abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_172381695
8b22eaa50c697c834c8b4bf574ca7ed9.jpg

tourpromo-default11.jpg

guns-n-roses-photo-katarina-benzova.jpg
Ik kopieer even een samenvatting van een weekje geleden:

quote:
Het is een van de meest besproken reünies in de muziekwereld: Guns N’ Roses. De band viel in 1996 na het vertrek van Slash uit elkaar. Sinds dat moment zijn er eigenlijk continu geruchten over een reünie van de ‘originele’ bezetting.

We kunnen een heel artikel wijden aan wat de ‘originele’ bezetting is. Drummer Steve Adler werd immers vervangen door Matt Sorum, en gitarist Izzy Stradlin werd ingeruild voor Gilby Clarke. Ook is Guns N’ Roses als band nooit opgehouden met bestaan. Axl Rose is als enige originele lid doorgegaan, en heeft – na meer dan 10 jaar vertraging – het album ‘Chinese Democracy’ uitgebracht in 2008. Tevens toerde Guns N’ Roses zo af en toe nog, onder andere om bovenstaand album te promoten. In deze hoedanigheid waren ze te zien op Graspop Metal Meeting in 2006 en 2012.

De feiten
We spoelen even door naar 2015. Het internet ontplofte eind augustus toen berichten over Slash en Axl Rose opdoken. Ze zouden weer praten. Er werd zelfs over ‘vriendschap’ gesproken. Slash bevestigde de berichtgeving en gaf aan dat de verzoening jaren eerder had moeten gebeuren. Na twee decennia geruzie bleken de meest vooraanstaande leden van Guns N’ Roses weer zonder problemen in elkaars gezelschap te kunnen verblijven.

Rond dezelfde tijd werd duidelijk dat gitaristen DJ Ashba en Ron ‘Bumblefoot’ Thal de band hadden verlaten, en gaf overgebleven gitarist Richard Fortus aan dat 2016 ‘een groot jaar ging worden voor Guns N’ Roses’.

De geruchten
Speculatie over een reünie nam meteen een vogelvlucht, en links en rechts doken ‘insiders’ op die toch echt zeker wisten dat de band op het beruchte Download festival zou staan in Groot-Brittannië. Ook zouden ze het Soundwave festival in Australië headlinen.

Dat laatste festival is inmiddels failliet verklaard, en het eerste festival heeft met Rammstein, Black Sabbath en Iron Maiden al drie headliners van formaat. Kunnen de geruchten dan weer terug de kast in? Wij denken van niet. Sinds Kerst lijkt het in een stroomversnelling te geraken. Zo was er de kerstkaart naar leden van de fanclub, waar ineens voormalig bassist Duff McKagan op te zien is. Toeval?

In Amerikaanse bioscopen is sinds dit weekend de volgende teaser voorafgaand aan 'Star Wars: The Force Awakens' te zien.


We horen duidelijk Welcome to the Jungle en zien zwart/wit beelden van een uitzinnig publiek. Laat datzelfde publiek nu sinds dit weekend te zien zijn op de – officiële! – social media accounts van de band.

Ook dook er nieuwe merchandising op. Met een oud sausje. Het oude logo werd ineens weer van stal gehaald. Dit logo is jarenlang niet gebruikt aangezien dit door Slash is ontworpen. Ook dit lijkt erop te wijzen dat de oude strijdbijl is begraven.

Over dit logo gesproken, sinds afgelopen weekeinde staat de officiële Guns N’ Roses website ‘op zwart’ en is er alleen – hoe kan het ook anders – het oude logo te zien. Wil je een abonnement op de fanclub nemen? Ook dit kan niet meer en je wordt gemaand tot ‘early 2016’ te wachten.

De toekomst
Wat betekent dit voor ons? In de industrie lijkt men zeker te weten dat de reünie er gaat komen. Nikki Sixx (bassist Motley Crue) riep niet voor niets in november al everybody knows. De verwachting is dat het bekende Amerikaanse festival Coachella op of rond 5 januari met zijn affiche gaat komen, en Guns N’ Roses bovenaan zullen staan.

In welke bezetting is niet geheel duidelijk, maar een Guns N’ Roses reünie zal altijd Slash en Axl Rose moeten bevatten, en de deelname van Duff McKagan op basgitaar lijkt ook aanstaande. Wie er verder een gitaar op zal pakken en achter de drums plaats gaat nemen is op dit moment nog niet duidelijk. Drummer Frank Ferrer maakt officieel nog deel uit van de band, en vanuit de succes-bezetting van de jaren negentig kan immers worden gekozen uit Matt Sorum of Steve Adler. Ditzelfde geldt voor gitaristen Richard Fortus, Izzy Stradlin en Gilby Clarke.

Europa
Ook een oversteek naar Europa is allerminst zeker. Er wordt voor 2016 gesproken over één (Coachella) of enkele grote festivals. Pas in 2017 zou er een wereldtournee volgen, en her en der durft men zelfs te speculeren over nieuwe muziek. Mocht het in 2016 toch tot een Europees avontuur komen zien we direct al een aantal onmogelijkheden: Download UK, Rock am Ring, Rock im Park en Graspop Metal Meeting zijn immers al voorzien qua headliners.

Onder andere Hellfest, Download France, Rockavaria, Rock im Revier, Pinkpop en Rock Werchter missen ieder nog één of meerdere headliners. Vooral Rockavaria (München, Duitsland, 27 – 29 mei) wordt regelmatig genoemd, en ook Hellfest (Clisson, Frankrijk, 17-19 juni) is een voor de hand liggende mogelijkheid.

Voor nu rest nog één ding: geduld. Alle ogen zijn momenteel gericht op Indio, California. Daar zal van 15 – 17 en van 22 – 24 april het ‘Coachella Valley Music and Arts Festival’ plaatsvinden. En dat ze wereldberoemde acts kunnen binnenhalen bleek in het verleden wel: dit jaar speelde AC/DC er zijn enige festivalshow. Ook is het lijstje van reünies imposant, met onder andere: Rage Against the Machine, Pixies, Jane’s Addiction en OutKast. Zet bij 5 januari 2016 dus een kruisje in je agenda.
http://newsmonkey.be/article/62191

Sindsdien zijn er aantal 'updates':

- Axl Rose zit dinsdag bij Jimmy Kimmel Live (Late Night Talkshow)
- Matt Sorum (!) zit dinsdag bij Late Night with Seth Myers
- Kortom; Matt Sorum lijkt ook deel te nemen
- Coachella komt waarschijnlijk dus morgen met zijn poster
- Bild bericht over een show op het circuit van Hockenheim in juli:
http://www.bild.de/unterh(...)g-43979138.bild.html
- Amerikaanse pers heeft het juist over een 25-delige stadiontour in de VS ná Coachella
- Ze krijgen naar verluidt 3 miljoen voor een show, Coachella zou rond de 8 betalen (2 shows en eerste die ze doen na de reünie).

BAM
GUNS N’ ROSES OP 12 JULI 2017 MET DE NOT IN THIS LIFETIME TOUR NAAR HET GOFFERTPARK IN NIJMEGEN
BAND VOEGT IN 2017 MEER DAN 30 GROTE STADIONSHOWS IN EUROPA EN DE VERENIGDE STATEN TOE AAN HUN GROOTSE NOT IN THIS LIFETIME TOUR.

Op woensdag 12 juli komt de legendarische rockband Guns N’ Roses naar het Goffertpark in Nijmegen met hun NOT IN THIS LIFETIME TOUR. De tour verkocht in 2016 al meer dan 2 miljoen tickets en bewijst dat de band en rockmuziek sterker dan ooit is. De voorverkoop voor dit concert start aanstaande vrijdag, 9 december om 10:00 uur.

De comeback van Guns N' Roses en hun succesvolle Not In This Lifetime Tour neemt geen gas terug. De legendarische band kondigt voor 2017 zelfs meer dan 30 stadionshows aan in Europa en de Verenigde Staten. Met ingang van 27 mei 2017 in Dublin Slane Castle, neemt de door Live Nation geproduceerde tour nog 18 steden in het Verenigd Koninkrijk en Europa over, waaronder shows in onder andere Londen, Parijs, Madrid, Wenen, Kopenhagen en Amsterdam. Na deze Europese run van de tour zal de befaamde band weer terugkeren naar de Verenigde Staten voor nog meer stadiondata aldaar. Na de eerste show op 27 juli in de Dome At America’s Center in St. Louis reist de band naar 15 steden in de VS en Canada, waaronder Denver, Vancouver, Edmonton, Montreal en Miami. Tickets voor Canada en Europa gaan op vrijdag 9 december in de verkoop, en de tickets voor de Verenigde Staten op zaterdag 10 december.

De Not In This Lifetime Tour heeft al meer dan 2 miljoen tickets verkocht in heel 2016. Dat maakt het de meest succesvolle rock tour van het jaar en het bewijst onbetwist dat de attitude, geest en invloed van zowel Guns N’ Roses als Rock als genre nog steeds even sterk als altijd is.
De historische Not In This Lifetime Tour, die 21 steden (25 shows) in minder dan 2 maanden bezocht, deed eerst de Verenigde Staten aan voor ze naar Zuid Amerika trok, alwaar de band 15 uitverkochte shows speelde, waarvan 13 stadioshows.

Onderdeel van de Not In This Lifetime tour is de samenwerking tussen Guns N' Roses en American Express Invites®. American Express kaarthouders hebben de mogelijkheid om voor de Europese en Britse data tickets te kopen voor de algemene verkoop van start gaat.
Het gaat hierbij om de volgende shows:

30 mei – Bilbao, Spain – Estadio de San Mames (www.ticketmaster.es/americanexpress)
04 juni – Madrid, Spain – Estadio Vicente Calderon (www.ticketmaster.es/americanexpress)
16 Juni – London, United Kingdom – London Stadium (www.ticketmaster.co.uk/americanexpress)
29 Juni – Stockholm, Sweden – Friends Arena (www.americanexpresstickets.se)
1 July – Hämeenlinna, Finland – Kantolan tapahtumapuisto (www.americanexpressliput.fi)
7 Juli – Paris, France – Stade de France (www.americanexpress.ticketmaster.fr)
12 Juli – Nijmegen, Holland – Goffertpark (www.ticketmaster.nl/americanexpress)
American Express kaarthouders kunnen vanaf 6 december 10 uur al tickets kopen voor bovenstaande shows.

Na het ontstaan van de band in 1985 heeft Guns N' Roses een bepalende richting gegeven aan de ontluikende rock scene van Los Angeles. Hun debuut uit 1987, Appetite for Destruction (het best verkopende Amerikaanse debuut ooit, met meer dan 30 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd) had de hele rockwereld in zijn greep. In 1991 bezetten de zevenvoudig platina albums Use Your Illusion I en Use Your Illusion II direct na release de eerste twee plaatsen van de Billboard Top 200.
De afgelopen tien jaar heeft Guns N' Roses overal ter wereld uitverkochte shows gespeeld en festivals geheadlined, in navolging van de veelgeprezen release van het album Chinese Democracy in 2008.

Met zes studioalbums op zak, is Guns N' Roses een van de belangrijkste en meest invloedrijke acts in de muziekgeschiedenis en met legendarische liveoptredens weten ze miljoenen fans over de hele wereld aan zich te binden.

Guns N' Roses is:
Axl Rose (zang, piano),
Duff McKagan (bas),
Slash (lead gitaar),
Dizzy Reed (keyboard) en
Richard Fortus (slaggitaar), Frank Ferrer (drums) en Melissa Reese (keyboard)

GUNS ‘N ROSES – NOT IN THIS LIFETIME TOUR 2017

Europe

Saturday, May 27, 2017 Dublin, Ireland Slane Castle

Tuesday, May 30, 2017 Bilbao, Spain San Mames Stadium

Friday, June 2, 2017 Lisbon, Portugal Passeio Martimo De Alges

Sunday, June 4, 2017 Madrid, Spain Vincente Calderon Stadium

Wednesday, June 7, 2017 Zurich, Switzerland Letzigrund

Saturday, June 10, 2017 Imola, Italy Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrrari

Tuesday, June 13, 2017 Munich, Germany Olympiastadion

Friday, June 16, 2017 London, United Kingdom London Stadium

Tuesday, June 20, 2017 Gdansk, Poland Stadion Energa Gdansk

Thursday, June 22, 2017 Hannover, Germany Messe

Saturday, June 24, 2017 Werchter, Belgium Classic

Tuesday, June 27, 2017 Copenhagen, Denmark Telia Parken

Thursday, June 29, 2017 Stockholm, Sweden Friends Arena

Saturday, July 1, 2017 Hämeenlinna, Finland Kantolan tapahtumapuisto

Tuesday, July 4, 2017 Prague, Czech Republic Letnany Airport

Friday, July 7, 2017 Paris, France Stade de France

Monday, July 10, 2017 Vienna, Austria Ernst Happel Stadion

Wednesday, July 12, 2017 Nijmegen, Holland Goffert Park

Saturday, July 15, 2017 Tel Aviv, Israel Hayarkon Park

North America

Thursday, July 27, 2017 St. Louis, MO The Dome At America’s Center

Sunday, July 30, 2017 Minneapolis, MN U.S. Bank Stadium

Wednesday, August 2, 2017 Denver, CO Sports Authority Field at Mile High

Tuesday, August 8, 2017 Miami, FL Miami Marlins Stadium

Friday, August 11, 2017 Winston-Salem, NC BB&T Field at Wake Forest University

Sunday, August 13, 2017 Hershey, PA Hersheypark Stadium

Wednesday, August 16, 2017 Buffalo, NY New Era Field

Saturday, August 19, 2017 Montreal, QC Parc Jean Drapeau

Monday, August 21, 2017 Ottawa, ON TD Place Stadium

Thursday, August 24, 2017 Winnipeg, MB Investors Group Field

Sunday, August 27, 2017 Regina, SK New Mosaic Stadium at Evraz Place

Wednesday, August 30, 2017 Edmonton, AB Commonwealth Stadium

Friday, September 1, 2017 Vancouver, BC BC Place Stadium

Sunday, September 3, 2017 George, WA The Gorge

Wednesday, September 6, 2017 El Paso, TX Sun Bowl Stadium

Friday, September 8, 2017 San Antonio, TX Alamodome
'Cause it's easier to fly
Than to face another night
In Southern Sun
And your love is all around
pi_172381700
Slash twitterde op donderdag 13-07-2017 om 00:15:35 Fuckin eh, Nijmegan! THAT was a great fuckin time! & the longest show we have ever performed to date; 3 hrs 22 mns! RnFnR! Cheers! iiii]; )' reageer retweet
'Cause it's easier to fly
Than to face another night
In Southern Sun
And your love is all around
pi_172382065
Ja ook genoten, dit zijn teminste sets :).
pi_172382350
3 uur en 22 minuten!!!! :o _O_
It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness, that is life.
pi_172382592
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 10:13 schreef BlackEyedAngel het volgende:
3 uur en 22 minuten!!!! :o _O_
Ik kon er helaas niet bij zijn, hoop dat er een goede bootleg van verschijnt.
We leven allemaal maar voor de katse kut weg
Ieder voor zichzelf snijdt het algemene nut weg
  donderdag 13 juli 2017 @ 10:28:14 #6
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_172382629
quote:
11s.gif Op donderdag 13 juli 2017 01:11 schreef MissBliss het volgende:

[..]

Oh ja, echt fantastisch! Eindelijk gezien! O+

Wel weer een domper dat we nu nog steeds fucking Nijmegen niet uit zijn, echt hetzelfde als vanmiddag gewoon :{
Wat heb je gedaan? Ik heb zowel op de heen- als op de terugweg niet in de file gestaan. Geparkeerd in een woonwijk ergens vlakbij waar de touringcars vertrokken en via Malden weer teruggereden. Moest wel richting zuiden, maar 0,0 files gehad. Op de tijd van jouw bericht had ik me al gedoucht en lag ik in bed.

De Golden Circle tickets waren hun geld overigens dubbel en dwars waard, perfect zicht op het podium, niet druk in het voorste vak en goed geluid daar. Je voelde je een beetje als een aapje in het voorste vak daar :P Maar damn, wat een optreden. _O_ Ze stonden gewoon bijna 3,5 uur te knallen op dat podium. Dat zie ik niet veel bands ze nadoen! Dat gastoptreden van Angus Young was ook echt fantastisch. Ik miste alleen Don't Cry nog in hun setlist, maar daar hadden ze misschien geen tijd meer voor ;)
Don't let my username fool you...
pi_172382834
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 10:28 schreef Metalfreak het volgende:

[..]

Wat heb je gedaan? Ik heb zowel op de heen- als op de terugweg niet in de file gestaan. Geparkeerd in een woonwijk ergens vlakbij waar de touringcars vertrokken en via Malden weer teruggereden. Moest wel richting zuiden, maar 0,0 files gehad. Op de tijd van jouw bericht had ik me al gedoucht en lag ik in bed.

De Golden Circle tickets waren hun geld overigens dubbel en dwars waard, perfect zicht op het podium, niet druk in het voorste vak en goed geluid daar. Je voelde je een beetje als een aapje in het voorste vak daar :P Maar damn, wat een optreden. _O_ Ze stonden gewoon bijna 3,5 uur te knallen op dat podium. Dat zie ik niet veel bands ze nadoen! Dat gastoptreden van Angus Young was ook echt fantastisch. Ik miste alleen Don't Cry nog in hun setlist, maar daar hadden ze misschien geen tijd meer voor ;)
Vooral bij Biffy Clyro was dat erg, toen was voorste vak lang niet vol, maar zag je achter je al hordes met hangende mensen tegen de hekken aan _O_
pi_172382848
Wij hadden op de heenweg een klein beetje file en op de terugweg een beetje, maar niet zo erg als anderen omschrijven :o We waren net op tijd binnen en er na ook vrij rap weg, we hadden de auto in de berm staan voor het Goffertpark _O-

The Godfather theme was voor mij ook een van de hoogtepunten _O_ O+
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  donderdag 13 juli 2017 @ 10:46:36 #9
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_172383078
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 10:36 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Vooral bij Biffy Clyro was dat erg, toen was voorste vak lang niet vol, maar zag je achter je al hordes met hangende mensen tegen de hekken aan _O_
Over Biffy Clyro gesproken, wat een kutband blijft dat toch... Heb ze nu voor de tweede keer live gezien, maar ze hebben me al twee keer totaal niet kunnen overtuigen. Vond die eerste band echt vele malen beter.
Don't let my username fool you...
pi_172383114
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 10:46 schreef Metalfreak het volgende:

[..]

Over Biffy Clyro gesproken, wat een kutband blijft dat toch... Heb ze nu voor de tweede keer live gezien, maar ze hebben me al twee keer totaal niet kunnen overtuigen. Vond die eerste band echt vele malen beter.
Biffy Clyro _O_ O+
Some things should be simple; even an end has a start
  donderdag 13 juli 2017 @ 10:50:20 #11
111829 MissBliss
Godin van SHO
pi_172383147
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 10:28 schreef Metalfreak het volgende:

[..]

Wat heb je gedaan? Ik heb zowel op de heen- als op de terugweg niet in de file gestaan. Geparkeerd in een woonwijk ergens vlakbij waar de touringcars vertrokken en via Malden weer teruggereden. Moest wel richting zuiden, maar 0,0 files gehad. Op de tijd van jouw bericht had ik me al gedoucht en lag ik in bed.

De Golden Circle tickets waren hun geld overigens dubbel en dwars waard, perfect zicht op het podium, niet druk in het voorste vak en goed geluid daar. Je voelde je een beetje als een aapje in het voorste vak daar :P Maar damn, wat een optreden. _O_ Ze stonden gewoon bijna 3,5 uur te knallen op dat podium. Dat zie ik niet veel bands ze nadoen! Dat gastoptreden van Angus Young was ook echt fantastisch. Ik miste alleen Don't Cry nog in hun setlist, maar daar hadden ze misschien geen tijd meer voor ;)
Wij zijn om 16 uur weggereden uit Amsterdam, eerder ging niet ivm oppas voor ons zoontje. Ging of zich wel goed, af en toe wat file, maar toen werden we ineens over een eenbaanslandweg geleid door de navigatie en dat was 1 lange file :r dat duurde maar en duurde maar. Toen was het al redelijk laat. Toen rond Nijmegen ook steeds file en toen was het al zo laat dat we maar de P-route hebben gevolgd. Ergens op een parkeerterrein geparkeerd en nog een stuk lopen en toen was het dus al kwart voor 8. We waren overigens niet de enigen, we liepen echt met enorm veel mensen die te laat waren.
En de terugweg, we zijn gelijk weggegaan toen het afgelopen was en hebben toen 50 minuten stilgestaan op het parkeerterrein :') alle parkeerterreinen voor ons mochten kennelijk eerst leeg, ritsen werd niet aan gedaan. En toen waren alle wegen afgesloten waar wij heen wilden, dus heel Nijmegen rond ongeveer en toen stuiten we weer op een file op een N-weg. Zowel de heen- als terugweg hebben we zo'n 4 uur over gedaan :') }:|

Maar ja, het concert was wel enorm gaaf!
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 10:37 schreef rena het volgende:
Wij hadden op de heenweg een klein beetje file en op de terugweg een beetje, maar niet zo erg als anderen omschrijven :o We waren net op tijd binnen en er na ook vrij rap weg, we hadden de auto in de berm staan voor het Goffertpark _O-

The Godfather theme was voor mij ook een van de hoogtepunten _O_ O+
Dat was zo komisch. Ik vond het Godfather theme ook echt gaaf, dus ik had het gefilmd. Toen was het afgelopen en stopte ik met filmen en kwam Sweet Child en om me heen gingen echt álle telefoons in de lucht om te filmen :D Populairste nummer denk ik.
Ziggy played guitar
Op donderdag 23 maart 2006 18:21 schreef Zhenar het volgende:
De gedachte alleen al om in de sig van MissBliss te staan maakt mij bronstig als een everzwijn bij volle maan :9~
pi_172383177
Wat een volk trouwens bij concerten. Sta je op 150 meter ofzo van het podium af. Zon staat op de schermen, dus er is geen fuck te zien. En allemaal die kuttelefoons in de lucht.
Bleuh.
  donderdag 13 juli 2017 @ 10:59:40 #13
19479 Mr.J
Train, eat, sleep. Repeat.
pi_172383339
In 1993 mijn kans gemist, gisteren de herkansing gehad. En hoe.

Estranged, Rocket Queen, zelfs Coma live gehoord. _O_
Godfather Bodybuilding topic reeks
pi_172383616
Onpopulaire mening; ik vind Estranged echt zo veel gaver dan November Rain :@ Heb loeihard mee staan bleren, excuses voor de mensen om me heen :P
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_172383698
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 10:46 schreef Metalfreak het volgende:

[..]

Over Biffy Clyro gesproken, wat een kutband blijft dat toch... Heb ze nu voor de tweede keer live gezien, maar ze hebben me al twee keer totaal niet kunnen overtuigen. Vond die eerste band echt vele malen beter.
Ik blijf ze goed vinden, maar de vertraging in het geluid was bij hun wel extreem erg (nog erger dan bij GNR), en ik stond vrij ver vooraan ook.
  donderdag 13 juli 2017 @ 11:28:15 #16
230450 ShevaJB
What have we become... Animals
pi_172383853
quote:
1s.gif Op donderdag 13 juli 2017 08:28 schreef IrishBastard het volgende:

[..]

Dat was echt zo opvallend _O- Iedereen ook even bier halen of pissen tijdens die nummers waardoor het dan chaos was bij de WC's en bars :')
In Madrid gebeurde dit ook. Je kon zelfs mensen horen die koeien nadeden
Doe'k 't now wel, doe'k 't now niet of krieg ik spiet

Op vrijdag 15 januari 2010 10:36 schreef boudemaniak het volgende:
Eindbaas ^O^
pi_172384022
quote:
14s.gif Op donderdag 13 juli 2017 10:59 schreef Mr.J het volgende:
In 1993 mijn kans gemist, gisteren de herkansing gehad. En hoe.

Estranged, Rocket Queen, zelfs Coma live gehoord. _O_
Echt heel gaaf dat ze zich er niet met een set van 1.5-2 uur vanaf maken met alleen de grote hits ja :D
Bleuh.
pi_172384205
Mijn vriend was een van de weinige volgens mij die de nummers van Chinese Democracy meezong :')
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_172385008
Wij hebben eerste voorprogramma gemist en ondanks we golden Circle hadden zagen we geen manier meer om daar te komen zo stond alles al op elkaar gepropt, toen maar bij het hek gaan staan waar de camera's stonden. Wel jammer.
Wat een superoptreden.
pi_172385029
De chemistry tussen de bandleden zelf is er niet echt. Geen back to back van Axl met Slash bijvoorbeeld. Maar de individuele inzet gaat tot de laatste druppel en daarom komt het geheel geloofwaardig over.

Ze pakken allemaal hun momentje en ik vond het vooral mooi hoe Axl op de piano liet te rammen alsof het uit de punt van z'n tenen komt.

Stiekem was Duff wel de ster van de show. Die man straalt een partij charisma uit, niet normaal.

Spijt van het niet extra betalen voor de circle :(

Wat mij betreft doen ze nog een een NL stadionevent in de toekomst
pi_172385086
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 12:28 schreef pvdplanet het volgende:
Stiekem was Duff wel de ster van de show. Die man straalt een partij charisma uit, niet normaal.
Echt een keiharde baas ja :D

Z'n bio van een paar jaar geleden las ook lekker weg trouwens
Bleuh.
pi_172385094
Ik was om 05.00 pas thuis :'). Ben met een bus van Concertvervoer.com gegaan. Helaas kwam van het 30 minuten na het concert vertrekken weinig terecht, na anderhalf uur wachten op iemand die uiteindelijk de avond ervoor zich netjes afgemeld bleek te hebben sloten we achter in de touringcarfile aan. Denk dat we om kwart over één Nijmegen eindelijk uit waren. In totaal 11,5 uur in een bus gezeten gister. Maar eerlijk is eerlijk: het was me elke fucking minuut waard.
'Cause it's easier to fly
Than to face another night
In Southern Sun
And your love is all around
pi_172385115
Had Duff nou een gitaar van Prince gerecyceld?

duff-mckagan-prince-sticker-bass-axl-rose-guns-n-roses-fender-symbol.jpg

:D
pi_172385118
quote:
1s.gif Op donderdag 13 juli 2017 12:28 schreef pvdplanet het volgende:
De chemistry tussen de bandleden zelf is er niet echt. Geen back to back van Axl met Slash bijvoorbeeld. Maar de individuele inzet gaat tot de laatste druppel en daarom komt het geheel geloofwaardig over.
Ik vraag me af wat de rol van die Melissa nou is. Als ik zie dat Dizzy Reed al de helft van de tijd maar een beetje met een tamboerijn of congo's aan het spelen is, waarom dan nog een tweede keyboardspeler erbij? Ze zong hier en daar wat koortjes, maar voor de rest...
Bleuh.
pi_172385122
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 12:32 schreef pvdplanet het volgende:
Had hij nou een gitaar van Prince gerecyceld?
Nee, gewoon een sticker. Duff is groot fan van Prince.
Bleuh.
  donderdag 13 juli 2017 @ 12:35:36 #26
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_172385184
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 12:27 schreef rats het volgende:
Wij hebben eerste voorprogramma gemist en ondanks we golden Circle hadden zagen we geen manier meer om daar te komen zo stond alles al op elkaar gepropt, toen maar bij het hek gaan staan waar de camera's stonden. Wel jammer.
Wat een superoptreden.
Uhh, je kon heel eenvoudig naar binnen en naar buiten in de Golden Circle hoor... Zelfs tijdens het concert nog eens gedaan om te pissen en drank te halen.
Don't let my username fool you...
pi_172385311
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 12:35 schreef Metalfreak het volgende:

[..]

