Niks. Maar dan moet ik er wel bij zeggen dat ik ook niet gezocht hebt.quote:
quote:Op vrijdag 14 juli 2017 11:41 schreef Geralt het volgende:
[..]
Niks. Maar dan moet ik er wel bij zeggen dat ik ook niet gezocht hebt.
Dit. Zelf ben ik altijd voorstander van een romige gepureerde soep. De koelkast leegmaken met inderdaad 'restjes'. Prei, wortel, tomaat, bonen noem het maar op. Pureren en op het laatst de balletje er bij doen. Beetje bouillon erbij. Heerlijk. Gezond en wel.quote:Op vrijdag 14 juli 2017 11:52 schreef Sigaartje het volgende:
Helemaal mee eens. Ik koop meestal een kilo gehakt, daar draai ik een paar gehaktballen uit, een paar spaghettiballetjes voor dezelfde avond (heerlijk), en een zooitje kleine gehaktballletjes voor de groentesoep. In de groentesoep gaan spullen die nog liggen in de koelkast zoals wortels en sperziebonen die echt op moeten. Blokje bouillon en je hebt een heerlijke soep.
Ik ben dan weer minder van de tomatensoep... mosterdsoep is ook erg goed alleen heb ik daar nog nooit balletjes door gedaan wel spekjes.quote:Op vrijdag 14 juli 2017 13:51 schreef MrBanaan1 het volgende:
Ik houd niet van groentesoep. Echter zijn gehaktballetjes door tomatensoep (al dan niet creme) ook heerlijk.
Ik hou niet van tomaten. Alleen heb ik wel vrouwen meegemaakt (ik kook vaak voor gasten) die altijd maar groeten en fruit aten, dus ik denk een groentesoepje gaat er wel in, dat ze er helemaal geen zin in hadden. Ook niet als ik met veel groenten kwam (dan zeiden ze: ik eet al groenten genoeg).quote:Op vrijdag 14 juli 2017 13:51 schreef MrBanaan1 het volgende:
Ik houd niet van groentesoep. Echter zijn gehaktballetjes door tomatensoep (al dan niet creme) ook heerlijk.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |