abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
pi_172385312
registreer om deze reclame te verbergen
Inderdaad even kadastrale kaart erbij pakken. Want als de gemeente zegt dat de VvE het moet oplossen, denken ze bij de gemeente kennelijk dat het eigendom van de VVE is. Terwijl ze bij de VvE beheerder denken dat het van de gemeente is.

Simpelweg uitzoeken, en dan met de officile documenten in je hand aankloppen bij de partij die het tot nu toe fout heeft. In je aankoopdocumenten MOET een kadastrale kaart zijn opgenomen van de percelen waarvan je (mede)eigenaar bent geworden. De kaart heb je dus al in bezit.

De eigenaar van de grond is in beginsel ook verantwoordelijk voor het onderliggende riool. Waarbij een private eigenaar wel kosten van onderhoud en herstel mag doorberekenen aan de perceeleigenaren die op dezelfde buis zijn aangesloten.
pi_172486030
Vraag een uitspraak,waarin staat dat de gemeente een onderzoek instelt en desnoods de staat openmaakt en kijkt of de riolering verzakt is en of dat deel van de riolering van de VVE is of van de gemeente,de eigenaar van de grond waar de verzakking heeft plaatsgehad moet de rekening betalen alsmede de herstelkosten van het pad.
Beloftes en uitspraken van politici gedaan in het verleden & heden bieden geen garantie voor de toekomst.
abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')