Uhh, je kon heel eenvoudig naar binnen en naar buiten in de Golden Circle hoor... Zelfs tijdens het concert nog eens gedaan om te pissen en drank te halen.
Waar kon je erin dan? Dat was ons namelijk niet duidelijk. Stonden in middenveld zoveel mensen dat er vanuit achter bijna nergens meer te komen was. Misschien was dat ook het probleem haha
pi_172385378
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 11:14 schreef rena het volgende:
Onpopulaire mening; ik vind Estranged echt zo veel gaver dan November Rain :@ Heb loeihard mee staan bleren, excuses voor de mensen om me heen :P
Ik vind Estranged ook beter. You are not alone.

Al vind ik dat ze live gelijkwaardig zijn aan elkaar.
pi_172385402
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 12:27 schreef rats het volgende:
Wij hebben eerste voorprogramma gemist en ondanks we golden Circle hadden zagen we geen manier meer om daar te komen zo stond alles al op elkaar gepropt, toen maar bij het hek gaan staan waar de camera's stonden. Wel jammer.
Wat een superoptreden.
Ik ben daar om 7.20u naartoe gelopen, 7.30u waren we in het vak.

Dus hoezo kwam je er niet meer in?
pi_172385422
Slash al vaker solo gezien maar gisteren was erg bijzonder.

Stonden vooraan in het gewone vak, helaas waren we te laat voor de golden circle tickets te bestellen. Was alleen nog meer dan genoeg ruimte zo te zien
pi_172385432
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 12:32 schreef PimD het volgende:

[..]

Ik vraag me af wat de rol van die Melissa nou is. Als ik zie dat Dizzy Reed al de helft van de tijd maar een beetje met een tamboerijn of congo's aan het spelen is, waarom dan nog een tweede keyboardspeler erbij? Ze zong hier en daar wat koortjes, maar voor de rest...
Ik kan mij wel een rol bedenken. ;)
pi_172385444
quote:
1s.gif Op donderdag 13 juli 2017 12:46 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Ik kan mij wel een rol bedenken. ;)
Ik denk ook dat ze na de show flink wat dwarsfluiten bespeelt ja.
Bleuh.
pi_172385469
quote:
1s.gif Op donderdag 13 juli 2017 12:45 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Ik ben daar om 7.20u naartoe gelopen, 7.30u waren we in het vak.

Dus hoezo kwam je er niet meer in?
Wij waren de massa middenin gelopen en vanaf daar kon je bijna geen kant meer op. We wisten ook niet waar we heen moesten om daar te komen. Gemiste kans blijkt nu, jammer, maar alsnog genoten hoor
pi_172385641
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 12:48 schreef rats het volgende:

[..]

Wij waren de massa middenin gelopen en vanaf daar kon je bijna geen kant meer op. We wisten ook niet waar we heen moesten om daar te komen. Gemiste kans blijkt nu, jammer, maar alsnog genoten hoor
Wij zijn gewoon naar linksvoor gelopen. Het was wel hier en daar dringen, maar op zich viel het mee. Maar één keer meegemaakt dat het echt heel lastig was om er op het eind bij te komen (Prince in Ziggo Dome).
pi_172385673
quote:
1s.gif Op donderdag 13 juli 2017 12:55 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Wij zijn gewoon naar linksvoor gelopen. Het was wel hier en daar dringen, maar op zich viel het mee. Maar één keer meegemaakt dat het echt heel lastig was om er op het eind bij te komen (Prince in Ziggo Dome).
Dat is dus de fout die we maakten, door naar het midden te lopen i.p.v. de zijkant. Ach ja, moeten ze nog maar keer terug komen :P Kan ik wel in juiste vak gaan staan hahaha
  donderdag 13 juli 2017 @ 13:18:31 #36
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_172386288
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 12:48 schreef rats het volgende:

[..]

Wij waren de massa middenin gelopen en vanaf daar kon je bijna geen kant meer op. We wisten ook niet waar we heen moesten om daar te komen. Gemiste kans blijkt nu, jammer, maar alsnog genoten hoor
Links- en rechtsvooraan had je blauwe bordjes hangen met "Ingang 1e vak", daar dus ;) Je kon er zo doorlopen (uiteraard na securitycheck of je wel een bandje had). Je kon er via de zijkanten vrij makkelijk komen. Beetje zoals het bij alle concerten en festivals met vakken werkt :P
Don't let my username fool you...
pi_172386371
quote:
1s.gif Op donderdag 13 juli 2017 12:28 schreef pvdplanet het volgende:
De chemistry tussen de bandleden zelf is er niet echt. Geen back to back van Axl met Slash bijvoorbeeld. Maar de individuele inzet gaat tot de laatste druppel en daarom komt het geheel geloofwaardig over.

Ze pakken allemaal hun momentje en ik vond het vooral mooi hoe Axl op de piano liet te rammen alsof het uit de punt van z'n tenen komt.

Stiekem was Duff wel de ster van de show. Die man straalt een partij charisma uit, niet normaal.

Spijt van het niet extra betalen voor de circle :(

Wat mij betreft doen ze nog een een NL stadionevent in de toekomst
Dit! Vette show doordat ze allemaal hun best aan het doen waren en lekker aan het spelen waren, een verstandshuwelijk dat werkt zeg maar.

Stonden middenin ter hoogte van de geluidstoren. Tijdens knocking on heavens door (commerciële kut cover) naar achter gelopen en de rest wat dichter bij de bar (handig) bekeken. Er ontstond bij Paradise City zelfs nog een kleine pit achterin :) Daarna meteen vertrokken, hadden de auto ergens in een wijkje gezet waardoor we makkelijk de stad uit konden rijden en niet vast kwamen te staan. Heenweg was wel wat drukker, 4 uur uit Utrecht weg en Tyler dinges en de shakeshack was aan het laatste nummer bezig toen wij munten haalden.
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
pi_172386504
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 13:18 schreef Metalfreak het volgende:

[..]

Links- en rechtsvooraan had je blauwe bordjes hangen met "Ingang 1e vak", daar dus ;) Je kon er zo doorlopen (uiteraard na securitycheck of je wel een bandje had). Je kon er via de zijkanten vrij makkelijk komen. Beetje zoals het bij alle concerten en festivals met vakken werkt :P
Ah ok, ja die bordjes waren totaal niet te zien haha. Ga verder weinig naar concerten of festivals, dus geen ervaring mee met vakken ;).
Belangrijkste is dat iedereen genoten heeft :)
pi_172386755
Bij de tweede helft waren we iets naar achter gegaan, tegen de linkse geluidstoren aan. Kon je lekker leunen tegen de afzetting.

Voorlaatste nummer zei er een gast tegen me 'wil je wat leuks filmen?' Nee, hoor hoeft niet.

Een minuut later hangt hij 10 meter hoog in de mast de aandachtshoer, met 2 van z'n vriendinnetjes. Waarvan 1 tot de heup in het water rondom de constructie stapte.

Toen die werden afgevoerd probeerde nog 1 triest gastje de toren te beklimmen, zonder succes.

Niets fans, duidelijk aan de pillen en proberen op Dumpert te komen.
pi_172386901
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 13:32 schreef pvdplanet het volgende:
Bij de tweede helft waren we iets naar achter gegaan, tegen de linkse geluidstoren aan. Kon je lekker leunen tegen de afzetting.

Voorlaatste nummer zei er een gast tegen me 'wil je wat leuks filmen?' Nee, hoor hoeft niet.

Een minuut later hangt hij 10 meter hoog in de mast de aandachtshoer, met 2 van z'n vriendinnetjes. Waarvan 1 tot de heup in het water rondom de constructie stapte.

Toen die werden afgevoerd probeerde nog 1 trieste gastjes de toren te beklimmen, zonder succes.

Niets fans, duidelijk aan de pillen en proberen op Dumpert te komen.
Aan de Pillen bij Guns? :')
Some things should be simple; even an end has a start
pi_172386973
Mijn Guns n Roses periode ging direct over in housemuziek dus pupillen spotten is geen probleem.

