:40:29 #247
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172414855
Bert is vandaag wel op de brommer.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172414856
Barguil gelost door Bertje
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:40:37 #249
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172414860
Bertje danst als vanouds
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:40:39 #250
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172414863
Bertje heeft er zin in.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:40:45 #251
333483 Aguero
oooooooo
pi_172414869
Contador heeft nu wel de vaart erin.
Citius, Altius, Fortius.
pi_172414871
Contador is aan het scroeien
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:40:57 #254
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_172414875
Bert gaat straks keihard lossen
pi_172414879
Dit kan wel eens een landisje gaan worden
pi_172414881
Landa harkt om bij bertje te blijven
  Moderator vrijdag 14 juli 2017 @ 15:41:19 #257
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172414893
Dit is wel weer classic Bert.

Die heeft gisteren 25 bloedzakken in z'n mik gegooid.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:41:30 #258
192592 SureD1
------------------------------
pi_172414896
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:39 schreef capuchon_jongen het volgende:
Jullie zeggen Landa dit en dat. Maar volgens mij hoort het gewoon bij de tactiek van Sky.

Straks valt Froome aan vanuit het peloton en gebruikt Landa als sprinkplank.
Ik heb Froome nog bij niemand weg zien rijden deze Tour...
pi_172414901
Landa zit daar op 10 manieren te lachen in het wiel _O_
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:41:49 #260
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172414902
G Martin er nu al af :')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:41:54 #261
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172414906
Ik denk niet dat de ontsnapping het gaat halen jongens.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172414910
G. Martin :') rip cm
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:42:08 #263
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172414913
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:41 schreef Mani89 het volgende:
Ik denk niet dat de ontsnapping het gaat halen jongens.
Inderdaad :'(
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:42:15 #264
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172414915
Was dat Quintana in het achterste deel van het peloton?

Ah nee, 27.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172414920
ik ben het overzicht een beetje kwijt
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:42:23 #266
333483 Aguero
oooooooo
pi_172414921
Ik weet nu wel dat Fuglsang gelost it.
Citius, Altius, Fortius.
pi_172414922
Haha welke kneus had er ook alweer op Rolland ingezet?

Morgen maar op Greg, 20 euro om t goed te maken.
En zondag op Valgren. legooooo
"Ik heb nog met hem gekoerst"
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:42:39 #268
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172414927
Meintjes heeft het al lastig _O-
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator vrijdag 14 juli 2017 @ 15:42:50 #269
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172414932
Meintjes heeft het lastig volgens mij.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172414937
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:42 schreef Joezi het volgende:
ik ben het overzicht een beetje kwijt
Buitenlander op kop.
Nederlanders niet.
pi_172414938
Froome zit te bellen
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:43:00 #272
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172414939
Froome zit kapot :o
pi_172414940
TOPSJOW
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:43:02 #274
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172414942
Froome zit ook niet fantastisch.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:43:10 #275
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_172414946
Ik ben nog steeds gewend dat Froome in het geel rijdt.
pi_172414949
Ik hoop echt dat vogelzang ergens uit de bocht vliegt (zonder verdere schade) om tot inkeer te komen.
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:43:19 #277
333483 Aguero
oooooooo
pi_172414950
Quintana valt ook aan. :o
Citius, Altius, Fortius.
  Moderator vrijdag 14 juli 2017 @ 15:43:19 #278
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172414952
Sky wel al grotendeels verdwenen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:43:22 #279
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172414953
Nairo :D
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:43:26 #280
192592 SureD1
------------------------------
pi_172414954
Froome zit slecht
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:43:26 #281
194695 franklop
Fran knock
pi_172414955
Ik had Betancur als outsider vandaag
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172414956
ze rijden nu echt overal over de berg
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:43:39 #283
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172414961
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:43 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Sky wel al grotendeels verdwenen.
Behalve Lollerkowski zo ongeveer
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172414964
Wat zijn we nu toch aan het beleven
pi_172414965
Quintana wel met een knecht. Want stel je voor dat hij zelf aanvalt.
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:43:42 #286
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172414967
En nu gaan we over naar Carl met een update over Vanspeybrouck, Claeys en van Keirsbulck.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172414968
topshow
pi_172414970
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:43 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Sky wel al grotendeels verdwenen.
landa en lollerkovski nog voor het peloton
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_172414972
Heerlijke etappe zo
pi_172414980
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:43 schreef Mani89 het volgende:
En nu gaan we over naar Carl met een update over Vanspeybrouck, Claeys en van Keirsbulck.
Is hier iedereen van de SM dat jullie naar Sporza kijken?
pi_172414981
ja eh leuk die vogelzang
pi_172414983
Fuglsang heeft Grivko gelost _O_
  Moderator vrijdag 14 juli 2017 @ 15:44:44 #293
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172414987
Betancur en Quintana. _O_

Wat een duo jongens.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:44:48 #294
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172414988
Capibara genot
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172414995
Kwiatkowski is beter dan zijn kopman
pi_172414996
quote:
10s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:43 schreef Joezi het volgende:
Wat zijn we nu toch aan het beleven
WE GAAN T MEEMAKEN
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:45:07 #297
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_172414998
Jongens ik vind het een toffe etappe :)
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:45:07 #298
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172415000
Landa lachend in het wiel
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:45:13 #299
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172415004
Deze etappe is wel genot.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172415009
Eindelijk een x geen saaie ettappe *O*
I am a Koala who Stretches :P
  vrijdag 14 juli 2017 @ 15:45:20 #301
192592 SureD1
------------------------------
pi_172415010
Wie zit er van sky bij Quintana? Kwiatkowski?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')