Anyhow:

http://www.gelderlander.n(...)emaal-waar~a283799c/

http://www.telegraaf.nl/f(...)-vanouds-in-nijmegen

[ Bericht 36% gewijzigd door pvdplanet op 13-07-2017 13:49:59 ]
pi_172387037
Heb er wel een paar echt loeidronken gezien (oudere mannen) maar pillenvolk is me niet opgevallen.
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
pi_172387053
Zat buiten in het park. Leuk om mee te maken.
Ruurd denkt alleen maar aan zichzelf
pi_172387075
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 13:42 schreef dexamfetamine het volgende:
Zat buiten in het park. Leuk om mee te maken.
Ah waren die bergen blikjes goedkoop bier van jou :P
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
  donderdag 13 juli 2017 @ 13:43:55 #45
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_172387081
quote:
2s.gif Op donderdag 13 juli 2017 13:42 schreef Karstman het volgende:
Heb er wel een paar echt loeidronken gezien (oudere mannen) maar pillenvolk is me niet opgevallen.
Rook ook erg gezellig zo nu en dan, maar ook dat was wel binnen verwachting. En idd heul veul oude mannetjes die kneiterlam waren :')
pi_172387370
+ 3 uur!
+ Golden Circle zonder gedrang.
+ goed geluid
+ alle bekende hits incl.. Estranged & Rocket Queen!
+ Slash!
+ Duff!
+ hamburgers en patat waren prima.

- de stem van Axl. Aardig bij sommige mummers, slecht en veel te schel bij andere.
- de interactie tussen de bandleden. Die was er gewoon niet.
- 3 uur staan. Dat lukt mij nog amper tegenwoordig.
- de bereikbaarheid van het Goffertpark. Vooral in het begin.

Al met al leuk concert, maar mij zie je niet meer in het Goffertpark met zoveel mensen...
pi_172388507
Ik vond de animaties bij Rocket Queen ook zeer vermakelijk trouwens :P
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_172388973
Was echt geweldig!

+Golden Circle, heerlijk en geen gedrang. Mooi dat het niet te vol stond.

+ Slash

+ Angus

+ Axl, positief verrast door zijn stem. Soms klonk het niet zuiver, maar geen enkel moment echt aan gestoord.

+ Hele show was gewoon vet, mooie beelden, prima setlist, vuurwerk, prima sfeer! Zij hadden best makkelijk kunnen cashen door gewoon een show van 90 of 120 minuten te geven. Show van 3h22m is echt netjes en verdient respect.

+ Goffertpark

- Geen interactie tussen bandleden.

Had nog mijn Sony A6000 met zoomlens naar binnen weten te smokkelen. Vanavond even de foto's bekijken en online gooien. De security keek nog in mijn cameratasje en wist niet wat zij er mee moest. Vroeg aan collega of het mocht en die vroeg weer aan mij of het een camera met wisselbare lens was ... *Pokerface* "Nee hoor, simpel cameratje" en mocht doorlopen :D Lens hebben ze nooit gezien, want die zat in mijn vest die ik in mijn hand had ....
pi_172389033
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 14:42 schreef rena het volgende:
Ik vond de animaties bij Rocket Queen ook zeer vermakelijk trouwens :P

Die van Nighttrain ook

pi_172389080
Ging trouwens ook nog iemand plat in eerste vak. Oude vent, teveel gedronken volgens mij. Kwam voorbij gestruikeld en ging meter verder op de grond liggen. Als een idioot proberen te seinen naar de security op podium. Die had het na 30 seconden eindelijk eens door en stuurde wat security + EHBO. ¤135 betalen voor Golden Circle en dan plat gaan (was net aan het einde van Riff Raff).
  donderdag 13 juli 2017 @ 15:10:29 #51
119077 Yashaaaaa
Shut your eyes
pi_172389120
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 15:08 schreef Kyran het volgende:
Ging trouwens ook nog iemand plat in eerste vak. Oude vent, teveel gedronken volgens mij. Kwam voorbij gestruikeld en ging meter verder op de grond liggen. Als een idioot proberen te seinen naar de security op podium. Die had het na 30 seconden eindelijk eens door en stuurde wat security + EHBO. ¤135 betalen voor Golden Circle en dan plat gaan (was net aan het einde van Riff Raff).
Ik heb sowieso een hoop te dronken lui gezien. Ik snap dat echt niet bij concerten -O-
I'd rather be a comma, than a full stop.
  donderdag 13 juli 2017 @ 15:12:30 #52
56179 caspervc
Hamster, a dentist
pi_172389174
Wow, was echt geniaal!

Met het OV, netjes op tijd daaro, frietje, falafeltje, biertjes, Clyro negeren, Roses genieten :)
Tijdens Paradise city naar achteren gelopen, direct bus, direct trein, 0:20u in Utrecht. Prima!

Oja,
Coma O+
Estranged O+
Godfather Theme O+
Angus (8>
*Soms denk ik dat ik over dingen nadenk
pi_172389256
Oh ja, Station Goffert uit de grond stampen om Goffertpark en omgeving makkelijker bereikbaar te maken met OV en dan het station sluiten, omdat ze bang zijn dat het te druk wordt .... Nou ja sluiten, volgens mij stopten de treinen er alsnog.

Je hebt dan als gemeente toch flink lopen falen als je station uiteindelijk te klein is voor grote evenementen en je de veiligheid niet kan garanderen.
pi_172389293
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 15:08 schreef Kyran het volgende:
Ging trouwens ook nog iemand plat in eerste vak. Oude vent, teveel gedronken volgens mij. Kwam voorbij gestruikeld en ging meter verder op de grond liggen. Als een idioot proberen te seinen naar de security op podium. Die had het na 30 seconden eindelijk eens door en stuurde wat security + EHBO. ¤135 betalen voor Golden Circle en dan plat gaan (was net aan het einde van Riff Raff).
Was ook gewoon slechte timing van die meneer om precies aan het einde van een nummer plat te gaan als iedereen aan het juichen/klappen/etc is. :')
pi_172389384
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 15:18 schreef ViviRAWRS het volgende:

[..]

Was ook gewoon slechte timing van die meneer om precies aan het einde van een nummer plat te gaan als iedereen aan het juichen/klappen/etc is. :')
Ach hij had in ieder geval een dokter en een verpleegkundige bij de hand :D
pi_172389548
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 13:55 schreef Mutsaers__78 het volgende:
- de stem van Axl. Aardig bij sommige mummers, slecht en veel te schel bij andere.
Serieus? Ik denk dat je verwachting dan misschien een beetje onrealistisch was. Nee het is geen 1:1 van een studioalbum idd maar daar rekent ook (bijna) niemand op lijkt me.

Was wel blij dat het geluid openstond, als je alleen het scherm keek zonder de muziek te horen had ik ook geloofd dat Boy George op het podium stond bij sommige shots.

Oh ja, Civil War _O_
pi_172389678
Een stukje voor ons ging er een nog voor het concert plat. Echt vlak voor ze opkwamen, gelijk allemaal mensen eromheen. Maar ja toen kwamen ze op en gingen de armen de lucht in. Halverwege It's So Easy kwam hij voorbij gewaggeld met z'n vrouw in kielzog, of het drank was of iets anders weet ik niet...
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
pi_172389695
quote:
1s.gif Op donderdag 13 juli 2017 15:29 schreef Deshain het volgende:

[..]

Serieus? Ik denk dat je verwachting dan misschien een beetje onrealistisch was. Nee het is geen 1:1 van een studioalbum idd maar daar rekent ook (bijna) niemand op lijkt me.

Was wel blij dat het geluid openstond, als je alleen het scherm keek zonder de muziek te horen had ik ook geloofd dat Boy George op het podium stond bij sommige shots.

Oh ja, Civil War _O_
Mee eens, zijn stem was voor mij juist een flinke meevaller. HIj deed ook gewoon flink zijn best en daarmee heeft hij aardig wat pluspunten verdiend bij mij. Niemand het er iets van gezegd als hij sommige uithalen niet had gedaan.
  donderdag 13 juli 2017 @ 15:39:09 #59
56179 caspervc
Hamster, a dentist
pi_172389865
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 15:34 schreef Kyran het volgende:

[..]

Mee eens, zijn stem was voor mij juist een flinke meevaller. HIj deed ook gewoon flink zijn best en daarmee heeft hij aardig wat pluspunten verdiend bij mij. Niemand het er iets van gezegd als hij sommige uithalen niet had gedaan.
Zelfs fluiten bij Civil War :)
*Soms denk ik dat ik over dingen nadenk
pi_172390215
quote:
2s.gif Op donderdag 13 juli 2017 15:33 schreef Karstman het volgende:
Een stukje voor ons ging er een nog voor het concert plat. Echt vlak voor ze opkwamen, gelijk allemaal mensen eromheen. Maar ja toen kwamen ze op en gingen de armen de lucht in. Halverwege It's So Easy kwam hij voorbij gewaggeld met z'n vrouw in kielzog, of het drank was of iets anders weet ik niet...
Dan stond je vlak bij mij. Dat was een slechte timing :D
Rocket Queen, wat een gave versie was dit _O_
Coma live ^O^
Topshow.
Prince: Live and Boots
New England Patriots - 5-Time Super Bowl Champions XXXVI, XXXVIII, XXXIX, XLIX, LI
pi_172390555
Ik lees her en der zo dat Axl niet zo goed bij stem was. Nou heb ik aardig wat materiaal liggen uit de periode eind jaren 80, begin jaren 90, live... nou, hij klonk gisteren echt heel goed in vergelijk met toen.
  donderdag 13 juli 2017 @ 16:03:10 #62
119077 Yashaaaaa
Shut your eyes
pi_172390617
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 15:16 schreef Kyran het volgende:
Oh ja, Station Goffert uit de grond stampen om Goffertpark en omgeving makkelijker bereikbaar te maken met OV en dan het station sluiten, omdat ze bang zijn dat het te druk wordt .... Nou ja sluiten, volgens mij stopten de treinen er alsnog.

Je hebt dan als gemeente toch flink lopen falen als je station uiteindelijk te klein is voor grote evenementen en je de veiligheid niet kan garanderen.
Ja de treinen reden dus toch :( :( :( :( :( :(

We waren op de heen weg daar wel uitgestapt. Terugweg dus tijdens laatste nr al richting bussen gelopen om gedoe te voorkomen. Wel zonder kaartje de bus ingestapt :7 8-) en via centraal maar weer richting huis. Om vervolgens te merken dat ie wel gewoon stopte op Goffert :(

Naja het heeft ons 10-15 minuten lopen bespaard zullen we dan maar zeggen.
I'd rather be a comma, than a full stop.
pi_172390748
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 16:01 schreef VEM2012 het volgende:
Ik lees her en der zo dat Axl niet zo goed bij stem was. Nou heb ik aardig wat materiaal liggen uit de periode eind jaren 80, begin jaren 90, live... nou, hij klonk gisteren echt heel goed in vergelijk met toen.
Mensen hebben een te hoge verwachting ook hoor. Het was prima. Heb ook review van NRC gelezen die maar twee sterren gaf. Ik weet het niet hoor, als je hiervoor 2 sterren geeft snap je niet veel van Guns n Roses.
pi_172390922
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 16:07 schreef Kyran het volgende:

[..]

Mensen hebben een te hoge verwachting ook hoor. Het was prima. Heb ook review van NRC gelezen die maar twee sterren gaf. Ik weet het niet hoor, als je hiervoor 2 sterren geeft snap je niet veel van Guns n Roses.
Zo'n figuur wordt dan tegen wil en dank door zijn werkgever gestuurd.

Vroeger had je ook zo'n malloot, die kwam dan het laatste kwartier aankakken en vroeg dan aan het publiek hoe het geweest was en schreef dan zijn stukje. Ben zijn naam even kwijt.
pi_172390976
quote:
1s.gif Op donderdag 13 juli 2017 16:12 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Zo'n figuur wordt dan tegen wil en dank door zijn werkgever gestuurd.

Vroeger had je ook zo'n malloot, die kwam dan het laatste kwartier aankakken en vroeg dan aan het publiek hoe het geweest was en schreef dan zijn stukje. Ben zijn naam even kwijt.
:X
pi_172391000
quote:
Te vaak klinkt Axl Rose als in een karaokebar tegen sluitingstijd

Rock De halve reünie van Guns N’ Roses in het Goffertpark Nijmegen leverde wat het moest leveren: hits. Echt vlammen deed het niet.
Ik moest eigenlijk daar al gewoon stoppen met lezen.
  donderdag 13 juli 2017 @ 16:32:25 #67
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_172391510
quote:
1s.gif Op donderdag 13 juli 2017 16:12 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Zo'n figuur wordt dan tegen wil en dank door zijn werkgever gestuurd.

Vroeger had je ook zo'n malloot, die kwam dan het laatste kwartier aankakken en vroeg dan aan het publiek hoe het geweest was en schreef dan zijn stukje. Ben zijn naam even kwijt.
Moet je die van Oor eens lezen: https://oor.nl/concerten/guns-n-roses-gered-angus-young/

Volgens mij is die bij een ander concert geweest dan ik :{
Don't let my username fool you...
pi_172392064
Tja dat van die chemie valt moeilijk te ontkennen, wat ik eerder al zei dit is een verstandshuwelijk, maar stonden ze als muzikanten te suffen, nee dat niet. En doen ze dit voor het geld, vast wel, is dat erg, als je een show van 3.22 neerzet waar alles in zit dan vindt ik van niet. En Axl z'n stem? Ja die is altijd brak geweest, gaat ook niet beter worden dat weten we allemaal, om daar nou over te gaan zeuren. Maar voor een dikke veertiger die over het podium rent snap ik dat ie af en toe aan de zuurstof moet...

Over geld gesproken, iemand nog merch gekocht? Ik een shirtje.
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
pi_172392111
quote:
15s.gif Op donderdag 13 juli 2017 16:32 schreef Metalfreak het volgende:

[..]

Moet je die van Oor eens lezen: https://oor.nl/concerten/guns-n-roses-gered-angus-young/

Volgens mij is die bij een ander concert geweest dan ik :{
Volgens mij is dat dezelfde pannenkoek als die voor NRC schrijft.

Opinions are like assholes... ;)
pi_172392162
quote:
2s.gif Op donderdag 13 juli 2017 16:54 schreef Karstman het volgende:
Tja dat van die chemie valt moeilijk te ontkennen, wat ik eerder al zei dit is een verstandshuwelijk, maar stonden ze als muzikanten te suffen, nee dat niet. En doen ze dit voor het geld, vast wel, is dat erg, als je een show van 3.22 neerzet waar alles in zit dan vindt ik van niet. En Axl z'n stem? Ja die is altijd brak geweest, gaat ook niet beter worden dat weten we allemaal, om daar nou over te gaan zeuren. Maar voor een dikke veertiger die over het podium rent snap ik dat ie af en toe aan de zuurstof moet...

Over geld gesproken, iemand nog merch gekocht? Ik een shirtje.
Axl is 55. ;)

Zeker bij Axl zag ik dat hij aan het genieten was op het podium. Meer dan een moetje als je het mij vraagt.
pi_172393369
Ja, ondanks dat de chemie onderling niet gigantisch was, hadden ze afzonderlijk wel echt lol. Axl straalde echt wel plezier uit voor mij :Y
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_172393774
quote:
2s.gif Op donderdag 13 juli 2017 16:54 schreef Karstman het volgende:
Tja dat van die chemie valt moeilijk te ontkennen, wat ik eerder al zei dit is een verstandshuwelijk, maar stonden ze als muzikanten te suffen, nee dat niet. En doen ze dit voor het geld, vast wel, is dat erg, als je een show van 3.22 neerzet waar alles in zit dan vindt ik van niet. En Axl z'n stem? Ja die is altijd brak geweest, gaat ook niet beter worden dat weten we allemaal, om daar nou over te gaan zeuren. Maar voor een dikke veertiger die over het podium rent snap ik dat ie af en toe aan de zuurstof moet...

Over geld gesproken, iemand nog merch gekocht? Ik een shirtje.
Tuurlijk doen ze het vast ook voor geld, maar ze hadden het zich veel makkelijker kunnen maken.

Een show van 2h in plaats van 3h22m, golden circle nog duurder maken en voller stampen, Axl minder hard z'n best doen etc .... Zij hadden afzonderlijk allemaal dikke pret en straalden dat uit.

Zij hebben sinds 1994 niet meer samen opgetreden volgens mij. Dat het er dan minder interactie is dan bij bijvoorbeeld de Foo Fighters, Metallica of Iron Maiden die bijna dag in dag uit aan het touren zijn is gewoon logisch. Daarnaast is het waarschijnlijk inderdaad een verstandhuwelijk.

Ondanks alles wat het gewoon een rete strakke show. Alles klopte en ze deden hun best en hadden ieder afzonderlijk dikke pret. Dat heb ik liever dan dat ze lekker nep grappig gaan doen met elkaar.
pi_172394758
Wij grapten onderweg in de auto al toen we ingehaald werden door een taxicolonne onder politiebegeleiding van wel 7 auto's dat ze blijkbaar nog steeds geen vrienden zijn als ze allemaal apart rijden.

Voor de rest is het vooral een soort van muzikaal snobisme wat reviews betreft. Niemand verwachte chemie, niemand verwacht van Axl dat hij alles loepzuiver raakt, (bijna) niemand verwachte dat Angus Young twee nummers meeknalt, niemand verwachte dat ze FUCKING 3 UUR EN 22 MINUTEN zouden spelen, iedereen verwachte dat Slash wederom aantoont een absolute virtuoos te zijn, iedereen verwachte dat het logistiek in Nijmegen weer een clusterfuck zou zijn.

Als je met een beetje realistische verwachtingen heen ging heb je uiteindelijk veel meer gehad dan een dikke voldoende. Misschien is het toch iets wat op jeugdsentiment lijkt maar ik vond het echt supervet en al met al het dubbel en dwars waard.

De spareribs van Smokey Goodness waren BTW echt zččr goed voor op een evenement.
  donderdag 13 juli 2017 @ 20:31:23 #74
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_172397367
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 18:46 schreef Deshain het volgende:
Wij grapten onderweg in de auto al toen we ingehaald werden door een taxicolonne onder politiebegeleiding van wel 7 auto's dat ze blijkbaar nog steeds geen vrienden zijn als ze allemaal apart rijden.

Voor de rest is het vooral een soort van muzikaal snobisme wat reviews betreft. Niemand verwachte chemie, niemand verwacht van Axl dat hij alles loepzuiver raakt, (bijna) niemand verwachte dat Angus Young twee nummers meeknalt, niemand verwachte dat ze FUCKING 3 UUR EN 22 MINUTEN zouden spelen, iedereen verwachte dat Slash wederom aantoont een absolute virtuoos te zijn, iedereen verwachte dat het logistiek in Nijmegen weer een clusterfuck zou zijn.

Als je met een beetje realistische verwachtingen heen ging heb je uiteindelijk veel meer gehad dan een dikke voldoende. Misschien is het toch iets wat op jeugdsentiment lijkt maar ik vond het echt supervet en al met al het dubbel en dwars waard.

De spareribs van Smokey Goodness waren BTW echt zččr goed voor op een evenement.
^O^ Helemaal eens met bovenstaande! Behalve dan de spareribs, want die heb ik helaas niet gezien ;( Op Tweakers zitten er ook al wat zeurders die vooral de negatieve zaken eruit pikken en uitvergroten. Ik verwachtte Guns 'n Roses en ik kreeg Guns 'n Roses, hartstikke strak en lang ook nog...

En van de logistieke problemen in Nijmegen heb ik ook helemaal niets gemerkt gelukkig. :)
Don't let my username fool you...
pi_172398470
Ik vond het beter dan 25 jaar geleden op dezelfde Goffert, straalde veel meer plezier uit en bijna 3 en half uur optreden, Axl is nooit een echt geniale zanger geweest maar ik vond hem gisteren goed bij stem, kritiek oké maar de recensie van het Oor slaat de plank volledig mis
pi_172399651
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 21:05 schreef Bottendaal het volgende:
Ik vond het beter dan 25 jaar geleden op dezelfde Goffert, straalde veel meer plezier uit en bijna 3 en half uur optreden, Axl is nooit een echt geniale zanger geweest maar ik vond hem gisteren goed bij stem, kritiek oké maar de recensie van het Oor slaat de plank volledig mis
Vooral dit stukje kan ik mij echt kapot aan ergeren:

quote:
Toch moet je beneveld zijn door drank of sentiment om heel hard te juichen over dit concert. Het materiaal mag dan nog zo sterk zijn, de uitvoering is in Nijmegen geregeld te zwak voor ervaren wereldsterren.
pi_172401448
Goed concert waardeloze organisatie.
Goffert is niet berekend op zulke aantallen.
Ook maakten ze een blunder door de melden dat de bussen naar de parkeerplaatsen vanaf het NS station zouden vertrekken.
Heb me de pleuris gelopen voor niks.
  donderdag 13 juli 2017 @ 23:13:17 #78
111829 MissBliss
Godin van SHO
pi_172402167
quote:
2s.gif Op donderdag 13 juli 2017 16:54 schreef Karstman het volgende:

Over geld gesproken, iemand nog merch gekocht? Ik een shirtje.
Voor vrouwen was er zo weinig keus -O- 2 hempjes en een shirtje waren er. Ik wilde echt graag een tof shirt maar degene die er waren vond ik niet leuk genoeg.
Ziggy played guitar
Op donderdag 23 maart 2006 18:21 schreef Zhenar het volgende:
De gedachte alleen al om in de sig van MissBliss te staan maakt mij bronstig als een everzwijn bij volle maan :9~
  donderdag 13 juli 2017 @ 23:14:33 #79
111829 MissBliss
Godin van SHO
pi_172402208
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 21:42 schreef Kyran het volgende:

[..]

Vooral dit stukje kan ik mij echt kapot aan ergeren:

[..]

Wat een onzin :D idd zeer irritant.
Ziggy played guitar
Op donderdag 23 maart 2006 18:21 schreef Zhenar het volgende:
De gedachte alleen al om in de sig van MissBliss te staan maakt mij bronstig als een everzwijn bij volle maan :9~
pi_172402564
Wat een geweldig optreden was het, elke cent dubbel en dwars waard voor GC kaarten.

Op weg naar de uitgang was het natuurlijk hardstikke druk en stond je strak tegen elkaar aan, gingen er nog twee op de vuist omdat er geduwd zou zijn. :') Ja, wat verwacht je in zo'n menigte, dan kun je weleens een duwtje krijgen.
pi_172403468
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 22:52 schreef vaginabeheerder het volgende:
Goed concert waardeloze organisatie.
Goffert is niet berekend op zulke aantallen.
Ook maakten ze een blunder door de melden dat de bussen naar de parkeerplaatsen vanaf het NS station zouden vertrekken.
Heb me de pleuris gelopen voor niks.
Was je naar Centraal gelopen? :o Bij Nijmegen Goffert (ook een NS station) vertrokken wel bussen naar de parkeerplaatsen.
pi_172403631
Nog lang niet klaar, maar alvast wat foto's :D

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  vrijdag 14 juli 2017 @ 06:10:16 #83
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_172404981
Ow wow! Wat een gave foto's O+


Ik heb geen merchandise gekocht, want op onze "vip-route" stond geen merchandise -O- en om in die drukte naar de andere kant van het veld te gaan.... Aan het einde van de show de vip-exit bereiken was al een verschrikking, zelfs eng af en toe. Iedereen wilde een andere kant op
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
pi_172407913
Beetje zeiken over dat Axl af en toe vals zingt... 't is goddomme een rockconcert. Dan hoeft het niet allemaal even zuiver en perfect te zijn wat mij betreft, de inzet was er zeker!

Ik wil ook nog even kwijt dat ik Richard Fortus ook echt goed vond. Die heeft ook echt een lekker gitaargeluid zeg.

Ik heb genoten! Mocht er nog een vervolg komen dan ga ik zeker nog eens, komt dat er niet meer, dan kan ik toch mooi zeggen dat ik naar het laatste concert van GnR ben geweest wat ze in NL hebben gegeven.
Geen dank voor mijn genade.
pi_172409189
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 23:55 schreef ViviRAWRS het volgende:

[..]

Was je naar Centraal gelopen? :o Bij Nijmegen Goffert (ook een NS station) vertrokken wel bussen naar de parkeerplaatsen.
Ja met een hele groep mensen die ook te horen had gekregen dat we naar centraal moesten.
Dat stond ook op de borden in de golden circle.
We moesten toen dus terug naar Nijmegen goffert, wat een drama zeg.
pi_172409451
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 11:49 schreef vaginabeheerder het volgende:
Ja met een hele groep mensen die ook te horen had gekregen dat we naar centraal moesten.
Dat stond ook op de borden in de golden circle.
We moesten toen dus terug naar Nijmegen goffert, wat een drama zeg.
Dat scherm bij de ingang/uitgang van de golden circle? Toen ik daarop keek stond er dat je naar Centraal moest als je met de trein wilde, omdat station Goffert gesloten zou zijn. Dat was dus ook niet waar. Maar wat zuur zeg, echt een kuteind lopen! :(
pi_172413541
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 12:01 schreef ViviRAWRS het volgende:

[..]

Dat scherm bij de ingang/uitgang van de golden circle? Toen ik daarop keek stond er dat je naar Centraal moest als je met de trein wilde, omdat station Goffert gesloten zou zijn. Dat was dus ook niet waar. Maar wat zuur zeg, echt een kuteind lopen! :(
Daarnaast stond een klein blauw scherm met de tekst "ingang eerste vak".

Dus niet het scherm wat jij omschrijft.
pi_172414740
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 14:46 schreef Mutsaers__78 het volgende:

[..]

Daarnaast stond een klein blauw scherm met de tekst "ingang eerste vak".

Dus niet het scherm wat jij omschrijft.
Volgens mij hebben jullie het allebei over zelfde matrix bord :)
pi_172415967
quote:
1s.gif Op donderdag 13 juli 2017 16:12 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Zo'n figuur wordt dan tegen wil en dank door zijn werkgever gestuurd.

Vroeger had je ook zo'n malloot, die kwam dan het laatste kwartier aankakken en vroeg dan aan het publiek hoe het geweest was en schreef dan zijn stukje. Ben zijn naam even kwijt.
Zat er een bij het Parool, Van Brummelen heete hij. Heb toen nog eens een ingezonden brief geschreven (soort van analoge oerreaguurder zeg maar :) ), want hij zat alles maar af te kraken.
Prince: Live and Boots
New England Patriots - 5-Time Super Bowl Champions XXXVI, XXXVIII, XXXIX, XLIX, LI
pi_172416584
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 18:46 schreef Deshain het volgende:

Voor de rest is het vooral een soort van muzikaal snobisme wat reviews betreft. Niemand verwachte chemie, niemand verwacht van Axl dat hij alles loepzuiver raakt, (bijna) niemand verwachte dat Angus Young twee nummers meeknalt, niemand verwachte dat ze FUCKING 3 UUR EN 22 MINUTEN zouden spelen, iedereen verwachte dat Slash wederom aantoont een absolute virtuoos te zijn, iedereen verwachte dat het logistiek in Nijmegen weer een clusterfuck zou zijn.

Als je met een beetje realistische verwachtingen heen ging heb je uiteindelijk veel meer gehad dan een dikke voldoende. Misschien is het toch iets wat op jeugdsentiment lijkt maar ik vond het echt supervet en al met al het dubbel en dwars waard.

Eens, was veel meer dan verwacht, plus heel tevreden met de setlist.
pi_172416980
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:35 schreef Kyran het volgende:

[..]

Volgens mij hebben jullie het allebei over zelfde matrix bord :)
Nope. Degene die ik bedoelde was niet digitaal.

Een vast klein bord die inderdaad amp er zichtbaar was.

Het andere bord was een redelijk groot digitaal bord.
pi_172417018
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:35 schreef Kyran het volgende:

[..]

Volgens mij hebben jullie het allebei over zelfde matrix bord :)
Oh fuck je hebt gelijk. Ik zat met mijn gedachten nog bij een andere reactie.

Sorry!
pi_172421365
Ik heb Estranged nu al een paar keer teruggeluisterd, en daar valt echt goed op dat Frank Ferrer echt niet het juiste type drummer voor Guns N' Roses is. Alsof 'ie een Kate Perry nummer zit te drummen...
'Cause it's easier to fly
Than to face another night
In Southern Sun
And your love is all around
pi_172424475
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 19:59 schreef Da_Sandman het volgende:
Ik heb Estranged nu al een paar keer teruggeluisterd, en daar valt echt goed op dat Frank Ferrer echt niet het juiste type drummer voor Guns N' Roses is. Alsof 'ie een Kate Perry nummer zit te drummen...
Matt Sorum met zijn off timing was ook niet best.
  woensdag 19 juli 2017 @ 10:51:19 #95
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_172521773
Er duiken wat #APPETITE30TH poster / billboards op in New York. Appetite for Destruction is 21/7 30 jaar oud.
Uau3cBZ.png
Morgenavond (20/7) geven ze een concert in het Apollo Theater (capaciteit: +/- 1500), wat live wordt uitgezonden op het themakanaal Guns N' Roses radio van Sirius XM. Dat kanaal loopt van 13 - 22 juli.

gnr-sxm-fi-1600x900.jpg?w=940

Dusss, wat voor verrassing zullen we krijgen? :9
pi_174975807
Take me down to Nijmegen city where the grass is green and the girls are pretty! Vorig jaar stonden de Amerikaanse rockers nog op Nederlandse bodem met een show die op z’n minst legendarisch te noemen was en in 2018 komen ze het Goffertpark opnieuw omtoveren tot een ware jungle! Guns N' Roses keert op 4 juli terug naar Nederland om er het Goffertpark nog paradijselijker te maken. De kaartverkoop voor de show start donderdag 16 november om 10:00 uur. Voor meer info kijk je op mojo.nl/gunsnroses
  vrijdag 10 november 2017 @ 10:03:27 #97
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_174975812
OH SNAP
  vrijdag 10 november 2017 @ 10:05:14 #98
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_174975835
Ook op diverse festivals:

Whole list:

GUNS N’ ROSES – NOT IN THIS LIFETIME TOUR 2018

Europe

Saturday, June 3, 2018 Berlin, Germany Olympiastadion

Wednesday, June 6, 2018 Odense, Denmark Dyrskuepladsen

Saturday, June 9, 2018 Donnington, UK Download Festival (On sale)

Tuesday, June 12, 2018 Gelsenkirchen, Germany Veltins-Arena

Friday, June 15, 2018 Firenze, Italy Firenze Rocks (On sale 18/11)

Monday, June 18, 2018 Paris, France Download Festival (On sale)

Thursday, June 21, 2018 Dessel, Belgium Graspop Metal Meeting (On sale 18/11)

Sunday, June 24, 2018 Mannheim, Germany Maimarktgelände

Tuesday, June 26, 2018 Bordeaux, France Matmut Stadium

Friday, June 29, 2018 Madrid, Spain Download Festival (On sale)

Sunday, July 01, 2018 Barcelona, Spain Estadio Olympico (On sale 24/11)

Wednesday, July 04, 2018 Nijmegen, Holland Goffertpark

Saturday, July 07, 2018 Leipzig, Germany Festwiese

Monday, 09 July, 2018 Chorzow, Poland Stadion Slaski

Friday July 13, 2018 Moscow, Russia Spartak Otkritie

Monday, July 16, 2018 Tallinn, Estonia Song Festival Grounds

Thursday, July 19, 2018 Oslo, Norway Valle Hovin

Saturday, July 21, 2018 Gothenburg, Sweden Ullevi Stadium
pi_174975886
Op Graspop ja? Vast niet in volledige bezetting?
  vrijdag 10 november 2017 @ 10:09:36 #100
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_174975902
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 november 2017 10:08 schreef indiaantje89 het volgende:
Op Graspop ja? Vast niet in volledige bezetting?
Zeker;
GRASPOP METAL MEETING GOES XL IN 2018! For one year only Dessel town will be the Paradise City for all you crazy metalheads one day longer than other years. On Thursday June 21st, the legendary @gunsnroses will bring their “Not In This Lifetime Tour” to #GMM18! #GnFnR
pi_174976013
quote:
2s.gif Op vrijdag 10 november 2017 10:09 schreef Cyanide- het volgende:

[..]

Zeker;
GRASPOP METAL MEETING GOES XL IN 2018! For one year only Dessel town will be the Paradise City for all you crazy metalheads one day longer than other years. On Thursday June 21st, the legendary @gunsnroses will bring their “Not In This Lifetime Tour” to #GMM18! #GnFnR
Damn nice... dacht dat dit echt "te groot" was voor Graspop. En ze gaan blijkbaar echt hard voor die metal festivals.

Misschien dat ik dagje Graspop wel doe.
pi_174976027
Die Download Festival in Frankrijk is wel ziek zeg _O_

Guns n Roses, Ozzy, Foos, Manson, Offspring de tering :D
pi_174976038
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 november 2017 10:15 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Damn nice... dacht dat dit echt "te groot" was voor Graspop. En ze gaan blijkbaar echt hard voor die metal festivals.

Misschien dat ik dagje Graspop wel doe.
Had ook prima op Pinkpop gepast dus die moeten wel met iets goeds komen nu :+
Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:
Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+
  vrijdag 10 november 2017 @ 10:19:11 #104
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_174976073
Nightrain presale start maandag
pi_174976404
Niet weer in het Goffertpark :r

Ik pas.
pi_174976499
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 november 2017 10:16 schreef Kyran het volgende:
Die Download Festival in Frankrijk is wel ziek zeg _O_

Guns n Roses, Ozzy, Foos, Manson, Offspring de tering :D
Vergeet Ghost niet!
Bleuh.
  donderdag 30 november 2017 @ 13:49:35 #107
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_175403004
Tickets voor Graspop inmiddels in de pocket, heb het idee dat Goffertpark niet echt vaart loopt :P

Gisteravond was de laatste show van de US leg van de tour, werd uitgezonden op Sirius XM dus is online te vinden: https://mega.nz/#!AIti2Ia(...)5uJx10o26Rf3m67e7ofw
(lange zit, duurde maar liefst 3 uur en 53 minuten, setlist: https://www.setlist.fm/se(...)ood-ca-33e020b1.html)

En nu stil tot de EU tour begint in Juni... Vraag is wat er gaat gebeuren. Komt er stiekem een albumpje (as if) in dat half jaar, gaat Slash weer wat doen met SMKC, Duff met Walking Papers (die wel met een nieuw album komen), is het gewoon een half jaar stil, of ontploft er toch weer een bommetje ergens...
  donderdag 30 november 2017 @ 16:06:33 #108
10863 AgeEll
Caaartman, what a lovely voice
pi_175405938
Myles gaat niet met Slash op pad iig, die gaat een solo album droppen.

Ze zouden ook een EP kunnen opnemen, zou wel vet zijn. Maar zie dat niet zo snel gebeuren.
Ik geloof niet dat er weer snel een bom afgaat. Het lijkt allemaal wel goed te verlopen. Axl' invalbeurt in AC/DC heeft m goed gedaan.
  donderdag 30 november 2017 @ 16:30:02 #109
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_175406482
Er zou al een SMKC-album op de plank liggen incl vocalen van Myles, waar alleen Slash nog z'n deel op moest spelen, mogelijk doet hij daar wat mee.

Ik zie wel een soort van Chinese Democracy V2 gebeuren, met Slash en Duff die dan de nummer spelen, of een NITL Live Era ofzo, met wat live versies van de afgelopen jaren. Ze willen gewoon die bankrekening maximaal spekken, dus waarom zo'n opportunity laten liggen? :P Das denk ik ook de redden dat het zo goed gaat, Slash en Axl weten dat ze een soort verstandshuwelijk zullen moeten hebben willen ze maximaal knaken kunnen harken de komende jaren.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')